Regal per la mestra?

P3 P4 i P5 educació a l'escola i a casa.
Avatar de l’usuari
Violeta
:: girafa
:: girafa
Entrades: 2218
Membre des de: dt. set. 30, 2008 11:06 am
Ubicació: Barcelona

Regal per la mestra?

EntradaAutor: Violeta » dt. maig 28, 2013 2:01 pm

Hola!

Acabo de rebre un mail d'una mare on parla que arriba final de curs i per tradició toca fer un regal a la mestra (s'ha de dir que ella és mare d'una nena més gran i ja sap com van les coses a l'escola). Deia que potser amb 5 euros per cap li podríem fer un Smartbox.
Jo he al·lucinat, m'aprecio molt la mestra del Jan, però em sembla una barbaritat aquest regal tenint en compte com estem tots econòmicament (l'escola és pública i molts anem justets), i un smartbox em sembla un regal molt materialista i molt impersonal. Però clar, és el primer any del Jan a l'escola i no sé si només jo penso així...Jo havia pensat que cada nen li fes un dibuix, enquadernar-lo i donar-li, potser amb algunes notes dels pares i tot...
Les que sou mestres, us agradaria?
La vida amb un somriure és més bonica...

Imatge
La gràfica del positiu!! http://www.fertilityfriend.com/home/26c1ea

El post del Jan!!
http://forum.socpetit.cat/viewtopic.php?f=50&t=14107

Imatge
Avatar de l’usuari
farcellet
:: zebra
:: zebra
Entrades: 1038
Membre des de: dj. oct. 30, 2008 9:12 pm
Ubicació: Manresa

Re: Regal per la mestra?

EntradaAutor: farcellet » dt. maig 28, 2013 2:14 pm

Hola Violeta,

Jo no sóc mestra, i no sé què dir-te sobre el que en pensen, però el Jordi té 7 anys i a la seva escola (també pública) se sol fer un regal a la mestra al final del cicle. És a dir, ho vam fer quan van acabar el parvulari perquè havien tingut la mateixa mestra 3 anys i ara, que acaba 2n, s'ha tornat a organitzar perquè l'any que ve canvien de mestra.

Quant al tipus de regal i els diners que demanen... les coses vairen molt i cada cas és un món!

Fins aviat :-()-)
Imatge

El teu somriure em fa feliç
Imatge
Avatar de l’usuari
raqueluxamamuxa
:: granota
:: granota
Entrades: 204
Membre des de: dv. gen. 22, 2010 8:48 am

Re: Regal per la mestra?

EntradaAutor: raqueluxamamuxa » dt. maig 28, 2013 2:41 pm

Hola,
Jo tampoc sóc mestre, així que no et puc contestar des del seu punt de vista, però per l'experiència que tinc, de tres anys a la llar d'infants, sempre hem fet un regal a la mestra, i en totes les ocasions ha estat un Smart Box o similar (la directora ens va dir que era el que més agraien les professores, perquè podien fer-ho quan volien i era una bona desconnexió). Ara, a l'escola de P3, li farem una samarreta amb la foto de tots els nens (per a totes les professores i monitores que estan amb els nostres petits, crec que son 7) i a més, un Smart Box a la tutora.

Si que es veritat que potser un regal així es una mica materialista, però jo crec que ho agraeixen... record dels petits sempre en tindran de fotos i feines que tenen, no?

Aquest any posem 5 euros per familia, però a la llar, en posavem més, normalment entre 8 i 10, perquè clar, també eren menys nens...

No sé, sincerament, 5 euros crec que es prou habitual... tot i que conec alguna escola que posen 2 euros per familia...
Avatar de l’usuari
nutella
:: rateta
:: rateta
Entrades: 174
Membre des de: dv. març 01, 2013 11:27 am

Re: Regal per la mestra?

