Les que hem patit un avortament i sembla que ho aconseguirem

Problemes durant l'embaràs.
Avatar de l’usuari
bertian
:: zebra
:: zebra
Entrades: 1919
Membre des de: dl. feb. 13, 2012 9:26 am

Re: Les que hem patit un avortament i sembla que ho aconseguirem

EntradaAutor: bertian » dj. set. 04, 2014 2:02 pm

AnnaMaria ets un solet, guapa!!!! M'ho miro!!! (Estic al mobil!! Mode telegrafic!!)
Avatar de l’usuari
litusina
:: tortuga
:: tortuga
Entrades: 302
Membre des de: dl. oct. 28, 2013 3:36 pm

Re: Les que hem patit un avortament i sembla que ho aconseguirem

EntradaAutor: litusina » dj. set. 04, 2014 10:12 pm

Menes! Us escric corrent amb el movil per dir-vos que tot esta be. Hem vist bombolleta! L'habitació de cinc estrelles esta preparada per a l'embrionet, que s'hairia de veure be d'aqui a una setmana. Estic de 5+4 i tot va viento en popa. Ja respiro mes alleujada. Dimecres vaig avisar a l'empresa i els hi vaiig fer un escrit per solicitar la meva reubicació, i dema ja he d'anar a lleida a veure la metgessa de l'empresa! No havien anat mai tant rapid... (Normalment em feien esperar fins als voltant de les 12 setmanes) o sigui que o be em reubiquen, o m'envien cap a casa, o em donen la xerrada tipica de rranquila ves fent el que puguis i ja veurem mes endavant. No se, estic desorientada, sento que va tot tant rapid... Encara no he pait la panxa i ja estic de cami cap al metge... Muntanya russa i shock emocional (positiu) alhora. En fi, ja us dire com m'ha anat dema i si puc us explico amb mes detall. Tinc hora amb el gine el dia 12, pero no es segur, si treballo ho haure de canviar.
Be noies, perdoneu que hagi trigat tant! Se cpm n'esteu de pendents (jo inclosa quan es yracta de vosaltres) pero setembre ha començat tant a fondo que vaig mplt perduda. Mil perdons! Dema us explico a veure con es resol el misteri.
Mil petons per totes! Dels sorollosos! Jeje!
Imatge
Imatge Imatge
Imatge
Avatar de l’usuari
bertian
:: zebra
:: zebra
Entrades: 1919
Membre des de: dl. feb. 13, 2012 9:26 am

Re: Les que hem patit un avortament i sembla que ho aconseguirem

EntradaAutor: bertian » dv. set. 05, 2014 8:05 am

Que bé Litusina!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! primera prova superada!!!!!!!!!!!!!!!!!!! això ja ho tens encarat guapa!!!! :ok: >.-<: >.-<:
Avatar de l’usuari
lautoncar
:: peixet
:: peixet
Entrades: 293
Membre des de: dv. feb. 14, 2014 3:21 pm

Re: Les que hem patit un avortament i sembla que ho aconseguirem

EntradaAutor: lautoncar » dv. set. 05, 2014 9:05 am

BON DIA!!

litusina: Enhorabona per la eco!! :ok: :ok: :ok: , i sobretot pel sentiment de poder estar més tranquila. En cuan a la feina, que t'he de dir jo??, que porto dos setmanes de baixa... si et poden canviar de feina estaría molt bé, però si has d'agafar la baixa no tinguis por, que segur que no ho faras per gust.

carlat: Ostres, ara no sé si ho llegiràs... saps?, em sembla que des del teu missatge "de despedida" totes ens hem plantejat si el SP és bo per nosaltres, espero que tot tiri endavant i si d'aqui un temps ja estás bé i vols tornar a entrar a explicar com va tot, tu mateixa, aquí estarem.

annamaria: reconec que et vas pasar una mica amb te mare, la meva mare als dos dies de dir-li que estava embarassada aquesta vegada també em va fer un comentari de si cuan nasqués podriem aprofitar tot lo de la carla, i li vaig dir que de moment d'això no en volia parlar, que ja en parlariem més endavant si anava bé, des d'aquell dia no m'ha comentat res més.
En cuan a l'ubicació del post, a mi m'és igual, però a mares d'abril hi ha una noia que comentava que havia tingut un abort avans d'aquest embaraç i que de moment ella no volia parlar de compres, de cotxets i de més endavant, i clar... ella no deu entrar a "cuan les coses no van bé", ella entra a embarassades directament perquè és la seva situació actual.

