Ceba

Petites ajudes per a millorar les nostres receptes, idees per condimentar millor els nostres plats, saber on podem un ingredient en concret...
Avatar de l’usuari
edae
:: dofí
:: dofí
Ubicació: provincia girona
Entrades: 3848
Membre des de: dt. març 07, 2006 7:24 pm

Ceba

dl. feb. 07, 2011 7:25 pm

No sé si és ben bé un truc, però aquí va:

Com que el sofregit de ceba fa una olor molt forta que queda molt en l'ambient (i jo tinc un pis molt obert), el dia que n'he de fer en faig tota una cassola grossa gegant, i la congelo en glaçoneres. Així, quan en necessito no fa ni la meitat de pudor i tardo molt poquet a fer un plat més gustos. Un simple purè de patata , guanya moltíssim amb un glaçó de ceba!
Imatge
Imatge
Avatar de l’usuari
catalanna
:: lleona
:: lleona
Entrades: 973
Membre des de: dg. gen. 17, 2010 7:15 pm

Re: Ceba

dl. feb. 07, 2011 7:39 pm

M'ho apunto!!! Jo normalment compro ceba congelada, però esclar, allò no em soluciona la pudor! :ok:
Avatar de l’usuari
maneta
:: cèrvol
:: cèrvol
Entrades: 588
Membre des de: dj. gen. 06, 2011 10:17 am

Re: Ceba

dt. feb. 08, 2011 6:36 am

Eps! mira que hho havia pensat en altres coses però amb això se'm va passar. Bona Idea!
Imatge
Avatar de l’usuari
yana.0
:: tortuga
:: tortuga
Ubicació: baix montseny
Entrades: 323
Membre des de: dl. nov. 15, 2010 11:44 am

Re: Ceba

dt. feb. 08, 2011 9:41 am

m'agrada molt la idea, jo també me l'apunto!!
Imatge
Imatge
Avatar de l’usuari
soleilua
:: girafa
:: girafa
Entrades: 2568
Membre des de: dv. jul. 16, 2010 4:42 pm

Re: Ceba

dt. feb. 08, 2011 10:33 am

jo també m'ho apunto!! :love: :love:
Avatar de l’usuari
xiulet
:: rateta
:: rateta
Entrades: 176
Membre des de: dj. gen. 15, 2009 3:22 pm

Re: Ceba

dt. feb. 08, 2011 11:54 am

bona idea!!!!!!!!!!!
Avatar de l’usuari
irma
:: formigueta
:: formigueta
Entrades: 90
Membre des de: dl. gen. 31, 2011 10:27 am

Re: Ceba

dt. feb. 08, 2011 2:21 pm

M'ENCANTA!
Avatar de l’usuari
petazetas
:: girafa
:: girafa
Ubicació: Badalona - Barcelona
Entrades: 2418
Membre des de: dj. oct. 30, 2008 8:51 am

Re: Ceba

dt. feb. 08, 2011 2:53 pm

en glaçons? vaja, ni m'ho havia plantejat.
Ho faig amb el suc de la babycook dels espinacs, bledes, i verdura en general per que així li vaig intercalant en les sopes i cremes de verdures per a que tingui vitamines de tot plegat.
Però de la ceba sofregida no hi havia ni pensat. :ok:
La Lia ja és tota una princesa!
Avatar de l’usuari
vallpresona
:: tortuga
:: tortuga
Ubicació: Alt Empordà
Entrades: 330
Membre des de: dc. març 24, 2010 11:36 am

Re: Ceba

dv. feb. 25, 2011 8:43 pm

Jo el que faig és fregir-ne molta i la congelo en potets petits de vidre del nen. Quan en necessito, ho deixo descongelar i tinc la ceba fregida i al punt en un plis!!! Sempre va ve per un sofregit ràpid, un rissotto que vingui de gust i no perdre temps en sofregir ceba, etc ...
En glaçoneres, vols dir les típiques de posar aigua per glaçons?
Imatge

Torna a “Trucs i idees”

Membre de l'AMIC Control OJD Nielsen Hosting i Dominis.cat a CAT1.NET

Recomanem: