~~Trobadores GENER 2018~~

comparteix les teves il·lusions de ser mare.
Avatar de l’usuari
Eia_
:: rateta
:: rateta
Entrades: 181
Membre des de: dl. ago. 18, 2014 6:26 pm

Re: ~~Trobadores GENER 2018~~

EntradaAutor: Eia_ » dv. gen. 12, 2018 10:49 am

Bon dia reies!!

Silvia, si serà lo millor que demanis hora a la llevadora, a veure si et pot donar alguna medicació per regular els cicles.

Eu!! Que tal bonica? algun simptoma més?

Lluna, clar que si, amb aquest optimisme que tan et caracteritza,...a vegades amb un podem fer una bona punteria!!

Rubinat, espero veure't aviat entre nosaltres!

Coaner, ara ja en fase de desespero! Ánims


Modo Ego: Avui a DPO15 dia cicle 27, en principi el calendari FF em marca per avui la data W (el womanlog el dilluns) Abans de la cerca era hiper regular de 28 dias, però aquests ultims mesos, he tingut cicles de 29 dias i 30 dias, el mes passat va ser de 25 dies, aixi que m'he tornat irregular però d'això de 27 a 30 dias.
Estava en dubte si fer-me el TE avui...però al final no me l'he fet, em fa pànic veure'l blanc. No sé si esperar-me al dilluns que seriem a dia cicle 30, o en un altre moment.
Ahir dolors de w super intensos, es més creia que em baixaria durant la nit, però porto aixi 4 o 5 dies seguits. Jo diria que en el meu primer embaras no en vaig tenir de tant forts ni tant seguits, però per això no se que pensar. Aix....a veure si em decideixo fer el TE i surto de dubtes.
Imatge
lila-dolça
:: puça
:: puça
Entrades: 5
Membre des de: dc. gen. 10, 2018 10:14 pm

Re: ~~Trobadores GENER 2018~~

EntradaAutor: lila-dolça » dv. gen. 12, 2018 11:00 am

Eia anims queden pocs dies per saberho!! Jo sempre m'he edperat a pasats tres o cuatre dies dels 28 del cicle q se suposen... En veritat ja posats a esperar no ve de un parell de dies mes i asegurarnos la tirada

Coaner jo no soc supersticiosa pero si vaig a algun lloc on em diuen q dona sort fer tal cosa... La faig per si un cas no vull cabrejar pas al desti jajajja

Ai algu mes he llegit tambe q estava a punt de la dnw... Anims noies! Que sera un super positiu segur!!

I lluna, amb un sol coo nhi ha prou cal ser positius!

Jo estic amb una sensacio ben extranya a la panxa.. seran nervis? Sera algo mes??? Fins diumenge vinent he de tenir aquestes sensacions a la panxa??? Aiii eo desespero!
Arigalma
:: tigre
:: tigre
Entrades: 701
Membre des de: dj. ago. 29, 2013 3:26 pm

Re: ~~Trobadores GENER 2018~~

EntradaAutor: Arigalma » dv. gen. 12, 2018 11:03 am

Hola

Eia a mi també m'ha passat que era súper regular a 28 diez i els 2 o 3 útlims mesos se m'ha mogut una mica... T'admiro l'aguane que tens sense fer-te un TE... jo amb el primer embaras vaig tenir exactament els metsixos símptomes de la regla, que inclouen dolor forts d'ovaris. Normalment tens aquests dolors quan t'ha de baixar? Potser ja ho has dit abans pe`ro no recordó... la meva memoria no xuta gaire des de l'embaras :content: i vaig tant cansada i dormida per la vida que no hi ha manera de recuperar-la.

Ara mateix no puc personalitzar gaire més, que estic a la feina i només m'ha donat temps de llegar l'últim missatge de l'Eia. Sorry :-()-)

EGO: Ahir al final no vem fer deures... Quan ja en tens un el cansanci pot més que les ganes i ens vam quedar zz:-) a veure si avui anem rematant la SW. Espero ser capaç de no obsesionar-me... L'altre embaras vaig aconseguir la panu el mes que el vaig donar per perdut abans d'hora i vaig desconectar del tema :miko:

A veure si aquesta tarda us puc llegar millor i presonalitzo.