talaieta: Contant dies, ja??

i en modo ego, el dimecres vaig anar a la llevadora del cap, portava els resultats de l'analítica i em va dir que estava perfecte, que molt bé que hagués agafat la baixa i que pels tacadets, m'aconsellava repòs. Li vaig explicar que cuan vaig tenir el sac buit tenia el mateix tipus de sangrat, ella em va dir que amb els sacs buits normalment no sangres i que potser el gine si que tenia raó i eren només petits vasos que es trenquen. El dimarts per fi tinc la eco, només queden 4 dies, bé, gairebé 5!! :-o00m :-o00m :-o00m
A la meva feina hi ha una altre noia embarassada, m'ho va dir fa una setmaneta, és una de les que tinc més confiança però no m'havia dit ni que estava buscant, la veritat és que no m'he alegrat molt, al primer moment vaig quedar amb ella i tot per parlar i just el dia que haviem quedat li vaig dir que m'havia sortit un imprevist, mentida. Esta d'un parell de setmanes menys que jo i sé que avui té eco... en fin... espero que li vagi bé.
13/01/2010: neix la meva filla després d'un embaràs genial.
febrer 2014: legrat per sac buit
juny 2014: TE positiu, i abort espontani
agost 2014: TE positiu
29/09/2014: el teu cor s'ha parat
02/02/2015: TE ++!!
01/10/2015. neix la meva nena.
http://www.fertilityfriend.com/home/572e26"
Avatar de l’usuari
natagani
:: rateta
:: rateta
Entrades: 179
Membre des de: dj. març 13, 2014 6:50 pm

Re: Les que hem patit un avortament i sembla que ho aconseguirem

EntradaAutor: natagani » dv. set. 05, 2014 12:38 pm

Litusina, enhorabona per aquesta ECO, un passet més! Molt bé, a veure com va el tema feina, ja ens explicaràs.

Lautoncar, d'aquí res Eco, que bé, la veritat és que poder comprobar que tot va bé no te preu!!

Talaieta, aixxxx, com t'entenc amb els símptomes, ara si, ara no... Per sort, el dia 9 ja està aquí a la vora, ja veuràs com tot està perfecte!!

Annamaria, ostres amb lo que li vas dir a ta mare, es debia quedar ben parada, però bé, es que sembla que les úniques que pensem que no pot anar bé siguem nosaltres, com si fos això el que vulguessim, i NO, simplement que per desgracia ja sabem que a vegades passa! Així, que tot i que el comentari hagi sigut una mica fort, entenc perfectament el teu sentiment. A veure si els dolors afluixen una mica i la infecció d'orina està totlament superada!


Modo ego: jo ja he comentat a l'altre post que no estic gaire fina, avui teòricament estic de 6+1, i no tinc cap eco fins el 15 de setembre (7+4), sé que està dintre del normal, a més per motius de feina tampoc podia anar abans així que no vaig demanar adelantar-la, però se m'està fent llarguíssim, hi ha dies que encara ho porto bé, però d'altres, com avui.... els pensament negatius m'invaeixen, tinc la sensació que tampoc anirà bé, no puc dormir i em fan estar trista quan hauria d'estar contenta després d'haver conseguit el +. De fet una de les coses que em vaig proposar quan estava en desespero és que si havia TE+, faria tot lo possible per estar positiva i contenta... però ja veieu, hi ha dies de tot!! Sento el rotllo, necessitava desforgar-me
25/04: Avort retingut a les 9 setmanes
22/08: TE+
14/10: ECO del 1er T superada!! 52,5 mm. Tot apunta a que serà un :cnen:
09/12: ECO del 2on T perfecte!! Confirmem que ets :cnen:. Ja te'ns nom: POL
27/01: Ja fas 1kg i 37cm, ualaaaaaaaaaaaaaaaaa
10/03: ECO del 3er T: 2,100 kg, 44 cm i ja en cefàlica!!!
07/05: Benvingut Pol

Imatge
Avatar de l’usuari
boira75
:: zebra
:: zebra
Entrades: 1029
Membre des de: dl. des. 28, 2009 5:13 pm

