Cosim plegades

Avatar de l’usuari
Momo
:: dragona
:: dragona
Entrades: 4884
Membre des de: ds. gen. 12, 2008 2:09 pm
Ubicació: Andorra
Contacta:

Re: Cosim plegades

EntradaAutor: Momo » dl. març 26, 2012 9:11 am

Hola noies, ja he dormit una mica... (no massa zz:-) )

La túnica em va donar una mica de guerra, us ho he de dir. El que més em va costar van ser les mànigues. Eren tant petitones que no em cabien al braç de la màquina per fer-ho en rodó i ho vaig haver de fer molt poc a poc, mirant de no cosir la roba de sota. Ja ho veureu a les fotos.
El tutorial que hi ha amb els patrons està molt bé, però has de saber fer la base (cosir mànigues per exemple). Jo faré el mateix tutorial, però explicant-vos els pormenores d'aquest tipus. He fet fotos de tot (crec :-:) ) i a veure si us ho puc tenir ben aviat.

El que diu la Fuzztoon és veritat, de vegades, encara que el projecte sigui complicat, si vas seguint els tutorials punt per punt te n'acabes sortint. O al menos, has agafat pràctica...

A l'Aleixet li ha encantat la túnica! >.-<: :b-))) Crec que la estrenarà el diumenge per anar a beneir el ram :ok:

Pel que fa als pantalons, no us espanteu... De veritat, són cosir DUES costures+la cintura i els baixos= QUATRE COSTURES RECTES. No tenen CAP complicació, us en fareu creus! De veritat, 20 min de projecte i pantalons nous! :p-)

Nessy, les talles van fins a la 5. Per adult no és, però un cop vegis com es fa i hagis fet les dels nens pots provar de treure els patrons d'un jersei del teu home i adaptar-los. :ok: Ja t'ajudarem entre totes, eh?!
Avatar de l’usuari
nacristai
:: girafa
:: girafa
Entrades: 2116
Membre des de: dl. des. 21, 2009 6:31 pm

Re: Cosim plegades

EntradaAutor: nacristai » dl. març 26, 2012 9:14 am

Bon dia!vaig a pams, tema comprar teles, us recomano 100% una botiga del encants nous qces diu borbon jo ho compro gairebe tot alla i si passei pel meu bloc veureu q les teles son xules i la mes cara crec que va costar 10€ el metre, i tambe tenen fliselines, boates, roba de tovallola, etc... Q consti q no tinc comisió, pero per mi es com una mina i m'agrada compartir els llocs xulos!
Tema projectes facils, també penso com la fuzztoon a ultima hora si es veu dificil en podem fer un, jo puc fer varies cosetes si voleu, fundes pel passaport, bossetes, porta-entrepans...a mes tenim grans expertes com la bipa, la momo, la irina, l'esquimal, i varies mes que amb la seva ajuda amb els dubtes segur que ens ensortim!jo intentaré anar aquesta setmana al borbon a comprar robetes pel kimono . Per cert, la tunica jo la voldria fer per mi, q despres del part m'he quedat fatal i no trobo roba que em faci el pes i em dissimuli, es possible momo fer-ho en talla adulta?
Jo la roba minky la vaig comprar a la botiga fil d'or de st andreu i crec que la vaig pagar a 12€, si voleu m'hi passo per veure si encara en tenen. Ja em direu!!!
Imatge
Imatge

Estem fent la manteta dels 100 desitjos, ens hi vols ajudar???

http://www.elfildenjan.blogspot.com

Fotopacte de panxulina: martabv, Naiff, tonamar, campanilla, maneta, xuxe, aRaSal, Mof, soleilua, nacristai, Hawi, Laida, Ninetaa, solet2, Peke25, Ada82, Ania, nuit

Avatar de l’usuari
Fuzztoon
:: girafa
:: girafa
Entrades: 2549
Membre des de: dv. gen. 15, 2010 5:01 pm

