✿ ☼ ❤ MARES DE JULIOL 2017 ❤ ☼ ✿

gener, febrer, març...
crunchi
:: zebra
:: zebra
Entrades: 1349
Membre des de: dj. ago. 08, 2013 12:51 pm

Re: ✿ ☼ ❤ MARES DE JULIOL 2017 ❤ ☼ ✿

EntradaAutor: crunchi » dl. jul. 17, 2017 8:22 pm

<:-< merci boniques!!!

Estem prou be, ara amb la lactancia que és tot un món i acumulant son jejeje pero suposo que ja és això....que és lo que toca vaja.

DOLLY és normal estar nerviosa eh, jo ho estava moltissim!!!! Pero segur que un tres i no res arriba el teu moment!! Ja ens avisaràs!!!!, :ok:

Luciria a hores d'ara ja deus estar al hospital... espero que vagi tot be!!!! :ok:

Vaig a fer-vos la crònica del part abans d'oblidar-me detalls.... ara que tinc el nen dormint jejeje

Doncs tot va ser que el dilluns 3 juliol vaig perdre el tap mucós, però res mes, durant la setmana anava tenint dolorets de regla i mooolt de fluxe. Tant, que de la humitat tenia picors i tot. Bé, arribem al dimecres dia 12. La matinada havia tingut mes dolorets de regla, com punxades als ovaris, pero jo tampoc sabia massa bé què eren i podia fer vida normal, em venien cada molt temps aixi que res....recordo això, molta incertesa de saber si sabria identificar el meu moment de part, de saber si allò era motiu per anar al hospital, si allò eren cntraccions o no.... Pel matí vaig anar al lavabo a fer de ventre 4 cops, QUATRE COPS noies!!!! Aixo em va fer posar-me en estat d'alerta, perque és molt raro, per molt regular que jo sigui, 4 cops és molt (dspres la comadrona em va dir que aixo és el cos que 3s va preparant, q a ella tb li va passar....) Bueno, eren les 15h del dia 12 juliol, i els dolors de regla cada cop eren mes forts i insuportables i més seguits. Era una mena de dolor de regla amb mal de ventre molt fort, dolor a la zona baixa del melic. De 15h a 16h em venien els dolors cada 3 o 4 minuts, aixi que vaig pensar que si, que haviem d'anar al metge, si mes no que em miressin. Vaig trucar al meu marit pq vingués a casa, pq jo m'anava veient cada cop pitjor, en plan que el mal de ventre em feia parar allò que estava fent. Em vaig dutxar, vaig carregar el rentaplats (vaig trencar un tupper de vidre XD), i a les 17h entravem d'urgencies al hospital.
Em fan entrar a mi sola i em fan tacte i em posen a monitors. Em diu que estic dilatada de 4cm i que estic prou sencera i tranquila, que moltes noies arriben de 3 cridant, i que a mi em veu molt serena. Em pregunta què vull fer, anar a casa, caminar, quedar-me allà.... Jo no volia tornar a casa, pq el mal cada cop era més insoportable. Aixi que em deixen un rato mes a monitors, amb el meu marit, una hora en total vam estar aixi. Em va dir que si, que les contraccions no eren prou seguides pero que podia quedar-me a sala de dilatació i si volia la epidural, que ja estava de 5cm. Total, eren les 18h, 5cm dilatada i em posen la epidural. Un infermer m'agafava les mans mentre l'anestesista me la posava. Jo estava amb modo zen, modo "mente fría", pensant en una imatge que em relaxa (jo fent kayak en una excursió q vaig disfrutat molt XD), perque em feia molta por l'agulla.... i re, em va anar be pq no vaig notar res. No em va fer mal.
Total, ens deixen a la sala d dilatació, amb la epi posada ja no tenia aquell dolor, i la noia s'anava passant per mirar-me la dilatació. Diria que en total van ser 3 tactes, pero res, ni t'enteres. L'efecte de la epidural anava marxant degut a les hores, i me la van tornar a posar. Entre que fa efecte passen 10 min. I son aquells 10 min que notes dolor. Un dolor que dura un mig minut pero ostres.....!!!!!
Total, eren les 22hores i veig q es va posant els guants. Em trenca la bossa i em diu que estic de 10cm i que ha arrribat l'hora d'apretar, que li veu el cap al nen. Em pregunta si noto alguna pressió, li dic que no, però que tinc moltes ganes d'anar a fer de ventre. Em diu que es això, jo tonta de mi li dic "no no, que si apreto em cagaré a sobre", i la comadrona dient-me que no, que he buidat ja 4 cops, que ja no sortirà res, que si surt no passa res, però que aquesta pressió no és caca sino que és el nen que apreta el recte.
Apreto, però em diu que el nen té el cap mal col.locat. Hauria de sortir amb el cap mirant cap per vall, i està mirant amunt. Diu que mirarà de girar-lo amb les mans, pero res, que no es gira. Em fa estar varies estones en diferents posicions amb les cames aviam si es gira. Un altre cop l'efecte de la epi desapareix, moro de dolor, me la torna a posar i descanso. Pero se m'adorm tant tot que no puc apretar. Em posa oxcitocina per les cntraccions... Torna a venir, apreto, ella va movent el cap del nen, pero res, diu que quan jo apreto el nen s'amaga. Total, que veig que entren dos ginecolegs, un d'ells es posa al meu costat i l'altre es posa davant i em diu que apreti quan em digui.
