(¯`•✿ MaMiS FebReR 2017 ✿•´¯)

gener, febrer, març...
Náyade
:: zebra
:: zebra
Entrades: 1169
Membre des de: dc. jul. 30, 2014 11:17 am

Re: (¯`•✿ MaMiS FebReR 2017 ✿•´¯)

EntradaAutor: Náyade » dt. feb. 07, 2017 9:45 am

:love: Benvinguda IVET!!!!!!!!! :cnena:
>.-<: Felicitats annetapou!!!!!!! :oset:

:-)(-: Benvinguda JANA!!!!! :cnena:
:-()-) Felicitats ALNU!!!!!! :oset:


Aquí una contínua sencera. Ahir al gine em va donar més marge fins al dijous (40+2) i si no ha sortit, ja em donarà el dia d'inducció. Ahir estava eufòrica, tranquila i relaxada, vaig caminar, vaig tenir sexe, tot normal. Avui he perdut una mica els nervis... Les dues Dpp després meu han parit també i jo aquí em quedo... Ais, aquesta Emma no vol sortir de cap manera! Toca esperar... I desesperar.

Després si puc personalitzo una mica. Que avui faig 40 setmanes!!! :globus:



:buguinen: BENVINGUTS FEBRERENCS/QUES! :bugui:

★ 03 Gener 2017: Neix la LAIA de la Maminil a les 18,30h i pesa 2,150kg (34+4) :cnena:
★ 19 Gener 2017: Neix l' ARLET de la Silvana a les 12,55h i pesa 2,560kg (37+1) :cnena:
★ 22 Gener 2017: Neix la CLARA de la Nubuis a les 22,30h i pesa 1,900kg (35+3) :cnena:
★ 26 Gener 2017: Neix la TANIT de la GAIA a les 13,24h i pesa 3,200kg (40) :cnena:
★ 01 Febrer 2017: Neix l' ANNA de la montsenc a les Xh i pesa 3,980kg (39+1) :cnena:
★ 02 Febrer 2017: Neix el JAN de la baldufa78 a les Xh i pesa Xkg (39+2) :cnen:
★ 05 Febrer 2017: Neix la QUERALT de la nona_1986 a les 12,15h i pesa 3,060kg (40+3) :cnena:
★ 05 Febrer 2017: Neix el ¿? de la mercesf30 a les Xh i pesa Xkg (40+1) :cnen:
★ 06 Febrer 2017: Neix la IVET de la annetapou a les 22h i pesa 3,590kg (39+6) :cnena:
★ 07 Febrer 2017: Neix la JANA de la ALNU a les Xh i pesa 3,390kg (39+5) :cnena:
Imatge Imatge
llampek
:: puça
:: puça
Entrades: 20
Membre des de: dl. nov. 14, 2016 10:45 am

Re: (¯`•✿ MaMiS FebReR 2017 ✿•´¯)

EntradaAutor: llampek » dt. feb. 07, 2017 10:04 am

Bon dia maques !!!! 39+1

Aroswi m'ha encantat el teu comentari positiu total en plan: fes tuppers, fes fotos xules, etc !!! :p-) :ok: Nosaltres aquests dies ho estem fent bastant !!! Hem fet tuppers de salmó marinat per quan vingui gent a casa a veure-la, i tuppers de menjar en general... Hem comprat galetes, pastes, begudes, patates, fruits secs, etc perquè no ens falti de res quan vinguin convidats (lo qual em negava a fer perquè amb la diabetis gestacional no puc menjar tot això a lo loco... i ara ho veig i mmmmm.... m'haig d'aguantar les ganes !!!) !!!!! També hem aprofitat per fer fotos xules amb el panxot !!! I tot i que reconec que se m'està fent una mica llarg perquè cada cop em sento més "pesada" (costa trobar la posició per dormir, costa passejar al ritme ràpid al que estic acostumada, etc) i també vam anar al cine a veure La la land (pensava que estaria súper incòmoda al seient i em va atrapar tant la pel·lícula, que ni me'n vaig adonar !!!
Gràcies pel post positiu Aroswi i que se't passi ràpid l'espera maca !

Nayade saps que estem amb tu !!!! Desitjant que et posis de part ja (avui 40!) !!!! I sinó, benvinguda serà la inducció que et portarà a l'Emma per fi amb tu, per poder-la abraçar !!! Sé que es fan pesats aquests dies d'incertesa... però mira, una companya del whattsap (no sé el nom aquí) li havien programat 1 cesàrea per aquest matí; i l'ha tingut aquesta nit per part vaginal !!!!! :b-))) Així que que sigui el que hagi de ser... Amb il·lusió i paciència !!!! xD

Dabru que bé tenir calostre !!!!! Fa molta il·lusió; i això que dius tu segur que ho és !!!!

