souffle!

Petites ajudes per a millorar les nostres receptes, idees per condimentar millor els nostres plats, saber on podem un ingredient en concret...
Avatar de l’usuari
klara
:: cèrvol
:: cèrvol
Entrades: 570
Membre des de: dj. març 18, 2010 2:28 pm

souffle!

EntradaAutor: klara » dl. maig 09, 2011 9:51 am

L'altre dia em vaig estrenar amb els souffles, preparant una recepta de souffle de maduixes. Al forn eren perfectes, havien pujat molt , vaja que em va semblar que havien quedat molt bé. Però al cap de 5 segons d'haver obert el forn va i es baixen quedant un souffle pansit! és normal???? hi ha algun truc perquè això no passi?? o almenys aguantin una estoneta fins que els serveixes a taula. HELP!
Imatge
Avatar de l’usuari
Tutty29
:: zebra
:: zebra
Entrades: 1819
Membre des de: dg. gen. 16, 2011 6:12 pm

Re: souffle!

EntradaAutor: Tutty29 » dg. abr. 28, 2013 8:12 pm

Jo frec que et van quedar pansit perque vas obrir el forn abans d'hora i van perdre la temperatura.

Torna a “Trucs i idees”

Qui està connectat

Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 2 visitants

Membre de l'AMIC Control OJD Nielsen Hosting i Dominis.cat a CAT1.NET

Recomanem: