Mares setembre 2018

gener, febrer, març...
Dolçmoment89
:: puça
:: puça
Entrades: 14
Membre des de: dv. gen. 12, 2018 6:55 am

Re: Mares setembre 2018

EntradaAutor: Dolçmoment89 » dv. feb. 16, 2018 6:14 pm

Aquí una altra que s'apunta a l'insomni!!

Bluemoon a mi em va passar com tu! Fins i tot abans de saber que estava embarassada. És curiós com canvia el cos...

Normalment em desperto 2 o 3 cops però perquè tinc ganes de fer pipi. Porto 2 setmanes que m'ho estic notant molt. I això que intento no veure tanta aigua abans d'anar a dormir.

I com al principi vaig tacar...somio molt que taco sang i em desperto angoixada. Imagino que tot són etapes...i aquesta etapa d'inseguretat i pors l'hauré de passar. Lo important és que tot està genial, però crec que són moments que et marquen...

Sadie, ja ens explicaràs que tal la Eco d'avui! :ok:

Una abraçada per tot@s i molt bon cap de setmana
Imatge
AnnaGR
:: puça
:: puça
Entrades: 25
Membre des de: dg. feb. 11, 2018 8:15 pm

Re: Mares setembre 2018

EntradaAutor: AnnaGR » ds. feb. 17, 2018 1:00 pm

Bona tarda!

Sóc l'Anna, visc a les Terres de l'Ebre (província Tarragona) i tinc 35 anys. Estic embarassada de 11 setmanes i 2 dies (en teoria compleixo el 7 de setembre) i encara se'm fa estrany a l'escriure-ho! (No sé si us passa també a vosaltres, evidentment és el meu primer embaràs). Visc amb la meva parella i el seu fill de 5 anys a qui, evidentment, encara no hem dit res.

Tinc una barreja de sentiments. D'una banda estic contenta i il.lusionada i de l'altra encara sento que no he gaudit de l'embaràs atès que aquestes primeres setmanes han estat força dures (molt de mareig, nàusees, cansament...) i si afegeixes que treballo de mestra amb 25 criatures de 5 anys...doncs acabo el dia arrossegantme!! Sembla que ara els marejos remeten i començo a veure la llum! També tinc moolta por (no sé si us passa): pels resultats de les anàlitiques, ecogradies... perquè tot vagi bé, vaja!

M'agrada molt l'ambient que hi ha en aquest fòrum així que estic molt il·lusionada per formar-ne part!

Moltes gràcies i una abraçada!!
sadie
:: formigueta
:: formigueta
Entrades: 57
Membre des de: dc. gen. 28, 2015 4:35 pm

Re: Mares setembre 2018

EntradaAutor: sadie » dl. feb. 19, 2018 9:55 am

Hola noies,

Us explico l'eco. Resulta que com tot apuntava estic de menys setmanes. Ara estic de 7+1 (Data de part del 7/10) però crec que s'han passat una mica. En fi això mateix em va passar amb el meu primer fill i després va néixer a les 38. això de la datació és una mica incert. Vam sentir el cor, i la ginecòloga va veure un petit hematoma. Així que hauria de fer una mica de repós i també posar-me òvuls de progesterona. En principi no sembla molt preocupant pk és relativament petit l'hematoma i no fa pensar ens faci molt la murga, però d'aquí 3 setmanes hi hem de tornar a veure com va, si ha disminuit o no. Si no m'apujaran la dosi de progesterona.

