Com canvia tenir nens els vostres costums viatgeres?

De vacances amb els nens !!
cositina
:: dinosaure
Entrades: 5603
Membre des de: dc. set. 26, 2012 3:58 pm

Com canvia tenir nens els vostres costums viatgeres?

EntradaAutor: cositina » dj. oct. 04, 2012 6:02 pm

Hola! la meva parell i jo som uns grans amants dels viatges, en els 10 anys que portem junts hem viatjat moltísim, tant escapades a capitals europees com viatges més llunyans (japó, tailandia...), el cert es q jo tenia una llista mental de destins que considerava que haviem de visitar abans de tenir nens perquè, tot i q a tots aquests paisos m'he trobat moltes parelles amb bebes, hi ha llocs que considero millor anar sense nens, la veritat. Bé! el cas, q com dic som molt viatgers i un dels temes q ens ha fet posposar el moment de tenir nens era justament aixo: sabrem acostumar-nos a fer viatgets curtets i propers, aptes per a nens? haurem de canviar molt els nostres costums en aquest sentit? ja comtpem que si i per aixo hem esgotat fins al moment el llistat de destins pendents jeje, ara tot just comencem a buscar <:-< i volia saber com creieu vosaltres que us ha canviat la vida en aquest aspecte. gràcies!!
Darrere de cada mare hi ha una història que mereix ser explicada: www.maternidades.es
Avatar de l’usuari
catalanna
:: lleona
:: lleona
Entrades: 973
Membre des de: dg. gen. 17, 2010 7:15 pm

Re: Com canvia tenir nens els vostres costums viatgeres?

EntradaAutor: catalanna » dj. oct. 04, 2012 7:08 pm

Nostres també som molt viatgers i sempre viatgem amb motxilla i poc pressupost. Ara que tenim un nen seguim fent-ho però anem a llocs del primer món o amb un bon nivell d'hospitals, on no calguin vacunes extres i ens mirem més on dormim. A la pràctica això vol dir que fem viatges més curts (un mes enlloc de dos, per exemple) ja que anem a llocs més cars i ens gastem més en dormir... Però no deixem de viatjar!!
Inopia
:: tortuga
:: tortuga
Entrades: 321
Membre des de: dg. set. 11, 2011 10:16 am

Re: Com canvia tenir nens els vostres costums viatgeres?

EntradaAutor: Inopia » dj. oct. 04, 2012 8:07 pm

Mira, jo tinc la nena amb 5 mesos i encara no hem sortit, però no per falta de ganes, sinó per altres motius. Però de fet, vagis on vagis, encara que siguis al cul del món, trobaràs famílies amb criatures i jo sempre penso el mateix, si ells poden, jo també.
Una de les meves assignatures pendents és anar a Angkor, he estat 4 anys seguits al SE Asiàtic i encara no he vist Angkor! Ara ja estic planificant el viatge 2013 i tenim previst fer Indonèsia (Bali) i/o Malàsia Continental i amb tot el dolor del meu cor hem descartat un any més Angkor. A més d'un tema logístic (cotxet pels temples, desplaçaments...) és la terrible calor i humitat que hi fa durant l'agost, i per això crec que no serà un destí convenient per una criatura de poc menys 1a4m
Però si ho penses, segur que està ple de famílies que han portat les seves criatures a Angkor amb la mateixa edat que la meva...mira, això del risc té una part subjectiva...al final crec que el pensar en un destí sigui més o menys apropiat per uan criatura depèn en gran part de la visió personal dels pares. Jo no m'emportaria la nena al mig de l'estepa siberiana, però segur que hi ha algú que ha portat el seu nen...no sé si m'explico...
Jo em vaig quedar embarassada a l'ultim viatge i en canvi uns amics es varen quedar esgarrifats de com podia ser que hagués marxat de viatge, buscant la criatura...pffffffff...tot depèn de quins ulls ho mirin...jo vaig marxar de viatge ben tranquila i ben panxa i potser per això vaig tornar amb el meu regalet :love: :love:
Si us agrada viatjar i teniu experiència i rodatge, aviat us emportareu el petit viatger i sense problemes. Per escapades que he fet si que et dic que el ritme canvia i moooooolt! Però és divertit sortir tots 3 plegats!
Avatar de l’usuari
charito
:: girafa
:: girafa
Entrades: 2409
Membre des de: dv. jul. 03, 2009 10:11 pm

Re: Com canvia tenir nens els vostres costums viatgeres?

