Ovodonació

Tractaments, clíniques, medicaments..
Avatar de l’usuari
Capgrossa
:: formigueta
:: formigueta
Entrades: 83
Membre des de: dg. abr. 10, 2016 3:59 pm

Re: Ovodonació

EntradaAutor: Capgrossa » dt. gen. 09, 2018 2:59 pm

Hola boniques...

Manyaga, què xulo el que expliques. Jo també em passaria el dia veient les imatges :love:

Dawn18, benvinguda. Ja veuràs que bé t’hi sents. I aquest fill serà tant fill teu com el primer, ja veuràs com la genética queda ben enrere. Sobre dir-ho o no... és tan personal. Nosaltres tenim clar que el nen ho ha de saber, però ara mateix, del nostre voltant només ho saben dues persones i aquí quedarà. Sigui el que sigui el que feu estarà bé, perque será la vostra decisió.

Blaucel, molt bé per aquest folicle, que tot vagi molt bé i et puguin fer la punció el cap de semana :ok:


De mi us explico que estic una mica trista... Ja us vaig comentar que l’endemà de la eco del 29/12 vaig començar a tacar, de vegades més, de vegades menys, però sempre era marronós, cosa que ens “tranquilitzava”. Ahir, en canvi vaig tacar vermell, bastant... El meu home i jo ens vam venir abaix durant uns moments. Avui –de moment- res de taques, ni vermelles ni marrons. El cap dona voltes i per res de bo, però miro de ser positiva. Fa tres anys vaig patir un avortament i vaig pasar-me 10 dies tacant. Crec que això és diferent, però què coi és??? Estem preocupats, i molt...
Avui tenim eco cap a les vuit del vespre, li hauriem d’escoltar el cor... No sabeu quines ganes en tenim.

En fi, avui no estic gaire animada.

Petons per totes.
20/01/15: embaràs natural, pérdua a les 6+5 setmanes
10/05/17: búsqueda de donant
20/09/17: habemus donant: ovulets x*x*x
24/11/17: comencem tractament
09/12/17: transfer
20/12/17: beta de 679
29/12/17: primera eco de control
09/01/18: Li escoltem el cor. Detecten un hematoma retrocorial a l'úter (sagnats).
09/08/18: neix la nostra filla :love:
Avatar de l’usuari
manyaga
:: poltre
:: poltre
Entrades: 662
Membre des de: dg. ago. 24, 2014 3:27 pm

Re: Ovodonació

EntradaAutor: manyaga » dt. gen. 09, 2018 3:20 pm

Capgrossa bonica espero que veieu l'embrionet amb el seu batec i que els tacats siguin per algun altre motiu. Ho desitjo de tot cor. Entra quan puguis i explica'ns, pensaré en tu :-()-)
Dawn18
:: puça
:: puça
Entrades: 20
Membre des de: ds. gen. 06, 2018 6:35 pm

Re: Ovodonació

EntradaAutor: Dawn18 » dt. gen. 09, 2018 9:05 pm

Hola noies, moltes gràcies!
Capgrossa, molts ànims, espero que la eco hagi sortit bé i que tingueu bones noticies!
Nosaltres cap novetat . Jo voldria que tot anés ràpid ja que un cop has pres la decisió vols que tot passi ja, però de moment ajustant medicacio, prenc la anticonceptiva i doctor diu que hauré de prendre vitamina D i euritox i confiant que aviat comencin la recerca de donant des de la clinica :-o00m
Fins aviat!
sil38
:: granota
:: granota
Entrades: 216
Membre des de: dv. abr. 29, 2016 5:15 pm

Re: Ovodonació

EntradaAutor: sil38 » dt. gen. 09, 2018 10:10 pm

Hola noies i bon any!!!

Aquest será el nostre any!!! Ja veureu!!

Com esteu? No personalitzo perque entro desde el movil pero seria bona idea de fer un petit resum de en quin punt estem per fer recordatori:

Sil: esperant la regla per fer segona transfer de un frigo a la primera ovo. Estic que mica aixi.. despres de l’avortament el día 31 d’octubre em va venir la primera regla el 24 de novembre tal i com seria un cicle normal i la proxima em tocava el día 17 de desembre pero em va venir el dia 13 pero no va ser normal, nomes vaig tacar molt poquet no era un sagnant de regla, ni vaig fer servir tampax, als pocs dies em vaig fer un pipí test i negatiu. I ara porto un retras de 3 dies i estic pensant que si no es embaras pugui ser començament de desarreglos de reglas, per la meva edat, 39, no em tocaria pero no se. Se divendres no em ve tornare a fer pipi test,.
Que penseu?os ha passat alguna cosa similar? No vull fer-me il.lsions pero a vegades hi penso..