Apreto i apreto pero res. I el ginec del meu costat em fa maniobra Kristeller. No em va fer ni puñetera gracia, pero deien que el nen s'amagava cap dins meu i jo ja estava cansada, aixi que bueno, tampoc podia fer massa. Jo intentava treure-me'l d sobre i al final ho va pillar crec, va sortir de sobre meu. I al final em diuen que utilitzaran ventosa per ajudar a sortir el nen. Apreto i apreto.
Finalment el nen surt!!!!! Me'l donen tot cobert de vernix, amb molt de cabell, plorant.... Li diuen a la meva parella que talli el cordó, pero ell no volia, i la ginecologa dient-li si si, que és molt bonic, i ell "no no", i jo al final dic "no, es que som aprensius", total que el va tallar ella. Anava dient "quin cordó mes gros eh?" XD
I res, jo emocionada i cansada pero alleujada també de que s'hagués acabat el part, i a més, ja no tenia panxa i veure'm "plana" va ser com un alleujament... Em va cosir i ja el van pesar, vam fer el pell amb pell, vam pujar a planta....
Va fer 3.580kg i 50cm, elles anaven dient que era gran, pero jo el veia normal :love: .
La comadrona que m'havia atès, es va despedir de nosaltres, molt maca ella. Li vaig donar les gracies tocant-li el braç, perque m'havia animat molt. Entre que em va dir que havia arribat molt sencera, em deia que dilatava molt be, que emputjava molt be.... això vulguis que no, anima moltissim. Em va dir que si el nen no tingués el cap girat, a les 22h del dia 12 ja l'hagués tingut sense cap ajuda perque ja estava dilatada. Pero bueno, les coses van com van i no es pot controlar tot, i va neixer a les 00.38 del dia 13 de juliol jejeje Unes 7.30 hores de part.
A planta doncs vam estar allargant el pell amb pell, els dos despulladets, el tenia a la teta tota l'estona. Estava nerviós i irritat, suposo que del estres de sortir de la panxa... jo pensava carai, quin caracter!!!! El dia seguent i ara, ja és un nen super tranquil que només mama, dorm i caga XD pero la 1a nit no el podies ni moure un braç pq s'enfadava, pobret. Jo tot el rato me'l mirava, el veia tan bonic :love: i no parava de mirar-lo, assimilant també que ja el tenia als braços.
Total, es va fer de dia, i entre les enfermeres, el pit, algunes visites.... no vaig dormir. Vaig contar que vaig estar més de 36 hores sense dormir (em vaig llevar a les 11 del dia 12, i fins la nit del dia 13 no vaig poder dormir una mica!). Era el dia 13 per la nit i jo ja estava desesperada, em moria de cansament pq tota l'estona l'havia tingut als braços. Ja no podia mes, va venir l'enfermera i quasi em poso a plorar pq estava super cansada.... i a part el tema lactancia, jo no sabia si ho feiem be, si el nen mamava be o no.... i ella em va tranquilitzar dient-me que si,q ho feiem bé xo que mirés de dormir. Aixi que me'l vaig posar al llit amb mi i vaig poder dormir unes 2 o 3 hores. No el volia deixar a la cuna però tot el rato a sobre meu ja era insostenible. I be, vam poder dormir!!!!
Al neixer de nit van ser 3 nits ingressats al hospital. El dissabte dia 15 ens van donar l'alta.
Aixi en conclusió us diré que m'imaginava el part mooolt pitjor, vaig pensar que ho havia fet prou be i que n'havia sortit prou airosa. Hi ha dolor, si, però amb la epidural ajuda moltissim. Pel que fa a la meva recuperació, també pensava que seria pitjor. Poques hores despres anava jo sola al lavabo, i he fet vida normal. Si que tinc la zona del perineu adolorida, que encara no noto la bufeta plena (vaig al wc pq sé que toca anar) i tinc perdues de sang (loquios), pero puc fer vida normal amb un menor ritme aixo si. Jo m'imaginava que estaria pitjor i no.
Avui, el nen té 4 dies i hem anat els tres al registre civil i a l'ajuntament. Jo pensava que tot aixo no ho podria fer i si. He anat tambe al Taller de lactancia que fan al meu hospital, i hem tornat caminant amb el carro i molt be. Suposo que caminar m'anirà bé pel cos i també per no atrofiar-me. Jo pensava que estaria 1 temps sense poder/voler sortir de casa, i que va. No només puc sino que em ve de gust. Tenint en compte q l'ultim mes d'embaras apenes sortia de casa, ara em ve de gust sortir. I tambe penso que em va be, i no vull agafar por a sortir ni re d'aixo.