Re: Les que hem patit un avortament i sembla que ho aconseguirem

EntradaAutor: boira75 » dv. set. 05, 2014 4:05 pm

Noies, volia entrar a saludar-vos perquè algun dia espero venir i quedar-m'hi!!! ara de moment però cal seguir cercant i entendre les causes, i així posar-hi fil a l'agulla...fins molt aviat!!!!!!!!
Boira


15/12/2010: TE positiu comença el viatge
19/08/11: neix la meva filla després d'un embaràs perfecte
13/02/14: TE positiu i avort espontani
juny 14: TE positiu i bioquímic
5/12/14: TE positiu
Avatar de l’usuari
nainonera
:: peixet
:: peixet
Entrades: 258
Membre des de: dc. oct. 09, 2013 10:46 am

Re: Les que hem patit un avortament i sembla que ho aconseguirem

EntradaAutor: nainonera » dv. set. 05, 2014 9:20 pm

Ana Maria que bé que obrisis el post! Es genial, aquí una que es mor de ganes d'unir-se al club. Només volia passar a enviar-vos una abraçada molt i molt gran puxulines! :love: :love:

I dir-li a la LITUSINA ja et val! Ja m'estava plantejant fer-te un truc, jajajajajaja. Me'n alegro molt que tot vagi bé, una prova més superada!! D'aquí res ja veuràs a l'espigueta fem pum pum pum!
Imatge

Imatge

Juny 2018: Llumeta fugaç
cositina
:: dinosaure
Entrades: 5603
Membre des de: dc. set. 26, 2012 3:58 pm

Re: Les que hem patit un avortament i sembla que ho aconseguirem

EntradaAutor: cositina » ds. set. 06, 2014 4:59 am

Ojh post nou!!
Estic bastant out del foro, el meu petit miracle ja ha fet 3 mesos, he tornat parcialment a la feina ja i no tinctemps de res pero no podia deixar de passar a desitjar-vos moltisima sort a totes i q gaudiu tot el q podeu d'aquesta etapa (i q dormiu, q ho trobareu a faltar jeje)

Un petonas!!
Darrere de cada mare hi ha una història que mereix ser explicada: www.maternidades.es
Avatar de l’usuari
Airin
:: poltre
:: poltre
Entrades: 687
Membre des de: dc. març 30, 2011 7:51 pm

Re: Les que hem patit un avortament i sembla que ho aconseguirem

EntradaAutor: Airin » ds. set. 06, 2014 7:28 am

Hola!

Litusina, jo també patia, sort que tot va bé! Felicitats per aquesta eco meravellosa, espero que t'ho vagis creient i que a la feina s'hagin portat bé, de fet recordo quealgun metge t'havia dit que quan t'hi quedessis agafessis la baixa de seguida. Ja ens ho explicaràs!

Cositina, tres mesets ja,el temps vola (menys quan esperes una eco jeje)

Nenes que no teniu símptomes , no us agobieu que no vol dir res, sé que és fàcil dir-ho però tinc dues compis de feina que han passat tres embarassos sense ni una molèstia, o sigui que aprofiteu-ho i intenteu disfrutar-ho!
Imatge

Imatge

Imatge
Avatar de l’usuari
litusina
:: tortuga
:: tortuga
Entrades: 302
Membre des de: dl. oct. 28, 2013 3:36 pm

Re: Les que hem patit un avortament i sembla que ho aconseguirem

EntradaAutor: litusina » ds. set. 06, 2014 9:26 am

Ei guapetones!
Merci pels animos! Tot va be! Usescric rapidissim perque marxo el cap de setmana...
La visita d'ahir a la metgessa va ser una me*** com una casa, dspres de passar una bona estona parlant em va demanar si estava disposada a canviar de lloc de treball i li vaig dir que si, que cap problema. Doncs al migdia la tia havia passar informe a rrhh i la tesposts va ser que no em podien reubicar perque no estava en condicio s de treballar, que m'aconsellaven demanar la baixa per malaltia comuna i a esperar.
Que no soc apta? La mare que els va p... Quin gol que m'han fotut! Al sindicat m'han dit que ni cas, si no m'ho diuen per escrit, res. Que cagi treballant al meu pas (que ara es xino xano, i passo de preocupar-me per si surt o no surt la feina). En fi, estic empipada, perque es tot una pantomima per no donar-me la reubicacio. I aixi que a la meva oficina hi ha una plaça vacant. Be, ja s'ho faran, us escriure amb mes calma dilluns, que tinc festa.
Un petonas a totes, i perdoneu que no pugui seguir el ritme!
Imatge
Imatge Imatge
Imatge
Avatar de l’usuari
Anna Maria
:: girafa
:: girafa
Entrades: 2123
Membre des de: dv. ago. 03, 2012 5:26 am
Ubicació: Lleida

