*** Pares mares JULIOL 2018!!!! ***

gener, febrer, març...
Llumeta7
:: puça
:: puça
Entrades: 27
Membre des de: dv. nov. 24, 2017 3:31 pm

Re: *** Pares mares JULIOL 2018!!!! ***

EntradaAutor: Llumeta7 » dl. feb. 26, 2018 8:41 am

Molt bon dia panxulines, com ha anat el cap de setmana?!!

Sindas Mil gràcies per l'explicaciò, quina currada nena :p-) :p-) :ok: :ok: :ok:

Ho he entès molt bé, gràcies! Aleshores, segons això:

Per el cotxe, no pot ser el maxicosi per a recent nascuts, ho serà més endavant, quan aguanti el cap, oi? ;) Aleshores, al cotxe què es posa? un cuco homologat?

Quina diferència hi ha entre maxicosi i cadireta?

El cuco que vas comprar d'estiu (que es el que comprarem nosaltres també) quin era o com era? per tenir referències ;) Amb el bugaboo bee vindria una cadireta normal, per quan fós més gran, oi?

Aleshores com el portàveu al cotxe quan era recent nascut? i després, quina cadireta per el cotxe vau comprar? per tenir exemples? jajajajaj moltes preguntes? Pero moltes gràcies per ajudar-me bonica!!

Tema dels kg a mi em resulta difícil no estressar-me una mica, malgrat que penso que es el més normal, pero... no vull pujar molts kilos, que després la meva feina tindré en treureme'ls... Això si, impressiona veure com creix la panxeta, perque jo era completament plana, i ara, de plana res jajajja

Nosaltres, com vosaltres tenim claríssim que no volem que dormi amb nosaltres, de fet el meu marit diu que inclús amb el llitet, que dormi a la seva habitació ajjajaja pero sóc jo la que m'hauré d'aixecar a les nits, així que, SI que dormirà a la nostra habitació!

Sindas, amb el collit com t'ho fas per agafar-lo? no t'has d'incorporar per agafar-lo bé? De totes maneres, els llits de collit es poden baixar la baranana, oi? es a dir que en el moment que vulguis, pots posar-lo a la seva habitació amb la barana pujada, es així o m'equivoco de concepte?

Per cert, quan dia d'aquesta setmana tens la morfològica?!! quines ganes que tindràs!!

Pati-em Moltes felicitats!! nosaltres estem igual, dubtant entre varis, i Joel està entre ells ;-)))

Jo no conec l'empresa de les ecos de 4 D, jo estic mirant a veure si provem el tema de 5D, pero provar... pero depent dels preus ;)

Tu com jo som novatilles, ens la pensem totes, jajja com el tema dels llits ;)

Naleta Si ets novata, la llevadora em va dir que cap a la setmana 22 es comença a notar, no sé si m'ho va dir per tranquilitzar-me o què, perque encara no he notat res. Tu ets novata? Si ho ets, em podries dir què vas notar? com saps que es el bebé?

Pati-em És el teu primer embaràs i el vas notar a la S16? quina sort!!! Jo tinc unes ganes bojes per sentir-lo que em moro!!!

Modo ego: Tenim la eco morfo el dia 5 a la SS i el dia 6 a la Mutua (2 ulls veuràn més que un, i com que ens entra tot, doncs apali :b-))) :b-))) :b-))) ). Espero ens confirmin que es un nen, per mirar més seriosament la robeta i cosetes, que fa il.lusió, i sobretot el nom!!!

Ja sé que encara estem a la S20, pero tinc unes ganes d'arribar al final, donar a llum i veure-li la carona... saber que tot ha anat bé i anirà bé. No sé si us passa, pero es un patiment constant... ara entenc a les embarassades que fotografio...

Us passa a vosaltres que quan esteu més de 2 hores de peus, us canseu molt, o us agafa mal a la part dels ovaris?

Per cert, us preocupa una miqueta, o us veieu extranyes al veure com ens han canviat les corves del cos, i com hem augmentat algún kilet? quants kilos us heu engreixat?