Re: Cosim plegades

EntradaAutor: Fuzztoon » dl. març 26, 2012 9:20 am

Nacristai, podries dir exactament on està aquesta botiga Borbon? Es que jo no sóc de Barna i em perdo fàcilment. Volia anar un dia a Ribes i Casals i si em dieu més llocs de Barna m'hi passo.
Avatar de l’usuari
nessy
:: zebra
:: zebra
Entrades: 1930
Membre des de: dj. set. 16, 2010 10:12 am
Ubicació: Barcelona

Re: Cosim plegades

EntradaAutor: nessy » dl. març 26, 2012 9:22 am

Momo ha escrit:Nessy, les talles van fins a la 5. Per adult no és, però un cop vegis com es fa i hagis fet les dels nens pots provar de treure els patrons d'un jersei del teu home i adaptar-los. :ok: Ja t'ajudarem entre totes, eh?!

Ostres només fins la 5? a veure si no costa "agranda-la" un xic, pq del Nessyo en puc prescindir, però del Liam no (fa una 6-7). Ains no se no se, ara m'assalten més dubtes dels que ja tenia :-:)
Passa a veure el que faig: http://milmolt.blogspot.com.es/

Imatge Imatge
Avatar de l’usuari
nacristai
:: girafa
:: girafa
Entrades: 2116
Membre des de: dl. des. 21, 2009 6:31 pm

Re: Cosim plegades

EntradaAutor: nacristai » dl. març 26, 2012 9:26 am

Momo, ens hem creuat!!! Jiji!! Vaja, haure de treure el patró d'una camisa meva,no? Ja m'ajudareu, no?? El nacristaiman vol que li faci la tunica amb coll mso(s'ha flipat!)
Fuzztoon, jo vull fer el barreeeeet!!! La tela del doudou originalment la vaig comprar per fer-li el barret aquest estiu, que contenta estic!!!!!
Perdoneu les faltes escric dsd el mobil i es una mica complicat!!
Imatge
Imatge

Estem fent la manteta dels 100 desitjos, ens hi vols ajudar???

http://www.elfildenjan.blogspot.com

Fotopacte de panxulina: martabv, Naiff, tonamar, campanilla, maneta, xuxe, aRaSal, Mof, soleilua, nacristai, Hawi, Laida, Ninetaa, solet2, Peke25, Ada82, Ania, nuit

Avatar de l’usuari
petitaformigueta
:: peixet
:: peixet
Entrades: 281
Membre des de: dl. jul. 25, 2011 11:23 am

Re: Cosim plegades

EntradaAutor: petitaformigueta » dl. març 26, 2012 9:34 am

Fuzztoon ha escrit:petitaformigueta, al final vam quedar en fer dos projectes per mes i que la gent tries quin dels dos volia fer o si volia fer els dos. Tenim segur per l'abril els pantalons de la piruleta i dubtem entre si el segon fer la túnica o l'armilla. El que no es fagi aquest mes, passa a ser el segon projecte del mes de maig junt amb la camisa-kimono que està fent la nacristai.


Merci

ERV ha escrit:I el projecte ? vec que teniu totes un nivell bastant avançat, no em crec capaç de fer una camisa com vosaltres jejejeje
per on començo ? H E L P !!!!


Jo acabo de començar, per dir-te que fa un mes que tinc la màquina i la primera cosa que he fet seriosament ha estat el doudou. Així que benvinguda al club de les principiants. :p-)
Jo sóc de les que em tiro a la piscina, ja veurem més endavant com m'ensurto però és fent i desfent que s'aprèn!
Imatge
Avatar de l’usuari
ERV
:: zebra
:: zebra
Entrades: 1263
Membre des de: dj. jul. 17, 2008 10:10 am

Re: Cosim plegades

EntradaAutor: ERV » dl. març 26, 2012 9:44 am

Moltes gracies !!! estic super contenta d'haver-vos trobat !!! >.-<:

He llegit tant ràpid que ara no m'enrecordo dels noms :ufs: pero una noia ha dit de fer un coixinet per les agulles !!! m'encanta la idea !!! (ho sento !! ja m'anire familiaritzant amb els noms, soc una mica desastre !!!)