Petons reines!
Avatar de l’usuari
MiPumky
:: rateta
:: rateta
Entrades: 187
Membre des de: dl. jul. 04, 2016 1:59 pm

Re: Ovodonació

EntradaAutor: MiPumky » dc. gen. 10, 2018 2:25 pm

Hola noies, que tal??

Comencem l'any carregats de il.lusió, :globus: Esperem que aquest 18 ens depari molts embaraços i bebes i mama-papes contents!!

Manyaga, molt bé!! Cuidat molt i ves explicant-nos!

Capgrossa, com ha anat, suposo que tenim antecedents d'abortament encara és més dur Una abraçada!

Sil, que bé en marxa!! Ojalà estiguis embarassada, però si et serveix, jo abans dels tractaments tenia unes regles impecables (regulars, sense dolors, vamos que ni m'enterava i a sobre podia saber quan en venia), despres de passar per RA, no és així, tinc més descontrol. Entre les IAS i FIV vaig anar espantadissima a la ginecóloga per si passava algo, i el metge en va dir que quan intervens en cicle que és normal que s'alteri i que passin aquestes coses, des de llavors estic més tranquil.la i m'ho prenc diferent. També vaig descobrir la salvia que va bé per controlar les hormones i per protegir dels refredats a l'hivern. De fet ara tinc un retràs de 4 dies :-o00m, el mes passat també en va baixar tard, vaig ovular tard,... en fi,... i lo que més m'empipa és que m'agafi un dia dels que treballo tot el dia i en taqui (i jo treballo amb pantalons blancs ,...) Sort d'unes compresetes de tela que me he comprat que ni irriten ni res. ;) molta sort per aquest embrionet!! Aquest any serà el nostre!!

Blaucel ànim pel cicle natural!! De moment pinta bé, ja diràs!!

Benvinguda Dawn18!!
M'ha agradat que comentessis lo de la xerrada, penso que la vaig publicar jo fa temps, de fet en vaig apuntar per anar-hi, però no estava en un bon moment, vaig anul.lar i vaig pensar que la veuria quan estiguessi més tranquil.la. O sigui que me l'apunto!!
Al tenir un fill ha de ser més complicat, però tenir-ho clar ja esta bé. A més avui en dia hi ha aquesta oportunitat que les nostres àvies- mares no tenien.
En el nostre cas necessitem donant d'esperma, i malgrat ser un tema molt evident ( el seu germà bessó tenen un nen adoptat que ens treu el cor) i que nosaltres portem molts anys de parella, ell és molt reticent a dir-ho i de fet ens en barallat molt per això, però ja vaig decidir un dia que per aquest tema no ens barallarien pas i que s'aniria veient, però la veritat que és un tema que m'ha angoixat molt, perque per mi és important dir-ho per mts motius, que si voleu un dia podem discutir en un post. Jo ho tin clarissim, a mès sóc psicòloga de professió i crec que tothom té dret a saber els orígens i la realitat, explicada d'acord amb la edat i necessitat del nen-a.
En fi, que si tu ho tens clar endavant, ja no hi penso, serà el fill-a que més estimarem en el món i en dóna igual la genética.

Doncs jo, tinc visita el dia 22 d'aquest mes i a veure quan en diuen de començar. En SS els temps són diferents i ja m'ho comença a mirar d'aquesta manera. Nosaltres tenim una oportunitat que moltes parelles o dones no tenen pues a esperar i a complir els requisits tan estrictes, és lo que hi ha.