Vinga que tenim moltes coses per comentar!! Que tingueu un dilluns molt :***: :***: :***: :***: :***:
Pati-em
:: puça
:: puça
Entrades: 30
Membre des de: ds. des. 23, 2017 6:27 pm

Re: *** Pares mares JULIOL 2018!!!! ***

EntradaAutor: Pati-em » dl. feb. 26, 2018 11:25 am

Holaaaaa!

Tema cotxet, just aquest cap de setmana vaig quedar amb una amiga que té un nen de 7 mesos i parlant d’això i de l’explicació que ens va fer la Sindas (mil gràcies perquè va quedar claríssim!), em va dir que el que ella no va poder fer-ho perquè li van deixar moltes coses i es va adaptar al que tenia, però si hagués de gastar-se els diners, compraria el cotxet amb cucu i cadireta, i pel cotxe es veu que hi ha unes cadiretes homologades que van des de recent nascut fins als 4 anys em sembla que em va dir! Porten com uns adaptadors o no sé ben bé què per quan són tan petits, i després a mesura que van creixent es van traient, i són molt segures. Alguna de vosaltres coneix aquestes cadiretes?

Jo també tinc el dubte del cucu d’estiu. No sabia que existia una versió d’estiu i una d’hivern... com són cada un???

Llumeta7 jo també vaig flipar quan vaig començar a notar alguna cosa a la S16! Són com pessigolles que es mouen per la panxa (encara no noto patades ni res d’això). Al principi vaig pensar que eren paranoies meves, però al cap d’una setmana o així tenia eco i vaig aprofitar per comentar-li a la ginecòloga i es veu que sí que era el peke!!! Em va dir que tenia la placenta per la part de darrera, i el nen em quedava molt endavant de la panxa i per això vaig començar a notar les pessigolles aviat. Però ja tinc ganes de començar a notar-lo bé amb les seves patades i que el meu home i els demés també ho puguin notar posant la mà sobre la panxa, ja que les pessigolles només les noto jo per dins! :-())

També em vaig estar mirant ecos 5D, però vaig veure que són més cares... si trobes alguna empresa barateta diga-ho i així també ho miraré! Jeje

Molta sort per la eco morfològica!!! Ja ens explicaràs com ha anat i a veure si el peke ja es deixa veure bé i podeu posar-li nom! >.-<:

De kg per ara en porto 2. De moment m’entren les samarretes d’abans i els pantalons d’embarassada que em vaig comprar abans d’agafar els kg, per tant em tranquil·litzo a mi mateixa pensant que és la panxa que creix! :panxeta: Però sí que ralla bastant quan puges a la bàscula i veus que vas augmentant de pes...

Lo del cansament diria que és bastant habitual... jo tampoc puc estar gaire estona de peus o fent coses perquè em noto cansada, amb mal d’esquena i amb una mena de pressió a la part de baix de la panxa. Però paciència, perquè crec que quanta més panxona fem, pitjor ha de ser! Jejeje

Aix síiiiii! Quines ganes ja de veure-li la cara i deixar de patir per l’embaràs (ja patirem per altres coses després). Les setmanes passen ràpides, però alhora encara queda tant pel gran moment... jo ja he somiat amb el naixement d’en Joel un parell de nits! Ja estic nerviosa jejejeje

Per cert noies, què us sembla si fem un grup de wats??? Ho dic perquè ara que estem començant a mirar cosetes per comprar, ens podrem passar fotos i info que ens pot ser útils a l’hora de triar i així també ens coneixerem més. Si voleu em podeu passar els telèfons per privat i ja me n’encarrego de crear el grup. Com vosaltres veieu!

