No suporto...

Temes off-bebes, parts, embarassos..
Avatar de l’usuari
Essuca
:: tigre
:: tigre
Entrades: 714
Membre des de: dv. març 08, 2013 12:47 pm

Re: No suporto...

EntradaAutor: Essuca » dg. maig 01, 2016 6:49 am

No suporto la frase "ui... nomès vol braços"
SENYORA la meva filla té 5 dies!!!! Clar que només vol braços, si no és ara quan???
I amb 5 dies ja ho he sentit varies vegades :sogra:
Avatar de l’usuari
irisolda
:: zebra
:: zebra
Entrades: 1122
Membre des de: dt. maig 24, 2011 9:40 pm

Re: No suporto...

EntradaAutor: irisolda » dl. maig 23, 2016 5:48 pm

ara feia temps que no passava per aquí

NO SOPORTO QUE LA GENT ANIMI A TENIR FILLS I ET TRACTI DE BOJA SI EN VOLS MÉS DE DOS
que potser els heu de criar vosaltres???? :sogra:
On n'hi caben quatre n'hi caben cinc
Avatar de l’usuari
edae
:: dofí
:: dofí
Entrades: 3848
Membre des de: dt. març 07, 2006 7:24 pm
Ubicació: provincia girona

Re: No suporto...

EntradaAutor: edae » dv. juny 03, 2016 4:31 pm

Les formigues!!!!!! :sogra: :sogra: :sogra: :sogra: :sogra:
Imatge
Imatge
Mireia80
:: formigueta
:: formigueta
Entrades: 82
Membre des de: dl. feb. 02, 2015 8:44 am

Re: No suporto...

EntradaAutor: Mireia80 » dc. juny 08, 2016 10:34 am

- No suporto que em tallin el croissant en 3 parts!!! Encara ho fan a algun bar, i jo quan el veig em posaria a plorar!! L'esmorzar és el meu moment solitari i tranquil del dia, i m'encanta, i amb això me l'amarguen ...)

- No suporto la gent maleducada que no saluda quan entra a una sala d'espera, ja sé que no els conec, però és educació bàsica, no?

hi ha tantes coses que no suporto...
Avatar de l’usuari
Anna Maria
:: girafa
:: girafa
Entrades: 2123
Membre des de: dv. ago. 03, 2012 5:26 am
Ubicació: Lleida

Re: No suporto...

EntradaAutor: Anna Maria » dv. jul. 01, 2016 11:10 am

Bones!
No suporto que la molta roba de bebè i nen porti les lletres i dibuixos amb aquesta espècie de plàstic que t'obliga a planxar la roba al revés, girada o amb un mocador al damunt, i més després d'haver hagut de planxar sent una persona que fins que no he tingut fills la planxa l'he tocat poc :-o00m :-o00m :-o00m :-o00m :-o00m :-o00m :-o00m :-o00m :-o00m :-o00m
Imatge
Aquí tens l'enllaç al grup de lectura de l'SP. T'apuntes?
Avatar de l’usuari
Mara17
:: dragona
:: dragona
Entrades: 4365
Membre des de: dv. març 26, 2010 11:14 am

Re: No suporto...

EntradaAutor: Mara17 » dt. ago. 16, 2016 10:57 pm

edae ha escrit:Les formigues!!!!!! :sogra: :sogra: :sogra: :sogra: :sogra:


Horror màxim!
Glinda, Rela i Mara
Imatge
Imatge
Avatar de l’usuari
cris1986
:: papallona
:: papallona
Entrades: 118
Membre des de: dj. gen. 07, 2016 4:07 pm

Re: No suporto...

EntradaAutor: cris1986 » dc. nov. 09, 2016 2:31 pm

M'encanta el post!! >.-<: >.-<:

*no suporto la veïna de dalt que cada mati al llevar al crio posa música i seeeempre les mateixes cançons: la bicicleta de la Shakira,la ultima del enrique Iglesias i la de la Jenifer López. Sempre les mateixes en bucle. Em desperta amb música de merda tambe els festius.

*no suporto que les meves mans,peus i la punta del nas sem quedin freds d'octubre a abril.
url=https://lilypie.com]Imatge[/url]
Rossinyola
:: pantera
:: pantera
Entrades: 806
Membre des de: ds. maig 21, 2011 11:05 am

Re: No suporto...

