Opinió Ginecòleg Blanes/Girona futur embaràs

comparteix les teves il·lusions de ser mare.
Tina84
:: puça
:: puça
Entrades: 44
Membre des de: dt. maig 16, 2017 8:59 am

Opinió Ginecòleg Blanes/Girona futur embaràs

EntradaAutor: Tina84 » dt. maig 16, 2017 10:31 am

Bon dia
Amb la meva parella comencem a parlar d'un futur embaràs.
El primer dubte que tenim és la elecció d'un ginecòleg. Vivim a Blanes, però el futur part volem que sigui a la Clínica Girona o Bofill, (aquest serà el següent debat :-D )
A Blanes jo m'he fet revisions amb el Dr. Montalvo, i sé que aten parts a la Clínica Girona. Les visites que he tingut amb ell amb sigut molt correctes (home de poques paraules i visites una mica ràpides, però molt correcte i professional). Conec a noies que han parit amb ell i tinc bones referències.

Les últimes revisions ginecòlogiques les he fet a Blanes amb la Dra. Font ( per problemes d'agenda meva amb la del Dr. Montalvo) i la veritat es que estic molt i molt contenta. És una Dra. encantadora i molt propera, el que passa es que ella no aten parts a cap clínica. Ahir parlant amb ella d'aquest tema, em va dir que ella pot fer el seguiment fins a la setmana 30-32 d'embaràs i desprès deriva al Dr. Melendez de Girona.

Donat que tinc oportunitat de fer el seguiment a Blanes i el posterior part a Girona amb el Dr. Montalvo i tinc bones referències d'ell, em fa decantar per ell.
Però la Dra. Font és una magnifica doctora i ja que he fet vincle amb ella, em sap molt greu que no em pugui fer el seguiment del futur embaràs. Algú em pot parlar del Dr. Melendez?

Suposo que com totes, voldria un part tranquil, respectat i el més natural possible...

Qui em pot parlar del Dr. Moltalvo i el Dr. Melendez? Respecten el temps de part i intenten que siguin natural?
Moltes gràcies, salutacions
jaruma
:: pantera
:: pantera
Entrades: 898
Membre des de: dt. set. 18, 2012 8:28 pm

Re: Opinió Ginecòleg Blanes/Girona futur embaràs

EntradaAutor: jaruma » dt. maig 16, 2017 2:55 pm

Jo només em vaig visitar un cop amb el Dr Montalvo, perquè vaig preferir anar per la seguretat social. Però sé d'un cas d'una noia que, com que a la semana 40 no havia nascut el nen, el doctor va decidir fer una cesàrea, enlloc d'esperar a la 42. Pel que jo sé, va ser un procediment força innecessari.

També he sentit que molts cops, encara que et faci el seguiment ell, pot passar que el dia que et posis de part ell no estigui de guàrdia i atendre't un altre (això pot passar amb qualsevol ginecòleg). Així que si has agafat confiança amb l'altra doctora, potser val la pena seguir-hi.

En general, pel que tinc entès és més fàcil aconseguir un part natural i respectat per la seguretat social que per les clíniques privades, però tampoc hi ha cap garantia.

Molta sort facis el que facis!
Tina84
:: puça
:: puça
Entrades: 44
Membre des de: dt. maig 16, 2017 8:59 am

Re: Opinió Ginecòleg Blanes/Girona futur embaràs

EntradaAutor: Tina84 » dt. maig 23, 2017 9:59 am

Moltes gràcies Jaruma.

Si que es cert, que jo també he sentit parlar que en Dr. Montalvo es força estricte en fer parir a la setmana 40, però al mes de febrer una amiga meva va tenir una filla amb ell i va allargar una setmaneta més, per tant cada cas és un món... no sé, es molt personal i particular tot aquest tema.

Per això també m'agradaria saber experiència del Dr. Melendez... a veure si alguna s'anima a contestar.

Moltes gràcies!!
Avatar de l’usuari
ballerina
:: puça
:: puça
Entrades: 49
Membre des de: dl. set. 19, 2011 12:04 pm

Re: Opinió Ginecòleg Blanes/Girona futur embaràs

EntradaAutor: ballerina » dt. set. 26, 2017 1:01 pm

Bones Tina!

