Espàrrecs verds
- petitindis
- :: rateta
- Entrades: 164
- Membre des de: dj. set. 02, 2010 10:14 pm
- Ubicació: Girona
Espàrrecs verds
Hola a totes,
Us vull demanar un consell de cuina. El cas és que ens agraden molt els espàrrecs verds i els faig a la planxa amb una mica d'oli i sal però no em queden mai tant bons com quan els menjo en un restaurant, no sé com els fan que no perden l'aigua que porten i a part els queden ben verds. He provat de fer-los al forn i tampoc em queden com voldria. Sabeu com els puc cuinar?
Gràcies
Us vull demanar un consell de cuina. El cas és que ens agraden molt els espàrrecs verds i els faig a la planxa amb una mica d'oli i sal però no em queden mai tant bons com quan els menjo en un restaurant, no sé com els fan que no perden l'aigua que porten i a part els queden ben verds. He provat de fer-los al forn i tampoc em queden com voldria. Sabeu com els puc cuinar?
Gràcies
Re: Espàrrecs verds
Crec que la clau està en el temps de cocció, si els fas massa perden l'aigua.
Jo els faig a la planxa i en 6-8 minuts com a molt ja estan fets (els prims encara menys temps)
A mi m'encanten amb la salsa dels calçots!!
Jo els faig a la planxa i en 6-8 minuts com a molt ja estan fets (els prims encara menys temps)
A mi m'encanten amb la salsa dels calçots!!
Re: Espàrrecs verds
Si els Tas al vapor primer queden fantastics.prova amb remenat d'ous o saltejats amb bolets i pebrot piquillo.
Re: Espàrrecs verds
Hola!
Jo en faig molt sovint. Normalment els faig a la paella amb un raig d'oli, però abans sempre els escaldo. Si són forts els deixo un minut o dos a l'aigua bullent, si són més tendres els escaldo només pocs segons.
M'agrada acompanyar-los amb salsa de romesco, o bé amb pernil salat (no cal que sigui el més bo del mercat).
Que vagi bé!
Jo en faig molt sovint. Normalment els faig a la paella amb un raig d'oli, però abans sempre els escaldo. Si són forts els deixo un minut o dos a l'aigua bullent, si són més tendres els escaldo només pocs segons.
M'agrada acompanyar-los amb salsa de romesco, o bé amb pernil salat (no cal que sigui el més bo del mercat).
Que vagi bé!
- petitindis
- :: rateta
- Entrades: 164
- Membre des de: dj. set. 02, 2010 10:14 pm
- Ubicació: Girona
Re: Espàrrecs verds
Doncs els escaldaré abans de coure'ls a veure si així queden com a mi m'agrada i també tindré en compte el temps de cucció, tot i que no els hi tinc massa a la planxa. També els provaré al vapor que no ho havia pensat.
Gràcies
Gràcies
- petitindis
- :: rateta
- Entrades: 164
- Membre des de: dj. set. 02, 2010 10:14 pm
- Ubicació: Girona
Re: Espàrrecs verds
I tant que sí!
- tamaraaramat
- :: puça
- Entrades: 36
- Membre des de: dg. des. 05, 2010 8:16 am
Re: Espàrrecs verds
Jo els fico primer al microones una mica i desprès a la paella. Si els poseu molta estona perden l´aigua
Qui està connectat
Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 1 visitant
Membre de l'AMIC | Control OJD Nielsen | Hosting i Dominis.cat a CAT1.NET |