clinica del PILAR

Experiències i pors del moment més desitjat.

Avatar de l’usuari
bbya
:: girafa
:: girafa
Entrades: 2176
Membre des de: dj. oct. 08, 2009 8:43 pm

Re: clinica del PILAR

EntradaAutor: bbya » dg. juny 23, 2013 10:10 pm

Cayena jo vaig tenir cesaria al pilar xq la nena venia asseguda i vaig fer pell a pell al mataeig moment mentres posaven les grapes. el papi era fora però va estar informat en tot moment per l'anestesista i despres per la meva gine quan va acabar amb mi.
Imatge

Imatge
Avatar de l’usuari
Cayena
:: zebra
:: zebra
Entrades: 1235
Membre des de: dl. oct. 10, 2011 1:54 pm

Re: clinica del PILAR

EntradaAutor: Cayena » dt. juny 25, 2013 10:08 am

bbya
Gràcies per la teva explicació, em deixes mes tranquil.la.
Aquesta setmana veure la mueva llevadora i li fare unes quantes preguntes sobre aquest tema.
Vas estar molt de temps al postoperatori? I el nen mentrestant on es?
El meu unen esta en transversa o sigui que prácticamente segur sera cessària....
Avatar de l’usuari
bbya
:: girafa
:: girafa
Entrades: 2176
Membre des de: dj. oct. 08, 2009 8:43 pm

Re: clinica del PILAR

EntradaAutor: bbya » dt. juny 25, 2013 3:31 pm

Cayena, res, no va durar res, en tres quarts d'hora em van fer cesarea, cosir i ja cap a l'habitaciió. Vam fer pell a ell a quirofan mentres cosien y despres la van portar amb el pare a una sala de calor ( va neixerun mes abans) i quan jomvaig pujar la van portar amb mi
Imatge

Imatge
Avatar de l’usuari
Cayena
:: zebra
:: zebra
Entrades: 1235
Membre des de: dl. oct. 10, 2011 1:54 pm

Re: clinica del PILAR

EntradaAutor: Cayena » dc. juny 26, 2013 9:41 am

Bbya
Moltes gracies!!!!!!
No saps con m'anima el que m'expliques!!!!!
M'alegro moltissim de que hagis tingut una experiencia tan bona!!!!
Demà he quedat amb la llevadora i ja m'ho explicara tot
Ja us contare.....
Avatar de l’usuari
bbya
:: girafa
:: girafa
Entrades: 2176
Membre des de: dj. oct. 08, 2009 8:43 pm

Re: clinica del PILAR

EntradaAutor: bbya » dc. juny 26, 2013 9:22 pm

Molt be guapi!! Ja veuras que tot es genial! Jo repetiria mil vegades allà.
Imatge

Imatge
Avatar de l’usuari
Eri84
:: tortuga
:: tortuga
Entrades: 301
Membre des de: dt. gen. 15, 2013 5:26 pm
Ubicació: Vic

Re: clinica del PILAR

EntradaAutor: Eri84 » dj. juny 27, 2013 9:43 am

Wolaaa guapes!!

Ja fa 16 dies que vaig tenir la meva patufa al pilar, vaig estar molt be a l'habitacio, molt tranquila i les infermeres molt maques, tot i que sempre trobes alguna que altre que valdria mes que es dediques a un altre cosa xDD.. Vaig tenir el part una mica dificil al principi, vaig agafar febre i despres de moltes estones de tenir molts dolors i no dilatar em van posar l epidural i trencar les aigues que van sortir brutes.. cap i a la fi, vaig poder dilatar i vaig parir normal. Arrel d'aixo amb la nena ens van tenir amb antibiotic durant tota la setmana. La cosa es que duran els dos primers dies me la portaven a l habiatacio per que li dongues de mamar pero el tercer dia sense venir ningu a explicarme res, em van dir que tenia que anar jo a la nurseria. Cosa que era una mica imposible anar-hi pel meu propi peu.( pels punts, morats i altres dolors que tens) i la flaquesa que et deixa.. El meu home va demanar una cadira de rodes, ens van deixar una de l'any de la maria casatanya i mira anavem aixi cap alla .. a les hores. La cosa es que la pediatra no ens va dir fins el dijous perque no la deixaven ja venir a l'habitacio. I be, segons quin torn o quina infermera enganxaves et deia una cosa o un altre. Ja us podeu imaginar el meu desconcert. Cap i a la fi, la majoria de infermeres son molt maques pero tambe tinc que dir que en vaig enganxar alguna que ... i be tambe vaig veure coses que no em van agradar gaire.. pero be. En general vaig estar be.
Imatge

ImatgeImatgeImatgeImatgeImatgeImatge
judithcc
Entrades: 2
Membre des de: dg. jul. 28, 2013 5:14 pm

Re: clinica del PILAR

EntradaAutor: judithcc » dg. jul. 28, 2013 6:00 pm

Hola!

A mi em preocupa una mica el tema de les instal·lacions de la clínica, ja que tinc plena confiança en el meu gine. Un dels dubtes que tinc es com son les sales de dilatació... es a dir, son com un box o habitacions individuals o tens alguna altra dona dilatant al costat separada tan sols per una cortina??

Gràcies!

Judith
Avatar de l’usuari
miriytania
:: puça
:: puça
Entrades: 25
Membre des de: dj. jul. 08, 2010 8:59 am

Re: clinica del PILAR

EntradaAutor: miriytania » dg. jul. 28, 2013 7:17 pm

Hola Judithcc, les sales de dilatació a la clínica del pilar son habitacions individuals on estas només tu i el teu acompanyant.
Imatge
judithcc
Entrades: 2
Membre des de: dg. jul. 28, 2013 5:14 pm

Re: clinica del PILAR

EntradaAutor: judithcc » dl. ago. 05, 2013 10:39 am

Moltes gracies! Ja em quedo mes tranquila. Tinc ganes de fer-hi una visita :)
Unicorn
Entrades: 2
Membre des de: ds. set. 28, 2013 5:41 pm

Re: clinica del PILAR

EntradaAutor: Unicorn » ds. set. 28, 2013 8:33 pm

Nosaltres hem tingut cesària a la Clínica del Pilar. Jo vaig poder estar amb ella al quiròfan, ja que el nostre Dr. ho pregunta al pare si vol ser-hi. Venia de natges i amb una volta de cordó. El part va ser genial. A mi personalment em va encantar veure-ho i més sentir com plorava amb força, senyal de vitalitat i vida! Si hagués sigut part natural, hauriem patit tots molt més segur.
A ella li va anar molt bé que jo estigués allà, donant-li la mà, parlant amb ella i tranquilitzant-la. Quan va neixer el nostre fill, li van fer les proves necessaries al nostre costat i ens el van donar vestidet. I mentre li cosien el tall vam poder fer-li petons els dos, mentre jo l'agafava just sobre el seu pit. La matrona va agafar el nen i tots 4 vam anar a l'habitació i ens va deixar a soles amb ell. Vam estar una hora. Després vam fer que vingués la família més pròxima a coneixer-lo. Les infermeres van anar venint per controlar la medicació. No hi havia caaap monja. Hi ha un equip de nurseria, un d'infermeres que només estan per la mare, un pediatre, neteja, etc. Ens el venien a buscar 30' pel matí per fer-li les proves pertinents a la nurseria. Com és de suposar sempre hi ha gent més agradable que d'altres, amb més capacitat i paciència. Varies infermeres, però ens van tractar super bé, explicant-nos en cada moment els nostres dubtes. Ens van ajudar des de la nurseria a donar el pit. Quan al nen li costava, trucavem i venien. I sempre que venien aconseguien enganxar-lo. Al tercer dia ja s'enganxava sol. Això sí, una cesaria té una recuperació molt dolorosa, cosa que només ajuda a revifar-se l'aixecar i caminar, per molt mal que fagi, i a poc a poc, la mare va agafant forces. Recomano, en cas de cesària, limitar al max. les visites.
En general, molt contents del tracte rebut a la Clínica del Pilar. Repetiriem!!
Avatar de l’usuari
June
:: granota
:: granota
Entrades: 224
Membre des de: dl. maig 28, 2012 11:55 am
Ubicació: Barcelona

Re: clinica del PILAR

EntradaAutor: June » dj. nov. 07, 2013 7:24 am

El passat dia 23 d'octubre va néixer el meu fill a la Clínica del Pilar, amb l'assistència del meu ginecòleg Dr. D. Dexeus i la llevadora Montse Ruiz. Només puc dir coses bones tant del personal de la Clínica com, per descomptat, del meu ginecòleg i de la Montse: en tot moment em van explicar què passava, em van transmetre moltíssima tranquilitat i no em van deixar patir ni un sol segon, d'acord amb els meus desitjos. Tot i ser un part amb oxitocina i espàtules i una episiotomia de 7 punts, no vaig patir gens i el meu marit va estar amb mi en tot moment.
Les instal·lacions de la Clínica són molt correctes. El petit està amb els pares i només se l'emporten a la nurseria una estoneta per tal que el pediatre se'l miri i fer-li la higiene. El segon dia, una de les infermeres t'ensenya a fer-li la cura del melic per tal que tu la puguis fer allà abans de marxar i puguis consultar els dubtes si te'n sorgeixen. Les infermeres que atenen la mare a l'habitació són molt educades i les de torn de nit que em van atendre a mi, especialment.
A totes les que tindreu el vostre petit al Pilar, us vull transmetre molta tranquil·litat ja que he llegit crítiques molt poc semblants als tres dies que jo vaig passar a la Clínica i a la meva experiència. Per part meva, si n'hagués de tenir un altre, repetiria de tot: ginecòleg, llevadora i clínica.
Avatar de l’usuari
Sumsi
:: gosset
:: gosset
Entrades: 405
Membre des de: dc. oct. 23, 2013 9:58 am