Disfruteu del divendres i ànims a totes! Amb les SW, amb els desesperos i si alguna es fa TE motla sort!!!!
Imatge

Imatge
Avatar de l’usuari
Lleona
:: cèrvol
:: cèrvol
Entrades: 557
Membre des de: dj. juny 12, 2014 4:29 pm

Re: ~~Trobadores GENER 2018~~

EntradaAutor: Lleona » dv. gen. 12, 2018 12:54 pm

Bon divendres!!!

Arigalma, em sembla que totes coincidim en que tenim el positiu el mes que desconnectem pel motiu que sigui. El meu va ser perquè ja estava mentalitzada que hauríem de fer IA per SS i trigariem 2 anys i pam!! Estic convençuda que ela nervis afecten, però són molt difícils de eliminar-los.

Lila, jo també sóc d'esperar mínim 1 dia després de DNW, així assegures el tir. Estava molt cansada de veure negatius com per fer-ho abans d'hora... I tu ànims que en una setmana tindràs els dubtes resolts!!! Paciència amb els psico símptomes!!!

Eia, jo m'esperaria a fer TE a la DNW més llunyana, així t'assegures que no és un cicle llarg i prou. Jo els tinc de 28 per la medicació, doncs sempre dic que la DNW és a CD29, així almenys sé que no tindré una decepció si ve. I no comparis embarassos perquè cada un és diferent. Paciència que ja no et queda res oer dilluns!!

Airyn, a agafar forces per la SW! La fase avorrida es fa mooolt llarga a vegades.

Silvia, jo penso que si eres força regular no estaria de més fer un TE per descartar que no sigui panxu. I les pastilles si que poden modificar els cicles ja que obliguen al cos a ovular o no fer-ho i quan les deixes el cos ha de tornar a la normalitat. Quan tens llevadora?

Modo ego: l'herpes ha anat a més i porto mitja cara inflada. Tot i així he anat a treballar perquè a casa s'em cauen les parets i amb els nens s'hem passa molt més ràpid. A veure si el 24 podem confirmar que símptoma i no psico símptoma!!

Bon cap de setmana!!!
Imatge
Imatge
Imatge
Imatge
Eupatina
:: papallona
:: papallona
Entrades: 101
Membre des de: dc. jul. 30, 2014 11:48 am

Re: ~~Trobadores GENER 2018~~

EntradaAutor: Eupatina » ds. gen. 13, 2018 8:53 am

Hola!

Rubinat, quina llàstima l'arribada de la W!desconnecta el que necessitis...

Eia, com vas? Ja t'has decidit a fer TE? Jo també em ratllo comparant amb l'altre embaràs!

Lila-dolça, aquestes sensacions...creuem els dits!

Arigalma, a mi mhan canviat les regles després de tenir la nena! Faig cicles més curts i començo a tacar molt aviat! Aquest dies miro el paper de wc amb una por...

Lleona, com vas? Molt desespero?

Bon cap de setmana i ànims!

Eu
Eupatina
:: papallona
:: papallona
Entrades: 101
Membre des de: dc. jul. 30, 2014 11:48 am

Re: ~~Trobadores GENER 2018~~

EntradaAutor: Eupatina » dg. gen. 14, 2018 5:08 am

Hola noies!

Recordeu que us deia o estic embarassada o estic boja: segona opció! Quina decepció! Avui he fet un clearblue i surt: no embarazada.
Així que tot el que tenia eren psicosímptomes! La temperatura també m'ha baixat una mica...així que a esperar que baixi la W i me'n vaig cap a febrer! Estic decebuda d'haver llegit tant malament el meu cos...Aix...

En fi boniques, ens llegim!

Eu
Avatar de l’usuari
Coaner
:: tortuga
:: tortuga
Entrades: 309
Membre des de: dj. gen. 04, 2018 5:07 am

