Ovodonació

Tractaments, clíniques, medicaments..
sil38
:: granota
:: granota
Entrades: 216
Membre des de: dv. abr. 29, 2016 5:15 pm

Re: Ovodonació

EntradaAutor: sil38 » dl. des. 11, 2017 10:26 pm

Hola boniques!

Hera: com estas? Has pres una decisio? Un petonarru!

Venus: que be!! Disfruta de cada moment!muaks!

Blaucel i Mi pumki: que vagi molt be el cicle natural!! Espero que ho aconseguiu! Petons

Capgrossa:la transfer es la part mes xula del tractament! Es un moment magic! Espero que sigui la primera i última! Petonets

Manyaga: com et trobes?tot be?

Kiske:com vas?

Mode ego:jo de moment no tinc novetats,amb la regla de gener que será entre el 9 y 12 anirem per un frigo!!!tinc tantes ganes!!i espero que es quedi amb mi!!!!


Molts petonets a totes!!!!
Avatar de l’usuari
manyaga
:: poltre
:: poltre
Entrades: 662
Membre des de: dg. ago. 24, 2014 3:27 pm

Re: Ovodonació

EntradaAutor: manyaga » dc. des. 13, 2017 12:19 pm

Sil, això és d'aquí a res! Doncs desconnecta aquests dies de Nadal, i jo també espero que l'esquimalet es quedi amb tu, aquest sí! x*x*x

Hera, no escoltis el tic tac! Segur que aviat et decideixes i vas a per totes!

Capgrossa que bé, ja estàs en betaespera!! A mi em va passar igual al sortir, em feia por fer tot, i encara que sabem que no té cap sentit, em sembla que ens passa a totes! I súper bé 3 pingüs, tot ha anat genial! Ara a descansar, a mi en la betaespera m'agrada posar-me escalfor al niuet amb el sac de llavors, perquè l'embrionet estigui calentó i ja no vulgui marxar, i sobretot positiva i feliç, i segur que aquest es queda amb tu! :love:

Blaucel, ja ens diràs que t'han dit de quan començes, espero que et vagi bé aquest cicle natural i no tinguis que donar-hi més voltes.

Mipumki i tu ja has començat el cicle natural, que bé! Confiem que l'ovulet del mes us doni una alegria, molta sort!

Apolonia, et recordo del gener que vas aturar la transferència d'embrions, jo llavors estava a punt de fer la 1a fiv i vam coincidir en algun post.
Que bé aquest canvi! Me'n alegro que ara vagis a ovo acompanyada, potser per això vas haver d'esperar, perquè el destí era aquest : lasito : molta sort en aquesta nova aventura!

Venus ostres 22 setmanes ja! quina alegria llegir-te i enhorabona per la princesa :cnena:

Per part meva una mica en standby esperant a la eco de la setmana 12, confiant que aquest cop anirà bé i alhora amb pors per si no és així...paciència i anar passant dies, no queda una altre! :-o00m
Venus32
:: formigueta
:: formigueta
Entrades: 54
Membre des de: dg. jul. 24, 2016 8:15 am

Re: Ovodonació

EntradaAutor: Venus32 » dj. des. 14, 2017 3:53 pm

Hola boniques!!!

Capgrossa que bé!!!! Et desitjo tota la sort del mon perquè tinguis una súper beta! També ho recordo amb molta emoció el moment transfer, jo vaig fer fotos perquè així quan li expliqui la petitona podrà veure les nostres cares de felicitat.

Sil38, ja fas transfer el mes vinent?!?!?! Això ja està aquí, les festes passen volant i després esperem que el teu esquimalet es quedi amb tu per sempre!

Alpolonia benvinguda! Nosaltres ens vam fer el recombine que es semblant al vostre test però menys complert i es la millor inversió de diners que hem fet! Perquè ens va sortir una mutació xunguilla que es veu que es freqüent i que els nens no viuen més de 20 anys amb trasplants de pulmó i demés... Evidentment que cadascú es molt lliure de decidir que fer, però si es pot evitar un patiment extra, doncs millor!

Manyaga, com vas? Tens algun simptoma? Jo no en tenia cap dels típics, només recordo tenir alguns calfreds.

Hera, com van les desicions? Suposo que es difícil ja que si pagues per pocs fa por que no vagi bé a la primera, i si pagues per més es molt més car, i tu només vols un ben boniquet que es quedi ben enganxadet! Et desitjo tota la sort del mon amb el que decideixis!

