Taller de receptes
Re: Taller de receptes
Ja veuràs com d'una manera o altra faràs pa, mmmmm! boníssim queda!
Què els hi passa a les teves olles? Mànecs i agafador de plàstic? Jo et recomanaria també tapar-ho amb alguna cosa tipus motlle o plata perquè si fas servir el paper d'alumini, és més complicat no cremar-se! Ja ens ensenyaràs el resultat en foto, eh!!
Què els hi passa a les teves olles? Mànecs i agafador de plàstic? Jo et recomanaria també tapar-ho amb alguna cosa tipus motlle o plata perquè si fas servir el paper d'alumini, és més complicat no cremar-se! Ja ens ensenyaràs el resultat en foto, eh!!
Re: Taller de receptes
Hola noies cuineres!! Fa motl que no em passava pel post, i tinc ganes de reagafar el fil de les receptes. Aniré fent com pogui, ja que estem a dieta fa un parell de mesos, però si en menjo en petites quantitats no passa res, no?
Tinc fixada ja la recepta del pa, avui faig la massa i demà el fornejo, i per sopar pa amb tomàquet!
Tinc fixada ja la recepta del pa, avui faig la massa i demà el fornejo, i per sopar pa amb tomàquet!
Re: Taller de receptes
M'infinltro per dir que algun dia d'aquestos que se'm creuin els cables faré el brownie que heu ficat Un cop vaig intentar-lo fer amb una recepta que portava bicarbonat i va quedar asquerós, asquerós!
Sou unes artistes de la cuina!!!!
Sou unes artistes de la cuina!!!!
Positives: Madrona , Nivaira , NidiaGi , Mama2010 , Pimpam , Gegar , Bombolla , Anoa , Ninetapetita , Martavila i Brownie
Segona Fornada Positiva: NidiaGi
La Gràfica del positiu
♥♥♥♥ 14/2/11:TE+ ♥♥♥♥
Coneixem el ple significat de la felicitat el dia 11/10/2011
Crònica de l'arribada del Ratolinet Erik AQUÍ
Segona Fornada Positiva: NidiaGi
La Gràfica del positiu
♥♥♥♥ 14/2/11:TE+ ♥♥♥♥
Coneixem el ple significat de la felicitat el dia 11/10/2011
Crònica de l'arribada del Ratolinet Erik AQUÍ
Re: Taller de receptes
Hola!! nenes estic emocionada i tot!jajaja! acabo de provar el pa, i esta boníssssssim!no havia fet mai pa i aquesta recepta és molt fàcil.
L'he fet amb un recipient pirex i amb un motlle a sobre ja que no tinc tapa (en compro una segur!) i crec que no ha pujat tot el què hauria d'haver pujat, però estic moooolt contenta!
Et passo les fotos!
L'he fet amb un recipient pirex i amb un motlle a sobre ja que no tinc tapa (en compro una segur!) i crec que no ha pujat tot el què hauria d'haver pujat, però estic moooolt contenta!
Et passo les fotos!
Re: Taller de receptes
nenes, a mi el pa em sembla que no em quedarà bé... ais, no sé què és el que he fet malament, però després d'estar 18 hores reposant a dins un bol tapat amb paper film a temperatura ambient, aquest matí l'he tret per fer-li el plec i resulta que estava enganxós... com si li faltés farina vaja, se m'enganxava a les mans i no he pogut fer el plec, perquè no era prou consistent.... el soleiluo m'ha dit que li falta més repòs i l'he deixat allà... ja veurem aquesta tarda com m'ho trobo...
Re: Taller de receptes
sisi... la foto la posaré igual... suposo que amb la pràctica anirà millorant!!
Re: Taller de receptes
Soleilua, quin tipus de farina has fet servir?
El pròxim cop, prova de tapar el recipient amb un drap de cuina en lloc de paper film, a mi em va millor si ho faig així. Es tracta de que la massa no tingui corrent d'aire, però jo amb el drap tinc la sensació que el tema de la humitat va millor (transpirable).