EntradaAutor: charito » dj. oct. 04, 2012 8:43 pm

Hola, doncs amb la meva experiència et puc dir que també depèn moltissim del caràcter del nen. Hi ha nens que s'instal·len còmodament al cotxet o a la motxilla i a veure mon tranquilets, dormen i mengen on sigui, si et toca un d'aquests doncs suposo que podreu anar de viatge, com diu la catalanna potser sent mes prudents.

Peró si et toca un com el meu, que es molt inquiet i no volia cotxet, ni motxilla, ni anar al cotxe, ni res de res... nomes moure's amb llibertat i poder jugar i trastejar-ho tot, que necessita les seves rutines, per exemple el meu fill no es capaç de dormir-se al cotxet, es posa pesadissim i plora però no es capaç de relaxar-se si no es al seu bressol... doncs la veritat acollona moltissim.

Nosaltres hem sigut de viatjar quan hem pogut però casi que se'ns ha acabat, jo no em veig capaç d'aguantar el Quim en un avio... com a molt a Mallorca ;-)))
cositina
:: dinosaure
Entrades: 5603
Membre des de: dc. set. 26, 2012 3:58 pm

Re: Com canvia tenir nens els vostres costums viatgeres?

EntradaAutor: cositina » dv. oct. 05, 2012 8:24 am

catalanna ha escrit:Nostres també som molt viatgers i sempre viatgem amb motxilla i poc pressupost. Ara que tenim un nen seguim fent-ho però anem a llocs del primer món o amb un bon nivell d'hospitals, on no calguin vacunes extres i ens mirem més on dormim. A la pràctica això vol dir que fem viatges més curts (un mes enlloc de dos, per exemple) ja que anem a llocs més cars i ens gastem més en dormir... Però no deixem de viatjar!!


m'interessa la teva experiencia! a quins destins heu anat amb el baby?
Darrere de cada mare hi ha una història que mereix ser explicada: www.maternidades.es
cositina
:: dinosaure
Entrades: 5603
Membre des de: dc. set. 26, 2012 3:58 pm

Re: Com canvia tenir nens els vostres costums viatgeres?

EntradaAutor: cositina » dv. oct. 05, 2012 8:27 am

i viatjar durant l'embaras, q em dieu? tenim bitllets per anar a Londres a setmana santa 2013, aquest e,s vinent començarem a buscar i pot ser q per a llavors ja tinguem cigronet a dins jeje, i ara he llegit q el primer trimestre no recomanen viatjar..
Darrere de cada mare hi ha una història que mereix ser explicada: www.maternidades.es
Avatar de l’usuari
hiolambda
:: pantera
:: pantera
Entrades: 850
Membre des de: dc. oct. 29, 2008 8:05 pm
Ubicació: Lleida

Re: Com canvia tenir nens els vostres costums viatgeres?

EntradaAutor: hiolambda » dv. oct. 05, 2012 10:22 am

Sí que es pot viatjar durant el primer trimestre d'embaràs.
El que no es pot és a la recta final i a partir de (crec) el cinquè mes, demanen un informe mèdic, les companyies d'avió, especificant de quantes setmanes estàs i que no hi ha risc. Bé que és un embaràs sense risc.
Pel meu primer embaràs, devia estar de 4 ó 5 mesos, vam anar a Venècia uns dies. Jo em trobava fantàsticament, però sí vaig notar que em cansava molt caminant. Em va sobtar molt no poder seguir el ritme del meu company. si et trobes bé i amb ganes, tot es pot fer.