Una abraçada a totes!!
Jo, 36, tot normal. Malaltia autoinmune.
Ell 44 azzospermia
Buscant desde 2013

2014 proves bàsiques
2015 començent IA ( En total 6 IA una bogeria)

2015 FIV diferida ( 6 congeladets)
3 negatius (2016) , tots els embrions sobreviuen
Fallada d'implantació per excés de coagulació

2018 FIV 1 blasto Positiuuuuuu!!!!
Octubre 2018 benvingut Marti!!!
Avatar de l’usuari
Capgrossa
:: formigueta
:: formigueta
Entrades: 83
Membre des de: dg. abr. 10, 2016 3:59 pm

Re: Ovodonació

EntradaAutor: Capgrossa » dc. gen. 10, 2018 4:08 pm

Hola a totes, entro ràpid per explicar-vos com va anar ahir...

Anàvem a la clínica una mica baixets d’ànims, voliem ser positius però amb els peus a terra. Tot i que us he de confessar que jo tenia la sensació que el nostre bitxet continuaba dins meu, però –es clar- les sensacions no són certeses.

En entrar a la consulta li vam explicar a la doctora el que havia passat. Ens va tranquilitzar dient-nos “bé, anem a veure com va tot abans d’agobiar-nos, que si cal ja ens agobiarem mes tard”. En introduir l’ecògraf va dir “aquí tenim la causa dels sagnats, tens un hematoma a l'úter”, va continuar remenant “aquí tenim el saquet i la vesicula que ja vam veure la darrera vegada, i aquí es veu l’embrionet al que anem a sentir-li el cor”, de cop i volta “toc-toc-toc-toc-toc-toc-toc-toc”, el seu cor bategava ben fort i jo vaig trencar a plorar. Ens vam agafar la mà amb el meu home i ens vam fer un petó tot emocionats i una mica més alleujats.
El nostre petitet continua amb nosaltres, i sentir-li el cor bategant fort va ser la felicitat feta soroll... :p-)

La doctora ens va dir que haviem d’aconsseguir reduir l’hematoma, i per això m’ha augmentat la progesterona. Va dir que continuaria tacant marronet mentre l’hematoma hi sigui. El fotut seria tornar a tacar vermell, hauria d’anar pitant a urgències, perque si es fa mes gran hi hauria risc d’avortament. La doctora també ens va explicar que és bastant habitual, però que s’ha de controlar, així que dimarts vinent tenim una altra eco de control. Espero de debó que la progesterona i el repós que pugui fer facin el seu efecte :-o00m

Bufff, les emocions tornen a viatjar en muntanya russa

Espero poder entrar amb calma demà i posar-me al dia amb vosaltres.

Molts petons per totes :-()-) :-()-) :-()-) :-()-)
20/01/15: embaràs natural, pérdua a les 6+5 setmanes
10/05/17: búsqueda de donant
20/09/17: habemus donant: ovulets x*x*x
24/11/17: comencem tractament
09/12/17: transfer
20/12/17: beta de 679
29/12/17: primera eco de control
09/01/18: Li escoltem el cor. Detecten un hematoma retrocorial a l'úter (sagnats).
09/08/18: neix la nostra filla :love:
Apolonia
:: cèrvol
:: cèrvol
Entrades: 529
Membre des de: dj. des. 04, 2014 10:28 am

Re: Ovodonació

EntradaAutor: Apolonia » dj. gen. 11, 2018 1:18 pm

Hola noies i bon any nou a totes!
Hera, ja us han fet el matching? sort! aquí a l'IVI crec que això de la compartida no ho fan.. per a mi hagués estat també una opció interessant... en fi!
Manyaga, com van els marejos? millor? enhorabona pel primer trimestre! estàs més confiada ja ara que estàs al segon trimestre?
Venus crec que tu ja deus estar al post de les embarassadíssimes, que bé!
Dawn, hola, ja t'han trobat donant?
Sil, ja t'ha vingut la regla o tens bones notícies?
Mipumky sort amb la visita del 22! vas per SS?
Blaucel sort amb el teu òvul? ja tens notícies?
Kiske no haviem coincidit mai, com va anar la eco del dia 8/1???
Capgrossa, m'alegro de llegir que ha estat un ensurt i que és un hematoma. Fes molta bondat, en un foro de mares solteres recordo una noia amb un hematoma tot el procés, va fer molt repòs i tot va anar molt bé i té una nena!


