Problemes amb les croquetes
Problemes amb les croquetes
Ho sé, és molt trist, però SEMPRE tinc problemes amb les croquetes de pernil!!! jejejje
Faig la beixamel amb la ceba i hi afegeixo el pernilet, nyam, nyam, tot per llepar-s'hi els dits... deixo que refredi... i llavors no hi ha qui faci croquetes perquè la massa és massa tova!!!! Quin és el truc? Ja he provat de posar més farina a la beixamel, però tot i així em passa el mateix... acabo amb els dits plens de beixamel i tres minses croquetes al plat amb forma de patata....
Faig la beixamel amb la ceba i hi afegeixo el pernilet, nyam, nyam, tot per llepar-s'hi els dits... deixo que refredi... i llavors no hi ha qui faci croquetes perquè la massa és massa tova!!!! Quin és el truc? Ja he provat de posar més farina a la beixamel, però tot i així em passa el mateix... acabo amb els dits plens de beixamel i tres minses croquetes al plat amb forma de patata....
Re: Problemes amb les croquetes
El que faig , es posar en una màniga "pastelera" ho deixo refredar i ho poso una estona a la nevera, desprès en faig xurros, i els tallo cada 4 o 5 cm, i casi bé no les he de manipular
- petazetas
- :: girafa
- Entrades: 2418
- Membre des de: dj. oct. 30, 2008 8:51 am
- Ubicació: Badalona - Barcelona
Re: Problemes amb les croquetes
ostres no se m'havia acudit fer-ho així!
La Lia ja és tota una princesa!
Re: Problemes amb les croquetes
Ostres, quina bona idea. A grandes males, grandes remedios, diuen! Llavors és normal que em quedin tan poc espesses???
Re: Problemes amb les croquetes
Si la bexamel la fas densa t'hauria de quedr bé.
Hi ha llocs que et recomanen deixar-ho reposar 24h a la nevera.
Hi ha llocs que et recomanen deixar-ho reposar 24h a la nevera.
Re: Problemes amb les croquetes
Jo o les faig amb la mànega pastissera, o congelo la massa en una safata de porexpan o de silicona i després les tallo a quadradets quan encara està congelada.
- petazetas
- :: girafa
- Entrades: 2418
- Membre des de: dj. oct. 30, 2008 8:51 am
- Ubicació: Badalona - Barcelona
Re: Problemes amb les croquetes
edae ha escrit:Jo o les faig amb la mànega pastissera, o congelo la massa en una safata de porexpan o de silicona i després les tallo a quadradets quan encara està congelada.
Ostres bona idea també! i les rebosses i fregeixes amb la massa congelada?
La Lia ja és tota una princesa!
Re: Problemes amb les croquetes
Sí, però pensa que entre que les has tallat i rebossat, ja no està congelada del tot. A més, per tallar la massa t'has d'esperar un moment, pq sinó costa molt.
Re: Problemes amb les croquetes
Nosaltres en vam fer la setmana passada, i ens va anar de conya deixar-les a la nevera 24 h! queda una pasta molt densa, però va bé per treabllar-la!
Re: Problemes amb les croquetes
Jo encara no he provat de tornar-les a fer després dels vostres consells, però n'he pres nota mental! Jo normalment ho deixava a la nevera un parell o tres d'hores, però ja ho deixaré més temps... us mantindré informades!
Re: Problemes amb les croquetes
Ostres, doncs a mi també les croquetes em costen molt. Provaré de refredar la massa en forma de xurro. Crec que pot sortir molt bé!!!
Merci!!
Merci!!
Re: Problemes amb les croquetes
Volia obrir un post nou, però he vist aquets a dalt de tot i he pensat que em podrieu resoldre el dubte...
Quan feu croquetes les congeleu? Vull dir, com que normalment en surten moltes m'agradaria congelar-les, però no sé com. Només la massa? La massa arrebossada, però no fregida? O la croqueta ja fregida? També havia pensat que igual s'havia de fregir una mica i prou, com les del súper. No sé, a veure si em podeu ajudar que si no menjarem croquetes una setmana seguida...
Quan feu croquetes les congeleu? Vull dir, com que normalment en surten moltes m'agradaria congelar-les, però no sé com. Només la massa? La massa arrebossada, però no fregida? O la croqueta ja fregida? També havia pensat que igual s'havia de fregir una mica i prou, com les del súper. No sé, a veure si em podeu ajudar que si no menjarem croquetes una setmana seguida...
- petazetas
- :: girafa
- Entrades: 2418
- Membre des de: dj. oct. 30, 2008 8:51 am
- Ubicació: Badalona - Barcelona
Re: Problemes amb les croquetes
L'altre dia en vaig fer per primer cop i les vaig congelar arrebossades però sense fregir i perfecte
La Lia ja és tota una princesa!