Passeu una molt bona setmana vosaltres i les vostres panxulines!!!! :b-))) Un petó per totes.
Soen
:: puça
:: puça
Entrades: 7
Membre des de: dv. gen. 19, 2018 6:27 pm

Re: *** Pares mares JULIOL 2018!!!! ***

EntradaAutor: Soen » dl. feb. 26, 2018 4:23 pm

Què tal noies! Avui he tingut la eco morfològica a les 21s+1d, tot està perfecte i és una nena! Ara a buscar nom, el que teníem decidit era de nen! Hem portat la nena i ha sigut emocionant per a ella, tot i que per la posició que tenia no s’ha deixat veure de perfil i crec que no ha entès massa del que es veia, ha sortit contentíssima de tenir una germaneta.

Naleta al principi, quan vaig començar a notar moviments molt lleugers, no eren molt regulars, em passava igual, alguns dies ho notava i d’altres no. Ara que estic de 20 setmanes si que és més a saco, es mou bastant a diferents hores del dia, tot i que algun dia està més tranquil·leta i es mou poquíssim. Moltes vegades també depèn del teu dia, si hi estàs més parada i te’n adones o estàs més activa i et passa més desapercebut.

Llumeta el maxicosi sí que es pot per recent nascuts, el tema es que no es recomana utilitzar massa hores per la curvatura de l’esquena, l’has de posar ben horitzontal i el temps just del trajecte en cotxe, no fer passejades llargues amb ell al carretó. És que és molt complicat trobar cucos que permetin ser emprats com a cadireta de cotxe i diria que tots van amb els cinturons de seguretat, jo m’estimo més un bon maxicosi amb ancoratge isofix (la meva elecció és el Dinofix de Klippan i per a més endavant la cadireta Triofix que va amb la mateixa base de fixació i que permet anar a contra-marxa fins bastant temps, son cadiretes Sueques amb bons estàndars de qualitat) Hi ha una web molt interessant sobre aquest tema www.acontramarcha.com.

Sobre el tema de dormir al costat al nostre llit, és una barreja de comoditat i de necessitat, jo trobo que necessito tenir el meu nadó molt a prop meu, m’omple de plaer girar-me i poder-lo mirar com dorm i a part d’aquesta vessant de vincle, per norma general (hi ha excepcions) es desperten bastant sovint, el fet de no aixecar-te fa que no et desvetllis massa, pit fora i a seguir dormint, per a mi, és perfecte! Amb la nostra filla ho he fet així i ens ha funcionat molt be, als dos anys va voler dormir al seu llit a la seva habitació sense cap problema.

Ara toco tema motxilles porta-bebès, jo tinc un mocador elàstic per als primers mesos i després la motxilla manduca. Molt contenta i he tirat molt d’ells amb la primera filla, al carro no sempre hi anava bé i plorava però enganxada a la mama o al papa, ella tranquil·la i nosaltres també. Hi ha un munt de marques i models, només una consideració, si us plau, que siguin ergonòmiques i sempre mirant cap al nostre cos, mai cap enfora, perquè les que miren cap enfora, porten una curvatura forçada a l’esquena. Us heu de fixar que les cames del bebè no han de penjar, han de formar una W invertida amb el culete, és a dir, els genolls una mica per sobre de l’alçada del maluc.

Jo també estic pendent de fer-me l’eco 5D, a la morfològica d’avui no s’ha deixat veure gaire i com que amb la primera vam fer la 4D, per a la segona també volem que tingui aquest record. No he mirat llocs perquè al març és el meu aniversari i crec que em regalaran una eco.

Llumeta, lo del patiment no s’acaba veient-li la carona! Jajaja es queda ja per sempre, és part de l’experiència, però la veritat es que entra una sensació d’impaciència per arribar a aquest moment... a vegades es fa llarg, però arribarà, hem de gaudir cada moment! I lo del pes, sempre em fa patir, jo tinc tendència a engreixar i de normal m’he de controlar molt, ara que no em controlo, he agafat 8 kg amb 21 setmanes i 1,50 m d’alçada :S però partia de 51kg, no sé intento menjar sa i després ja me’ls trauré, a part dels kilos de més, em noto els malucs bastant amples, el cos es va preparant :D

Pati-em em sembla bé el tema del grup de whatsapp, amb l’altre embaràs vaig fer un d’un altre foro i 4 anys després seguim parlant i posant dubtes en comú, va molt bé pels neguits del dia a dia. Jo m’apunto!

