♣ Trobadores Febrer i Març 2018 ♣

comparteix les teves il·lusions de ser mare.
Avatar de l’usuari
nostreta
:: granota
:: granota
Entrades: 231
Membre des de: dj. maig 02, 2013 3:52 pm

Re: ♣ Trobadores Febrer 2018 ♣

EntradaAutor: nostreta » dt. feb. 13, 2018 11:01 am

Noies què són aquests ànims??? Vinga va que no hi ha res perdut encara!! :-()-)

lleona, arigalma i coaner, jo penso com la lluna, els vostres marits no estan pel cas però mai o quan se senten "presionats"? Potser falta xerrar una mica amb calma, parlar del perquè no en tenen ganes o perquè sembla que no hi posin el mateix interés... La comunicació és clau perquè després no hi hagi retrets i mal rotllos. Vinga qur això ha de ser una cosa de dos i des de l'amor que us teniu!

Ego: psicosintomes a tope!! Mola sensibilitat als pits cosa que no és gaire comú en mi i que també vaig notar en l'embaràs d'en Gerard. També estic molt sensible, ahir em vaig emocionar de llagrimeta a una reunió de la feina, quina vergonya :-D. Dissabte sortiré de dubtes però mentrestant m'està costant molt no pensar-hi.

Una abraçada a totes
Imatge

Imatge
piruletademaduixa
:: formigueta
:: formigueta
Entrades: 54
Membre des de: dc. gen. 31, 2018 7:15 am

Re: ♣ Trobadores Febrer 2018 ♣

EntradaAutor: piruletademaduixa » dt. feb. 13, 2018 1:30 pm

Hola noies!

Ai, em sap greu llegir-vos desanimades! Per ara jo encara no ho he viscut el què expliqueu que ells no estan motivats perquè és el nostre primer cicle i està igual d'il·lusionat que jo. De fet però, com que encara no controlo gaire quan és realment la SW hem anat fent bastant els deures però sense pressió.
Suposo que al final es transforma en una obligació i es poden arribar a ratllar... tot i que jo tb sóc partidària com deia la nostreta de parlar-ne clarament. De vegades és difícil que ells entenguin com ens sentim i sempre ens queixem per això, suposo que en aquest cas toca fer l'esforç de posar-nos al seu lloc.

A mi encara em queden dies per saber si hem tingut punteria (que no ho crec pq seria massa maco quedar-s'hi al primer intent!), però reconec que m'està anant molt bé tenir el cap ocupat en altres coses. Estic muntant un negoci online i això junt amb les 8hores de feina "normal" fan que tingui el cap distret... i tot i així em trobo sovint mirant l'app del WomanLog o fixant-me en les punxades de la panxa... en fi! El nostre cap és una mica cabrón, què hi farem!

També us volia comentar que l'altre dia vaig anar a la llevadora pq l'àcid fòlic Acfol em feia sentir marejada i me'l va canviar pel Yodocefol... i a part d'això em va demanar una analítica i em va donar hora per la infermera per comprovar el tema vacunes. El què més em va sobtar és que em va dir que m'ho prengués amb calma que podria tardar dos anys i que al ser un primer embaràs estaria dins de la normalitat (qui la va parir! quasi m'agafa un infart jejeje). Va insistir en que no comencéssim a buscar fins saber que l'analítica i les vacunes estaven bé... però com comprendreu no li vaig fer cas pq en realitat ja havíem començat a buscar i el fet d'anar-la a veure a ella va ser del tot circumstancial.

Ànims a totes, si cal ens veiem al Març, però tard o d'hora totes cantarem positiu! ;)
Eupatina
:: papallona
:: papallona
Entrades: 101
Membre des de: dc. jul. 30, 2014 11:48 am

Re: ♣ Trobadores Febrer 2018 ♣

EntradaAutor: Eupatina » dt. feb. 13, 2018 8:42 pm

Hola noies,

M'han passat tantes coses que no se ni per on començar!

Dissabte vaig tacar, diumnge també, dilluns que era el dia que m'havia de venir la regla també! D'un color marronós, més tirant a moc que a regla. Avui tmpoc m'havia baixat i he fet un te dels de farmacia, de línies. I m'ha sortit una segona línea. Estic embarassada.