Re: ~~Trobadores GENER 2018~~

EntradaAutor: Coaner » dg. gen. 14, 2018 7:17 am

Bon dia noies,

Per personalitzo una miqueta:
Silvia El tema de l'olla... La tradició diu que si fas un sacrifici, bé seria com va dir la Lleona, pujar fins la Vall de Núria i dins el santuari hi ha una olla on les noies que busquen la fertilitat i posen el cap. Abans es deia, que amb el cap a dins s'havien de tocar les campanes i que tantes vegades les toquessis tants fills tindries. ;-))) Però entenc perfectament que si en un 13 vas saber que series mare, fos un dels teus millors dies. :b-))) :b-)))
Airyn A passar-ho molt bé a la sexy week. Com et diuen.... ja que les altres es fan tan llargues, millor aprofita aquesta!!!
Lila Estem igual!!! Jo també he d'esperar fins diumenge vinent!!!
Arigalma Tothom parla de no pensar-hi.... de fet, té molt sentit. La meva primera visita amb el gine de l'hospital em va dir que el més important és relaxar-se, que ell havia vist visites de parelles realment histèrics i que d'aquesta manera no aconseguiríem mai res. Però costa moltíssim deixar una cosa enrere que desitges i fa temps que persegueixes. Ànims!
Lleona Potser aquest herpes és una suuuuuuper senyal?? Força amb el desespero!!
Eu El cós ens va canviant, així que no et martiritzis pensant que no l'has controlat prou. Ànims!!

Ego: Setmaneta llarga per endavant... i vam posar moltes ganes ja que era el primer mes que començàvem amb l'Omifin. No tinc cap símptoma... res de res! Per norma just una setmana abans de baixar la w començo a notar dolor al pit, ara n'hi això... Miraré de no desesperar-me gaire, de dedicar alguna estoneta per mi, de relaxar-me, i si és que no... tornarem a començar.
Bon diumenge per totes!!! :p-)
Imatge
Imatge
Avatar de l’usuari
airyn_jp
:: peixet
:: peixet
Entrades: 287
Membre des de: dl. set. 09, 2013 1:28 pm

Re: ~~Trobadores GENER 2018~~

EntradaAutor: airyn_jp » dg. gen. 14, 2018 8:51 am

Hola boniques!!

Eupatina ho sento molt bonica, pero no has d'estar decebuda amb tu, simplement es que estem molt pendents de cada coseta que ens passa i costa moltissim desconectar quan dessitges molt una cosa, perque busquem tots els simptomes, i el problema es que els simptomes d'embaràs abans del test malauradament son els mateixos practicament que la warry... Molts anims bonica!!

Coaner molts ànims amb la desespero... es fa llargueta pero no queda una altre... Respecte l'omifin sense simptomes jo aquest cop de moment estic igual de moment em queden dues pastilles que prendrem pero recordo l'altre cop q vaig notar molt mes l'ovulacio i tal i aquest cop de moment res també es cert que encara es aviat... ja veurem...

A les altres en desespero, com anem? encara queda una miqueta he vist...

Mode EGO: no hi ha molt que explicar... ni tan sols hem entrat a la SW aixi que de moment omifin...L'altre dia no recordo qui va dir que va entrar a les seves entrades antigues per veure els seus simptomes a la desespero de l'embaràs anterior... total que jo ahir tambe ho vaig fer... i l'únic que tenia era malestar de regla com sempre i ja cap al final de la desespero una sensacio de tirantor a la panxa... pero res més... les nausees van començar a la setmana 6 i ja no van marxar fins les 42 pero això ja és una altre història jejeje ... Així que si esteu en desespero sense simptomes tampoc ha de ser dolent...

Molts anims a les desespero, una abraçada forta a les que marxem al febrer!!
24 Maig 16: Transfer 1 Blasto +5--> 2 congelats+5
19 Febrer 16: Alan is here :cnen:
14 Abril 18: avortament diferit 9+2
gener 19: inici criotransfer en cicle natural
21 gener 19: Pipitest ++!!

Imatge

Imatge

Imatge
Avatar de l’usuari
Eia_
:: rateta
:: rateta
Entrades: 181
Membre des de: dl. ago. 18, 2014 6:26 pm

Re: ~~Trobadores GENER 2018~~

EntradaAutor: Eia_ » dg. gen. 14, 2018 10:17 am

Bon dia reines!!

Eu, em sap molt greu :( el cos ens fa aquestes males pasades, son tant semblants els simptomes q et fan tornar lela! Ara espero q et baixi aviat per començar un nou cicle!!

Airyn, jo tb vaig buscar el post de l altre embaras :content: tampoc vaig treure gran cosa en quan a simptomes, dolorets de regla i poca cosa més.

Coaner, anims amb el desespero!!