Bon inici de setmana boniques!
Cristina21
:: puça
:: puça
Entrades: 35
Membre des de: dl. des. 03, 2012 7:38 pm

Re: Mares setembre 2018

EntradaAutor: Cristina21 » dl. feb. 19, 2018 10:07 am

Sadie, cuida't molt!
Jo ja he passat per el moment àlgid de les nàusees (ara encara en tinc, però al menys no vomito) però tinc la gran a casa amb bronquitis i em temo que sóc la propera!
El cap de setmana passat vam haver d'anar d'urgències perquè vaig sagnar una miqueta... En principi tot està bé, i la doctora m'ha donat la baixa.
També comentar-vos que vaig tenir visita amb la llevadora de la SS i em va derivar a Sant Joan de Déu per fer la eco de les 12 setmanes; segons ella la meva edat, el fet que el meu primer part fos induit per aturament de creixement fetal, i que sóc hipotiroidea és un embaràs de risc... i què voleu que us digui, entre això i allò del sac buit, estic com paranoica. Jo també em vull fer amb un Angel Sound, però no sé si sentiria res... només estic de 9 setmanes...
Imatge

Imatge

Imatge
Triu
:: formigueta
:: formigueta
Entrades: 78
Membre des de: dj. gen. 04, 2018 8:01 am

Re: Mares setembre 2018

EntradaAutor: Triu » dl. feb. 19, 2018 10:31 am

Bon dilluns!!

AnnaGR Benvinguda bonica!!! Què bé que comencis a trobar-te millor! ! Amb tants nens al voltant aniries esgotada....

Sadie Espero que aviat estiguis bé, descansa i cuida't molt!!! :-()-)

Cristina21
M'alegro que només hagi estat un ensurt! Això de l'angel sound també ho vaig pensar però el meu home no vol perquè sóc una mica obsessiva i em té pànic..


Avui he demanat info del mamifit i crec que m'apuntaré a Pilates, a veure si em quadra preus i horaris.

Dissabte li vam dir als sogres i la veritat que súper bé! Estic contenta perquè no em van estresar gens >.-<:
Imatge
AnSa
:: formigueta
:: formigueta
Entrades: 68
Membre des de: dt. gen. 16, 2018 8:38 am

Re: Mares setembre 2018

EntradaAutor: AnSa » dl. feb. 19, 2018 11:15 am

Bon dia maques!!

He estat uns dies desapareguda perquè hem marxat d'escapada; aquest dilluns està sent dur entre la son i el cansament peeeeerò ha valgut la pena.

Avui compleixo les 12 setmanes i a més aquesta tarda tenim visita al gine!!! Quines ganes!!

Vaig a intentar personalitzar però amb tants dies ausent a veure si no la lio jejeje ....

Triu Que bé que els sogres no t'hagin estressat! No saps la sort que tens! Jo fa practicament dues setmanes que no veig als meus i estic a la glòria .... però m'estic mentalitzant que he de passar més perquè no pot ser que ells siguin l'únic que m'amarga aquesta etapa en que hauria d'estar radiant de felicitat.

AnnaGR Benvinguda maca!! Ànims que ja veuràs com et vas trobant millor.

Cristina21 res de paranoies! Ja veuràs com tot va bé. Amb la baixa descanses.

sadie Ostres quin ball de dates!!! Tu aqui, amb nosaltres!

Blue Moon estic igual que tu! Bé, ara potser ja no tant però fa unes setmanes em despertava entre les 4 i les 5 i després no hi havia manera ... jo que sempre he sigut de dormir com un tronc d'una tirada prffff

Em sembla que no em deixo a ningú ....
Imatge
Blue Moon
:: peixet
:: peixet
Entrades: 291
Membre des de: dv. feb. 10, 2017 5:03 pm

Re: Mares setembre 2018

EntradaAutor: Blue Moon » dl. feb. 19, 2018 4:16 pm

10

Benvinguda AnnaGR! Quan vulguis omple la fitxa i t'afegeixo al llistat...

Felicitats AnSa! L'última setmana del primer trimestre, quines ganes! Ja ens explicaràs què tal la visita, segur que va tot genial!

Triu, jo també m'apuntaré a MamiFit quan passi el primer trimestre, segurament hipopressius o gimnàstica per embarassades... m'ho he de mirar bé.

Cristina21, doncs a relaxar-te i no et moguis gaire jeje... l'Angel Sound se sent a partir de les setmanes 11 o 12, ara mateix no et faria servei, si de cas espera una mica (jo ho estic fent!)