En fi, segur que em deixo coses a dir... pero a grans trets, aquesta és la meva crònica. Dir-vos que igual que l'embaras, el part és tot una experiencia, que val la pena viure pq q canvi de tot aixo tens el teu bebé, i com diuen, se t'oblida tot. Si alguna embarassada em llegeix en un futur, doncs aixo, ment oberta, aneu tranquiles, i a viure l'experiencia. Esteu en bones mans, els metges et guien i t'animen, pero anar tranquiles crec que és vital.

Ara em toca viure el tema lactancia que és un mon apart jejeje I el tema d dormir poc també és cansat, pero bueno, és una etapa més, un tramit més.

Edito: al final va ser un bebé q va néixer amb un percentil 85. :camio:

Una abraçada a totes i molt sort, ens llegim!!!!! :-()-)
crunchi l’ha editat per darrera vegada el dia: dt. ago. 01, 2017 6:56 pm, en total s’ha editat 2 vegades.
Imatge

Imatge
June87
:: papallona
:: papallona
Entrades: 109
Membre des de: dv. juny 26, 2015 3:01 pm

Re: ✿ ☼ ❤ MARES DE JULIOL 2017 ❤ ☼ ✿

EntradaAutor: June87 » dc. jul. 19, 2017 10:49 am

Crunchi quina crònica més bonica >.-<: mhe emocionat llegint i tambe he rigut (el moment cordó jeje pobret el teu home a mi tambe em fa cosa). M en alegro molt que t hagin tractat be a l hospital i que ara estigueu be a casa. Quina raó quan dius que sha d anar amb tranquil·litat. I si, el moment de veure'l es màgic i fa que tot valgui la pena :love:

Enhorabona bonica! Disfruta del teu petit! Petons!
Imatge

Imatge

Imatge
Avatar de l’usuari
dolly
:: rateta
:: rateta
Entrades: 159
Membre des de: dl. març 24, 2014 6:25 pm

Re: ✿ ☼ ❤ MARES DE JULIOL 2017 ❤ ☼ ✿

EntradaAutor: dolly » dc. jul. 19, 2017 10:55 am

Hola maques,
Luciria, ja deus tenir el teu peque amb tu! Enhorabona!!
Molta sort i ànims ara en aquesta nova etapa de família nombrosa.
Quan puguis ja ens explicaràs com ha aat tot.

Crunchi! Sembla q el teu part va anar prou be!! Llevat del doloret al perineu, i la mida del Nil ha estat prou be, i això q deien q seria tan gran!
El postpart super be, si ja et veus amb cor d sortir al grup d lactància i al carrer. Genial!

Les altres, ja teniu totes els vostres petits? Em dona la sensació q soc la ultima q falta!

Ego: dilluns la llevadora em va dir q ja no tenia tap i dilatació només 1cm, dijous em torna a veure, pero no tinc contraccions, així q dubto q hi hagi gaire diferencia :( estic una mica des animada, sembla q el part no arriba mai!
Ho he provat casi tot, pilota d pilates, menjar pinya, picant, caminar... ja no se q fer!
Ai quina ànsia, espero q el proper dia ja us pugui dir q ja he parit.
Perdo pel rollo.

Petons a totes!
crunchi
:: zebra
:: zebra
Entrades: 1349
Membre des de: dj. ago. 08, 2013 12:51 pm

Re: ✿ ☼ ❤ MARES DE JULIOL 2017 ❤ ☼ ✿

EntradaAutor: crunchi » dc. jul. 19, 2017 12:08 pm

Gràcies June87!!! :-()-)

DOLLY!!! tranquila dona, els ultims dies es fan eterns i ens hem de desfogar!!!! :r) No, no ets l'ultima, encara queden 2 noies que estan com tu, a punt a punt!!!!

Ja veus, al final, tot i elles dir que era gran*, va ser normal... els bodis que tenia tots els hi he pogut posar, inclus els que em smblava que eren molt petits. Tant patir per res...!!!! Aixo si, avui hem anat al pediatra i en 6 dies que té de vida m'ha guanyat 200gr!! (Diu que aixo triguen 15 dies en guanyar-ho) Aixi que li aniré posant els bodis mes petits que tinc al maxim per poder aprofitar-los, q aquest nen en breus creix i ja no li cabran jejeje La LM es durilla, no us enganyaré, pero de moment anem be que el nen s'ha engreixat >.-<:

Jo crec que el treball de part ja ha començat, si ja has perdit el tap i ja estas de 1 cm.... aixo esta aqui. Ara be, no sabem quan. Pero que en un 3 i no res, tot pot canviar. Aixi que tu tranquila (que dificil es estar tranquila!!!!!) Que ja estas en el teu procés.