A nosaltres ens agrada voltar, però no hem anat mai gaire lluny. Per Europa. I des de que tenim els nens fem viatges més curtets i tranquilets, pel que diu la Roser. Tinc uns nens molt mogudets i no es poden estar quiets. Tot i buscar activitats per a què ells s'ho passin bé, de seguida es cansen d'estar asseguts al restaurant... imagina't fer qualsevol altra cosa més guiada... uf
Hiolambda
http://aquihodeixodit.blogspot.com.es/

Imatge

Imatge

Gairebé 1000 dies alletant als meus petits!!!
Avatar de l’usuari
Alehop
:: zebra
:: zebra
Entrades: 1165
Membre des de: dl. oct. 18, 2010 12:23 pm

Re: Com canvia tenir nens els vostres costums viatgeres?

EntradaAutor: Alehop » dv. oct. 05, 2012 11:40 am

cositina ha escrit:i viatjar durant l'embaras, q em dieu? tenim bitllets per anar a Londres a setmana santa 2013, aquest e,s vinent començarem a buscar i pot ser q per a llavors ja tinguem cigronet a dins jeje, i ara he llegit q el primer trimestre no recomanen viatjar..


Jo he viatjat a Xile de 5 setmanes (no sabia que estava embarassada) i vaig tornar a Bcn de 8 (el viatge de tornada ja sabia que ho estava); això amb el meu primer embaràs. Amb el segon vaig anar-hi embarassada de 23 setmanes i vaig tornar embarassada de 26. Son 14 hores de vol...

El meu home és d'Eivissa, i hi anem un cap de setmana cada 2 mesos, i durant els 2 embarassos ho he continuat fent, crec que fins la setmana 35 (clar que és un vol de 1/2 hora!!) :-)

Si estas bé, et trobes bé i el gine no troba cap motiu pel qual preocupar-se, no hi ha problema en volar! Això sí, en vols llargs és recomanable aixecar-se i caminar sovint...però per la resta, res més! :ok: Pots anar a Londres sense cap mena de problema!
Avatar de l’usuari
charito
:: girafa
:: girafa
Entrades: 2409
Membre des de: dv. jul. 03, 2009 10:11 pm

Re: Com canvia tenir nens els vostres costums viatgeres?

EntradaAutor: charito » dv. oct. 05, 2012 8:31 pm

cositina ha escrit:he llegit q el primer trimestre no recomanen viatjar..


No crec que no deixin viatjar el primer trimestre, el que si passa es que normalment el primer trimestre i els ultims dos mesos es quan pitjor et trobes. El primer trimestre pots tenir vomiteres i fàstics, et pots cansar molt mes del normal, tenir molta son etc. Tambe pots estar de fàbula, pero com no saps com et trobaras doncs es arriscat, depen del plan que porteu, potser no es tracta de veure Londres a sac sino de portar un plan mes tranquilet.

De fet tinc una amiga que va estar a la India i es va passar mig viatge vomitant, quan va tornar va anar a la doctora pensant que havia enganxat un virus xungo i estava embarassada, jeje.

Jo vaig anar a Lanzarote just despres del positiu a la primera falta i cap problema, pero era un plan molt de tranqui i si que em cansava molt, tenia molta son i vaig dormir com un tronc a les hamaques de l'hotel ;-)))
cucurutxu
:: cèrvol
:: cèrvol
Entrades: 501
Membre des de: dl. jul. 12, 2010 9:23 pm

Re: Com canvia tenir nens els vostres costums viatgeres?

EntradaAutor: cucurutxu » ds. oct. 06, 2012 10:16 pm

A nosaltres tb ens agrada molt viatjar. Cuan vam tenir al peque vam estar uns tres mesos en fer alguna sortideta. Primer vam provar amb andorra un finde a veure com s'adaptava el nen a dormir fora de casa i les hores de cotxe ,despres vam allargar alguns dies amb els ponts k hi havia algun mes fer sortidetes per catalunya. Als 10 mesos vam decidir anar a Roma 5 dies,als 15 vam anar a eivissa i formentera 7 dies i ara als 18 hem stat 11 dies a escocia fent ruta i tot ha anat perfecte!!! Si k tens k pensar mes en ell i ferho tot amb mes calma pq no s'atabali el nen pero crec k pots seguir viatjant perfectament.
El meu petit tb es molt mogut,pero lavio el vaig solucionar amb una bona dosis de pocoyo i de cantajuegos i als llocs k visitavem anava caminant aixi despres no li feia res estarse al cotxet una bona estona!! Jejejejeje
Si pots,ves fent petites sortidetes aixi tb sabras com reacciona el peke fora de casa!
[url=http://lilypie.com]Imatge[/url

Imatge
Avatar de l’usuari
tona
:: pantera
:: pantera
Entrades: 868
Membre des de: dt. nov. 20, 2007 6:30 pm
Ubicació: a la muntanya

Re: Com canvia tenir nens els vostres costums viatgeres?