Sadie, el mateix et dic, a relaxar-se i cuidar-se! Ja et canviaré la DPP, però et quedes amb nosaltres oi? jijiji

Jo avui he anat a fer-me les analítiques per la mútua, divendres com a tard tindré els resultats i així els podré portar a la gine el dilluns... i com no em podia aguantar he demanat eco d'urgència (he mentit una miqueta jiji, he dit que he tingut dolor abdominal el dissabte) a la clínica (tranquis, no he anat al CAP, allà no m'agrada mentir per una urgència que no ho és) i està tot genial!!! Se li veu el cap, els braços, els ditets fins i tot, les cames i els peus!!! M'he emocionat, ha canviat moltíssim en 2 setmanes! I el batec continuava ben fort :love:
Dissabte passat ho vam dir a casa meva (bé, se'm va escapar, volia esperar a les 12 però em van fer una broma d'embaràs i em vaig quedar una mica pillada, total, em van enganxar bé jajaja) i molt bé, i a casa del Moono igual, sense pressió, només MOLT sorpresos perquè jo era sempre de dir NO a tenir fills, em va canviar el xip d'un dia per l'altre fa 1 any, suposo que el fet de veure amigues amb panxa va ajudar :-()) Tenen prohibit dir-ho a tiets i demés fins la setmana 12, ja els he dit que els avisaríem si estava tot bé...
Dijous és la meva propera visita, aquest cop amb el dentista de la SS, a veure què em diu. Suposo que caldrà fer una neteja com cada any.

Bona setmana, sembla que comença freda i negra grrrr...
Imatge
Imatge
AnnaGR
:: puça
:: puça
Entrades: 25
Membre des de: dg. feb. 11, 2018 8:15 pm

Re: Mares setembre 2018

EntradaAutor: AnnaGR » dl. feb. 19, 2018 5:21 pm

Hola de nou!!

Gràcies a totes! Passo les meves dades:

TE+: 29 de Desembre
DDP: 7 de Setembre
Seguiment i hospital previst de part: Mútua. Seguiment a IMAD d' Amposta i part probablement a la Clinica de les terres de l'ebre (Tortosa) que es on assisteix parts l'equip mèdic IMAD.
N de fills: 0
Edat papis: jo 35 i ell 36
Sexe i nom: Ni idea! Encara tenim temps!
Dolçmoment89
:: puça
:: puça
Entrades: 14
Membre des de: dv. gen. 12, 2018 6:55 am

Re: Mares setembre 2018

EntradaAutor: Dolçmoment89 » dl. feb. 19, 2018 7:22 pm

Bona tarda mamis!!

Com esteu? Quina il·lusió fa llegir-vos i saber que tot va tan bé!

Ara feina uns dies que no entrava, però intento personalitzar una mica!

Anna Gr, benvinguda!!! I sobretot molts ànims que segur que poc a poc t'aniràs trobant millor.

Triu i Bluemoon! Jo també m'he estat mirant activitats per fer i finalment m'he decidit per piscina. Sempre m'ha agradat i em relaxa moltíssim. Lo important és fer alguna activitat

Cistina 21. Espero que et vagis trobant una miqueta millor. Això d'embaràs de risc imagino que t'ho deuen dir sobretot per fer repòs i bondat, tenient en compte la situació.Tu per lo demes et trobes bé??
Tema babysound com diu Bluemoon si t'esperes millor, perquè s'escolta bé a partir de les 11-12. Al principi costa una mica trobar el batec però després és màgic!

Bluemoon. Veig que ja ho heu començat a dir a la family. És que costa molt aguantar-se!! Però quan ho comparteixes amb ells encara t'entra més emoció. Ja ens explicaràs com va la eco del dijous. Sorprèn molt veure com mouen tant les manetes i bracets quan són tan petits!! :p-)

Ansa. T'entenc molt amb lo de les 12 setmanes! És una fita important i ara totes hem d'anar sumant dia a dia. Nosaltres les vam fer ahir i és com si comencessis a respirar una mica més.