Molta sort i força a totes!
La vida segueix! espero que aquest fòrum s'ompli d'embarassos i bebés ben aviat! :cnena: :cnen:
Apolonia l’ha editat per darrera vegada el dia: dj. jul. 05, 2018 3:55 pm, en total s’ha editat 2 vegades.
Avatar de l’usuari
BLAUCEL
:: cèrvol
:: cèrvol
Entrades: 559
Membre des de: dc. oct. 09, 2013 2:21 pm

Re: Ovodonació

EntradaAutor: BLAUCEL » dj. gen. 11, 2018 3:57 pm

Hola guapes !!!
Entro des del móvil.
Apolonia: ostres ho sento imagino que no ha sigut fàcil. Però em sembla q es una decisió molt valenta i encertada. Aixi q molts ànims i pots qdt on vulguis si necesites res aquí estarem per fer costat a les penes i alefeies! ! Així q ara a esperar al teu super embrionet!! Ja veuràs q arriba d'hora.
Manyaga ja ens diràs.
Capgrossa molts ànims. Jo vaig tenir un hematoma també. Vaig sagnar el dia abans de la.beta q pensava q era regla i va resultar hematoma. Vaih tacar una mica però amb repòs i profesterona punxada fins la setmana 12 tot va anar ok la resta no va tenir res a veure. Ja veuràs q tot anirà bé.
I modo ego: doncs demà tinc punció :b-))) arribar fins aquí és un gran pas!! Aixi q ara a esperar q hi hagi ovull al folicle i aconseguim embrio. Ja us explicaré. ..La veritat q estic nerviosa suposo q a anar tot a 1 carta fa q tingui més pors.
Si tot va be la transfer seria dilluns encara q ens han dit q a vegades la fan a dia 2...No ho havia sentit mai.
Petonetssss
Des 2014: 3a Fiv i 2a transfer : 2
12/12/14: BETA ++
05/01/15: ECO dos solets!
26/03/15 els meus solets marxen, sempre us estimarem
23/10/15 Transfer frigo- Beta negativa
26/07/16 4a Fiv/ 2 embris/ trànsfer 1 beta -
19/05 transfer frigo . Beta -
GENER 18: fiv cicle natural. Beta-
JULIOL 18: OVO. BETA ++++ 325
28/11 adeu petit Aleix. T'estimarem sempre
Cigonya
:: formigueta
:: formigueta
Entrades: 84
Membre des de: dj. ago. 03, 2017 4:21 pm

Re: Ovodonació

EntradaAutor: Cigonya » dj. gen. 11, 2018 6:52 pm

Hola a totes!!
Primer de tot, bon any. \o.o/
Enhorabona capgrossa!!! Que emocionant ha de ser escoltar el cor.
No se si em recordareu, fa uns mesos vaig escriure aqui preguntant sobre centres a Barcelona.
La veritat es que des de llavors hem tingut el tema aparcat pels diners i el desgast emocional de tot el que portem. Amb el nou any intentarem fer realitat el nostre somni de ser pares. <:-<
M,agradaria saber a quins centres aneu. Dels tres que vam visitar ens estem decantant per Eugin, sobretot pel preu i i tambe per l,intimitat (a IVi es el que menys ens va agradar).
Alguna de vosaltres hi ha anat?
Moltes gracies i molta sort a totes!!! :cnena: :cnen:
Apolonia
:: cèrvol
:: cèrvol
Entrades: 529
Membre des de: dj. des. 04, 2014 10:28 am

Re: Ovodonació

EntradaAutor: Apolonia » dj. gen. 11, 2018 8:55 pm

Moltes gràcies BLAUCEL pels teus ànims! entro per desitjar-te molta sort amb la punció!! clar que sí! s'ha de confiar que tot anirà bé! només necessites un òvul sa i bo i qui sap si és aquest!

Hola Cigonya! molta sort amb el teu nou procés. Jo vaig a IVI. Tot i que aquí al Soc Petit he llegit alguns comentaris negatius, sobretot en el sentit que era un centre gran i impersonal, etc, la veritat és que jo n'estic molt contenta i aquí al fòrum sempre l'he defensat. Confio en ells i en el seu laboratori, i el tracte el trobo molt bo. Sí que és cert que hi ha molt personal a recepció i no és tant íntim com una consulta més petita, però a mi m'importa la confiança que li tinc al centre i a la doctora. Tant ella com la infermera que sempre l'acompanya són molt agradables.. inclús avui m'han donat una abraçada al marxar!
Lo important: que tu et sentis segura, còmode i confiada amb el centre. Eugin és de les conegudes, així que no hauries de tenir cap problema! diferent que anessis a una de la que ningú ha sentit parlar, nova, etc.. però de les conegudes.. al final és sentir-t'hi còmode... i endavant!Sort!
sil38
:: granota
:: granota
Entrades: 216
Membre des de: dv. abr. 29, 2016 5:15 pm

Re: Ovodonació

EntradaAutor: sil38 » dv. gen. 12, 2018 10:27 am

Bon dia boniques!!