Netta benvinguda! Es veu que si, que hi ha bastantes noies donants i suposo que ho fan per ser solidaries i per la compensació econòmica. Quan vas en metro i et baixes a zona universitària i on estan les universitats, quan puges les escales mecàniques hi han anuncis de donació d'ovuls, així que gairebé la majoria de donants son joves.

Que vagi molt bé guapes!

Salut!
- 2000 Em congelen teixit ovàric per quimio.
- 2015 Implant teixit ovàric.
- 2016 Aparició d'algun òvul, però cap en bon estat.
- 2017 Buscant Ovodonació
- 07/2017 Transferència
- 08/2017 Beta +++
- 04/2018 Neix la nostra petitona
Avatar de l’usuari
manyaga
:: poltre
:: poltre
Entrades: 662
Membre des de: dg. ago. 24, 2014 3:27 pm

Re: Ovodonació

EntradaAutor: manyaga » dj. des. 14, 2017 4:13 pm

Venus quina sort! Jo els tinc tots els símptomes i molt bésties, molt mal de cap,marejada i amb nàusees tot el dia, malestar al cos..la veritat és que mai m'havia trobat tant malament! :-D
Van començar a la setmana 5 i ja estic a la 9+3 i això no para.
Al principi estava desesperada suposo que entre les pors que no anés bé i lo malament que em trobava, pensava que si acabava en avortament i havia de patir tant, em moria..quan vaig fer la eco de la s8 que tot avançava bé, doncs vaig canviar el xip pensant que després de tot el que he passat per estar embarassada ara aguantaré el que calgui..però mai m'hagués imaginat que em podria trobar tant malalta per estar prenyada! Pensava que potser les hormones extres accentuàven símptomes, tu has pres progesterona i estradiol fins la s12? Jo prenc 800mg de progesterona i 6 mg d'estradiol..quines ganes de deixar-los ja!
Netta
:: puça
:: puça
Entrades: 27
Membre des de: dv. nov. 24, 2017 12:49 pm

Re: Ovodonació

EntradaAutor: Netta » dj. des. 14, 2017 4:31 pm

El tema de l ovodonació em té molt intrigada i sabeu per què??? Digueu-me boja.. però el quan fem les puncions qui no ens diu q ens roben òvuls?? Ja sé q no ho hauria d pensar, però ho penso!
Fins q algú no em demostri el contrari.... o sigui q necessito la vostra opinió sincera o si més no real, si sou metges...

Gràcies
Avatar de l’usuari
Capgrossa
:: formigueta
:: formigueta
Entrades: 83
Membre des de: dg. abr. 10, 2016 3:59 pm

Re: Ovodonació

EntradaAutor: Capgrossa » dj. des. 14, 2017 8:09 pm

Hola, boniques!

Mipumpki, que bé que ja estiguis en marxa! I confiem en l’ovulet del mes, i tant! :p-)

Blaucel, com vas??

Hera :-*

Sil38, el gener és a tocar i un no res engeges motors, ole!

Manyaga, gràcies pels bons desitjos, tant debó és vulgui quedar... Jo també vull que estigui calentet, però a vegades tampoc vull que s’axixarri! :love: La propera eco anirà bé, segur, però entenc les pors... Tot i així, com tu ben dius: hem de ser positives, i visquen les nausees i els mareigs! >.-<:

Venus32, vas fer fotos i tot? Que xuli! Jo estava tan emocionada i amb ganes que no pensava en res mes, això si, li vaig fer una foto al meu home a l’habitació, vestit per entrar a quiròfan. Tant debó li pugui ensenyar algún dia al meu bitxet i li pugui dir “aquí el papa preparat per coneixe’t” ☺ Cuida’t moltissim!

Apolonia, a nosaltres a IVI ens vam informar de que es feia el TCG, però en cap cas ens el van “imposar”, ni molt menys. De fet, va ser el meu home que va comentar que ja que haviem arribat fins aquí, perquè no mirar de tenir uns embrionets el mes sanets possible? Evidentment tot això no ho mirariem si haguèssim tingut el nostre fill/filla sense haver de recòrrer a la RA, però ho hem hagut de fer i vam decidir fer el Test. Un altre motiu era pensar en un nen que hi ha a la meva ciutat amb una malatia “desconeguda”, es fan actes solidaris per recaptar diners per a la investigació d’aquesta malaltia i hi pensó en ell molt sovint. El test de IVI “escajena” 600 malalties, en el nostre cas, del meu home i la donant. El meu home es portador del gen d’una aquestes 600 malalties estranyes. A ell no li afecta, però si la donant també fos portadora, el petit la tindria si o si. Per a nosaltres val la pena, tot i que la genètica és complicada i res no assegura al 100% un nen completament sa, però si descartem moltes patologies.
El Recombine és una altra prova, i si no estic equivocada, “escaneja” 300 malalties.
Decideixis el que decideixis estarà bé, perque será la vostra decisió i no hi ha més.

