_____________Mamis i Papis Juny 2018!!________________

gener, febrer, març...
Avatar de l’usuari
celiav
:: poltre
:: poltre
Entrades: 667
Membre des de: dl. juny 07, 2010 8:42 am

Re: _____________Mamis i Papis Juny 2018!!________________

EntradaAutor: celiav » dt. nov. 14, 2017 6:58 pm

Mamis hola!!

Jo soc mama "experimentada" però fa 7 anys de l'altre embaràs i sembla una eternitat!

El que us puc dir és q cada embaràs i cada embarassada és un món!
Per mi el 2n trimestre va ser el millor, no tant cansada, sense nausees, amb energia... de manera natural, no vaig fer res especial.

Notar el cigronet a partir de la setmana 20 aprox. Recordo q va ser poc després de fer morfologica. Sents com unes bombolletes, és molt emocionant, i cada vegada va a més! Quan l'has tingut, el bebé, trobes a faltar sentir-lo dins teu...

Mirar quan vulgueu! Ara, comprar, jo a partir de la morfologica.

La llista de coses útils és moooolt interessant, pk compres taaaantes coses inútils!!


Fins aquí la meva humil opinió!

Jo demà faig 8 setmanes, dilluns 20 gine, me'n mooooro de ganes!!

Petons!!
LauLau
:: formigueta
:: formigueta
Entrades: 54
Membre des de: dj. març 09, 2017 11:41 am

Re: _____________Mamis i Papis Juny 2018!!________________

EntradaAutor: LauLau » dc. nov. 15, 2017 9:30 am

Bon dia NOies!

M'he llevat amb una mica d'angines..... aaaiii el que em faltava.. i aquest matí hem arribat tard al cole i amb les presses li he petat un retrovisor a un cotxe.... quin desastre de dimecres!!!!! No hi ha cap figureta que plori??????


En fi... Jo tinc 2 nenes. en tots 2 embarassos les nàusees van desaparèixer al segon trimestre, on va ser tot gaudir, comprar com una boja cosetes pel bebe i unafesta. el 3r trimestres l'encares amb ilusió, però es fa MOLT pesat, sobretot si et passes de la DPP..
A mi el que em calma les nàusees és menjar... però menjar hidrats de carboni, pa, pasta...res de coses toves o líquides. I sobretot, la pastilla de vitamines me la prenc i immediatament menjo, perquè sinó són nàuseea assegurades. N'hi ha algunes que porten components del peix i encara fan més nàusees.

Coses INÚTILS:
- el cambiador: al final acabes canviant al bb al llit, al sofà o allà a on es caga. Hi ha però qui SI que el fa servir. si el compreu que no sigui un moble que després t'ocuparà espai. compreu un d'aqeusts que són un coixinet i el poses damunt una còmoda o així..

- coixí de lactància. Si te'l deixen, genial. PErò sinó, valen un dineral i jo, sincerament, no hi he sabut posar mai a la nena...

- Sabates de bb: el millor és tenir un bon arsenal de mitjons fins que comenci a caminar. Com naixeran al juny ideal: un parell de mitjonets finets i llestos. a l'hivern li posava mitjonet i patuco gordo de llaneta.

- Roba de mudar: quan són bebes és molt més comode, tant per tu com per ells (pobrets meus...) que vagin amb pijama, body i poc més.

- Mobiliari d'habitació: hi ha aqui li fa ilusió posar l'habitació bonica i tal.. si teniu diners endevant! Però si voleu estalviar.... el bb dormirà o al vostre llit o al bressol que estarà a la vostra habitació fins els 6-12 mesos (segons pares). Després haureu de fer una habitació per nens, no per bb. De manera que la majoria de mobles no serviran i haureu de canviar-los.

- Armaris minis de bb: es pensen que van i s'agafen ells la roba????? Un bon armari on ficar toooooooooooooooooooooota la roba i pijades que us regalaran. Perquè tindreu MOLTA roba... Massa...

- La famosa paperera de bolquers: ....................................................................................................... no comments....................

- Ja seguiré un altre dia amb les coses inútils que n'hi ha per escriure un llibre: les trones que semblen naus espacials (la de l'ikea val 20 euros i és la millor), els sacs de dormir on no es poden ni moure, els termòmetres de bany, els temòmetres de front, els termòmetres d'orella, el paracetamolt líquid (sempre el vomiten, millor supositoris), els aspiradors nassals (quina tortura!!)...etc


Coses IMPRESCINDIBLES (segons el meu paré):
- Banyera
- motxila portabebés (ergonòmica si us plau!!! res de baby bjorn!!!)
- mil bodies i pijames
- Una manteta per poder-lo deixar al terra
- Pitets ben suaus per les babes que els hi cauran d'amor cap a vosaltres.
- Musselines de bambú (super suaus i serveixen com a tovallola, manteta, arrullo, eixuga vòmits...)
- Un termo per sòlids, per quan faci 6 mesets i volgueu anar d'excursió i el seu menjar es conservi calentó.
- Sueros i gassetes pels mocs.


Podria seguir, però quin rotllo us he fotut!!

Ànims guapes!! Segur que esteu radiants!!
2 floretes de 2 i 4 anys i embarassada del 3r! :-D :-D :-())
LauLau
:: formigueta
:: formigueta
Entrades: 54
Membre des de: dj. març 09, 2017 11:41 am

Re: _____________Mamis i Papis Juny 2018!!________________

EntradaAutor: LauLau » dc. nov. 15, 2017 9:33 am

Per cert.... penseu que la majoria de coses dels primers 6 mesos queden NOVES i moltíssima gent les vent de segona mà.

