joc als 18 mesos

Gatejar, caminar, correr i saltar.

Margoia
:: puça
:: puça
Entrades: 43
Membre des de: dc. maig 01, 2013 11:51 am

joc als 18 mesos

EntradaAutor: Margoia » dt. ago. 12, 2014 2:57 pm

Hola noies! El meu fill té ara 18 mesos i no va a l'escola bressol ni tenim intenció que hi vagi almenys aquest curs. A casa veig que té les joguines força aburrides ja, tant jo com el seu pare estem sempre amb ell i juguem amb ell, però ens falten idees de coses per fer. M'agradaria que aquest post servís per posar en comú coses per fer amb els menuts a casa pensant que estan sols (sense altres nens em referixo) amb un dels dos pares o amb tots dos.
Per altra banda també dubto si fem bé d'estar sempre amb ell al terra jugant. Sobretot ho faig jo, però és que si no ho faig em segueix allà on vagi i si estic al terra demana que participi en el seu joc o senzillament no fa res. Ara sobretot veig això, que no agafa les joguines com abans sinó que es rebolca per terra, se'm tira a sobre, demana música. Vosaltres com ho feu?
Espero que sigui útil per moltes aquest post.

Gràcies per avançat
turuleta
:: gosset
:: gosset
Entrades: 432
Membre des de: dv. maig 24, 2013 12:33 pm

Re: joc als 18 mesos

EntradaAutor: turuleta » dt. ago. 12, 2014 3:33 pm

El meu per ara tampoc va a escola,te 18 mesos tb.i tb em segueix bastant x casa...sortim cada dia al parc.alla es on mes independent esta,clar q llavors estic,pendnet que no prengui joguines o abraci massa fort.a casa tenim un raco amb paper i llapissos de colors,quan vol pintar demana paper.tb tenim llibres al seu abast.i he mirat moltes pagines de montessori q ensenyen activitats molt dovertidea.alguna la tinc per casa i ell va fent.pero sobretot fem junts les coses de casa.majida a escombrar,a posar la rentadora,es para taula per esmorzar...pero ja et dic q solet solet...poca cosa el meu!a mes te un geni el piltrafa!
Imatge
Imatge
Avatar de l’usuari
Sushi*
:: formigueta
:: formigueta
Entrades: 63
Membre des de: dt. oct. 23, 2012 10:01 pm

Re: joc als 18 mesos

EntradaAutor: Sushi* » dt. ago. 12, 2014 7:14 pm

Hola! El meu nen té 17 mesos, va a l'escola però també busquem recursos pel cap de setmana o les festes. Al meu li agraden molt les capses,i les olletes petites, tot el que pugui fer soroll. També té alguns instruments de percussió que li agraden molt.
Li preparo unes safates d'Experimentació: amb pasta, gelatina,sucre,farina...i pots,culleres,perquè pugui traspassar.... Ara això sí, després cal netejar força jejeje....
Anem pensant!
Avatar de l’usuari
nausicaa
:: granota
:: granota
Entrades: 203
Membre des de: dg. feb. 19, 2012 2:59 pm

Re: joc als 18 mesos

EntradaAutor: nausicaa » dt. ago. 12, 2014 9:55 pm

Bones! El nostre té 17 mesos i també va a la llar. Ell es pot passar una estona jugant amb una pilota o bé posant i traient macarrons d'un pot! Últimament li agrada molt arrossegar coses, jogui es amb un cordill, un cotxet, etc.
Avatar de l’usuari
neus10
:: tortuga
:: tortuga
Entrades: 308
Membre des de: dg. nov. 21, 2010 7:50 am
Ubicació: Alt Maresme

Re: joc als 18 mesos

EntradaAutor: neus10 » dc. ago. 13, 2014 12:04 pm

Ostres! El meu peque té onze mesos però amb la nena recordo que li agradava molt jugar amb pintura de dits, amb la sorra (galledes, pales,....), amb jocs de construcció,... això si, alguna estoneta sola però molt més acompanyada i també em seguia allà on anava.
Imatge

Imatge
miosmo
:: puça
:: puça
Entrades: 22
Membre des de: dj. oct. 16, 2014 1:52 pm

Re: joc als 18 mesos

EntradaAutor: miosmo » dj. oct. 16, 2014 8:21 pm

La meva te 18 messos i li enknta pujar u baixar sela lloca treure els tapers i possarlos i el k es treurr coses d caixes i ordenarho jajaja

Torna a “El desenvolupament psico-motriu”

Qui està connectat

Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 0 visitants

Membre de l'AMIC Control OJD Nielsen Hosting i Dominis.cat a CAT1.NET

Actualitat ::