EntradaAutor: Rossinyola » dv. jul. 28, 2017 11:09 am

No suporto la pujada desmesurada dels preus de lloguer. No suporto l'avarícia dels qui són propietaris, que només veuen obtenir més i més i més beneficis sense pensar en la vida de les persones. No suporto haver de marxar del poble on he viscut tota la vida per no poder pagar el lloguer astronòmic que em demanen. No suporto haver de deixar el meu pare de 84 anys sol al poble, sense família pq no té ningú més, pq quan el meu pare es va comprar la casa ara fa 40 anys amb una hipoteca de 10 anys, això era "donde cristo perdió la alpargata", i ara és moda, i la moda encareix. No suporto que es pugui especular amb un bé de primera necessitat. No suporto haver triat la llibertat de no comprar un pis, de no endeutar-me amb ningú pq racionalment no podia ser, i tot i així viure la pressió immobiliària tan forta. No suporto que els qui pugen els preus del lloguer no entenguin que els sous no han pujat i que molts seguim fora del mercat laboral, sense l'atur, i que molts paguem el lloguer puntualment i arribem a final de mes en numeros vermells, sovint demanant favors. és indignant
Imatge

Imatge

Imatge
Beikost
:: rateta
:: rateta
Entrades: 181
Membre des de: dc. maig 31, 2017 8:58 am

Re: No suporto...

EntradaAutor: Beikost » dv. jul. 28, 2017 12:20 pm

Ostres, Rossinyola, em sap moltíssim greu. Quin poble és? Nosaltres preguem perquè l'any que ve no ens passi el mateix, també se'ns acaba el contracte... i vivim al Poblenou :(

Molts molts ànims.
Meera
Entrades: 4
Membre des de: dc. març 14, 2018 6:37 pm

Re: No suporto...

EntradaAutor: Meera » dc. març 14, 2018 6:59 pm

No suporto que, per estar embarassada amb sobrepès (25 kg), la gent el primer i l'últim tema que em tregui sigui el del menjar. I el més dolorós de tot és que els més insistents són família directa.

Estic molt dolguda. Porto mitja vida amb un trastorn alimentici per afartament i fa cosa d'un any he millorat molt, també faig exercici i vaig al gimnàs, però només escolto que vigili el que menjo, que si ja estic vigilant, que miri de no engreixar més de cinc kg, receptetes i consells de menjar sa... Tot de part de família obsessionada pel físic des de sempre i ara semblen espantats i pesats perquè estic embarassada.

Ja miro de fer bondat i amb les nàusees se'm fa difícil menjar bé més que malament, però no necessito gent obsessionada i pressionant (ja dic que són persones amb problemes propis amb la gordura o l'aprimament...) perquè em fan sentir de simpatica--- pena, tant per mi com pel nadó.

I a més no es callen, m'han arribat a preguntar fins i tot per què no havia perdut pes abans de quedar-me! I el que no saben és que quan vaig prendre consciència de fer-ho ja va ser tard perquè ja m'havia quedat i no ho sabia.

Estic molt desanimada, en comptes d'un embaràs per bona part de la família sembla que m'hagi donat nou mesos de llicència per fotre'm fins el cul de menjar i no puguin aconsellar-me de res més, només d'això. I sense que ells es mirin al mirall, clar!!!
aiguablava
:: papallona
:: papallona
Entrades: 128
Membre des de: dc. ago. 15, 2012 7:22 am

Re: No suporto...