És interessant mirar al wallapop o al MOOMS, sobretot per coses com la cuna, els cotxet (que són caríssims), les cadiretes de cotxe i coses així. Us podeu estalviar moltíiiiiiiiiissims euros.
2 floretes de 2 i 4 anys i embarassada del 3r! :-D :-D :-())
virolai
:: zebra
:: zebra
Entrades: 1592
Membre des de: dt. març 22, 2011 7:49 pm

Re: _____________Mamis i Papis Juny 2018!!________________

EntradaAutor: virolai » dj. nov. 16, 2017 2:28 pm

Guapes! Com esteu?

Lídia, boníssima notícia! Mentre vagi bé, el decalatge no importarà. Vaig llegir una vegada aquí al fòrum una noia que tenia una nena o un nen ja de 2 o tres anys i explicava que mai va saber per què hi va haver un decalatge també d'1 setmana ben bona entre la data que ella estava convençuda d'haver ovulat i la datació de l'embaràs. Però la criatura va néixer ben sana i va ser tot correcte. Vés a saber… diuen que hi ha implantacions tardanes. Potser l'embrionet es queda per allà com a aturat i fins que no troba el lloc adequat no comença a créixer… Ni idea. Però esperem que tot continuï igual de bé!

Tema ecos, si vas per SS en fan tres: a les 12, a les 20 i a les 34; a partir d'aquí, si tens mals antecedents te'n poden fer abans i entremig, i en funció del que vagi sortint. Amb el meu primer fill, entre els avortaments previs i que em va sortir diabetis gestacional, me'n van fer moltes més. I amb el segon, com que a les 34 estava de natges me'n van fer una altra a les 36.
Si vas per privat, suposo que dependrà del metge.

Laulau, quan et fan la nova eco? Quins nervis! Segur que tot estarà bé, però que t'ho confirmin ja!!

Tema coses "imprescindibles", partint de la llista de la Laulau, estic d'acord amb el canviador, tot i que jo sí que en tinc però és un matalasset posat sobre una calaixera (ara està guardat a l'armari perquè el canvio al sofà :-D ); la motxilleta, o i tant!!, el millor accessori, diria jo; però el coixí de lactància a mi m'ha anat bé sobretot per dormir jo al final de l'embaràs i per fer-li barraqueta a ell al seu llit. Muntar-li l'habitació, pa qué? :r) Nosaltres hem fet collit amb el gran fins als 3 anys i mig i ara en continuem fent amb el petit (que serà el mitjà). Al gran li vam muntar una habitació gradualment per posar-hi les joguines, etc., i aquest abril passat vam comprar una llitera per "incentivar-lo" :-:) a marxar del nostre quarto; ara hi dorm encantat, però al petit encara no em veig amb cor de traspassar-lo perquè encara fa pit. Lo de les musselines, home, jo en tinc però no els he trobat un ús imprescindible… I lo del termo tampoc, els nostres han menjat a trossos el nostre menjar des dels 6 mesos i no hem hagut de preparar mai papilles ni purés i dur-ho amunt o avall, i si cal dur res, amb carmanyoles ja fem… Però jo crec que això t'ho vas trobant sobre la marxa. Si heu de fer llista de naixement, una bona trona. Nosaltres tenim la Stokke, ens la van regalar nova per al primer, i per al segon la vam comprar al Wallapop (la de l'Ikea, sí, és còmoda, però HI ENSOPEGA TOTHOM, SEMPRE). La resta dels imprescindibles de la Laulau i dels innecessaris hi coincideixo. Paperera de bolquers? Tot a la brossa de casa, i a treure-la sovint. Amb el primer vam fer servir bolquers de roba gairebé exclusivament, i amb el segon ens ha fet mandra i també ens implicava molta més feina, així que veiem com s'omple moltíssim la brossa cada dia. Aspiradors nasals? Em fan un fàstic… Nosaltres anem amb xutes de suero en monodosi. I no sabeu quantes en gastem! Ara que els tenim els dos com una sopa, suero a dojo! Sac de dormir? En tinc un mort de riure. En canvi, si teniu pensar fer collit, jo crec que un bressolet de collit (o un bressol de baranes normal que s'hi pugui treure una banda) és una bona adquisició, perquè a mi a dins del llit amb nosaltres, entre tots dos, al principi de recent nascuts no m'agrada. En canvi, enganxadet al meu costat, amb el bressolet fent d'extensió del llit perquè no pugui caure encara que no dormi ben bé allà, em dóna seguretat. A mi els dos cops me l'han deixat, tot s'ha de dir. I si aconseguim passar el petit (mitjà) a la llitera abans que neixi aquest, dormirà al llit adossat (una mena de llit més estret i curt que els individuals) que tenim al nostre llit.

Tema trobar-se bé… Jo en els altres dos embarassos vaig tenir remenament de panxa (no nàusees) fins a les 10 setmanes amb el primer i a les 14 o 15 amb el segon. i la veritat és que ara em trobo millor! No ara d'aquesta setmana, sinó que en general en aquest embaràs no tinc la panxa tan remenada ni em ve tan poc de gust menjar segons què com en els altres. D'entrada no tinc gaire gana (cosa rara), però si menjo una mica del que sigui m'entra bé. I evidentment, això em fa pensar si és que va bé… "Sort" que em fan molt de mal els mugrons quan el nen mama, que així penso que sí que continua anant endavant.