Re: Les que hem patit un avortament i sembla que ho aconseguirem

EntradaAutor: Anna Maria » ds. set. 06, 2014 5:44 pm

Hola!
Lautoncar, veig que tens una llevadora molt atenta, no? Què bé, és fantàstic està rodejada de bons professionals! :ok: :ok:
Natagani, aquest neguit és un pal, ja que no ens deixa gaudir dels primers (i segons, i tercers) símptomes i moments d'embaràs. Però no et posis nerviosa perquè estàs nerviosa, que encara te'n posaràs més! uix, quin garbuix! Res, que és normal, aquella coseta sempre hi és i hi serà. Ah! i res de rotllos, tu explica explica, que som tot ulls OIO (quina caiguda d'ulls que tinc, oi?)
Boira, Nainonera, us estem esperant amb candeletes, a veure si aviat us podeu passar per aquí guapes! Us envio una cigonyeta de cada perquè us doni ànims :cnen: :cnen: :cnena: :cnena:
Cositina, gràcies pels ànims i felicitats per aquest Marc que ja té 3 mesets! >.-<: >.-<: Ah, i bona reincorporació a la feina!
Litusina, brrrrr, realment només podem esperar que ens donin pel cul, a la feina... Es volen estalviar la baixa per risc... és normal que estiguis nerviosa. Bé, ara aquest finde desconnecta molt guapa, i fes molta :-o00m :-o00m :-o00m

Mode ego, jo he tingut descomposició, però una de molt estranya, només ha estat la tarda de dijous (que no vaig anar a treballar) i la tarda de divendres (que vaig haver de marxar pitando). Dic estranya perquè he menjat més o menys normal perquè no la tenia seguida, i després de dues deposicions fortes ja estava la resta del dia. Tot i que em quedava fluixeta tenia gana i tal... Potser en comptes de vomitar, m'ha donat per defecar aquells aliments que no se'm posaven bé? Potser és que ha fet dues tardes de xafogor i se m'ha posat a l'estómac tot i que jo de calor no en notava molta? O potser és que ens tornem una mica fines, jejejejejejeeje Bé, avui de moment no he tret res, tinc una mica de rau-rau a la panxa però res més. Ja us seguiré informant.

Bon cap de setmana!
Una abraçada,
Anna Maria
Imatge
Aquí tens l'enllaç al grup de lectura de l'SP. T'apuntes?
Avatar de l’usuari
alganor
:: formigueta
:: formigueta
Entrades: 58
Membre des de: dl. jul. 28, 2014 10:09 am

Re: Les que hem patit un avortament i sembla que ho aconseguirem

EntradaAutor: alganor » dg. set. 07, 2014 12:02 pm

Gràcies Anna Maria per obrir aquest raconet, jo encara pertany al de les q ho han d'aconseguir i espero poder estar aquí aviat! Mentrestant us llegeixo i'anima saber q és possible!!!! I q malgrat les pors s'ha de ser valenta i tirar endavant!
Us desitjo uns embarassos genials i us demano q aneu explicant coses a les q ho volem intentar ens anima!
Avatar de l’usuari
suadmi
:: girafa
:: girafa
Entrades: 2168
Membre des de: dg. juny 14, 2009 2:44 pm

Re: Les que hem patit un avortament i sembla que ho aconseguirem

EntradaAutor: suadmi » dg. set. 07, 2014 6:19 pm

oh!!! que espacio tan bonito!!! muchas gracias por abrir este post!!

