Mètode Estivill: redueix despertars?

Els hàbits de dormir de 1 a 3 anys.
elimama
:: puça
:: puça
Entrades: 37
Membre des de: dt. març 19, 2013 2:52 pm

Mètode Estivill: redueix despertars?

EntradaAutor: elimama » dg. març 30, 2014 8:55 pm

Tinc un fill de 14 mesos amb el que fem collit perque es desperta cada 2-3hores I amb el pit es torna a adormir de seguida, ho fem per poder descansar pero es mou molt I ja no ho disfrutem, la veritat. Ara me quedat embarassada I tinc pànic a seguir aixi, no em veig amb la panxa I rebent patades o havent-me d'aixecar a correcuita pq esta a punt de caure del llit (el meu marit treballa de nits I no hi puc contar).He probat d'aixecarme a cada despertar I adormirlo amb el pit pero nomes funciona fins a les 2, despres, quan s'adona que el poso al seu bressol s'aixeca plorant I ja la tenim.
He probat de tot I amb molta paciencia pero no trobem solucio. Ara, aterrada per la nova situacio que ens espera em plantejo solucions drastiques com el Estivill. No m'importa que tardi en adormirse una mica el primer cop, ni que ho hagi de fer en braços, primordialment el que pretenc que em solucioni l'Estivill es treure o reduir els despertars, pero em fa por passar pel trauma d deixarlo plorar I que continui amb els despertars.
Sempre he pensat que jo mai el faria lEstivill...pero estem deseperats...moooolt!!!
Experiencies?
Avatar de l’usuari
Alehop
:: zebra
:: zebra
Entrades: 1165
Membre des de: dl. oct. 18, 2010 12:23 pm

Re: Mètode Estivill: redueix despertars?

EntradaAutor: Alehop » dg. març 30, 2014 9:02 pm

Et recomanaria aband d'aplicar cap mètode, que llegissis "el sueño del bebésin lágrimas" d'Elizabeth Pantley i a la Rosa Jové.

No et donaran cap solucio màgica, però segur que t'ajuda. El dormir dels bebès és partdel seu cicle maduratiu i evolutiu...nomes et puc enviar molts ànims perquè el no dormir i no descansar és terrible...
Avatar de l’usuari
Inda
:: cèrvol
:: cèrvol
Entrades: 545
Membre des de: ds. gen. 08, 2011 11:02 pm

Re: Mètode Estivill: redueix despertars?

EntradaAutor: Inda » dg. març 30, 2014 10:21 pm

Hi ha un post que hi parla d'això.

Nosaltres portem 22 mesos, però amb un embaràs per davant se'm faria tot un món.

Jo l'únic que et pud dir és lo mateix que la Alehop, que és un procés maduratiu i que cada nen ho farà quan estigui preparat.

Un mètode us pot "solucionar" les nits? Possiblement, però jo conec 2 casos que no va funcionar, tot i que no van poder fer-ho més de dues nits perquè el petit ho passava molt i moot malament.
Això cada nen i cada familia és ben diferent.

Una opció si feu collit (ara he pensat) i si poses entre la teva panxa i ell un coixí?

Molts ànims!!
Imatge
Imatge
ImatgeImatgeImatgeImatgeImatgeImatge
Imatge
ImatgeImatgeImatgeImatge
Avatar de l’usuari
Mara17
:: dragona
:: dragona
Entrades: 4365
Membre des de: dv. març 26, 2010 11:14 am

Re: Mètode Estivill: redueix despertars?

EntradaAutor: Mara17 » dl. març 31, 2014 1:10 am

No podeu posar un llit acoplat, o ni que sigui un bressol en sidecar? Es nota molt! :ok:
Glinda, Rela i Mara
Imatge
Imatge
Avatar de l’usuari
karruxina
:: papallona
:: papallona
Entrades: 143
Membre des de: dg. gen. 25, 2009 9:02 am
Ubicació: Vic

Re: Mètode Estivill: redueix despertars?

EntradaAutor: karruxina » dl. març 31, 2014 5:45 am

El que esta mes q clar, es q els nens son de costums, ja es q apliquis un metode q altre, q si el teu fill s'ha acostumat a dormir així, el canvi el notara i molt. Pero aixo nomes ho pots desidir tú. Jo per experiencia et puc dir q les meves filles, dormen a la seva habitació desde el 4m, i tota la nit seguida. Al principi les despertava per fer el pit, despres les he deixat al llit hi han seguit dormint.
Potser amb la gran si q vam deixarla plorar algun dia, pero enseguida s'hi va acostumar. Tu hi vas a veure'l, el tranquilitzes, i es quedara tranquil, potser no a la primera, pero al final veurà q es el normal i ja no plorarà.
Com t'he dit, nomes tú has d tenir ganes de fer el canvi, ja q cada nen es un món, potser et costarà mes o menys, pero segur q despres quan tinguis l'altre ho agrairas
KaRRuXiNa
Avatar de l’usuari
cross_13
:: cèrvol
:: cèrvol
Entrades: 574
Membre des de: dc. maig 23, 2012 8:09 am

Re: Mètode Estivill: redueix despertars?