Perdoneu la bíblia que us he escrit, es que ja portava dies sense participar...
Naleta
:: puça
:: puça
Entrades: 12
Membre des de: ds. des. 23, 2017 7:34 pm

Re: *** Pares mares JULIOL 2018!!!! ***

EntradaAutor: Naleta » dl. feb. 26, 2018 10:14 pm

SINDAS I SOEN mil gràcies pels aclariments i les explicacions. De moment ens passen moltes coses, ara per setmana santa ens ho portaran tot a casa i sabrem exactament que és el que tindrem i què haurem de comprar.

LLUMETA Vaig començar a notar com una espècie de pessigolletes molt lleugeres x la panxa. El meu company posava la mà però no notava res. Ara algún dia (quan noto que es mou) el que sento és com una mena d copets molt puntuals, és una sensació estranya. Mai havia notat alguna cosa així dins meu x aixó se que és ell o ella <:-<

PATI-EM A mi també em sembla genial el tema watsap. Però mhauras d explicar com t envio un privat. També sóc novata amb els forums ;-)))
Pati-em
:: puça
:: puça
Entrades: 30
Membre des de: ds. des. 23, 2017 6:27 pm

Re: *** Pares mares JULIOL 2018!!!! ***

EntradaAutor: Pati-em » dt. feb. 27, 2018 10:23 am

Naleta si clikes sobre el meu nom et sortirà per enviar-me un missatge privat ;)
Lluna5
:: puça
:: puça
Entrades: 8
Membre des de: dl. nov. 20, 2017 3:44 pm

Re: *** Pares mares JULIOL 2018!!!! ***

EntradaAutor: Lluna5 » dt. feb. 27, 2018 4:48 pm

Bona tarda noies!!
Avui m'han fet la morfològica i tot sembla correcte així que estic més tranquil·la perque quan fa dies que no vas a visita et vas posant nerviosa... i sort que ha sigut avui que només diuen que demà nevarà i ens haguéssim quedat sense poder-la fer ja que ho estan anul·lant tot per demà (transports i col·legis per ara he sentit).
Ahir vaig començar a notar alguna patada que fins ara només havia notat alguna punxada. Avui estic de 21+4. Jo ara si que fa 10 dies que no vomito i que duri!!!! Com aneu amb l'esquena vosaltres?? És que jo ja fa dies que no gaire bé i m'he apuntat a ioga i la setmana que ve començo aquagym a veure si vaig millor...

Les explicacions dels llits i cotxets que heu fet m'han anat molt bé per aclarir el que crec que necessito per comprar que encara no hem anat a mirar res i d'aquí uns dies ens hi posarem.

Nosaltres el nom si no canviem d'opinió serà Blai.

Si voleu fer un grup de whattsap jo m'apunto que així us seguiré més. Si voleu si m'aneu enviant els números per privat el faig.

Va noies que vagi molt bé la setmana!!!!!
Pati-em
:: puça
:: puça
Entrades: 30
Membre des de: ds. des. 23, 2017 6:27 pm

Re: *** Pares mares JULIOL 2018!!!! ***

EntradaAutor: Pati-em » dt. feb. 27, 2018 8:47 pm

Lluna5 com me'n alegro que tot estigui bé! :b-))) a mi em toca dimarts que ve i estic molt nerviosa ja! Necessito tornar a veure al meu peke <:-< Haurien de fer ecos cada setmana!!! Jejeje

Quina il•lusió començar a notar les patades d'en Blai (és un nom molt bonic :ok:) ja!!!! Quines ganes de notar-les també... ha de ser un moment màgic no?

Jo de l'esquena també estic fotuda, però ja des de sempre. Ja diràs què tal el ioga i l'aquagym! Potser també m'animo a fer alguna cosa si va bé :love:

Jo avui tinc la panxa com el temps... tot el dia que noto com una pressió a tot el voltant quan em moc o m'assento malament! Deu estar estirant-se per fer-se més gran! Jejeje Espero que em marxi aviat.