Esperant la lluna plena de l'11/2 "com aigua de maig" xD

Petons per tots/es i amb ganes que anem fent PLOP totes !!!
Náyade
:: zebra
:: zebra
Entrades: 1169
Membre des de: dc. jul. 30, 2014 11:17 am

Re: (¯`•✿ MaMiS FebReR 2017 ✿•´¯)

EntradaAutor: Náyade » dt. feb. 07, 2017 3:08 pm

:mu:: 40 setmanes!!!!! :mu::

Ara sí que puc personalitzar millor des del pc :-.:·:: Amb el mòbil es super ortopètic!!

Arowski Moltíssimes gràcies nina :-()-) Tens tota la raó, i el que dius és el que em diu el cap!! Sé que és horrible llegir a algú tan agobiat amb una cosa tan tonta i que té solució tan fàcil... aissss sóc lo pitjor :content:
Estic aprofitant per veure sèries, llegir, passejar tranquilament, fer tuppers... i sí! He deixat un parell de bodys talla 0 per si de cas!! Però la resta talla 1 per la gordi <:-<

Embarassada Gràcies maca!!! Ja estàs més descansada?? Ja entres a la recta final!!! >.-<: >.-<:

illeta25 Aviam dijous què et diuen!!! Estem igual!!! Jo tinc corretges a les 12h. Aviam si s'anima la teva peque >.-<:

dabru Ufff ja veus quins nervis, quan serà el dia?? z2:-) Lo que comentes dels pits, sí, es calostre!!! Jo en tinc de fa temps i et dic que fa moltíssima ilu tot i que sembli una xorrada :miko: A mi me'n va fer molta!!!! El nostre cos està més que preparat per rebre els petits :love: :-)(-:

llampek Aisss maleida diabetis!! Jo m'acabo de menjar un donette nevadito i estic en plan mmmmm qué boooo :content: JA ens queda ben poquet de controlar tant el sucre!! A mi m'han dit que quan pareixi, m'oblidi de controls i de dieta, que al maig ja aniré a l'endocrí! Tinc unes ganes de fotre'm un munt de pastes jajaja que després en realitat no em vindràn de gust... :-:)
I si, cada vegada més "pesades" i costa més fer-ho tot... es fa una muntanya!!! Però ens queda res!!! :p-)

ModoEgo Ahir les corretges ok, la nena perfecta, s'estava movent i muntant un festival que la seva corba pujava i baixava però tot dins de la normalitat!! Ens vem riure molt amb la llevadora perquè no parava la tia de moure's com una boja :-)(-:
En canvi, contraccions 1 de BH super fluixa... em diu la llevadora: on t'has deixat avui les contraccions??? Li vaig dir que el capde ja havia fet el cupo!! I em va dir que allò eren contraccions d'encaixament. I és cert, crec, perquè la nena la noto molt més avall i encaixada al pubis.
Després estava escagarrinada amb el gine, i bueno, era un que ja coneixia d'una eco, i res, em va dir que com anaven els controls de sucre, que se'ls ensenyés (jo no els portava...) i després em va dir si estava ja cansada d'estar embarassada o ho portava bé? Li vaig dir la veritat, que sí estava cansada, que tot just avui feia les 40setmanes, però que no m'agradava la idea de la inducció. Em va dir: perquè? Tens por? I li vaig dir: No tinc gens de por, em fa ràbia no posar-me de part jo sola. Ell ho va entendre. Em va dir, mira, fem una cosa. Et dono temps fins divendres aviam si et poses de part, si no, ja parlem de la data d'inducció. Al final divendres no podia ser pq l'agenda estava a tope, i me l'ha programat per dijous.
En aquell moment em vaig quedar super relaxada... pq no em va forçar pas, vaig ser sincera i vaig poder dir la meva. Em donaven 3 preciosos dies més per parir per mi mateixa. Vaig sortir super contenta. Vaig sortir a caminar amb el marit, a migdia i a la nit, i també va caure un pinxito i tot (estem amb un ritme que ni al principi de la relació : lasito : ). Tancar cames, i a dormir, tal qual ho fèiem quan buscàvem panxu. Super feliç de la vida, pensant que si no em poso de part, doncs mira ja està, ho hem intentat al màxim.
A la nit, dolors de regla, de ronyons, d'esquena... però ja està, alguna contracció i au.

Aquest matí em llevo i resulta que l'ALNU, que tenia programada cessària avui, ha donat a llum espontàniament ella soleta aquesta nit!!!! Em moro de l'alegria!!!!! >.-<: I alhora d'enveja, perquè penso: i jo perquè no?? Estic fent tots els truquillos que m'han dit, tant el gine com les llevadores: sexe, caminar molt... inclús els típics de iaia: menjar xocolata. Em sento malament de pensar així, però quan veus que les mamis amb DPP posteriors t'adelanten i que tu tens tan poquet marge per parir... dius ostres! Jo firmava ja per haver parit fa dies!!!!
Recordo quan estava de 38 pensava... que s'esperi!!!! Que vull que sigui de Febrer!!! I ara tot el contrari.

En fi, que m'he aixecat una miqueta així de "bajón" però de seguida se m'ha passat. He fet el dinar ben aviat, i a les 11,50h he marxat a la muntanya amb la gosseta... he fet una ruta Viladecans-Sant Boi per la muntanya, i tot i que ha estat una mica dur, he aguantat bé i he arribat a la meta >.-<: M'he sentit bé de fer-ho, de moure'm, i que allò podia anar bé per mi i la nena, i pel part. Vaig llegir que caminar a terrenys desiguals tipus muntanya anava bé per moure les caderes. En fi... que estic ara rebentada però em sento super bé!!! He dinat, m'he donat un capritx de maduixes amb una mica de nata (ssshhh no us xiveu jeje) i ara em donaré una dutxa i tarda de relaxxxx... com a molt sortiré a comprar alguna coseta i ja està. Aprofitaré els últims dies de tranquilitat :-o00m

Amb això dit, us dono a totes les gràcies pels ànims i consells :-()-) :-()-) :-()-) Han estat super benvinguts i us ho agraeixo moltíssim <:-)

:globus: Qui serà la propera a fer "pop"??? :globus:

Petons!!!!!!!! neukiss-)
Imatge Imatge
numa1982
:: zebra
:: zebra
Entrades: 1708
Membre des de: dt. des. 04, 2012 10:09 pm
Ubicació: Mallorca

Re: (¯`•✿ MaMiS FebReR 2017 ✿•´¯)

EntradaAutor: numa1982 » dt. feb. 07, 2017 3:16 pm

Náyade: no només tens dos dies per a posar-te de part, tens dos dies per a decidir quan serà la inducció, i probablement no sigui fins a setmana que ve, així que keep calm. D'altra banda, potser no tornaràs a estar embarassada mai més, o potser trigues més del que t'agradaria, així que aprofita que ara sí que ho estàs per gaudir-ne!

REcordes que et vaig dir que tenc una amiga amb dpp 30/01, doncs ella estava verda verda divendres, i ahir ja tenia el coll esborrat al 50%. La seva data màxima és divendres, així que en el teu cas no està tot perdut, ni molt menys!
Imatge

ImatgeImatge
Náyade
:: zebra
:: zebra
Entrades: 1169
Membre des de: dc. jul. 30, 2014 11:17 am

Re: (¯`•✿ MaMiS FebReR 2017 ✿•´¯)

EntradaAutor: Náyade » dt. feb. 07, 2017 3:21 pm

Gràcies numa!!!! :-()-) La veritat que això de "estic verda" es taaaan relatiu. La mercesf va anar a monitors un dia i 0 contraccions, i als dos dies ja estava parint! :cnen: Tot canvia en qüestió d'hores, ho sé!! Mantinc l'esperança :-)

Dijous em diràn data d'inducció que probablement serà divendres 9 o dissabte 10. No m'ho ha dit ell directament, però si que va dir que dilluns potser era massa just... així que res. A gaudir dels dos dies que tinc per davant, que es el que dius, no sé si ho tornaré a viure mai més!!!! M'he deixat cegar per aquesta obssesió, però ara entenc que no em va res bé pensar-hi, el que hagi de ser, serà.

Petonassos guapa! Ja et queda menys a tu també per veure el Roc :cnen: :love:
Imatge Imatge
numa1982
:: zebra
:: zebra
Entrades: 1708
Membre des de: dt. des. 04, 2012 10:09 pm
Ubicació: Mallorca

Re: (¯`•✿ MaMiS FebReR 2017 ✿•´¯)

EntradaAutor: numa1982 » dt. feb. 07, 2017 3:42 pm

Exacte! Cinc dies a aquestes alçades donen per molt! En el meu cas un dimarts em van dir que estava molt verda (parlo de l'embaràs de na Júlia) i que el dimarts següent ja parlaríem d'inducció i el divendres ja vaig començar amb contraccions i dissabte naixia la princesa. No et desesperis i gaudeix-ne!
Imatge

ImatgeImatge
Avatar de l’usuari
MENTA33
:: papallona
:: papallona
Entrades: 119
Membre des de: dt. juny 23, 2015 2:12 pm

Re: (¯`•✿ MaMiS FebReR 2017 ✿•´¯)

EntradaAutor: MENTA33 » dt. feb. 07, 2017 4:02 pm

Bona tarda noies!
Felcitats a totes las mamis!!!
Veig que la merces ja va sigut mama tambe, felicitats bonica :-()-)

Nayade, en unos días está aqui l'emma, arribar han d'arribar de totes totes :content: tu gaudeix d'aquests dies que tambe son guays.

Jo coneixere al meu petit demà, tinc la cesárea programada a les 8 del mati i tinc por.... :-o00m :-o00m :-o00m :-o00m a veure que tal ens va en apuesta nova etapa. Un peto a totes i que vagin molt be les vostres parts :-()-)
Imatge
Embarassada
:: peixet
:: peixet
Entrades: 268
Membre des de: dv. juny 29, 2012 4:07 pm

Re: (¯`•✿ MaMiS FebReR 2017 ✿•´¯)

EntradaAutor: Embarassada » dt. feb. 07, 2017 4:26 pm

Hola noies!!

Menta33, que vagi súper bé demà!! No m'estranya que estiguis nerviosa, sabent que en tan poques hores tindràs el teu petit en braços!! Pensaré en tu! :-()-)

Numa1982, estic súper d'acord amb tu, tot canvia ràpidament! Jo en el primer embaràs estava ben verda fins que una nit vaig notar les primeres contraccions, i l'endemà a les 3 de la tarda ja va néixer la meva nena. I en el segon sí que vaig començar amb dolorets uns dies abans, però després el procés de part també va engegar-se de cop i en unes hores tenia el meu segon fillet al pit. Tot canvia amb un no res!

Què, noies, fem una porra sobre quan parirà la Náyade? Que és l'ànima d'aquest post!! M'alegro molt que estiguis més tranquil·la, guapa, i amb ganes d'aprofitar aquestes últimes hores! A veure si la petita Emma, ara que estàs més relaxada, s'anima a conèixe't abans de dijous... Vés-nos informant! Jo vaig entrant al Sóc petit a veure què expliques; al final el meu marit m'ha dit "Però què passa...?" I jo, "Res, que n'hi ha una a punt, a punt..." Això és millor que les sèries de la tele! ;-)))

Faig broma. però jo mateixa estic súper nerviosa i impacinet esperant el moment del part! Demà tinc corretges, ja us diré què m'han dit...

Petons a totes!!
Náyade
:: zebra
:: zebra
Entrades: 1169
Membre des de: dc. jul. 30, 2014 11:17 am

Re: (¯`•✿ MaMiS FebReR 2017 ✿•´¯)

EntradaAutor: Náyade » dt. feb. 07, 2017 5:13 pm

numa Gràcies de nou guapa!! <:-)

MENTA Demà ja tindràs en braços al Teo!!!!! :love: :love: :love: :love: Em moro d'amor!!!!! Ja ens pasaràs a explicar quan puguis tranquil.lament i amb el petit a sobre :cnen: :love: Ara modo zen tot el que puguis :-o00m
Es normal que tinguis por, però mira, al grup de wasap portem 2 cessàries i totes dues amb una recuperació perfecta. Una que tremolava literalment abans d'entrar, i que ara està encantada perquè es troba bé!!! I l'altra va ser cessària per com estava anant el part, i també, tot genial, a caseta i gaudint dels petits z2:-)
Sé que no sóc la més indicada pq no paro de queixar-me, però ànims i pensa que en res ja haurà passat tot, sense dolor, i tindràs el teu GRAN premi als braços per fi, després de 9 mesos d'embaràs i moltíssims més de maldecaps, proves, etc. T'ho mereixes tantíssim!!!!! Et desitjo el millor :-()-) :-()-)

Embarassada Això es radio patio :content: Anda que no! Al menys estrem ben entretenides jajajaja vinga va feu porra, que alguna encertarà segur!!! :ok:
Demà ja ens diràs que tal les corretges!!!!

<:-) <:-) <:-)
Imatge Imatge
Cotofluix
:: puça
:: puça
Entrades: 39
Membre des de: dg. oct. 16, 2016 7:10 pm

Re: (¯`•✿ MaMiS FebReR 2017 ✿•´¯)

EntradaAutor: Cotofluix » dt. feb. 07, 2017 7:18 pm

38 + 1!

Bona tarda marones!

Quanta activitat, que divertit! Jo que no estic al grup de whatsapp agraeixo que aneu escrivint per aquí! :content:

Felicitats a les mamis de l'Ivet i de la Jana!

Llampek, aviam si és veritat i la lluna plena et va bé! Per data et quadra gairbé exacte no? Quins nervis!

Náyade, el que ja t'ha dit tothom, calma i paciència, i pensa que és cosa de 3-4 dies com a molt que tinguis a l'Emma amb tu! Mira el costat positiu, si la nena no vol sortir, es que està taaaaant a gust a dins la panxa de la seva mami! :-())

Menta33, gaudeix molt del dia de demà! Tot anirà perfecte!

Embarassada, ja ens informaras que tal demà les corretges! I em sembla bona idea fer una porra per la Náyade! >.-<: Va, jo crec que la petita Emma naixerà el dia 9 de febrer, i ella soleta, sense necesitat d'inducció!

Que no decaigui RADIO PATIO eh, que és entretingut! :ok:

Mode Ego. Ahir corretges i doctora. Em va dir que a partir d'aquest moment ja podria néixer en qualsevol moment, però que el normal seria que arribés al día 20, que és la meva DPP, al ser mare primerenca. No em va fer cap tacte ni res, veurem a la propera visita, dilluns vinent. De moment estic tranquila i gaudint dels últims dies / setmanes, amb contraccions de BH molt lleus.