Per cert, heu provat de fer les galetes blanc i negre? ooooooh! quina meravella!! (operació bikini fatal , però tan se val, aquí a Alemanya no tenim platja!)
El pròxim cop, prova de tapar el recipient amb un drap de cuina en lloc de paper film, a mi em va millor si ho faig així. Es tracta de que la massa no tingui corrent d'aire, però jo amb el drap tinc la sensació que el tema de la humitat va millor (transpirable).
Per cert, heu provat de fer les galetes blanc i negre? ooooooh! quina meravella!! (operació bikini fatal , però tan se val, aquí a Alemanya no tenim platja!)
Re: Taller de receptes
ei molt bé tots aquests pans!!! klara ara poso la teva foto!
soleilua que quedi enganxifós després de fermentar és únicament pel percentatge d'aigua que porta, aquesta recepta porta entre 300 i 350 ml d'aigua, si poses els 350 quedarà més enganxifosa i difícil de manipular (se salva com t'ha dit la pitisu, superfície i mans moolt enfarinades i au, a practicar!) si poses 300 ml no quedarà tan enganxifosa i serà més fàcil fer el plec (també enfarinant mans i la superfíce on la posis però no et farà falta taaaanta farina) la diferència serà que el pa amb més aigua té una molla amb forats més grans i el que en té menys queda una molla més apretada...però bo ho estarà igual, així que fes proves i el que t'agradi més!
soleilua que quedi enganxifós després de fermentar és únicament pel percentatge d'aigua que porta, aquesta recepta porta entre 300 i 350 ml d'aigua, si poses els 350 quedarà més enganxifosa i difícil de manipular (se salva com t'ha dit la pitisu, superfície i mans moolt enfarinades i au, a practicar!) si poses 300 ml no quedarà tan enganxifosa i serà més fàcil fer el plec (també enfarinant mans i la superfíce on la posis però no et farà falta taaaanta farina) la diferència serà que el pa amb més aigua té una molla amb forats més grans i el que en té menys queda una molla més apretada...però bo ho estarà igual, així que fes proves i el que t'agradi més!
CLUB DE LECTURA DEL SOCPETIT
T'hi apuntes?
Re: Taller de receptes
Ostres ametista no ho sabia això de la molla segons el pa. El d'ahir el vaig fer amb 350 d'aigua, en lloc de 300 com feia sempre i va quedar una molla excepcional!!!
Re: Taller de receptes
em va quedar un pa consistent i dur com una pedra, a més d'una mica cru... res nenes, no la vaig encertar... nosé on em vaig equivocar, la veritat... ara, per fora feia molt bona pinta... a veure si aquesta tarda puc enviar la foto!
Re: Taller de receptes
ostres soleilua em sap greu! consistent i dur?....buf, no sé, va fermentar bé? (la massa havia doblat el seu volum i estava plena de bombolles?) quin llevat vas fer servir i quant en vas posar?
espero que no et desanimis i ho tornis a provar, ja veuràs com quan et surti serà una satisfacció enorme
espero que no et desanimis i ho tornis a provar, ja veuràs com quan et surti serà una satisfacció enorme
CLUB DE LECTURA DEL SOCPETIT
T'hi apuntes?
Re: Taller de receptes
eps! ara que me n'adono!!!
PITISUUUU!!!! ens has de posar receptes, no???
PITISUUUU!!!! ens has de posar receptes, no???
CLUB DE LECTURA DEL SOCPETIT
T'hi apuntes?
Re: Taller de receptes
smoothie de maduixa, mmm quines ganes de provar-lo!
ja les he posat a l'índex
CLUB DE LECTURA DEL SOCPETIT
T'hi apuntes?
Re: Taller de receptes
Iuhuuu!!! el meu primer taller a temps!! Pitisu, m'encanten les llenties, i a la zona d'Alemanya on sóc se'n fan moltes, així que provaré la teva recepta ben aviat (tan bon punt deixi de ploure...) I l'smothie, doncs el mateix, quan me'l pugui menjar al balcó!!