EntradaAutor: tona » dg. oct. 07, 2012 12:48 am

Jo tb vaig volar embarassada...de 5 setmanes i de 33...pel què fa al tercer trimestre, és la companyia q posa data limit. N hi ha que deixen volar fins a les 36 i d altres fins a les 38... De totes maneres jo feia un panxot considerable q semblava a punt de parir i ningu ni a dalt ni a baix de l avio em va demanar res.
Pel tema viatjar jo crec q tenir un fill no cal tancar- se a casa...sino q s han d adaptar els viatges i les escapades a ells sigui aquí al costat o a la xina... Ahhh hi pensa q facis el q facis sempre hi haura gent q ho veurà malament....no deixis q aixo t influeixi i seguiu els vostres instints. Nosaltres per exemple per motius diversos aquest any no hem viatjat...en canvi hem anat de camping 4 vegades. ( la primera la lia tenia 2 mesos) i evidentment hi ha hagut gens q ho ha trobat molt malament....pr els meus fills i nosaltres ho vam disfrutar molt!!!
Un altra cosa els nens s adapten a tot i si tu de ben petit el vas acostumant...els pots portar a per tot arreu!!
pucpuc
:: zebra
:: zebra
Entrades: 1394
Membre des de: dc. maig 21, 2008 6:51 pm
Ubicació: catalunya

Re: Com canvia tenir nens els vostres costums viatgeres?

EntradaAutor: pucpuc » dl. oct. 08, 2012 11:25 am

A nosaltres ens a canviat una mica l'habit de viatjar nosaltres erem de billet d'avio i motxilla i prou, a paisos llunyans (mali, burkina faso, ecuador, nord india, nepal...) pero amb els peques de moment hem canviat els costums, i ens ha anat be per coneixer mes europa que la teniem oblidada (amb els peques hem anat a alsacia, praga,...)

El que ens ha frenat mes es el tema de las vacunes, volem esperar a que siguin mes grans per poder vacunar.los i viatjar amb ells.
Un dels primers viatges que volem fer amb ells es a sudafrica al parc del kruguer, ho vam fer de viatge de noces pero ara ens encantaria anar-hi amb els peques fliparan amb els animals!
Avatar de l’usuari
Xaina
:: conillet
:: conillet
Entrades: 352
Membre des de: dv. maig 14, 2010 12:11 pm

Re: Com canvia tenir nens els vostres costums viatgeres?

EntradaAutor: Xaina » dt. oct. 09, 2012 10:57 am

Hola,

Nosaltres tenim un petit de 2 anys i ara torno a estar embarassada.

Em sembla que coincideixo bastant amb la pucpuc.

Abans de tenir al peke viatjavem amb billet i motxilla i prou (senegal, gambia, marroc, bolivia, Perú, India....), no contractavem allotjament i anavem fent tot sobre la marxa.

Amb l'èric hem anat, entre escapades i vacances a: (et poso l'edat del peque)

Carcassone: 2 mesos
Menorca: 8 mesos
Austria (ruta pel pais i de camping): 10 mesos
Granada: 18 mesos
Costa Brava: 20 mesos
Sud de frança, Provença i Marsella (23 mesos)


Com veuràs els destins han canviat una mica. ;-)))

Estem aprofitant per fer cosetes mes properes que no haviem fet fins ara, la veritat es que no em anat mes lluny per la pasta !!! No es el mateix anar 3 setmanes o un mes a la India que als EEUU.

Cosetes a tenir en compte:

Els allotjaments mes val tenir-los contractats. Per nosaltres era super emocionant buscar al moment i fins i tot hem arribat a dormir en alguna estació d'autobusos, amb un bebe no es emocionant...es un moment de nervis que no cal passar!!

