✿ ☼ ❤ MARES DE JULIOL 2017 ❤ ☼ ✿

gener, febrer, març...
crunchi
:: zebra
:: zebra
Entrades: 1349
Membre des de: dj. ago. 08, 2013 12:51 pm

Re: ✿ ☼ ❤ MARES DE JULIOL 2017 ❤ ☼ ✿

EntradaAutor: crunchi » dj. set. 28, 2017 10:13 pm

Doncs jo en tinc 32 i és el meu 1r fill.
Luciria em pensava que series mes gran, ets molt jove nena!! 30 anys i 3 fills!! No és gaire habitual avui dia ser mare abans del 30 i tenir-ne tres.... al meu voltant les dones sn mares al voltant dels 35 aprox.
El tema cansament bueno, de moment ho porto be perque no estic treballant i només tinc un nen. Si fos el 2n o 3 fill segur que estaria molt més cansada... El dia que jo torni a treballar ja veurem com em sento, petada, segur!!!
Ara ja m'he adaptat a no dormir més de 4h seguides, pero ls primers 15 dies van ser durillos si. I al parir per la nit, vaig estar 36 hores sense dormir. Volia plorar.
Pero bueno, de tot se surt que se sol dir. :ok:
:-()-)
Imatge

Imatge
Luciria
:: puça
:: puça
Entrades: 38
Membre des de: dl. jul. 03, 2017 12:01 pm

Re: ✿ ☼ ❤ MARES DE JULIOL 2017 ❤ ☼ ✿

EntradaAutor: Luciria » dv. set. 29, 2017 9:14 am

Crunchi, si es veritat!! Tothom m'ho diu que soc molt jove i tres nens jejej. Quan una es jove no vol veure les coses dolentes i a mi hem va passar aixo, amb 18 anys vaig enamorarme del noi equivocat, ere el meu primer amor i encara que jo veia que era el noi equivocat estaba cega. Vaig estar 10 anys desastrossos amb ell i dues filles. Que tonta de mi, de pensar que cambiaria l'actitud i hem tractaria millor pero no va ser aixi i vaig tindre el valor de separarme i quedarme sola amb dos nenes. Pero bueno al temps vaig coneixer al que ara es la meva parella i despres de meditar moltisim si volia una nova relacio aqui estic amb el meu petit de dos mesos i la veritat que es una gran persona que fa de pare de les meves nenes. No he tingut una vida facil pero tinc lo millor que son els meus nens.
crunchi
:: zebra
:: zebra
Entrades: 1349
Membre des de: dj. ago. 08, 2013 12:51 pm

Re: ✿ ☼ ❤ MARES DE JULIOL 2017 ❤ ☼ ✿

EntradaAutor: crunchi » dv. set. 29, 2017 9:34 am

Doncs si Luciria, segur que ha sigut molt dur. Ets molt valenta. :-()-) lo posiitiu de la teva història es que has pogut tenir els fills molt jove, i això és una sort. Amb 40 anys, menos el petit clar, ja tindràs dos donetes jejejje també és guay, tant per elles com per a tu, que diuen q els 40 son els nous 20, no? :ok:
Imatge

Imatge
Luciria
:: puça
:: puça
Entrades: 38
Membre des de: dl. jul. 03, 2017 12:01 pm

Re: ✿ ☼ ❤ MARES DE JULIOL 2017 ❤ ☼ ✿

EntradaAutor: Luciria » dv. set. 29, 2017 7:51 pm

Jejej si aixo si. Sere jove i tindre dues donetes ja.
Bueno encara que tu tampoc ets gran!! Quan el petit es faci un homenet tu encara seras jove >.-<:
crunchi
:: zebra
:: zebra
Entrades: 1349
Membre des de: dj. ago. 08, 2013 12:51 pm

Re: ✿ ☼ ❤ MARES DE JULIOL 2017 ❤ ☼ ✿

EntradaAutor: crunchi » dv. set. 29, 2017 11:09 pm

Pse ;-))) .... pero amb 32 anys, ma mare ja estava organitzant la meva comunió :-D :-D :-D Bueno, es que ha canviat tot molt, l'edat de la dona (en general) a tenir el 1r fill s'ha posposat.
En fi..