EntradaAutor: nutella » dt. maig 28, 2013 3:04 pm

Aquí una mestra...sempre s'agraeix que se'n recordin de tu, no perquè facis la feina que et toca fer, sino perquè t'acabes implicant més del que toca i sempre acabes fent més hores que un rellotge i de vegades ningú ho valora(ojo! Que hi han mares i pares que són molt detallistes i encantadors) al tema...a mi un smartbox em sembla una mica materialista com dieu (que no vol dir que no s'agraeixi ni agradi) però exemples són (del que jo m'he trobat eh?) Alguna pulsereta o arrecades, mocadorets acompanyats de bombons, algun moneder, bolso (no són coses que m'hagin regalat a mi eh? Parlo de companyes ara del cole que se'n venen al cap
coseta
:: conillet
:: conillet
Entrades: 350
Membre des de: dv. juny 29, 2007 4:37 pm
Ubicació: Tarragona

Re: Regal per la mestra?

EntradaAutor: coseta » dt. maig 28, 2013 3:12 pm

Doncs a mi no em sembla massa bé. Jo també m'implico a la feina, faig més hores que un rellotge i no em fan aquests regals els meus "clients"...
Imatge
Avatar de l’usuari
ONDIBRA
:: conillet
:: conillet
Entrades: 397
Membre des de: dt. feb. 19, 2008 2:48 pm
Ubicació: Bages

Re: Regal per la mestra?

EntradaAutor: ONDIBRA » dt. maig 28, 2013 3:22 pm

Jo sóc mestra i a la meva escola els pares no solen fer regals de manera conjunta, només en ocasions especials com per exemple quan van nèixer els meus nens o particularment alguns pares. Però a l'escola dels meus fills si que és "tradició" fer regals conjunts a les mestres i es veu que els feien uns regals espectaculars, per això aquest curs s'ha aprovat en Consell Escolar que els pares no facin regals a les mestres ja que no tothom pot col·laborar i els mestres diuen que ja cobren per la feina que fan. Així doncs aquest curs hem decidit fer un àlbum amb dibuixos dels nens amb una foto de grup. De ben segur que a la mestra li agradarà molt més que un mocador pel coll, serà un record més especial.
A mi com a mestra no m'agrada que em facin regals, jo ja cobro per la feina que faig crec que el reconeixement dels pares i els nens ja el reps al dia a dia (d'alguns és clar jejeje)
Imatge

Imatge

Imatge

ImatgeImatgeImatgeImatgeImatgeImatgeImatgeImatgeImatgeImatgeImatgeImatgeImatge

Imatge
Avatar de l’usuari
Nuvolmagic
:: cèrvol
:: cèrvol
Entrades: 589
Membre des de: dj. des. 17, 2009 9:58 am

Re: Regal per la mestra?

EntradaAutor: Nuvolmagic » dt. maig 28, 2013 3:29 pm

Doncs jo tampoc ho trobo bé, a la clase del meu peque son 17 això seria un regal de 85€, que voleu que us digui...un detallet sí, però tal i com estan les coses ho trobo exagerat.
L' any passat ma germana m' explicava que al cole del meu nebot una de les mamis deia de posar 10€ per nen, a la clase eren 20 nens, 200€ en un regal? Estem bojos ?-)
Avatar de l’usuari
Nuvolmagic
:: cèrvol
:: cèrvol
Entrades: 589
Membre des de: dj. des. 17, 2009 9:58 am

Re: Regal per la mestra?

EntradaAutor: Nuvolmagic » dt. maig 28, 2013 3:35 pm

ONDIBRA ha escrit:Jo sóc mestra i a la meva escola els pares no solen fer regals de manera conjunta, només en ocasions especials com per exemple quan van nèixer els meus nens o particularment alguns pares. Però a l'escola dels meus fills si que és "tradició" fer regals conjunts a les mestres i es veu que els feien uns regals espectaculars, per això aquest curs s'ha aprovat en Consell Escolar que els pares no facin regals a les mestres ja que no tothom pot col·laborar i els mestres diuen que ja cobren per la feina que fan. Així doncs aquest curs hem decidit fer un àlbum amb dibuixos dels nens amb una foto de grup. De ben segur que a la mestra li agradarà molt més que un mocador pel coll, serà un record més especial.
A mi com a mestra no m'agrada que em facin regals, jo ja cobro per la feina que faig crec que el reconeixement dels pares i els nens ja el reps al dia a dia (d'alguns és clar jejeje)