Clinica del PILAR

EntradaAutor: Sumsi » dl. gen. 27, 2014 6:13 pm

Tots és qüestió de sort, us explico la meva experiència per a qui li pugui servir.
Nosaltres varem ser pares el 28 d'octubre. Vaig ingressar un dilluns a les 15.40h, com tenia diabetis gestacional, i no podia passar de la setmana 40, va haver de ser un part induït.
La llevadora (Sara) i la meva parella em van acompanyar a la sala de dilatació. Allà passen estonetes amb tu tant la llevadora com la resta de l'equip i, per descomptat, l'acompanyant que tu hagis escollit. Vora les 20h les contraccions ja eren bastant fortes i com ja estava dilatada per poder-me posar l’epidural, i com jo la volia, apa endavant!!, l’anestesista i la seva ajudant van ser molt simpàtiques i amables, ja que al posar l’agulla sense voler em vaig moure i per sort no em va passar res. A les 21h em va fer una visita el meu ginecòleg, el Doctor Esteve Cañas a qui estem molt agraïts per la seva humanitat i professionalitat.
A les 22h comença el part, amb el nen girat (no encarat), volta de cordó, i unes mides "un pelet grans" (3,98 kg i 53 cm!!!) i com no volia fòrceps doncs espàtules (un esquinçament i un munt de punts, però ha valgut la pena!!!). I en 7 minuts tot va acabar. El Doctor Cañas evita la temuda cesària (que era el que volíem evitar) i apareix el nostre nen! :o_o-o:
L'estada a l'habitació i, sobretot, el bon tracte amb tot l'equip d'infermeres i personal de la clínica es pot resumir en una paraula: excel•lent! :***:
El nen sempre (al menys en el nostre cas) va estar amb nosaltres (tret quan se’l emporten per canviar-li la muda i tot). Les infermeres t'ho expliquen tot tantes vegades com vulguis: donar el pit (això que a la de la nit li vaig donar uns quans cops a la cara, sense voler, a l’hora de posar bé el braç jeje), canvi de bolquers, posicions, neteja, canvi de roba...
El millor que pots escollir el menjar (hi ha 2 menús i altres opcions), i el dia que varem marxar que era dijous vaig menjar paella!!!! :b-))) :b-)))
Vem quedar encantats i, sense cap dubte, tornaríem allà.
Imatge
Mireia81
:: formigueta
:: formigueta
Entrades: 64
Membre des de: dl. nov. 11, 2013 2:30 pm

Re: clinica del PILAR

EntradaAutor: Mireia81 » dv. feb. 07, 2014 1:53 pm

Hola noies, jahem queda poquet i tinc un dubte...

A les cessaries deixen ser al pare dintre amb nosaltres? Sé que hi ha hospitals que si ho fan, pero del Pilar no en tinc constancia...

Moltes gracies!
Imatge

Imatge
Avatar de l’usuari
bbya
:: girafa
:: girafa
Entrades: 2176
Membre des de: dj. oct. 08, 2009 8:43 pm

Re: clinica del PILAR

EntradaAutor: bbya » dv. feb. 07, 2014 5:36 pm

Depen de la teva llevadora i gine...la meva si no hi ha res extrany si, però el dia q vaig tenir la meva nena hi van trobar complicacions en cessaries anteriors i el meu home no va poder entrar.
Imatge

Imatge
SandraLR
:: puça
:: puça
Entrades: 9
Membre des de: dg. oct. 19, 2014 5:44 pm

Re: clinica del PILAR

EntradaAutor: SandraLR » ds. gen. 31, 2015 6:46 pm

He de dir que fa deu dies vaig tenir els meus bessons a la clinica del pilar. M'ha portat l'equip del doctor Blasi, i no tinc cap queixa.
vaig decidir donar lactancia materna amb suplement per que van neixer petits, i allà m'am'ajudaven amb el pit a que els nens l'al'agafesin i estaven per nosaltres.
no tinc cap queixa la veritat, ens han tractat bé, de fet el dia quw em van dir que em donaven l'alta em va fer pena i tot, a part de la por que tenia a enfroenfrontar-me al mon amb dos nadonets es clar...
si en tingués un altre part, que no serà el cas, no dubtaria: Blasi i clinica del pilar.
Pimpampum
:: puça
:: puça
Entrades: 20
Membre des de: dl. feb. 23, 2015 10:42 am