Quina bon pinta per favor!!
Que tingueu un bon dia!!
Per cert, ametista, el cap de setmana passat va caure Le creuset! Vaig anar a mirar preus i estava rebaixada 50 euros! i clar, va acabar dins d'una bossa camí de casa meva... i no me'n penedeixo gens! és genial! demà hi faré el primer pa a veure què tal!! Els guisats de moment, una meravella!
Quina bon pinta per favor!!
Que tingueu un bon dia!!
Per cert, ametista, el cap de setmana passat va caure Le creuset! Vaig anar a mirar preus i estava rebaixada 50 euros! i clar, va acabar dins d'una bossa camí de casa meva... i no me'n penedeixo gens! és genial! demà hi faré el primer pa a veure què tal!! Els guisats de moment, una meravella!
Re: Taller de receptes
acabo de fer la empanada trenada de carn, estaba... bunisima!!!!! he fet fotos, ja te les pasaré ametista
Re: Taller de receptes
Doncs aquí a Alemanya ara és temps de maduixes boooones! i del costat de casa. Hi ha camps on pots anar a collir-ne i està permès anar picant (en plan, una pel cistell una per mi...) i després pagues el que duus a cistell... Mmmm. Em sembla que ara que ha sortit el sol tocaran ben aviat aquestes postres que has posat pitisu!
Per cert, acabo de fer un pa a dins de la cassola le creuset i ha pujat com mai! i s'ha obert així una mica, fa una pintaaaa! ja tenim pa pel pa amb tomàquet d'aquesta nit pel partit!
Des d'Alemanya,
muc!
Per cert, acabo de fer un pa a dins de la cassola le creuset i ha pujat com mai! i s'ha obert així una mica, fa una pintaaaa! ja tenim pa pel pa amb tomàquet d'aquesta nit pel partit!
Des d'Alemanya,
muc!
Re: Taller de receptes
muc que bé ja tens la cassola le creuset!!
soleilua acabo de penjar la foto del teu pa i no sé...té tota la pinta (a banda de cru) de poc fermentat...
soleilua acabo de penjar la foto del teu pa i no sé...té tota la pinta (a banda de cru) de poc fermentat...
CLUB DE LECTURA DEL SOCPETIT
T'hi apuntes?
Re: Taller de receptes
Noies, estic súper desenganxada de la cuina. No tinc temps de dedicar-n'hi massa i això no m'agrada.
A veure si puc fer alguna recepta pendent aquests dies... Tinc moltes ganes de fer el Pannetone i no havia vist la foto... ara encara en tinc més ganes!!!
L'empanada de carn també caurà en breu, que fins i tot tinc la massa a la nevera!
A l'Aleixet l'ha marcat molt el taller. L'altre dia vam fer una quiche per veure el Barça i la vam decorar amb unes banderetes (que vam fer ell i jo amb escuradents). Quan les vam tenir totes col·locades em diu: "Mama, foto, foto!" Jejejejeje Vaig riure molt i vaig pensar en vosaltres.
A veure si puc fer alguna recepta pendent aquests dies... Tinc moltes ganes de fer el Pannetone i no havia vist la foto... ara encara en tinc més ganes!!!
L'empanada de carn també caurà en breu, que fins i tot tinc la massa a la nevera!
A l'Aleixet l'ha marcat molt el taller. L'altre dia vam fer una quiche per veure el Barça i la vam decorar amb unes banderetes (que vam fer ell i jo amb escuradents). Quan les vam tenir totes col·locades em diu: "Mama, foto, foto!" Jejejejeje Vaig riure molt i vaig pensar en vosaltres.
Re: Taller de receptes
Noies, tinc uns platans que fan una pinta... amb sembla que avui provarem el bannana bread... em falta el sucre moreno, algu l'ha provat amb sucre normal?
Qui està connectat
Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 1 visitant
Membre de l'AMIC | Control OJD Nielsen | Hosting i Dominis.cat a CAT1.NET |