Pel tema del grup de wats si vols passa'm el teu número i t'afageixo, que just fa un rato l'he creat amb algun número que m'han passat aquest matí : lasito :

Un petunàs per totes! :-D Bona setmana, i cuidado amb la fred i la neu demà! Les panxulines ben abrigades jejeje
Avatar de l’usuari
Sindas
:: rateta
:: rateta
Entrades: 190
Membre des de: dc. ago. 17, 2011 1:38 pm

Re: *** Pares mares JULIOL 2018!!!! ***

EntradaAutor: Sindas » dc. feb. 28, 2018 3:45 am

Bon dia! O bona nit!
Ja no sé què dir exactament. Porto dos dies sense poder dormir gaire bé. Nas tapat, mocs,... i ni baus, ni infusions, ni banys d’aigua amb sal... paciència!

La morfològica, ja està feta! Tots dos estan ok! Bones mides i tot al seu lloc. L’únic que ja m’han dit és que si el part fos ara mateix hauria de ser cesària programada. Per començar estan tots dos de través. La nena a baix i el nen a dalt. I tinc una placenta baixa, així que tapa el canal del part i no els deixaria sortir. Però encara hi ha esperances de que es mogui tot. Queda la meitat d’embaràs!! >.-<:

maxicosi és per recent nascuts. Com ha dit la soen, el problema és portar la maxicosi al cotxet molta estona. Però pel cotxe no problem. Cuco d’estiu o d’hivern depen del cotxet, n’hi ha que no tenen l’opció. Normalment et venen el cotxet amb la cadireta i tu tries extres (maxicosi, cuco,...). Per mi lo més còmode per no tenir 3mil enredos per casa després, va ser, cuco pel cotxet i una cadireta de 0-3 pel cotxe (0 mesos fins 4-5 anys).

El cos canvia, molt! Jo era recta de caderes, i des del primer embaràs que se’m van fer les corves. Tampoc està malament neu:-D . Ara porto 4 kg. Molt i molt bé pel que m’esperava al ser 2.

Notar-los! Jo al·luciona amb el que els noto. Pensava que no podia ser, però no paren quiets!! Millor que es moguin ara i que quan surtin estiguin quietets ;-))) .

Ai, tema dormir. Nosaltres mentre va estar el sindos de baixa, s’aixecava ell a la nit a canviar-la... si que jo li havia de donar el pit igualment però així tampoc era tan pesat. Tot depen de com es troba la mare també. N’hi ha que els costa molt recuperar-se del part, i l’ajuda sempre va bé.

Jo també segueixo en contacte amb el grup de mares de la primera filla. Ja farà 6 anys que van nèixer i seguim xerrant >.-<: pati-em te enviat privat.

Bé, vaig a intentar seguir dormint, si el nas m’ho permet.
Imatge
Imatge
Llumeta7
:: puça
:: puça
Entrades: 27
Membre des de: dv. nov. 24, 2017 3:31 pm

Re: *** Pares mares JULIOL 2018!!!! ***

EntradaAutor: Llumeta7 » dc. feb. 28, 2018 8:35 am

Molt bon dia!!

Neva on viviu? nosaltres ens hem aixecat amb el paissatge completament blanc, i continua nevant, m'encanta :p-) :p-) :p-)

Pati-em T'envio privat per el grup de wattup ;)

Sobre el cuco d'estiu, sembla que hi ha un cuco que es més senzillet, i ja ens aniria bé, perque el nostre bebé neixarà a l'estiu.

Quina sort això de notar-lo nena, jo en tinc unes ganes :-()) :-()) :-()) :-()) :-())

Mirem tema eco 5D i comentem, d'acord? a veure si trobem alguna coseta millor de preu z2:-)

Vaig com tu, he pujat 2 kg, així que de moment, tranquilitat, es clar que també miro de cuidar-me, perque sino, quan arribi als 9 mesos hauré pujat un munt, i després costarà baixar-los :love: :love: Estem iguals nena!