Tema notar-lo: jo el primer el vaig notar força aviat, a la setmana 15, un dia, un pessigolleig per dins. Fins al cap d'una setmana sencera no es va repetir, i a partir de llavors va començar a ser més habitual. En canvi, el segon no el vaig notar fins a la 20 o més, i ho vaig atribuir al fet que la placenta estava al davant, fent barrera entre ell i la meva panxa. I evidentment que ho notem molt abans que s'apreciï des de fora! Perquè això ja és quan el nen és prou gros perquè els seus moviments es vegin de fora, però molt abans el notem per dins. És tan guai!

Ai, nenes, quin rotllasso us he clavat! Ens parlem!
Avatar de l’usuari
Moxaina
:: tortuga
:: tortuga
Entrades: 306
Membre des de: dt. març 31, 2015 9:57 pm

Re: _____________Mamis i Papis Juny 2018!!________________

EntradaAutor: Moxaina » dv. nov. 17, 2017 7:32 am

Hola boniques!!!! M'he esperat a tenir el pc lliure per escriure, que això de la llista des del mòvil impossible jajaja.

Imprescindibles per a mi:

- El sacaleches, si que es cert que no ho vem comprar en un principi, però vaig tenir problemes a l'inici de la lactància i a la farmàcia de cap, em va ajudar molt els primers dies per treure llet i que el petit en prengui de la meva. El swing de medela. Primer vaig comprar el mini electric perquè era més barat però fa molt de soroll i va més lent.

- Coixí de lactància: per mi un SI rotund. Però d'aquells que és com un xurro llarg, res dels petits aquests en forma de ferradura. El vaig fer servir abans de parir per dormir amb ell entre les cames, després per donar pit i ara encara el fem servir! per posar com a barrera al llit, de coixi... El meu es marca theraline.

- La trona, per a partir dels 6m, jo també tinc la stokke a casa, wallapop quasi nova, per mi de les millors i això que no m'agradava al principi. La de IKEA està a casa dels avis, si que es cert que ensopegues amb les potes jajaja. Sobretot teniu en compte que han de poder recolçar els peus, per tant qualsevol trona que tingui pels peus. la de IKEA els queda penjant a l'aire.

- Portabebès: Com ja han comentat, una ergonòmica. Jo vaig fer servir fular elàstic pel principi i quan ja es mantenia assegut sol, vem passar a la manduca. Ara li comença a quedar petita de corves i hem de mirar una toddler. Alguna recomanació? Com que aquest neixerà al juny, estic pensant pillar fular finet, em recomaneu algo aqui també?

- Suero en monodosis: pels mocs i milers que mocs que tenen. Res d'aspirador nasal, és contraproduent ja que resseca la zona i produeix més mocs.

- Milers de muselines i draps de cotó, pel que ja han dit, serveix per a tot, i si no està inventat, també jajaja.

- Paperera de bolquers: Per mi si que és imprescindible, al papi li fa molt de fàstic l'olor a caca i no suportava obrir cada cop les escombraries. D'aquesta manera no fan pudor. Res de la sangenic, es una saca cuartos, en tenim una de mes sencilla que posts posar les bosses que vulguis.

- Humidificador: Ens va molt bé per les nits de fred quan amb la calefacció l'ambient està molt sec i ens entra tos.

- Banyera del canviador: si si, nomes la banyera jajaja l'estructura la vaig fer servir molt poc, ja la tinc guardada perquè el canviem al sofà o al llit. Però la banyera la fico dins de la nostra banyera i aixi gasto menys aigua, te 22m i encara ho fem aixi. Res de les plegables aquestes que son molt petites.

- Bressol de collit: el mateix que diuen, al principi dormir al mateix llit no, però al meu costadet si. Vem comprar la next to me i ara tenim una d'IKEA que em tret un costat, si ho se, compro directament la de IKEA i poso els coixins aquests reductors, no se si m'enteneu. Vendrem la next, algu la vol??? jajajaja :r)

- Cadira del cotxe: Sobretot que sigui a contra-marxa, nosaltres vem comprar la klippan kiss2 que és desde naixement, per tant t'estalvies el maxicosi del cotxet.

- Milers de tuppers de menjar congelat de la mama! Les primeres setmanes amb el primer és tot nou, i pensar en què fer de menjar és un calvari, sobretot les hormones no ajuden jejeje. Así que saber que tenia un tuper de la mami esperant a la nevera ho fa tot molt més fàcil. :content:


Segur que em deixo alguna cosa, però ja anirem afegint. Com veieu no és algo universal, s'han de veure les necessitats de cadascú i sobre la marxa, sobretot això, comprar impulsivament sense saber en quina circunstància us trobareu malament. Ja sé que és dificil perquè totes em passat per aqui jejeje.

Prescindible: tota la resta o-o:)

Modo ego: avui ja 9+1 setmanes! La setmana que ve tinc l'analitica de sang ja, sembla que la cosa marxa. Les nausees sembla que margen una mica o almenys no son tan cortes, això si, segueixo caient a les 20h sopa.
Imatge
Imatge
LauLau
:: formigueta
:: formigueta
Entrades: 54
Membre des de: dj. març 09, 2017 11:41 am

Re: _____________Mamis i Papis Juny 2018!!________________

EntradaAutor: LauLau » dv. nov. 17, 2017 10:42 am

Ja ho veieu noies!! Cadascú té uns imprescindibles, però n'hi ha 2 o 3 que no fallen!!!