Tot i així, segueixo tacant així q demano hora a una gine. Em fa eco vaginal, no veu sac. Em diu q l'endometri esta engruixit i que potser: implantació, principi d'avort o ectòpic. Que hem faci una beta, demà i divendres, i si doblo que estarà bé. Que si no, les altres opcions! També ha insinuat que podia ser un fals positiu i a la tarda he fet un clearblue: embarazada 2-3. He demanat una segona opinió. I diu que coincideix amb la primera. Que em prengui la progesterona que no em farà mal. Diu que el "mal indicador" és que no ha vist el sac i que això pot voler dir que: o era massa d'hora per veure'l o que no creix
amb normalitat o que esta a les trompes.

Intentaré estar positiva, no buscar res al google...

Una abraçada boniques,

Eu
Avatar de l’usuari
airyn_jp
:: peixet
:: peixet
Entrades: 287
Membre des de: dl. set. 09, 2013 1:28 pm

Re: ♣ Trobadores Febrer 2018 ♣

EntradaAutor: airyn_jp » dt. feb. 13, 2018 9:18 pm

Ai eupatina!!!!! Esperem que sigui d’implantació i que el sac estigues petit i per això no es veiés!

Molta força i mooolts ànims fins divendres que ho sabreu del tot!
24 Maig 16: Transfer 1 Blasto +5--> 2 congelats+5
19 Febrer 16: Alan is here :cnen:
14 Abril 18: avortament diferit 9+2
gener 19: inici criotransfer en cicle natural
21 gener 19: Pipitest ++!!

Imatge

Imatge

Imatge
Papalloneta01
:: puça
:: puça
Entrades: 16
Membre des de: dj. gen. 18, 2018 9:16 pm

Re: ♣ Trobadores Febrer 2018 ♣

EntradaAutor: Papalloneta01 » dt. feb. 13, 2018 9:55 pm

Hola noiesssss!!!

Eupatina aviam si és la implantació i tens un positiu confirmat ben aviat!! Amb la beta podràs acabar de saber. Mentrestant molta paciència!!

Piruletademaduixa jo también em prenia el Yodocefol amb la nena i em va anar bé. I l'analítica no me la van fer fer ni abans ni ara, suposo que depèn amb qui et trobes.

Dolceta benvinguda!!!

I molts ànims pero totes!!!!

Mode ego: jo demà tinc la beta, per fi sabrem el què!! :p-)
Avatar de l’usuari
LlunadeXocolata
:: tortuga
:: tortuga
Entrades: 316
Membre des de: dg. ago. 27, 2017 8:35 am

Re: ♣ Trobadores Febrer 2018 ♣

EntradaAutor: LlunadeXocolata » dc. feb. 14, 2018 6:21 am

Bon dia boniques! Veig que se'ns està complicant el mes!! :-:)

Lleona No havia llegit el teu post quan vaig escriure el meu! Em sap molt greu aquest baixón! No ho donis tot perperdut encara... i pensa que a males ja tens l'hora amb el gine demanada, o sigui que anireu a la idea! Molts i molts ànims flor!

A totes Noies, veig els ànims molt baixos....us entenc perfectament...emprenya, emprenya molt.... mes rera mes... passar per el mateix una vegada i una altre....SW... psicosímptomes (una batalla interna entre Estic embarassada o boja?) per acabat....pam! trobar-te aquí amb la W.... Però és així, per desgràcia la cerca d'un embaràs és així, encara que ningú ens ho havia explicat... va com va... no val la pena capficar-s'hi ... Encara ho complica tot molt més... Tan sols podem seguir-ho intentant i creuant els dits perquè arribi el mes següent... No us fustigueu... ni us castigueu....perquè realment no hi ha res que poguem fer... s'escapa del nostre control... podem prendre àcid fòlic...mantenir relacions els dies clau... fer TO.... el que vulgueu! Però arriba un punt del cicle en què ens convertim en espectadores i res més ..tan sols podem fer això ...esperar.

Eu Quin greu... esperem que realment fos massa aviat per veure saquet... de fet estaries de poquet no? Creuarem els dits per tu!! Una forta abraçada!!!

Modo Ego: Doncs avui la tempe ha pujat.... 36,6 la veritat m'he emocionat al veure-la alta! :oset: però tabé us haig de dir que estic amb còlics des d'ahir .. així que... en fi, com a mínim el cicle se m'ha posat interessant :content:

Una abraçada noies!!
Imatge
La paciència és un arbre d'arrel amarga, però de fruits molt dolços.