Ens anem llegint!!
crunchi
:: zebra
:: zebra
Entrades: 1349
Membre des de: dj. ago. 08, 2013 12:51 pm

Re: (¯`•✿ MaMiS FebReR 2017 ✿•´¯)

EntradaAutor: crunchi » dt. feb. 07, 2017 7:46 pm

Menta moltisssima sort per demà!!!!! Quina emoció!!!!! Segur q tot va molt be!!!! :ok:

Nayade ostreeeees quins nervis fa passar la Emma eh? Anims nena, que aixo esta al caure!!!! Jajajaj jo participo a la porra i aixi a l'atzar diré divendres dia 10, ala! ;-))) molts anims nena, que apropet ho tens aixo ja!!!! Esta a tocar!!!!! :-()-)

Enhorabona a l'ALNU i a totes les últimes mamis!!! >.-<: sou tantes!!!!! Espero que us passeu a explicar la crónica quan pugueu!!! Ara a recuperar-se i a gaudir dela bebes :love:


I molts anims a totes, espero que la recta final vagi perfecte i us envio forces per aguantar aquests nervis jejej anims febrerenques!!!!!! Estem amb vosaltres!!!!! :-()-)
Imatge

Imatge
Avatar de l’usuari
capseta
:: zebra
:: zebra
Entrades: 1088
Membre des de: dl. març 21, 2016 7:03 pm

Re: (¯`•✿ MaMiS FebReR 2017 ✿•´¯)

EntradaAutor: capseta » dc. feb. 08, 2017 6:54 am

Holaaa!!

Enhorabona a totes les mamiss!!! >.-<: >.-<: >.-<: >.-<:

Entro per participar a la porra de la Nayade, jejejejeje. Ja que vam compartir temps a la banqueta i a cercadores.... allà va: l'Emma naixerà dissabte 11! I compartirem aniversari :love:

Vinga guapa, que ja és qüestió de poc temps!! I no siguis tant exigent amb tu mateixa, està clar que no has tingut un embaràs de cuento de hadas (vomits, marejos, la diabetis...) i ara tens l'ombra de la inducció i veig que no només et sap greu, sinó que estas sent dolenta amb tu dient que el teu cos no és capaç de parir sol!!?? Vinga, ara veig que estas més tranquila i me n'alegro, fes cas a les que tenen més experiència i acaba de gaudir els dies que us queden amb l'Emma a la panxeta, com el finde en parella, ara buscant estones per tu sola, que suposo que el teu ameit encara està treballant.

:-()-) :-()-) :-()-)

I com us diu la crunchi, porfi porfi porfiiii, a la que pogueu treure una estoneta feu-nos crònica dels parts!! Ens va molt bé a les que parirem en uns mesos!!
Maig '16: comencem la cerca
Octubre '16: TE+
Maig '17: mor i neix l’E (31 setmanes)
Juliol '17: tornem a cercar
Agost '17: TE+ però el perdo (ectòpic)
Octubre '17: tornem a cercar
Novembre '17: TE+
Juliol ‘18: neix la G
Juny ‘19: tornem a cercar
Agost ‘19: TE+
Abril ‘20: neix la F
numa1982
:: zebra
:: zebra
Entrades: 1708
Membre des de: dt. des. 04, 2012 10:09 pm
Ubicació: Mallorca

Re: (¯`•✿ MaMiS FebReR 2017 ✿•´¯)

EntradaAutor: numa1982 » dc. feb. 08, 2017 9:10 am

MENTA33 ha escrit:Bona tarda noies!
Felcitats a totes las mamis!!!
Veig que la merces ja va sigut mama tambe, felicitats bonica :-()-)

Nayade, en unos días está aqui l'emma, arribar han d'arribar de totes totes :content: tu gaudeix d'aquests dies que tambe son guays.

Jo coneixere al meu petit demà, tinc la cesárea programada a les 8 del mati i tinc por.... :-o00m :-o00m :-o00m :-o00m a veure que tal ens va en apuesta nova etapa. Un peto a totes i que vagin molt be les vostres parts :-()-)



Menta33: a hores d'ara ja entro per a felicitar-te! Benvingut, Teo! Esper que tot hagi anat bé i que et donin els calmants que necessitis. Cada persona és un món però a mi, el millor consell que em van donar amb la cesàrea, va ser que demanés els calmants a l'hora que tocaven perquè pot arribat a fer molt de mal els primers dies. Gaudeix del teu amor i de l'experiència!
Imatge

ImatgeImatge
numa1982
:: zebra
:: zebra
Entrades: 1708
Membre des de: dt. des. 04, 2012 10:09 pm
Ubicació: Mallorca

Re: (¯`•✿ MaMiS FebReR 2017 ✿•´¯)

EntradaAutor: numa1982 » dc. feb. 08, 2017 9:12 am

Náyade ha escrit:numa Gràcies de nou guapa!! <:-)

MENTA Demà ja tindràs en braços al Teo!!!!! :love: :love: :love: :love: Em moro d'amor!!!!! Ja ens pasaràs a explicar quan puguis tranquil.lament i amb el petit a sobre :cnen: :love: Ara modo zen tot el que puguis :-o00m
Es normal que tinguis por, però mira, al grup de wasap portem 2 cessàries i totes dues amb una recuperació perfecta. Una que tremolava literalment abans d'entrar, i que ara està encantada perquè es troba bé!!! I l'altra va ser cessària per com estava anant el part, i també, tot genial, a caseta i gaudint dels petits z2:-)
Sé que no sóc la més indicada pq no paro de queixar-me, però ànims i pensa que en res ja haurà passat tot, sense dolor, i tindràs el teu GRAN premi als braços per fi, després de 9 mesos d'embaràs i moltíssims més de maldecaps, proves, etc. T'ho mereixes tantíssim!!!!! Et desitjo el millor :-()-) :-()-)

Embarassada Això es radio patio :content: Anda que no! Al menys estrem ben entretenides jajajaja vinga va feu porra, que alguna encertarà segur!!! :ok:
Demà ja ens diràs que tal les corretges!!!!

<:-) <:-) <:-)


Náyade: això de sense dolor és relatiu: prefereixo estar 30 hores amb contraccions que una altra cesàrea! A veure què et diuen divendres, o, encara millor, a veure si l'Emma ja ha sortit!
Imatge

ImatgeImatge
Náyade
:: zebra
:: zebra
Entrades: 1169
Membre des de: dc. jul. 30, 2014 11:17 am

Re: (¯`•✿ MaMiS FebReR 2017 ✿•´¯)

EntradaAutor: Náyade » dc. feb. 08, 2017 9:58 am

40+1 :pandi:

MIL GRÀCIES A TOTES PELS ÀNIMS!!!!!! :-()-) :-()-) :-()-)
De debó, s'agraeix mil rebre tants comentaris d'ànim quan una està fluixa!!!! :miko: Sou unes noies genials!!!! Dono gràcies de conèixer aquest fòrum, sino estaria tan i tan sola!!! :-()-)

Cotofluix A gaudir-ne doncs, dels últims dies/setmanes!!!! >.-<: 9 febrer, apuntat :ok:

crunchi 10 febrer apuntat :ok:

capseta Companya de banqueta i de cercadores!!!! Aiiiii quina alegria que tu també esperis una nena ben sanota!!! Gràcies per les teves paraules. 11 febrer apuntat :ok: (ostres quantes Aquari som eh?? m'encanta!!).

numa Doncs si, tota la raó amb els calmants!! No deixa de ser una operació, però ja van moltes mamis que em diuen que no m'angoixi, que la cesària no es per tant, de fet hi han parts vaginals amb moltíssims punts interns i externs, fòrceps, etc, molt més aparatosos que una cesària. Ja sabem que cada dona és un mon, i cada part també!! Esperem que a la Menta li hagi anat genial!!!

Esperem notícies de la MENTA33 però el mes segur és que ja sigui aqui el TEO!!!! >.-<: :cnen:

ModoEgo No news!!! Tot igual. Tarda tranquila ahir, alguna BH normal, i he dormit com un tronc :zzz: Aprofitant els últims dies per comprar menjar, netejar, cuidar-me a mi mateixa... en fi, fer tot el que m'heu dit i que em va de conya!! :b-)))

Aquest matí m'he fet un auto-tacte, però no he arribat enlloc... he apretat molt i res, tocava amb la punta d'un dit carn tova, però res més... després li diré al marit aviam si vol fer-me un, que segur que si, és molt apanyat : lasito : Aviam què toca...

Avui tinc ganes d'anar demà a les corretges i tot, i que em diguin dia i hora per finalitzar... si, m'hauria encantat que sortis ella soleta, però no ha pogut ser, segurament ella necessitava més temps per fer-ho però amb la diabetis no ha tingut opció de nèixer a les 41+... així que res. Ja ho he interioritzat i estic mentalitzada de que demà en donaràn un dia i una hora per anar-hi, i allà estaré, morta de por i ilusionada a tope per veure tan a prop a la meva nena.

Gràcies a totes, de tot cor!!! :-()-)

Tema cròniques, doncs ho diré al grupet de Whatsapp, aviam si tenen temps de connectar-se!! Encara que amb els babies van bastant apurades de temps!! :cnena: :cnen: z2:-)

Petonarros gegants!!!!!!!!!!!!!
Imatge Imatge
Granat
:: puça
:: puça
Entrades: 38
Membre des de: dt. des. 13, 2016 12:36 pm

Re: (¯`•✿ MaMiS FebReR 2017 ✿•´¯)

EntradaAutor: Granat » dc. feb. 08, 2017 10:25 am

Moltes felicitats a totes les noves mamis!! :content: :content:

No he tingut internet aquests dies i he anat atabalada, ara em posare al dia!
Vinga noies que ja queda menys! Nayade molt ànims que ja mateix la tens aqui! :ok:
37 + 1 i la setmana que ve monitors.
numa1982
:: zebra
:: zebra
Entrades: 1708
Membre des de: dt. des. 04, 2012 10:09 pm
Ubicació: Mallorca

Re: (¯`•✿ MaMiS FebReR 2017 ✿•´¯)