MiPumki: Gràcies pels consells! Segur que aquest any será el nostre, i a veure que et diuen el dia 22 perque sé que les espres son dolentes peró si que és veritat que tens sort de pode fer-ho per la SS, jo porto 4 fiv's i 1 Ovo i és una ruina!

Capgrossa: Auin alegría que tot estigui bé! com et trobes? Pel que he vist en aquest fórum, tindre hematomes és milt habitual i segur que s'anirà reduint i desapareixerà! Es molt emocionant sentir el cor del petit/a, jo ho vaig sentir i em vaig ficar a plorar perque era la primera vegada, tinc un bon record encara que no va acabar bé..

Apolonia:Com estas? Sento molt el mal momento que estàs passant, peró veig que ets una supervalenta i que has pres la millor decisió!!! queda't amb nosaltres i així compartim experiencies i ens ajudem! Benvinguda i molts ànims!!

Blaucel: Com estas? Ja has fet la punció? com ha anat?

Cigonya: Benvinguda! Espero que no estiguis molt de tmeps en aquest post! Jo estic ara a Fertty, és una clínica nova que ha muntat el meu doctor ( Dr. Checa de l'Hospital del Mar) peruq eabans tenia consulta a Cirh i fa una semana que ha obert i aquest frigo el posaré aquí. A mi em dona molta confiança perque he fet tots el tractamenst amb ell i encara que no ha sortit bé sé que és el millor.

Mode Ego: Ahir em va venir una especie de regla, tacadets puntuals i vaig trucar a la clínica i avui he anat a fer-me una eco. M'han dit que tinc un quiste a l'ovari dret de 33 mm i un folicle i que per preparar l'endometri per la transfer del frigo ha de estar tot en repos. M'ha dit que el quiste no li preopcupa peró que perque el próxim cicle no pasi el mateix em dona decapeptyl 3,75 mg, les anticonceptives no les puc pendre perque tinc una malatia inmunilogica. M'ha dit que intenti que el decapeptyl me'l recepti el metge de capcelera perque és car, m'han dit que costa uns 150 euros, alguna la fet servir? entra per la SS? sabeu on puc comprar-lo més barat? li he preguntat a la farmacia d'andorra a veure que em diuen.. Me l'hauria de punxar el dia 29 de Gener perque en principi seria el dia 18 del cicle.A espera unaltre mes..

Petonets reines!!
Avatar de l’usuari
BLAUCEL
:: cèrvol
:: cèrvol
Entrades: 559
Membre des de: dc. oct. 09, 2013 2:21 pm

Re: Ovodonació

EntradaAutor: BLAUCEL » dv. gen. 12, 2018 2:13 pm

Hola maquess

Punció feta del meu òvul del mes! Encara no sabem si ha fecundat suposo que Aquesta tarda o demà ens diran, pero vaja q estic súper contenta d'haver arribat aquí. Ara a esperar el paset següent q fecundi i arribi a la trànsfer.
Apolonia respecte al q preguntaves de l'alimentació i temes varis, doncs no se, jo he fet de tot en alguns tractaments i en altres res, Acupuntura, herbes xineses, dieta sense gluten...i res ha anat be o malament, imagino que res està de mes. Pero no vaig notar canvis la veritat...
I complerts això si les vita i es i l'àcid fòlic ho pots perdre ja.
Cigonya benvinguda i com et diuen les companyes espero q estiguis mot poquet temps x aquí! Jo he passat per 3 centres, Ivi, marques i ara estic a cirh. Personalment a Ivi crec q son molt bons, son els mes cars pero les seves instal·lacions no gener res a veure, es mes impersonal això si, pero depèn del metge com tot, jo sempre h tingut bones experiències i tracte. Marques no em va agradar gens, l dra fatal i temes varis q vaig tenir, i al cirh la veritat q estic encantada la dra es molt maca i el tracte en general molt be. Es preocupen força i de moment tot son bones paraules. Duguin i cirh crec q ara son el mateix, no se qui ho va comentar.
Mipumky molts ànims! I paciència. Jo vaig punxar.mel pero va ser fa temps quan em van operar d'endometriosis així q no puc ajudar.te massa.