EntradaAutor: aiguablava » dv. maig 25, 2018 6:36 am

- No suportava (és que ni les intento llegir) el gran masclisme que hi ha a la majoria de revistes sobre ser pares i mares. Els pares són com donants d'esperma, les mares són dones sacrificades, que pateixen insomni, guanyen pes, no tenen temps per elles... vaja, al.lucinant.
- No suporto que fiquin la por al cos a les dones embarassades amb fets que potser passen a algunes dones però que n'hi ha que no ens han pas passat: que si el teu cos canviarà, que si augmentaràs de pes un cop acabes de parir o el teu cos no serà exactament el mateix (mentida), que si estaràs cansada i no dormiràs igual... No dic que en alguns casos passin algunes o moltes coses, però en alguns altres no en passen cap d'aquests, només ets molt més feliç que abans i amb un període d'adaptació familiar normalet.
- Les mares que volen fer sentir malament a les altres mares que no opten (sense ni saber-ne el motiu) per la lactància materna.
- La gent radical en qualsevol posició que ells hagin escollit i qualifiquen de mals pares als qui: no dormen al mateix dormitori que els seus fills, els que intenten acostumar als seus fills a unes pautes i horaris de son i d'alimentació, els qui prefereixen un part sense dolor...
- La gent que critica i deixa verds a molts ginecòlegs o ginecòlogues perquè els aconsellen no tenir un part natural en cas de possibles perills, o els aconsellen amb bases mèdiques, sobre coses que a elles no els fan el pes, i qüestionen absolutament tot el que diuen els professionals involucrats en l'embaràs. (Fan el mateix amb els altres especialistes? Els qüestionen tant?). Es veu que moltes per estar embarassades s'han doctorat en ginecologia.
- La gent que va de víctima i entra en bucles perjudicials per ells i pels nens. Punyeta, si una cosa a tu no et va bé, canvia-la, no la facis perquè estigui de moda, no t'amarguis ni amarguis a la criatura que perceben molt bé l'estat emocional dels pares. Canvia-la consultant als professionals, però ni t'amarguis ni amarguis els altres.

No sé si són les hormones o alguns els hi surt uns instints bàsics que no reprimeixen però mai hauria pensat que hi hagués tan de radicalisme i tanta pell fina.
aiguablava
:: papallona
:: papallona
Entrades: 128
Membre des de: dc. ago. 15, 2012 7:22 am

Re: No suporto...

EntradaAutor: aiguablava » dv. maig 25, 2018 6:47 am

Ànims dona. Jo sóc una dona prima, quan vaig tenir el meu primer fill em vaig sortir de la clínica com si no hagués estat embarassada (aparentment de fora, a nivell físic) però pensa que hi ha gent que també en aquests casos et mira amb recel. Què vaig fer: absolutament res. I me'n ric quan veig a programes i revistes suposicions sobre què han fet dones famoses per recuperar el seu cos en un mes. Jo el vaig recuperar en hores externament i no vaig fer res. No hi donis voltes. A mi em tractaven com si jo hagués d'estar de fàbula perquè el meu cos externament era el de sempre i interiorment també m'estava recuperant com qualsevol altra dona embarassada. La gent només la part externa. A... i sense oblidar que hi ha gent que es pensa que si estàs prima durant l'embaràs és perquè només penses en el teu cos. Només semblava entendre'm la ginecòloga (ella ho veia normal, suposo que hi ha molts casos), la família (saben com sóc) i dones que els ha passat el mateix, la resta, et miren amb recel.

I si no fos el sobrepès, et dirien altres coses, en els embarassos tothom opina, espera quan neixi que també et diran com l'heu d'alimentar, on ha dormir, etc. Diga'ls clarament que no et parlin del menjar, que t'angoixes i això no pot pas ser bo. A mi per exemple no m'ha agradat mai que em toquin la panxa estan embarassada i abans que ningú ho faci ho he deixat ben clar.

Gaudeix i ànims.

Meera ha escrit:No suporto que, per estar embarassada amb sobrepès (25 kg), la gent el primer i l'últim tema que em tregui sigui el del menjar. I el més dolorós de tot és que els més insistents són família directa


Estic molt dolguda. Porto mitja vida amb un trastorn alimentici per afartament i fa cosa d'un any he millorat molt, també faig exercici i vaig al gimnàs, però només escolto que vigili el que menjo, que si ja estic vigilant, que miri de no engreixar més de cinc kg, receptetes i consells de menjar sa... Tot de part de família obsessionada pel físic des de sempre i ara semblen espantats i pesats perquè estic embarassada.

Ja miro de fer bondat i amb les nàusees se'm fa difícil menjar bé més que malament, però no necessito gent obsessionada i pressionant (ja dic que són persones amb problemes propis amb la gordura o l'aprimament...) perquè em fan sentir de simpatica--- pena, tant per mi com pel nadó.

I a més no es callen, m'han arribat a preguntar fins i tot per què no havia perdut pes abans de quedar-me! I el que no saben és que quan vaig prendre consciència de fer-ho ja va ser tard perquè ja m'havia quedat i no ho sabia.