Como decis muchas, aunque ya estamos en el otro lado, no nos sentimos del todo comodas!!1 tb es mi caso!! no hablo o no escribo mejor dicho mucho pq tampoco quiero ser muy pesada con el tema!! pero yo estoy cagada de miedo!!! al minimo dolor estoy super alerta y no soy capaz de disfrutar como debiera del embarazo!!!
esta semana el martes durante la tarde en el trabajo, empezaron a darme dolores en la parte de abajo, no se si es por estar 8 horas de pie, en mi trabajo es lo malo que tiene, no hago mucho esfuerzo fisico, pero es todo el rato de pie!!! bueno pues como estaba acojonada cuando sali!!! me fui derecha al hospital, queria saber si me estaba pasando algo por el cuerpo!!!! bueno pues no!! estaba todo genial, el embrion habia crecido desde la semana anterior casi habia triplicado el tamaño!! y el corazon latia perfectamente!!! asi que la tranquilidad llego a mi mente y a mi cuerpo!!!

pero......... esta noche!!! uf esta noche!!!!! venga a darle vueltas y es por culpa mia y por curiosa!!!! pues resulta que me dio ayer por hacer un test de embarazo,para ver ( por curiosidad) si la rallita salia mas oscura, se suponio que debia de ser asi no!!1 contra mas hormona mas fuerte la rayita???????? pues no a mi me salio clarita, asi que otra vez a darle vueltas al coco, queria autoconvencerme de que podia ser pq no lo habia echo con el primer pipi de la mañana y que por eso salia asi, asi que esta mañana toda decida con el primer pipi me he echo otro!!!!!! tonta de mi, salia igual que el de ayer, pues ya me han venido todos los males, mi subconciente me ha jugado una mala pasada!! el unico sintoma que tengo de embarazo que es el dolor de pecho!!! tb habia desaparecido!!!! ohhhhhhhh!!1 que horror!!1 podeis imaginar lo que he empezado a pensar no?????
Pues dicho y echo que me he ido otra vez a urgencias para que me hicieran un control!!! vamos que notaba hasta calambres!!!
De verdad que lo estoy pasando fatal con todo este tema, no consigo relajarme!!! bueno pues despues de esperar dos horas en la sala de espera, me han hecho un analisis de orina para descartar infeccion o algo asi, me han echo un tacto y un aco!! todo perfecto el embrion habia vuelto a crecer desde el martes y su corazon estaba perfecto!!!

perdonar por el rollo que os acabo de meter!! pero se que vosotras me comprendeis!! que despues de dos abortos, mi cabeza este jugandomela!!!! intento hacer cosas para pensar en otras cosas, manualidades que me encantan pero que va chicas no me concentro!!! estoy todo el dia angustiada!!!

Bueno chicas a seguir disfrutando del embarazo las que podais!!!! jajaj yo seguire batallando con mi mente, espero no perder esta batalla si no me volvere loca de atar!!!
Avatar de l’usuari
alganor
:: formigueta
:: formigueta
Entrades: 58
Membre des de: dl. jul. 28, 2014 10:09 am

Re: Les que hem patit un avortament i sembla que ho aconseguirem

EntradaAutor: alganor » dg. set. 07, 2014 6:29 pm

Suadmi! Me siento muy identificada contigo, ahora no es mi caso pero en el embarazo q resultó ser tercer aborto estuve fatal, una angustia constante, una lucha interior... No se lo deseo q nadie. Por suerte para el proximo tengo tratamiento e intento mentalizarme de lo q puede pasar y q por mas q queramos saber hay q dejar q todp siga su curso. Mucha suerte e intenta relajarte y disfrutar de una etapa maravillosa en la vida de una mujer!
Avatar de l’usuari
Airin
:: poltre
:: poltre
Entrades: 687
Membre des de: dc. març 30, 2011 7:51 pm

Re: Les que hem patit un avortament i sembla que ho aconseguirem

EntradaAutor: Airin » dl. set. 08, 2014 10:11 am

Hola!

Saudmi, quin patiment! Tu pensa en les ecos, que diuen que tens un embrió creixent a dins teu i que tot va com ha d'anar! I guarda els testos ben guardats en un calaix. Realment és difícil combatre la por. Sort que ens tenim les unes a les altres i aquí ens entenem i ens podem desfogar.

Annamaria, espero que ja estiguis millor, potser alguna cosa no se't va posar bé, amb la calor és ben normal. Per cert, déu n'hi do la frase que vas deixar anar a la teva mare, segur que les teves hormones estaven disparades, però mira, de vegades ens surten tocs d'atenció d'aquests que són una manera de demanar prudència.

Litusina, t'ho he dit a l'altres post, però quina tela això que no et facilitin les coses, com si fos per caprici que no volguessis aixecar pesos i anar en moto. Tenen uns pebrots.... espero que ho puguis solucionar aviat.

