Escoles Sant Cugat

Ja estem a primària!
agscje96a
:: puça
:: puça
Entrades: 8
Membre des de: dt. jul. 12, 2016 5:12 pm

Re: Escoles Sant Cugat

EntradaAutor: agscje96a » dc. jul. 13, 2016 8:41 am

Informeu-vos.....mireu el que va passar a Sant Pere de Ribes
RafaBofarull
:: puça
:: puça
Entrades: 14
Membre des de: dc. jul. 06, 2016 1:58 pm

Re: Escoles Sant Cugat

EntradaAutor: RafaBofarull » dc. jul. 13, 2016 9:00 am

agscje96a,

No necessito que em desitgis sort, no té res a veure. Té a veure amb progressar. Anar cap endavant. En no rendir-se, i fer servir l'energia (pròpia i la dels que t'estimen) en una direcció constructiva.

Quina mania amb "situacions greus", "temes que volem passar per alt", "excuses i amenaces".

No hem detectat cap situació greu, i menys temes que es passin per alt. I raons moltes, algunes amb les que podem no estar d'acord, però excuses, cap.

200 famílies aquest any. I no més per que no es vol anar massa rapid, aprenen dels seus errors. Hi haurà problemes i tensions i desacords i malentesos però no hi ha lloc al món a on els nens de totes les edats estiguin més ben cuidats, estimats i tinguin un entorn propici per aprendre de manera profunda i definitiva com a Creanova. I si arriba el dia en el que la seva proposta no ens convenç, marxarem. I abans parlarem amb ells, i després els direm les nostres raons, i després marxarem en pau.

Els "responsables" com dius tu són un grup de professors que junts decideixen i aconsellen, que lluiten i progressen, amb la millor de les intencions, cremant hores i hores per aconseguir que s'aprengui d'una manera diferent i els alumnes no estudiin gens, però aprenguin molt.

Em fa pena que us rendíssiu en la lluita pels nens i una millor educació, i passeu a lluitar per diners, i de pas intenteu destruir en comptes de construir.

Molta sort a tu, i a la resta d'enconats en l'odi i la rancúnia: vosaltres sí que la necessitareu.
RafaBofarull
:: puça
:: puça
Entrades: 14
Membre des de: dc. jul. 06, 2016 1:58 pm

Re: Escoles Sant Cugat

EntradaAutor: RafaBofarull » dc. jul. 13, 2016 9:16 am

agscje96a,

Creus que no sabem el que va passar a Sant Pere de Ribes? Tu també ho sabies quan vas entrar a Creanova, i no et va importar.

Va ser una aventura fallida, una col·laboració amb pares que no va sortir bé. És ben segur que no es van fer coses bé per tots costats, entre elles la definició financera (en mans de les famílies!) i les atribucions a repartir, i segur que hi va haver desenganys i malentesos. I quan dos s'enfaden hi ha històries per donar i vendre. Menjar a on els voltors s'alimenten.

Però, saps? El que prova que són bona gent no és que tinguessin problemes a Sant Pere de Ribes. El que prova que són bona gent és que ens ho van explicar abans de res, i que ho tornen a intentar, i no s'escapen i desapareixen.

Parlar amb vosaltres és molt estrany, perque juguem jocs diferents.

Vosaltres us amagueu i feu acusacions i deixeu caure insinuacions des de la foscor, i deixeu que les pors dels pares i el morbo per conflictes que passen en el col·legi d'altres facin la feina. Jugueu brut.

Nosaltres donem la cara, i no ens cansem de parlar, i acceptem que hi pugui haver coses que no ens agradin i d'altres que sí. I també tenim coses morboses i fosques de vosaltres que sabem i que no fem servir, per que no s'ho val, i per que prou problemes teniu.

Però no us confungueu: Passat un punt de calumnies i sabotatges farem servir el que calgui. Som molts. I us sembla que passem coses per alt, però no és cert. Lluitar per la opció que considerem justa pels nostres fills, pel seu benestar, justifica lluitar com lleons, de manera incansable, rabiosa, agressiva, posant la realitat (tota!) a sobre la taula, per jutjar-la davant qui sigui. No sou conscients que el vostre atac fereix sensibilitats i honorabilitats que necessitaran satisfacció, arribat el cas. I no és una amenaça, no, és més aviat un toc d'atenció amistós, tot i que no el mereixeu, abans que sigui tard.

És que, de vegades, necessito explicitar que puc semblar bo i tendre, però tonto no ho sóc, cap de nosaltres. I ens juguem molt (benestar dels nostres fills, futur, educació). I amb això, jocs, els justos.
agscje96a
:: puça
:: puça
Entrades: 8
Membre des de: dt. jul. 12, 2016 5:12 pm

Re: Escoles Sant Cugat

EntradaAutor: agscje96a » dc. jul. 13, 2016 10:22 am

Rafa

Realment ets qui dius que ets??

Estas molt neguitós, i quan vols limitar la nostre realitat al tema "diners".....ja no deixes dubtes.

Segueix fins on creguis que vols seguir,es una opciò tant vàlida com la nostre,si algú ens pregunta no deixarem d,explicar la nostre experiencia.


Els teus comentaris "lluitar com lleons" i "no es una amenaça , sino un toc d,atenciò amistos" delaten por a que la veritat s,escampi , no pateixis per aixó...fas tard.


Podeu convidar a tots els directius d altres centres a visitar Creanova fora del curs escolar i veure les "instalacions"....però aixo no demostra res ni enganya a ningú, de fet , potser va donar mès visibilitat a moltes mancançes....


Amb la teva resposta visceral , amb subtil amenaça inclosa de regal, l,únic que aconsegueixes son mès dubtes.....jo no els tinc, pero qualsevol pare o mare que volgui informació d,aquest "centre escolar" segur que voldrà saber alguna cosa mès.

Sort...sense rancunia i per supossat sense agresivitat, paraules que utilitzes amb una facilitat asombrosa,potser n,estas acostumat.
RafaBofarull
:: puça
:: puça
Entrades: 14
Membre des de: dc. jul. 06, 2016 1:58 pm

Re: Escoles Sant Cugat

EntradaAutor: RafaBofarull » dc. jul. 13, 2016 10:44 am

agscje96a,

Realment ets qui dius que ets??


JAJAJAJAJAJAJAJAJA! :globus: :globus: :ok:

Oh, sí, sóc jo qui dic que sóc. I tu? Qui ets tu? Vosaltres?

No tinc por que la veritat s'escampi: és el que vull, mira, no serà per dades i paciència, i escrits, i converses. Escampa, escampa la teva veritat, que nosaltres fem la nostra. Cap problema amb contrastar opinions.

Et sorprén que sigui enèrgic? Se suposa que hem de ser dòcils i complaents? Us demanem permis per que ens digueu com hem de reaccionar?

M'acuses potser de comportar-me com ho heu estat fent vosaltres? Ah, tu si que pots, però jo no?

Oh, neguitós estava fa setmanes, quan no entenia el motiu de tanta rancúnia per part vostra. I resulta que us quedeu sense arguments, i passes al terreny personal, tot i que no us identifiqueu, i ja no tinc neguit.

Vull que en continuem parlant, sense parar, per què com que estic bé, i estem units amb la familia, i les families entre elles, puc permetre'm el luxe de contestar-te totes les vegades que calgui. He escollit tota la meva vida construïr en comptes de destruïr. I em va prou bé! :D

Que vols anar al terreny personal? Endavant. Però canvia't el nom, que "agscje96a" és difícil de recordar, i no és gaire poètic.

Tornes a encertar quan dius que la meva resposta és visceral. És que ho és, bravo, quina sensibilitat i suspicàcia.

Puc combinar la visceralitat i la racionalitat, vés. Prova-ho, senta bé.

M'acuses d'utilitzar les paraules "rancúnia" i "agressivitat" amb facilitat. Gràcies :D

Guarda't la sort per a tu. I tornem als temes que interessen aqui, va.

Identifica't i dialoguem. I "escampa" la teva veritat, que tinc temps de sobres, i així contrastem.
agscje96a
:: puça
:: puça
Entrades: 8
Membre des de: dt. jul. 12, 2016 5:12 pm

Re: Escoles Sant Cugat

EntradaAutor: agscje96a » dc. jul. 13, 2016 1:04 pm

Dons perfecte...ets un no parar d,autocomplacencia,i a sobre orgullos d,utilitzar la paraula "agresivitat" entre d,altres ....quan estem parlant d,escola i educaciò,d,exemple per part del personal docent i de la Direcciò ( juasssssss ),de projecte, d,instalacions, de serveis,de respecte per l,alumnat....utilizaries tambè aquestà agresivitat amb un alumne?... Per incomunicar-lo? Per fer-li menjar aliments recollits del terra? Per prohibir orinar si no neteja els wc de l,escola? per acusarlo del que fes falta per tal de que marxi? Per provocar ? Per humil.liar?


En fi , puc entendre que no hagueu viscut de primera mà alguna d,aquestes situacions,pero s,em fà dificil entendre aquest sectarisme defensor....es la teva opciò , per supossat no ès la meva...i dono credibilitat a tot el que m,ha arribat.

Rellegeixo tot el fil, i devant el dubte , torno a dir que per sort , a Sant Cugat tenim moltes opcions per escolaritzar els nostres fills, i sense tenir que patir ...a partir d,aqui si a algu li va la "marxa" ja sap on la trobarà, jo soc mès tranquil i mai he tingut que utilitzar la paraula "agresivitat" ni d,altres frases "surrealistes" per defensar el Centre Escolar dels meus fills....saps perque?...no ha estat necesari MAI ( sorpren no ?) , i no t,ho perdis, CAP amistat meva ho ha fet....deu ser per aixó que no ens coneixem ni cal.
RafaBofarull
:: puça
:: puça
Entrades: 14
Membre des de: dc. jul. 06, 2016 1:58 pm

Re: Escoles Sant Cugat

EntradaAutor: RafaBofarull » dc. jul. 13, 2016 1:54 pm

Ep!

Tornes a estar confós. (Vaja, ets un home, comencem a conèixer-nos).

T'agafes a l'ús de certes paraules de manera errònia, llegeix bé. Que jo digui que puc arribar a defensar de manera agressiva els meus nens no significa que ho sigui. Vosaltres amb el vostre to i l'anonimat sou els unics agressius, aqui.

L'explicació sobre que mai (amb majúscules, eh) has hagut de defensar el teu col·legi d'atacs així i jo sí, què vol dir exactament? Quina mena d'argument és aquest? És a dir, que jo fins ara no havia hagut de defensar el meu col·legi, fins que ens hem trobat amb vosaltres. Doncs vale. Quina sort la meva.

De totes maneres, m'agrada que tornis al tema:

Per incomunicar-lo? Per fer-li menjar aliments recollits del terra? Per prohibir orinar si no neteja els wc de l,escola? per acusarlo del que fes falta per tal de que marxi? Per provocar ? Per humil.liar?


Oh, jo estic molt content amb la meva família, i no he fet mai tot això que dius. Suposo que acuses algú en concret.

No crec que ningú a Creanova hagi obligat a ningú a menjar res del terra. Tret d'una taronja que s'ha de pelar, per exemple.
Incomunicar-lo com?
Prohibir orinar si no neteja els wc? Tots els wc? Per alguna raó? Simplement passava per allà?
Provocar?
Humiliar?

Això que dius és molt greu, efectivament. Ens ho pots explicar?

Però saps què? El quid de la qüestió es aquest. l'has dit tu mateix molt bé:

dono credibilitat a tot el que m,ha arribat


D'això es tracta. No t'ha passat a tu, doncs? Però t'ho creus.

Doncs jo, no.

Creus que hi ha hagut un comportament questionable d'un professor o personal del col·legi? Crida a inspecció del departament d'Educació, si us plau. Aporta proves, iniciem un procés oficial. Fem-ho, au va, jo t'ajudo!!