El ritme s'ha de ralentir i no voler veure mil coses, poquetes i amb la calma, aixi es mes divertit.

Important que el sistema sanitari sigui adequat. El nostre peque va agafar una alergia que es va posar super tacat i morat, si arribo a estar a Sengal em moro.

Per tota la resta, calma, paciencia i ganes de passar-vos ho super bé!!!
Imatge
url=http://lilypie.com]Imatge[/url]
cositina
:: dinosaure
Entrades: 5603
Membre des de: dc. set. 26, 2012 3:58 pm

Re: Com canvia tenir nens els vostres costums viatgeres?

EntradaAutor: cositina » dt. oct. 09, 2012 6:39 pm

moltisimes gràcies a totes m'està encantant llegir-vos. Si us plau seguiu explicant-me cosetes! la veritat és q ja teniem previst deixar-nos per quan tinguem nens els destins més propers (sobretot espanya, q per aqui hem viatjat molt poc) aixi q fins ara hem aprofitat per veure els paisos llunyans q ens feien mes gracia i q consideravem poc adequats per anar amb nens. Nosaltres sempre anem amb l'allotjament pillat des d'aqui (ens ho muntem pel nostre compte pero vaig mes tranquila si ho deixo tot organitzat) i en aquest sentit suposo q protar un nen no seria la gran crisi, però no crec q m'atreveixi a anar a països exotics amb un nen fins q tingui una certa edat. Pero bueno, ens queda molt per veure tambe per aqui mes aprop!

aquest estiu hem anat amb amics a la riviera maya (un desti q a mi no em feia cap tipus de gràcia pero q al cositino li tirava molt) i allà si q molta gent va amb nens i tots estaven encantats, el tema "hotel todo incluido" suposo q es mes adequat per a nens sobretot perque molts tenen activitats per als peques i tal..
Darrere de cada mare hi ha una història que mereix ser explicada: www.maternidades.es
sagmai
:: gosset
:: gosset
Entrades: 405
Membre des de: dv. juny 08, 2012 11:59 am

Re: Com canvia tenir nens els vostres costums viatgeres?

EntradaAutor: sagmai » dc. oct. 10, 2012 4:50 pm

Bé, jo us explico el nostre cas.
Nosaltres també érem de viatjar lluny 'abans'. Feiem setmana santa per Europa (lisboa, Londres, etc) i el quinto pino a l'estiu (el transmongolià, Perú, Sudàfrica, AUstralia, etc). Cada any ens turnàvem, per exemple l'any passat jo vaig deciir el viatge d'estiu i el meu home, el de setmana santa.

Des de que som una amília, hem fet:

- durant l'embaràs: praga, la vall d'aran, budapest i osca.
- amb el bebito (4mesos): el baix empordà

Quin canvi, eh?

Eel que volem fer és espaiar una mica els viatges, ja que viatjar amb petit és logíticament més complexe i tampoc volem fustigar-nos durant les vacances. I també és més car, hs de domir en llocs decents, menjar relstivament bé, etc. Havíem pensat fer cicles de 3 anys:

1.Any 1 (aquest): catalunya. Hem anat a l'empordà.
2. Any 2 (2013): europa. Potser anirem a algun país nòrdic.
3. Any 3 (2014): resta. Tenim en ment costa rica.

Què us sembla la idea?
elmonenfamilia
:: puça
:: puça
Entrades: 34
Membre des de: dj. jul. 05, 2012 9:48 am

Re: Com canvia tenir nens els vostres costums viatgeres?

EntradaAutor: elmonenfamilia » dj. oct. 11, 2012 12:22 pm

Hola!!

Nosaltres no hem deixat de viatjar amb panxa (pots viatjar durant tot l'embaràs excepte al final que necessites justificant mèdic) i amb nens tampoc hem deixat de fer-ho. Ara sóm 5 a la família i ho continuem fent.

Canvia la manera de viatjar però no les ganes. Si no ho fem més o a llocs més llunyans és perquè només en bitllets d'avió ja et gastes un dineral!!