És veritat que amb la trona de l'IKEa ensopega tothom!! jajajajaja :-D :-D :-D :-D :-D :-D Però per 20 euros a mi m'ha resultat super pràctica. La Stokke és molt xula però per mi és cara, tot i de segona mà! alguna ganga haurau trobat!! Tot és buscar...

Jo com no pensava tenir el 3r m'ho vaig vendre gairebé tot.... i ara he de buscar cotxet, cuna, i tornar a comprar roba!!! Mareta quin desastre... Com tinc el McLaren de passeig que es reclina totalment habia pensat de comprar de segona mà el capazo de grup 0 que s'acopla al Mclaren... alguna l'ha provat o en té opinió???


Doncs vinc de la meva 3a eco, però amb antecedents d'avort i sent RA es curen molt en salut... i avui per fi.... M'HA DONAT PER BONA!! El bb ha crescut molt, tant que diu que per mides estaria d'1 setmana més!! així que per mides estic d'11 setmanes!! però per dates estic de 10... mareta, que serà grandot!!!!
No parava de moure's i gairebé no l'hi ha pogut sentir el batec seguit perquè no parava quiet!! Quina emoció.. ja no recordava lo xules que són aquestes ecos on veus com es mou!! És una passada!!! Quines ganes de notar-lo!!!

I res, ja m'ha programat analítica i O'Sullivan per dilluns (com tinc 35 anys la prova del sucre te l'avancen al 1r trimestre). I abans de la puríssima plec nucal i cribatge!!!! Som-hi!!!

Perdoneu el modoego total, però estic pletòrica!!

Com aneu la resta?
Alguna més tenia eco aquesta setmana?
Dilluns 20 si que n'hi havia alguna amb primera eco!!! Ja ens expliqueu!

A per la setmana 12!!!
2 floretes de 2 i 4 anys i embarassada del 3r! :-D :-D :-())
miri75
:: formigueta
:: formigueta
Entrades: 52
Membre des de: dc. maig 27, 2015 3:50 pm

Re: _____________Mamis i Papis Juny 2018!!________________

EntradaAutor: miri75 » dv. nov. 17, 2017 1:39 pm

Després de segles sense escriure, que no sense llegir-vos, avui m'he animat. Estic que no m'ho acabo de creure encara, però després d'una llarga lluita, ho hem aconseguit i ja és hora de començar-ho a comunicar a tothom (us estalvio tot el nostre llarg periple).

El 25 de setembre vam fer la transfer de 2 embrions a dia 5 (B i C) que teníem congeladets, , i vam cantar positiu, tot que el pipitest s'entossudia en dir que no, però la Beta va ser + :ok: i un dels dos embrions es va voler aferrar a mi.

Ara estic de 10+3, sóc molt cauta i encara no m'ho acabo de creure, però ja és hora de cridar als quatre vents que ESTIC EMBARASSADA. :-()) Tret que sembla que he desenvolupat un sentit olfactiu extraordinari i que tinc l'estómac regirat, no noto res.

Com moltes de vosaltres tinc encara una por terrible, perquè ens ha costat molt aconseguir aquest embaràs i tret de a una companya de feina, encara no li ho hem comunicat a ningú. Sé que vosaltres enteneu aquestes por, i dir-vos-ho, per mi, és una manera d'espolsar-me una mica la por.

Ja hem fet tres ecos, dues a la clínica de reproducció assistida i la tercera amb el ginecòleg que em portarà l'embaràs. Tot bé, aquest embrió està creixent com tot un campió. Ahir em vaig fer l'analítica pel cribatge del primer trimestre i la prova de la glucosa. Va ser un dia terrible, el meu estómac està fet caldo. De fet, crec que m'he aprimat una mica, perquè res se'm posa bé i res em ve de gust. Sort que no tinc vòmits. Però sóc immensament feliç i si he de passar 40 setmanes amb l'estómac regirat, les passaré. Només tinc ganes de saber que tot va bé, que l'embrió evolucionada bé i està sa.

per cert, sóc la miri75.
Ens anirem veient per aquí

Quin rotllo us he fotut, ho sento.
virolai
:: zebra
:: zebra
Entrades: 1592
Membre des de: dt. març 22, 2011 7:49 pm

Re: _____________Mamis i Papis Juny 2018!!________________

EntradaAutor: virolai » dv. nov. 17, 2017 2:38 pm

Benvinguda, Miri75, i comença a respirar fondo, que això va bé!! Felicitats!

Laulau, per fi! Felicitats a tu també, doncs!! Quina il·lusió poder-ho encarar bé d'una vegada!

A mi m'han trucat de l'hospital avui ja per programar l'eco de les 12, la tinc el 14 de desembre al migdia. A final de novembre tinc l'extració per a l'analítica i l'o'sullivan, que a mi en tots els embarassos m'ha tocat fer-lo ja el primer trimestre per edat. Aix, tinc ganes ja de fer almenys l'analítica, per començar a fer coses!!
També tinc programada revisió del dentista just abans de Nadal. Vosaltres la feu? A la SS abans et feien una neteja, però amb el meu primer fill ja només et recomanaven una revisió bucodental i la neteja si la vols te la pagues tu. Aquella vegada em vaig saltar la revisió, però en el segon sí que la vaig fer. I nenes, vaig tenir un calvari odontològic en el segon embaràs… Des de la setmana 26 amb infeccions recurrents al queixal del seny, que calia extreure amb cirurgia però els metges em deien que ja no podia ser, que era un risc molt gran de part prematur. Així que em vaig haver de medicar amb no sé quantes tongades d'antibiòtic, i després de parir per fi me'l van treure. Així que us recomano anar a fer la revisió, que al primer trimestre, i sobretot al principi del segon, és més segur fer-se intervencions, si calen.