Avui li he posat el xumet al Nil, sembla que me l'ha agafat!!!! Res, li he posat un moment que estavem al mercat i plorava pq l'he deixat al carro....xupete i s'ha adormit. L'ha escupit en menys de 5min, pero be, ha fet la seva funció de calmar-lo. No sé si això evitarà que es xupi el dit, però bueno, ho intentaré. En tot el dia ja no li he posat mes el xumet ni he vist que fes pipa, xupar-se les mans si que ho ha fet, que això és lo normal ja.

Bna nit noies! :-()-)
Imatge

Imatge
Avatar de l’usuari
dolly
:: rateta
:: rateta
Entrades: 159
Membre des de: dl. març 24, 2014 6:25 pm

Re: ✿ ☼ ❤ MARES DE JULIOL 2017 ❤ ☼ ✿

EntradaAutor: dolly » dc. oct. 25, 2017 9:41 pm

Hola marones!
Encara algu per aqui el SP?
Avui he anat a la revisió dels 3m amb la Julia; ja fa 64cm i 6,5kg!
Te molta força a les cames i fa mitja "croqueta", es molt xafardera, li agrada observar tot.
Seguim amb LM pero començaré a introduir 1bibi de formula al vespre i combinar ambdues.
A vegades em sento una mica culpable per no fer LME pero es q d'aquesta manera ens serà mes fàcil en general.
Vosaltres com ho feu?
La setmana vinent ja em reincorporo ala feina, treballaré 1dia menys (tindré 1mama-dag). Alguna de vosaltres ja ha tornat ala feina? Com va ser el primer dia?
Com ha passat el temps de ràpid! Qui ho diria fa un any enrera algunes ja teníeu el positiu i d'altres estàvem en ple desespero...
Be, no m'enrollo mes, petons a totes i als babys! Espero llegir notícies vostres!
crunchi
:: zebra
:: zebra
Entrades: 1349
Membre des de: dj. ago. 08, 2013 12:51 pm

Re: ✿ ☼ ❤ MARES DE JULIOL 2017 ❤ ☼ ✿

EntradaAutor: crunchi » dj. oct. 26, 2017 9:56 am

Dolly bonica!!!! :content:
Siiiii com ha passat el temps, jo tb ho pensava l'altre dia, que el 13Nov. Tenia el meu TE+!!! No puc dir que hagi passat ràpid aquest any, perque ràpid no ha sigut.... però ha passat un any ja i se'm fa estrany XD
Que gran la Julia!!!! Segur q està maquíssima!!!! Aqui al CAP no fan revisió dels 3 mesos,i no l'he dut a la farmacia a pesar (per vagància meva), però em sembla que deu fer 7kg aprox perque cada dia em costa mes aixecar-lo .... i als 2 mesos ja feia 6kg. I el Nil només vol braços tu!!! :-D és el que dius, està molt xafarder. Tot ho vol mirar. :camio: tmbé està molt parlador, amb el seu vocabulari ens diu cosetes jejeje

Anims amb la tornada a la feina, pel wassap n'hi ha que ja estan tornant si... a mi encara em queda una mica.

Tema LM jo segueixo fent LME pero vaja, és força esclau, sincerament. No m'estranya que moltes dones us passeu a Lactancia Mixta, és molt intens. És maco i
Gratificant i m'agrada veure'l mamant, però és cansat psicologicament per mi.... ningú més li pot donar el menjar, tot depen de mi, no puc desconnectar mai, no puc deixar el nen amb ningú pq no m'he comprat extractor de llet, etc. Que ara les presses ja no son dolores, s'han espaiat força i son més curtes. Però les nits segueixo aixecant-me 4 o 5 cops, i bé, què us he d'explicar que no sapigueu. Hi ha dies que acabo esgotada. De moment vull aguantar LME fins els 6mesos, i després ja veurem. Amb la incorporació a la feina tb ara mateix se'm fa una muntanya fer LME, aixi q potser tb faig mixta, no ho sé. TU dolly fes el que hagis de fer, de mala mare res. Si has fet LME durant 3 mesos, deu ni do. Es diu rapid 3 mesos, pero son moltes hores, moltes nits, etc. És molt lloable.
Que si algú em llegeix pensarà que pq no ho deixo si vaig tan cansada... però és dificil d'explicar, és contradictori. No em plantejo deixar-ho (passar a LA), però és cansat. També em passo quasi tot el dia sola, i suposo q també m'afecta això. Cuidar del nen és com una feina, però 24hores, mai puc desconnectar mentalment. En fi, és bonic però no és fàcil. Però bueno, què hi ha fàcil a la vida??? :oset:
També penso q tot són etapes, i això passarà. Aixi qie miro d'aprofitar al maxim aquests moments, després em sabrà greu que passin tan ràpid jejjeje