Molts petons
Des 2014: 3a Fiv i 2a transfer : 2
12/12/14: BETA ++
05/01/15: ECO dos solets!
26/03/15 els meus solets marxen, sempre us estimarem
23/10/15 Transfer frigo- Beta negativa
26/07/16 4a Fiv/ 2 embris/ trànsfer 1 beta -
19/05 transfer frigo . Beta -
GENER 18: fiv cicle natural. Beta-
JULIOL 18: OVO. BETA ++++ 325
28/11 adeu petit Aleix. T'estimarem sempre
Cigonya
:: formigueta
:: formigueta
Entrades: 84
Membre des de: dj. ago. 03, 2017 4:21 pm

Re: Ovodonació

EntradaAutor: Cigonya » dv. gen. 12, 2018 8:25 pm

Moltes gracies per les vostres
Cigonya
:: formigueta
:: formigueta
Entrades: 84
Membre des de: dj. ago. 03, 2017 4:21 pm

Re: Ovodonació

EntradaAutor: Cigonya » dv. gen. 12, 2018 8:32 pm

Aixxxx, no se que he fet que he enviat el missatge...
Us volia dir que moltes gracies per responre Apolonia, Sil38 i Blaucel. A veure si llegeixo més experiències i al final ens decidim.

Una llastima Apolonia, que no hagi funcionat la relacio. Aquests tractaments desgasten molt en molts sentirs. Pero ole tu per seguir sola per aconseguir ser mare. >.-<: >.-<: >.-<:

Blaucel, ja saps si ha fecundat o no?

Molts anims a totes!
Avatar de l’usuari
MiPumky
:: rateta
:: rateta
Entrades: 187
Membre des de: dl. jul. 04, 2016 1:59 pm

Re: Ovodonació

EntradaAutor: MiPumky » dv. gen. 12, 2018 9:05 pm

Blaucellll, molt be!!! Fase superada, ara a creuar els dits per l’embrionet!!

Apolonia, en sap greu lo de la parella!! Aquests procesos poden passar factura, pero molt be per la teva decisio!! Jo tambe soc una mica infiltrada en aquest post pero sempre m’he sentit molt be! Endavant!! Ets una valenta!!

Sil, ja se q es un rotllo esperar pero tot sigui perque funcioni!! Jo el decapeptyl el vaig prendre enlloc de l’ovitrelle i el vaig pagar, sort q a la feina en fan un descomptet. Pots intentar-ho en el metge de capçalera o gine per si cola.

Cigonya, benviguda!!

Una abraçada!!
Jo, 36, tot normal. Malaltia autoinmune.
Ell 44 azzospermia
Buscant desde 2013

2014 proves bàsiques
2015 començent IA ( En total 6 IA una bogeria)

2015 FIV diferida ( 6 congeladets)
3 negatius (2016) , tots els embrions sobreviuen
Fallada d'implantació per excés de coagulació

2018 FIV 1 blasto Positiuuuuuu!!!!
Octubre 2018 benvingut Marti!!!
Avatar de l’usuari
BLAUCEL
:: cèrvol
:: cèrvol
Entrades: 559
Membre des de: dc. oct. 09, 2013 2:21 pm

Re: Ovodonació

EntradaAutor: BLAUCEL » ds. gen. 13, 2018 10:51 am

Bon dia gua pes
Entro en modo ego.
Tenim embrio!!!!
No ho puc creure supercontents. Demà ens trucaran x conformar q evoluciona be i si tot ok dilluns farem transfer.
>.-<:
Us vaig informant
Petonssss i gracies x preguntar
Des 2014: 3a Fiv i 2a transfer : 2
12/12/14: BETA ++
05/01/15: ECO dos solets!
26/03/15 els meus solets marxen, sempre us estimarem
23/10/15 Transfer frigo- Beta negativa
26/07/16 4a Fiv/ 2 embris/ trànsfer 1 beta -
19/05 transfer frigo . Beta -
GENER 18: fiv cicle natural. Beta-
JULIOL 18: OVO. BETA ++++ 325
28/11 adeu petit Aleix. T'estimarem sempre
Ricim
Entrades: 3
Membre des de: dv. oct. 21, 2016 4:36 pm

Re: Ovodonació

EntradaAutor: Ricim » ds. gen. 13, 2018 11:00 am

Hola a totes,

Soc nova en aquest post, i tot i que havia participat en el de les IA’s, avui m’he decidit una altra vegada a ajuntar-me.