Cercant des de Agost '17
Amb un petit estel al cel Imatge
Avatar de l’usuari
Coaner
:: tortuga
:: tortuga
Entrades: 309
Membre des de: dj. gen. 04, 2018 5:07 am

Re: ♣ Trobadores Febrer 2018 ♣

EntradaAutor: Coaner » dc. feb. 14, 2018 6:49 am

Bon dia guapes,

Ayrin Sort amb l'Omifin!!
Lleona Molts ànims!!! Potser no hauria d'haver estat tan explicita... Però, sempre he cregut que els problemes compartits es fan més petits. Una abraçada gegant bonica!! :-()-)
Lluna Gràcies per els ànims! Esperem bones noticies teves!
Silvia T'ho dic sempre... però m'encanta l'alegria que transmets aquest febrer! Sense tu estaríem enfonsades!! ;)
Nostreta Va... que això pinta molt bé!!
Piruleta Gràcies, però jo no m'hi sé posar al seu lloc. I tampoc ho vull provar. Un fill és cosa de dos. Per suposat el diàleg i complicitat entre parella és molt important, la visió de la dona sempre és diferent a la del home davant de mil aspectes, que podríem aprendre d'ells el.... ja arribarà, si. Però per mi, ser mare és una altre cosa. El meu vol ser pare i m'ho ha demostrat moltes vegades, però a vegades escolta massa el seu ego.
Eu Esperem que tot vagi bé i sigui implantació!!! No busquis (si pots) res al google i segueix el que et diu el teu gine. Una super abraçada!! Estem pendents de tu.... :-()-)
Papalloneta Esperem bones noticies!!

Ego Doncs que aquest mes no serà un bon mes... estic molt susceptible amb el tema maromos.... Necessito la tranquil·litat e il·lusió que tenia el gener... o passar directament a març!! jejeje Però ara per ara em sento incapaç de renovar energies amb 2 dies. Amb pocs dies he tingut que repetir la frase " Em sembla que t'ho vas creure massa això de que els nens venien de París... " i clar, em sap greu... però és el que passa. Però també sé que ja passarà.... el temps ho posa tot al seu lloc.

Petonets I bon dimecres!!
Imatge
Imatge
lavida
:: formigueta
:: formigueta
Entrades: 87
Membre des de: ds. nov. 18, 2017 12:02 pm

Re: ♣ Trobadores Febrer 2018 ♣

EntradaAutor: lavida » dc. feb. 14, 2018 7:28 am

Eu, estigues tranquila, segur que era molt aviat per veure el sac. N'estic segura que tot anirà bé.

Mode ego; vaig decidir amb mi mateixa, després de visita a la gine x resultats (no gaire bons) i estrés general desconnectar una mica del forum, per això no dic res... quan em senti forta, espero que aviat tornaré a donar guerra. Mentrestant molts petonets i pepos a totes. Us vaig llegint de tant en tant i en més d'una m'identifico... amb tot ja us confirmaré el DNW com està el tema, q per cert els deures els vam fer molt bé i vaig tenir el meu primer TO+ com una casa.

Fins aviat boniques! Una abraçada
Imatge
silvia.xikillaa
:: formigueta
:: formigueta
Entrades: 75
Membre des de: dt. des. 19, 2017 11:09 pm

Re: ♣ Trobadores Febrer 2018 ♣

EntradaAutor: silvia.xikillaa » dc. feb. 14, 2018 7:53 am

Bon dia noies!! Dia de Sant Valentí! Heu preparat alguna cosa per les vostres parelles? Nosaltres no som gaire de regals en aquests dies assenyalats...


Nostreta ja queda poquet! Ojalá tota aquesta sensibilitat sigui per un positiu! :-()-)

Piruleta, genial això de poder tenir el cap distret. El que et passava amb l’Acfol, a mi em passava amb el Yodocefol. Ja ens diràs si et va bé el canvi.

Eu! Mare meva! Quina noticia! T’envio molta molta força per els propers dies, per a que tot vagi bé i que puguem veure la panxolina créixer!! Un petonàs! :ok: :ok:

Papalloneta avui es el dia! Molta sort!

Lluna m’ha encantat la teva reflexió! Ja et queda poquet, esperem que aquesta pujada de temperatura sigui per bon motiu :***:

Coaner molts ànims, hi ha mesos més complicats… però lo important es tirar junts endavant. :-()-)


Ego: doncs res, estem en desespero, desitjant que acabi ja i l'acabo de començar jajaja :-o00m :-o00m . Intento no fixar-me en les reaccions del meu cos, però es gairebé impossible jajajaj per sort avui comencen les classes, així que el meu temps lliure disminuirà considerablement!