Jo els ultims dies no vaig fer res especial... 10 min d pilota en els moments de les contraccions. Pero vaig estar uns dies sense sortir de casa, i ja veus, el nen va sortir. Aixi que tranquila, facis el que facis, la Julia sortirà :-())

Anims maca, un spring final i començarà una nova aventura!!!! :ok:

<:-< abraçades!

*Potser diuen gran quan volen dir fort. Es veu fort si, les enfermeres que l'han vist m'ho han dit, suposo que és constitució i genètica per part del seu pare...
crunchi l’ha editat per darrera vegada el dia: ds. feb. 03, 2018 10:40 pm, en total s’ha editat 1 vegada.
Imatge

Imatge
Pink_flower
:: cèrvol
:: cèrvol
Entrades: 506
Membre des de: dj. ago. 18, 2011 8:12 pm

Re: ✿ ☼ ❤ MARES DE JULIOL 2017 ❤ ☼ ✿

EntradaAutor: Pink_flower » dj. jul. 20, 2017 4:06 am

Hola guapes!!

Faig entrada express per dir-vos que el dia 11 va neixer la Ivet i vam acosneguir el nostre PVDC!!! >.-<: va ser un part increible i la recuperacio super bona tambe. Aquí la tinc enganxada al pit dia i nit...es una demandant full time com la seva germana. Em deixara seca!!

No he llegit les ultimes entrades dema ho intento!! :-()-)
Luciria
:: puça
:: puça
Entrades: 38
Membre des de: dl. jul. 03, 2017 12:01 pm

Re: ✿ ☼ ❤ MARES DE JULIOL 2017 ❤ ☼ ✿

EntradaAutor: Luciria » dj. jul. 20, 2017 12:48 pm

Holaaa bon dia a totes, aquest dies he estat una mica desconectada perque com us vaig comentar dimarts hem programaben cesaria. Doncs dir-vos que l'Izan ja esta aqui amb mi, va neixer el dimarts 18 a les 5.30 de la tarda, tot ha anat perfecte i si tot va be dema ja podem marxar cap a casa. >.-<:.


Gracies a totes i anims per les que ja os falta poquet.
crunchi
:: zebra
:: zebra
Entrades: 1349
Membre des de: dj. ago. 08, 2013 12:51 pm

Re: ✿ ☼ ❤ MARES DE JULIOL 2017 ❤ ☼ ✿

EntradaAutor: crunchi » dj. jul. 20, 2017 1:12 pm

Luciria que beeeee enhorabona!!!!!! :***: me n'alegro que anés be!!! Ara a recuperar-te i a gaudir del nen.

Jo abans deia 'descansa" a les noves mamis, pero visto lo visto, descansar, poc es descansa jejejje Molts anims i enhorabona maca!!! >.-<:
Imatge

Imatge
crunchi
:: zebra
:: zebra
Entrades: 1349
Membre des de: dj. ago. 08, 2013 12:51 pm

Re: ✿ ☼ ❤ MARES DE JULIOL 2017 ❤ ☼ ✿

EntradaAutor: crunchi » dj. jul. 20, 2017 1:14 pm

Actualitzem llista!!!! >.-<:

21 juny – Tweety.12 - :cnen: Hugo :cnen: Nascut el 10/06
8 juliol – Anna30-1402 - :cnen: Guillem :cnen: nascut 10/06
17 juny - Jair :cnen: Quim :cnen: nascut 20/06
22 juny - Ponsetia :cnen: Oriol :cnen: nascut 20/06
3 juliol – louly - :cnen: Guiu :cnen: nascut 02/07
1 juliol - Brufri - :cnen: Jofre :cnen: nascut 03/07
3 juliol – Nuriafm - :cnen: Pep :cnen: nascut 05/07
5 juliol – PIRINEU - :cnen: Quim :cnen: Nascut 07/07
8 juliol – Moni* - :cnen: Martí :cnen: Nascut 10/07
14 juliol – Xinxa - :cnen: Marc :cnen: nascut 11/07
25 juliol – RedBerry - :cnen: Adrián :cnen: nascut 11/07
5 juliol – Pink_flower - :cnena: Ivet :cnena: nascuda 11/07
20 juliol – crunchi - :cnen: Nil :cnen: nascut 13/07
23 juliol - luciria - :cnen: Izan :cnen: nascut 18/07

:-()) En espera de fer pop:
12 juliol - Patrick :cnena: Nicole
18 juliol – Dolly - :cnena: Julia
22 juliol - floketa - :cnen: (floketa no sabem res de tu... tot bé?)
23 juliol – giulietta - :cnen: Nil