EntradaAutor: numa1982 » dc. feb. 08, 2017 10:53 am

Náyade ha escrit:40+1 :pandi:

MIL GRÀCIES A TOTES PELS ÀNIMS!!!!!! :-()-) :-()-) :-()-)
De debó, s'agraeix mil rebre tants comentaris d'ànim quan una està fluixa!!!! :miko: Sou unes noies genials!!!! Dono gràcies de conèixer aquest fòrum, sino estaria tan i tan sola!!! :-()-)

Cotofluix A gaudir-ne doncs, dels últims dies/setmanes!!!! >.-<: 9 febrer, apuntat :ok:

crunchi 10 febrer apuntat :ok:

capseta Companya de banqueta i de cercadores!!!! Aiiiii quina alegria que tu també esperis una nena ben sanota!!! Gràcies per les teves paraules. 11 febrer apuntat :ok: (ostres quantes Aquari som eh?? m'encanta!!).

numa Doncs si, tota la raó amb els calmants!! No deixa de ser una operació, però ja van moltes mamis que em diuen que no m'angoixi, que la cesària no es per tant, de fet hi han parts vaginals amb moltíssims punts interns i externs, fòrceps, etc, molt més aparatosos que una cesària. Ja sabem que cada dona és un mon, i cada part també!! Esperem que a la Menta li hagi anat genial!!!

Esperem notícies de la MENTA33 però el mes segur és que ja sigui aqui el TEO!!!! >.-<: :cnen:

ModoEgo No news!!! Tot igual. Tarda tranquila ahir, alguna BH normal, i he dormit com un tronc :zzz: Aprofitant els últims dies per comprar menjar, netejar, cuidar-me a mi mateixa... en fi, fer tot el que m'heu dit i que em va de conya!! :b-)))

Aquest matí m'he fet un auto-tacte, però no he arribat enlloc... he apretat molt i res, tocava amb la punta d'un dit carn tova, però res més... després li diré al marit aviam si vol fer-me un, que segur que si, és molt apanyat : lasito : Aviam què toca...

Avui tinc ganes d'anar demà a les corretges i tot, i que em diguin dia i hora per finalitzar... si, m'hauria encantat que sortis ella soleta, però no ha pogut ser, segurament ella necessitava més temps per fer-ho però amb la diabetis no ha tingut opció de nèixer a les 41+... així que res. Ja ho he interioritzat i estic mentalitzada de que demà en donaràn un dia i una hora per anar-hi, i allà estaré, morta de por i ilusionada a tope per veure tan a prop a la meva nena.

Gràcies a totes, de tot cor!!! :-()-)

Tema cròniques, doncs ho diré al grupet de Whatsapp, aviam si tenen temps de connectar-se!! Encara que amb els babies van bastant apurades de temps!! :cnena: :cnen: z2:-)

Petonarros gegants!!!!!!!!!!!!!


Náyade: no és que tingui ganes de discutir, però la cesàrea és una cirurgia major on es tallen 7 capes de teixits, no és cap broma. He passat per una cesàrea i per un part sense fòrceps ni ventoses però amb un estrip que m'arribava literalment fins el cul. Del part vaginal, un cop em van treure els punts (als 8 dies) vaig poder fer vida bastant normal però amb la cesàrea et recomanen no aixecar pes durant un mes, ni segons quins esports, ni un nou embaràs abans de x temps per riscs derivats de la cesàrea. Jo vaig fer com la Menta: abans de posar en perill el meu fill, passo per una cesàrea programada sense dubtes, però no es pot menystenir: el dolor hi és, diferent, però hi és. Quan t'hi trobes, sola a un quiròfan fred sense poder-te moure, t'asseguro que preferiries patir els dolors de les contraccions acompanyada de la teva parella que no pas estar allà. Si no, dic jo que en cas que fos millor i més segura la cesàrea, molta gent la triaria abans d'intentar parir, no?
Imatge

ImatgeImatge
Avatar de l’usuari
Maryla
:: granota
:: granota
Entrades: 201
Membre des de: dj. març 31, 2016 7:00 pm

Re: (¯`•✿ MaMiS FebReR 2017 ✿•´¯)

EntradaAutor: Maryla » dc. feb. 08, 2017 12:16 pm

M'infiltro des del març per donar l'enhorabona a totes les mamis!! Quants petits que arriben al món!! <:-< :-)(-:

Nayade m'en alegro que estiguis més tranquil.la, és difícil assimilar que hauran de induir el part, a mi em va passar amb el primer i vaig plorar força per la frustració, totes al meu voltant es posaven de part i jo no, també em vaig culpar una mica, com si no sapigués com fer-ho.
Finalment em van induir el part a les 41+3 amb prostaglandines i em va anar molt i molt bé, vaig ingresar a les 9 del matí i a les 5 de la tarda tenia el meu petit als braços, amb part vaginal i una episio petita. Només em van posar una dosis de prostaglandines i a las 6 hores s'em va trencar la bossa per si mateixa.

