AMANIDES DE LA JULIETT
AMANIDES DE LA JULIETT
Hola! m'he permés el luxe d'obrir un post per les meves amanides...
Espero que us agradin...
M'estimo més centrar-les aquí i no anar obrin cada vegada que us volgui explicar una
Ingredients
Bossa d'amanida variada.
Pit de pollastre tallat a tires.
Pinyons passats per la paella.
Poma
Maduixes y vinagreta de maduixa (vinagre balsmámic + oli d'oliva, sal, pebre, maduixes a trossets i remenar) Les quantitats a ull....
Nyam nyam!!!!!!!!!!!!!!!!!
Espero que us agradin...
M'estimo més centrar-les aquí i no anar obrin cada vegada que us volgui explicar una
Ingredients
Bossa d'amanida variada.
Pit de pollastre tallat a tires.
Pinyons passats per la paella.
Poma
Maduixes y vinagreta de maduixa (vinagre balsmámic + oli d'oliva, sal, pebre, maduixes a trossets i remenar) Les quantitats a ull....
Nyam nyam!!!!!!!!!!!!!!!!!
Juliett l’ha editat per darrera vegada el dia: dj. feb. 17, 2011 3:41 pm, en total s’ha editat 1 vegada.
Re: Amanides de la Juliett
AMANIDA DE MOZARELA I TOMÀQUET la mateixa amb daus de feta.
Ingredients:
Tomàquets madurs, tallats a rodantxes.
Mozzarela tallada a rodantxes.
Sal gorda
Oli d'oliva
Orènga
Vinàgre balsàmic de mòdena.
Ingredients:
Tomàquets madurs, tallats a rodantxes.
Mozzarela tallada a rodantxes.
Sal gorda
Oli d'oliva
Orènga
Vinàgre balsàmic de mòdena.
Re: AMANIDES DE LA JULIETT
AMANIDA DE POLLASTRE. Es pot fer amb temps...
Ingredients.
1 poma àcida
2 pits de pollastre
1 enciam de fulla de roure
30 grs nous, passats per la paella.
30 grs pinyons, passats per la paella.
20 grs ametlles filategades, passats per la paella.
Netejar l'enciam i deixar-lo amb aigua i "cubitos" de gel, aixi estara més cruixent i durará més.
Trencar els pits de pollastre, amb les mans, una vegada fets, així es tallen més "naturals".Afegir la poma tallada a daus i els fruits secs.
Fer una vinagreta amb mel, oli, vinagre, sal i pebre.
Boníssssima!
Ingredients.
1 poma àcida
2 pits de pollastre
1 enciam de fulla de roure
30 grs nous, passats per la paella.
30 grs pinyons, passats per la paella.
20 grs ametlles filategades, passats per la paella.
Netejar l'enciam i deixar-lo amb aigua i "cubitos" de gel, aixi estara més cruixent i durará més.
Trencar els pits de pollastre, amb les mans, una vegada fets, així es tallen més "naturals".Afegir la poma tallada a daus i els fruits secs.
Fer una vinagreta amb mel, oli, vinagre, sal i pebre.
Boníssssima!
Re: AMANIDES DE LA JULIETT
M'ENCANTEN!!
Re: AMANIDES DE LA JULIETT
Ostres, quina bona pinta!
A cada també som fans de les "súper amanides", tardem mooolt més a fer-les que no pas a menjar-nos-les...
Gràcies per les idees!!
A cada també som fans de les "súper amanides", tardem mooolt més a fer-les que no pas a menjar-nos-les...
Gràcies per les idees!!
Redescobrint-me a mi mateixa gràcies a les meves TRES filles!
Re: AMANIDES DE LA JULIETT
Marededéu! quines amanides! La primera m'ha deixat especialment impressionada! espero que arribi aviat l'època de les maduixes aquí a Alemanya!!
Salut!
Salut!
Re: AMANIDES DE LA JULIETT
Quines coses més bones!!!
Prenc notes per a quan comenci a fer millor temps. Ens pirren les amanides però arriba un moment que sempre acabem menjant-ne les mateixes (molt bones, però de vegades m'agrada variar i les teves són de les que es poden deixar fetes!).
Prenc notes per a quan comenci a fer millor temps. Ens pirren les amanides però arriba un moment que sempre acabem menjant-ne les mateixes (molt bones, però de vegades m'agrada variar i les teves són de les que es poden deixar fetes!).
Re: AMANIDES DE LA JULIETT
ja a mi tb hem passa el mateix, sempre faig les mateixes i la veritat es que hauriem d'innovar...
- pietrafilla
- :: girafa
- Entrades: 2423
- Membre des de: dt. feb. 09, 2010 3:21 pm
- Ubicació: Anoia
Re: AMANIDES DE LA JULIETT
mmmmmmmmmmmmmmmmmmmm qué bo!! nyam nyam
La princesa de la casa va nèixer amb 3.070kg i 48 cm.
El príncep de la casa va nèixer amb 3.910 kg i 49 cm.
https://plus.google.com/u/0/photos/1012 ... 005/albums
Re: AMANIDES DE LA JULIETT
Ooooh quina bona pintaaaaa!!!!!!! Gràcies Juliett.
- petitaemma
- :: girafa
- Entrades: 2229
- Membre des de: dc. març 19, 2008 8:54 pm
Re: AMANIDES DE LA JULIETT
Nyam, nyam! m'punto aquest post! gràcies Juliett!
L'Ariadna i l'Abril us agraeixen els ànims que els heu donat des del primer dia de vida. Moltes gràcies!
El nostre post:http://forum.socpetit.cat/viewtopic.php?f=71&t=15825
Petites coses GRANS: viewtopic.php?f=25&t=18803 Esperem la teva aportació diària!
Re: AMANIDES DE LA JULIETT
Quina pinta més bona noia!! Nosaltres tmb sempre fem les amanides amb els mateixos ingredients, quina poca imaginació!!! A veure si soprenc al meu home amb una d'aquestes tant espectaculars!!!
Qui està connectat
Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 1 visitant
Membre de l'AMIC | Control OJD Nielsen | Hosting i Dominis.cat a CAT1.NET |