Ah, Moxaina, el meu coixí de lactància també és tipus xurro i també és fantàstic com a multiús.

A mi moltes coses me les van donar amics que ja havien tancat l'etapa reproductiva, perquè com que nosaltres vam anar tard ells ja havien fet la feina. Així que tenim cotxet prestat a fons perdut des del primer fill (un Bugaboo Cameleon de la primera generació, de més de 10 anys, que encara aguanta), el coixí de lactància, molta roba, la ganduleta, la banyera (la posem dins del plat de dutxa, perquè no tenim banyera gran, però ara fem servir una banyera quadrada inflable perquè hi càpiguen bé tots dos), etc. La trona, com us deia, ens la van regalar per sorpresa (no l'havíem demanada, i mai se'ns hagués acudit comprar-nos una Stokke nova, de més de 200 euros), però la segona la vam trobar al wallapop per 25 € en bon estat!! Un negoci fantàstic.
Ara portem al cotxet el "patinet de germà gran", que també ens han deixat.
Si podeu, demaneu als amics o familiars el que sabeu que tenen i no fan servir, perquè hi ha coses que fins que no t'hi trobes no saps si les faràs servir o no, i tot val un dineral.

Noies, m'alegro de veure que les panxetes comencen a tirar endavant!
Piticlina
Entrades: 3
Membre des de: dg. set. 17, 2017 9:16 pm

Re: _____________Mamis i Papis Juny 2018!!________________

EntradaAutor: Piticlina » dg. nov. 19, 2017 10:57 pm

Hola a totes! Fa uns dies que us vaig començar a llegir i avui m'he decidit a escriure. Estuc embarassada del meu segon fill/a i estic de 9 +1setmanes. La meva DPP és el 23-de juny ( serà un petard de revetlla!). Tenim ja un nen de 4-anys, 5 quan sigui el germà gran i estem molt contents! Ha sigut molt ràpida la cerca, tots dos embarassos han estat al segon intent, però tret d'això, no tenen res més a veure. Amb el primer només tenia molèsties cap al vespre, em fastigejava l'hora de sopar,ara és toooot el dia, marejos, nausees, fàstigs... i estic mooolt cansada. La setmana passada vaig tenir visita amb la llevadora, i em va donar el Cariban,però encara no ha fet efecte. Aquesta setmana tinc primera analitica amb prova de Sucre ja que tinc sobrepes i m'ha recomanat fer-la, i també la vacuna de la grip. Ara a esperar a la eco, que alucino la diferència entre Ss i mutua, jo vaig per Ss i haig d'esperar a que em truquin de l'hospital per programar-la. Bé, enhorabona a totes, i us aniré llegint! :-())
Punxetes84
:: puça
:: puça
Entrades: 28
Membre des de: dt. ago. 29, 2017 6:50 pm

Re: _____________Mamis i Papis Juny 2018!!________________

EntradaAutor: Punxetes84 » dl. nov. 20, 2017 1:02 pm

Hola noies!,

nosaltres estem esperant per fer la segona eco el 5 de desembre, ja falta poquet, la primera la vam fer a les 6 setmanes i ara ja esperem la segona, ja tenim ganes de veure com haurà canviat. I avui o demà he d'anar al CAP a veure si em donen hora per fer l'analisi, que encara no han obert l'agenda i no hi ha manera de trobar data per fer-lo. Jo el test O'Sullivan me l'estalvio! >.-<:

He anat llegint tot el que aneu posant que és imprescindible, i ja veus quin munt de coses que s'han de comprar! Nosaltres amb aquest tema estarem de sort, tinc dues germanes i 5 nevots, i la casa ens l'han omplert ja de coses, o sigui que poc haurem de comprar de nou... encara no hem mirat tot el que tenim, ara quan tinguem un cap de semana lliure ens hi posarem, semblarà que ens hagin passat el reis :camio:

Virolai: Jo vaig per la seguretat social, i em van donar hora al dentista de seguida, i em va fer visita i una neteja dental, em va dir que tenia la boca molt bé, també em va explicar com s'havia de raspatllar les dents al bebé quan neixi i totes aquestes coses, com que estava de tant poquet era com rarillu... perquè encara no te'n fas ben vé la idea.

Piticlina: Passarem la mateixa Revetlla de Sant Joan! Almenys ja no caldrà buscar plans... ja els tindrem ven trobats ;-)))

Una abraçada!
31/05/2018 per fi ha arribat la nostra princeseta l'Aina :-)(-:
Avatar de l’usuari
celiav
:: poltre
:: poltre
Entrades: 667
Membre des de: dl. juny 07, 2010 8:42 am

Re: _____________Mamis i Papis Juny 2018!!________________

EntradaAutor: celiav » dl. nov. 20, 2017 7:30 pm

Hola guapes,
Entro només un moment per dir-vos que tot ha anat bé! La nostra mongeta està de 7 + 5, i el cor li batega fort! Quina emoció! >.-<:

Dilluns vaig a fer anàlisis de sang i el dia 18 desembre eco del plec nucal. M'ha comentat de fer aquella prova del TPNI, la dels 600€, us la fareu?

Aquest cap de setmana ho explicarem a la família!

Petons!!
bubi11
:: puça
:: puça
Entrades: 24
Membre des de: dj. set. 28, 2017 9:36 pm

Re: _____________Mamis i Papis Juny 2018!!________________

EntradaAutor: bubi11 » dl. nov. 20, 2017 8:24 pm

Bona nit panxus precioses!!!!