Sadie. És curiós que els ajustaments que van fent amb el canvi de dates. Lo important és que vagi tot com toca i tu et trobis bé!

Jo demà tinc la eco de les 12 setmanes. Ja estic desitjant tornar-lo a veure!! :-)(-: Us semblarà una bogeria però em dóna la sensació que serà nen! I això que els típics calendaris em surt nena a tot arreu però nose....a vosaltres no us passa de tenir alguna petita intuïció?? Després potser m'equivoco però nose...

Em sembla que no em deixo a ningú. Sinó..ho sento!

Una abraçada per totes :-()-)
Imatge
Avatar de l’usuari
mirigc
:: zebra
:: zebra
Entrades: 1201
Membre des de: dv. maig 16, 2008 5:43 pm

Re: Mares setembre 2018

EntradaAutor: mirigc » dl. feb. 19, 2018 7:39 pm

12

Hola!
Que bé que van aquestes ecos!! :ok:
No se si sabeu que al Condis fan una promo que et regalen un moises acumulant tiquets de compra. Ho dic pq poder us pot interessar
Us paso enllaç :content:
https://www.condisline.com/promos/moises-condis/
AnSa
:: formigueta
:: formigueta
Entrades: 68
Membre des de: dt. gen. 16, 2018 8:38 am

Re: Mares setembre 2018

EntradaAutor: AnSa » dt. feb. 20, 2018 9:02 am

Molt bon dia!!

Ja hem passat la barrera de les 12 setmanes i ahir, a la segona visita, ens van confirmar que tot anava perfectament!! Quina emoció de veritat! Li vam veure els braçets, le cametes .... ains!! =0-0-) Encara no es veia el sexe, ens va dir que potser, poooooooootser, a la següent visita.

Vam riure molt perquè al introduir les dades em diu "val, estàs de 9 setmanes" i jo en plan "eing? si avui faig les 12" i ell "que no, que no, mira, 9 setmanes" i ja és allò que dius bueno ... jo posaria les dues mans al foc que és la 12 però sóc una empanada i al final el metge és ell. Total, em comença a fer la eco i diu "osti, però té una mida més gran de 9 setmanes ...." ... es va rallar pobre home algo exagerat jajaja i al final em diu "caaaaaaaaaaalla, que en comptes de posar que és dia 19, he posat que era dia 1! Doncs si, tenies raó tu, 12 setmanes" >.-<: Mira quin fart de riure!

Em va dir que tot estava super bé, el plec nucal perfecte i es movia que no vegis! Aquesta setmana m'he d'anar fer l'analítica pel cribatge i llavors decidirem si ens fem el test prenatal no invasiu que suposo que si. Em va receptar el Natalben supra i he de tornar en un mes.
Imatge
Cristina21
:: puça
:: puça
Entrades: 35
Membre des de: dl. des. 03, 2012 7:38 pm

Re: Mares setembre 2018

EntradaAutor: Cristina21 » dt. feb. 20, 2018 9:45 am

AnnaGR Benvinguda! Visca les Teres de l'Ebre! Hi vaig estiuejar durant molts anys! :***:
Blue Moon i Ansa, no sabeu les ganes que tinc de passar la setmana 1. Bueno, en realitat segur que sí que ho sabeu! :)
Dolçmoment89 gràcies bonica!
mirigc m'encanta això que dius! Tinc un Condis al costat de casa i no tenia ni idea! :)
AnSa, jo tinc la teoria de que si a la setmana 12 no es veu clarament la titola, és que és una nena! Què bé que tot estigui perfecte! :)
Imatge

Imatge

Imatge
Avatar de l’usuari
corriol
Entrades: 1
Membre des de: dl. feb. 05, 2018 12:00 pm

Re: Mares setembre 2018

EntradaAutor: corriol » dt. feb. 20, 2018 10:53 am

Hola!

