Mares setembre 2018

gener, febrer, març...
Jordi A
:: puça
:: puça
Entrades: 7
Membre des de: dc. gen. 31, 2018 6:35 pm

Re: Mares setembre 2018

EntradaAutor: Jordi A » dv. feb. 09, 2018 5:31 pm

Bona tarda!
Gràcies a totes!
Nosaltres estem de 7 setmanes justes.

A nosaltres ens van receptar "Yoduk" per l'àcid fòlic i vitamines.

Nosaltres encara no ho hem dit a ningú, volem esperar a veure la primera ecografia que la tenim el 16 de Març, per SS només fan les justes.

La meva dona ja va planejant com ha d'estar distribuïda l'habitació del nen/a, haurem de buidar armaris i fer neteja :P


Bon cap de setmana!
Imatge
Dolçmoment89
:: puça
:: puça
Entrades: 14
Membre des de: dv. gen. 12, 2018 6:55 am

Re: Mares setembre 2018

EntradaAutor: Dolçmoment89 » dg. feb. 11, 2018 6:28 pm

Molt bona tarda!!

Que ràpid passa el cap de setmana ehh! Doncs avui ja hem anat a mirar la next 2 me(cuna colecho) de 2na ma però éss que la parella ni l'havia utilitzat perqué era un regal que els hi van fer. Ens ha sortit super bé. És molt d'hora per comorar coses però amb això no m'he pogut resistir >.-<:

Aquest dimarts tinc la visita de les 12 setmanes. Estic dessitjant tornar a escoltar el seu batec i escoltar que tot va bé. En teoria em miraran la seva anatomia, tema morfologic, per fer el cribatge. Ja us explicaré com va la visita! :-())

Per lo demés tot genial!! Estem més feliços que mai i la veritat és que volem gaudir molt daquesta nova etapa.

Molt bona nit!!!
Imatge
AnSa
:: formigueta
:: formigueta
Entrades: 68
Membre des de: dt. gen. 16, 2018 8:38 am

Re: Mares setembre 2018

EntradaAutor: AnSa » dl. feb. 12, 2018 8:18 am

Bon dia!

Quina mandra de dilluns ... quin fred i que negre que està!!

Blue Moon avui a nosaltres ens ve un pintor (amic d'un amic, ja saps) a donar un cop d'ull i fer-nos un pressupost. A veure si ens espantem gaire o què .... ahir ho parlàvem i realment no és que faci massa falta pintar tot el pis i això que al Juny farà 7 anys que hi som però depén del preu i ja posats ....

Dolçmoment89 la primera compra!! uee!! Si era una ganga s'havia d'aprofitar, clar que si >.-<:

Nosaltres tenim la pròxima visita el proper dilluns i en tinc unes ganes .... entre que no tinc simptomes ni res és com una sensació extranya; tinc ganes de saber que tot va bé!
Imatge
Triu
:: formigueta
:: formigueta
Entrades: 78
Membre des de: dj. gen. 04, 2018 8:01 am

Re: Mares setembre 2018

EntradaAutor: Triu » dl. feb. 12, 2018 9:52 am

Bon dia!!!!

Nosaltres per sort vam pintar el pis fa un parell de mesos, però igualment repintarem l'habitació de petit@...però vaja això amb la calma per d'aquí un parell o 3 mesos..

Dolçmoment! què guai aquesta compra!!! quina ilu!
Ara torno d'esmorzar i he passat per davant d'una botiga de roba i he pecat...no he pogut evitar comprar dues tonteries amb l'excusa de les rebaixes.. Hauré de vigilar i posar seny.. :miko:

Buff noies! a mi fins el 12 de març que tinc eco de les 12 se'm fa eteeeern....però toca paciència i confiar que va tot bé. :ok:

Bon dilluns!
Imatge
Blue Moon
:: peixet
:: peixet
Entrades: 291
Membre des de: dv. feb. 10, 2017 5:03 pm

Re: Mares setembre 2018

EntradaAutor: Blue Moon » dl. feb. 12, 2018 4:31 pm

9+2

Bon dilluns! Quin dia més gris i trist, quina manera de començar la setmana :ufs:

Jajaja ja veig que comença a haver-hi les primeres compres! Si són gangues cal agafar-les al vol que després no es troben i paguem 3 vegades més, clar que sí! L'altre dia buscava l'Angel Sound per wallapop i en vaig trobar uns quants de menys de 20 euros, però com no se sent fins la setmana 11 o 12 m'esperaré una mica...