Netta, i perquè ens hem de refiar que a la farmàcia ens vengin el que hem demanat i no qualsevol altre cosa? O perque refiar-nos del nostre botiguer que ens diu que els ous que comprem són d’una granja de la comarca?? Perque crec que hem de confiar, les relacions humanes (o de negocis) funcionen amb la confiança. Si sempre veièssim “màfies” al nostre voltant crec que no viuriem (al menys jo). Que els preus son abussius? Segur (encara ho son més als EEUU), però que “robin” òvuls... No hi entenc gaire del tema, però quans ovuls hauria d’haver fet la dona que a mi m’ha donat 10 perque li robèssin?
Bé, les opinions són lliures, i no voldria molestar-te, però si tens dubtes i -sobre tot- no confies en el teu equip mèdic... potser, i només potser, no estàs en el camí correcte. Hi ha més vies per ser pares, i l’adopció també n’és una, tot i que també podries dubtar d’on ve realment aquesta criatura... tot plegat pot ser ben complicat, no trobes?

En fi, que penso en veu alta, i no sé si és el xut d’hormones o què, però estic una mica sensible, aix...

I canvio de tema. Ho vaig veure ahir a Youtube. Mamaingeniera, diagnosticada de “fallo ovárico precoz”, que va tenir el seu nen gràcies a RA, embarassada de bessons de manera “natural”. Els videos són molt emotius... com de capriciosa pot ser la vida, oi?

Apa, i avui ho deixo aquí. Petons per totes.
20/01/15: embaràs natural, pérdua a les 6+5 setmanes
10/05/17: búsqueda de donant
20/09/17: habemus donant: ovulets x*x*x
24/11/17: comencem tractament
09/12/17: transfer
20/12/17: beta de 679
29/12/17: primera eco de control
09/01/18: Li escoltem el cor. Detecten un hematoma retrocorial a l'úter (sagnats).
09/08/18: neix la nostra filla :love:
Avatar de l’usuari
manyaga
:: poltre
:: poltre
Entrades: 662
Membre des de: dg. ago. 24, 2014 3:27 pm

Re: Ovodonació

EntradaAutor: manyaga » dj. des. 14, 2017 9:27 pm

Netta, pel que m'ha semblat llegir estàs embarassada no? És que no entenc perquè li dones tantes voltes a les donants si no has de fer ovo..com diu la capgrossa, màfies ni poden haver en molts llocs, però diria que a hores d'ara, hi ha molts controls i hem de confiar en la professionalitat de les clíniques. No crec que les clíniques siguin uns sants, van a fer calers i és un negoci, i s'aprofiten dels nostres problemes, però em sembla surealista pensar que els meus 8 òvuls vinguin d'algú que no sigui d'una donant, escollida segons les meves característiques. Igual que hi ha molts homes que donen esperma, doncs hi ha noies joves que fan un acte solidari i a més reben una compensació econòmica important, i gràcies a elles moltes dones que no podem tenir fills propis, aconseguim el nostre somni..així que, l'últim que ens cal és pensar que els òvuls siguin robats...si anessim mal pensant de tot viuriem emparanoïats i desconfiant de tot i de tothom.
Aixx jo també tinc les hormones revolucionades i també estic molt sensible :-:)
Hera13
:: rateta
:: rateta
Entrades: 173
Membre des de: ds. març 19, 2016 4:03 pm

Re: Ovodonació

EntradaAutor: Hera13 » dj. des. 14, 2017 10:47 pm

Bona nit!! :content:
Doncs jo no les tinc de revolucionades, més aviat tot el contrari... No en tinc! I estic d'acord amb tu Manyaga.
jajaja! M'ha fet fins i tot gràcia, en serio, no t'ho prenguis malament, però has de reconèixer que és una anada d'olla pensar que roben els òvuls a dones que també van a fer-se un tractament per tenir un fill, has parat a pensar que dius?

