Menjars de règim originals
- Bridget_Jones112
- :: gosset
- Entrades: 439
- Membre des de: dc. jul. 21, 2010 8:51 pm
- Ubicació: Sabadell
- Contacta:
Re: Menjars de règim originals
Ninguna sugerencia??? bona nit
Re: Menjars de règim originals
Bona nit noies!!
Eii, aquest post genial per les que necessitem menjars baixos en calories!! Ademés jo de cuinera vaig justeta així que plats senzills em van genial. A veure si alguna idea meva us va bé.
Albergínies farcides de carn (versió baixa en calories)
2 albergínies mitjanes
300 gr de carn picada (225 vedella i 75 de porc)
1 ceba mitjana
3 alls i dos fulles de llaurer
tomàquet tritural natural
formatge curat (que engreixa menys)
formatge cabrales
oli oliva, sal, pebre negre i pebre blanca
Escalivem les albergínies al forn, senceres i rallades pels laterals perquè no petin. A la safata li poso una miqueta d'aigua perquè no s'assequin. Les retiro i les deixo refredar.
La paella per fer el sofregit amb la carn picada ha de ser antiadherent, molt important per no posar-li molt d'oli i no porti tantes calories. Sofregim la ceba una miqueta i li afegim la carn picada. Jo li poso els alls sencer i aixefats i les fulles de llaurer per donar-li gust, al acabar ho retirarem. Alinyem amb sal i pebre negre al nostre gust. Afegim el tomàquet natural tritural, no gaire que no ens quedi gaire líquit. Sofregim fins que el tomàquet estigui cuit.
Quan les albergínies estiguin fredes les partim per la meitat i aixafem el centre amb els dits per fer-li forat per la carn. Amanim amb una mica de sal i pebre blanca. Abans de posar-li el farcit de carn li rallem una miqueta de formatge curat. Després posem la carn picada. Al no portar salsa ni patata per espesar el farcit pot ser que se us desfaci una miqueta, heu d'anar en compte, millor no en poseu gaire perquè no us sorti de dins. Per acabar tornem a rallar una miqueta de formatge curat i jo li poso una miqueta de formatge cabrales per damunt per donar-li gust. Aleshores ho posem al forn per desfer el formatge, penseu que aquest formatge no és per gratinar, només busquem que se'ns desfagi. Jo a vegades ho poso només al microones. I llestes per menjar!!
Ja sé que es troba a faltar la beixamel i el fomatge melós, però millor això que res, no?!!
Noies espero haver-me explicat i no haver-me deixat res, és la primera vegada que escric una recepte
Eii, aquest post genial per les que necessitem menjars baixos en calories!! Ademés jo de cuinera vaig justeta així que plats senzills em van genial. A veure si alguna idea meva us va bé.
Albergínies farcides de carn (versió baixa en calories)
2 albergínies mitjanes
300 gr de carn picada (225 vedella i 75 de porc)
1 ceba mitjana
3 alls i dos fulles de llaurer
tomàquet tritural natural
formatge curat (que engreixa menys)
formatge cabrales
oli oliva, sal, pebre negre i pebre blanca
Escalivem les albergínies al forn, senceres i rallades pels laterals perquè no petin. A la safata li poso una miqueta d'aigua perquè no s'assequin. Les retiro i les deixo refredar.
La paella per fer el sofregit amb la carn picada ha de ser antiadherent, molt important per no posar-li molt d'oli i no porti tantes calories. Sofregim la ceba una miqueta i li afegim la carn picada. Jo li poso els alls sencer i aixefats i les fulles de llaurer per donar-li gust, al acabar ho retirarem. Alinyem amb sal i pebre negre al nostre gust. Afegim el tomàquet natural tritural, no gaire que no ens quedi gaire líquit. Sofregim fins que el tomàquet estigui cuit.
Quan les albergínies estiguin fredes les partim per la meitat i aixafem el centre amb els dits per fer-li forat per la carn. Amanim amb una mica de sal i pebre blanca. Abans de posar-li el farcit de carn li rallem una miqueta de formatge curat. Després posem la carn picada. Al no portar salsa ni patata per espesar el farcit pot ser que se us desfaci una miqueta, heu d'anar en compte, millor no en poseu gaire perquè no us sorti de dins. Per acabar tornem a rallar una miqueta de formatge curat i jo li poso una miqueta de formatge cabrales per damunt per donar-li gust. Aleshores ho posem al forn per desfer el formatge, penseu que aquest formatge no és per gratinar, només busquem que se'ns desfagi. Jo a vegades ho poso només al microones. I llestes per menjar!!
Ja sé que es troba a faltar la beixamel i el fomatge melós, però millor això que res, no?!!
Noies espero haver-me explicat i no haver-me deixat res, és la primera vegada que escric una recepte
El post de la Laia: viewtopic.php?f=91&t=23764
El dia 27-7-2011 a les 11.00h neix la nostra Laia. Ha nescut a les 41 setmanes. Pesa 3.160 kg i fa 49 cm. És la coseta més bonica que hem fet mai!!
