Part a la Quirón

Experiències i pors del moment més desitjat.

Avatar de l’usuari
Cuca84
:: lleona
:: lleona
Entrades: 971
Membre des de: dg. feb. 26, 2012 3:05 pm

Part a la Quirón

EntradaAutor: Cuca84 » dl. març 03, 2014 7:52 pm

Bona tarda maques!!

He estat llegint els fils que hi ha sobre la Quirón i la majoria d'experiències que s'hi expliquen són de fa temps i m'agradaria saber com està el tema actualment.

Em preocupa molt el tema pell amb pell, ajuda a la lactància, a més dels percentatges de cessàries i episotomies (em preocupa que tirin pel dret a la primera de canvi).

Jo em visito al Centre MBG i la meva gine m'ha dit que són 'pro-lactància' i fan pell amb pell, a més de què ella, si tot surt bé, no talla el cordó fins que no deixa de bategar. No és que dubti del que em diu, però m'agradaria ser conscient de la situació real que hi ha actualment i almenys anar 'mentalitzada' del que em puc trobar.

Gràcies a totes per avançat!!
Imatge
Avatar de l’usuari
udine13
:: puça
:: puça
Entrades: 12
Membre des de: dl. jul. 22, 2013 5:17 pm

Re: Part a la Quirón

EntradaAutor: udine13 » dl. març 03, 2014 8:11 pm

Hola!!
A mi també hem porta el equip Mbg, la meva gine és la Rosana, és encantadora, però ella estarà de baixa per maternitat perquè a mi hem toca al juny!
jo hi vaig dimecres, ja ho preguntare, i ja et diré a veure que hem diu.
Qui et porta a tu?
Avatar de l’usuari
Cuca84
:: lleona
:: lleona
Entrades: 971
Membre des de: dg. feb. 26, 2012 3:05 pm

Re: Part a la Quirón

EntradaAutor: Cuca84 » dl. març 03, 2014 9:23 pm

Hola bonica!

A mi em porta la Marta! Me la van recomanar i estic molt contenta també.

Merci per preguntar a la Rosana, a veure què diu ella!

Petons!
Imatge
Avatar de l’usuari
marta's
:: rateta
:: rateta
Entrades: 162
Membre des de: ds. nov. 24, 2007 10:55 pm

Re: Part a la Quirón

EntradaAutor: marta's » dl. març 03, 2014 11:33 pm

Hola
Jo també en visito al MBG tot i que el meu petit ja té 14 mesos. A mi per motius personals em van practicar cesárea i em van posar al nen a sobre meu però una mica només o se'l van endur al pare ja que jo había d'anar a reanimació.
Pel que fa a la lactancia sí que pots estar segura que t'ajudaran molt. Tal i com t'he dit, el meu petit té 14 mesos i encara fem pit.
Jo em visito amb la doctora Aliende.
Imatge
hadavideo
:: rateta
:: rateta
Entrades: 165
Membre des de: dl. gen. 13, 2014 12:24 pm

Re: Part a la Quirón

EntradaAutor: hadavideo » dt. març 04, 2014 12:14 am

Hola, a mi em porten l'equip del Dr Cabero i també voldria informació dels parts a la Quron darrerament. Sabeu si ja pot entrar el pare a la cessaria. Vaig llegir en algun fil que havien dit que en pocs mesos ja ho farien tots els equips. Del pell a pell crec que si que en fan. Ajuden amb la lactància?
Avatar de l’usuari
atreya
:: zebra
:: zebra
Entrades: 1182
Membre des de: dc. ago. 19, 2009 4:35 pm

Re: Part a la Quirón

EntradaAutor: atreya » dt. març 04, 2014 7:03 am

hola a mi tambe em visita la marta del grup mbg. vaig tenir una nena el 2010 i ara en un parell de setmanes. toca tenir el nen.
va ser vaginal pero provocat i amb una episio enorme pero es llarg dexplicar.
aixo si lo del pell a pell ben cert te la ppsen al moment. i la lactancia t'ajudaran molt tan la llevadora que anira venint a veuret com les enfermeres de planta.
"http://lilypie.com/"><img src="http://lb1m.lilypie.com/FrdKp1.png" width="200" height="80" border="0" alt="Lilypie First Birthday tickers"


ImatgeImatgeImatgeImatge
ariadnafv
:: puça
:: puça
Entrades: 36
Membre des de: dl. feb. 25, 2013 2:04 pm