Mira, jo també he mirat els teus comentaris en altres fils, i els he llegit, com diu Manyaga, estàs embarassada d'un nen, perquè et preocupa tan llavors el tema dels òvuls? És que penses que t'han robat els teus?
No sé, si vols la meva opinió sincera, jo també sóc mal pensada i tot sovint desconfio molt sobre moltes coses de les clíniques i estic segura que podrien reduir el cost dels tractaments i potser alguna cosa mes, però no veig cap sentit el que dius, no tinc cap indici, ni cap fil que em pugui dur a pensar això...
Petons a totes! :-o00m
2014 Buscant bb, troben càncer d mama,no sere mare
2016-Permís x suspendre medicació, a per ovo
Maig 2017- Trànsfert +3- Beta :ufs:
14-7-2017- Transfer +5 blasto x*x*x - Beta positiva
21-9-2017- Avort diferit set 8+ 2
Legrat, nena... no queden frigos
20-12-2017- Canvi clínica
2-02-2018- Transfer +3 beta, :ufs:
8-03-2018- Transfer 2 +3...
Hera13
:: rateta
:: rateta
Entrades: 173
Membre des de: ds. març 19, 2016 4:03 pm

Re: Ovodonació

EntradaAutor: Hera13 » dj. des. 14, 2017 10:54 pm

Per cert! Sil!! Que guay! Me n'alegro un munt! A veure si et pillo... ..::··
2014 Buscant bb, troben càncer d mama,no sere mare
2016-Permís x suspendre medicació, a per ovo
Maig 2017- Trànsfert +3- Beta :ufs:
14-7-2017- Transfer +5 blasto x*x*x - Beta positiva
21-9-2017- Avort diferit set 8+ 2
Legrat, nena... no queden frigos
20-12-2017- Canvi clínica
2-02-2018- Transfer +3 beta, :ufs:
8-03-2018- Transfer 2 +3...
Netta
:: puça
:: puça
Entrades: 27
Membre des de: dv. nov. 24, 2017 12:49 pm

Re: Ovodonació

EntradaAutor: Netta » dv. des. 15, 2017 6:00 am

Perdoneu-me, porto una anada d’olla monumental.... gràcies x contestar...
No sé q em passa.. estic donant voltes a tot..
hi ha dies q sento molta angoixa per tot, pel que ha de venir, per la meva inseguretat...
Avatar de l’usuari
manyaga
:: poltre
:: poltre
Entrades: 662
Membre des de: dg. ago. 24, 2014 3:27 pm

Re: Ovodonació

EntradaAutor: manyaga » dv. des. 15, 2017 7:01 am

Netta, t'he de dir que ahir vaig buscar el teu perfil i em vaig indignar. Vaig llegir que estàs embarassada i volies una nena i que el teu gran disgust és que portes un nen. El meu consell és que no pensis ni en tractaments, ni en donants ni en tot això, i si hi penses, que sigui per valorar el que tens. Les que passem per ovo, la majoria portem un camí molt dur, algunes hi són per malalties, altres perquè hem recorregut un llarg camí en el món de la RA, amb tractaments fallits, amb avortaments..i amb un gran dolor que no et pots ni imaginar. I arribar a ovo i que una donant anònima ens doni els seus òvuls (bé, no ens els dóna que els paguem) per complir el nostre somni és un regal que mai li podrem agrair. I un cop has passat per un infern personal durant aquest trajecte que t'ha menjat per dins i per fora, un cop embarassades no ens importa res, el meu embrionet no porta la meva genètica, i la veritat és que em fa la persona més feliç del món. I no m'importa si és nen o nena, l'únic que demano és un fill sa, res més..
Avatar de l’usuari
Estrellaguineu
:: papallona
:: papallona
Entrades: 110
Membre des de: dv. des. 15, 2017 2:39 pm

Re: Ovodonació

EntradaAutor: Estrellaguineu » dv. des. 15, 2017 2:54 pm

Hola a tothom!
Després de 10 anys torno a Socpetit...com passa el temps....us faig cinc cèntims.
fa 10 anys vaig estar en tractaments d'Inseminació artificial i posteriorment una invitro amb resultat d'avortament. Després de tot vam donar-nos un descans.
ara amb 44 anys, nova parella i ganes de fer un últim intent de poder fer realitat la maternitat crec que la possibilitat està, per minimitzar riscos, en la ovodonació. Jo vaig estar a Institut Marquès i pel que fà a la clínica cap queixa.
M'agradaria poder trobar opinions i experiències sobre el procés, el tema de l'edat, preus etc... doncs econòmicament anem ben justets.
Moltes gràcies i encantada d'estar aquí de nou
2008 2 IA i 1 FIV amb 2 avortaments com a resultat :ufs:
2018 44 anys i em dono última oportunitat per :-())
23/7/2018 Transfer 1 blasto OVO no queden frigos
2/8/2018 BETA positiva +++ 115
29/8/2018 hematoma i avortament diferit
22/12 /2018 Transfer 1 blasto OVO i 3 frigos
2/1/2019 beta ++++ 700
Avatar de l’usuari
Capgrossa
:: formigueta
:: formigueta
Entrades: 83
Membre des de: dg. abr. 10, 2016 3:59 pm