❤6 juliol – capseta - :cnena: Eyra Marxes a les 31setmanes ❤
Imatge

Imatge
Avatar de l’usuari
capseta
:: zebra
:: zebra
Entrades: 1088
Membre des de: dl. març 21, 2016 7:03 pm

Re: ✿ ☼ ❤ MARES DE JULIOL 2017 ❤ ☼ ✿

EntradaAutor: capseta » dj. jul. 20, 2017 2:10 pm

Enhorabona a totes guapes!!
Espero que els parts hagin anat bé i els bebitos estiguin perfectes
:-()-) :-()-) :-()-) :-()-) :-()-) :-()-) :-()-)

Crunchi, moltes gràcies per compartir la teva experiència en el part, ja veus que no li havies de tenir tanta por! Tot va anar perfecte.


Una abraçada a totes!!!
Maig '16: comencem la cerca
Octubre '16: TE+
Maig '17: mor i neix l’E (31 setmanes)
Juliol '17: tornem a cercar
Agost '17: TE+ però el perdo (ectòpic)
Octubre '17: tornem a cercar
Novembre '17: TE+
Juliol ‘18: neix la G
Juny ‘19: tornem a cercar
Agost ‘19: TE+
Abril ‘20: neix la F
Luciria
:: puça
:: puça
Entrades: 38
Membre des de: dl. jul. 03, 2017 12:01 pm

Re: ✿ ☼ ❤ MARES DE JULIOL 2017 ❤ ☼ ✿

EntradaAutor: Luciria » dj. jul. 20, 2017 3:45 pm

Gracies crunchi!! Aprofitarem a descansar mentre el peque dorm jejeje.

:love:
Vinga va que ja son poquetes les que queden per tenir els peques
crunchi
:: zebra
:: zebra
Entrades: 1349
Membre des de: dj. ago. 08, 2013 12:51 pm

Re: ✿ ☼ ❤ MARES DE JULIOL 2017 ❤ ☼ ✿

EntradaAutor: crunchi » dj. jul. 20, 2017 4:24 pm

Capseta moltes gràcies bonica. Siiii, al final vaig acabar sortint pensant que tampoc havia sigut tan dolent.... inclus fent la maniobra Kristeller aquesta que jo temia, doncs bueno... al final és "passable".

Espero que estiguus be maca, una abraçada ben forta. :-()-)
Imatge

Imatge
Avatar de l’usuari
dolly
:: rateta
:: rateta
Entrades: 159
Membre des de: dl. març 24, 2014 6:25 pm

Re: ✿ ☼ ❤ MARES DE JULIOL 2017 ❤ ☼ ✿

EntradaAutor: dolly » ds. jul. 22, 2017 1:53 pm

Hola noies,
Només entro ràpid per informar-vos q ahir 21/07 va néixer la Júlia!
La veritat q mes durillo del q m'imaginava, sobretot el tema dels pujos pero be, ja esta aqui!
D aqui uns dies amb mes calma passo i us faig una cronica detallada.
Molts petons a totes les mamis i peques
crunchi
:: zebra
:: zebra
Entrades: 1349
Membre des de: dj. ago. 08, 2013 12:51 pm

Re: ✿ ☼ ❤ MARES DE JULIOL 2017 ❤ ☼ ✿

EntradaAutor: crunchi » dg. jul. 23, 2017 10:21 am

Enhorabona Dolly!!!! >.-<: >.-<: >.-<: >.-<: que beeee per fi la tenim aqui a la Julia!!!!! :b-))) A gaudir-la moltissim!!!! Ja ens explicaràs la crònica quan puguis, si!!!! :ok: :-()-)

Actualitzo llista amb les dues nouvingudes!!! :ok:

21 juny – Tweety.12 - :cnen: Hugo :cnen: Nascut el 10/06
8 juliol – Anna30-1402 - :cnen: Guillem :cnen: nascut 10/06
17 juny - Jair :cnen: Quim :cnen: nascut 20/06
22 juny - Ponsetia :cnen: Oriol :cnen: nascut 20/06
3 juliol – louly - :cnen: Guiu :cnen: nascut 02/07
1 juliol - Brufri - :cnen: Jofre :cnen: nascut 03/07
3 juliol – Nuriafm - :cnen: Pep :cnen: nascut 05/07
5 juliol – PIRINEU - :cnen: Quim :cnen: Nascut 07/07
8 juliol – Moni* - :cnen: Martí :cnen: Nascut 10/07
14 juliol – Xinxa - :cnen: Marc :cnen: nascut 11/07
25 juliol – RedBerry - :cnen: Adrián :cnen: nascut 11/07
5 juliol – Pink_flower - :cnena: Ivet :cnena: nascuda 11/07
20 juliol – crunchi - :cnen: Nil :cnen: nascut 13/07
23 juliol - luciria - :cnen: Izan :cnen: nascut 18/07
18 juliol – Dolly - :cnena: Julia :cnena: nascuda 21/07
12 juliol - Patrick :cnena: Nicole :cnena: nascuda 22/07