Jo estic pendent de no tacar, per la resta de símptomes no pateixo perquè preferixo no tenir-ne, ja he passat dos embarassos amb nàusees, encara que el segon no prosperés, i és un pal. O sigui que ja em va bé no tenir-ne, tot i que sóc conscient que tot just estic de 5+2 i per tant poden venir més endavant. El que no puc evitar és anar al lavabo cada dos per tres a mirar les calcetes, i això que de moment no tinc gaire flux, recordo les altres vegades que en tenia força, potser va ser ja més endavant. Avui també he demanat hora a la llevadora de la SS, i cada cop que faig un gest així em ve el mal rollo de "si hi arribo", sort que perdominen les bones sensacions i el pensament positiu, que si no...

Apa nenes, us deixo que hi ha feineta!
Imatge

Imatge

Imatge
Avatar de l’usuari
lautoncar
:: peixet
:: peixet
Entrades: 293
Membre des de: dv. feb. 14, 2014 3:21 pm

Re: Les que hem patit un avortament i sembla que ho aconseguirem

EntradaAutor: lautoncar » dc. set. 10, 2014 9:30 am

Hola!!! que hi ha algú????

passo el parte de la visita d'ahir, copio el que he posat a l'altre post:
ahir la eco, perfecte!! :ok: :ok: >.-<: >.-<: >.-<: .

Vam haver d'espera més de mitja hora a la sale d'espera, i a més ahir era el dia de les preñus, només hi havies embarassades a la sala d'espera... i jo pensaba... això será una señal, no??. La visita va ser bastant molt rápida, de seguida em va fer la eco i diu: - mira, aquí està, i està viu!!. de seguida em va posar el cor perquè el sentissim, tot bé, de líquid també molt bé i de mida corresponent a les 8+2, media 1,8cms, i tenia forma de mongeta amb el cap diferenciat del cos. Em va dir que podría seguir amb les perdues tot l'embaraç que com ell m'havia dit eren petits vasos que es trenquen, de fet ahir ja no vaig tacar fins al vespre després de la eco, també que millor que em passi de fer repós a que em vulgui fer la valenta i fer masses coses. La tensió me la va trovar baixeta (sempre) i em va recomenar que vegui liquid però no només aigua, sino també begudes isotòniques. M'ha donat hora d'aqui cuatre setmanes, però diu que si entre mitg per cualsevol cosa estic preoucupada i he d'estar amb neguit m'apropi a urgències que em faran una eco. Ah!!, i no em donava eco impresa ni res i em diu: Es que en aquest paper no queden gaire bé, te la faré en foli i ho grabaré en un pen. Cada vegada que hi vagi li he de portar el pen i anirem gravant, espero moltissim poder segui grabant!! :love: :love:.

Em va dir que encara em queda un meset per pasar l'època de més "perill", però que en el meu cas no hauria de pasar res, perquè els altres embarassos no haviem arrivat ni aquí. Aixi que molts :-o00m :-o00m :-o00m !!

creia que aquesta nit dormiría millor però encara pitjor, de 3 a 5 desperta donant voltes, i en lautonu roncant, i la meva filla -maaaamaaa, tinc por de les fosques!!.

El gine no em va comentar res de les analítiques, com que va veure que ja les duia apuntades a la llibreta no me'n va dir res més, ni jo tampoc hi vaig pensar... El cas és que no he passat la toxopalsmosis, i la llevadora em va dir que no podía menjar carn crua ni embotit (amb l'altre embaraç ja em va pasar), però no em va dir res de la verdura, recordo amb la meva filla que em van dir que la verdura crua havia d'estar ben neta, ja gairebé no en vaig menjar. però ahir vaig comprar una cistella d'aquestes de verdura ecològica i clar, l'enciam està bastant brut. Vosaltres com ho feu?? només aigua?, lleixiu amb aigua??, o no me'l menjo??, aquesta mania amb els menjars ja la vaig agafar a l'altre embaraç, confiava que entre mitg agues agafat la toxo i aixis ser inmune però no hi ha agut sort.

talaieta: com va anar la visita d'ahir??

vertían: La teva filla es fa gran!!, ja veurás que li agradarà el cole!, la meva va començar l'any passat i molt bé, l'unic que no li agradava gaire era quedarse al menjador, aquest any encara que de moment jo sigui a casa també hi anirà, no vull jo anar de fer tants viatges amunt i avall i a part mengen millor (sembla un tòpic, però és veritat).