Em sembla molt bé aquesta iniciativa, per a mi 5€, per molt cutre que quedi, és molt, i clar si no hi participes et sents malament i quedes de cutre :ufs:
A més que un detall fet amb carinyo per mi val més que no pas coses comprades.
Avatar de l’usuari
nutella
:: rateta
:: rateta
Entrades: 174
Membre des de: dv. març 01, 2013 11:27 am

Re: Regal per la mestra?

EntradaAutor: nutella » dt. maig 28, 2013 4:23 pm

No calen fer regals noies...jo només volia contestar i ajudar al que preguntaven...ningú demana que se li regali res, de vegades són iniciatives de les mames i papes perquè et volen agraïr que quan tu no hi ets li possis la jaqueta al seu fill, o li netegis els mocs, o els hi donis un petó quan cauen i els curis...hi han pares que són així de bona gent :)
Avatar de l’usuari
CISCA
:: gosset
:: gosset
Entrades: 478
Membre des de: dc. juny 23, 2010 9:32 am

Re: Regal per la mestra?

EntradaAutor: CISCA » dt. maig 28, 2013 5:49 pm

Jo també estic pensant que fer, proposar alguna cosa conjunta o fer algun detallet sols. A mi particularment m'agrada fer detalls, i si, cobren per la seva feina però a mi m'agrada, per Nadal li vam fer una targeta amb bombonets.
Igual que a la mestra li'n faig a la perruquera del barri, i a la veïna que tant bé es porta amb nosaltres si un dia la necessitem, i no tenen per que ser regals de valor econòmic, només un detallet, jo crec que a tothom li agrada rebre'ls i que sàpiguen que ens hem molestat a pensar en ells.
Avatar de l’usuari
catalanna
:: lleona
:: lleona
Entrades: 973
Membre des de: dg. gen. 17, 2010 7:15 pm

Re: Regal per la mestra?

EntradaAutor: catalanna » dt. maig 28, 2013 6:29 pm

Com a mare, no crec que calgui regalar res, sobretot si el regal és una cosa material, tipus pulsera, bolso... Crec que unes paraules d'agraïment o alguna cosa feta pel nen poden parlar molt més que un regal així.
Com a mestra, evidentment m'agrada quan em regalen alguna cosa però sovint no m'agrada el regal en sí (bolso, arracades) i llavors el tinc arraconat... Sincerament, intento fer la meva feina el millor que puc perquè treballo amb nens i s'ho mereixen, no pel regal de torn...
I com a persona, personalment odio els smartbox!! Trobo que és el regal menys currat del món, què voleu que us digui....
Avatar de l’usuari
FloR
:: zebra
:: zebra
Entrades: 1736
Membre des de: dl. maig 14, 2007 7:19 pm

Re: Regal per la mestra?

EntradaAutor: FloR » dt. maig 28, 2013 7:14 pm

A la llar del meu fill no crec que sigui tradició, si més no a mi no m'han dit res mai.. Però a mi si m'agrada fer detallet, li vaig regalar una foto maca del nen, dedicada per darrere per nadal i quan ha agafat la baixa per embaràs li vaig regalar un conjuntet pel bebé. Ara a la nova educadora li faré uns bombonets per fin de curs. Nosaltres SI agraïm molt que la noia cuidi, renti i doni de menjar al meu bebé quan nosaltres no podem.. I sí, ja tenen sou, però l'agraiment no està de més..
Edito per a dir que es pot agrair igual sense regalet, però mira a mi m'agrada :-)
DAVID
Imatge

IRENE
Imatge
Avatar de l’usuari
alfonsoicecilia
:: granota
:: granota
Entrades: 223
Membre des de: dc. maig 25, 2011 6:47 pm

Re: Regal per la mestra?