Ens anem llegin boniques!!!!! :ok:
Imatge

Imatge
Avatar de l’usuari
dolly
:: rateta
:: rateta
Entrades: 159
Membre des de: dl. març 24, 2014 6:25 pm

Re: ✿ ☼ ❤ MARES DE JULIOL 2017 ❤ ☼ ✿

EntradaAutor: dolly » dl. nov. 13, 2017 12:38 pm

Hola maques!
Com esteu??
Just aquesta setmana fara un any que vaig veure el positiu!! I quin any! Miro enrera i no sembla q hagi passat tant de temps, esta tot tant recent.. a vosaltres no us fa la mateixa sensació?

Com porteu aquesta etapa de "desembaras" ( no se si aquesta paraula existeix)
Aqui diuen q es triga 9 mesos (igual q l embaràs) a desembarassarse i tornar a ser/estar igual q abans, no només d manera física sino també emocional.
Jo em trobo prou be, ja m'he reincorporat ala feina, i l'únic q porto una mica regular es el tema Tira-llets ala oficina...sempre tinc por d produir poc, ja q em dona la sensació q la Julia xucla o buida el pit amb mes força/rapidesa
Pero apart d això... tot bastant normal
A veure si us animeu a passar i explicar com is va desde Juliol, q gairebé no en se res d vosaltres!

Petons
crunchi
:: zebra
:: zebra
Entrades: 1349
Membre des de: dj. ago. 08, 2013 12:51 pm

Re: ✿ ☼ ❤ MARES DE JULIOL 2017 ❤ ☼ ✿

EntradaAutor: crunchi » dl. nov. 13, 2017 10:20 pm

:content: ostres, m'acaves de fer enrecordar que si, que avui fa un any va ser el meu TE+.... avui just hem tingut enfermera i vacunes i he tingut un dia liat, i ni hi he pensat, i això que pensava q m'enrecordaria.... quin cap! :-)

Doncs si, avui el Nil fa 4 mesos (7.350kg i 66cm) i ho veig tot tan llunyà!!!! L'etapa del embaràs, les visites a la comadrona, les proves.... fins i tot el dia del part i els dies d'ingrés, em semblen llunyans.... els primers dies del nen, les primeres setmanes.... ha sigut un estiu ben maco (amb ls seves coses no tan bones, clar) però si, sembla més llunyà del que realment és. No ho sé, jo em trobo bé fisic i psiquicament, no sé si necessitaré arribar als 9m per "desembarassar-me" con diuen jejejje per tornar a ser la crunchi d'abans realment em costa veure'm-hi pq ara ls meves prioritats han canviat, les meves preferéncies, la forma de veure les coses... ha canviat. És molt curiós, si. Pero si, poc a poc m'he anat retrobant i assemblant-me més al que jo era (tot i que mai serem les d'abans, crec). Fisicament el tema del sòl pèlvic algo si que queda x canviar, pq el tema sexe no és com abans. Bueno i tinc la panxa fofa també, pero bueno, un mal menor.

Jo m'he comprat un tirallets electric i lo màxim que m'he tret ha sigut 75ml en 20min. D'un pit. No sé si és molt, si és poc.....i total, el nen no es va beure el bibe. :-:) la sensació q em trec poc jo tb la tinc Dolly. No hho sé, crec q és d'hora per treure conclusions.... de moment, me n'he tret 2 dies i està la llet a la nevera, res 50 ml....pero no sé, fins q el nen no es begui el bibe no pensaré que domino el tema tirallets. Me l'he comprat pq m'he apuntat a unes classes d costura, 2 h a la setmana... dos hores sense nen, per mi unicament, q ho necessitava. En 4 mesos no m'havia separat mai del nen, i el dijous passat vaig separar-me 2 horetes.... jo molt bé, ell es va passar 2h plorant com un boig i ni hablar del bibe. En fi ....

I com ha nat la reincorporació a la feina Dolly? En tenies ganes de tornar?