Modo ego: doncs avui a Cd29, esperare a q passi demà i dimarts em fare TE. Segons l app de FF el dia de nw era divendres pero vull fer TE amb el dia de cicle més llarg. El divendres (cd27) se’n va anar la castanya, vaig fer TE unitest pero feia potser 1 horeta q havia fet pipi i eren les 15h del migdia, aquests son els arguments q em dono pel negatiu q va sortir (ens agafem a on sigui quan veiem negatiu oi? :-o00m
Imatge
Krla
:: puça
:: puça
Entrades: 40
Membre des de: dv. gen. 05, 2018 10:49 am

Re: ~~Trobadores GENER 2018~~

EntradaAutor: Krla » dg. gen. 14, 2018 11:13 am

Bon dia noies!!!

Eu, ostres quin greu... Molts d'ànims!! Esperem que la pròxima sigui la bona! :-()-)

A les que esteu amb el desespero, molta força i a veure si podeu cantar panxu alguna!! :love: :love:

Les que esteu amb la W... molta força ! Que passa ràpid això! :***:

Modo Ego: A mi la W... ja m'ha marxat del tot i m'ha passat la setmana molt ràpid!!! Tot i que aquesta vegada la W ha sigut molt rara ja que m'he trobat molt molt cansada i encara ho estic força ara. Però ja agafant forces per la SW i a veure si aquesta vegada es la bona... A passar-s'ho bé! A veure si al febrer puc cantar panxu... :miko: :miko:
Avatar de l’usuari
LlunadeXocolata
:: tortuga
:: tortuga
Entrades: 316
Membre des de: dg. ago. 27, 2017 8:35 am

Re: ~~Trobadores GENER 2018~~

EntradaAutor: LlunadeXocolata » dl. gen. 15, 2018 6:27 am

Hola noies!!!! S'ha acabat el cap de setmana..... que curt que es fa!!! :ttuga: Espero que a totes us hagi anat molt bé!!

Silvia Què tal vas? Arriba aquesta W o no???

Eia Tenim novetats? Ha baixat la W? O t'has fet el test avui? :miko:

Lila-dolça Ànims amb aquest desespero!!!! Sé que es fa llarg i empipador!!! Però és el que toca.... Mira d'ocupar el teu temps amb altres coses .... :-o00m Ànims!!!

Arigalma Té lògica.... quan menys hi penses suposu que és quan el teu cos més es relaxa i tot flueix millor :-o00m Espero que hagueu fet una bona diana en aquesta SW!!

Lleona Ai ai aiiii...aquest herpes té bona pinta doncs, no??? :()()::::

Eupatina Quin greu!!! Tranquila... a totes ens passa.... les ganes ens poden i llegim el nostre cos com el volem llegir... Molts ànims i a pel proper cicle!! :: orrr::

CoanerQuè tal vas?

Krla Ànims per aquest nou cicle!!! Espero que sigui el teu!! :-D

Modo Ego: Doncs res noies...aquest cap de setmana hem fet molts deures jajaja però crec que ja quedàven fora dels meus dies fertils.. però per si de cas..... :***: jajaja si més no ens ho he passat bé, que és el més important :love:
M'uneixo a la fase desespero :miko: tot i que com us vaig dir, dubto molt que sigui aquest mes ...sempre hi ha una petita espurna d'esperança.. que és la que em farà ballar durant el desespero jaja

Bon dilluns a totes!!! :-()-)
Imatge
La paciència és un arbre d'arrel amarga, però de fruits molt dolços.

Cercant des de Agost '17
Amb un petit estel al cel Imatge
silvia.xikillaa
:: formigueta
:: formigueta
Entrades: 75
Membre des de: dt. des. 19, 2017 11:09 pm

Re: ~~Trobadores GENER 2018~~

EntradaAutor: silvia.xikillaa » dl. gen. 15, 2018 7:36 am

Eia, has fet el test?

Lleona, em van donar hora a la llevadora per dimecres, però em van dir que si em baixava la regla abans, que truques per canviar al dia que marxi… així que ja us aniré dient!
Com va aquest herpes?

Eu, quin greu hem sap! Però al proper segur que ens toca ;)

Coaner, no ho havia sentit mai jajajajaj


Totes les que esteu en desespero… molts ànims! No queda res per a tenir el nostre positiu!


Ego: Doncs no… encara no hi ha W. Avui m’he despertat amb moltes punxades, porto molts dies dient, avui si que vindrà, avui si… però crec que avui si serà el dia jajajaj
Dissabte vaig tenir els examens i ahir vaig descansar tot el dia, aprofitant que estavem els dos solets jajaj la veritat que ja tenim ganes que vingui la warry per a poder tornar a intentar…
Amb la llevadora tinc hora dimecres, ja us explicaré el que em digui.
Imatge

Imatge
Avatar de l’usuari
Coaner
:: tortuga
:: tortuga
Entrades: 309
Membre des de: dj. gen. 04, 2018 5:07 am

Re: ~~Trobadores GENER 2018~~

EntradaAutor: Coaner » dl. gen. 15, 2018 11:06 am

Bon dia a totes!!! :-()-)

Airyn A passar-ho rebé que ja entres a la bona setmana!! >.-<:
Eia Segur que demà va millor el test!!! Jo quan crec que tinc possibilitats i m' el he de fer, sempre a primera hora.
KrlaSegur que el febrer serà un bon mes!! Ànims amb el desespero. :-o00m
Silvia Quin patir!! I si ha de ser al febrer segur que va molt bé!! <:-)
Lleona Com estàs?

Ego: Bé... Tranquileta. Per sort m'acompanya la feina i tot. Setmaneta :-o00m :-o00m Esperant que diumenge sigui un positiu!!! :camio: Crec que el post i vosaltres m'heu donat bona sort!! :b-))) :b-)))
Imatge
Imatge
Avatar de l’usuari
Eia_
:: rateta
:: rateta
Entrades: 181
Membre des de: dl. ago. 18, 2014 6:26 pm

Re: ~~Trobadores GENER 2018~~

EntradaAutor: Eia_ » dl. gen. 15, 2018 1:46 pm

Bon dia reines,

silvia, encara no? a veure que et diu la llevadora el dilluns.

Llunadexocolata, clar que sí! això que s'emporta el teu cos!! i mai se sap, quanta gent amb un pinxito ha aconseguit panxu?! moooooltes

Krla, endavant amb el nou cicle!!

Lleona, com vas? i l'herpes?

Ego: Doncs aqui estem a CD30 i sense warry! Com a data limit m'havia posat a CD30 ja què mai he passat a més dies. Si avui no apareix (q esperem que no!!) demà faig TE! Quin cangueli noies...fa pànic veure'l blanc!!
Imatge
Arigalma
:: tigre
:: tigre
Entrades: 701
Membre des de: dj. ago. 29, 2013 3:26 pm

Re: ~~Trobadores GENER 2018~~

EntradaAutor: Arigalma » dl. gen. 15, 2018 2:50 pm

Hola wapes

Eia estarem pendents demà >.-<:

Eu sap greu, segur que febrer ens porta panxu! :-()-)

Ànims a les que esteu en desespero. A veure si podem celebrar més panxus.

Ego: jo dono el mes per perdut, al final no hem pogut fer bé els deures aixi k res, anem a febrer i em salto el desespero (les possibilitats son tant minimes k no cal ni que em posi nerviosa). La putada és k ovulo el finde i arribem tant petats ja després de tota la setmana....

Us aniré llegint a veure com va.
Imatge

Imatge
Avatar de l’usuari
nostreta
:: granota
:: granota
Entrades: 231
Membre des de: dj. maig 02, 2013 3:52 pm

Re: ~~Trobadores GENER 2018~~

EntradaAutor: nostreta » dl. gen. 15, 2018 3:27 pm

Hola guapes!

No puc personalitzar perquè no tinc temps, us escric perquè estic en plena fase de desespero (el diumenge NO espero la warry) i ahir al vespre vaig tenir doloret d'ovaris i aquesta nit m'he despertat a les 2h amb unes punxades als ovaris bastant fortes. Pot ser implantació? No m'havia passat mai en cap dels dos anteriors embarassos... Aquest cicle tinc un bon presentiment >.-<:

Una abraçada i ànims a les que us ha vingut i a les que la seguiu esperant!
Imatge

Imatge
Avatar de l’usuari
Lleona
:: cèrvol
:: cèrvol
Entrades: 557
Membre des de: dj. juny 12, 2014 4:29 pm

Re: ~~Trobadores GENER 2018~~

EntradaAutor: Lleona » dl. gen. 15, 2018 4:42 pm

Hola noies!!!

Estic viva!! Es que el finde l'hem tingut ple de compromisos i era arribar a casa i caure morts!!

Krla, si la regla ha sigut tant rara i estas tan cansada, no has provat de fer un TE? A veure si ha sigut implantació! A vegades diuen que es confon amb una regla molt rara...

Coaner, què bé que el desespero sigui tant bo!! A veure si realment t'hem portat sort i puc cantar el teu positiu que em fadia una il·lusió enorme!!!

Silvia, encara no hi ha warry i continues sense fer TE?? Deus haver trencat tots els records del SP en paciència!!! A veure dimecres que et diu la llevadora!

Nostreta, això pinta molt bé! Jo he sentit en moltes noies aquestes punxades!!

Arigalma, aqui optimistes fins al final!! Fins a DNW tot és possible i si no hi ha warry, hi ha esperança!! Jo seré la optimista per tu! Jejeje

Eia, vaig afinant la veu que això pinta genial! Demà esperem el teu positiu!

Mode ego: el herpes ja ha baixat d'intensitat i ara ja només em queda ferida, però he anat el. Finde amb la cara ben inflada. Avui he tingut unes punxades fortes al pit esquerre i alguna al baixventre. Ja no vull pensar si és bo o no. Ja m'he mentalitzat que anirà per llarg i vaig fer canvi de xip. Ja us diré el 24-25.
Imatge
Imatge
Imatge
Imatge
Avatar de l’usuari
airyn_jp
:: peixet
:: peixet
Entrades: 287
Membre des de: dl. set. 09, 2013 1:28 pm

Re: ~~Trobadores GENER 2018~~

EntradaAutor: airyn_jp » dl. gen. 15, 2018 5:27 pm

Hola noies!!

Entro desde el mobil en mode super soso... no se si podré perdonalitzar gaire...

Silvia com t’han dit has hagut de trencar records de paciència jo no podria estar sense fer-me el test...
Coaner anims amb la deseoero tranquileta!
Eia a veuri dema cantem possitiu!!!
Lleona a veure si arriba aviat el 23-24 i tb cantem possitiu!!

Ara no recordo qui ha dit que no havia pogut fer deures, si hinha hagut un pinxito hi ha opcions encara que siguin poquetes, anims!!

Mode ego: tot just ara vaig a prendrem l’ultima pastilla d’omifin, que vaig dir que no sentia res... pues avui tinc un mal d’ovari dret que uff! Encara que no hi ha clareta d’ou ni res aixi que imagino que encara no ovulo nomes es prepara... i casi que prefereixo trigar una mica en ovular perque estic feta un nyap, duper congestionada i amb un mal estar que com per fer pinxitos...
En fi us vaig llegint! Un petooooo
24 Maig 16: Transfer 1 Blasto +5--> 2 congelats+5
19 Febrer 16: Alan is here :cnen:
14 Abril 18: avortament diferit 9+2
gener 19: inici criotransfer en cicle natural
21 gener 19: Pipitest ++!!

Imatge

Imatge

Imatge
lavida
:: formigueta
:: formigueta
Entrades: 87
Membre des de: ds. nov. 18, 2017 12:02 pm

Re: ~~Trobadores GENER 2018~~

EntradaAutor: lavida » dl. gen. 15, 2018 7:39 pm

Bona nit boniques!!! Perdoneu per estar una mica desconnectada, però ara he rellegit el què hi havia i hi ha força tema! Va va va, començo!

airyn_jp: molts ànims amb aquest mal d'ovari... és força molest quan ho notes, però pensa el costat positiu, ara ovularàs com una reina i estaràs a punt per tenir una super SW i fer diana!

Lleona: que anem a la par!!! A mi també em toca el 23 i ja estic dels nervis... després al super modo ego us ho explico... però psicosimtomes total, vaya rollo! (o no...?)

nostreta: venga va! Que aquest pot ser nostre!!! Podria ser implantació, clar que sí! Ànims amb el desespero... jo t'hi acompanyo!!! A veure si tens un cap de setmana rodó amb un super positiu!