Estic molt desanimada, en comptes d'un embaràs per bona part de la família sembla que m'hagi donat nou mesos de llicència per fotre'm fins el cul de menjar i no puguin aconsellar-me de res més, només d'això. I sense que ells es mirin al mirall, clar!!!
AnSa
:: formigueta
:: formigueta
Entrades: 68
Membre des de: dt. gen. 16, 2018 8:38 am

Re: No suporto...

EntradaAutor: AnSa » dl. maig 28, 2018 9:40 am

M'encanta aquest post!!!

No soporto els "ja t'ho dic jo". Entenc que qui ja té fills té més experiencia que els que encara no n'hem tingut, faltaría més! Però entre poc i massa ... Hi ha cert tipus de persones que els hi expliques les coses i ja et salten amb un "ui, això no ho podràs fer perquè bla bla bla, ja t'ho dic jo" o "ja et dic jo que això també ho hauràs de comprar" o "ja et dic jo que això és una pèrdua de temps". Osti tu, cada casa és un món, que a tu t'hagi servit alguna cosa o hagis estat incapaç de fer-ne alguna, no vol dir que toooota la resta siguem iguals (i mira, ara podría acabar amb un "ja t'ho dic jo" però no ho faré jajaja).
Imatge
crunchi
:: zebra
:: zebra
Entrades: 1349
Membre des de: dj. ago. 08, 2013 12:51 pm

Re: No suporto...

EntradaAutor: crunchi » dl. maig 28, 2018 11:20 am

Ostres noies, teniu molta raó!!

Tema pes és cert.... malament si guanyes pes durant l'embaras, malament si no en guanyes. I un cop pareixes, doncs igual, tothom té algo a dir. Un comentari real i recent que han dit al meu nen davant meu "deixa la teta de la mama que s'esta quedant als ossos". O.o El colmo.

El que comenta Aiguablava de infundar pors a les dones embarassades, totalment cert. Quina mania, quan el cos de la dona esta perfectament preparat per parir. En comptes d'empoderar i dir "tranquila noia, tu pots", sembla que haguem d'anar al infern a parir.

Molta raó Ansa, no a tots ens va bé el mateix, no hi ha una raó absoluta en res sobre la criança dels fills. Cada mare ho fa com vol o com pot. A mi em fa una mica de rabia també el tema de que el meu nen dorm poc durant el dia i per la nit dorm amb molts despertars i ja he hagut de sentir el comentari de que si no fes collit i si seguissim el metode estivill, aixo no ens passaria. Sembla com si perque jo faig collit i em nego a deixar-lo plorar, soc una tova i per aixo el nen es desperta.

En fi..... xxo.0.o 0
Imatge

Imatge
Rosyf71
:: papallona
:: papallona
Entrades: 102
Membre des de: dt. gen. 22, 2013 8:46 am

Re: No suporto...

EntradaAutor: Rosyf71 » dc. jul. 04, 2018 10:09 pm

Bona nit a tothom:

Jo no suporto que et diguin, després d'anar a la perruqueria i tallar-me el cabell curt com sempre, que em diguin que semblo un noi. Tinc 45 i sóc dona, i puc portar el cabell com em dona la gana!!!. I després aquests van de moderns!!!!
Avatar de l’usuari
Eri84
:: tortuga
:: tortuga
Entrades: 301
Membre des de: dt. gen. 15, 2013 5:26 pm
Ubicació: Vic

Re: No suporto...

EntradaAutor: Eri84 » dc. ago. 08, 2018 10:34 am

Hola boniques! m'encanta aquest post, feia mooooolt de temps que no entrava..
Donçs aixo, no soporto a la gent (sobretot uns veins que tinc al carrer) que tenen una criatura de messos i la passegen pel carrer la pobre criatura plorant desesperadament i ells tan tranquils passejant com si estiguessin "de campo y playa" sense fotre ni putu cas al pobre nado. No soporto a la gent que nomes fa que axuxar dien-te " i el segon per quan?" i despres quan els dius que estar costant mes del normal i que es possible que tinguis que fer IA. et miren amb cara de " exegerada" i et diuen reeeee aixoo si us poseu tranqulis ja estar ... per molt que t'ho hagi recomenat la gine. Es mes, no soporto la gent .. (la meva sogra caprixosa) que quan no se li diu ament a tot agafa la rebequeria i despres per contrapunt et diu que estiguem tranquils...( coi si es voste qui fot nervios el personal..) . No soporto els mal conductors ( sobretots els iaius mal conductors) que si o si volent tenir rao, i de seguida et comencen a insultar de mala manera per tant sols dirli " eh vigili" .... ah i no soporto a la gent que semble que faci una carrera quan estar davant de un pass de vianants i a vegades ni deixa ni trevessar la gent. Be ninetes ja me desfogat un xic ajajajaj petons guapes
Imatge