El dia 27-7-2011 a les 11.00h neix la nostra Laia. Ha nescut a les 41 setmanes. Pesa 3.160 kg i fa 49 cm. És la coseta més bonica que hem fet mai!!
- Bridget_Jones112
- :: gosset
- Entrades: 439
- Membre des de: dc. jul. 21, 2010 8:51 pm
- Ubicació: Sabadell
- Contacta:
Re: Menjars de règim originals
hola sil30, mmmm tiene que estar muy rica, gracias por tu aportación. Yo estoy deseando que llegue el 2/9 que vuelve mi doctora que me controla el peso y ver como han ido mis vacaciones, tendría que haber hecho algo de deporte a mí vuelta, pero es que con este calor es imposible!!!
- *lourdes*
- :: rateta
- Entrades: 199
- Membre des de: dv. maig 23, 2008 9:32 am
- Ubicació: Baix Empordà
- Contacta:
Re: Menjars de règim originals
*lourdes* ha escrit:Vull penjar una foto d'un menjar i no em deixa.
Com puc fer-ho!!!! Em diu q és massa gran, però no se com fer-ho
Ptns
a veure si m'en surto....
http://img529.imageshack.us/img529/6673/sopasindria.jpg
Esperant a Xina
Registre 27-04-07
Registre 27-04-07
- *lourdes*
- :: rateta
- Entrades: 199
- Membre des de: dv. maig 23, 2008 9:32 am
- Ubicació: Baix Empordà
- Contacta:
Re: Menjars de règim originals
crec q ho fet be no?????
veieu la foto de sopa de síndria????
gràcies pitusa ptns
veieu la foto de sopa de síndria????
gràcies pitusa ptns
Esperant a Xina
Registre 27-04-07
Registre 27-04-07
- Bridget_Jones112
- :: gosset
- Entrades: 439
- Membre des de: dc. jul. 21, 2010 8:51 pm
- Ubicació: Sabadell
- Contacta:
Re: Menjars de règim originals
Yo no lo veo
- desirer23
- :: puça
- Entrades: 23
- Membre des de: dc. nov. 11, 2009 10:23 am
- Ubicació: Creixell,Tarragona
Re: Menjars de règim originals
la verdad es que para aguantar una dieta larga tienes que hacer truquillos de estos por que si no es insoportable.
gracias por las recetas.
gracias por las recetas.
Acualmente : Bajando peso = - 5
Enero : cita con ginecología y dejar anticonceptivos .
Abril o Mayo : comienza la búsqueda .
Enero : cita con ginecología y dejar anticonceptivos .
Abril o Mayo : comienza la búsqueda .
Re: Menjars de règim originals
Avui m'he fet els "fideus de la pitisu" i son bonissims!!!! Es genial aquest post.
Re: Menjars de règim originals
Ramtri, jo sempre la compro al mercadona.
El post de la Laia: viewtopic.php?f=91&t=23764
El dia 27-7-2011 a les 11.00h neix la nostra Laia. Ha nescut a les 41 setmanes. Pesa 3.160 kg i fa 49 cm. És la coseta més bonica que hem fet mai!!
El dia 27-7-2011 a les 11.00h neix la nostra Laia. Ha nescut a les 41 setmanes. Pesa 3.160 kg i fa 49 cm. És la coseta més bonica que hem fet mai!!
Re: Menjars de règim originals
m'apunto el post que hi ha receptes que semblen xules... a veure si m'animo i fem alguna coseta diferent a la truita de patates...
Re: Menjars de règim originals
gracies per les idees, que encara he de perdre 8 kilos!
31.10 POSITIU
10.11 1a ECO
24.11 2a ECO Ets 1cigronet!
10.12 1a analítica
27.12 Eco plec nucal.
5.1 Resultat analisis
20.1 ECO. És NENA!Nom:CARLA
17.2 ECO MORFOLOGICA. 21cm i peses 365 gr.!
16.3 Osullivan ok. 28cm i 700gr.
13.4 35cm 1200gr
19.5 42cm 2100gr. Tens molta galta
8.7 has nascut amb 49 cm i 3600 gr
- *lourdes*
- :: rateta
- Entrades: 199
- Membre des de: dv. maig 23, 2008 9:32 am
- Ubicació: Baix Empordà
- Contacta:
Re: Menjars de règim originals
xuxu ha escrit:m'apunto el post que hi ha receptes que semblen xules... a veure si m'animo i fem alguna coseta diferent a la truita de patates...
ep!!!! jo la truita de patates ja ni la tasto!!!!! com altrenativa, faig truita de puerro, alls tendres i carbarró tot junt, tallat molt finet i està per llepar-ne els dits!!!!!! i no engreixa gens ni mica!!!!!