EntradaAutor: alfonsoicecilia » dt. maig 28, 2013 7:39 pm

Ho dic molt molt fluixet perquè ningú se'n enteri del nostre regal, però nosaltres, que estem a una llar d'infants municipal, de la zona més empobrida de lleida i amb la major part de gent sense recursos (alguns d'ells fins i tot depenen d'ajudes per menjar), farem uns ninus personalitzats amb les seves bates i els seus pentinats..., vatja que son els mateixos mestres. Estem segurs que els hi farà gràcia, evidentment només hem de comprar el material, però els hi posarem les 5 figures juntes, perquè les puguin tenir a l'escola.
ImatgeImatgeImatgeImatgeImatge
Imatge

Els meus blogs:
http://www.cecilialopezmartinez.com
http://www.ceciemperatriz.blogspot.com - pastissets, cupcakes i altres postres en miniatura
Avatar de l’usuari
FloR
:: zebra
:: zebra
Entrades: 1736
Membre des de: dl. maig 14, 2007 7:19 pm

Re: Regal per la mestra?

EntradaAutor: FloR » dt. maig 28, 2013 7:45 pm

Que xulo! I qui ho farà? Ho heu encarregat?
DAVID
Imatge

IRENE
Imatge
Avatar de l’usuari
lila
:: zebra
:: zebra
Entrades: 1388
Membre des de: dj. nov. 16, 2006 10:40 pm

Re: Regal per la mestra?

EntradaAutor: lila » dt. maig 28, 2013 8:56 pm

Jo sempre he pensat que és de ben parit ser agraït...

Es pot fer un regal o una nota... personalment m'agrada la idea d'un detall.

Penso que a les mares ens pot fer molta il·lusió donar una foto del nen o un dibuix, però sempre penso que en el fons què carai fa la mestra amb dibuixos i dibuixos d'any rere any, curs rere curs... (si ara ja se m'acumulen a mi els àlbums i treballets de les meves filles :-:) ).

No em sembla malament agrair la dedicació amb unes arracades, per exemple (o un estoig, un bolígraf maco, una llibreta...), i que quan les porti o ho utilitzi recordi aquella família o aquella promoció que va tenir...
Redescobrint-me a mi mateixa gràcies a les meves TRES filles!
Avatar de l’usuari
xinxeta
:: girafa
:: girafa
Entrades: 2767
Membre des de: dt. març 07, 2006 4:02 pm

Re: Regal per la mestra?

EntradaAutor: xinxeta » dt. maig 28, 2013 10:29 pm

Jo com a mestra us dic q logicament, com a tothom, fa gracia rebre un regal, pero no per materialisme, sino perque per mi es un agraiment per part dels pares i tambe com un petit reconeixement, pero que si no em fan regal i m'ho diuen de paraula m'agrada igual o mes. Penso q fer el regal no ha de ser una obligacio per part dels pares.
Els ultims anys m'han fet regalets de tots tipus, materials i sentimentals i tots m'agraden per igual i els guardo i gaudeixo igual.

Com a mare, tb m'agrada fer-li un detall a la mestra de l'escola bressol d la meva filla perque si, fa la seva feina i punt, pero la fa be, es preocupa per la meva filla, la cuida, l'estima... I jo aixo li agraeixo enormement pq no treballa amb maquines sino amb nens, amb la meva filla.... Per aixo al nadal li vaig fer una pulsereta i ara li vull fer unes galetones caseres i una dedicatoria agraint els dos anys q ha compartit amb la meva filla, pq per la meva filla ella es una persona molt important i jo, com a mestra, se que ella sempre tindra un record especial dels seus ex-alumnes
Imatge

Imatge
Avatar de l’usuari
alfonsoicecilia
:: granota
:: granota
Entrades: 223
Membre des de: dc. maig 25, 2011 6:47 pm

Re: Regal per la mestra?

EntradaAutor: alfonsoicecilia » dc. maig 29, 2013 8:19 am

FloR ha escrit:Que xulo! I qui ho farà? Ho heu encarregat?