Arigalma: ei ei ei, que són aquests anims! AMUNT!!! Si hi ha hagut almenys un pinxito pot haver-hi panxu! No ho donis per perdut, mai se sap!

Eia_: quina paciència que tens... jo no podria!!! T'admiro! Té bona pinta tal com dius... a veure demà ens expliques i espero amb moltes ganes que ens puguis cantar un super positiu! Aquest mes estem a tope, trobadores!!!

Coaner: segur que sí! Aquest diumenge entre l'una i l'altre farem una festa, n'estic segura!!! Aquest post funciona d'allò més bé i ha de donar el seu fruit! Ànims amb aquesta setmaneta!

silvia.xikillaa: molts ànims amb aquesta espera... i si ha de venir la W almenys que vingui ja i pogueu anar a la idea! Relaxa't i fes-te mimitos! Però almenys vas poder fer els exàmens tranquil·la.. jeje

LlunadeXocolata: per pinxitos que no faltin!!! Més val que sobrin que no pas que faltin, i si a sobre ens ho passem bé, regal doble! Va que segur que un o altre haurà servit! Ànims amb el desespero!!!

Krla: va, ara cuida't i recupera les forces que has perdut amb la W, perquè aquesta SW ho donaràs tot i ja veuras com al febrer serà teu!

Eupatina: carrega piles, descansa i omplet d'energia, perquè aquest febrer... a tope! Serà teu i llavors sí que tindràs tots els símptomes del món i et tornaràs boja de veritat, però d'alegria!!!

lila-dolça: benvinguda al sant desespero... això és una locura! Ens escoltem massa i tots els petits canvis o coses que notem les repensem mil vegades... amb tot a veure si diumenge ens pots donar una alegria!

Mode ego: doncs a gairebé una setmana de la NW, així que desespero és poc... I psicosímtomes són molts... jaja. Des d'ahir que tinc bastant fluxe d'un color blanc, al matí no tinc nàusees però em trobo "remenada", i a més el mugró dret em fa força mal, que no el pit... Alguna us ha passat...? En sabeu alguna cosa??? clar, el meu cap esbojarrat que pensa i pensa i pensa diu "nenaaa que això és que potser hi tens algú a dins!!!" i el meu angelet em diu "no et facis il·lusions, que ja has pillat més d'un mes amb psicosímptomes...". A més, ahir vaig anar dinar i a mi m'agrada el vi, però per si de cas no el vaig ni tastar i a la gent se li feia estrany, total que ens vam canviar la copa amb el meu home perquè no es notés!

Ànims a totes les desesperades com jo! Jo per si de cas, ja em vaig comprar 2CB :-o00m :-o00m
A la resta, mil petons! :-()-)
Imatge
Eupatina
:: papallona
:: papallona
Entrades: 101
Membre des de: dc. jul. 30, 2014 11:48 am

Re: ~~Trobadores GENER 2018~~

EntradaAutor: Eupatina » dt. gen. 16, 2018 6:06 am

Hola!

Eia, com va? Avui feies TE, oi? A veure si podem cantar ben fort!

Krla, et trobes millor? Més recuperada? Si no, podries fer alguna consulta al gine...

Llunadexocolata, molt bé, deures fets i a esperar una miqueta! La cerca és la millor part de tot plegat.

Silvia, com s'allarga l'arribada de la W! Potser no arribarà?

Coaner, com va el desespero?

Arigalma, segur que el febrer és el nostre mes!

Lleona, et veig molt ben mentalitzada per l'espera! Et trobes millor?

Nostreta, per dates podria ser implantació!

Ayrin, aquets dolorets que són bons indicadors!

Lavida, jo aquest fluxe de color blanc el vaig tenir amb l'embaràs! Aquest cop que he tingut mil psicosímptomes...aquest no ha aparegut!


Modo ego: la maleïda W ja és aquí! He decidit que aprofitaré per anar a córrer i fer tot allò que no puc fer prenyi (menjar fuet i aquestes coses...;)). Ara, ja m'he promés que el proper cicle no hi ha TE fins passada la W, això de veure "no embarazada" és molt dur! I car! Apa boniques, ens llegim.

Eu

Torna a “Buscant un embaràs”

Qui està connectat

Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 14 visitants

Membre de l'AMIC Control OJD Nielsen Hosting i Dominis.cat a CAT1.NET

Actualitat ::