Cuideu-vos!!!! :-()-)
Imatge

Imatge
Avatar de l’usuari
RedBerry
:: tortuga
:: tortuga
Entrades: 317
Membre des de: dj. set. 08, 2016 11:04 am

Re: ✿ ☼ ❤ MARES DE JULIOL 2017 ❤ ☼ ✿

EntradaAutor: RedBerry » dt. nov. 14, 2017 9:42 am

bon dia noies!!!

He tornat a la feina que es quan em fico al SP, pero vaig de volit posant-me el dia... Quan pugui personalitzo i us llegeixo!!!

Molts petons! :-()-)
Avatar de l’usuari
RedBerry
:: tortuga
:: tortuga
Entrades: 317
Membre des de: dj. set. 08, 2016 11:04 am

Re: ✿ ☼ ❤ MARES DE JULIOL 2017 ❤ ☼ ✿

EntradaAutor: RedBerry » dj. nov. 16, 2017 10:32 am

Bon dia noies!

Avui sembla que si puc estar una estoneta per aqui.

Dolly Quina cronica mes maca! Molt emotiu tot i super rapid. M'alegro molt que tote dues estiguesin tant be. Si que es curios a nivell cultural aixo de la anestesia i lo rapid que vas anar cap a casa. Quan ho he llegit no me imagino a mi mateixa al casa el mateix dia!

Luciria Buuff quin postpart mes xungu has pasat! Espero que ja estigui tot perfecte mes a mes amb 3 nenes que si o si tens que tirar endevant! Dones com tu tenen la meva admiració.

Crunchi No et preocupis per el tema tirallets, a tot s'hacostuman aquests petits, i tots els canvis tenen el seu proces. Aprofita del temps per tu que sempre ve be.

Teniu en general totes uns bons/es toretes!

Nenes jo fa 2 setmanetes que he tornat al treball, i la veritat que es una estona que em serveix per distreurem, molt de treball atrasat i anem a tope.
El petit va a la llar, i el primer dia va ser el mes durillo, pero com es el mes petit el tenen entre cotons, esta super rialler amb les mestres, i bueno poc a poc. Aixo si han començat els mocs a saco, les tomes de llet que abans es prenia super be ara es un repte cada bibi :-o00m , pero sempre coincideix amb les que jo li dono. Ni si li dona el bibi el seu pare ni a la llar cap problema. En aquest sentit estic una mica de bajon, perque tinc la sensacio que es culpa meva.
El meu baby es petit a la revisio dels 4m va fer 60 y 6,3 kg, ara es pren bibis de 150, bueno o sels prenia. Vull continua am LAE fins els 6 mesos. Tambe dir que estic super contenta, perque em dorm molt be, desde ven petit va espaiar molt les tomes de la nit, i ja em dorm 7h seguidas per la nit, espero que no em canvii.
El tema roba m´ha fet pena sobretot guardar les coses d'estiu que encara li anaven, i ja no se les tornara a posar.
La veritat que la experiencia de ser mare ens canvia, pero per alguna manera no tinc la sensacio d'haber canviat, vaig molt mes cansada, pero em trobo igual, jo mateixa. No se com explicar-ho. Si tot continua igual, ho dire amb la boca petita. M'agradaria anar a per el segon de cara a l'any vinent.

Bueno no me enrotllo mes a veure si anem pasant.

Un petonet ven gran!
crunchi
:: zebra
:: zebra
Entrades: 1349
Membre des de: dj. ago. 08, 2013 12:51 pm

Re: ✿ ☼ ❤ MARES DE JULIOL 2017 ❤ ☼ ✿

EntradaAutor: crunchi » ds. nov. 18, 2017 3:02 pm

Redberryyyy quuna il lusió veure't per aquuuuuuuiiiii!!! :content: tot i que ens anem comunicant pel whassap, tb m'agrada llegir per aqui pk podem explicar mes coses :oset:

Doncs això que comentes de la llar, sempre he sentit dir això que expliques, que els 1rs dies és durillo per ells i per nosaltres jejeje però s'acaben adaptant i tot fa el seu procés. Tema bibe suposo q t'anyora, però no t'has de sentir culpable. Suposo q és la seva manera de reclamar-te, i que s'ha d'acostumar a la nova situació tb. A mi em passa que quan vaig a ls classes de costura i el deixo amb el seu pare, no vol bibe. Em sap greu per ell, però entenc q li costi acceptar el bibe, i espero q s'adapti també. Suposo q necessiten temps, angelets.