Esperant :-())
22 juliol - floketa - :cnen: (floketa no sabem res de tu... tot bé?)
23 juliol – giulietta - :cnen: Nil

❤6 juliol – capseta - :cnena: Eyra Marxes a les 31setmanes ❤
Imatge

Imatge
Luciria
:: puça
:: puça
Entrades: 38
Membre des de: dl. jul. 03, 2017 12:01 pm

Re: ✿ ☼ ❤ MARES DE JULIOL 2017 ❤ ☼ ✿

EntradaAutor: Luciria » dg. jul. 23, 2017 12:03 pm

Enhorabona Dolly, ja tens a la petita amb vosaltres. Moltes felicitats >.-<:. Ja ens diras que tal ha anat tot, i a disfrutar de la petitona
Pink_flower
:: cèrvol
:: cèrvol
Entrades: 506
Membre des de: dj. ago. 18, 2011 8:12 pm

Re: ✿ ☼ ❤ MARES DE JULIOL 2017 ❤ ☼ ✿

EntradaAutor: Pink_flower » dl. jul. 24, 2017 4:57 am

Luciria i Dolly moltes felicitats!!! Que be ja caso estem totes no?? Recordeu que tenim el grup de whatsapp per si hi voleu entrar.

Capseta guapa gracies per entrar :-()-) desitjo que et vagi mooolt be que t'ho mereixes.

Crunchi quina peazo cronica!! Veus tu com al final va anar tot rodat?? Tant massatge tant massatge pa nah....xDDD
Avatar de l’usuari
RedBerry
:: tortuga
:: tortuga
Entrades: 317
Membre des de: dj. set. 08, 2016 11:04 am

Re: ✿ ☼ ❤ MARES DE JULIOL 2017 ❤ ☼ ✿

EntradaAutor: RedBerry » dg. jul. 30, 2017 12:25 pm

Bona dia noies!! >.-<: >.-<: >.-<:

Primer de tot felicitat a totes les noves mamis!! Que be que ja tinguem aqui als nostres petits! Crunchi la teva cronica m'ha encantat! ho explicats tot super al detall :ok: :ok: :ok: Al final el que t'han dit tan patir, que si corva llarga i tot per res.

Aquesta setmana hagues sigut la meva DPP, pero el desti va voler que el meu baby sigues amb mi avui. :love: :love: :love:
Previa al part
He de dir que els dies i setmanes previes al part la feina era un no parar, molta feina, molt d'estres, pero estava como una flor. Crec que gracies a treballar estava tant be durant el l'embaras, no tenia temps per pensar o ratllar-me, encare que he de reconeixer que la calor i el cansament cada cop anaven a mes. El dia 10 el meu marit i jo vam fer un super pinxito, un decent, perque els del embarass han sigut de xiste. Amb la cosa de t'imagines que sera l'ultim per culpa de la quarantena, va ser veritat...