Ah, no, que això t'obligaria a identificar-te. Igual que conèixer-nos. Jo estaria encantat, de poder parlar cara a cara. No tinc res a perdre. Sou vosaltres els que no us atreviu.

Saps què crec? Que efectivament hi ha hagut conflictes amb algú i no s'ha explicat bé què s'ha fet al col·legi, potser. O que algú ha estat desafortunat i no us heu entés. Però saps què? Que no m'estranya, amb aquesta actitud vostra, de victimisme agressiu (sí, sí).

A això em referia amb el meu avís amistós. Una amenaça és quelcom que es fa per evitar que un altre faci alguna cosa. Efectivament, jo us aviso després d'haver-ho fet: si acuseu a una persona de maltractar o humiliar un nen, queden aquestes alternatives:

    o defenseu la vostra postura seriosament,
    o aquesta persona o col·legi pot exigir que ho feu, i si no ho feu, pot acusar-vos a vosaltres d'injuriar falsament.
Això volia dir. I ara tu estas difonent aquestes acusacions de nou, sense ser ni part implicada, i sense proves. Només li dones credibilitat. De fet no només no vull evitar que ho feu, sino que veig que quan més s'escampi, pitjor ho teniu. Perque acusacions com aquestes que has fet fa un moment, quan més s'escampen, més perjudicis comporten i més exigeixen proves.

Molt bé, ja ets part de la trama, enhorabona: ara has acusat al col·legi per escrit en un forum public.

Ara, ens dius quines queixes tens tu del col·legi? Perque això que expliques dius que no t'ha passat a tu.

I continueu sense donar la cara. Covardia? Falta de proves? Por davant d'accions legals? Aquest tema si que el trec a cada missatge, però no el menciones, eh, pillastre? :D

Seguim, va!
Sergio Ribas
Entrades: 2
Membre des de: dc. jul. 13, 2016 1:08 pm

Re: Escoles Sant Cugat

EntradaAutor: Sergio Ribas » dc. jul. 13, 2016 2:56 pm

Alucino con este post...

Desde fuera obsevo y leo lo escrito y parece increible que sea un foro escolar.

De la ultima respuesta deduzco una virulencia fuera de lo permisible por parte de Sr Rafa .

Para mi ,queda desacreditado.
agscje96a
:: puça
:: puça
Entrades: 8
Membre des de: dt. jul. 12, 2016 5:12 pm

Re: Escoles Sant Cugat

EntradaAutor: agscje96a » dc. jul. 13, 2016 3:12 pm

Pillastre?? :-o00m

zz:-)


Res de nou Rafa...sè per on vas i sè el que hi ha escrit.

Com tú dius " llegeix bè"


El que has deixat ben clar "GRU"es qui ets i que representes.

Com ja t,has retratat prou , i t,he donat el teu minut d,autosatisfacciò, al que has respost tal i com imaginaba, continuare fent feina i que els interesats en opcions escolars decideixin....potser ara resultarà que el problema està en "les families", ja que si la veu cantant la portes tu, buffff


Tens un discurs bastant retóric i repetitiu, exaltat de tant en tant , encara que al final per previsible, aburrit....
Arrivederci Pillastre >.-<: ...de veritat m,has fet riure al final.
saul
Entrades: 4
Membre des de: dv. jul. 08, 2016 3:24 pm

Re: Escoles Sant Cugat

EntradaAutor: saul » dc. jul. 13, 2016 3:33 pm

Sergio Ribas ha escrit:Alucino con este post...

Desde fuera obsevo y leo lo escrito y parece increible que sea un foro escolar.

De la ultima respuesta deduzco una virulencia fuera de lo permisible por parte de Sr Rafa .

Para mi ,queda desacreditado.


No es nueva la virulencia de Sr Rafa. Con alguna otra persona que intervino anteriormente ya actuó de forma parecida, con mucha agresividad.
RafaBofarull
:: puça
:: puça
Entrades: 14
Membre des de: dc. jul. 06, 2016 1:58 pm

Re: Escoles Sant Cugat

EntradaAutor: RafaBofarull » dc. jul. 13, 2016 3:42 pm

Vaya, ahora nos hacemos los ofendidos.