Estic bastant perduda en el tema OVO isegur que amb vosaltres tot serà més fàcil.

A la signatura ja podeu veure una mica el meus historial, 2 IA’s, 3 FIV. Tot amb esperma de donant des del primer moment.

Vam arribar a la última fiv i vam aconseguir 29 ovocits( si són molts, sempre tenia aquests números més o menys). De tots aquests les altres vegades només van arribar a bastos 3 i 2 respectivament. Però aquesta vegada res de res! :ufs:
Va ser molt dur, i el meu marit i jo vam decidir que no hi voliem tornar a passar, i ens vam plantejar adopció i doble donació.
Vam decidir-nos per OVO després de parlar amb la biòloga, però d’això ja fa 3 mesos i tot i que ens ha anat bé aquest temps de descans, ja tenim ganes de continuar. Sabeu si hauré d’esperar momt més? Estic a la Dexeus amb el Dr. Coroleu.
Ens hem plantejat anar a alguna altra clínica per saber si l’espera és més curta, però ens fa una mica de mandra, ja que a la dexeus ja saben tot l’historial... què en penseu?

Ufff... quins maldecaps!!!

Prometo posar-me al dia de totes, però de moment, molts ànims i segur que aquest 2018 serà el NOSTRE any!!!

:ok:
Jo 31,ell 28
2016: 2IA - 1 FIV -
2017: 3 FIV totes -
2a transfer: gener 2017: 1 blasto mig negativa
Octubre 2017: decidim passa a OVO.
Abril 2018: transferencia ovo : 2 blastos :ufs:
Desembre 2018: transfe ovo: 1 blasto :ufs:
Març 2019: transferencia últim blasto: NO ENS HO CREIEM ++++ beta: 69
Repetim beta 5 dies després: 1200
Primera eco: 24 abril
Dawn18
:: puça
:: puça
Entrades: 20
Membre des de: ds. gen. 06, 2018 6:35 pm

Re: Ovodonació

EntradaAutor: Dawn18 » ds. gen. 13, 2018 9:38 pm

Hola noies!
Moltes felicitats Blaucel! >.-<: >.-<:
Capgrossa bravo que vagi bé!! >.-<: >.-<: >.-<: segur que amb el repos ťanira bé.
Apolonia ets molt valenta :ok:
I gràcies a totes, soc tan novata que em costa situar-me i aprendre els vostres noms però ho aniré intentant. Sou molt lluitadores i jo no sé si en sabré, de fet estem començant i no hem passat per cap altre camí que no sigui ovo, perquè la opinió mèdica era que no valia la pena ni provar-ho amb els meus òvuls. Per tant, la meva experiència amb tractaments, medicacions i possibles complicacions és zero. I dr. ens ho ha pintat com tàn fàcil que jo ara ja estic fent-me el cuento de la lechera i ilusions i m'entren una altra mena de dubtes, els de si podré/podrem amb segon fill per la càrrega de feina que això implica ( vaig dir-vos que ja en tinc una). I ja ho sé sonaran a dubtes frívols, però després de molts anys esperant un segon embaràs natural que no arribava, pensar que d'aqui un mes o dos podria estar-ho em fa tornar a la muntanya russa d'emocions.
Bona nit boniques i que els vostres somnis es compleixin zz:-) :-()) z2:-)
Avatar de l’usuari
BLAUCEL
:: cèrvol
:: cèrvol
Entrades: 559
Membre des de: dc. oct. 09, 2013 2:21 pm

Re: Ovodonació

EntradaAutor: BLAUCEL » dl. gen. 15, 2018 3:27 pm

bon dia maquessss

Dawn: no et preocupis ja et posaras al dia.
Home amb el tema ovo tot va força ràpid en la majoria dels casos...aixi q em de ser positives! Aquest post en pocs mesos ha quedat bastant buit...jejej
I a mes i tant q en sabras1 ets molt mes forta del q imagines, i sino en aquells moments complicats aqui estarem x donar.te suport i una abraçada virtual plena d'energia.