Re: Part a la Quirón

EntradaAutor: ariadnafv » dt. març 04, 2014 12:11 pm

Jo vaig tenir a la nena a la Quirón fa un any aquest mes. El part va anar mlt bé, mho van anar consiltant tot i explicant tot poc a poc. En quan va neixer em van fer l pell amb pell i mlt bé...allí mateix a la sala de part.
No va ser cessarea auxi q no se lo del pare.
i amb l pit depen de la infermera; hi havia de mlt maques que tajudaven i tb de mlt estupides q m van fotre bronca xq la nena no sengreixava!
sunshine13
cositina
:: dinosaure
Entrades: 5603
Membre des de: dc. set. 26, 2012 3:58 pm

Re: Part a la Quirón

EntradaAutor: cositina » dc. març 05, 2014 12:46 pm

M'apunto al post. Jo faig seguiment a Quiron i les experiències de l'altre post i d'algunes conegudes del foro m'han fet tant enrere q estic pendent de demanar derivacio a sant joan de déu per parir alla, pero si no me l'accepten suposo q acabarem a Quiron. Em fa una mica la sensació q les pitjors experiències sobre els temes q comentes venen de persones q van amb l'equip Cabero (la meva gine és d'aquest equip), o potser és q hi ha menys gent de l'equip MBG. Les experiències q jo conec de gent propera del SP:
-La RAM va parir al gener no recordo amb quin equip. Cuca crec q ja la vas llegir al grup de fb de quan les coses no van bé, ella estava contenta, només es queixava de q no li van permetre gaire pell a pell, q ella volia obrir-se el camison i li deien q no, q feia fred... bueno, penso q si et poses pesada tu mateixa et deixarien fer-lo :ok:
-La AND012 va parir al novembre amb MBG (dra aliende). Part super rapid vaginal i sense epi. Desconec si van fer pell a pell, sé q han tingut algun problema amb la lactància pero estava molt contenta de com va anar tot
-La MIDA anava amb equip Cabero. Va tenir cesarea. Van tenir algun problema amb la lactància pero estava contenta amb el suport de les infermeres
-La DANU anava amb equip cabero. La seva experiència és la q més m'ha fet enrere: va acabar molt descontenta en tots els sentits i sobretot es queixava de poc suport en matèria de lactància.

Cal pensar q el tema lactància són les inferemeres les q t'han d'ajudar i m'imagino q les inferemeres sí q són les mateixes per a tothom independentment del gine o equip amb qui facis el part, no? perquè entenc que després tots les recen parides estan ingressades a la mateixa planta.

El q està clar és q la Quiron, com tota la resta de centres privats, tenen indexs de cesarees i parts induits/intervencionisme molt més elevat q els hospitals publics. La setmana passada vaig estar amb una doula d'aqui del foro (la Crissie) i en vam estar parlant. També aquesta setmana ho he comentat amb la llevadora de les classes prepart i ella mateixa, q treballa a un privat, ens reconeixia q els gines dels privats anaven molt x feina pel tema dels torns, etc. i q per aixo es feien mes cesarees i induccions de les q caldria, malgrat q les llevadores intentaven posar-se sempre de part del pacient per evitar-lo.
Però el tema lactància i pell a pell penso que si vas amb idees clares, t'ho haurien de respectar. La llevadora es deia aixo, q calia entrar al paritori pregonant les teves idees "senyor gine, he fet exercicis de sòl pelvic aixi q si us plau no em faci una episiotomia si no és imprescindible", etc.
Darrere de cada mare hi ha una història que mereix ser explicada: www.maternidades.es
Avatar de l’usuari
Mami2010
:: lleona
:: lleona
Entrades: 923
Membre des de: dj. set. 17, 2009 11:43 am

Re: Part a la Quirón

EntradaAutor: Mami2010 » dc. març 05, 2014 1:51 pm

Bona tarda,

Jo vaig parir al desembre del 2011, tambè amb l'equip Cabero. Lo meu va ser cessària i no guardo gens de bon record.
Només volia fer un apunt a la Cositina: Les que han parit no estàn totes a la mateixa planta, depen del número d'habitacions que tinguin ocupades. Jo quan vaig parir em van pujar a la planta 6 perquè la 3 que es la de maternitat estava a tope. Clar, les infermeres que et toquen no sé si pujen des de la 3 o son les de la 6, però a mi amb el tema lactància l'ajuda va ser nul·la completament.
Jo ara em visito allà, però tinc pensat demanar derivació a SSJD i, si no me la donen, pariré amb un altre hospital.
Imatge
Imatge

Comencem l'any amb bones noticies!! 01/01/2014: TE+
http://www.fertilityfriend.com/home/47df45
Avatar de l’usuari
Cuca84
:: lleona
:: lleona
Entrades: 971
Membre des de: dg. feb. 26, 2012 3:05 pm

Re: Part a la Quirón

EntradaAutor: Cuca84 » dj. març 06, 2014 11:30 am

Bon dia boniques!!