EntradaAutor: cross_13 » dl. març 31, 2014 7:28 am

Aquest llibre a mi em va agradar molt, entre altres coses fa servir el sentit comú i t’ajuda a ensenyar als nens a dormir sols, sense deixar-los plorar.
A mi em va anar molt be.
http://www.bebesymas.com/ser-padres/el-metodo-para-dormir-de-tracy-hogg-una-alternativa-a-tener-en-cuenta-si-estas-a-punto-de-hacer-el-metodo-estivill-i
Imatge
Imatge
Avatar de l’usuari
Aidín
:: tortuga
:: tortuga
Entrades: 319
Membre des de: dg. des. 08, 2013 9:36 pm

Re: Mètode Estivill: redueix despertars?

EntradaAutor: Aidín » dl. març 31, 2014 8:34 am

Hola guapa!
Com ja t'han comentat algunes companyes els nens són de costums i de rutines. Heu de trobar la vostra, que vagi bé al nen i a tu mateixa, també al papa, hi heu d'estar d'acord els dos i fer-ho més o menys igual. Les meves filles les vam acostumar a dormir al bressol, amb pipa i drapet... quan es despertaven per la nit buscaven la pipa i el drapet per tonar-se a dormir i es consolaven amb això no amb el pit. No sé... cadascú és un món i cada mètode pot ser tan vàlid com un altre.

Un petó i molta sort!
Aidín
Avatar de l’usuari
charito
:: girafa
:: girafa
Entrades: 2409
Membre des de: dv. jul. 03, 2009 10:11 pm

Re: Mètode Estivill: redueix despertars?

EntradaAutor: charito » dl. març 31, 2014 10:41 am

Hola maca, en el nostre cas el que vam fer va ser treure-li les tomes nocturnes (era bibe) i si que va reduir despertars perque estava molt enganxat al bibe i nomes dormia amb la tetina a la boca, quan li treia es despertava, va ser dur, pero el millor per tots perque realment jo no podia mes, estava deprimida i malalta constantment. Nosaltres ho vam fer als 10 mesos crec recordar, van ser un parell de nits i a partir de l'any la millora va ser espectacular.

Et deixo l'enllaç al post de l'estivill que vam fer en el seu dia:
viewtopic.php?f=17&t=19675

Aixo si, si tens possibilitat que el teu marit tingui uns dies lliures i sigui amb tu per fer-te costat t'ho recomanaria, perque tot sol costa moltissim.
neuetes
:: dinosaure
Entrades: 5536
Membre des de: dj. oct. 09, 2008 5:54 pm

Re: Mètode Estivill: redueix despertars?

EntradaAutor: neuetes » dl. març 31, 2014 2:40 pm

Estic d'acord amb el que t'han dit sobre la maduració del son en nens tant petits. Jo, abans d'aplicar un mètode tant agressiu com aquest (vaja, no crec que cap nen necessiti cap mètode per domir), optaria pel que ja t'han dit, millorar el collit amb un llit acoplat al vostre, un sistema perquè no caigui del llit o també coixins entre la teva panxa i el nen. Jo personalment vaig passar tot el segon embaràs dormint amb un coixí entre la meva filla i jo, ja que a mitja nit venia sempre al nostre llit i no parava de moure's.
elimama
:: puça
:: puça
Entrades: 37
Membre des de: dt. març 19, 2013 2:52 pm

Re: Mètode Estivill: redueix despertars?

EntradaAutor: elimama » dt. abr. 01, 2014 2:26 pm

Moltes gracies a totes,la vitat es que m'heu fet reconsiderar aquesta opcio del MEstivill, de moment no ho farem, esperarem a l'estiu que estarem de vacances aviam que fem...Moltes gracies noies pels ànims!
Avatar de l’usuari
rateta2013
:: peixet
:: peixet
Entrades: 298
Membre des de: dt. set. 17, 2013 12:05 pm

Re: Mètode Estivill: redueix despertars?

EntradaAutor: rateta2013 » dc. abr. 09, 2014 11:19 am

Jo feia collit. Amb 10 mesos ja el vaig posar a un llit normal (era llit-niu, és a dir a nivell de terra) a la seva habitació. Si es despertava durant la nit, anava amb ell. Sovint m'hi quedava tota la nit, però si em molestava me'n tornava al meu llit.
Ell collit és fantàstic, i els calma tenir la mare a prop, però de vegades necessiten més espai i dormen millor en el seu llit.
Per tot plegat, penso que serà millor si li poses un llitet a la vora del teu o el poses a la seva habitació i hi vas tu per la nit si et cal.

Jo mai he fet l'Estivill, però crec que amb un nen de 14 mesos, acostumat al collit, el drama seria enorme.
Eduard 2005
Arnau 2014
Avatar de l’usuari
laura_28
:: dofí
:: dofí
Entrades: 3461
Membre des de: dt. oct. 14, 2008 10:58 am
Contacta:

Re: Mètode Estivill: redueix despertars?