Re: Ovodonació

EntradaAutor: Capgrossa » dv. des. 15, 2017 3:44 pm

Manyaga, no puc estar mes d’acord amb tu. L’altre dia mentre esperàvem a l’habitació per la transfer el meu home em va preguntar “si ara mateix poguessis triar, que voldries, nen o nena?”. Tinc dues nebodes que vam criar a casa i amb les que vaig gaudir moltissim, així que si fos una nena seria la nineta de la casa, però és que si fos un nen també seria el ninet de la casa. La meva resposta va ser “a aquestes alçades de la pel·licula, el que vull es un nadó sa als meus braços”, la resta m’és ben igual. Vull ser mare, i això és el mes important, això i que el petit o petita estigui sanet.

Estrellaguineu, benvinguda. Tenim la mateixa edat, però jo tinc el meu cumple a tocar (el mes vinent). El procés amb medicacions, i tot de coses que van sumant pot anar sobre els 10/11 mil euros (o més). Es com un degoteig de calers: ara pago una cosa, ara una altra, ara una altre mes... És un esforç econòmic important, però espero que valgui la pena, això, i que el nostre cotxe de 25 anys ens aguanti uns quants mes :-D Mes val que ens ho prenguem amb sentit de l’humor, que si no...

Petons a totes!
20/01/15: embaràs natural, pérdua a les 6+5 setmanes
10/05/17: búsqueda de donant
20/09/17: habemus donant: ovulets x*x*x
24/11/17: comencem tractament
09/12/17: transfer
20/12/17: beta de 679
29/12/17: primera eco de control
09/01/18: Li escoltem el cor. Detecten un hematoma retrocorial a l'úter (sagnats).
09/08/18: neix la nostra filla :love:
Apolonia
:: cèrvol
:: cèrvol
Entrades: 529
Membre des de: dj. des. 04, 2014 10:28 am

Re: Ovodonació

EntradaAutor: Apolonia » dv. des. 15, 2017 8:40 pm

Hola noies!
Gràcies per la benvinguda "oficial", tot i que jo ja rondava per aquí fa un temps (Adopció embris).
Em reconforta veure que hi ha bon ambient aquí.
Finalment hem fet el TCG. Ara ja esperant resultats i donant.

Em costarà "conèixer"-vos a totes i tots els casos, recordo per altres foros, sobretot en un d'IVI que vaig estar en el primer tractament, que havia de prendre apunts per recordar-me de tothom.. ;-) però val la pena pel recolzament que s'hi troba!

MANYAGA, veig que estàs ja embarassada! que passi aviat el malestar.. prens el CARIBAN? tothom diu que va bé... i confia que tot anirà bé!!!M'ha semblat llegir que tu també 44?? jo 45 aviat!!!

HERA! he llegit el què t'ha passat, quin greu. Ja saps que "quién la sigue la consigue"!!! espero que el proper cop facin diana de la bona! Merci per la info del TCG; sí, IVI és molt cara, però és la clínica a la que vaig anar el primer cop.. i ja m'hi quedo.. què hi farem!

Sort MIPUMKY i merci tmb per la info del TCG!!

CAPGROSSA, he llegit el relat de la teva transfer. M'ha recordat la meva, i és cert que és un moment molt bonic.. merci per compartir-lo i ara a esperar una beta ben maca i el començament d'una nova vida amb bebè!

BLAUCEL gràcies tamb per la info i la benvinguda, i molta SORT!!!

SIL sort .. el 9 o 12 de gener està aquí mateix, quina manera de començar l'any més maca, amb un frigonet aviat amb tu!

VENUS, molta sort i gràcies per explicar la teva experiència

ESTRELLA GUINEU benvinguda! jo també sóc una nova reincident. De fet vaig començar el primer tractament fa 3 anys com a mare soltera, però en fa uns 8 vaig intentar una adopció en solitari també.. i ara ho torno intentar, aquest cop en parella i també amb 44 anys. Estaria bé reactivar el post que hi havia de mares grans. Que tinguis sort!