Fuzztoon, moltes gràcies per l'explicació, arà aniré a mirar per colors millos...

estava mirant lo de les teles i faig una primera aportació : (segurament ja ho sabeu, pero així em sento útil jejeje)

a aquesta pàgina : www.telas.es, et deixen demanar 5 mostres de teles, totalment gratuïtes + ports gratuïts !!! les he demanat, tambè tenen feltre ... a veure que tal !!!

durant la setmana treballo i arribo a casa a les 19, poca cosa podré fer, pero la meva idea es anant mirant projectes i fer-los poc a poc, potser no tindré el mateix ritme que vosaltres pero ho intentaré !!!

Una proposta: li he promès a la meva filla (soc una mica boques <:-) ) que li farie un vestidet pel seu nenuco, com ho veieiu ?? teniu algún patró ?? jejeje

Gràcies artiestes !!
Imatge
Avatar de l’usuari
Ítaca
:: dinosaure
Entrades: 7513
Membre des de: dj. març 27, 2008 12:41 pm
Ubicació: Sant Cugat del Vallès

Re: Cosim plegades

EntradaAutor: Ítaca » dl. març 26, 2012 9:46 am

Doncs jo ja tinc ganes de començar a fer alguna cosa!!!
Ahir vaig estar buscant per internet, a veure si trobo com convertir una camisa meva en un vestidet per la bitxet!
Jo com no m'he apuntat ni voto ni tinc preferències... q encara q sigui un projecte més de nen, canviant el color del roba, s'adapta per les tenim nenes!!! :b-))) :b-)))

momo, genial la túnica! QUin nivellàs eh!?
Ostres ja veig q sí q costarà cosir les mànigues...

Tots els doudous són xulíssims!!! :ok:
A mi els encants em queden una miqueta lluny (llàstima), però si mai m'hi passo entraré a la botiga dels borbons! :-D :-D :-D

Ah, sobre això del coixinet per les agulles, jo en vaig fer 2 o 3! Ara, no tinc fotos dels procediment :ufs:
ImatgeImatge

El post de la patufeta: viewtopic.php?f=50&t=12054 ImatgeImatgeImatgeImatgeImatge

Imatge

Imatge Imatge
Avatar de l’usuari
socpetitona
:: girafa
:: girafa
Entrades: 2180
Membre des de: ds. jul. 28, 2007 8:19 pm

Re: Cosim plegades

EntradaAutor: socpetitona » dl. març 26, 2012 9:57 am

Jo no en se massa pero vull provar els pantalons! Fa mes d'1 any que vaig comprar la roba i encara no m'he tirat a la piscina... Penso que amb un excel.lent tutorial com el de la Fuzztoon no ha de ser molt complicat!!
Que xulo aquest post, hi estic enganxadissima... jijijijij
Imatge
Avatar de l’usuari
RAM
:: gosset
:: gosset
Entrades: 452
Membre des de: dt. jul. 06, 2010 2:55 pm

Re: Cosim plegades

EntradaAutor: RAM » dl. març 26, 2012 9:57 am

Bon dia noies!!!!!
M'encanta l'activitat d'aquest post!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Esquimal, les lletres per les aplicacions les agafo del word. Aquestes concretament són les "ravie", però n'hi ha moltes. Jo les calco directament de la pantalla :ok:

Momo, és genial aquesta túnica!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! >.-<: >.-<: >.-<: >.-<: >.-<: Tinc unes ganes de fer-li a la Queralt!!! Tinc una roba vaporosa blau turquesa que li quedarà estupenda!!!!

ERV, no pateixis! Jo tinc màquina des del gener!!!!!!!!! Però si no t'importa equivocar-te i et llances a la piscina, tot va sortint més bé o més malament!!! Ànims!
AH! i merci per lo de telas.es.

Noies, a mi m'encanten totes les propostes que feu... tant les fàcils com les difícils, així que crec que les vull fer totes :-D :-D :-D :-D

Fins després!!!
19/7/11: Neix la princesa!!!
Avatar de l’usuari
ERV
:: zebra
:: zebra
Entrades: 1263
Membre des de: dj. jul. 17, 2008 10:10 am

Re: Cosim plegades

EntradaAutor: ERV » dl. març 26, 2012 10:20 am

Noies !!!

us passo dos tutorials per a les que esteu super verdes com jo !!!!

1. "Decorar servilletas" per a principiants
2. "Personalizar camisetas" per a avançat

Son tutorials de la pagina web de alfa, amb la màquina em venia el curs online (no se si alguna de vosaltres l'heu fet) a mes a mes a la botiga em fan 5 hores gratuïtes, que evidentment les faré !!!!!
Fitxers adjunts
pasos_basicos_practica_decorar_servilletas.pdf
(192.73 KiB) S’ha baixat 68 vegades
pasos_avanzados_practica_personalizar_camiseta.pdf
(119.54 KiB) S’ha baixat 77 vegades
Imatge
Avatar de l’usuari
nessy
:: zebra
:: zebra
Entrades: 1930
Membre des de: dj. set. 16, 2010 10:12 am
Ubicació: Barcelona

Re: Cosim plegades

EntradaAutor: nessy » dl. març 26, 2012 11:43 am

Momo reina, amb quina tela has fet la tunica, és que demanaré mostres a teles.es de diferents colors (tot i que crec que les faré de lli, es poden fer de cotó?).
Passa a veure el que faig: http://milmolt.blogspot.com.es/

Imatge Imatge
Avatar de l’usuari
Dolo
:: granota
:: granota
Entrades: 205
Membre des de: dj. feb. 22, 2007 2:34 pm

Re: Cosim plegades

EntradaAutor: Dolo » dl. març 26, 2012 11:48 am

Momo la túnica t'ha quedat súper xula!!! :ok: quina enveja que sapigue fer totes aquestes cosetes!! </;-)

Per cert, ahir vaig trobar aquest tutorial d'una gallineta de pasqua per posar-hi els ous de xocolata o penjar a la palma.. em va semblar divertida i facileta de fer. Si algú vol fer-ne el tutorial més complert podria ser un projecte de nivell fàcil i adequat per aquests dies oi?

http://quiltworld2.blogspot.com.es/2012 ... pouch.html
Avatar de l’usuari
miriameta
:: dofí
:: dofí
Entrades: 3936
Membre des de: dg. feb. 22, 2009 11:00 pm
Ubicació: Lleida

Re: Cosim plegades

EntradaAutor: miriameta » dl. març 26, 2012 12:08 pm

quina passada de cosetes mare meva!!!! i quines artistasses!!

jo us deixo 2 cosetes!!

el nino amb el guant, i les sabatetes que es l´unic que se fer.
Fitxers adjunts
2.jpg
Easy_stitching_feltbooties.jpg
ImatgeImatge
Imatge
Imatge
Avatar de l’usuari
nurdeu
:: dofí
:: dofí
Entrades: 3388
Membre des de: dj. març 20, 2008 2:42 pm

Re: Cosim plegades

EntradaAutor: nurdeu » dl. març 26, 2012 1:09 pm

Ostres noies, com xerreu, jajajaja

Em sembla bé tot el que proposeu, tinc ganes de fer mooooltes coses. A mi també m'agradaria fer canviadors de viatge, per regalar a les amigues embarassades. Algú en sap fer??
ImatgeImatgeImatgeImatgeImatgeImatgeImatgeImatgeImatgeImatgeImatgeImatge
Avatar de l’usuari
Ítaca
:: dinosaure
Entrades: 7513
Membre des de: dj. març 27, 2008 12:41 pm
Ubicació: Sant Cugat del Vallès

Re: Cosim plegades

EntradaAutor: Ítaca » dl. març 26, 2012 1:45 pm

Noies, he buscat el bloc on vaig trobar el pas a pas pel coixinet per les agulles i he fet un .pdf. Ja dic q les fotos no són meves, són les del bloc, i les explicacions també...

Vinga, a veure qui s'anima, queda molt bufó!

Coixinet per agulles.pdf
(166.24 KiB) S’ha baixat 75 vegades
ImatgeImatge

El post de la patufeta: viewtopic.php?f=50&t=12054 ImatgeImatgeImatgeImatgeImatge

Imatge

Imatge Imatge
Avatar de l’usuari
esquimal
:: zebra
:: zebra
Entrades: 1034
Membre des de: dc. oct. 27, 2010 3:34 pm
Contacta:

Re: Cosim plegades

EntradaAutor: esquimal » dl. març 26, 2012 2:10 pm

ostres nenes que em perdo i tot amb tantes propostes.

Ram >.-<: >.-<: >.-<: bona idea no hi havia pensat de calcar de la pantalla directament!
Avatar de l’usuari
bipa
:: zebra
:: zebra
Entrades: 1636
Membre des de: dg. abr. 06, 2008 7:21 pm
Ubicació: Maresme
Contacta:

Re: Cosim plegades

EntradaAutor: bipa » dl. març 26, 2012 2:19 pm

esquimal ha escrit:ostres nenes que em perdo i tot amb tantes propostes.

Ram >.-<: >.-<: >.-<: bona idea no hi havia pensat de calcar de la pantalla directament!



Ostres doncs els ipads deuen anar genials no ??? neujor:-) neujor:-) neujor:-) neujor:-)
Imatge
Imatge

Les meves cosetes.... http://qzetes.blogspot.com/
Avatar de l’usuari
Momo
:: dragona
:: dragona
Entrades: 4884
Membre des de: ds. gen. 12, 2008 2:09 pm
Ubicació: Andorra
Contacta:

Re: Cosim plegades

EntradaAutor: Momo » dl. març 26, 2012 2:29 pm

nessy ha escrit:Momo reina, amb quina tela has fet la tunica, és que demanaré mostres a teles.es de diferents colors (tot i que crec que les faré de lli, es poden fer de cotó?).


Jejejejeje
Jo sóc la reina del outlet de "menaje" de Pyrenees. La tela blava és un llençol eeeeeenorme que vaig comprar. Em va costar 12 € i de moment ja n'he fet una mini quilt, una bossa de berenar i la túnica. I sabeu el millor? Encara em queda més de mig llençol! Jejejejejejeje
És 100% de cotó, a mi no m'agrada el lli. Trobo que costa moltíssim de planxar i no m'agrada ni al tacte, ni l'aspecte. :ufs:
ptitgat
:: peixet
:: peixet
Entrades: 299
Membre des de: dj. març 24, 2011 3:49 pm

Re: Cosim plegades

EntradaAutor: ptitgat » dl. març 26, 2012 2:32 pm

Nenes, que no pareu!

Jo al setmana que ve tindré més temps, això que vingui setmana santa i que se m'enduguin la nena amb els avis em deixarà temps!

Momo:
La túnica em va donar una mica de guerra, us ho he de dir. El que més em va costar van ser les mànigues. Eren tant petitones que no em cabien al braç de la màquina per fer-ho en rodó i ho vaig haver de fer molt poc a poc, mirant de no cosir la roba de sota. Ja ho veureu a les fotos.
El tutorial que hi ha amb els patrons està molt bé, però has de saber fer la base (cosir mànigues per exemple). Jo faré el mateix tutorial, però explicant-vos els pormenores d'aquest tipus. He fet fotos de tot (crec :-:) ) i a veure si us ho puc tenir ben aviat.


vaig trobar una manera diferent de cosir mànigues, que crec que és més senzilla (sobretot quan sónn peques) però encara no ho he provat: http://www.danamadeit.com/2008/07/tutor ... dress.html

I sobre els tutorials, a mi em va bé qualsevol cosa: tan l'armilla com la túnica m'agraden! I els pantalons els estic esperant amb candeletes!! :p-)

Torna a “Projectes de Costura”

Qui està connectat

Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 2 visitants

Membre de l'AMIC Control OJD Nielsen Hosting i Dominis.cat a CAT1.NET

Actualitat ::