Mames del SP a la UOC

Universitat, oposicions...
neuetes
:: dinosaure
Entrades: 5536
Membre des de: dj. oct. 09, 2008 5:54 pm

Re: Mames del SP a la UOC

EntradaAutor: neuetes » ds. oct. 29, 2011 9:07 pm

Hola Fuzztoon,

http://www.uoc.edu/estudis/graus/ade/pr ... index.html

El Grau d'ADE (Administració i direcció d'empreses) és el que abans era la Diplomatura d'empresarials (3 anys) i la llicenciatura ADE (2 anys), que al adaptar-lo al nou pla Bolonya, s'han unit les dues. El link que t'he passat, hi ha múltiples pestanyes on pots anar mirant tota la informació. Com tots els Graus, són 240 crèdits amb assignatures Bàsiques, Obligatòries i Optatives, amb mencions depèn del camp que triis en la especialització. Expliques que vas començar fa dos anys una filologia, si tens crèdits aprovats pots demanar la convalidació d'assignatures (sobretot les d'anglès), però pensa que amb el nou pla tots els Graus tenen com a assignatures bàsiques que s'han d'aprovar l'Anglès nivell 4, és a dir, Firts Certificate. A més, pots entrar com a "estudis universitaris no finalitzats" com jo, però hauràs de portar l'expedient a l'hora de l'accès. Dius que estaràs un any a l'atur i que et vols treure el Grau durant aquest temps... veuràs que a link que et passo diu que la durada mínima són 4 cursos acadèmics (8 semestres, és a dir 4 anys, si et matricules de 6 o 7 assignatures per semestre i ho aproves tot).

Jo hi estudio el Grau de Psicologia i faig com la mireiafor, m'ho vaig treient a poc a poc, perquè m'agrada i en gaudeixo. Mai és massa tard per aprendre!!

Em sap greu que vagis a l'atur i que la búsqueda del <:-< sigui ben curteta!!
Avatar de l’usuari
Fuzztoon
:: girafa
:: girafa
Entrades: 2549
Membre des de: dv. gen. 15, 2010 5:01 pm

Re: Mames del SP a la UOC

EntradaAutor: Fuzztoon » ds. oct. 29, 2011 9:34 pm

No m'he explicat bé. La carrera ja he vist que son minim 4 anys. Jo tinc 2 anys d'atur i amb la indemnització que m'han donat aguantem un any més segur. I tirant d'estalvis, creiem que podriem aguantar els 4 anys que trigues a treure'm la carrera sense necessitat de que hagi de tornar a treballar, o almenys a fer-ho de jornada sencera.
Mireiaflor, moltes gràcies per la informació del SOC, m'ho miraré també. De fet sempre m'havia volgut treure una carrera i ADE la trobo prou interessant per fer-la o sigui que miraré a veure si me0n surto. Pel que dius dels idiomes, hi ha empreses que si que prefereixen fer-te l'entrevista i veure fins on arriben els teus coneixements, però porto molts anys sentint-me rebutjada de bones a primeres senzillament perquè no hi ha cap titol al meu curriculum i no tenen temps per perdre en fer-me una entrevista. Per això vull aprofitar aquest dos anys de paro més tot el que pugui allargar amb indemnització i estalvis per preparar un curriculum una mica digne. Obviament, un cop ja tingui un segon fill i ja tingui un minim d'edat, jo aniré buscant feina, que al fi i al cap és el que interessa. Ara per ara, trobo tonto que si estem buscant un segon fill, em posi a buscar feina.
Avatar de l’usuari
mireiafor
:: girafa
:: girafa
Entrades: 2876
Membre des de: dl. oct. 29, 2007 3:53 pm
Ubicació: El maresme

Re: Mames del SP a la UOC

EntradaAutor: mireiafor » dg. oct. 30, 2011 3:42 pm

Una altra avantatge de la UOC és que pots començar al següent semestre si fa no fa després de festes de nadal, no cal que t'esperis al setembre per començar un curs complet.

I d'això dels idiomes potser sí que si no tens el títol ni es prenen la molèstia de fer-te la prova, però jo tinc el títol (first certificate, ara em preparo per l'advance) i de la prova de nivell que et fa l'empresa no me'n lliuro!!