Us deixo per ara noies, algunes dieu que us quedeu soletes, però com veieu entrem de noves a prendre el relleu..

Algún dia escric la firma.
Bones pre-festes.
Avatar de l’usuari
alaska
:: tigre
:: tigre
Entrades: 751
Membre des de: dc. feb. 20, 2013 6:01 pm

Re: Ovodonació

EntradaAutor: alaska » ds. des. 16, 2017 3:57 pm

Netta, tots els comentaris que havia llegit teus a diversos fils de reproducció assistida ja m'havien semblat estranys, perquè preguntaves i preguntaves però no aportaves res de la teua situació. I ací molta paciència i bona voluntat han tingut moltes "assessorant-te".

Ara pel que estan dient m'ha picat la curiositat i he buscat les teues entrades i resulta que sí, que estàs embarassada, pel que no tenen cap sentit totes les preguntes que fas. De fet, ni tan sols sembla que hages tingut problemes per a embarassar-te. Especialment interessants són les entrades en que et mostres deprimida per esperar un nen quan tu volies una nena i l'altra en que dius que ni et plantejaries quedar-te embarassada amb 40 anys.

Demostres una manca de sensibilitat amb el tema que m'espanta. Així que espere que sigues un troll i no una persona real, que vaja a tindre un fill real al que no li puga posar faldilletes ni pentinar amb llacets. Vergonya em donaria si és cert que penses el que expresses fer comentaris en un fil d'ovodonació sembrant dubtes sobre l'origen dels òvuls o sobre on van a parar els nostres òvuls quan ens fan una punció.

Espere no llegir cap més comentari teu enlloc.
Jo 39, ell 44
Fallo ovàric precoç
6 FIV (3a trànsfer): abril 2015 > POSITIU!
Imatge
Imatge
Avatar de l’usuari
manyaga
:: poltre
:: poltre
Entrades: 662
Membre des de: dg. ago. 24, 2014 3:27 pm

Re: Ovodonació

EntradaAutor: manyaga » ds. des. 16, 2017 6:21 pm

Alaska, fora trolls :-()-)

Apolonia bonica, tinc 34 anys jo! Et deus confondre amb una altre :r) ja ens aniràs coneixent!

Capgrossa, a aquestes alçades de la pel.lícula ja no ens importen les coses petites com el sexe del fill, ni el mes en que neixi, ni que el part sigui d'una manera concreta, volem parir un fill sa i punt, la resta ja no ens importa.

Estrellaguingueu, doncs molta sort amb aquest nou intent per ser mare! Jo el tractament l'he fet a Reus, a la clínica Procrear i m'ha sortit molt bé de preu i estic molt contenta amb com ha anat tot. He tingut un preu especial perquè ho he fet a traves de la meva gine i m'ha sortit al preu que li fan a ella, però crec que val uns 6500€ la opció de quedar-te 8 òvuls, tot inclòs.

Boniques, bon cap de setmana!
Avatar de l’usuari
MiPumky
:: rateta
:: rateta
Entrades: 187
Membre des de: dl. jul. 04, 2016 1:59 pm

Re: Ovodonació

EntradaAutor: MiPumky » ds. des. 16, 2017 8:15 pm

Hola noies!!!

Blaucel, que tal ja has començat??? En vas preguntar per medi, nomes ovitrelle per ovular, i orgalutran per no ovular espontaneament, bueno i despres progesterona que aquesta és fixa sempre. Bueno jo a més vaig amb heparina i adiro per excés de coagulació.
Et dessitjo lo millor en aquest intent.

Sil, ànims quants has decidit la data prevista d'inici tot es veu diferent, així que cuidat molt pel mes que vé. Un abraçada!!

Manyaga, cuidat molt amb les teves nausees i malestars. Que be que es noti la tripita! Ja veuràs que quan passi la setmana 12 ja ho portaras millor, aixó en diuen.

Capgrossa, m'has emocionat, les transferencies són així, són moments màgics, per micomença quan l bioleg comença a explicar-te amb aquella passió que possen com es l'embrionet escollit. Peus calentons i molts mimos per aquest petitonet!!

Hera, una abraçada tambè

Apolonia i EstrellaGuineu benvingudes!!
Jo vaig per donació d'esperma però aqui m'he sentit ben acollida i m'ha servit molt lo del tema del recombine i lo de la genética ( jo en aquest punt que estic també renunciaria a la meva genética, per mi és important un fill sa i en dóna igual la resta).