Demà anem al Disney on Ice amb les nenes! :b-))) :b-))) I així... vaig ocupant els dies per no pensar jajajaj
Imatge

Imatge
alivipa
:: formigueta
:: formigueta
Entrades: 98
Membre des de: ds. gen. 02, 2016 8:05 am

Re: ♣ Trobadores Febrer 2018 ♣

EntradaAutor: alivipa » dc. feb. 14, 2018 9:32 am

Bon dia, noies!
Quants missatges!
Primer de tot, Eu, enhorabona! A veure si està aviat ben confirmat!!
I Nostreta i Lluna, això pinta bé, no??? A veure si també serà un positiu :))
Dolceta, benvinguda al grup!
Molts ànims, Arigalma i Coaner. Això també ho conec. Crec que era el mes passat que li vaig dir a l'Alivipo "cada vegada que és la SW et trobes malament..." I és que entre el petit, els virus que ens porta de la llar, el cansament de la feina i del dia a dia, la SW es fa curta... La pressió no crec que ajudi gens. Sembla que no, però també els agrada que tot sigui bonic i fluït. A mi a vegades em diu que semblo un home, ara: tot tan programat i ara toca i ara no i pim pam i llestos!
I això dels amics que us diuen que estan embarassats? A mi em va passar aquest mes passat. Se'm va ajuntar la W, amb una amics que ja porten 3 mesos i amb uns que també ho van anunciar... Tinc la sensació que tothom està embarassat, ara.
Jo vaig entrar aquest mes perquè estava una mica decaiguda i em sentia sola, però al final crec que és la SW que hem fet més els deures. Com us vaig dir, no faig TO, i no sé si haurem apuntat gaire bé, perquè ahir tenia dolors i creia que ja havia passat l'ovulació... En fi, ho veurem a finals de la setmana que ve. Ahir m'ho mirava i vaig dir que el DNW era el 22, però penso que hauria de ser entorn el 24. Es fa tan llarg, ara, esperar a veure què... No em vull fer il·lusions, però és inevitable pensar que potser hi ha sort...
Algú està a la SW? A veure si pot aprofitar Sant Valentí, si ho celebra :)
Arigalma
:: tigre
:: tigre
Entrades: 701
Membre des de: dj. ago. 29, 2013 3:26 pm

Re: ♣ Trobadores Febrer 2018 ♣

EntradaAutor: Arigalma » dc. feb. 14, 2018 2:19 pm

Hola Noies

Entro només per desitjar-li a la Eupa que vagi tot bé i que estarem pendents de la beta el divendres.

A les que esteu en desespero ànims! I a les que esteu en SW, aprofiteu.

Bon dimecres.
Imatge

Imatge
Papalloneta01
:: puça
:: puça
Entrades: 16
Membre des de: dj. gen. 18, 2018 9:16 pm

Re: ♣ Trobadores Febrer 2018 ♣

EntradaAutor: Papalloneta01 » dc. feb. 14, 2018 7:40 pm

Hola a totes!!!

Entro de baixón total!! No ha anat bé la Beta, així que totes les il·lusions a fer punyetes. No és que pensés que havia anat bé, ni malament.... però en tot cas la patacada hi ha sigut!!
Ara haurem de mirar què fem, si tornar a començar o esperar.... No sé....
És que de veritat que no entenc com pot ser tan complicat.... En fi, no dic més avui que ja veieu com estic!!

Petonàs x totes!!
Avatar de l’usuari
airyn_jp
:: peixet
:: peixet
Entrades: 287
Membre des de: dl. set. 09, 2013 1:28 pm

Re: ♣ Trobadores Febrer 2018 ♣

EntradaAutor: airyn_jp » dc. feb. 14, 2018 8:12 pm

Papalloneta, moltissims ànims! Sé molt bé com et sents, ara et toca plorar i agafar forces per mirar x on tirar...

Quan nosaltres buscabem per primer cop a mi em va ajudar molt escriure una mena de diari, on escribia que passava i com em sentia i la veritat que m’anava molt bé, de fet vaig començar a escriure ara també i ho faig a estonetes...

Aquest cami pot ser llarg i tortuós... jo vaig passar per any i pico de recerca i dues inseminacions que no van anar bé... el tercer cop (que ja era fecundacio in vitro) em vaig fer jo el test abans d’anar a la clinica perque estava farta de ficar bona cara quan volia plorar i plorar... tot i que aquella vegada va ser la definitiva... amb tot això vull dir que mai saps quan serà la bona i que s’han d’agafar forces i ser positius perque mai sabem quan pot ser la nostra...