En aquest cas ho fem nosaltres. Jo faig cosetes amb fimo i tinc una cole de personatges naïf, que no són gaire grans... petitons perquè tampoc cal gastar molt material. Unes mames compraran en material, jo ho faré, altres ho embolicaran... i entre tots muntarem la festa de final de curs.
Ara ja tinc els cossos amb les bates... i em falta acabar els caps. Si ho faig ràpid us en penjo foto perquè ho veieu.
ImatgeImatgeImatgeImatgeImatge
Imatge

Els meus blogs:
http://www.cecilialopezmartinez.com
http://www.ceciemperatriz.blogspot.com - pastissets, cupcakes i altres postres en miniatura
Avatar de l’usuari
CISCA
:: gosset
:: gosset
Entrades: 478
Membre des de: dc. juny 23, 2010 9:32 am

Re: Regal per la mestra?

EntradaAutor: CISCA » dc. maig 29, 2013 9:21 am

alfonsoicecilia, hem sembla una idea genial! :p-)
I les galetes casolanes també!
Vaig prenent nota.
Avatar de l’usuari
Takita
:: dinosaure
Entrades: 5344
Membre des de: dl. feb. 22, 2010 11:58 am
Ubicació: L'Anoia

Re: Regal per la mestra?

EntradaAutor: Takita » dj. maig 30, 2013 9:22 am

L'any passat, a l'escoleta que anava el meu fill, que era petiteta i molt familiar, sí que vam regalar entre tots a les educadores una Smartbox que els vam donar el dia del Festival. A més, nosaltres en particular, li vam fer un detallet l'últim dia: una foto del meu fill amb la seva educadora en un marc que havia pintat i decorat ell, amb un petit escrit. Crec que depèn molt de la relació i en el nostre cas era mooooolt bona i encara ho és, tot i que ell ja va a l'escola. Crec recordar que la Smartbox ens va sortir a 5€ per família i vam estar molt contentes i agraïdes.

Aquest any, a l'escola, són molt més nens i no ens coneixem amb tots els pares, així que cada família farà el que cregui convenient. Amb la mestra estem molt contents, però la relació que tenim amb ella és la normal, suposo. Algun comentari a la sortida, si cal, i haver parlat a l'entrevista, així que he pensat que li farem un detallet, encara no sé què, però serà una manualitat, amb el meu fill.
Avatar de l’usuari
MARUXA
:: cèrvol
:: cèrvol
Entrades: 547
Membre des de: dt. jul. 14, 2009 10:33 am

Re: Regal per la mestra?

EntradaAutor: MARUXA » dl. juny 10, 2013 3:08 pm

Hola!!

Doncs a mí em surt del cor fer un detall no sol a la mestra, també a la senyora de l´acollida que és un amor i fa que cada dia m´en vagi tranquila i contenta a treballar, la monitora de menjador, que li treu el tomàquet a les mandonguilles i li fa a trossos per dissimular per que sap que al Roger no li agrada el tomàquet que em troba pel carrer i sempre es para per comentar-me cosetes o em fa notetes, a les cuineres, que día sí dia també pel matí li fan mimitos a la cuina.
És que aquest any estic tan agraïda i tan contenta amb l´escola, que és tan propera... Que no m´en puc estar, per que tracten el meu petit amb estimació, i això es nota i jo ho valoro moltíssim.

Aquesta tarda miro "pressupostos". Aquest finde hem fet unes pintures amb el Roger amb pintura de dits, la idea és fer una tassa amb el dibuix imprès al voltant. Si sortís massa car ja pensaré una altra cosa, però aquesta és la idea inicial.

Alfonsoicecilia, quina xulada!!!! :-D Si jo en sabés també faria una cosa així.
Imatge
Roger, ets la nostra alegria!!

Torna a “Educació Infantil”

Qui està connectat

Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 4 visitants

Membre de l'AMIC Control OJD Nielsen Hosting i Dominis.cat a CAT1.NET

Actualitat ::