Realment aguanteu fins la setmana 12 sense ecos? Jo sóc incapaç, quin aguante teniu! M'he fet ja 2 ecos i el 26 tinc una altra, serà la setmana 11, no se si compta com la de primer trimestre o haurem de repetir... he demanat hora el 26 per poder demanar el test pre-natal no invasiu, així a la visita de la SS podré portar els resultats fiables apart del que surti al TS, que amb la meva edat segur que surt alterat, així ja no m'espero ni pateixo en l'espera!

Aquest dimecres tinc analítica de sang i orina i corba del sucre per la SS (espero no haver-la de repetir!), i el 19 analítica de sang i orina per la mútua, per poder dur els resultats el dia 26. Vosaltres no teniu cap prova fins la setmana 12?
Imatge
Imatge
Dolçmoment89
:: puça
:: puça
Entrades: 14
Membre des de: dv. gen. 12, 2018 6:55 am

Re: Mares setembre 2018

EntradaAutor: Dolçmoment89 » dl. feb. 12, 2018 5:54 pm

Blue Moon! A mi em passa com tu, des de que sabem que estem embarassats ja ens han fet 4 ecos! Jajajaja. Tot i que 1 va ser quan vaig tacar i aquella m'haguès agradat no fer-la, perquè pensava que l'havia perdut.

Però com estic fent seguiment a la ss i a la mutua tot t'ho miren per duplicat. La llevadora de la ss em va recomanar que les proves les concentres només en 1 lloc, més que res per un tema meu d'organització. Però pel moment li vaig dir que faria doble seguiment. Tu fas igual oi?

Per cert! Vaig llegir que hi havien futures mamis que tindrieu als petits a l'HGC. Teniu referències de ginecòlegs?? Es que ara m'estic visitant amb la mutua a un centre a prop de casa però m'he de plantejar començar visita ja a l'HGC que és on volem tenir el nen.

Nena!! Jo també tinc mirat l'Angel Sound!!! >.-<: però els de la meva zona no baixen de 20€....

Demà ja tinc la eco del 1er trimestre! Quina ilusió!!

Un petoet per totes!
Imatge
Triu
:: formigueta
:: formigueta
Entrades: 78
Membre des de: dj. gen. 04, 2018 8:01 am

Re: Mares setembre 2018

EntradaAutor: Triu » dl. feb. 12, 2018 6:08 pm

Holaa

A mi m'han fet 2 ecos (a la 4.2 i a la 6.6)...em toca a les 12, però ja em va dir la gine que podia anar abans a fer-me altres si volia.
La mala sort és que la gine no té disponibilitat d'hores fins després de la eco... Així que hem agafat hora en un altre lloc a veure si em poden fer una altra eco i també consultar informació del test prenatal que al marge del triple screening me'l faré segur.
I de proves dimecres analítiques de l'endocrí .... I el 24 les del primer trimestre. La corba de sucre pel moment no l'he de fer....

Així que Bluemoon ja veus que no ets l'única!!!! neu:-D
Imatge
Triu
:: formigueta
:: formigueta
Entrades: 78
Membre des de: dj. gen. 04, 2018 8:01 am

Re: Mares setembre 2018

EntradaAutor: Triu » dl. feb. 12, 2018 6:16 pm

Dolçmoment89 la meva gine és la Laura Rodellar que és la responsable de la unitat de part respectat. La vaig escollir perquè em va agradar el seu blog i per les referències que vaig llegir. També té una web amb altres gines de l'HGC que es diu matertraining. De totes formes de ginecòlegs n'hi ha un munt i segur que amb bones referències també.
Imatge
AnSa
:: formigueta
:: formigueta
Entrades: 68
Membre des de: dt. gen. 16, 2018 8:38 am

Re: Mares setembre 2018

EntradaAutor: AnSa » dt. feb. 13, 2018 9:42 am

Bon dia!!

