Pèrdua de llet al començar a treballar

Tria el pit o el biberó.

Avatar de l’usuari
Jomateixa82
:: cèrvol
:: cèrvol
Entrades: 584
Membre des de: ds. maig 02, 2015 2:54 pm

Pèrdua de llet al començar a treballar

EntradaAutor: Jomateixa82 » dl. març 14, 2016 2:22 pm

Hola noies,

Estic una mica preocupada ja que he començat a treballar aquests dies i noto que he perdut llet!! En trec molta menys amb el sacaleches que fa 2 setmanes quan preparava bosses de reserva. Em preocupa perquè per exemple avui només he pogut treure 90 ml entre els dos pits i quan ja feia hores que la nena no menjava ni d'un ni de l'altre.

He canviat les membranes de l'extractor, etc... Tinc un extractor molt vell, puc comprar-ne un de nou d'urgència, per si és problema de motor però no sé si serà la solució! Trobo que és massa coincidència que em passi just la setmana després de treballar.

No tinc agobios ni estrés, la reincorporació ha anat millor del que em pensava. Com a molt agobio al veure que la quantitat de llet disminueix! La nena sembla que no passa gana, però també perquè ja fem AC i li encanten els trossos, els triturats i tot el que li donis. Al estar fòra tantes hores quan torno només vol estar amb mi, no demana mamar i si li poso gairebé no en vol, però la nit si que se la vol passar enganxada al pit (menja i/o el fa servir de xumet) aixì que no crec que sigui falta d'estimulació!

Algún consell per recuperar la producció que tenia fa pocs dies enrerre? A algú més li ha passat això? Em fa por que quan me n'adoni no en surti més!!

Gràcies
Avatar de l’usuari
mar2012
:: tigre
:: tigre
Entrades: 768
Membre des de: dj. jul. 26, 2012 10:56 am

Re: Pèrdua de llet al començar a treballar

EntradaAutor: mar2012 » dl. març 14, 2016 8:53 pm

El pit funciona a demanda.. Fabrica la llet en funcio del que es consumeix. Si passes moltes hores sense que la nena mami i sense treure tu llet, es regula i produeix menys. Jo el que feia era treure,m la llet a la feina a l,hora que normalment el nen mamava per mantenir la presa ( cap a les 11.00h), i aquesta era la llet que es prenia ell a mig mati amb la cangur. Quantes preses fa la nwna sense tu?
Tambe pots anar treient petites quantitats durant el dia i acumular.les, o tambe reservar un pit a la nit ( alternant cada dia de pit), i treure pel mati.. aquesta opcio m,anava molt be tambe perque ppdia treure mes de 100ml de cop.
Per altra banda no et preocupis qie no et quedaras sense llet mentre la nena mami.. Jo porto 22 mesos de lactancia.
Avatar de l’usuari
Jomateixa82
:: cèrvol
:: cèrvol
Entrades: 584
Membre des de: ds. maig 02, 2015 2:54 pm

Re: Pèrdua de llet al començar a treballar

EntradaAutor: Jomateixa82 » dl. març 14, 2016 10:21 pm

Hola Mar2012,

Si, se que el pit funciona a demanda i es va regulant, el problema es que a la feina cada dia m'he tret la llet a la mateixa hora, i cada dia n'ha sortit una mica menys.

No et sabria dir quantes preses fa la nena quan jo no hi soc perquè depèn del dia, segueix sent molt anàrquica en aquest tema, hi ha dies que tot i que estigui amb mi pràcticament no mama i altres ho fa tres o quatre vegades perquè es despista i no menja seguit, etc.

El que m'estranya és que després de tantes hores sense estar amb ella, i per tant sense buidar els pits, de cop i volta en surti menys que mai, (hi ha dies que en treia una hora abans de treballar i unes 3h després d'estar treballant).

No sé, en certa manera estic tranquil.la perquè no em sembla que la nena passi gana, però m'ha sobtat i no m'agradaria quedar-me sense llet progressivament sense que sigui ella qui ho marqui.

Avui he decidit aparcar el sacaleches i com hem estat juntes tot el dia he preferit que fos ella qui anés estimulant el pit, que sempre ho farà millor que la màquina.

Ah! A més ahir a la nit em vaig descobrir el que sembla una perla de llet al pit que menys funcionava, amb calor i 'punxant-la' vaig treure uns 20-25ml de llet quan el sacaleches feia estona que no treia ni una gota! El que es estrany és que el mugró no em fa mal (encara tinc el punt blanc) però ahir si que tenia molesties al pit (avui ja no).

Bueno, a veure en què acaba, al estar avui tot el dia amb la nena i veient que ella no es queixa de gana serà que tot funciona. Potser el fet de treure'm la llet allà, sola, tancada a un despatx, sentint els companys treballant a l'altre costat de la porta, fa que la llet no flueixi igual, el tema mental influeix molt, no? Doncs deu ser això.

Gràcies per contestar!!

Torna a “La llet”

Qui està connectat

Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 0 visitants

Membre de l'AMIC Control OJD Nielsen Hosting i Dominis.cat a CAT1.NET

Actualitat ::