annamaria: Ja has fet la morfológica?

suadmi: benvinguda!!. et segueixo al post d'abril, jo de moment encara no hi entraré, no em veig preparada per parlar si faré collit o si compraré bodies... Si has d'estar més tranquila fen-te alguna eco extra a urgències millor!!, lo del TE més fluixet fa un temps havia llegit que a mida que l'embaraç avança la hormona en el nostre cos disminueix perquè la placenta ja ho fabrica, per aixo diuen que les nausees... són els tres primers messos.

litusina, airin: Ara a anar sumant dies!!! :-o00m :-o00m :-o00m

natagani: Ets tu la próxima en tenir la primera eco?? queden 5 dies!! Molta força.

Que tingueu un bon dia!!
13/01/2010: neix la meva filla després d'un embaràs genial.
febrer 2014: legrat per sac buit
juny 2014: TE positiu, i abort espontani
agost 2014: TE positiu
29/09/2014: el teu cor s'ha parat
02/02/2015: TE ++!!
01/10/2015. neix la meva nena.
http://www.fertilityfriend.com/home/572e26"
Avatar de l’usuari
Airin
:: poltre
:: poltre
Entrades: 687
Membre des de: dc. març 30, 2011 7:51 pm

Re: Les que hem patit un avortament i sembla que ho aconseguirem

EntradaAutor: Airin » dc. set. 10, 2014 10:35 am

Lautoncar, que bé aquesta eco i aquest gine, me n'alegro molt que la llentieta estigui tan bé! Realment inspira veure que els embarassos tiren endavant..

Natagani, ara tu? Molta sort!
Imatge

Imatge

Imatge
Avatar de l’usuari
natagani
:: rateta
:: rateta
Entrades: 179
Membre des de: dj. març 13, 2014 6:50 pm

Re: Les que hem patit un avortament i sembla que ho aconseguirem

EntradaAutor: natagani » dc. set. 10, 2014 3:20 pm

6+6

Hooola panxes valentes!!!

Lautoncar, ja t'ho he dit a l'altre post, però ara amb més enfasi si cap: FELICITATS per la eco :p-) :b-))) :p-) :b-))) :p-) :b-))) , ara a seguir sumant dies!!!

Airin, jo aquest cop a part del gine de la mutua tb he demanat hora amb la llevadora de la SS, i no pensis, que trucar sense saber si tot va bé, també va ser complicat, però bueno, com tu, també tinc hora després de la ECO, així com a mínim ja sabrem si la cosa segueix el seu camí, i li podrem comentar com ha anat!

Litusina, com portes el tema de la baixa?? Alguna novetat??

Suadmi, benvinguda a aquest post!, jo també t'havia llegit per sobre a embarassades d'abril, però tampoc gosso a entrar-hi de moment... Per aquest motiu es va crear aquest post, així que sentat lliure d'explicar-nos totes les teves pors, jo t'entenc perfectament, i a veure si entre totes podem anar guanyant-lis terreny!!!

Annamaria, com portes el mal de panxa?? Jo també noto que la meva va una mica boja, passo d'anar restreta a tot lo contrari, en fi, deuen ser "gajes del oficio"

Moment ego: Jo estic millor, més animada, i esperant el dilluns amb molta il·lusió i por alhora, crec que més por, però bueno. Penso que si no ha d'anar bé quan abans ho sàpiga millor!

Avui és el primer dia que he tingut nàusees, de fet, tot el matí, i una mica de mareig tb, he menjat i sembla que ara estic millor, però no sabeu lo feliç que em fa sentir-les, a l'anterior embaràs no vaig sentir pràcticament res, i que voleu que us digui, si és senyal de que tot va bé, benvingudes siguin!! Ja sé que res és garantia de res, però prefereixo intentar mantenir els pensaments negatius tot lo lluny que pugui, passarà el que hagi de passar igualment...
En fi, un petonàs enorme a totes i vingua endavant aquestes :-()) :-()) :-()) :-())
25/04: Avort retingut a les 9 setmanes
22/08: TE+
14/10: ECO del 1er T superada!! 52,5 mm. Tot apunta a que serà un :cnen:
09/12: ECO del 2on T perfecte!! Confirmem que ets :cnen:. Ja te'ns nom: POL
27/01: Ja fas 1kg i 37cm, ualaaaaaaaaaaaaaaaaa
10/03: ECO del 3er T: 2,100 kg, 44 cm i ja en cefàlica!!!
07/05: Benvingut Pol