Aish jo tb estic pensant en repetir experienciaaaa!!!! :-D però no sé quant vull posar'm-hi pq em fa por la feina i el cansament i lo dur que ha de ser tenir-los tan seguits. Però per altra banda no vull que es portin molt.... i fa uns dies que penso en QUAN voldria començar la cerca. Em sembla tot molt precipitat pq només té 4 mesos i jo ja pensant en això.... però no ho puc evitar, vaig fent els meus calculs jejejeje si m'hi poso l'hivern que ve, el tindria a l'estiu del 2019 i es portarien 2 anys. Somiar és gratis, oi? No sé, de moment deixaré passar aquest any, fins q el nen cumpleixi el 1r any, i dspres ja veurem. Pero hi penso, si, hi penso molt.
Tu quina idea tens Redberry???? Alguna mami més que estigui pensant en el segon???

TEMA dormir quina sort Redberry, 7 hores!!!! El meu maxim m'en dorm 5.... i tinc nits que em dona la snsació de que estâ tota la nit emganxat a la teta :content: en fi, mooooolta paciencia.

Ui, se m'ha despertat d la migdiada :: cuqui ::
Us llegeixo noies!!!!!! :ok:
Imatge

Imatge
Avatar de l’usuari
RedBerry
:: tortuga
:: tortuga
Entrades: 317
Membre des de: dj. set. 08, 2016 11:04 am

Re: ✿ ☼ ❤ MARES DE JULIOL 2017 ❤ ☼ ✿

EntradaAutor: RedBerry » dl. nov. 27, 2017 9:52 am

Bona tarda!

Si per aqui ens podem esplaiar mes. Normal que per ell les 2 horetes aquestes han sigut dificils si ha sigut les primeres 2h que ha passat sense tu! Nosaltres com fem bibi si que habia marxat a comprar al super tranquilament i s'havia quedat amb el papi. Ja veures que mica en mica si acostuma a que el seu pare li doni el bibi.

Lo de la llar ha sigut mes dur per mi que per ell, perque com es el petit, el tenen entre cotons, i bueno quan veus que es pixa de riure amb cada cosa que li diuen les mestres es trenca una mica menys el cor.

El tema de repetir, cada cop ho penso mes. Abans de tenir el baby volia que no es portessin molts anys, pero clar primer vols veure com es l'experiencia. He de dir que he tingut molt bona experiencia de tot, de l'embaràs, del part, dels primers mesos de vida, i de le tornada a la feina rutines i al dia a dia. La tornada a la feina es el que per plantejar-me un segons mes por em feia. Pero al final et fas a les rutines noves. Tambe m'estic trobant "molta" gent al voltant que esta intentant quedar-se i no pot, es una cosa que em fa molt respecte. Al final no es pot programar perque surt quan vol. Pero bueno, ho hem estat parlant i segurament començariem a la primavera, a mes a mes no estic tomant pastiles per tenir el cos "net " d'hormones.
Vaja rollo os he ficat!

Espero que s'entengui perque avui no m'ha deixat dormir massa zz:-) zz:-)

A veure si alguna mes si anima !

Molts petonets!
Avatar de l’usuari
dolly
:: rateta
:: rateta
Entrades: 159
Membre des de: dl. març 24, 2014 6:25 pm

Re: ✿ ☼ ❤ MARES DE JULIOL 2017 ❤ ☼ ✿

EntradaAutor: dolly » dl. nov. 27, 2017 12:40 pm

Hola noies!

Redberry q be saber de tu!!
Ja pensant en el segon??
Mirant enrere jo tambe considero q he tingut un bon embaràs i part, pero tot i això em sembla una mica aviat.
Pero entenc el q dius q mai se sap si es trigarà gaire a encertar i si vols q no es portin massa temps entre ells...
Ja ens informaras!
Jo encara no m'ho plantejo, desde q va néixer la nena q no hem retornat al mateix ritme d PIntxitos q abans, així q intentarem trobar una mica d temps per nosaltres.

Crunchi, tu quan et reincorpores ala feina ?
Ja va be q facis una activitat sense el petit Nil així quan tornis ala feina ja no s'haurà mig acostumat i no et trobarà tant a faltar.
Tens possibilitat de treuret llet ala feina?
Jo ho faig i així tinc llet per la nena, per així allargar una mica LM pero algun dia li hem donat d artificial.