Avui he pogut veure el 30 minuts que tenia pendent sobre ser mare tard i m'ha agradat molt, ho recomano. Sobretot el tema del tabu de la ovodonació, que penso que es encara pitjor amb la donació d'esperma, pel tema de la masculinitat i la culpabilitat dels homes envers que la dona assumeixi tot el tractament (punxades, decepcions,...)

Mode ego: uff jo he estat patint fins l'ultim moment per si en baixava la regla el dia adequat, però ara estic patint perque es veu que aquest mes els meus ovaris s'han possat de vaga i no volen generar òvul, en fi el dijous a punt de cancelar cicle, visita avui sembla que l'estradiol m'ha pujat i donem ultima oportunitat, o sigui que dilluns serà la definitiva visita per decidir. Aixx quin patir,... Avui a la visita m'he quedat més tranquil.la però el ai en el cos, no t'ho treu ningú. El meu marit ja va tirar la tovallola el dijous, jo tenia alguna esperança, a veure dilluns. :-o00m
És el problema de fer-lo sense medicació,...

Una abraçada i bon diumenge!!
Jo, 36, tot normal. Malaltia autoinmune.
Ell 44 azzospermia
Buscant desde 2013

2014 proves bàsiques
2015 començent IA ( En total 6 IA una bogeria)

2015 FIV diferida ( 6 congeladets)
3 negatius (2016) , tots els embrions sobreviuen
Fallada d'implantació per excés de coagulació

2018 FIV 1 blasto Positiuuuuuu!!!!
Octubre 2018 benvingut Marti!!!
Avatar de l’usuari
BLAUCEL
:: cèrvol
:: cèrvol
Entrades: 559
Membre des de: dc. oct. 09, 2013 2:21 pm

Re: Ovodonació

EntradaAutor: BLAUCEL » dl. des. 18, 2017 3:13 pm

hola soletesss

estic alucinada amb la impresentable aquesta que no dire ni el seu nom.
Cadascu que intenti dormir amb lo seu, pero vaja que em fa por q hi hagi alguna dona amb tant poca sensibilitat i mala persona.

Ara a lo meu.buff quan ta informacio nova...a veure si no em deixo a cap!!
Capgrosaaaa q el 20 es el diimecressss aixo ja ho tenim aqui!! >.-<: com et trobes?
Sil: doncs a gaudir de les festes com que es pugui, i podras beure vinet i cava q al gener s'acaba tot!
Estrellaguineu benvinguda! preus si fa no fa...crec q eugin y cirh son mes economiques q marques, jo vaig estar pero la meva experiencia no va ser massa bona...pero bueno aixo es personal. i jo estic tot just començant despres d'una cami duret en fivs i perdues...la veritat q ara el menys important es q s'assembli a mi la veritat, m'ha costat fer aquest click, pero un cop amb la decisio presa, tot es mes facil. espero q tot vagi molt rapid!
Apolonia: bones festes i ja ens explicaras quan tiguis resultats!
Mipumky: a veureeeee esperem q surti aquest ovulet!!

Modo ego: doncs avui hem anat a buscar els resultats del recombine. tot ok per aquesta banda. I llavors ara començarem el cicle natural, en teoria la setmana q be em vindra la regla i llavors els controls. Tinc molt clar que pot ser que no surti res, que no tingui ovul, q no fecundi o q vagi genial. Pero com que no em vull quedar amb allo dins de: potser era tema de l'esperma?? I si ho haguessim intentat?? Doncs cremarem aquesta ultima opcio. Si no surt ovul, no fecunda no implanta...o el q sigui, ja no hi penso mes, continuem amb ovo.
Al final h decidit no punxar.me medicacio, total en el millor dels casos les altres vegadeshavia fet 2 embrions, m'estalvio castigar mes el cos, q ja porto molta hormona dins...
Aixi q si tot va be al gener sabrem alguna cosa.
petonssss
Des 2014: 3a Fiv i 2a transfer : 2
12/12/14: BETA ++
05/01/15: ECO dos solets!
26/03/15 els meus solets marxen, sempre us estimarem
23/10/15 Transfer frigo- Beta negativa
26/07/16 4a Fiv/ 2 embris/ trànsfer 1 beta -
19/05 transfer frigo . Beta -
GENER 18: fiv cicle natural. Beta-
JULIOL 18: OVO. BETA ++++ 325
28/11 adeu petit Aleix. T'estimarem sempre
Avatar de l’usuari
Capgrossa
:: formigueta
:: formigueta
Entrades: 83
Membre des de: dg. abr. 10, 2016 3:59 pm

Re: Ovodonació

EntradaAutor: Capgrossa » dl. des. 18, 2017 7:17 pm

Hola, mosses, com porteu el fred??? Brrrr!!!

