Bona olor a la roba sense suavitzant

Equipaments, manteniment, neteja i reparacions domèstiques.
jaruma
:: pantera
:: pantera
Entrades: 898
Membre des de: dt. set. 18, 2012 8:28 pm

Bona olor a la roba sense suavitzant

EntradaAutor: jaruma » dj. des. 28, 2017 2:16 pm

Hola! Com que a casa som de pell atòpica, no faig servir suavitzant i rento amb sabons sense perfum. La roba queda neta, sense cap olor, peeero... em fa molta enveja la oloreta qie té la roba de la gent que fa servir sabó normal o suavitzant! xxo.0.o

He provat a ruixar-la amb colònia un cop seca, però res, al moment se'n va la olor. I també he afegit oli essencial de lavanda al sabó, però en quant la roba s'eixuga ja no fa olor.

Teniu cap truc? neu:-)
MarionCole
:: papallona
:: papallona
Entrades: 120
Membre des de: dg. feb. 09, 2014 10:37 pm

Re: Bona olor a la roba sense suavitzant

EntradaAutor: MarionCole » dj. des. 28, 2017 9:37 pm

Quan ensumo la meva roba no fa gens d'olor. No obstant, quan dono roba que ja va petita als meus fills, el comentari és: "quina olor que fa la roba!". Per tant, sospito que et passa el que li passa a tothom: que tothom nota més la olor de la roba dels altres que la seva propia. Probablement amb el que fas ja n'hi ha prou.

Jo tampoc faig servir suavitzant: destrossen medi ambient, rentadores, roba i economia domèstica. Al calaix del suavitzant hi tiro vinagre. Cuida la rentadora, fa efecte suavitzant, i per 1 euro en tens dos litres. I la gent diu que la meva roba fa olor...
jaruma
:: pantera
:: pantera
Entrades: 898
Membre des de: dt. set. 18, 2012 8:28 pm

Re: Bona olor a la roba sense suavitzant

EntradaAutor: jaruma » dj. des. 28, 2017 9:49 pm

Jo també hi poso vinagre! Tu hi poses alguna cosa perquè faci olor? Potser el sabó que fas servir fa alguna olor? El meu no té cap olor, i jo juraria que la roba tampoc. Però insistiré amb la colònia xx:-D
crunchi
:: zebra
:: zebra
Entrades: 1349
Membre des de: dj. ago. 08, 2013 12:51 pm

Re: Bona olor a la roba sense suavitzant

EntradaAutor: crunchi » dv. des. 29, 2017 10:49 am

Jo tampoc utilitzo suavitzant, més per falta de costum que altra cosa. Crec que em passa el que comenta la Marion, que el meu nas s'ha acostumat a la olor del detergent i no sento res jejeje però els altres si que ho noten, perque a mi em passa que oloro la roba del altres i ells no se la noten.
Tot i així, i per notar més olor, el que podries provar Jaruma és el que es feia abans a totes les cases, posar sabó en pastilla als calaixos. Jo ho faig amb la roba de llit i tovalloles (podria fer-ho amb tota la roba però no tinc costum), i realment si que et queda l'olor a la roba. Hi deixo varies pastilles de sabó al calaix, sueltes o embolicades amb un paper prim, i hi queda impregnada l'olor. Quan treus els llençola o tovalloles, ho sents :***: . És econòmic i pots triar l'olor que vulguis i quan te n'has cansat, pots utilitzar el sabó per rentar-te les mans. És cert que el sabó amb el temps s'asseca, però amb un ganivet treus la primera capa i torna a sentjr-se l'olor.
En fi, els remeis de les àvies jejjeje
Si ho proves ja em diràs! :ok:
Imatge

Imatge
Avatar de l’usuari
Anna Maria
:: girafa
:: girafa
Entrades: 2123
Membre des de: dv. ago. 03, 2012 5:26 am
Ubicació: Lleida

Re: Bona olor a la roba sense suavitzant

EntradaAutor: Anna Maria » dv. des. 29, 2017 4:24 pm

Bones!
Ja fa temps que vaig fent proves, jo també. A mi abans em passava amb el suavitzant que provés el que provés no em deixava mai olor, ni de suavitzant ni de res, i al final, canviant la rentadora, el que he descobert és que no rentava bé la roba de la meva parella. Ell és mecànic, i la roba li queda molt bruta. He passat a posar-la en remull (si algú necessita saber com que aixequi el dit, que ho explicaré), i ja se m'ha acabat el problema.
Bé, doncs, una de les proves que vaig fer va ser fer-me un suavitzant casolà, et deixo el vídeo:
https://www.trucosnaturales.com/suaviza ... a-la-ropa/
a la recepta d'aquesta dona, jo hi vaig afegir el que deien en algunes altres pàgines, essència d'algun aroma que t'agradi. I feia bona olor! Ara que ho has dit, em sembla que ho tornaré a fer, mai està de més evitar els productes químics!
Ah! Quan tinc una peça de roba que queda amb olor d'humit, la poso a estovar amb aquesta barreja de vinagre i bicarbonat una estona i després rento normal, i s'ha acabat la mala olor!
Abraçades,
Anna Maria
Imatge
Aquí tens l'enllaç al grup de lectura de l'SP. T'apuntes?
jaruma
:: pantera
:: pantera
Entrades: 898
Membre des de: dt. set. 18, 2012 8:28 pm

Re: Bona olor a la roba sense suavitzant

EntradaAutor: jaruma » dl. gen. 01, 2018 7:59 pm

Gràcies noies! M'apunto això de les pastilles de sabó, Crunchi! De tan senzill ni ho havia pensat. I és cert que la meva àvia ho feia!

Anna Maria, de moment vaig massa atabalada per fer--me suavitzants casolans, però m'ho apunto per més endavant. I sobretot això de treure l'olor d'humitat de la roba :ok:

Torna a “La llar”

Qui està connectat

Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 1 visitant

Membre de l'AMIC Control OJD Nielsen Hosting i Dominis.cat a CAT1.NET

Actualitat ::