La setmana passada vaig anar a Zurich per feina 3dies, pero desde q he tornat q a les nits dorm pitjor, es desperta 2-3 vegades, quan abans ho feia 1o cap, i per la nit q només vol teta..
També m'he adonat q quan torno d la feina, encara q ella hagi pres un bibi 1h abans d jo arribar, quan em veu es posa "pesada" i la única cosa q la calma es fer pit... he arribat ala conclusió q es la seva manera d estar amb mi pq m'ha trobat a faltar... a vosaltres també us passa algo similar?

Tema vacunes, vaig llegir sobre la bexsero, q no es obligatòria a Catalunya i per això no entra per la SS
Vaig preguntar aqui, i m'han dit q no entra pero q la puc demanar i pagar-la apart, pero la infermera q les posa m'ha dit q de cara l'any vinent faran canvis en la llista d vacunació i q entrarà no la becsero pero una similar per cepes poc freqüents d meningitis. I q m'esperes abans d demanar la pq així m'estalviaria els diners.
Potser per Catalunya fan el mateix?
Vosaltres els hi posareu?

Petonets ens anem llegint!
crunchi
:: zebra
:: zebra
Entrades: 1349
Membre des de: dj. ago. 08, 2013 12:51 pm

Re: ✿ ☼ ❤ MARES DE JULIOL 2017 ❤ ☼ ✿

EntradaAutor: crunchi » dt. nov. 28, 2017 10:11 am

Bon dia boniques!!

doncs si, ara ho comentavem pel whassap, que em sembla que tenim la crisis dels 4 mesos. Els ritmes de son han canviat, fa moltes presses nocturnes... avui hem dormit millor i diria q només ha fet 4 presses, pero la nit anterior.... :ufs: fatal. I he consultat per internet i si, diu que es la crisis dels 4 mesos. Aixi que res, molta paciencia, que passarà. :ok: És el que comentes Dolly, demanen molt pit. El meu quan l'he deixat amb el meu marit, quan torno fem molta teta i em va mirant tota l'estona.... crec que és el que dius, que ens han anyorat i ens ho fan saber així jejejej pobrets :oset:
Crec que no ho vaig comentar per aquí, però un dia d'aquests li vaig ensenyar un biberó buit, perque "jugués" tocant, chupant.... vaig posar després llet meva que m'havia extret abans i voilà!!! Se'l va pendre!!! Aviam si aixi agafa els bibes que li donarà son pare quan jo no hi sigui.... pq ja duiem 3 tardes de dijous que segons el meu marit no li agafava el bibe, i em feia patir que passés gana pobret jejejej

Tema vacunes Dolly, sí, aqui escara s'està comercialitzant la Bexsero però he sentit dir tb això que dius, que en sortirà una altre. De moment jo només tinc q dosis de la Bexsero, i em va recomanar l'infermera que li posés als 6 mesos i en teoria, aixi ho faré. Així que la que tinc encarregada (la 2a dosis) és aquesta, la Bexsero. Es que crec que no hi ha massa informació de la nova que ha de sortir..... jo el que sé és pq ho he buscat a internet, ells no m'han dit res.

Jo he tingut molta sort i encara em queda una mica per incorporar-me a la feina. Tenia el mes de vacas pendent i la feina on treballo han tret una ajuda aquest any que et permet tornar a la feina unes setmanes més tard. Així que he tingut moltissima sort, si, pq em permetrà fer LME fins els 6 mesos perfectament. Al tornar aviam com va, em vaig comprar l'extractor de llet però no sé si em serâ complicat montar-m'ho (no tinc lloc basicament, em trec poca quantitat i tindré poc temps...), aishhhh aviam. M'agradaria fer fins l'any LM, pero aviam com va. De moment em donaré per contenta si faig els 6 mesos.