Per si no coneixeu el nostre blog de viatges en família us passo l'adreça http://elmonenfamilia.blogspot.com

Ara vull obrir una nova secció d'altres experiències de viatges i escapades en família així que ens encantaria poder comptar amb la vostra col·laboració. A algú l'hi interessa explicar la seva experiència?

Si us interessa, podeu posar-vos en contacte amb mi a elmonenfamilia@gmail.com i us passaré un guió perquè us sigui més fàcil relatar el viatge.

Gràcies!!

Maria
cositina
:: dinosaure
Entrades: 5603
Membre des de: dc. set. 26, 2012 3:58 pm

Re: Com canvia tenir nens els vostres costums viatgeres?

EntradaAutor: cositina » dj. oct. 11, 2012 4:00 pm

em sembla molt interessant el teu blog! moltisim!!! m'ho apunto per quan arribi el moment!! :love:
Darrere de cada mare hi ha una història que mereix ser explicada: www.maternidades.es
elmonenfamilia
:: puça
:: puça
Entrades: 34
Membre des de: dj. jul. 05, 2012 9:48 am

Re: Com canvia tenir nens els vostres costums viatgeres?

EntradaAutor: elmonenfamilia » dv. oct. 12, 2012 12:30 am

Gràcies!!! Esperem les vostres aportacions per fer créixer el blog!
Avatar de l’usuari
salma
:: gosset
:: gosset
Entrades: 481
Membre des de: dt. jul. 03, 2007 3:38 pm
Ubicació: BDN

Re: Com canvia tenir nens els vostres costums viatgeres?

EntradaAutor: salma » dl. oct. 15, 2012 12:55 pm

Doncs nosaltres no hem canviat gaire els nostres costums viatjant.
Abans de tenir el nen, sempre agafavem el cotxe i sortiem de vacances a l'estranger. Vam visitar: Roma, Florencia, Salzburg, Venecia, Paris. I després de l'arribada d'Aitor vam continuar igual. El primer any, ell tenia 5 mesos, vam anar als Castells del Loira en cotxe. Fent una nit pel camí perquè el viatge no es fés pesat. El segon també a França però a la zona dels Alps. L'any passat vam anar fins a Alemanya. I el nen encantat. També és cert que no hem tingut problemes de marejos i això facilita molt poder anar més lluny.

L'infraestructura a portar és gran però l'únic que hem canviat per tenir més comoditat és l'hotel per l'apartament. No hi ha color. És molt més còmode. És cert el que diu elmonenfamilia que canvia una mica la forma de viatjar però les ganes sí hi són.
Imatge
Imatge
Avatar de l’usuari
petita83
:: conillet
:: conillet
Entrades: 390
Membre des de: dl. oct. 03, 2011 10:38 pm

Re: Com canvia tenir nens els vostres costums viatgeres?

EntradaAutor: petita83 » dj. nov. 01, 2012 4:11 pm

Hola...

ens hem posat a la recerca del baby i com sóc la "peste" el primer que he fet ha sigut entrar aquí per conèixer experiències de gent amb fills, i saber fins quin punt toca canviar de xip, doncs ja dono per suposat que les coses no tornen a ser com abans.

Tampoc creieu que som uns graaaaans viatgers (Costa Oest EEUU+Canadà, RM, Sharm ElSheik, Roma, Costa Rica, Londres i sortides per la península com Madrid, Astúries, Osca o Sevilla) però el problema és que hem començat a gaudir TARD del món dels viatges i ara que descobreixo una passió i com de bé m'ho passo i gaudeixo de les fotos a posteriori...per qüestions diverses toca anar a per l'enan@

Crec que tot serà trobar-s'hi perquè cada nen és un món...i sobretot passar dels comentaris dels pares (futurs avis) perquè són molt carques i ja donen per sentat que amb nens s'ha acabat, I M'HI NEGO!!!

Doncs res, us seguiré llegint que ara per ara sembla que em toca pul·lular per aquests mons.

Un petó
Imatge

S'han apagat 4 estrelles però brillaran sempre al nostre cor.

http://www.todoporunbebe.blogspot.com.es/

Torna a “Viatges”

Qui està connectat

Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 1 visitant

Membre de l'AMIC Control OJD Nielsen Hosting i Dominis.cat a CAT1.NET

Actualitat ::