Finalment, m'he decidit a escriure al fòrum. Us he anat llegint i trobo que sí que ma'nirà molt bé estar connectada amb vosaltres, que em farà companyia!

Tot just ahir vaig fer la primera visita amb la llevadora. Estic de 10+1, i la setmana que ve, per fi, farem la 1a eco. Espero que vagi tot bé. Fem el seguiment per la SS. Em toca parir el 18 de setembre.

Per ara, no estic gaire contenta perquè em trobo bastant malament: molt cansada i tinc nàusees, que de vegades són vòmits. I em trobo molt, molt cansada. És un rotllo, això, em fa estar enfadada, perquè no tinc esma per a res! Espero que tot això passi de cara al proper trimestre. Com dieu, cada dia anem sumant, cada dia anem cap a millor, aicí que paciència, i a mirar d'estar animadetes!

Ahir la llevadora em va dir que em podia prendre el cariban, però encara no l'he comprat. Jo no soc de prendre gaires coses, i em fa una mica de cosa...

Bé, de moment això, ja ompliré la fitxa. Ens anem llegint!
Triu
:: formigueta
:: formigueta
Entrades: 78
Membre des de: dj. gen. 04, 2018 8:01 am

Re: Mares setembre 2018

EntradaAutor: Triu » dt. feb. 20, 2018 11:39 am

Bon dia!

Benvinguda Corriol! Esperem que en breu et trobis millor. A veure si el cariban també ajuda...jo no he pres, però una amiga en va prendre mooolt i cap problema!

Bluemoon! Quina tranquil·litat cada cop que els veiem amb la eco, ehhh??? I segur que amb això de poder-ho dir als pares en part t'has tret un pes de sobre, ja no queda res per poder ampliar aquesta informació...

Ansa Ueee! Quin moment! :love: Què passada aquestes ecos de les 12, tinc tantes ganes de poder fer-la! M'alegro molt que tot vagi bé!

Dolçmoment Com ha anat la teva eco???

Mirigc Merci per la recomanació!
Imatge
AnnaGR
:: puça
:: puça
Entrades: 25
Membre des de: dg. feb. 11, 2018 8:15 pm

Re: Mares setembre 2018

EntradaAutor: AnnaGR » dt. feb. 20, 2018 12:55 pm

Bona tarda noies!

Corriol, jo també em resistia a prendre el Cariban pr va haver-hi un moment que m'anava marejant tot el sant dia i ja no vaig poder més. T'he de dir que primer em va fer la sensació que no em feia res i just aquest de setmana que estava una mica millor vaig voler deixar-lo i em vaig adonar que si que feia si, i moolt! Pq em vaig tornar a sentir com els primers dies! Així que si vols un consell et permetrà descansar una mica d'aquests marejos i nàusees tant desagradables!

Jo tinc la eco 12 el dilluns! Quines ganes pr quina por a la vegada! Ja us contaré!

Ànims a totes!! :globus:
sadie
:: formigueta
:: formigueta
Entrades: 57
Membre des de: dc. gen. 28, 2015 4:35 pm

Re: Mares setembre 2018

EntradaAutor: sadie » dt. feb. 20, 2018 4:25 pm

7+2

Hola noies,

Anna GR i Corriol noies jo també era molt reticent a pendrem res amb el primer embaràs. No em vaig pendre res i ho vaig passar molt malament. Amb aquest i el nen impossible i m'estic prenent unes pastilles de gingebre que es diuen Emegest Plus, per ara em van bé però si la cosa es desmadra aniré al Cariban. Ara penso que potser no cal patir tan com en el primer embaràs. I ser una mica més persona, en el meu cas els marejos i les nausees van començar a la setmana 6 i fins a la 9 la cosa va en augment i no és fins la 12 que comença a disminuir fins a la 15/16, és una prespectiva de casi 2 mesos trobant-me malament. Així que jo també et recomanaria que et prenguessis alguna cosa.