Doncs si redberry jo tb ho tinc al cap aixo de buscar el segon jejeje és el que dius, vols "viure" tot lo d'aquest fill, però donar-li un germà és algo que crec que li pot ser molt bo. I crec que així els fas creixer junts i ho viuen tot junts, que estan mes units vaja. Jo no tinc germans, tot i que tinc dos cosines que fan la funció de germanes, però viuen lluny i no és el mateix.... La meva parella té germans però no hi ha roce.... i a mi m'agradaria que el meu fill pogués tenir un germa/na al costat. Quan per les xarxes socials veig mares que tenen dos fills seguidets, se'm cau la baba jejeje però em fa por que és MOOOOOLT dur. He conegut una mami d'aqui on visc jo que té la nena juliolera i un fill de 2 anys, i va de cul. Però clar, potser compensa no? No ho sé. Ho tinc al cap i a mi quan algo se'm posa al cap, costa que marxi jejejjeje jo pensava més en buscar cap a l'hivern que vé, tornar a ser mami pel 2019.... no sé. Em prenc les pastilles jo, pero crec que ho deixaré. Per la poca activitat que tenim.... :-D i menos merdes al cos, com se sol dir. No ho sé.

Veig que estem mes o menys igual jejejje no us dóna la sensació que aquestes ultimes setmanes s'han espavilat molt els bebés??? El meu ho mira TOT, ja aguanta be el cap, fa molts sorollets com si volgués parlar, esta més actiu.... per menjar-te'l està. Pero cada cop més nen i menys bebé. No us sembla? :camio:


Anem parlant!!!!! :-()-)
Imatge

Imatge
Luciria
:: puça
:: puça
Entrades: 38
Membre des de: dl. jul. 03, 2017 12:01 pm

Re: ✿ ☼ ❤ MARES DE JULIOL 2017 ❤ ☼ ✿

EntradaAutor: Luciria » dg. des. 03, 2017 10:10 pm

Bones a totes!!! Que tal, com us va!! Jo fa temps que no entro, la veritat que amb els tres peques no paro, les grans per estudis i el peque per que necesita de mi tota la estona jejeje.
He llegit tema dormir i vacunes. El dia 18 el peque fara 5 mesos ja i desde els 3 que puc dir i toco fusta, que es bonissim per dormir, sobre les 22.00h pren l'ultim bibi i ja no es desperta fins a l'altre dia sobre les 8 o 9 del mati.

Tema vacunes, jo la bexsero encara no li he ficat al petit, espero fins als 6 mesos que aixi son 3 dosis, a les grans ja els hi he ficat la primera dosis i ara per el Gener li toquen la segona i ultima dosis, he de dir que una ruina de diners ?-), tres nens a 100 y pico cada vacuna imagineu el dineral pero bueno hem quedo mes tranquila ficant-li.

Tema menjar, heu comenzat a donarli cereals? La meva infermera m'ha recomanat que com que el nen creix be que fins als 6 mesos no comenzi amb res mes que no sigui llet.

Petons a totes
crunchi
:: zebra
:: zebra
Entrades: 1349
Membre des de: dj. ago. 08, 2013 12:51 pm

Re: ✿ ☼ ❤ MARES DE JULIOL 2017 ❤ ☼ ✿

EntradaAutor: crunchi » ds. des. 09, 2017 10:55 am

Hola boniques!! :content:

No, nosaltres fem només teta, aixi que de cereals res de res (crec que és apartir dels 6mesos fent LME. Tu fas bibe LA Luciria o li dones barrejat amb la teva llet???

Hem començat a donar-li trossets de mandarina dins de la red aquesta anti ofegament, i ho va xupant, però res més. El nen encara no se sap seure i amb la boca només fa l'acció de xupar, aixi que no el veig preparat per res més (en tema sòlids vull dir). Ho deixo per mes endavant. Fareu BLW vosaltres?? Jo crec que ho provaré, aviam com ens va.

Tema vacunes és un dineral, si. Nosaltres nomes tenim 1 dosis de la bexsero (la tinc a la nevera), la 2a dosis no ha arribat encara, pero al gener farà els 6 mesos i crec que ja li posaré. Confio en que tindré temps de que arribi la següent dosis aviat, no sé.

Que guay que et dormi tan be Luciria, el meu continua amb ela seus 4 o 5 despertara. Alguna nit puntual s'ha despertat nomes dos cops, pero no s'ha repetit més jejeje en fi, paciencia.