Imatge
Avatar de l’usuari
Anna Maria
:: girafa
:: girafa
Entrades: 2123
Membre des de: dv. ago. 03, 2012 5:26 am
Ubicació: Lleida

Re: Les que hem patit un avortament i sembla que ho aconseguirem

EntradaAutor: Anna Maria » dc. set. 10, 2014 8:52 pm

Hola!
Lautoncar, bé doncs per aquest cigronet que va augmentant guapa! Jo també vaig estar infiltrada al post de febrer bastants dies (la meva dpp és el 28 de gener però només que s'atrassi uns dies ja passaré al febrer, i si s'avança doncs mira, què hi farem) fins que no em vaig veure en cor no hi vaig escriure.
Natagani, jo al principi em prenia amb molta filosofia el fet que m'he tornat una llepafils de cuidado "ai, això no ho puc menjar" "ai, això m'ha fet vomitar..." ara no ho porto tan bé perquè és una mica pal, però que hi farem... Pel que fa al tema nausees guapíssima, jo no vaig tenir-ne moltes, i si he vomitat ha estat per la migranya o per alguna cosa que he menjat. Però hi va haver unes setmanes que estava com a borratxeta, o després de menjar em venien, vaig comprar-me gengibre, en aquest format que veuràs a l'enllaç:
http://www.planetahuerto.es/venta-dulce ... 75-g_02443
Em va anar molt bé!

Mode ego, no he tornat a fer deposicions líquides des del divendres, diria que va ser més tema de la calor que s'hem va posar la calor a l'estomac, perquè vaig menjar de tot normal i no vaig deixar de tenir gens de gana (quan he tingut la passa sempre m'he quedat sense) i vaig aprofitar per menjar normal perquè l'Isaac tingués aliment. La morfològica la tinc el dia 22 de setembre, és la pròxima barrera que m'he marcat, he començat a interessar-me pel que necessito, però poqueta cosa (si faig llista de naixement, si em deixen alguna cosa...) i després de la morfo serà quan faré un atac frontal al tema, que per cert això dels cotxets és un bon embolic!

Bona diada guapes!
Una abraçada,
Anna Maria
Imatge
Aquí tens l'enllaç al grup de lectura de l'SP. T'apuntes?
pruneta30
:: tigre
:: tigre
Entrades: 743
Membre des de: dl. set. 30, 2013 9:36 pm

Re: Les que hem patit un avortament i sembla que ho aconseguirem

EntradaAutor: pruneta30 » dj. set. 11, 2014 9:48 pm

No m'ho puc creure!!!!
Entrava a saludar a les companyes de quan les coses no van bé i he hagut de llegir dues vegades!
ANNAMARIA quina gran idea!

Jo estic a mames de gener, i com a totes vosaltres un ou buit al mes de febrer va canviar tota la idea q jo tenia de l'embaràs!
Estic molt molt molt contenta de llegir aquí a moltes companyes de posts anteriors! Natagani, lautoncar, suadmi.....totes i cadascuna de vosaltres us mereixeu el millor!!!!

Jo estic de 21 setmanes (algun dia mes segons eco) i dimarts vam tenir la morfo! Tot esta perfecte, però jo segueixo amb l'ansietat desde el primer dia q esta fent d'aquest embaraç un suplici...si, m'entristeix dir-ho i molt però és així...tinc estones molt bones però la gran part del dia la passo amb el nus a l'estomac...i es que no puc evitar pensar q aquesta ansietat fara que vagi malament, que s'avanci molt....i aleshores m'entra molta por i aquesta por fa que tingui més ansietat...i es un cercle vicios del q no sé sortir!!!!! La setmana passada vaig començar terapia amb un psicoleg. Dema segona visita....només espero que el petit Marc segueixi creixent aliè a les pors de se mare com ha fet fins al moment...sé que aquí m'entendreu tot i que no ho compartiu...sé q no tinc perdó...ojala pogues controlar aquests nervis....

Em quedo per aqui perque em fa molt feliç veure q totes esteu tirant endavant precioses!!!!!
Imatge

Torna a “Quan les coses no van bé”

Qui està connectat

Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 0 visitants

Membre de l'AMIC Control OJD Nielsen Hosting i Dominis.cat a CAT1.NET

Actualitat ::