Benvingudes a les noves!! Piticlina i Miri 75!!!!!!!!!!!

Per les noves i pròximes incorporacions / i les que esteu aquí ja de fa temps, please passeu-vos per la primera pàgina i mireu si tenim totes les dades posades. Som forces i no m'agradaria deixar-me a ningú:

Si podeu donar la següent info actualitzaré la llista de l'inici del fòrum :

Data Prevista Part:
Edats:
Fills:

FELICITATS CELIAV Ara a esperar a la eco del 18 de desembre! :camio:

Piticlina esperem que el cariban faci efecte aviat bonica!!!

Moxaina mil disculpes que m'he adonat que sempre he escrit moixana enlloc de moxaina! et vaig canviar el nick!! mil perdons!!! ;-)

Punxetes Ja queda menys pel dia 5.

Virolai que tal la O sullivan i l'analitica? o era a final de mes?
Enhorabona LAULAU Avui tenies la O sullivan?
Crec que m'he fet un embolic entre les dues!! Alguna la tenia avui i l'altra final de mes... perdoneu la confusió!!! :-)(-:

El que comenteu de dentista, jo faig rigorosament els meves neteges i visites al dentista cada 3 mesos... estic fent la revisió d'aparatos... em vaig tornar a posar els aparatos ja que al treure'm els queixals del seny fa uns anys se m'havia mogut mitja dentadura i tenia forces buits entre les dents... així que aparatos als 27!! hauria d'avisar-lo i dir-li que estic prenyati? Ara només fa seguiment de que les "fundes" segueixin encaixant bé... i com dic les neteges estan al dia. Cal algo extra?

Miri75 Felicitats bonica! Dir-te que aquí estem per llegir-te sense jutjar. Cadascú té el seu moment... Nosaltres encara no ho hem dit a ningú familiar. Només a una companya de feina, perque m'ha hagut de cobrir quan tenia unes nausees horribles...

MODO EGO: Avui fem les 12 setmanes, i dimecres tenim la pròxima visita... A veure si ens deixaran veure a la llimeta!!! Aquest cap de setmana hem estat a una "babyshower", i una descoberta del sexe d'una altra parella embarassada que es porten 4 setmanes entre elles (i dues nenes) .... i no veieu com estaven les meves hormones... bueno i les del bubu... per poc no ens asincerem i els hi diem que els seguim d'apropet. Ens duem realment 3 i 4 mesos amb ells... però esperarem a dir-ho.... tot i que ja la gent comença a adornar-se que en les quedades no bec ni cerveseta ni vi... el bubu de tant en tant em dona la seva cervesa pq li aguanti un rato... però ja n'hi ha un parell que s'ho ensumen... Com m'he engreixat una mica, encara no sem nota la panxa, però hi ha tardes que m'inflo... i es veu un bultet!! quina coseta!

He pensat que més o menys ja totes hem passat les 8 setmanes, si us sembla bé podem començar a plantejar el tema del whatsapp per poder fer el grup més dinàmic. Aquelles que volgueu participar, envieu-me un privat amb el vostre número i creo el grup. No hi ha pressa, qui es vulgui esperar sempre es pot afegir més endavant! :p-) Acumularé els números i per finals de la setmana si voleu el creo i així fem entrada totes a la vegada :-())

Sense més rotllo us envio una abraçada i molta ànims per la setmana!!
<:-< amb ganes de veure't!!
Avatar de l’usuari
Moxaina
:: tortuga
:: tortuga
Entrades: 306
Membre des de: dt. març 31, 2015 9:57 pm

Re: _____________Mamis i Papis Juny 2018!!________________

EntradaAutor: Moxaina » dt. nov. 21, 2017 4:16 pm

Hola boniques!!!

Benvingudes a les noves! No tinc temps de personalitzar, així que dire aixi en general del que men recordo jejeje.
Jo vaig per la SS i la llevadora m'ho ha programat tot, visita al dentista (que vaig fer ahir i ja m'ha programat neteja pel divendres), analitica del primer trim que es aquest divendres també, i la eco de les 12s el 5 de desembre (diria que coincideixo amb alguna!!!) Per tant sembla que no a tot arreu ho fan igual. Jo estic encantadissima amb la meva llevadora.

Alguna pregunta sobre l'Harmony, jo m'ho vaig fer al primer embaràs perquè em va sortir risc 1:10 de SD, i encara que em van fer biopsia de còrion, vaig buscar una segona opinió per privat, si els dos confirmàven el mateix em quedava mes tranquila. Aquest cop encara no sabem si ho farem, volem esperar al TS, encara que jo en el fons si que vull, però es cosa de dos.

Bubi no passa res pel nom dona, m'ho han escrit de moltes maneres jejeje t'envio el num per privat!

I res, jo segueixo igual, una mica millor de les nausees pero quan les tinc no serveixo per a res, multa son i una panxota inflada a la nit jejeje. avui estic de 9+5
Imatge
Imatge
Avatar de l’usuari
elirovi
:: granota
:: granota
Entrades: 230
Membre des de: dj. set. 26, 2013 9:35 am

Re: _____________Mamis i Papis Juny 2018!!________________

EntradaAutor: elirovi » dt. nov. 21, 2017 9:33 pm

9+ 3

Hola noies,

Us puc seguir ben poc però es que em trobo fatal tot el dia i quan m'assec al sofà em quedo adormida zz:-)
Jo aquest dissabte em vaig fer l'analítica i el o'sullivan i aquest dijous torno a tenir visita a veure com va tot.
22/11/13 TE+
17/2/14 Seràs una nena!!