Moltes gràcies a totes per les respostes :p-)

marta's et volia preguntar si el teu marit va poder fer pell amb pell amb el nen, suposo que no deu haver problema amb això, oi? entenc que en el teu cas la cessària va ser per motius X, que calia fer-la vaja, oi? es que a mi el que em fa por és que per no voler esperar me'n facin una a la primera de canvi :ufs:

hadavideo lo de que el pare pugui entrar a la cessària, jo no ho he preguntat encara, però tinc entès que no deixen a casi cap centre. És un tema que també em fa una mica de por, però aquí si que no hi podem fer gaire cosa :(

atreya ostres, vaia tela amb l'episotomia, no?? si no et fa res respondre, l'episotomia que et van fer era necessària? ja us dic que a mi el que em fa por és que ho facin perquè si, no tinc res a dir si realment és necessari, ja que cada part és un món. Em tranquilitzes molt amb el tema del pell amb pell i la lactància :-()-)

ariadnafv que bé llegir una bona experiència!! això de les enfermeres.. suposo que és com a tot arreu, que trobes de tot. Pe`ro ja els hi val a les que et fotien la bronca, quina poca sensibilitat!!!

cositina merci pel resum de les experiències que has posat, ets una crack! jo tinc clar que tinc més números d'acabar amb una cessària o amb una episotomia que si anés a un hospital públic, però tot i així m'agrada veure que no sempre és així. El "problema" és que cada part és un món i mai saps com anirà, tot i que jo estic d'acord en què si cal fer una cessària o una episotomia es facin, el que no em sembla gens bé (com a totes suposo) és que tirin pel dret perquè "ténen pressa" o el que sigui. Ma cosina fa poc va tenir el nen en un hospital públic (i a més anava "enxufada" ja que sa mare hi treballa) i va tenir un part horrible (o això és el que penso jo, ella estava la mar de contenta..), només et dic que li van haver de provocar a la setmana 42, que li van estar fent la maniobra de Kristeller entre dues llevadores durant mooooltíssima estona (jo quan m'ho explicava tan tranquil·la flipava, ja que això és dolentíssim!!) deia que ho havien de fer entre dues perquè de la força que feien s'havien d'anar turnant.. total que al final com no sortia, episotomia del 15 i forceps :ufs: jo crec que en aquest cas potser hagués estat millor una cessària.. però bé, jo no sóc metge..
El tema pell amb pell i lactància, penso com tu, que si ho tenim clar ho hem de dir i demenar que es prespecti. Em faria molta ràbia que no em deixessin fer pell amb pell o que no m'ajudessin amb la lactància si hi ha qualsevol problema. jo m'estic intentant informar bé del tema i vull anar a un grup de lactància abans del part per tenir la major informació possible, però clar, fins que no t'hi trobes.. a mi m'agrada tenir-ho tot controlat, i em sembla que tot això no es pot ocntrolar, jejeje :content:

mami2010 em sap greu que t'hagis quedat amb aquest mal record :-()-) etenc que aquesta cessària no era necessària? no m'estranya que ara vulguis demanar derivació. jo espero no haver de penedir-me d'anar a parir a la Quirón :ufs:

Petonets a totes!!!
Imatge
Avatar de l’usuari
marta's
:: rateta
:: rateta
Entrades: 162
Membre des de: ds. nov. 24, 2007 10:55 pm

Re: Part a la Quirón

EntradaAutor: marta's » dj. març 06, 2014 11:44 am

Sí, la meva cessarea era necessaria per un tema meu, però res a veure amb el no voler esperar ni res del part.
A banda d'això el meu marit tampoco va fer el pell a pell perque el nen va haver d'anar a incubadora durant unes hores.
Imatge
Avatar de l’usuari
Cuca84
:: lleona
:: lleona
Entrades: 971
Membre des de: dg. feb. 26, 2012 3:05 pm

Re: Part a la Quirón

EntradaAutor: Cuca84 » dj. març 06, 2014 11:50 am

marta's ha escrit:Sí, la meva cessarea era necessaria per un tema meu, però res a veure amb el no voler esperar ni res del part.
A banda d'això el meu marit tampoco va fer el pell a pell perque el nen va haver d'anar a incubadora durant unes hores.