Vaig una mica tard i potser ja t'has decidit per l'un o l'altre pero crec que tinc una bona aportació.

Jo sempre m'he visitat amb en Montalvo (a Girona) i quan em vaig quedar embarassada em va fer ell el seguiment i part (Clínica Girona). He estat embarassada de bessons i t'haig de dir que en cap moment em va parlar de cesària ni de programar el part, vaig tenir amenaça de part prematur a les 29 setmanes i em vaig sentir molt recolzada i ben informada en tot moment, vaig parir a les 36 setmanes per part natural (de bessons!) i em vaig sentir molt bé en tot el procés. Crec que és un molt bon giencòleg, de poques paraules també, pero quan les coses es compliquen veus la seva professionalitat.

A vegades sembla que faci cosa fer-li preguntes perque va molt a l'idea pero jo sempre que he tingut dubtes o preguntes m'ha atès molt bé i explaiant-se el que fés falta. Inclús durant l'embaràs el vaig trucar un parell de vedades al móvil i cap problema.

Jo te'l recomano, segueixo visitant-me amb ell cada any.

Si tens qualsevol dubte, ja saps!
Tina84
:: puça
:: puça
Entrades: 44
Membre des de: dt. maig 16, 2017 8:59 am

Re: Opinió Ginecòleg Blanes/Girona futur embaràs

EntradaAutor: Tina84 » dt. set. 26, 2017 9:21 pm

Gràcies Ballerina
Fa poquet que hem iniciat la cerca... de moment estic amb la Dra. Font, quan tinguem el positu acabarem de decidir ginecòleg... Moltes gràcies per explicar la teva experiència.

Salut
Xet
Entrades: 1
Membre des de: dt. nov. 28, 2017 10:31 am

Re: Opinió Ginecòleg Blanes/Girona futur embaràs

EntradaAutor: Xet » dt. nov. 28, 2017 2:53 pm

Hola noies,

Per començar no sé ni com fer una entrada nova al blog... diria que hauria de fer una entrada nova i no ficar-me en una conversa encetada a la que potser molesto... en fi... no en sé més... de fet sóc nova, després de llegir-vos bastants de dies , avui m'he decidit a donar-me d'alta i a escriure...
Per ser nova sóc nova amb tot, m'explico...
Sóc de Girona i tinc 41 anys, després de 4 FIV's i el desgast en tots els àmbits que això comporta, m'he quedat embarassada de bessons, estic de 10 setmanes i espero que tot vagi bé :-o00m
De fet sabia que tenia moltes probabilitats de quedar-me de bessons des del moment que et fan una transfe. de 2 embrions, però haig de confesar que des que ho sé fa 3 setmanes, encara no me n'he fet a la idea i se m'està fent un món tot plegat, estic contenta però morta de por.... tinc ganes de viure amb naturalitat el procés i diria que no ho aconsegueixo.
No tinc massa gent amb qui compartir dubtes, inquietuts o alegries i que m'ajudi a normalitzar la situació, sóc filla única, no tinc mare i la familia política són molt bona gent però mai hem traspassat els límits de la coordialitat. Amistats en tinc poques, això sí molt i molt bones però cuasi sense fills i he pensat que potser aquí trobaria una comunitat o un grupet on ens poguessim ajudar.
Sé d'altres llocs de Catalunya on hi ha trobades mensuals de families amb bessons o múltiples, jo no conec a ningú que en tingui i estaria bé poder parlar amb algú que estigui passant per l'experiència o hi hagi passat per compartir i ajudar-nos.
Que ningú s'espanti!! No tinc intenció d'estar agobiant tot el dia a les persones que hem contestin, francament només m'agradaria trobar algú que vulgui compartir la seva experiència i que hem digui també... tranquil.la és genial i tot anirà bé !!

Gràcies anticipades i de veritat els comentaris s'on molt enriquidors.

Una abraçada gegant ;-)

Torna a “Buscant un embaràs”

Qui està connectat

Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 9 visitants

Membre de l'AMIC Control OJD Nielsen Hosting i Dominis.cat a CAT1.NET

Actualitat ::