Ja ens diràs si t'animes!!
Imatge

Imatge
Avatar de l’usuari
Fuzztoon
:: girafa
:: girafa
Entrades: 2549
Membre des de: dv. gen. 15, 2010 5:01 pm

Re: Mames del SP a la UOC

EntradaAutor: Fuzztoon » dg. oct. 30, 2011 4:12 pm

Completament d'acord amb tu mireiaflor amb que de la prova d'idioma ningú et salva, però si no poses que tens algun títol d'anglès ni et truquen.
Avatar de l’usuari
bbya
:: girafa
:: girafa
Entrades: 2176
Membre des de: dj. oct. 08, 2009 8:43 pm

Re: Mames del SP a la UOC

EntradaAutor: bbya » dt. des. 20, 2011 5:49 pm

hola boniques!!

Jo no estudio a la UOC però si a la UB, intento terminar la carrera de dret algún dia...pero vaig tan poc a poc que no crec pas que pugui posar-li fi!!

Mireia la llicenciada en dret més velleta seré jo!! jajaja
Imatge

Imatge
Avatar de l’usuari
Charliemi
:: tigre
:: tigre
Entrades: 747
Membre des de: dt. juny 23, 2009 4:08 pm

Re: Mames del SP a la UOC

EntradaAutor: Charliemi » dc. des. 21, 2011 11:25 am

Eiiiii, que jo també entro a la comeptició de la llicenciada en dret més velleta de la història neujor:-) neujor:-) neujor:-) !!! En el meu cas, com us vaig explicar, la vaig deixar a mitges a la UB i ara aquest és el meu 4rt semestre a la UOC i n'estic encantada, tant debó ho hagués fet abans. Ara a partir del proper semestre vull matricular una mica més a veure si agafo ritme. També és veritat que amb el canvi de Uni i ara el canvi que hauré de fer de la llicenciatura al Grau serè la més velleta però també la que haurà fet més crédits de la història :ufs: !!
Avatar de l’usuari
Aellitta
:: cèrvol
:: cèrvol
Entrades: 541
Membre des de: dj. juny 09, 2011 10:02 pm
Ubicació: Alemanya

Re: Mames del SP a la UOC

EntradaAutor: Aellitta » dg. gen. 08, 2012 10:31 am

Hola noies!!

Jo no estic a la UOC però si que estic estudiant a l´universitat a distància. En el meu cas estic estudiant ciències de l´educació a l´universitat a distància de Hagen (Alemanya). Funciona molt com la UOC hi ha pràctiques i treballs per entregar i dp. hi ha examens escrits i /o orals que fas a les centrals que la uni té per Alemanya. En el meu cas a Hannover. Vosaltres a la UOC feu examens orals?
El que volia preguntar-vos es com us ho feu amb els peques. Desde que ha nascut l´Ona no tinc temps per fer res. La petita es super absorvent! Que m´encanta :love: pero clar els estudis :ufs: ... de moment aquest semestre no m´he inscrit a cap examen i ja veurem el prope r.
Una altre pregunta hi ha algú fent psicopedagogia? Que tal? Es que la meva idea es quan acabi (que al pas que vaig serà d´aquí moolt de temps!) fer-la pq. la trobo realment interessant!
Bé noies molts d´ànims amb els estudis! :ok:
ImatgeImatge
ImatgeImatgeImatge
El post de l'Ona: viewtopic.php?f=91&t=25854
Imatge
Avatar de l’usuari
nessy
:: zebra
:: zebra
Entrades: 1930
Membre des de: dj. set. 16, 2010 10:12 am
Ubicació: Barcelona

Re: Mames del SP a la UOC

EntradaAutor: nessy » dt. gen. 10, 2012 10:09 am

Hola noies,

aquí una que s'ho veu des de l'altre costat de la barrera, ja que jo estic a la UOC però com a consultora.

La veritat és que la feina i els temps de dedicació son molt diferents als vostres, ja que jo compto amb temps de "descans" (bé sempre depén de com s'ho prengui cada consultor, jo procuro estar i contestar cada dia) i moltes puntes de feina que no puc distribuir en el temps (toquen quan toquen i les notes han d'estar el dia assenyalat).