Re: clinica del PILAR

EntradaAutor: Pimpampum » dj. ago. 27, 2015 6:46 pm

Hola!
He estat llegint els missatges i com que ara fa mesos que ningú escriu, el reactivo per si algú més s'afegeix a escriure!
Estic de 36 setmanes i pariré al Pilar amb l'equip del dr. Dexeus.
Alguna que hagi parit allà últimament i tingui ganes d'explicar com va anar l'experiència?
Moltes gràcies!
Avatar de l’usuari
Luthien
:: formigueta
:: formigueta
Entrades: 88
Membre des de: dg. jul. 26, 2015 7:36 am

Re: clinica del PILAR

EntradaAutor: Luthien » ds. ago. 29, 2015 9:55 am

Aprofito que s'ha reactivat aquest tema per posar-hi el meu granet de sorra, tot i que, en el meu cas, ofereixo preguntes, no respostes!

Estic només de 12 setmanetes, i vaig per mútua al Sagrat Cor. La meva doctora, Núria López, em va dir que al Sagrat Cor ja no es fan parts, i de les dues opcions on ella treballa, la Clínica del Pilar serà la que escollirem. Com que em visito al Sagrat Cor no he vist mai la Clínica del Pilar, i per això m'interessa molt saber què en penseu les que ja heu tingut allà el vostre nen/a! En principi no crec que hagi de ser un part complicat, però com que és MOLT D'HORA, encara no ho puc dir. Tindré 37 anys i sóc primerenca, o sigui que a saber... La meva idea és que, si no és imprescindible, evitar la cessàrea... algú sap si solen tirar "molt pel dret", allà, si hi ha la més mínima complicació?

Bé, seguiré aquest fil, que m'interessa força, jeje!! :)
Avatar de l’usuari
Murrieta
:: formigueta
:: formigueta
Entrades: 85
Membre des de: dc. abr. 23, 2014 9:45 pm

Re: clinica del PILAR

EntradaAutor: Murrieta » dl. ago. 31, 2015 9:44 pm

Jo, en novembre d'aquest any, farà 4 anys que vaig tenir la nostra nena a la Clínica del Pilar. I si pogués triar, em penso que repetiria.

Vaig arribar tan avançada en el tema dilatació, que em van haver de portar a corre-cuita a la sala de parts i, curiosament, em van atendre l'equip que hi havia de guàrdia en aquell moment, però el tracte va ser molt bo. No els va donar ni temps de posar-me epidural ni res de res, o sigui que anestèsia zero, però tampoc no ho vaig trobar a faltar i, en acabar l'expulsiu, em van posar un parell de punts de sutura.

Les instal·lacions estan molt bé i les infermeres i les noies de la nursery i els pediatres són tots molt bons professionals.

Quant al tema lactància, van intentar donar-me tot el suport possible perquè fos exclusivament materna (m'anaven assessorant les infermeres sobre com havia de posar-me la nena al pit, em van deixar unes mugroneres, etcètera), però entre que no ens acabàvem d'entendre (la nena i jo) i que va néixer molt petitona, al segon dia ens van recomanar de fer lactància mixta.

I el tema menjar, ni una sola queixa, tot molt bo!

Doncs això, que si em diguéssin si vull repetir, no m'ho pensaria. >.-<:
Avatar de l’usuari
bbya
:: girafa
:: girafa
Entrades: 2176
Membre des de: dj. oct. 08, 2009 8:43 pm

Re: clinica del PILAR

EntradaAutor: bbya » dl. ago. 31, 2015 11:00 pm

Jo tampoco m ho pensaría, repetiría segur! Vaig amb la dra. Sarda de gineobstetrics i vaig parir a l octubre del 2010 i al setiembre del 2014. Tot suuuper bé. Les persones de guardia tb perqué les vaig conocer pero una urgencia! Menjar molt bó i nursery i personal de planta de lo millor q he vista!
Imatge

Imatge
star81
:: puça
:: puça
Entrades: 13
Membre des de: dt. feb. 10, 2015 6:44 pm

Re: clinica del PILAR

EntradaAutor: star81 » dc. set. 23, 2015 9:39 am

Hola noies,

Aquest divendres tinc el part programat al Pilar amb la dra. Sardà i la comadrona Carme Carrera, algú ha tingut aquesta comadrona o la coneix?

Gràcies

Torna a “El part”

Qui està connectat

Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 4 visitants

Membre de l'AMIC Control OJD Nielsen Hosting i Dominis.cat a CAT1.NET

Actualitat ::