Pediatra Pro lactància materna a Girona?

Tria el pit o el biberó.

Avatar de l’usuari
Alisea_
:: puça
:: puça
Entrades: 39
Membre des de: dc. març 30, 2016 9:06 am
Ubicació: Girona

Pediatra Pro lactància materna a Girona?

EntradaAutor: Alisea_ » dc. juny 29, 2016 3:51 pm

Hola!
Em queda una miqueta per parir, tot just estic de 18 setmanes, però tinc clar que vull fer LM exclusiva fins als 6 mesos. Alguna de vosaltres coneix algun pediatra PRO LM a Girona? privat o per SS, tan es.

Gràcies!!
Imatge
Avatar de l’usuari
PetitPrincep79
:: girafa
:: girafa
Entrades: 2004
Membre des de: dt. nov. 29, 2011 3:09 pm

Re: Pediatra Pro lactància materna a Girona?

EntradaAutor: PetitPrincep79 » dc. juny 29, 2016 4:16 pm

Jo no conec cap que sigui obertament pro-lactancia, el que si se que la meva no s'hi fica (33 mesos d lactancia portem). És la Veronika Samolienko del CAP Can Gibert. També he de dir que jo mai li he comentat res, quan he tingut problemes he anat directament a assessores de lactancia (la infermera que tenia al principi assignada si que era pro-lactància). És com el tema BLW, que l'hem fet desde el 6 mesos tot i que no temia res a veure amb la informació que em van donar.
http://www.fertilityfriend.com/home/395bd9

http://deaquialamaternidad.blogspot.com.es/

Inici de cerca Setembre 2011
Gener 2012: TE+ Abort espontani
Gener 2013: 1a IA Positiva!!
Setembre 2013: Neix la petita.
Juliol 2015: TE+ Abort espontani
Desembre 2015: 1a ICSI 2 òvuls/1 fecunda i s'atura.
Juliol 2016: 2a ICSI 1 òvul/fecunda i s'atura.
nina_85
:: puça
:: puça
Entrades: 16
Membre des de: dj. oct. 29, 2015 11:50 am

Re: Pediatra Pro lactància materna a Girona?

EntradaAutor: nina_85 » dc. juny 29, 2016 6:14 pm

Hola! jo també sóc de Girona, vaig ser mare fa 2 mesos.
Jo porto la nena al CAP de Santa Clara i n'estic contenta. Pensa que probablement si vas per la seguretat social tinguis més contacte amb l'infermera que amb el pediatre i probablement serà ella qui t'assessorarà més en temes d'alimentació. A la meva nena al principi li va costar una mica remuntar la pèrdua de pes inicial i a mi em va tardar a "pujar" la llet i l'infermerea i la pediatra em van recomanar fer lactància mixta, i així ho vaig fer, tot i així, com que tenia clar que volia fer lactància materna poc a poc vam poder anar treient els suplements i des de finals del primer mes estem només amb lactància materna. L'infermera, que inicialment em va donar la sensació que anava "per feina", em va felicitar. Així doncs, jo crec, que el més important és que tu ho tinguis clar que vols fer lactància materna. També les llevadores et poden ajudar, jo he anat als cursos post-part del Güell i parlem bastant de la lactància, on no he anat és al grup de suport a la lactància del Güell.
novella
:: cèrvol
:: cèrvol
Entrades: 585
Membre des de: dg. oct. 14, 2012 1:16 pm
Ubicació: Girona

Re: Pediatra Pro lactància materna a Girona?

EntradaAutor: novella » dj. jul. 21, 2016 8:36 am

Hola Alisea.
Jo tinc dos fills. Sempre hem anat a la pediatra del CAP Santa Clara. No sé si la pediatra és especialment pro-lactància, però tampoc ho ha qüestionat mai. A més, vaig estar assistint molt temps al grup de lactància (al CAP Sta. Clara n’hi ha, dos dimarts al mes). Al primer fill el vaig alletar durant 27 mesos. La segona té un any i encara seguim
El què et vull dir és que tu també has d’aprendre a relativitzar la informació que t’arriba dels professionals. El millor que pots fer és anar a un grup de lactància, inclús ara, abans del part. Allà trobaràs assessores de lactància i altres mares que t’informaran i et donaran suport amb la lactància.

Per desgràcia encara hi ha molts professionals de la salut que tenen poca informació veraç sobre LM i tendeixen a caure en molts mites. També et recomano el llibre “Un regal per tota la vida” de Carlos Gonzalez, on hi trobaràs molta informació. Com més informada estiguis tu més probabilitats de lactància exitosa!!
Imatge
Imatge
Avatar de l’usuari
Alisea_
:: puça
:: puça
Entrades: 39
Membre des de: dc. març 30, 2016 9:06 am
Ubicació: Girona

Re: Pediatra Pro lactància materna a Girona?

EntradaAutor: Alisea_ » dj. jul. 21, 2016 8:45 am

Gràcies per les respostes. Ja m'he llegit el llibre i he buscat per internet grups de lactància. Però crec que seria més fàcil poder anar a un pediatra que estigui d'acord amb tota la informació que jo tinc més que res perque no juguin amb la por si algun dia tinc un problema. Per molta informació que tingui els professional son ells...
Imatge

Torna a “La llet”

Qui està connectat

Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 0 visitants

Membre de l'AMIC Control OJD Nielsen Hosting i Dominis.cat a CAT1.NET

Actualitat ::