Quin fred ahir!! Va nevar per la vostra zona? Per cert, d'on sou?

Jo, ara per ara, he tingut 2 ecos (i les dues vaginals que dius, festival de l'humor!). Una a les 6 setmanes que ja li vam sentir el batec i el vam poder veure i l'altre a les 7; aquesta de les 7 va ser una mica "trampa" perquè tenia dubtes amb el meu ginecoleg i l'hospital que em tocava i vaig anar a un altre tot i que finalment em quedo amb el meu que m'agrada més i m'inspira més.
La següent la tindré dilluns que ve, que serà ja les 12 setmanes! I tema analítiques, només he tingut un anàlisi de sang i d'orina; de moment res més. La veritat és que estic super peix en aquest tema! Vull dir que veig que moltes domineu que tal mes toca tal prova o tal mes l'altre i jo vaig totalment al ritme del ginecoleg ....

Dolçmoment89 què tal la eco????
Imatge
Blue Moon
:: peixet
:: peixet
Entrades: 291
Membre des de: dv. feb. 10, 2017 5:03 pm

Re: Mares setembre 2018

EntradaAutor: Blue Moon » dt. feb. 13, 2018 4:32 pm

9+3

Entro en mode super ràpid jeje, he estat navegant una miqueta i he trobat això:
https://lamaminovata.es/muestras-y-cana ... mbarazada/

Són tot de canastretes gratis per bebès i embarassades! Jo començaré a demanar un cop passat el primer trimestre, algunes són moníssimes :love:
Si teniu espai on anar-les acumulant ja sabeu!
Imatge
Imatge
sadie
:: formigueta
:: formigueta
Entrades: 57
Membre des de: dc. gen. 28, 2015 4:35 pm

Re: Mares setembre 2018

EntradaAutor: sadie » dc. feb. 14, 2018 9:48 am

Hola noies!

Després d'una setmaneta amb nausees nivell suportable, ahir ja vaig vomitar, així que sembla que en aquest embaràs tampoc me'n salvaré. Ara he passat per la farmàcia de demanar unes pastilles naturals de gengibre i per l'herbolari a comprar carmels de gengibre per passar els dies que em queden fins veure la llevadora (dimarts que ve). Segons com estigui em pendré el Cariban, que és la medicació que donen per les nauses, amb el primer fill no mel vaig voler pendre i vaig aguantar estòicament, però ara amb un petit a casa no em vec amb forces.


Blue Moon.
Tema canastretes jo amb el primer vaig tenir-ne dues que me les van donar al cap i a l'hospital si no recordo malament, i la del Caprabo. Van bé sobretot pk tens mostres de cosmètica i de panyals que van molt bé per portar al bolso. Però jo vaig acabar llençant la meitat de coses pk no les vam utilitzar (llet amb pols, potitos, farinetes, el xumet que no va voler mail...). Nosaltres va fer BLW i lactància materna.

Tema ecos, jo en el primer embaras me'n vaig fer 4. Una a les 6/7 i una a les 12, a les 20 i a les 36. Per mi és una mica difícil aguantar fins la 12, que és la que hi ha més incertesa, però he tingut la sort que m'han han programat una abans i així m'he quedat més tranquila. Després a partir de 14 o així, a la llevadora no et fan eco però sents el cor (amb un rollo angel sound) a cada visita. I després ja notes al bebe i tot és menys incert. També penseu que a nivell mèdic només es recomanen 2 ecos (12 i 20 setmanes) en un embaràs de baix risc, les altres són més per la nostra tranquilitat que per la salut del nostre patti.

Finalment, divendres a la tarda tindrem la primera eco a veure si tot està bé! Quins nervis! A la família la nostra idea és dir-ho la setmana que ve que vindran els meus cunyats que viuen a Berlín i també el novio de la meva germana que viu entre Holanda i Catalunya.

