Esguinç al estossegar

Salut, dubtes i preparatius.
Avatar de l’usuari
martulineta
:: puça
:: puça
Entrades: 30
Membre des de: dl. juny 15, 2015 4:38 pm

Esguinç al estossegar

EntradaAutor: martulineta » dl. feb. 20, 2017 7:25 pm

Hola a tothom!

Estic de 22 setmanes i fa una temporada que estic amb una mica de tos i el coll irritat. Costa de marxar però amb pastilles juanoles vaig fent, el cas és que fa uns dies estossegant de l'esforç vaig notar una punxada a les costelles sota el pit dret. Dec tenir un "carn esqueixat" una mica d'esguinç i ara cada cop que estossego o esternudo veig les estrelles del mal que em fa. D'acord que la tos va de baixa i igual tinc un pic de tos dos cops al dia però tinc aquella zona ben adolorida. El metge de capçalera no em dóna hora fins d'aquí una setmana i tampoc em va semblar urgent anar d'urgències així que dissabte vaig trucar al 061 i vaig parlar amb una doctora que em va dir que estant embarassada l'únic que em podia prendre era paracetamol i si pogués passar sense millor. Que era dolorós i que costa de marxar (ja farà uns 8 dies que ho tinc) però que intentés fer repòs i no fes esforços.
Jo em pregunto si hi hauria algun remei, crema, etc natural que m'alleugés o bé algun consell (fred, calor, faixa tot i que és un lloc complicat...) perquè se m'anés curant perquè és un rotllo que apart del mal et posa d'un mal humor...
Gràciessss! :-)
Boniqueta
:: peixet
:: peixet
Entrades: 269
Membre des de: dl. gen. 14, 2013 9:38 am

Re: Esguinç al estossegar

EntradaAutor: Boniqueta » dl. feb. 20, 2017 9:25 pm

Hola martulineta,
A mi em va passar per Nadal. També em vaig esquinçar una costella de tant estossegar. Era tant intens el mal que tenia que no podia ni conduir i havia de dormir recte com un pal. La meva sort va ser que aleshores no estava embarassada i per tant vaig poder prendre varies coses com el Nolotil.
Em va anar molt be posar-me una faixa intercostal, a la farmàcia en tenen i vaig anar a un físio.
En total em va durar unes dues setmanes i mitja.
Ànims, sembla que no hagi de marxar mai però marxa!!
Imatge
crunchi
:: zebra
:: zebra
Entrades: 1349
Membre des de: dj. ago. 08, 2013 12:51 pm

Re: Esguinç al estossegar

EntradaAutor: crunchi » dl. feb. 20, 2017 10:32 pm

Martulineta jo tb ho vaig patir!!!!
El hivern 2015 vaig agafar un refredat amb moltissima tos, algo bestial, mai m'havia passat. Em vaig fer mal i tot al pit, entre les costelles. No vaig anar al metge esperant que se'm passés, i no em vaig pendre res tampoc. Amb els dies se'm va anar passant. No recordo el dies, pero moooooolts!!!! Mes d'una setmana seguuuuur!!!! Es molt molest si, sé del q em parles.
A sobre mesos mes tard, no se si se'm va ajuntar amb ansietat o estress de la feina, i despres de l'estiu, em vaig estar com 3 mesos amb aquest dolor al pit. Vaig anar al metge aquest cop pq estava super agobiada per aquest dolor asquerós i em va dir q seria algo muscular o be ansietat, em va donar diverses pastilles pel tema muacular pero no em van fer res. Un dia em va marxar.

Aixi que res, moltiiiiisima paciencia. Ara no et donaran res, aixi q doble ració de paciencia. T'envio molts anims!!!! :-()-)
Imatge

Imatge
Avatar de l’usuari
martulineta
:: puça
:: puça
Entrades: 30
Membre des de: dl. juny 15, 2015 4:38 pm

Re: Esguinç al estossegar

EntradaAutor: martulineta » dt. feb. 28, 2017 6:37 pm

Gràcies per les vostres respostes!
Vaig demanar a un centre de fisioteràpia i em van dir que aquest tipus de dolències les tractaven amb una màquina i que estant embarassada no volien córrer el risc si no és que un metge o ginecòleg ho hagués demanat expressament.
Finalment vaig anar al CAP d'urgències i em van confirmar el que ja m'havien dit al 061, molta paciència i que ja anirà passant sol. De fet quan li vaig dir al metge que ja feia 15 dies que durava em va dir que en tenia ben bé fins a 1 mes i mig! I que ni xarops per la tos, ni cremes, res de faixes, posar-m'hi calor em va dir que tampoc servia de gaire,... Que fes vida normal però que no aixequés pesos ni fes esforços. I si estava molt apurada... paracetamol.
Així que ja em puc carregar de paciència... quan se'm curi ja us ho explicaré!
Julest
:: puça
:: puça
Entrades: 16
Membre des de: dt. març 03, 2015 10:21 am

Re: Esguinç al estossegar

EntradaAutor: Julest » dt. feb. 28, 2017 7:42 pm

Bona nit,
Fa una setmana fent un estornut em vaig fer un esguinç intercostal :ufs: però el meu cas per la part del darrera de l'esquena i estic embarassada de 38 semanes. També vaig trucar al 061 i em van recomenar possar escalfor, fregas amb pomada ( traumel) i fer el màxim repòs possible, però amb una nena de 4 anys és casi impossible. Avui he anat a una fisio i apartir de demà, faré rehabilatació fins que pugui...m'ha donat esperança de solució definitiva :ok:
Aquest és el meu cas, aviam.... :-o00m
Avatar de l’usuari
martulineta
:: puça
:: puça
Entrades: 30
Membre des de: dl. juny 15, 2015 4:38 pm

Re: Esguinç al estossegar

EntradaAutor: martulineta » dj. març 16, 2017 5:24 pm

Ostres Julest els metges que m'han atès doncs no passaven del paracetamol... :-(

Doncs bé, per si algú està en el mateix cas i li serveix la experiència, després de gairebé 1 mes amb mal a les costelles el dolor m'ha passat gairebé d'un dia per l'altra. Un dia em vaig llevar que em feia molt menys mal i l'endemà ja no me'n feia. Realment passa sol si no fas cap bestiesa d'esforços.

Torna a “Estic embarassada”

Qui està connectat

Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 0 visitants

Membre de l'AMIC Control OJD Nielsen Hosting i Dominis.cat a CAT1.NET

Actualitat ::