Estudiar, treballar i fer de mare

Universitat, oposicions...
Avatar de l’usuari
Mara17
:: dragona
:: dragona
Entrades: 4365
Membre des de: dv. març 26, 2010 11:14 am

Estudiar, treballar i fer de mare

EntradaAutor: Mara17 » dl. oct. 06, 2014 12:54 am

A veure, m'estan agafant ganes d'estudiar i no sé com fer-ho, perquè justament el que vull estudiar no he trobat cap lloc que em convenci que ho facin en línia.

Jo, des que se'm va acabar la baixa, que treballo de nit; de dia em cuido dels nens. Treballo a casa, per tant m'ho munto com vull (o puc). Normalment treballo de 22 a 2-3 (més tard puntualment, però intento que no sigui així). Les migdiades les aprofito per avançar feina.

La cosa és que el curs que ve ja començaran l'escola, i jo pensava tornar a treballar de dia, i aixi de nit, doncs seure al sofà i mirar alguna sèrie o llegir algun llibre :content: :content: :content: :content: :content: Però ara va i m'agafen les ganes d'estudiar. :-D

He trobat el que vull fer i és de 8 a 14, a 30 km de casa. Això vol dir marxar a les 7 i tornar a les 15 (no dur nens al cole, no fer dinars). I evidentment haver de seguir treballant de nit (no podria allargar tant perquè si no moriria). Ostres... no sé què fer. Realment millorarà en alguna cosa que m'esperi uns anys? Vull dir, em sabrà menys greu ser fora de casa aquestes hores i perdre'm aquests moments?

Heu de pensar que jo estic acostumada a estar amb ells a totes hores des que van néixer... Potser em costa més que a una altra persona que s'ha vist obligada a deixar-los amb mesos. No estic acostumada que me'ls cuidi ningú que no sigui jo... M'explico? Vull dir que el problema potser també és aquest, jo.

També em plantejo demanar si puc partir els cursos i fer-ho en el doble d'anys, amb la meitat d'hores, però no tinc clar que m'ho deixin fer (on jo vull, com a mínim, no ho sé). I també hi ha el fet de treballar de nit; ara ho puc fer perquè els nens es lleven tard, però si m'hagués de llevar a les sis, ni de conya puc anar a dormir a les dues...

Dic, de passada, que vull estudiar dietètica i nutrició, per si algú sap d'algun lloc que el facin en línia, o opcions amb horaris poc hardcore... A veure si hi ha sort.

Algú em pot il·luminar? Qualsevol idea serà benvinguda. :love:

Gràcies!
Glinda, Rela i Mara
Imatge
Imatge
cosma_shiva
:: formigueta
:: formigueta
Entrades: 51
Membre des de: dv. jul. 11, 2014 12:02 pm

Re: Estudiar, treballar i fer de mare

EntradaAutor: cosma_shiva » dl. oct. 06, 2014 8:31 am

Jo ho deixaria per més endavant. Quan els nens siguin una mica més grans. Tindràs més temps...i tot serà més fácil!
Avatar de l’usuari
Mara17
:: dragona
:: dragona
Entrades: 4365
Membre des de: dv. març 26, 2010 11:14 am

Re: Estudiar, treballar i fer de mare

EntradaAutor: Mara17 » dl. oct. 06, 2014 8:53 am

Què canviarà? Per què tindré més temps? Perquè aprofitaria igual les estones que són al cole, però tampoc cundeixen tant. I igualment el temps que no sigui a classe el dedicaria a ells. Potser és això el que no veig. Gràcies!
Glinda, Rela i Mara
Imatge
Imatge
Avatar de l’usuari
artemis
:: dinosaure
Entrades: 7400
Membre des de: dl. set. 17, 2007 1:45 pm
Ubicació: El Maresme

Re: Estudiar, treballar i fer de mare

EntradaAutor: artemis » dl. oct. 06, 2014 10:23 am

I no hi ha cap centre que faci els estudis online?? Això et donaria més marge d'organitzar-te el dia com tu vulguis.

O treballar de tardes de 14 a 18h?

Jo crec que si tens ganes d'estudiar ara és el moment!!!! Però clar, també entenc que es faci dur estar tot el dia sense ells, però potser et serà més fàcil ara que començaran a escola que no d'aquí dos anys, ja tindreu el ritme agafat.

Pensa que al matí, almenys a casa meva, tenim temps de :aixecar-nos com un pet de conill, esmorzar amb un embut, vestir-nos els tres i marxar pitant cap a l'escola!!! jejeje i al migdia tres quarts del mateix, recollir nen, dinar i cap a cole un altre cop! Tampoc et perdràs moltes coses, són moments d'estrés! almenys a casa meva jejeje

Es quedarien a dinar o els recolliria algú altre?

jo aprofitaria l'oportunitat !!! Endavant!!
Imatge
Imatge
Els somnis es compleixen i nosaltres ja tenim als nostres entre els braços...
garota
:: pantera
:: pantera
Entrades: 831
Membre des de: dt. ago. 27, 2013 2:31 pm

Re: Estudiar, treballar i fer de mare

EntradaAutor: garota » dl. oct. 06, 2014 12:38 pm

Hola!,
És que és tan personal això,.....
Jo també tinc la sort de poder treballar a casa, i poder combinar-ho perfectament amb el meu fill de 15 mesos. Per mi és un luxe. Jo ara també estudiaré un Grau però online, perquè presencialment m'és impossible per combinar-ho amb el peque.
He intentat buscar el que tu vols estudiar però onlinei no ho he sabut trobar, suposo que tu ja ho deus haver fet,..... És que el canvi és notori de fer-ho online o presencialment.
No sé, això has de ser tu, si et veus capaç d'aguantar el ritme,si tens amb qui deixar els nens, o si ho fas quan comencin el cole, quei els portarà,...etc.
Jo t'animo a estudiar, però intenta esgotar totes les possibilitats de fer-ho online, perquè jo personalment crec que seria l'ideal, i més com t'has dedicat tu als teus fills,....
És complicat el tema,...ho has de valorar tot bé i si ho veus factible fer-ho, i veure com surt!
Sort i ànims!!!
Avatar de l’usuari
Mara17
:: dragona
:: dragona
Entrades: 4365
Membre des de: dv. març 26, 2010 11:14 am

Re: Estudiar, treballar i fer de mare

EntradaAutor: Mara17 » dl. oct. 06, 2014 9:27 pm

Gràcies, noies!!!!

Brrr, és que és complicat, sí! L'ideal, com dius, seria en línia, però no el fan. A més, el que he trobat jo encaixa a la perfecció amb el que busco... Bfff, crec que si no em deixen partir l'horari no podrà ser. Partint l'horari serien 3 h cada dia, i això crec que és més assumible. Ho hauré de demanar.

Garota, i com t'ho muntaràs tot plegat? Perquè si fas com jo de treballar de nit, quan estudiaràs? M'interessa la logística. Bé, si ho faig quan vagin a escola, la tinc clara: treballar mentre hi són i estudiar de nit, però bé, també he de veure si m'aprofiten les hores, que els horaris d'escola no són gaire òptims per fer tirades llargues de feina.
Glinda, Rela i Mara
Imatge
Imatge

Torna a “Estudis”

Qui està connectat

Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 0 visitants

Membre de l'AMIC Control OJD Nielsen Hosting i Dominis.cat a CAT1.NET

Actualitat ::