EntradaAutor: laura_28 » dt. maig 06, 2014 9:13 pm

hola, jo he posat el bressol de 70cm mes el llit de matrimoni 150cmi 90cm pel gran, tots els matalassos a terra aixi no tinc por que caigui el peque....a mi em va molt be!!
dragons
Entrades: 3
Membre des de: dl. ago. 11, 2014 10:16 am

Re: Mètode Estivill: redueix despertars?

EntradaAutor: dragons » dl. ago. 11, 2014 11:52 am

Hola, jo crec que cada nen i familia té el seu mètode, a nosaltres amb el primer fill es despertava sovint cad dos-tres hores i cada nit , nosaltres ja estavam agotats, i desprès de provar coses diferents, als 18 mesos vam preguntar i ens van recomanar el metode Estivill i realment va ser dur els 2 primers dies, però desprès ho vam agraír taaan!!lvam poder dormir del tiron 6hores!i va canviar al caràcter a ell i a nosaltres, doncs el son és vital! !Jo si que us animo a fer-ho sense dubte!
novella
:: cèrvol
:: cèrvol
Entrades: 585
Membre des de: dg. oct. 14, 2012 1:16 pm
Ubicació: Girona

Re: Mètode Estivill: redueix despertars?

EntradaAutor: novella » dl. ago. 11, 2014 2:12 pm

És cert que cada casa és un món i que cada família fa les coses a la seva manera, però hi ha una cosa comú, i és que els nens són nens i el seu son encara no és com el dels adults. I no pots pretendre que ho sigui perquè va contranatura. El mètode Estivill és un mètode cruel amb els nens i que no respon en cap cas a les necessitats dels petits sinó a les dels adults. I segurament si que funciona, però a quin preu? Hi ha alternatives més sanes i respectuoses per millorar el descans familiar. Algunes companyes et parlen del collit, o ell llitet en sidecar, jo te les recomanaria per experiència! El meu fill té 22 mesos mesos i encara es desperta molt. Si, a vegades cada dues hores. Però dorm en un llit acoblat al nostre i quan ens nota es torna a adormir de seguida, i nosaltres ens estalviem d'aixecar-nos del llit i desvetllar-nos. Què m'encantaria dormir 6 (o 4!!) hores del tiron??, si, es clar! Però ningú ha dit que ser mare sigui fàcil!
Imatge
Imatge
novella
:: cèrvol
:: cèrvol
Entrades: 585
Membre des de: dg. oct. 14, 2012 1:16 pm
Ubicació: Girona

Re: Mètode Estivill: redueix despertars?

EntradaAutor: novella » dl. ago. 11, 2014 2:17 pm

Ara he vist que ja feu collit i que estas embarassada. Crec que t'havia llegit en vertical...Heu provat aplicar el "pla pare "?? No l' he provat però diuen que és molt eficaç i és molt respectuós amb els nens.
Imatge
Imatge
Margoia
:: puça
:: puça
Entrades: 43
Membre des de: dc. maig 01, 2013 11:51 am

Re: Mètode Estivill: redueix despertars?

EntradaAutor: Margoia » dj. ago. 14, 2014 9:48 pm

Hola! Tot i que veig que el post es de fa temps i espero que ja hagin millorat les vostres nits, t'explico la meva experiencia pe si t'ajuda. Jp tinc un fill de 18 mesos i sempre s'ha despertat molt (podia despertar-se 12 vegades en una nit) i mica en mica ha anat millorant i crec que el que ha anat millo ha estat portar-lo a la seva habitacio ara que ja enten molt be quan lj parlem i acompanyar-lo sempre. S'adorm amb el pit i es desperta unes 3-4 vegades per nit i torna a fer pit i s'adorm altra vegada. Li hem posat un matalas gran al terra envoltat de coixins i aixi no patim per si cau perque tambe es mou molt. Si alguna nit necessita mes contacte jo em quedo amb ell al seu llit i quan puc el deixo solet i torno al meu. Jo descanso molt millor perqu almenys mentres ell dorm jo tambe, perque tambe es moj molt al dormir i si el tenia al costat em despertava amb tant moviment.
A veure siet serveix. Et dono molts anims perque les nits son dures i moltes felicitats pel nou embaras.
martina13
:: zebra
:: zebra
Entrades: 1102
Membre des de: dl. set. 02, 2013 10:43 pm

Re: Mètode Estivill: redueix despertars?

EntradaAutor: martina13 » dg. ago. 24, 2014 9:05 am

A mi elisabeth pantley i rosa jove mhan alliberar al llegir seus llibres i aplicant alguns trukillos sembla k va algo millor
Jo estivill ho vai provar xo meu cor no aguantava de veure ma filla aterroritzada

Torna a “La nit”

Qui està connectat

Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 2 visitants

Membre de l'AMIC Control OJD Nielsen Hosting i Dominis.cat a CAT1.NET

Actualitat ::