El tema de la diferencia de datació és perquè tinc cicles llargs. Vaig tornar a tenir la regla al setembre (quan el meu fill tenia 21 mesos) i vaig tenir dos cicles de 40 dies i un de 30. Així que ja veieu que no m'ho vaig poder calcular massa. Però ja us dic jo em quedo aquí! N'hi que acabi naixent a l'octubre. Aix esperem que tot vagi bé!

Aix que bé que aneu arribant a la setmana 12, és un alleujament! Jo avui he anat a la llevadora i ja m'han programat totes les visites i les analítiques. Ara l'agenda ja comença a fer goig!

Tema activitat, jo suposo que faré ioga per embarassades però encara no ho tinc clar. Fins ara feia hipos però amb l'embaràs no recomanen les apnees, així que millor ho deixo per després de la quarentena. Piscina m'encanta, però necessites tan de temps!
AnnaGR
:: puça
:: puça
Entrades: 25
Membre des de: dg. feb. 11, 2018 8:15 pm

Re: Mares setembre 2018

EntradaAutor: AnnaGR » dt. feb. 20, 2018 5:21 pm

Hola Sadie!

Sii, abans de prendre el Cariban jo també vaig prendre l'emgest plus, ho vaig provar una setmana pr no només no em feia res sinó que anava a pitjor...Ara la meva idea es començar a alternar un altre cop Cariban amb emgest (que es jengibre) i a veure si puc abandonar aquest primer d'una vegada...Ara entraré a la setmana 12, espero que això vagi de baixa...

Ànims boniques!!
Cristina21
:: puça
:: puça
Entrades: 35
Membre des de: dl. des. 03, 2012 7:38 pm

Re: Mares setembre 2018

EntradaAutor: Cristina21 » dt. feb. 20, 2018 9:05 pm

Jo el Cariban me'l vaig prendre amb la primera (un al dia) i superbé. En aquest segon embaràs, en canvi, no només no m'ha fetvrws, sinó que cada vegada que me'l prenia acabava vomitant.
La veritat és que és molt limitant trobar-se així!
Imatge

Imatge

Imatge
AnSa
:: formigueta
:: formigueta
Entrades: 68
Membre des de: dt. gen. 16, 2018 8:38 am

Re: Mares setembre 2018

EntradaAutor: AnSa » dc. feb. 21, 2018 8:36 am

Bon dia maques!!

Aiiiis molts ànims a les que esteu patint aquestes nausees! Espero que passin ben aviat o noteu millora.

Jo aquest matí ja he anat a fer-me l'analítica pel cribratge i en uns dies m'ha de trucar el gine per dir-me el què.

I avui que ho volia dir a la feina, va la meva cap i em truca que no ve, que té metge a les 12 .. i jo pensant "vine fins les 11:30 coi que només són les 9!!" res...hauré d'esperar!

Ahir li vaig donar la notícia a una molt bona amiga i ho va flipar jajaja encara ara m'està fent whatsapps dient lo feliç que està :love:
Imatge
Avatar de l’usuari
mirigc
:: zebra
:: zebra
Entrades: 1201
Membre des de: dv. maig 16, 2008 5:43 pm

Re: Mares setembre 2018

EntradaAutor: mirigc » dc. feb. 21, 2018 9:04 am

Bon dia!!

Ànims amb aquestes nàusees, en principi han d'anar baixant cap a la setman 12... en el meu cas ha estat així, han baixat molt.

AnSa quina il·lusió fa quan comences a donar la notícia a la gent que més estimes. Gaudeix d'aquests moments i deixat cuidar!

Jo ahir vaig haver d'anar a urgències pq no hem trobava gens be, mareig i rampes a la panxa, m'han dit que haig de baixar el ritme i reposar més, que és el tercer i haig de mirar pel petit o per la petita. Ara em toca repòs relatiu agafar forces.

Meitat de setmana ja! Bon dimecres a totes!

Torna a “Per mesos”

Qui està connectat

Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 3 visitants

Membre de l'AMIC Control OJD Nielsen Hosting i Dominis.cat a CAT1.NET

Actualitat ::