MiPumki, recordo el reportatge del que parles, vaig acabar amb llàgrimes als ulls, no sé si seria capaç de veure’l ara que estic en betaespera. Aquests dies no necessito més bofetades de realitat de les que em foto jo mateixa :-o00m
Per cert, avui tenies metge, oi?? Com ha anat? Podeu tirar endavant??

Blaucel, bé per aquests resultats del Recombine, ara segueix el camí que et dicta el cor. Són cartutxos que hem de cremar abans de poder seguir, i tant de bó et plantis en aquest cartutx per que l’has cremat i ben cremat :ok:

De mi us explico que estic bé. Noto “coses”, però res que no pugui ser qualsevol símptoma d’un cicle normal, i a d’altres sensacions no les hi vull fer molt de cas perque sé que el cap pot ser ben punyetero, de vegades.
Avui si que noto que ja tinc el 20 aquí i hi dono més voltes. Em fa “por” un negatiu (com a totes, prou que ho sé), el tinc molt present tot i que vull ser positiva i no puc evitar parlar al meu embrionet i mirar la seva foto... Avui, per primer cop des que em medico, m’he descuidat la Progynova a l’hora de dinar. El meu home s’ha presentat de sobte, i al trencar la rutina se m’ha anat el cap. L’he pres cap a les cinc de la tarda i m’he sorprés a mi mateixa dient-li a l’embrionet “ai, carinyo, perdona, però ja veuràs com n'és de despistada la mama”. Ha sigut dir-ho i venir-me la “por” de que no hi fos. I sé que per això hi passem totes, per això us ho explico, perque ningú millor per entendre aquesta barreja d’il·lusió i de voler tocar de peus a terra.

Demà a la tarda he de fer coses que espero m’ajudin a no pensar gaire, però ara mateix tot és possible. Qui diu que no hi és? Qui diu que no s’ha agafat ben fort al meu ventre i tot continua bé? Això és el que vull pensar, i el 20 si me l’he de fotre, doncs ja m’hi trobaré... “Flueix”, em dic “el que hagi de ser, serà”... Bufff, és tant difícil... :-o00m

Disculpeu si em faig pesada, però trobo que aquest és el millor lloc per treure tots els neguits que portem a dins en aquests dies.

Una abraçada ben forta a totes :-()-) :-()-) :-()-) :-()-)
20/01/15: embaràs natural, pérdua a les 6+5 setmanes
10/05/17: búsqueda de donant
20/09/17: habemus donant: ovulets x*x*x
24/11/17: comencem tractament
09/12/17: transfer
20/12/17: beta de 679
29/12/17: primera eco de control
09/01/18: Li escoltem el cor. Detecten un hematoma retrocorial a l'úter (sagnats).
09/08/18: neix la nostra filla :love:
Avatar de l’usuari
BLAUCEL
:: cèrvol
:: cèrvol
Entrades: 559
Membre des de: dc. oct. 09, 2013 2:21 pm

Re: Ovodonació

EntradaAutor: BLAUCEL » dt. des. 19, 2017 1:58 pm

capgrosaaaaaa no et fas pesada! t'entenem perfectament, pero mi de tot el proces el pitjor es la betaespera. el neguit em mataaa
Pero ja estas et queda 1 dia! no faras pipitest??
Dema esperem el teu positiu! que ja us vaig dir q em qdava sola al post abans q acabes l'any!!!
totes amb panxulines!
molts anims, continua parlant al teu petito q la notica es q esta dins si ningu diu una altra cosa!
petonssss

Mipumky: com ha anat? com està aquest ovulet?
Des 2014: 3a Fiv i 2a transfer : 2
12/12/14: BETA ++
05/01/15: ECO dos solets!
26/03/15 els meus solets marxen, sempre us estimarem
23/10/15 Transfer frigo- Beta negativa
26/07/16 4a Fiv/ 2 embris/ trànsfer 1 beta -
19/05 transfer frigo . Beta -
GENER 18: fiv cicle natural. Beta-
JULIOL 18: OVO. BETA ++++ 325
28/11 adeu petit Aleix. T'estimarem sempre

Torna a “Reproducció assistida”

Qui està connectat

Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 1 visitant

Membre de l'AMIC Control OJD Nielsen Hosting i Dominis.cat a CAT1.NET

Actualitat ::