Triu M'encanta la Laura Rodellar! La segueixo des de l'altre embaràs al seu blog i m'agrada

Nosaltres de compres... n'haurem de fer però seran més familiars que pel bebe, segurament haurem de comprar un cotxe més gran (tenim un polo), i haurem de decidir com fem l'habitació pels petits. La única cosa que tinc clar que comprarem és una altra trona. El nostre gran s'asseu a la stokke trip trap, i li queden anys d'ús i en volem també una altra pel petit/a. L'altre tema que no ens en podem escapar és de la cadireta del cotxe. Així que venen despeses!
Blue Moon
:: peixet
:: peixet
Entrades: 291
Membre des de: dv. feb. 10, 2017 5:03 pm

Re: Mares setembre 2018

EntradaAutor: Blue Moon » dc. feb. 14, 2018 2:48 pm

9+4

Hola a tots/es! Superada la primera corba del sucre! Puajjj quin fàstic...
Avui tenia analítica i corba del sucre per la SS, allà asseguda des de les 8 fins les 9:30, amb el líquid fastigoset a temperatura normal i sense haver esmorzat gens... alguna petita basca m'ha vingut però al final he aguantat, menys mal. Ara esperem que no calgui fer la corba llarga...
També m'han fet el cribatge, però com em faré el test prenatal no m'importa gaire el que surti, ja vaig preparada que sortirà alterat, i com simplement és una estadística...
Els resultats li donaran directament a la llevadora i fins el 9 de març no sabré ni resultats d'analítiques d'orina, sang i cribatge, a veure què em diu de tot plegat!

La meva propera visita és el dilluns a la mútua pel mateix (bé, la corba crec que no, només analítica de sang i orina), per poder tenir el resultats pel dia 26 que tinc visita amb la gine de la mútua per demanar el test prenatal, i de pas que em faci un cop d'ull amb una eco que estigui tot bé jijiji.

Jo suposo que aquesta incertesa és només el primer trimestre, un cop el pots sentir a casa amb l'Angel Sounds o el notes deixes de dubtar, però ara sense símptomes ni res es fa difícil confiar que tot estigui al seu lloc i pensar sempre en positiu.

Sadie, els potitos i les farinetes no es fan servir a la BLW? o sigui, nosaltres de tant en tant prenem cremes, no és el mateix per ells? han de menjar sempre trossos? no sé molt bé com va el tema jeje, si tot va bé jo vull fer lactància materna, i un cop torni a la feina fer servir un extractor, però com no se sap mai què pot passar... el Moono per exemple va començar a prendre papilles amb 2 mesos!!! plorava moltíssim des del naixement (fent LME) fins que un pediatra va dir que el que li passava era que tenia gana... papilles i va deixar de plorar, molt fort jajaja... i jo era de biberó i xumet, suposo que el típic de l'època, crec que els meus pares no van ni intentar donar-nos pit ni a mi ni als meus germans, creien que la llet en pols era millor. Modes.

Jo sí demanaré les canastretes que pugui, suposo que no haver-ne tingut mai influeix en voler tenir-ho tot, em fa molta il·lusió :content:

Quan teniu les properes visites? Us han programat també la corba pel primer trimestre o només al segon?
Imatge
Imatge
Avatar de l’usuari
mirigc
:: zebra
:: zebra
Entrades: 1201
Membre des de: dv. maig 16, 2008 5:43 pm

Re: Mares setembre 2018

EntradaAutor: mirigc » dc. feb. 14, 2018 5:54 pm

Hola mares i pare setmbrers!!

11+2

ECO de les 12 setmanes feta! Totes les mides bé (plec...) >.-<: , fa mida de 12+1 setmanes. La eco no ha calgut vaginal i s'ha deixat veure tant bé que ens ha dit que sembla una nena :love:
La corba del sucre llarga ha sortit bé també >.-<:

Dolçament Jo també hem faig el seguiment a l'HGC. I em porta l'Helena Bagan. Hi tinc molta confiança. Em va portar l'embaràs i el part de la segona i és molt respectuosa i alhora molt professional. La Laura Rodellar també la conec, responsable de part respectat. Hi ha bons professionals. Però això és molt personal.
Dolçmoment89
:: puça
:: puça
Entrades: 14
Membre des de: dv. gen. 12, 2018 6:55 am

Re: Mares setembre 2018

EntradaAutor: Dolçmoment89 » dc. feb. 14, 2018 7:30 pm

Molt bona tarda!!!

11+3

Mirigc i Triu, moltíssimes gràcies pels vostres comentaris sobre les vostres gines de l'HGC. La veritat és que ajuda molt tenir una mica de referències.

La visita d'ahir va anar molt bé, tot i que era visita de control per comentar analítica de sang! No he passat la toxo....o sigui que em toca continuar congelant embotits i vigilar amb el menjar. I com no...vam aprofitar per veure al petitó! Vam al·lucinar perquè es veia super definit i no parava de moure les manetes i els peuets. És tot un nervi!! Jo crec que està agafant els gens de la mare... :p-)
El dimarts que ve tinc la eco de les 12 setmanes, per mirar mides, plec nucal...i em compararan amb els resultats de l'analítica per fer el cribatge de les malalties. Espero que tot vagi genial!

Nenes, crec que al final no faré doble seguiment perquè amb la feina no puc combinar gaire bé d'horaris i no vull demanar tantes sortides per les proves. Amb la mútua estic encantadisima!

Mirigc, que bé que la Eco de les 12 setmanes hagi sortit genial!!!! :-()) i la notícia que potser és nena!! Teníeu alguna preferència?? Jo sempre havia volgut tenir nena però ara que estic embarassada...un nen també em fa moltíssima il·lusió!!

Ahir ja va caure l'Angel Sounds..jajaja. i quan arribo de la feina m'encanta escoltar el seu batec. Funciona molt bé!

La resta com esteu?? Quan teniu la propera visita o prova programada?

Una abraçada per tot@s
Imatge
Triu
:: formigueta
:: formigueta
Entrades: 78
Membre des de: dj. gen. 04, 2018 8:01 am

Re: Mares setembre 2018

EntradaAutor: Triu » dc. feb. 14, 2018 8:09 pm

Hola!!


Bluemoon merci per la recomanació jo pot ser si que demanaré...encara que sigui com tu dius per la il·lusió! :love:

Dolçmoment i Mirigc genial aquestes ecos!! M'alegro molt que tot vagi tan bé!
Ah! Dolçmoment una amiga també té la Cristina Madaula i diu que és un amor...Però té raó la Mirigc això és tan personal, cadascú donem importància a uns aspectes o a uns altres...

Sadie! ja queda menys per aquesta eco! >.-<: Espero que aviat et trobis millor :-()-)

Avui he anat a fer-me analítiques tiroides i la medicació que prenc des del principi de l'embaràs m'ha anat bé! han sortit bé :ok:
I ara vinc de la gine (no la meva) que us deia que anava a veure si em feia eco i tot genial! Ja té bracets i cames i es movia molt! Hem pogut escoltar i grabar els batecs! :love: :love:
A més, hem aprofitat i ja m'ha fet informe i prescripció pel test prenatal no invasiu i a veure si la mútua m'ho autoritza!
M'ha dit igual que la meva gine que estic de 8+4 però que per mida seria 9 setmanes.

Aquest dissabte fem dinar amb els sogres i els hi direm i em quedo més tranquil·la si els hi dic després d'haver fet aquesta eco...

Una abraçada a tots i totes!!!
Imatge
Avatar de l’usuari
mirigc
:: zebra
:: zebra
Entrades: 1201
Membre des de: dv. maig 16, 2008 5:43 pm

Re: Mares setembre 2018

EntradaAutor: mirigc » dj. feb. 15, 2018 6:11 pm

Triu que bé les anàlisis i la eco! Ja ens diras que et diuen els sogres!

Dolçament t'ha sortit tot un o una belluguet. Jo tampoc he passat la toxo però hi alternatives als embotits :ok:

Jo avui molt cansada, amb els embarassos em dona per tenir insomni algunes nits, sobre les 4-5 em desperto i vaig tot el dia zoombie... però com ho sé m'ho prenc amb calma.
sadie
:: formigueta
:: formigueta
Entrades: 57
Membre des de: dc. gen. 28, 2015 4:35 pm

Re: Mares setembre 2018

EntradaAutor: sadie » dv. feb. 16, 2018 10:37 am

En teoria avui 8 setmanes

Hola noies,

Nosaltres avui a la tarda tenim la primera eco, esperem que tot vagi bé, perquè no serà per efectes secundaris. Mare meva. Ja amb nàuses i vomits a tope i mal de pits. El dimecres ja no vaig poder més i vaig anar a la farmàcia i vaig comprar-me unes pastilles de gingebre i sembla que van força bé, intento prendre-me-la al migdia així estic més o menys digna quan estic amb el nen (al matí va a la llar). Així que els matins els passo com puc. Amb el nen no em vaig voler prendre res, però ara amb ell no em vec amb forces per aguantar un mes fotuda.