ImatgeImatgeImatgeImatgeImatgeImatge
between
:: formigueta
:: formigueta
Entrades: 58
Membre des de: dt. oct. 11, 2016 5:04 pm

Re: No suporto...

EntradaAutor: between » dg. oct. 21, 2018 10:41 pm

Confesso que només he llegit la última pàgina...
Jo cada dia suporto menys coses i a menys gent. Des que he tingut el nen, ara fa 5 mesos, és com que tinc més mala llet, us passa també?
Algunes de les coses que no suporto últimament, aquí van:
No suporto...
El "se tiene que acostumbrar" ( aplica a tot el que no m'agrada que li facin al meu fill, tipus dir-li coses a crits i a 5cm de la cara; deixar que plori, etc)
El "dentro de nada ya la papilla" ( doncs no...vull fer BLW)
El "no lo cojas tanto en brazos que se malacostumbra" ( aquesta deu ser la frase estrella del "no suporto")

El "no li farà cap mal, jo també em vaig criar amb biberó i no passa res" ( estic amb mixta molt a disgust i amb molta culpabilitat)

I bé, ho deixo aquí de moment que si no m'animo massa. Només una reflexió final: us heu adonat que la gran majoria de comentaris pesats i gratuïts d'aquests que no suportem, provenen de DONES, majoritàriament mares..
Per què?? Per què no ens deixem en pau les unes a les altres?
Avatar de l’usuari
Anna Maria
:: girafa
:: girafa
Entrades: 2123
Membre des de: dv. ago. 03, 2012 5:26 am
Ubicació: Lleida

Re: No suporto...

EntradaAutor: Anna Maria » dl. oct. 22, 2018 9:39 am

between ha escrit:Confesso que només he llegit la última pàgina...
Jo cada dia suporto menys coses i a menys gent. Des que he tingut el nen, ara fa 5 mesos, és com que tinc més mala llet, us passa també?
Algunes de les coses que no suporto últimament, aquí van:
No suporto...
El "se tiene que acostumbrar" ( aplica a tot el que no m'agrada que li facin al meu fill, tipus dir-li coses a crits i a 5cm de la cara; deixar que plori, etc)
El "dentro de nada ya la papilla" ( doncs no...vull fer BLW)
El "no lo cojas tanto en brazos que se malacostumbra" ( aquesta deu ser la frase estrella del "no suporto")

El "no li farà cap mal, jo també em vaig criar amb biberó i no passa res" ( estic amb mixta molt a disgust i amb molta culpabilitat)

I bé, ho deixo aquí de moment que si no m'animo massa. Només una reflexió final: us heu adonat que la gran majoria de comentaris pesats i gratuïts d'aquests que no suportem, provenen de DONES, majoritàriament mares..
Per què?? Per què no ens deixem en pau les unes a les altres?