Gracias Saul por tus comentarios. Ya nos vamos conociendo, y es bueno saber quien está de parte de quien. YO sigo a lo mío, pediros que demostréis vuestras acusaciones. Podéis desviar el tema hablando de mí, pero sin contestar lo importante.

Simplemente pregunto si hay pruebas de esas acusaciones. Con toda la calma del mundo.

Yo ofrezco experiencias positivas y reales, de primera mano, junto con más de cien familias.

agscje96a acusa gravemente al colegio, en un foro escolar, de humillación y provocación a un niño.

Yo le animo a identificarse y a hacer acusaciones fundadas.

Él nos dice que simplemente él da crédito a todo eso.

Así que todos debemos creerle porque él se cree lo que ha oído.

Y sigue siendo anónimo, y de eso no se habla.

Pero el virulento soy yo, y agresivo :D

Pido que las acusaciones se planteen fundadas. Con nombre y apellidos. Simplemente eso. Y no pararé de hablarlo mientras se siga acusando.

Explíquenmelo.
MarianaCast
Entrades: 3
Membre des de: dc. jul. 06, 2016 1:09 pm

Re: Escoles Sant Cugat

EntradaAutor: MarianaCast » dc. jul. 13, 2016 3:46 pm

agscje96a

La verdad, qué pena !!!

A mi no me divierte, ni me causa risa el intercambio epistolar que tienes en este foro. Simplemente porque de lo que se habla es de la educación y el bienestar de mis (nuestros) hijos.
Creanova es un hermosos proyecto en su primer año de vida, fallos y carencias algunas (o muchas), pasión, amor y entusiasmo ... de sobra !!

Si vas acusar, da la cara, pon nombre y apellido, tanto el tuyo como el de los "culpables". Que si hay pruebas de las acusaciones tan graves que haces, evidentemente me y nos interesa. Pero si lo tuyo es solo "tirar la piedra y esconder la mano" ... entenderás que no pueda (o podamos ) tomarte en serio , NO??

ya me presente antes pero vuelvo hacerlo,

Mariana Castellano
saul
Entrades: 4
Membre des de: dv. jul. 08, 2016 3:24 pm

Re: Escoles Sant Cugat

EntradaAutor: saul » dc. jul. 13, 2016 3:59 pm

Sólo intervine una vez para añadir que gente que quiera información puede ir a Sant Pere de Ribes a la Fundació Oberta La Serra porque allí tienen la oportunidad de hablar con personas del profesorado y de la Cooperativa de padres que siguen allí ahora y que coincidieron con los actuales gestores de Creanova.

Ahora he vuelto a intervenir para decir que a mi también me parece que hay un exceso de agresividad en tus escritos.
agscje96a
:: puça
:: puça
Entrades: 8
Membre des de: dt. jul. 12, 2016 5:12 pm

Re: Escoles Sant Cugat

EntradaAutor: agscje96a » dc. jul. 13, 2016 4:28 pm

Rafa


Llegeix bè...
RafaBofarull
:: puça
:: puça
Entrades: 14
Membre des de: dc. jul. 06, 2016 1:58 pm

Re: Escoles Sant Cugat

EntradaAutor: RafaBofarull » dc. jul. 13, 2016 4:42 pm

agscje96a

Què vols que llegeixi bé?
Encara no us identifiqueu. Ni demostreu el que acuseu.
Dirigeix-me a on vols que et llegeixi bé, si us plau.
Sergio Ribas
Entrades: 2
Membre des de: dc. jul. 13, 2016 1:08 pm

Re: Escoles Sant Cugat

EntradaAutor: Sergio Ribas » dc. jul. 13, 2016 4:50 pm

"...........acusa gravemente al colegio, en un foro escolar, de humillación y provocación a un niño."