Re: Problemes amb les croquetes
Jo normalment les deixo mig dia o un dia sencer a la nevera, i així fredetes les manipulo millor. Amb tot, trobo que la idea de la RA26 és boníssima, no se m'havia acudit! Crec que fins i tot si fem servir una bossa i li tallem una punteta, tenim una mànega pastelera improvissada jejeje.
Sobre congelar-les, jo sempre les he congelat ja arrebossades amb l'ou i el pa. Les fico en un tupper molt gran que tinc, una al costat de l'altre, i per separar nivells una bossa de les d'entrepans. Quan ja queden poquetes al tupper, les poso a una bossa.
Gràcies pels consells!
Sobre congelar-les, jo sempre les he congelat ja arrebossades amb l'ou i el pa. Les fico en un tupper molt gran que tinc, una al costat de l'altre, i per separar nivells una bossa de les d'entrepans. Quan ja queden poquetes al tupper, les poso a una bossa.
Gràcies pels consells!
23/10/2011 - El dia que va canviar les nostres vides.
- papillesperleva
- :: puça
- Entrades: 37
- Membre des de: dt. feb. 07, 2012 7:36 pm
Re: Problemes amb les croquetes
ufs llegint tot això m0'ha entrat una gana!!! jejej, ale, a fer croquetes!
Re: Problemes amb les croquetes
Hola guapes!
A mi tb em quedava la massa de les croquetes massa tova i el que faig és deixar-la reposar a la nevera i treballar les croquetes amb la massa BEN freda (jo quan m'hi poso en faig unes 100-150 de cop) així que el el que faig és treure'm de la nevera porcions per a treballar en fred, pq si trec tota la carn de cop se'm va escalfant i em costa de treballar-la bé.
També em passava que a l¡hora d'arrebossar-les se'm desmanegaven, sobre tot al posar-les a la paella (a la fregidora no em surten mai bé) i opto per passar-les per ou i desprès per farina de galeta.
A mi tb em quedava la massa de les croquetes massa tova i el que faig és deixar-la reposar a la nevera i treballar les croquetes amb la massa BEN freda (jo quan m'hi poso en faig unes 100-150 de cop) així que el el que faig és treure'm de la nevera porcions per a treballar en fred, pq si trec tota la carn de cop se'm va escalfant i em costa de treballar-la bé.
També em passava que a l¡hora d'arrebossar-les se'm desmanegaven, sobre tot al posar-les a la paella (a la fregidora no em surten mai bé) i opto per passar-les per ou i desprès per farina de galeta.
Re: Problemes amb les croquetes
Ostres quines idees més bones m'heu donat!!!
JO he fet croquetes alguna vegada i també m'ha passat això de que queda la massa molt poc espessa..... al final les he acabat arrebossant com he pogut !!!!
Ah! i les que no ens hem menjat les he congelat sense cap problema!!!!!
mmmmmm m'heu fer venir ganes de fer-ne!!!!
JO he fet croquetes alguna vegada i també m'ha passat això de que queda la massa molt poc espessa..... al final les he acabat arrebossant com he pogut !!!!
Ah! i les que no ens hem menjat les he congelat sense cap problema!!!!!
mmmmmm m'heu fer venir ganes de fer-ne!!!!
Re: Problemes amb les croquetes
Ostres a mi la primera vegada que vaig "intentar" fer croquetes...quin nyap.
Si hi posseu mes farina no queda tan gustoses ( almenys a mi, les faig sense gluten) acaban agafant gust a farina.... A mi m'agrada que la beixamel es desfaci, hi posso poca farina i ho deixo reposar un día ( una nit) a la nevera. Despres vaig agafant porcions amb una cullera i hi dono forma amb les mans o una altre cullera ( depen de com hagi quedat la massa) Ou i pa i cap a dintre la paella.
Les he congelades arrebossades, pero no se perqué quan es descongelen treuen tanta aigua que l'arrebossat queda pringos ( el mateix em passa amb el pollastre arrebossat) Us passa? Despres "cau" a trossos l'arrebossat...
Si hi posseu mes farina no queda tan gustoses ( almenys a mi, les faig sense gluten) acaban agafant gust a farina.... A mi m'agrada que la beixamel es desfaci, hi posso poca farina i ho deixo reposar un día ( una nit) a la nevera. Despres vaig agafant porcions amb una cullera i hi dono forma amb les mans o una altre cullera ( depen de com hagi quedat la massa) Ou i pa i cap a dintre la paella.
Les he congelades arrebossades, pero no se perqué quan es descongelen treuen tanta aigua que l'arrebossat queda pringos ( el mateix em passa amb el pollastre arrebossat) Us passa? Despres "cau" a trossos l'arrebossat...
Cuqueta 06-10-06
Esperan-te...juny'14
Esperan-te...juny'14
Qui està connectat
Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 1 visitant
Membre de l'AMIC | Control OJD Nielsen | Hosting i Dominis.cat a CAT1.NET |