Bones between,
jo he arribat a la conclusió que aquesta seguretat que demostren algunes dones quan ens deixen anar els seus comentaris és a l'inrevés, molta inseguretat. Perquè si hi ha gent que fa les coses al revés de com ho elles ho van fer, sembla com si posen en dubte el que elles van fer, no sé si m'explico. També pot ser que si els hi va sortir bé a elles no entenguin que nosaltres puguem fer altres coses.
Jo abans de tenir l'Isaac tenia unes idees que he hagut de canviar (com per exemple que als 6 mesos dormiria a la seva habitació... jejejejejejej) i la veritat és que crec que no hi ha una manera perfecta de criar, sinó diferents maneres. Cada circumstància familiar és diferent, cada moment de la vida és diferent, no és pot comparar tampoc el que es feia fa 40 anys amb el que es fa ara, perquè tot ha canviat. I d'un infant a un altre hi ha un món, i està clar que tots fem el que podem.
Pel que fa a la lactància mixta que estàs fent, estàs a disgust per la gent? Si és així tira-t'ho a l'esquena, amb això del biberó i de la popa hi ha una guerra amagada que no entenc perquè hi és. Ma fill fa popa per adormir-se (al gener farà quatre anys), no li he donat mai cap bibe, però i què si es dóna biberó? I què si es fa mixta? Si estàs a disgust fent mixta perquè tu volies una altra cosa, intenta buscar un bon assessorament a veure si tens l'oportunitat de canviar-ho (grups lactància, una llevadora de confiança...)
Les dones som les nostres pròpies enemigues, és més, cada dona té una consciència a dins d'allò més dura, que sempre ens estem debatent interiorment, això per desgràcia forma part del nostre adn, no hi ha manera de treure-ho :-o00m :-o00m :-o00m
Si hi ha alguna cosa en la que et pugui ajudar aquí estem!
Abraçades,
Anna Maria
Imatge
Aquí tens l'enllaç al grup de lectura de l'SP. T'apuntes?
pessoleta
:: puça
:: puça
Entrades: 42
Membre des de: dc. nov. 14, 2018 9:12 am

Re: No suporto...

EntradaAutor: pessoleta » dc. feb. 13, 2019 6:38 pm

aiguablava ha escrit:- No suportava (és que ni les intento llegir) el gran masclisme que hi ha a la majoria de revistes sobre ser pares i mares. Els pares són com donants d'esperma, les mares són dones sacrificades, que pateixen insomni, guanyen pes, no tenen temps per elles... vaja, al.lucinant.
- No suporto que fiquin la por al cos a les dones embarassades amb fets que potser passen a algunes dones però que n'hi ha que no ens han pas passat: que si el teu cos canviarà, que si augmentaràs de pes un cop acabes de parir o el teu cos no serà exactament el mateix (mentida), que si estaràs cansada i no dormiràs igual... No dic que en alguns casos passin algunes o moltes coses, però en alguns altres no en passen cap d'aquests, només ets molt més feliç que abans i amb un període d'adaptació familiar normalet.
- Les mares que volen fer sentir malament a les altres mares que no opten (sense ni saber-ne el motiu) per la lactància materna.
- La gent radical en qualsevol posició que ells hagin escollit i qualifiquen de mals pares als qui: no dormen al mateix dormitori que els seus fills, els que intenten acostumar als seus fills a unes pautes i horaris de son i d'alimentació, els qui prefereixen un part sense dolor...
- La gent que critica i deixa verds a molts ginecòlegs o ginecòlogues perquè els aconsellen no tenir un part natural en cas de possibles perills, o els aconsellen amb bases mèdiques, sobre coses que a elles no els fan el pes, i qüestionen absolutament tot el que diuen els professionals involucrats en l'embaràs. (Fan el mateix amb els altres especialistes? Els qüestionen tant?). Es veu que moltes per estar embarassades s'han doctorat en ginecologia.
- La gent que va de víctima i entra en bucles perjudicials per ells i pels nens. Punyeta, si una cosa a tu no et va bé, canvia-la, no la facis perquè estigui de moda, no t'amarguis ni amarguis a la criatura que perceben molt bé l'estat emocional dels pares. Canvia-la consultant als professionals, però ni t'amarguis ni amarguis els altres.

No sé si són les hormones o alguns els hi surt uns instints bàsics que no reprimeixen però mai hauria pensat que hi hagués tan de radicalisme i tanta pell fina.


Totalment d'acord amb tots els punts! I afegiria als "no suporto" aquelles dones que sense que els hi diguis res ja et diuen "Jo és que sóc una mare perfecte i excel·lent" per venir a dir-te els teus errors. No senyora, la perfecció no existeix en ningú....
Rosyf71
:: papallona
:: papallona
Entrades: 102
Membre des de: dt. gen. 22, 2013 8:46 am

Re: No suporto...

EntradaAutor: Rosyf71 » dj. març 07, 2019 10:41 pm

edae ha escrit:Les formigues!!!!!! :sogra: :sogra: :sogra: :sogra: :sogra:


Jo tampoc les suporto!

Torna a “Off-topic”

Qui està connectat

Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 1 visitant

Membre de l'AMIC Control OJD Nielsen Hosting i Dominis.cat a CAT1.NET

Actualitat ::