Esperant a Xina
Registre 27-04-07
Registre 27-04-07
- *lourdes*
- :: rateta
- Entrades: 199
- Membre des de: dv. maig 23, 2008 9:32 am
- Ubicació: Baix Empordà
- Contacta:
Re: Menjars de règim originals
Hola,
Aqui va una altra amanida:
150gr de fasolets
pebrot verd
pebrot vermell
pastanaga
tomata
ceba
i li poses una vinagreta amb sal, oli, pebre i vinagre de poma
Boníssim
http://img818.imageshack.us/img818/4729/p7230664.jpg
Aqui va una altra amanida:
150gr de fasolets
pebrot verd
pebrot vermell
pastanaga
tomata
ceba
i li poses una vinagreta amb sal, oli, pebre i vinagre de poma
Boníssim
http://img818.imageshack.us/img818/4729/p7230664.jpg
Esperant a Xina
Registre 27-04-07
Registre 27-04-07
Re: Menjars de règim originals
Hola noies!!!
No sé qui ha posat la recepta d'albergínies.... bé la qüestió es que jo enlloc d'escalivar-les, les tallo per la meitat, les poso en un plat i ho tapo ben tapat amb el rotlle aquest de plàstic de cuina. llavor ho poso al microones fins que estan prou toves. I després ja les buido, les omplo i cap al forn.
Jo ho faig així perque es fan amb el mateix vapor que treuen elles (amb compte quan es treu el plàstic del plat que surt molt de vapor i crema).
També ho faig amb el pebrots quan els vull fer a la graella (sempre s'em cremen i em queden molt crus). Així sempre estan una miqueta més cuits i nomé cal daurar.
No sé qui ha posat la recepta d'albergínies.... bé la qüestió es que jo enlloc d'escalivar-les, les tallo per la meitat, les poso en un plat i ho tapo ben tapat amb el rotlle aquest de plàstic de cuina. llavor ho poso al microones fins que estan prou toves. I després ja les buido, les omplo i cap al forn.
Jo ho faig així perque es fan amb el mateix vapor que treuen elles (amb compte quan es treu el plàstic del plat que surt molt de vapor i crema).
També ho faig amb el pebrots quan els vull fer a la graella (sempre s'em cremen i em queden molt crus). Així sempre estan una miqueta més cuits i nomé cal daurar.
Re: Menjars de règim originals
Bona idea, Martoneta... Els avenços tecnològics són tan pràctics... tot i q el microones jo prefereixo no fer-lo servir per cuinar, no sé...
Re: Menjars de règim originals
Noies m'encanta akest post, avere si us poso alguna recepta !!!!
- nuralb
- :: lleona
- Entrades: 990
- Membre des de: dv. nov. 24, 2006 12:59 pm
- Ubicació: Sitges/Sant Pere de Ribes
Re: Menjars de règim originals
Doncs jo tb estic a dieta i la truita de patata si que la fem, de tant en tant, però en versió
light i està bonissima igual.
El que s'ha de fer és no fregir la patata,...sinò cuirla,...es a dir,..jo tinc un recipient especial
pel microones, per fer al vapor i les faig així. Però sino es poden posar amb un bol, tapar-lo amb
film transparent i fins q es noten tovetes,...
i quan ja està la patata,...doncs es barreja amb els ous, igual q una truita normal,....
jo li poso una miqueta de llevat i una miqueta de llet desnatada pq quedi més gustosa.
I està la mar de bona però sense tantes calories,...jejejej
light i està bonissima igual.
El que s'ha de fer és no fregir la patata,...sinò cuirla,...es a dir,..jo tinc un recipient especial
pel microones, per fer al vapor i les faig així. Però sino es poden posar amb un bol, tapar-lo amb
film transparent i fins q es noten tovetes,...
i quan ja està la patata,...doncs es barreja amb els ous, igual q una truita normal,....
jo li poso una miqueta de llevat i una miqueta de llet desnatada pq quedi més gustosa.
I està la mar de bona però sense tantes calories,...jejejej
Re: Menjars de règim originals
nuralb ha escrit:Doncs jo tb estic a dieta i la truita de patata si que la fem, de tant en tant, però en versió
light i està bonissima igual.
El que s'ha de fer és no fregir la patata,...sinò cuirla,...es a dir,..jo tinc un recipient especial
pel microones, per fer al vapor i les faig així. Però sino es poden posar amb un bol, tapar-lo amb
film transparent i fins q es noten tovetes,...
i quan ja està la patata,...doncs es barreja amb els ous, igual q una truita normal,....
jo li poso una miqueta de llevat i una miqueta de llet desnatada pq quedi més gustosa.
I està la mar de bona però sense tantes calories,...jejejej
Bona idea, tot i q si li proposo al Gingero m'enviarà a fregir espàrrecs!
HO hauré de provar només per a mi...
Re: Menjars de règim originals
Ara que hi penso, acabo de fer carxofes al forn. M'encanten, a més penso que és un menjar diürètic i molt sa, no?
Quan en faig aprofito per omplir el forn, amb patates, moniatos... (això ja no deu ser tan lleuger, oi? )
Quan en faig aprofito per omplir el forn, amb patates, moniatos... (això ja no deu ser tan lleuger, oi? )
Qui està connectat
Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 1 visitant
Membre de l'AMIC | Control OJD Nielsen | Hosting i Dominis.cat a CAT1.NET |