I per la meva part: transfer feta! >.-<: >.-<: >.-<: >.-<: >.-<: >.-<: tot 1 exit 1 ovul=1 embrio sa i molt macoooo
A veure si tenim sort, i molta paciencia fins el dia 26 no sabrem res, la beta sempre la porto fatal, em poso molt nerviosa, i soc una muntanya.
Espero poder estar una mica centrada i tranquila.

petonss
Des 2014: 3a Fiv i 2a transfer : 2
12/12/14: BETA ++
05/01/15: ECO dos solets!
26/03/15 els meus solets marxen, sempre us estimarem
23/10/15 Transfer frigo- Beta negativa
26/07/16 4a Fiv/ 2 embris/ trànsfer 1 beta -
19/05 transfer frigo . Beta -
GENER 18: fiv cicle natural. Beta-
JULIOL 18: OVO. BETA ++++ 325
28/11 adeu petit Aleix. T'estimarem sempre
Apolonia
:: cèrvol
:: cèrvol
Entrades: 529
Membre des de: dj. des. 04, 2014 10:28 am

Re: Ovodonació

EntradaAutor: Apolonia » dl. gen. 15, 2018 5:38 pm

Hola Blaucel, que bé! això sí que és fer diana!"! un òvul, un embrió, transfer...! molt bé..! molta sort i esperem que el 26 tinguis un positiu com una catedral! Merci pels comentaris sobre l'alimentació. Jo intentaré dieta baixa en gluten, menjar lo més orgànic possible, i desinflamar fetge amb tisanes i llimona amb aigua calenta els matins (consells de la osteòpata, que també em diu que deixi els làctics).

Sil, gràcies pels ànims, jo vaig prendre anticonceptiva i una cosa que crec que es deia Synarel, que s'inhalava, i també crec recordar que era caríssim! Sort!

Cigonya, ja us heu decidit de clínica? merci tmb pels ànims..!

MiPUmky merci també pels ànims, ara no recordo en quina fase et trobes!

Ricim hola; mira, tres mesos passen volant. Pensa que si et canvies de clínica, entre que fas visites, ecos i papers al final ja haurà passat un mes, mes i pico, i a més, moltes clíniques tenen llista d'espera per OVO. A mi a IVI per OVO també em van dir uns 3 mesos. Pensa que han de trobar 2 donants compatibles amb vosaltres, que tinguin un fenotip semblant... si us donen menys temps d'espera en alguna altra clínica.. pot ser que sí tinguin donants adequats.. o que no s'hi mirin tant.. Reconec que jo em vaig alegrar quan la doctora ara, al canviar-me de OVO a adopció, em va dir que potser no tenia tanta espera.. però al final, tres mesos no és tant temps. Pots aprofitar per cuidar-te, menjar sa, fer coses que després no podràs fer.. i passarà volant!
(això em fa recordar que haig de comprar el Gestagyn-acid fòlic)

Ànims down..! pas a pas! les pors són normals. Si has arribat fins aquí és perquè desitges tenir un altre fill, així que endavant..! jo en el foro de mares solteres n'he vist a moltes que n'han tingut dos, i fins i tot 3 (per allò de que el segon sortien 2), i bé que s'espavilen!

Edito perquè em deixava saludar a Hera, ja has fet Matching? com va l'espera? Manyaga com van els mareijos? i Capgrossa.. com estàs? com et trobes?Sorry si m'oblido a algú, quedeu també saludades..!

Per la meva part res de nou, aquesta setmana encara haig de portar analítiques, estic esperant que em diguin quant temps d'espera és per l'adopció embris (pensava que m'ho dirien l'endemà de la meva última visita, però no tinc notícies), i poc a poc...!

Ànims a totes!

Torna a “Reproducció assistida”

Qui està connectat

Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 12 visitants

Membre de l'AMIC Control OJD Nielsen Hosting i Dominis.cat a CAT1.NET

Actualitat ::