cronica part

Eren les 4 del mati, estava al llit i de sobte em vaig despertar amb la sensacio de que m'estava fent pipi, pero no se com al moment em va semblar que aixo no era pipi. Em vaig llevar vaig anar al lavabo amb les calces xopes, i em vaig donar compte que havia trencat aigues. Pero va ser molt progresiu no va ser com les pelicules. Vaig avisar al marit, vem trucar a la matrona de l'hospital, i ens van dir que sensa presa pero sense pausa anesim anant, perque em faltava el resultat del estreptococs. Em vaig dutxar i em van començar les contraccions. Per anarles aliviant em posava a la pilota, pero crec que al posar-me a la pilota es va trencar mes la bossa i ja si que vaig mullar el terra, anava amb tovallores per totes parts.
A les 6:30 del mati aproximadament sortim de casa amb contraccions doloroses cada 3 minuts de 30 segons. Al arribar al hospital ens van fer canviar ens van possar els camiso aquest tan maco de color blau amb el cul al aire. :content: Vaig passar a la sala de dilatacio ens van colocar els monitors, i va caure un tacte, vaig arribar de 4 cm amb el coll moolt tou. Al cap de poca estona van entrar els anestesistes per posar-me la epidural i els i vaig dir que no. Els vaig dir que les contraccion encara les podia aguantar bastant be, que no la volia, pero resulta que tenien que anar a una cesarea d'urgencia i si em feia falta no me la podrien posar. Aixi que vaig aceptar que em posesin el cateter i que no em posaren res mes. En algun moment d'aquest proces vaig preguntar per la walking epidural. Que em posesin el cateter em va fer moltissim mal. Jo crec que era la por que tenia sobre tot el proces en si. L'infermer va ser molt maco i molt comprensiu, bueno quan van acabar vaig notar que les cames se m'adormien pero les podia moure, i em van dir que em van possar la walking. Estava super relaxada, que tenia ganes de dormir, encare que el meu marit no se perque em despertava tota l'estona per preguntar-me si estava be... Estava tant relaxada que s'en van parar les contraccions aixi que em van posar oxitocina, i a la estoneta per monitors es veia que tornava a tenir contraccions pero gaire be no les notava. Van fer un altre tacte i ja estava de 6-7 cm amb el coll esborrat. Em va deixar un altra estoneta, volia caminar perque a la camilla amb els monitors estava super incomoda i no em deixaven. Vaig veure una mica d'aquarius, i perque.... Em va fer reaccio amb la walking i el sopar del dia anterior va sortir en plan explosio, ho vaig vomitar el poc que quedava a l'estomac. Van venir a netejar-me vaig estar un altre estoneta alla al llit perque tenia tot capgirat. Va arribar el tercer tacte, estava ja de 8-9cm i vaig preguntar per enesima vegada si em podia llevar, i caminar una estona. Bueno la llevadora em va dir que podia anar caminant al paritori, tota feliç per poder aixecar-me d'aquell llit dur com una pedra.
Bueno he de dir que la sala de dilatacio i la sala de part estaria a uns 10 - 15m i al arribar a la porta de les sales de part estaven totes ocupades. No sabien on ficar-me, bueno i per fi em van deixar caminar per alla.
Recordo que vaig mirar el rellotge, i en total va ser una horeta de caminar per alla mentre netejaven les sales de part. Les contraccions cada cop eren mes intenses i anava parant perque tallavan la respiracio. El meu maridet es va aplicar el que havien apres a les clases prepart i em feia massatges a les lumbars que va anar la mar de be.
Per fi al paritori, bueno ja no se si anomer-ho tacte, la llevadora em va dir que ja li va tocar el caparro, que quan de pel tenia!! i que ja estava mes que llesta. Va preparar-me, bàsicament el que va fer es buidar-me la bufeta, i posar-me tot de iode. Em va explicar com tenia que fer els pujos quan notes les contraccions. Als 15 minuts va arribar la ginecòloga, no per res sino que per la mutua asiteixen ells. va veure com estava, pero la presio que notava, bueno el dolor molestava tant que van xutar mes walking. De seguida va fer efecte i vaig deixar de notar contraccions un altre cop, i per estimular-me em van preguntar si volia un mirall, i vaig dir que si, pero el baby ja estava al canal de part i feia mal, ho vaig veure tant al fons que tal qual em van posar el mirall li vaig dir que el traguessin. Vaig començar amb els pujos reals, i no se perque vaig tancar els ulls i no paraven de dir que ja estava fora casi, casi pero no arribava que estigues fora. Vaig notar explícitament com sortia, el cap van ser un parell de pujos, les espatlles van ser 3 mes, i el ultim la resta del cos. Tambe en algun moment em van preguntar si ho volia agafar metre sortia, pero vaig dir que no, em feia moltissim mal. Va ser molt bonic ser tant concient de tot el part. Bueno i per fi a mig mati em van posar el meu nen, tan bonic a sobre. Va ser un moment magic, el meu marit estava plorant. Ell va ser molt "colaboratiu" pensava que seria molt mes aprensiu, pero que va, va voler mirar com sortia, va voler tallar el cordo, i em va deixar apretujarle la mama tot el que vaig voler. :content: Vaig tenir un petit d'esgarrament pel que m'han dit per la zona del llavis, i amb 3 punts i he tingut una recuperació molt bona.
La veritat que l'experiència amb la walking epidural ha sigut super positiva, jo la recomana 100%. Ets concient de tot el proces de part, pero amb l'ajut dels analgèsics. Bueno tambe tot va ser molt rapid. Com a cosa curiosa tot el dolor de l'expulsiu el cap fa que t'oblidis automàticament, i aixo que vaig cridar del dolor que sentia en aquell moment.

Es un toxo cronica, pero es que la he fet a estonetes, espero que li serveixe alguna.

Ens anem llegint :-()-) :-()-) :-()-)
crunchi
:: zebra
:: zebra
Entrades: 1349
Membre des de: dj. ago. 08, 2013 12:51 pm

Re: ✿ ☼ ❤ MARES DE JULIOL 2017 ❤ ☼ ✿

EntradaAutor: crunchi » dl. jul. 31, 2017 9:47 am

Redberryyyy >.-<: >.-<: >.-<: merci per la crònica!!!!! Ostres doncs va anar prou rapid no?? Millor!!!! :ok: que maco el teu marit jejejje molt maco el part en general, si senyora!!!! :-()-)

Com esteu les altres, com va aquesta nova etapa??? :camio:

Nosaltres duiem uns dies una mica rarets, potser si que es la crisis de creixament aquest que li diuen, perque avui la nit ha sigut mes tranquileta....gracies a Déu!!!! He pogut dormir una mica zz:-) una mica vol dir tandes de 2hores, 3 hores, 2 hores, amb les tomas de teta que han durat uns 30minuts.... no esta mal. Duiem unes nits molt pitjors....