Ni millor ni pitxor, només diferent.

Tonets a totes
Passa a veure el que faig: http://milmolt.blogspot.com.es/

Imatge Imatge
Avatar de l’usuari
nienna
:: girafa
:: girafa
Entrades: 2082
Membre des de: dt. set. 14, 2010 7:58 pm
Ubicació: Barcelona

Re: Mames del SP a la UOC

EntradaAutor: nienna » dt. gen. 10, 2012 1:01 pm

Jo estudio a la UNED, vinc a fer-li companya a lupita :ok:

La veritat és que és molt dur. Jo vaig començar Filologia Anglesa i després em vaig passar al Grau. Aquest any tinc uns 50 i pico de crèdits i després em quedaran 90 per cursar. Tinc moltes ganes d'acabar perquè tinc un historial molt "divertit" en quan a les carreres i vull acabar i tenir temps per mi i per la meva familia. Jo la faig perquè m'agrada molt i ja com un repte personal.

L'any 2003 vaig començar ADE a Romania i ho vaig deixar perquè eren molt estrictes amb els seus mètodes. A l'examen de matemàtiques vaig resoldre els problemes amb un altre mètode i la profe em va posar un 4 i em va dir que "aquí no veniu a pensar ni a inventar, però a respectar les nostres pautes". Això em va desmotivar molt perquè durant molts anys vaig participar a concursos d'alt nivell d'informàtica i matemàtiques, em vaig posar a treballar i ho vaig deixar. L'any següent vaig començar filologia anglesa però quan estava fent el segon vaig conèixer al meu marit a l'empresa i em vaig demanar el trasllat a Barcelona per venir a viure amb ell. Volia seguir amb els estudis però a la universitat em van dir que no es podia fer res, que havia de fer l'examen de Selectivitat i començar de 0 perquè no estaven adherits a no sé què... Total, que vaig fer l'examen de Selectivitat el mateix any que vaig venir aquí, al 2006 i vaig començar Publicitat i Relacions Públiques a Pompeu Fabra. Va ser molt dura l'adaptació i quan ja anava tot bé va arribar el meu petit :love: A la universitat em van dir que no ho podria fer, em van posar un 4,95 a un examen per convèncer-me de que no podria acabar la carrera mai (no era un examen de tipus test, ni res d'això, em van posar la nota amb mala llet)... En fi, ho vaig deixar també i em vaig apuntar a UNED a Filologia Anglesa i després em vaig passar al grau i aquí estic..

No té res a veure amb el que faig (sóc informàtica), però m'agrada molt i com volia fer una carrera millor fer alguna que m'agradés perquè d'informàtica tinc un munt de cursos fets i 8 anys d'experiència i no em feia el pes fer la carrera d'informàtica ja...

Es molt complicat, jo també com vosaltres treballo fora de casa, 8 hores diàries y després els nens... jo només estudio a les nits, sopem tots a las 20 - 20:30 i a les 21 - 21:30 quan ja dormen em poso. El problema és que després no tinc temps per mi, temps per la parella, en fi... suposo que m'enteneu perfectament.

Bé, ànims i segur que tard o d'hora acabarem i ens traurem el títol. Ja ens anirem llegint :ok:
Martulinga
:: puça
:: puça
Entrades: 30
Membre des de: dt. set. 27, 2011 10:32 pm

Re: Mames del SP a la UOC

EntradaAutor: Martulinga » dv. feb. 03, 2012 6:43 pm

Hola a tothom!!!

Quina gràcia trobar aquests grup de mames de la UOC, jo sóc de recent incorporació al fòrum i actualment estudiant de la UOC. Bé diria que sóc de les veteranes, ja he perdut fins i tot el compte dels anys que fa que rondo per allà.... estic fent psico, com molta gent he vist, i aquests semestre descanso de psico perquè vull dedicar-me el 100% al meu petitó que està a punt de sortirrrr!!!! així que amb la feinada que porta estudiar a distància, faré un break i al setembre si tot va bé em reincoporaré!

Encantada de formar part d'aquests grup, ja miraré en la UOC el grup del socpetit també!