Així que tranquil.la, si et possas de part avui millor, si t'ho indueixen no és el fin del món i el més important és que en cuestió de hores/dies tindràs a l'Emma als braços i en aquell moment tot s'oblida i comença una etapa meravellosa. :o_o-o:
ImatgeImatge
Avatar de l’usuari
mercesf30
:: rateta
:: rateta
Entrades: 167
Membre des de: dj. maig 05, 2016 12:39 pm

Re: (¯`•✿ MaMiS FebReR 2017 ✿•´¯)

EntradaAutor: mercesf30 » dc. feb. 08, 2017 9:43 pm

Benvinguts tots els nous febrerencs, espero que hagi anat tot bé avui amb en Teo, Menta33!

Náyade, a veure si hi ha sort i s'anima l'Emma, a mi les 2 vegades el que m'ha funcionat és caminar molt. Aquesta vegada no va ser expressament perquè just estava de 40 setmanes, però realment vaig acabar caminant molt aquell dia, i mira de matinada ja em començaven les contraccions.

Vam anar a casa a les 24h en un programa de l'hospital Sant Pau que es diu Petits a Casa, vas a casa en 24h i després una llevadora ve a veure't a casa el dia següent. Ens va semblar genial perquè a l'hospital ens va tocar compartir habitació i a part ja teniem ganes d'estar amb el meu fill gran també.

Estic molt bé i el bebè també, molt contents! Avui hem tornat a l'hospital a fer unes proves que havien quedat pendents i res, suposo que demà anirem al registre... i anar fent :)

Molts petons i ànims a totes!!! :love:
Náyade
:: zebra
:: zebra
Entrades: 1169
Membre des de: dc. jul. 30, 2014 11:17 am

Re: (¯`•✿ MaMiS FebReR 2017 ✿•´¯)

EntradaAutor: Náyade » dj. feb. 09, 2017 3:30 pm

:miko: 40+2 :miko:

Granat Guapa que a tu també et va quedant menys! Ja 37+2. Aviam com van els monitors :ok:

numa Gràcies per compartir la teva experiència tot i que sigui dolenta, no està de més saber la crua realitat <:-)

Maryla Hola maca!! Moltíssimes gràcies per la teva experiència, m'ha animat molt, vist que el teu petit va venir tan ràpid només amb les prostaglandines >.-<: Molta sort a tu també pel Març, ja queda poquet també!!!! :love:

mercesf30 Què bé tot!!!! :ok: Me n'alegro de llegir-te tan feliç ja amb el petit :cnen: :love: Quan puguis ens dius el pes i l'hora que va nèixer per apuntar-ho. Ah, i el nom!!! (si vols clar!) </;-)
I m'apunto lo de caminar! Que ja ho estic fent, però ho faré més aquests dies :p-)

ModoEgo Ving moooooolt contenta :b-))) :b-))) :b-)))
Monitors molt bé, l'Emma perfecta ella :cnena: i jo tenia contraccions cada 5min, d'intensitat 60 aprox, fluixes, però al menys hi eren >.-<: M'ha dit que genial!!!
Després he passat a la gine. M'ha tractat genial. M'ha dit de fer un tacte, i he acceptat encantada. M'ha fet mal, però ho ha fet ràpid i super bé, m'ha dit que tinc el coll de l'úter super tou, i que li cabien 2 dits, o sigui dilatada de 2cm, que això tenia molt bona pinta, que ja estava en marxa la cosa, però que tot i així, em programava l'inducció per si de cas pel 14 de Febrer (quina data més bonica :love: ), però que ella creia que no hi arribaria. Que a més tenim lluna plena pel mig amb eclipse, que hi confiés!!
I res, he sortit super contenta!!!!!! Perquè m'han donat de marge 5 dies ni més ni menys!!! I si no ha sortit, l'inducció comença a les 14h, que em sembla genial per anar dutxada, preparada, menjada, etc... m'ha explicat tot el procés i super bé!!! Lo millor de tot es que penso que si no he parit, estic tope de tranquila perque sé que el 14 o el 15 o allargant-ho moltíssim el 16 tinc a l'Emma als braços!! I hi ha alguna cosa que em diu que no hi arribaré neu:-) :globus:

Des d'aquesta nit post pinxitu, tinc contraccions fluixes de BH i dolor de regla. Després del tacte, continuo igual, amb contraccions BH... i espero que així segueixin!!! Aquesta tarda tinc programada caminata amb la gossa i aviam si s'activa del tot l'assumpte i puc tenir a la nena amb mi en breus >.-<:

:-()-) :-()-) :-()-) Milers de gràcies a totes per llegir-me, animar-me, en fi... gràcies per ser-hi neukiss-) neukiss-) neukiss-)

Petonarros gegants x*x*x :--/)
Imatge Imatge

Torna a “Per mesos”

Qui està connectat

Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 6 visitants

Membre de l'AMIC Control OJD Nielsen Hosting i Dominis.cat a CAT1.NET

Actualitat ::