Imatge
LauLau
:: formigueta
:: formigueta
Entrades: 54
Membre des de: dj. març 09, 2017 11:41 am

Re: _____________Mamis i Papis Juny 2018!!________________

EntradaAutor: LauLau » dc. nov. 22, 2017 8:56 am

Bon dia a totes!!!

Benvinguda Miri75 !! Jo també vaig amb transfer de congelats i estic de la medicació fins al moño!!! Però ja m'han baixat la dosis i en 2 setmanetes ja la puc deixar!! Molt positivisme i a per totes!!!

Virolai! Jo amb el dentista tinc un calvari perquè tinc periodontitis... i just quedar-me embarassada se m'ha disparat i se'm mou una dent de davant ja.. Demà tinc visita al dentista perquè em digui si la podrem aguantar o la perdre i m'hauré deposar implant.... ai per favor.. 35 anys i amb un forat davant!! No penso obrir la boca en 1 any!!!!
Jo crec que la revisió si que s'ha de fer, com a mínim per evitar sorpreses desagradables, ja sabeu que diuen: "un embarazo, un diente!"

Benvinguda Piticlina! Quina revetlla més xula passareu!

Punxetes, perquè t'estalvies l'O'Sullivan? Ja ets diabètica?

Celiav, jo em volia fer l'analítica de TPNI, però em fa mal pels diners..... si tot va sortint bé crec que me l'estalviaré.

Modo ego: Dilluns vaig fer O'Sullivan... quina angúnia, el líquid entra bé, però passar la resta de l'hora sense poder menjar em va regirar l'estòmac! Sort que vaig aguantar!! I la enfermera que em va punxar em va fer un mal de déu! al sortir tenia la vena inflamada i no podia estirar el braç i ara tinc un morat del tamany d'un puny!! I això que em va trobar la vena de seguida!!
Jo tinc eco de cribatge el 5 de Desembre, com un parell més per aquí, i el 15 visita per resultats de tot plegat. No sé si em faran eco els 2 dies... ni flowers...
al ser el 3r tinc la panxa molt donada i ja he de portar pantalons premamà... en part em fa il·lusió i en part em preocupa com em quedarà el cos després del part, però és per una bona causa o sigui que... ja aniré al gym!!
De vegades crec que el noto. com ja sé com és el bombolleig que he de sentir, i sé que es mou un munt per l'última eco, algun moment que estic molt relaxada noto el pessigolleig... AIIIII quines ganes de notar-lo a tope!!!

Bubi, ja està de 12 setmanes????Carai,,, a veure si acabes passant al grup de Maig!!! Doncs moltíssimes felicitats per haver passat un dels límits més esperats! Com ha anat la eco de les 12? I com t'ha sortit el TS??? tot en ordre? encara tens malestar? Explica explica!!


Jo de moment no entro al grup de whats, estic dels grup una mica fins al monyo i aquí vaig entrant quan tinc una estoneta.
Encara que feu el grup per això, seguireu entrant aquí no??

doncs molts ànims a totes que aquesta setmana ja està a la meitat i s'acaba Novembre!!!!!!
2 floretes de 2 i 4 anys i embarassada del 3r! :-D :-D :-())
virolai
:: zebra
:: zebra
Entrades: 1592
Membre des de: dt. març 22, 2011 7:49 pm

Re: _____________Mamis i Papis Juny 2018!!________________

EntradaAutor: virolai » dc. nov. 22, 2017 9:11 am

Bon dia!

Jo dic el mateix amb el grup de whats, ara mateix prefereixo estalviar-me'l, sempre que continueu entrant aquí, és clar!

Jo faig 10 setmanes aquest dissabte i ja tinc l'eco 12 programada, serà el 14 de desembre al migdia :b-))) . La setmana que ve, dimecres, em fan l'analítica amb l'O'Sullivan. LauLau, potser la Punxetes se l'estalvia ara al 1r trimestre perquè només es fa en aquest trimestre si passes dels 35 (em sembla) o si tens antecedents, si no, te la fan només al 2n trimestre.

I noies, a mi m'han passat tots els símptomes!! ?-) Ni marejos, ni panxa remenada, ni que no em vingui de gust alguna cosa… Només mal de mugrons. Potser algun dia el menjar no se'm posa del tot bé, però vaja, que el malestar de panxa, que al segon embaràs em va durar fins ben entrat el 2n trimestre, ara mateix res de res. En part, millor, i d'altra banda, com que la panxa va creixent, doncs dedueixo que tot rutlla…

Tema dentista, ja veig que això de no incloure la neteja deu ser a la meva zona :ufs: . Aquí fan la revisió i prou (parlo de la SS). LauLau, això de 1 embarazo 1 diente no ho havia sentit mai! A mi els embarassos fins ara no m'afecten gaire la boca, no em sagnen les genives ni em ballen les dents, però després de la mala experiència del queixal del seny infectat en ple embaràs del segon, aquesta revisió no me la salto.