Una abraçada!!!!
Avatar de l’usuari
cosmic
:: formigueta
:: formigueta
Entrades: 57
Membre des de: dc. jul. 01, 2009 11:44 pm

Re: Mames del SP a la UOC

EntradaAutor: cosmic » dc. feb. 08, 2012 4:54 pm

hola, mames uoqueres! jo estic fent el segon cicle d'ADE.
Tot just avui he vist que he aprovat les dues assignatures d'aquest últim semestre i estic d'allò més contenta perquè amb dues nenes i una de dos mesets, no les tenia totes ... però te'n vas sortint, amb molt d'esforç. Què us he dir, que totes patim les pacs!
Avatar de l’usuari
jugapa
:: zebra
:: zebra
Entrades: 1455
Membre des de: dj. oct. 23, 2008 3:36 pm

Re: Mames del SP a la UOC

EntradaAutor: jugapa » dj. feb. 23, 2012 12:15 pm

Aquí una altra mami que estudia a la uoc.

Nessy tu com a consultora, com ho veus això que han fet aquest semestre de descomptar-te 12 euros si dius que no vols rebre el material a casa?
Jo trobo que sembla que ens prenguin el pèl. Jo em pensava que no hauria de pagar el material i resulta que pago 96 euros en concepte d'eines d'aprenentatge i no rebré res ja que jo ho he demanat, però em pensava que descomptarien tot l'import del material i només han descomptat 12 euros.

Bueno espero que totes tingueu un bon semestre.
Imatge

Imatge
Avatar de l’usuari
Charliemi
:: tigre
:: tigre
Entrades: 747
Membre des de: dt. juny 23, 2009 4:08 pm

Re: Mames del SP a la UOC

EntradaAutor: Charliemi » dj. feb. 23, 2012 4:10 pm

Jo per 12 € no he renunciat al material. Em va molt bé per dur els apunts al metro, a la feina alguna estoneta... i si els he d'imprimir jo gastaré més en tinta i paper!! A mi també em sembla una bona tonteria això dels 12 euros! Per això més valia que no haguessin fet res!
Avatar de l’usuari
nessy
:: zebra
:: zebra
Entrades: 1930
Membre des de: dj. set. 16, 2010 10:12 am
Ubicació: Barcelona

Re: Mames del SP a la UOC

EntradaAutor: nessy » dv. feb. 24, 2012 9:58 am

Hola noies,

la veritat és que no en tenia ni idea d'això dels 12€ de "descompte", el que se és que a l'assignatura on jo estic, a part dels "manuals" d'estudi, cada semestres es fan les PAC's noves (que és paguen al consultor) i suposo que això també comta com a material docent.

De tota manera no en tinc ni idea, només especulo, ho sento.
Passa a veure el que faig: http://milmolt.blogspot.com.es/

Imatge Imatge
Avatar de l’usuari
caliope
:: zebra
:: zebra
Entrades: 1096
Membre des de: dj. feb. 07, 2008 10:18 am
Ubicació: Barcelona

Re: Mames del SP a la UOC

EntradaAutor: caliope » dj. març 15, 2012 3:20 pm

Hola noies,

una altra que estudia a la UOC. Jo encara no soc mare pero espero encertar aviat. Jo estudio Comunicació i la veritat es que estava pensant en com m'ho farè quan tingui un nen, pero veig que totes vosaltres sou mames i ho treieu endavant.

Per cert, estic totalment d'acord amb la Charliemi. Jo també he renunciat al descompte ridícul i penòs dels 12 €, perque a mi m'agradar subratllar, fer apunts al mateix material i si m'ho haig d'imprimir jo em gastarè més diners en tinta i en paper que aquestos 12 €.
ImatgeImatgeImatge Imatge
Avatar de l’usuari
leta
:: girafa
:: girafa
Entrades: 2386
Membre des de: dt. ago. 25, 2009 9:12 pm
Ubicació: Barcelona

Re: Mames del SP a la UOC

EntradaAutor: leta » dl. set. 10, 2012 6:25 am

Hola noies!
En breu comença un nou semestre! Jo estic fent CCEE i me'n queden 8, vaig fent a 2 per semestre perquè no dono a l'abast...
Com ho porteu vosaltres?
Imatge
28/09/2010: TE +!
17/01/2011: ÉS UNA NENA!!
02/06/2011: La Clara ja és aquí!!