Us envio una abraçada molt molt forta i molts anims a totes que ultimament veig els anims mooolt baixos...
24 Maig 16: Transfer 1 Blasto +5--> 2 congelats+5
19 Febrer 16: Alan is here :cnen:
14 Abril 18: avortament diferit 9+2
gener 19: inici criotransfer en cicle natural
21 gener 19: Pipitest ++!!

Imatge

Imatge

Imatge
alivipa
:: formigueta
:: formigueta
Entrades: 98
Membre des de: ds. gen. 02, 2016 8:05 am

Re: ♣ Trobadores Febrer 2018 ♣

EntradaAutor: alivipa » dc. feb. 14, 2018 8:31 pm

Ostres, Papalloneta, quin greu... Encara que no et facis il·lusions, l'esperança sempre hi és. És difícil de gestionar, l'espera, les desil·lusions i la frustració.
T'envio una abraçada forta i molts, molts, ànims! :-()-)
Eupatina
:: papallona
:: papallona
Entrades: 101
Membre des de: dc. jul. 30, 2014 11:48 am

Re: ♣ Trobadores Febrer 2018 ♣

EntradaAutor: Eupatina » dc. feb. 14, 2018 8:36 pm

Hola!
Gràcies pels ànims!

Papalloneta, quin greu...una abraçada molt gran!

Eu
Arigalma
:: tigre
:: tigre
Entrades: 701
Membre des de: dj. ago. 29, 2013 3:26 pm

Re: ♣ Trobadores Febrer 2018 ♣

EntradaAutor: Arigalma » dc. feb. 14, 2018 10:40 pm

Papalloneta em sap greu, molts ànims wapa!! Una forta abraçada. :-()-)
Imatge

Imatge
Avatar de l’usuari
LlunadeXocolata
:: tortuga
:: tortuga
Entrades: 316
Membre des de: dg. ago. 27, 2017 8:35 am

Re: ♣ Trobadores Febrer 2018 ♣

EntradaAutor: LlunadeXocolata » dj. feb. 15, 2018 6:28 am

Uff noies! Com estem!! Necessitem bones notícies ja de ja!!! :camio:

Coaner Ánims! Que al març ens hi plantem amb res... Una abraçada ben forta i ànims!! És un camí difícil i la parella se'n resenteix, però també es fa més forta! Recorda que quan vulguis desfogar-te aquí estem!! :ok:

Lavida Espero que aquesta desconnexió et resulti útil!! Tan de bo hagueu caçat l'òvul!! :content:

Silvia m'identifico molt amb el que dius : lasito : Una intenta no fer-ne cas però...sense voler estàs tot el dia donant-hi voltes!! jaja Va que ja et queda menys!! :miko:

Alivipa A mi també em passa de vegades.... Donc per acabada la ovulació i al cap d'uns dies sembla que repeteixo patró ... mal d'ovaris...mal als pits.... :-o00m Només sabràs segur quan has ovulat quan et baixa la W ,si baixa!!!!

Papalloneta Quin greu :ufs: et desitjo molts ànims i t'envio molts pensaments positius per animar-te!! Una abraçada flor!! :globus:

Modo Ego: Doncs res... jo crec que estic pre-warry total... Avui m'he llevat una mica moixa jaja Tinc al meu home malaltó i em sap un greu tremendo haver d'anar a treballar i no poder estar per ell :-o00m Sóc així de pamfila!! jjaja Però la veritat és que quan jo estic malalta se'n cuida moltíssim de mi ! I entre això ... que avui serà un dia llarg i que la W sospito que està per baixar... doncs estic així... un xic moixa jaja Necessito ja el finde!! jaja :ttuga:

A passar un bon dijous flors!! :-()-)
Imatge
La paciència és un arbre d'arrel amarga, però de fruits molt dolços.

Cercant des de Agost '17
Amb un petit estel al cel Imatge
silvia.xikillaa
:: formigueta
:: formigueta
Entrades: 75
Membre des de: dt. des. 19, 2017 11:09 pm

Re: ♣ Trobadores Febrer 2018 ♣

EntradaAutor: silvia.xikillaa » dj. feb. 15, 2018 7:44 am

Alivipa va, que el 24 arribarà ràpid! Jo estic més o menys com tu… així que fem el camí juntes!

Papalloneta, quin greu! Feu uns dies de reflexió i mimitos i segur que prendreu la millor decisió.

Airyn això del diari em sembla molt bona idea. Es com “desfogar” i això sempre va bé.