Leido todo el post yo también creo que deberias leer mejor ,esta transcripción es de libre apreciación.
agscje96a
:: puça
:: puça
Entrades: 8
Membre des de: dt. jul. 12, 2016 5:12 pm

Re: Escoles Sant Cugat

EntradaAutor: agscje96a » dc. jul. 13, 2016 4:54 pm

Home...algú que llegeix bé
RafaBofarull
:: puça
:: puça
Entrades: 14
Membre des de: dc. jul. 06, 2016 1:58 pm

Re: Escoles Sant Cugat

EntradaAutor: RafaBofarull » dc. jul. 13, 2016 5:01 pm

A veure si m'aclaro.

M'estas dient que no, que no has defensat l'email famós en el que es diuen aquestes coses (el tenim tots a les nostres bústies, el puc citar si cal), i no has dit

.utilizaries tambè aquestà agresivitat amb un alumne?... Per incomunicar-lo? Per fer-li menjar aliments recollits del terra? Per prohibir orinar si no neteja els wc de l,escola? per acusarlo del que fes falta per tal de que marxi? Per provocar ? Per humil.liar?


O sigui que no creus que a Creanova s'hagi humiliat, ni provocat, ni prohibir orinar si no es netejaven wc, no s'ha incomunicat ningú ni s'ha obligat a menjar res de terra?

I que no dones crédit a res d'això?

Si us plau, aclareix-m'ho. Tots necessitem que ho facis. M'alegraria retirar això que he dit de que has acusat el col·legi i/o al seu personal. Per suposat que si no ho has dit, insinuat o defensat, no hi ha res que em faci més content que aclarar-ho.

Endavant.
Vinicius
Entrades: 1
Membre des de: dj. jul. 21, 2016 8:20 pm

Re: Escoles Sant Cugat

EntradaAutor: Vinicius » dj. jul. 21, 2016 9:08 pm

Bon vespre,

Acabo de registrar-me perquè no me'n puc estar de donar la meva opinió.

Per canvi de domicili, buscàvem escola.

Sóc del gremi de l'ensenyament, i la idea de donar una educació com la proposada per Creanova als nostres fills ens entusiasmava.

No em va ser fàcil trobar informació ni sobre el projecte ni sobre la fundació i quan la vaig trobar va ser la comentada de l'escola de Sant Pere de Ribes, pèssima.

Vam anar a visitar Creanova –en estat d'alerta, és clar– i no ens va convèncer gens. Allò estava molt verd, no es corresponia amb el que es publicitava i el discurs de la responsable, ho sento, em va semblar sobretot comercial i pedagògicament mediocre. A banda del discurs, la seva manera d'actuar, de dirigir-se a nosaltres, d'evitar les preguntes, de contestar amb vaguetats, etc, etc, etc no ens va inspirar gens de confiança.

Creieu-me si us dic que no hi havia ningú al món més predisposat a formar part d'un projecte d'aquest tipus que nosaltres, i entenc que les famílies que participen d'ell el vulguin defensar fins al final, i lluitin per portar-lo a terme, però si qui el lidera no aconsegueix unir tots els implicats, ser un element aglutinador... la cosa està fumuda.

Tant de bo m'equivoqui i Creanova pugui oferir una educació de qualitat i alternativa a la del model dominant des de ja i per molt de temps. Ho dic de tot cor, però aquestes han estat la meva experiència i la meva opinió i aquí queden per si a algú li fan servei.

Salut!
RafaBofarull
:: puça
:: puça
Entrades: 14
Membre des de: dc. jul. 06, 2016 1:58 pm

Re: Escoles Sant Cugat

EntradaAutor: RafaBofarull » dv. jul. 22, 2016 9:09 am

Vinicius,

En una cosa estem tots d'acord: el mètode sobre el paper ens sembla a tots magnific.

Gràcies per les teves aportacions, que són molt constructives: des de l'associació de families estem treballant per aconseguir que el projecte vagi madurant: només te un any i essent del sector de l'ensenyament saps com de difícil és començar un projecte així. Les pistes que ens donen ajudaran a fer que tot plegat millori per les families que ja estan matriculades.

Molta sort allà on aneu!

Torna a “L'escola”

Qui està connectat

Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 1 visitant

Membre de l'AMIC Control OJD Nielsen Hosting i Dominis.cat a CAT1.NET

Actualitat ::