Clar, ès que quan les coses es fan per causes de força major, no ens queda una altra! si en el fons fins que no ens hi trobem no sabrem què passarà.

Gràcies per contestar!! >.-<: >.-<:
Imatge
cositina
:: dinosaure
Entrades: 5603
Membre des de: dc. set. 26, 2012 3:58 pm

Re: Part a la Quirón

EntradaAutor: cositina » dj. març 06, 2014 1:57 pm

Cuca84 ha escrit: lo de que el pare pugui entrar a la cessària, jo no ho he preguntat encara, però tinc entès que no deixen a casi cap centre


jo tambe ho pensava pero sembla q ara és més habitual del q sembla, en aquest post es repassen els centres on ja deixen entrar al pare a les cesàrees:

viewtopic.php?f=12&t=33879
Darrere de cada mare hi ha una història que mereix ser explicada: www.maternidades.es
Avatar de l’usuari
marta's
:: rateta
:: rateta
Entrades: 162
Membre des de: ds. nov. 24, 2007 10:55 pm

Re: Part a la Quirón

EntradaAutor: marta's » dj. març 06, 2014 2:31 pm

Si, realment pots anar amb idees ben clares però un cop a quirofan o paritori tot pot cambiar i evidentement acabes triant el millor per al bebé. Jo no tinc dubte que sí tinc un altre tornaré allà, tot i que amb l'equip de MBG que estuvo molt contenta. L'equip del doctor cabero està massa masificat defina el meu punt de vista i aixó deu repercutir a l'hora del part.
També es veritat que pot semblar que les infermeres no ajuden gaire, de fet jo vaig sortir enfadada perque el nen tenía gana i no li donaven ni una mica de llet. Però amb el temps t'adones que va ser el millor que podien fer, ja que pit, pit i més pit es tot el que necessiten per poder continuar amb la lactancia materna.
Imatge
Avatar de l’usuari
aivlis85
:: gosset
:: gosset
Entrades: 457
Membre des de: dg. set. 01, 2013 9:27 pm

Re: Part a la Quirón

EntradaAutor: aivlis85 » ds. març 08, 2014 10:51 pm

hola!

doncs jo encara no he tingut el part a la quiron pero...just avui m'han donat l'alta he estat 10 dies ingressada per amenaça de part prematur i...he de dir que nomes tinc bones paraules per la quiron...a nivell de metges, d'urgencies, d'infermeres...i de tot en general (habitacio, menjar, neteja...).
M'han tractat com si estigues en un hotel, un recolzament psicoogic increible, una atenció...fabulosa...i han fet tot el possible per mi i pels meus peques aguantessin una mica més (porto bessons).

Aquests dies allà he anat assabentant-me de coses. Dimecres van haver-hi 10 parts en un sol dia...imagineu-vos...pero cal dir que nomes 3 van ser cessarea. El tema de la cessaria tambè va una mica en funció de com et vagin les coses...mai es pot predir...i bé, jo soc partidaria que si em diuen que els peques han de patir i les coses es poden torçar... sempre s'ha d'estar obert a tot en part.

En unes setmanes (ojala agantin els meus peques unes setmanetes mes) ja us explicaré que tal l'experiencia...pero d moment nomes tinc bones paraules!
ImatgeImatge
Avatar de l’usuari
Cuca84
:: lleona
:: lleona
Entrades: 971
Membre des de: dg. feb. 26, 2012 3:05 pm

Re: Part a la Quirón

EntradaAutor: Cuca84 » dg. març 09, 2014 3:24 pm

Aivilis reina, abans de res me n'alegro de què tot hagi anat bé i hagis pogut tornar a casa. Esperem que els petits aguantin el major temps possible a la panxulina de la mama!

Gràcies per explicar la teva experiència aquests dies allà, es bo saber que has estat tant bé i tant a gust!

Que vagi tot molt bé!!
Imatge
Avatar de l’usuari
aivlis85
:: gosset
:: gosset
Entrades: 457
Membre des de: dg. set. 01, 2013 9:27 pm

Re: Part a la Quirón

EntradaAutor: aivlis85 » dv. març 14, 2014 9:57 am

Cuca84 ha escrit:Aivilis reina, abans de res me n'alegro de què tot hagi anat bé i hagis pogut tornar a casa. Esperem que els petits aguantin el major temps possible a la panxulina de la mama!

Gràcies per explicar la teva experiència aquests dies allà, es bo saber que has estat tant bé i tant a gust!