Lluna, ja queda poquet! Ojalá no sigui pre-warry!


EGO: seguim desesperant… però ahir ja vaig començar a baixar el material per les 4 assignatures que faig i ordenar el PC i demés i així estic distreta jajaj
Avui m’he despertat i he pensat… ostres, ja es dijous! Estic contenta amb mi mateixa perquè, encara que no 100%, estic desconnectant bastant i ho porto millor. Però ja us dic que no es 100%, perquè no paro de tocar-me els pits per veure si encara em fan mal o no jajajajajaj
Imatge

Imatge
Eruga
:: puça
:: puça
Entrades: 22
Membre des de: dj. ago. 24, 2017 12:00 pm

Re: ♣ Trobadores Febrer 2018 ♣

EntradaAutor: Eruga » dj. feb. 15, 2018 8:53 am

Hola a totes,

Us veig molt desanimades i això no pot ser!! Jo estic a la banqueta, esperant ja fa anys el dia en que em pugui començar a ficar a buscar un petit/a! però per una cosa o altra encara no arriba el moment... Em fa tanta il·lusió que per fi arribi el dia en el que esteu vosaltres!!! I segurament vosaltres també heu estat al meu lloc, i també es fa llarg i dur perquè sembla que no acabi d'arribar mai el dia en que per fi ens podem començar a ficar a buscar una criatura.

L'altre dia llegia d'una de vosaltres que anava tot el dia amb un somriure de pensar que per fi començava a buscar la criatura, i això em va encantar, i tinc tantes ganes de que em passi a mi també. I aquesta és la il·lusió que estic esperant, i segurament serà dur, i costarà, i hi haurà desesperos, però l'alegria d'estar buscant un nen, ha de ser molt especial, no la perdeu, estigueu il·lusionades i contetes de poder estar en aquest moment, perquè sou privilegiades de poder-hi ser.

Dieu que us fa ràbia quan alguns coneguts diuen que s'han quedat embarassats abans que vosaltres. A mi també em costa quan em diuen que han començat a buscar, abans de que jo també pugui començar. Totes les etapes costen, però s'han de prendre amb il·lusió. Jo ara intento il·lusionar-me pensant que de cara a l'any vinent ja ens hi podrem posar!! imagineu.. que il·lusa sóc jajaja, amb el que queda, i tantes coses que poden passar...

Per això, que encara que us sembli difícil i dur, disfruteu de poder estar en aquest moment en el que busqueu el nadó, disfruteu de que heu arribat a una situació que us permeti poder estar a l'etapa de búsqueda. Perquè estic segura que moltes de vosaltres també l'heu estat esperant durant un temps i amb moltes ganes.

Molts ànims a totes!! A més teniu la màgia de que ve la primavera d'aquí res, una època fèrtil on tot floreix! Us desitjo el millor!
Imatge
Avatar de l’usuari
nostreta
:: granota
:: granota
Entrades: 231
Membre des de: dj. maig 02, 2013 3:52 pm

Re: ♣ Trobadores Febrer 2018 ♣

EntradaAutor: nostreta » dj. feb. 15, 2018 10:03 am

Bon dia!! Vinga que ja és dijous :b-)))

Papalloneta, quin greu... Ànims i a seguir intentant-ho :-()-)

Eu, com estàs? Demà estarem pendent de tu.

Silvia, ets l'alegria de la huerta jejeje. Què estas estudiant?

Lluna, estem igual... Jo també ja tinc sintomes preW i fins ahir estava segura que estava embarassada. Això és una gran merda :ufs:

Ego: Porto uns dies amb tots els sintomes del món i va i avui al eixugar-me tenia un fluxe molt liquid i marronós, m'he desanimat molt perquè sé que la porca està a punt de baixar. Me fet TE i negatiu (DPO 12). Així que un altre cicle que s'acaba sense aconseguir-ho. Encara em queda l'esperança qur sigui un fals negatiu i implantació, però ho dubto molt. Em pensava que aquest mes al fer TO seria el definitiu.... Estic molt desanimada, tinc 25 anys, en teoria una edat super fèrtil i aquí estic mes rere mes....

Ja veieu que per mi tampoc és un bon dia avui.

Petonets

Edito per dir que m'ha vingut la regla :(
Imatge

Imatge

Torna a “Buscant un embaràs”

Qui està connectat

Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 4 visitants

Membre de l'AMIC Control OJD Nielsen Hosting i Dominis.cat a CAT1.NET

Actualitat ::