La setmana que ve ja em fa 5 mesos i crec que aquest 4t mes ha fet un cavi brutal. Com aguanta el cap, com et segueix amb la mirada, com agafa les coses, ja esta a punt de girar-se ell sol tota la volta... cada dia va practicant, i cada dia sembla que apren algo més. No sé, ha fet un canvi....!!!! Imagino que els vostres iguals clar :oset:

Ara té mocs, i bueno, estem en ello. He provat monodosis de suero, ara estem amb Rhinomer.... neu:-)

Espero que estigueu be, ens anem llegint!!! :ok:
Imatge

Imatge
Luciria
:: puça
:: puça
Entrades: 38
Membre des de: dl. jul. 03, 2017 12:01 pm

Re: ✿ ☼ ❤ MARES DE JULIOL 2017 ❤ ☼ ✿

EntradaAutor: Luciria » dg. des. 10, 2017 4:13 pm

Crunchi, el tema si li dono bibi, si, nomes li dono bibi, i lo de BLW la veritat es que cada cop l'escolto mes pero a mi hem fa molta por jejeje soc una mica cagadeta per aixo, jejeje. Pero alomillor si que es millor per els peques no se..

En tema canvis, jo lo que he notat es que vol agafar tot lo que veu I directament va tot a la boca jeje. Fins el dia 18 de desembre no fa els 5 meses aixi que suposo que sera normal que encara no es quedi sentadet tot sol, aixo si xerrar ho fa que dona gust, te unes rialles i unes converses que no veguis, si no li dius res et provoca per que li parlis, el tema de girarse com dius el meu encara li costa, pero bueno suposo que sera cuestio de temps i dependra de cada nen.
Tema dents com aneu? Tinc una amiga que el seu peque ja te una dent amb 3 mesos :r), el meu babeja molt pero res de res encara.

Petons a totes boniques
crunchi
:: zebra
:: zebra
Entrades: 1349
Membre des de: dj. ago. 08, 2013 12:51 pm

Re: ✿ ☼ ❤ MARES DE JULIOL 2017 ❤ ☼ ✿

EntradaAutor: crunchi » dl. des. 11, 2017 11:27 am

:-D siii veig q estan en la mateixa etapa!! :camio: moltes babes, voler tocar-ho tot, parlar, bellugar-se.... jejeje Si, suposo k cada nen té el seu propi. ritme, és el k se sol dir. Tot i estar en una mateixa etapa (es porten dies), despres cada nen va fent.... El meu tp s'asseu per exemple, i de dents de moment cap tampoc, pero se li veu les genives molt claretes, quasi blanques. Aixo esta a punt de caramelo crec jejejeje
La nostra comadrona ens va dir k coneix el cas d'algun bebe k ha nascUt amb 1 dent.....imagina!!!, :-)(-:

:-()-)
Imatge

Imatge
Avatar de l’usuari
RedBerry
:: tortuga
:: tortuga
Entrades: 317
Membre des de: dj. set. 08, 2016 11:04 am

Re: ✿ ☼ ❤ MARES DE JULIOL 2017 ❤ ☼ ✿

EntradaAutor: RedBerry » dt. des. 12, 2017 11:56 am

Bon dia noies!

Us he llegit una mica en diagonal pero buena la feina es lo que te :-o00m :-o00m :-o00m

Sembla mentida que cada cop son mes nens i menys bebes. Nosaltres aquests dies em notat un canvi molt bestia, ja riu sempre que li fas tonteries, vol jugar mes, :-o00m li noto mes que s'esta fent la seva personalitat, no se com explicar-ho.
El tema que dieu de voltejar el nostre hoha feta cops contats, el que si que li agrada es quedar-se com asegut pero el pobre no te tot l'equilibri que necesita i cau, i es pixa de riure! :content: :content:

Lo de les vacunes... bff amb 3 que tens Luciria no mu puc imaginar, la de la farmacia es posara contenta. Nosaltres tenim encarregada la bexero, pero te una llista de espera molt llarga, perque et donen les 3 dosis seguides, y bueno ens van dir uns 8-9 mesos.

Heu fet reportatges de fotos per nadal amb els peques? Nosaltres ho hem deixat massa i tot em sembla bastant car, aixi que farem un montatge a casa a veure que tal queda! Aquest nadal m'esta fent moltissima ilusio perquer sera la primera del petit :love: Tothom diu que encara no si entera, pero jo si i mira vaig com una nena petita >.-<: >.-<: >.-<:

Ens anem llegint! Petonets!

Torna a “Per mesos”

Qui està connectat

Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 1 visitant

Membre de l'AMIC Control OJD Nielsen Hosting i Dominis.cat a CAT1.NET

Actualitat ::