Nosaltres ja ho hem dit a molta gent, o més aviat se n'han assabentat perquè el meu fill gran ho va dir la setmana passada a la classe, així que ja ha corregut la notícia. Si va malament tindrem feina!! Però hem de ser positives, oi? >.-<:

Tema analítica extra, jo no n'he fet mai. En l'embaràs anterior ho vaig mirar i remirar molt i vaig trobar la Neobona, molt més barata (em sembla recordar que al voltant dels 200 eur, però no sé si recordo bé). Ho vaig mirar perquè la llevadora em va posar la por al cos i em va dir que tingués present que passats els 40 segurament em sortiria alterat el cribratge i caldria fer alguna prova extra, però finalment no va ser així i la gine que em va fer l'eco i la visita posterior de valoració em va dir que estava tot correctíssim i que la llevadora no m'hauria d'haver advertit així. Aquest cop la llevadora m'ho va tornar a dir, però com que ja sé de què va, no penso mirar res fins que no tinguem el resultat del cribratge. Total, per fer àmnio has d'estar de més setmanes, i els tests aquests alternatius també tenen un marge de setmanes ampli, i hi ha temps de mirar-ho si és necessari. Però esperem que no, perquè econòmicament ens aniria molt malament.

Piticlina, tu i jo devem estar iguals perquè jo també surto de comptes, segons la regla, el 23 de juny >.-<:

Apa, us deixo i treballo una mica, que ja toca :content:
Avatar de l’usuari
celiav
:: poltre
:: poltre
Entrades: 667
Membre des de: dl. juny 07, 2010 8:42 am

Re: _____________Mamis i Papis Juny 2018!!________________

EntradaAutor: celiav » dc. nov. 22, 2017 9:49 am

Hola guapes!

El gine em va comentar això del TPNI, jo ni sabia que existia :-:) Nosaltres ara x Nadal anàvem ja a fer una IA, per tant, ja ens haguéssim gastat aquests diners, així que potser sí que la fem.

El meu gine, tot i tenir 35 anys, em diu que fins setmana 36 no farem O'sullivan, perquè no tinc antecedents.

Això del grup de whats... jo si entro, em sembla que no entraré aquí, allò és més immediat.
Piticlina
Entrades: 3
Membre des de: dg. set. 17, 2017 9:16 pm

Re: _____________Mamis i Papis Juny 2018!!________________

EntradaAutor: Piticlina » dc. nov. 22, 2017 9:03 pm

Gràcies a totes per la benvinguda! Em fa molta gràcia que siguem unes quantes pel día 23, ens vam posar d'acord!! :ok:
Avui he fet analítica i O Sullivan, i aquesta tarda he tingut llevadora per vacuna de la grip i per la tensió, ja que a la primera visita estava nerviosa i em va sortir alta, i me la he anat controlant a casa, i avui allà i la tinc bé. De totes maneres diu que vol que segueixi controlant-la.
Ara falta que em truquin per la eco, espero que no triguin gaire!!
Jo del whatsap de moment també m'espero, ja que amb el gran tinc mil grups del cole, la llar, etc, i intentaré esperar mentres pugui a entrar en grups altre cop amb el/la petita tb...
Ahh la informació per al principi!
Data de part:23 de juny
Edats: 37 el pare. 33 jo
Fills: 1 nen de 4 anys, 5 quan sigui el germà gran

Bona nit panxetes!!!!!
Punxetes84
:: puça
:: puça
Entrades: 28
Membre des de: dt. ago. 29, 2017 6:50 pm

Re: _____________Mamis i Papis Juny 2018!!________________

EntradaAutor: Punxetes84 » dj. nov. 23, 2017 4:28 pm

Hola noies!,

finalment em van donar hora per fer l'analítica aquest dilluns :b-))) mira que va costar ehhhhh.

LauLau: Si, m'estalvio el O'Sullivan perquè ja tinc el privilegi de ser diabètica, o sigui que a vigilar moltíssim i de moment cada semana estic anant a l'endocrí per revisar com van els controls de sucre... demà tinc una altra visita, i si veu que vaig bé, en principi fins el desembre ja no caldrà que hi torni.

Les que feu esport, continueu fent el mateix tipus d'esport que abans d'estar embarassades i la mateixa intensitat? Jo vaig al gimnàs però de vegades em fa cosa que no sigui perjudicial pel cigronet.

Una abraçada!
31/05/2018 per fi ha arribat la nostra princeseta l'Aina :-)(-:
miri75
:: formigueta
:: formigueta
Entrades: 52
Membre des de: dc. maig 27, 2015 3:50 pm

Re: _____________Mamis i Papis Juny 2018!!________________

EntradaAutor: miri75 » dv. nov. 24, 2017 12:38 pm

Hola noies!
Quina alegria saber que som unes quantes les futures mamis de juny. La meva DPP és el 12 de juny. Les nostres edats són 42 tots dos.
Aquesta setmana he estat una mica capficada perquè des de dimarts he estat tacant una mica. Res exagerat, només quan em netejava després d’anar al wc tacava el paper amb una mica de fluxe de color entre vermell fosc i marró. He estat tres dies una mica espantada, però com que a les 6 setmanes em va passar quelcom semblant i a la clínica de RA em van explorar i era degut a un hematoma, no m’he volgut amoïnar més del compte. Avui per sort, res de taquetes.

El dia 4 tinc visita amb el ginecòleg, a veure què em diu, i de pas recolliré els resultats de l’O’Sullivan i la triple screening.

Alguna de vosaltres té intenció de fer-se el test prenatal no invasiu??? Jo he vist que la meva mútua m’ho cobreix, sempre i quan tingui l’informe favorable del ginecòleg. Li ho comentaré també.

Bon cap de setmana a totes.
Miri75

Torna a “Per mesos”

Qui està connectat

Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 2 visitants

Membre de l'AMIC Control OJD Nielsen Hosting i Dominis.cat a CAT1.NET

Actualitat ::