El post de la Clara!! viewtopic.php?f=91&t=22771
Avatar de l’usuari
Silvya
:: pantera
:: pantera
Entrades: 839
Membre des de: dg. abr. 08, 2012 8:02 pm

Re: Mames del SP a la UOC

EntradaAutor: Silvya » dg. oct. 28, 2012 5:37 pm

Hola noies!!
Remanant posts antics he trobat aquest i m'he animat a escriure!!

Fa 4 semestres que estic estudiant a la UOC Psicopedagogia i, de moment, m'esta anant prou bé!! Estic embarassada de 19 setmanes i de vegades em plantejo com m'organitzaré quan hagi nascut la petita...ara no treballo (sóc mestra i pateixo les retallades del departament) i he agafat 4 assignatures! Vosaltres com ho vau fer quan van neixer els vostres fills? Us vau matricular encara que fos nomes d'una assignatura o ho vau deixar una mica apartat?

Gràcies!!! qualsevol consell sera ben rebut!!!!
Silvya

La meva gràfica: http://www.fertilityfriend.com/home/3cf3e1

Prendre la decisió de tenir un fill és transcendental. Es tracta de decidir, per sempre, que el teu cor vagi caminant fora del teu cos. Elizabeth Stone.

MARTINA. 31-3-2013
Avatar de l’usuari
sarapia
:: rateta
:: rateta
Entrades: 190
Membre des de: dv. ago. 20, 2010 5:36 pm

Re: Mames del SP a la UOC

EntradaAutor: sarapia » dl. des. 03, 2012 10:08 am

Hola noies,

acabo de descobrir aquest post, que guai! Una altre futura mama "uoquera".
Estudio ETIS (Enginyeria Tècnica Informàtica de Sistemes). Fa tants anys que l'estic fent que ja ni recordo quan vaig començar, però mica en mica la vaig seguint. Aquest semestre he agafat el TFC pensant que tindria temps d'acabar-lo abans no nasqués la patufa, però resulta que la patufa ja té ganes de sortir (demà me'l provoquen), així que intentaré acabar el projecte mentre la nena dormi.

Tot i que s'acosta Nadal, d'aquí a res ja haurem acabat un altre semestre!!!! molts ànims a totes!

M'agrada veure que hi ha més mamis com jo que ho tirem tot endavant i que no renunciem a res.
Imatge

Imatge
Avatar de l’usuari
leta
:: girafa
:: girafa
Entrades: 2386
Membre des de: dt. ago. 25, 2009 9:12 pm
Ubicació: Barcelona

Re: Mames del SP a la UOC

EntradaAutor: leta » dg. des. 09, 2012 3:47 pm

Hola noies!!
Jo ja porto 5 semestres a la UOC (si no m'he descomptat) i en faig 2 per semestre. Ara ja només em queden 2 pacs i les dues pv i hauré finiquitat el semestre!
El següent semestre en tornaré a agafar dues més, perquè amb la Clara és impossible fer-ne més (la meva filla acaba de fer l'any i mig).
Ànims a totes!!
Imatge
28/09/2010: TE +!
17/01/2011: ÉS UNA NENA!!
02/06/2011: La Clara ja és aquí!!

El post de la Clara!! viewtopic.php?f=91&t=22771
Avatar de l’usuari
ariun
:: zebra
:: zebra
Entrades: 1241
Membre des de: ds. ago. 23, 2008 12:11 am
Ubicació: LLEIDA
Contacta:

Re: Mames del SP a la UOC

EntradaAutor: ariun » dj. set. 12, 2013 8:23 pm

Hola socpetitones!!

Que tal es prepara el curs? Jo hi porto des del 2008, i hi he viscut dos embarassos i dos nens, nomes ho he deixat 4 semestres, pero a dos assignatures per semestre la cosa encara va per llarg.
Per cert faig ADE.
Imatge Imatge Imatge
Imatge

Torna a “Estudis”

Qui està connectat

Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 0 visitants

Membre de l'AMIC Control OJD Nielsen Hosting i Dominis.cat a CAT1.NET

Actualitat ::