Que vagi tot molt bé!!


gracies!! la veritat es que ahir vaig anar a la doctora que em va posar el pesari i de moment anem molt bé!

la veritat es que ja et dic..nomes tinc bones paraules per la quiron..han fet i fan tot el possible pels meus peques i per mi, i l'estada de tots els dies allà ha estat immillorable
ImatgeImatge
Avatar de l’usuari
atreya
:: zebra
:: zebra
Entrades: 1182
Membre des de: dc. ago. 19, 2009 4:35 pm

Re: Part a la Quirón

EntradaAutor: atreya » dc. març 19, 2014 8:37 am

cuca perdona que tenia pendent contestar-te
a veure la meva episio.....no se si era necessària o no.
Em van posar epidural quan només estava de 3 o 4 cm....però llavors em vaig relaxar i vaig començar a dilatar molt rapid, la llevadora va marxar a dinar o ves a saber i quan va tornar ja estava de 10 i tots a correr.
la nena enlloc de estar col·locada mirant cap avall no se si m'explico mirava al cel i jo apretava i no feia res, apart que penso portava massa dosi d'epidural i no sentia les apretades.
Total em van tenir que ajudar amb forceps, ventosa, espàtules, tot i clar l'episio va ser molt gran, una L .....per sort, vaig cicatritzar molt bé i els punts se'm van curar bé i no vaig tenir seqüeles, això si vaig passar 15 dies que no li desitjo a ningú, recordo estar donant el pit a la nena de genolls al sofà, no sabia com posar-me, plorava de mal i la gent em deia que tenia depressió post part, i jo noooo osti el que tinc es dolor fisic
vinga petons a totes
"http://lilypie.com/"><img src="http://lb1m.lilypie.com/FrdKp1.png" width="200" height="80" border="0" alt="Lilypie First Birthday tickers"


ImatgeImatgeImatgeImatge
Avatar de l’usuari
Cuca84
:: lleona
:: lleona
Entrades: 971
Membre des de: dg. feb. 26, 2012 3:05 pm

Re: Part a la Quirón

EntradaAutor: Cuca84 » dc. març 19, 2014 9:38 pm

Ostres reina, quins dies devies passar.. quin greu :(
Pel que expliques si que sembla que la episio va ser necessària, el que no sé és si ho hagués sigut d'estar allà la llevadora. De totes maneres, jo començo a assumir que lea coses van com van i que he d'estar preparada pel que em toqui.. tinc pànic a una episotomia dolorosa com la que vas haver de passar tu, però alhora sóc conscient de què potser no hi ha més remei i no s'hi pot fer gaire cosa.. :( tot i que pel meu petit, el que faci falta!!

Moltes gràcies per explicar la teva experiència bonica

Molts petons!!
Imatge
Avatar de l’usuari
Mami2010
:: lleona
:: lleona
Entrades: 923
Membre des de: dj. set. 17, 2009 11:43 am

Re: Part a la Quirón

EntradaAutor: Mami2010 » dj. març 20, 2014 2:06 pm

Cuca, sorry, tenia pendent respondre't...
Jo crec que va ser completament innecessària, tot i que em van tenir 12 hores fins que finalment es van decidir.
Quan jo vaig arribar estava amb la bossa trencada pero contraccions 0. La llevadora que em va veure va dubtar si pujar-me a una habitació i anar fent o baixar-me al paritori. Sense preguntar-me, va decidir baixar-me. Tampax de prostaglandinas, res. Oxitocina a tope i als 3 centrimetres epidural al canto. Amb la oxi les contraccions diuen que van molt més mal, així que com era novata no vaig dubtar en dir que si quan me la van oferir. Si fos avui otro gallo cantaria perquè allò va significar haver d'estar 8 hores estirada en una camilla.
Es cert que em van possar tot el que em podien possar, però crec que si m'haguessin deixat al meu ritme a l'habitació tot hagués sigut diferent. Jo vaig arribar a dilatar 8 cms, pero el nen no baixava. Potser si hagués pogut caminar, dutxar-me, aixecar-me o simplement estar en peus hagués sigut diferent. Vaig tenir només un parell d'hores de dolor, i tinc aquesta sensació, de que no vaig parir... Potser una altra no l'hagués tingut, però potser si hagués fet més treball de part el Rubén hagués baixat per si sol...
Imatge
Imatge

Comencem l'any amb bones noticies!! 01/01/2014: TE+
http://www.fertilityfriend.com/home/47df45

Torna a “El part”

Qui està connectat

Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 1 visitant

Membre de l'AMIC Control OJD Nielsen Hosting i Dominis.cat a CAT1.NET

Actualitat ::