Parlem!!!! :-()-)
Imatge

Imatge
Luciria
:: puça
:: puça
Entrades: 38
Membre des de: dl. jul. 03, 2017 12:01 pm

Re: ✿ ☼ ❤ MARES DE JULIOL 2017 ❤ ☼ ✿

EntradaAutor: Luciria » dl. jul. 31, 2017 1:38 pm

Uff jo estic morta!! I estic pasant uns mals dies, lo que haurie de ser felicitat plena per a mi s'esta fent una mica trist. Explico, l'altre dia quan hem van treure les grapes vaig comenzar a treure liquid per la ferida i hem van dir que era un seroma, aixi que hem van deixar un bon tros de ferida oberta i cada dia he de anar a curarme i drenar la ferida, ja m'han dit que trigara dies a tancarse aixi que repos.
Hem paso els dies al sofa i al llit, sense poder sortir a disfrutar de l'estiu amb els peques. Amb aixo li sumo el cansament evident de les nits sense dormir per el peque, que entre colics, restrenyment i els bibis no dormo gens i hem noto super cansada i trista. Se que he de tindre paciencia, pero nomes vull posarme bona i poder disfrutar dels meus tres peques, estic una mica deprimida.

Vosaltres que tal? Son bonets per dormir
Gat.xan
:: formigueta
:: formigueta
Entrades: 62
Membre des de: dt. gen. 31, 2017 11:06 am

Re: ✿ ☼ ❤ MARES DE JULIOL 2017 ❤ ☼ ✿

EntradaAutor: Gat.xan » dl. jul. 31, 2017 4:23 pm

Vinc des de l'agost a donar-vos l'enhorabona a totes!!!! Crec que cap es passa a l'agost oi?? Si és així sereu benvingudes :-D

Una abraçada! :-()-)
crunchi
:: zebra
:: zebra
Entrades: 1349
Membre des de: dj. ago. 08, 2013 12:51 pm

Re: ✿ ☼ ❤ MARES DE JULIOL 2017 ❤ ☼ ✿

EntradaAutor: crunchi » dt. ago. 01, 2017 10:18 am

Luciria maca, molts anims. Si, aquests primers dies és força dur, no ens enganyem, i ja és dur trobant-nos fisicament bé. Aixi que si ja no et trobes be, no em vull ni imaginar lo durissim que és. A més, tens fills a qui atendre, amb lo que encara és més dur,pq els vols atendre i no pots.... Amb aixo et vull dir que tranquila, que el que estas passant i el que sents és normal, i que segur segur segur que és una etapa que acabarà passant i podràs gaudir de tu i dels teus 3 fills.
Un cop cicatritzi la ferida i tinguis menys dolors, ja veuràs com ho afrontaràs d'una altre manera, pero mentrestant, doncs res, moooooooOoooooooooooltisssima paciencia, i a intentar portar-ho el millor possible. I si no, sempre tens aquest foro per destogar-te jejejej
Pero tens tota la raó, el principi és dur (el cansament, la lactancia, les hormones, adqpatar-se a la nova situació, la frustració de no arribar a tot...), i quan es tenen fills petits és mes dur pel sentiment de culpabilitat o frustració per que no arribes a tot. Ho veig en les companyes que tinc de les classes d'alletament que vaig. Les que tenen un altre fill expliquen que han d'afrontar tots aquests sentiments i no és fàcil, clar. Però pensa això, és una etapa més a superar, una petita prova a la que afrontar-te. I quan ho superis, que ho superaràs, podràs estar ben orgullosa de tu i de la teva familia. :-()-) ja veuràs!!! :ok: Anims i a cuidar-se!! :-()-)

Gatxan!!! Com va?? Doncs falta la Giulietta!!!!! :-()) el seu :cnen: es fa esperar jejejje esperem tenir-la aviat per aqui i q ens expliqui!!! Molta sort Gatxan a tu, que ja et queda poquet oi???

Ego per aqui anem fent. Vam passar fa uns dies la crisis de creixament que es dona als 15 dies del bebe aprox. I vaya dies (vaya nits millor dit). Vaig acabar plorant de frustració. Pero bueno, tot passa. I aquests dies (i nits) molt mes be. Avui per exemple hem fet pit a les 2, a les 4, a les 7, i ara a les 11. La resta he pogut dormir, i ja em sembla un miracle jejeje :r)

Que tal les altres???
Imatge

Imatge

Torna a “Per mesos”

Qui està connectat

Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 3 visitants

Membre de l'AMIC Control OJD Nielsen Hosting i Dominis.cat a CAT1.NET

Actualitat ::