Blue Moon Tema BLW poden menjar pures i sopes, clar. la idea és que mengin el més semblant a la resta de la família. Per això els aliments especials per nens no tenen massa sentit. Però també et dic que amb el meu fill no vam fer el mètode pur ja que s'havia de quedar amb les àvies i elles aquestes coses modernes com que no. Així que amb elles feia pures i amb mi trosso (així per resumir). Però per exemple els cereals no n'hi vaig donar de farmàcia, vaig fer servir els holle que no tenen sucres ni estan dextrinats. Però no li agradava gaire menjar triturat i al final cap als 10 mesos ja fer només trossos. A dia d'avui no li apassionen massa les sopes ni els pures (té 2 anys)

Mirigc Que bé l'eco de les 12 feta, i hagi anat tot perfecte! I aquí una altra que també té insomni als embarassos. És una murga a més sobretot amb el primer que tothom et diu aprofita ara per dormir!
Triu
:: formigueta
:: formigueta
Entrades: 78
Membre des de: dj. gen. 04, 2018 8:01 am

Re: Mares setembre 2018

EntradaAutor: Triu » dv. feb. 16, 2018 11:34 am

Bon dia!!!

Sadie a veure aquesta eco, ja ens explicaràs!!

L'insomni que dieu també el pateixo...perquè abans prenia com 4 cafès i dormia migdiada i la nit i ara no prenc cafeïna, no tinc ganes de migdiada i a la nit em desperto mil cops...així que si...serà un símptoma més.

Això que dius Mirigc dels embotits! Tinc un dubte amb la botifarra de perol...com està bullida no hi hauria problemes de toxo, però de listèria? Ja sé que sona una mica paranoia però vaig llegir que els frankfurts calia escalfar-los bé per tenir alt risc i no sé si serà similar amb la botifarra....Aixxx dubtes que em sorgeixen del dia a dia...després vaig a la gine i pava de mi ni li pregunto perquè no m'en recordo mai.

Bon cap de setmana!!!
Imatge
Blue Moon
:: peixet
:: peixet
Entrades: 291
Membre des de: dv. feb. 10, 2017 5:03 pm

Re: Mares setembre 2018

EntradaAutor: Blue Moon » dv. feb. 16, 2018 3:42 pm

Jajaja aquí una altra que s'apunta a l'insomni, des d'abans de saber que estava embarassada (5-6 dies abans) em desperto sobre els 5 i trigo moltíssim a tornar-me a dormir :ufs:
Per sort jo treballo de tardes i no he de matinar, així que em llevo sobre les 10, però és agobiant estar-se al llit amb ells ulls com plats. Com dieu deu ser per practicar per quan neixi jajaja...
Imatge
Imatge
Avatar de l’usuari
mirigc
:: zebra
:: zebra
Entrades: 1201
Membre des de: dv. maig 16, 2008 5:43 pm

Re: Mares setembre 2018

EntradaAutor: mirigc » dv. feb. 16, 2018 6:00 pm

Ostres quantes del club de l'imsomni! És molt cansat... paciència!

Tema listeria em vadir la llevadora que estan més alertas pq van augmentar els casos en aquests darrers anys. Així que si dubtes millor buscar alternatives a l'embotit com un entrepà de formatge (amb llet pasteoritzada), truita francesa, advocat i tomàquet, pernil dolç, bikini, pollastre a la planxa, vegetal mb ou dur... jeje tant parla d'entrepans m'està agafant gana! :miko:

Torna a “Per mesos”

Qui està connectat

Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 7 visitants

Membre de l'AMIC Control OJD Nielsen Hosting i Dominis.cat a CAT1.NET

Actualitat ::