Ja has somiat amb el naixament d'en Joel? Deu ni do :b-))) :b-))) :b-))) :b-))) :b-))) jo encara no... però ho faré jajajaa ja em conec ja...

Bravo per la iniciativa en crear el grup de whattup!! >.-<: >.-<: >.-<: >.-<: >.-<:

Per cert, com estàs de la panxulina? M'ha passat com a tu, aquests dies que estava la meteo tan extranya, la meva panxulina també ho estava :-()) :-())

Soen Moltes felicitats!! eco morfològica superada :-()-) :-()-) La vostra nena estaria emocionada, m'hen alegro molt!

En el meu cas, encara que estigui parada (que ho acostumo a estar quasi tot el dia), no el noto... només últimament, en tres ocasions diferents he notat com un copet, pero no se si son gasos, mal de panxa o el bebé :love: :love: crec que es el bebé, pero... com només han estat tres vegades, no em vull fer ilusions, pero en tinc unes ganes!!!

Gràcies per la recomanació sobre el cotxet, i la web!! M'ho miraré a veure què tal, ja us aniré dient ;)

Amb la vostra filla entenc que vas tenir llit collit, oi? Em sembla molt bona idea el que expliques, de fet crec que es el que farem.

Sobre el tema dels mocadors elàstics, no son molt complicats o enfarragosos per posar? quan miro vídeos em dona aquesta sensació, i a mi m'agradaria alguna cosa senzilleta i molt ràpida.

Gràcies per les indicacions amb les motxilles porta-bebès, crec que et demanaré ajuda quan toqui :love:

Ja ens explicaràs si per el teu aniversari, al final t'han regalat la eco!!!

Per cert, a mi m'ha encantat la bíblia (com tu l'has nomenat) que has escrit! espero llegir-te molt aviat >.-<:

Naleta >.-<: >.-<: >.-<: >.-<: Quina canya notar-lo dintre >.-<: >.-<: >.-<: gaudeix bonica!!

Lluna5 Moltes felicitats!! morfològica superada!! A mi també em passa, i això que anem per mútua que es un cop al mes, perque les que van per la SS que es una eco al trimestre... pobres...

M'alegro molt que finalment ja el notis!! i felicitats per l'stop dels vomits, que duri molt!!

Vaig començar ioga dilluns i molt bé, em va saber curt, pero bé, t'animo a que ho facis!

El nom de Blai es preciòs! felicitats bonics, i si voleu canviar d'opinió, encara queden mesos :-()) :-()) z2:-)

Sindas Paciència bonica, jo en vaig passar dos al primer trimestre i... paciència :-())

Felicitats, morfològica superada, m'alegro moltíiiiissim!!! Segur que canviaràn, ja ho veuràs, el més important es que estàn sanets!!

Crec que el més senzill es el que dius tu, cuco pel cotxet i una cadireta de 0-3 pel cotxe. Només una pregunta: Després del cuco, què utilitzaràs? Quin cotxe has mirat? Soc novata, es nota? :love: :love:

Quina canya això de notar-los nena, i tu per partida doble, quina il.lusió has de sentir :p-) :p-) :p-)

Mode ego: Nosaltres vivim en una casa, i pensava que quan vagi escales a munt i avall, potser seria millor que el porti amb una motxilleta o mocador, per seguretat, pero quan arribi al pis d'abaix, posar-lo a un llitet, hamaca o moisès. Alguna de vosaltres viu en una casa? com ho fareu?

Amb moooooltes ganes, tenim morfològica dilluns i dimarts :-()) :-()) >.-<: >.-<:

Ara si, t'envio missatge privat pati-em i vaig a mirar una estona per la finestra, no para de nevar que guai!!

Molts petons!
Miretwins
:: puça
:: puça
Entrades: 5
Membre des de: dt. gen. 02, 2018 6:08 pm

Re: *** Pares mares JULIOL 2018!!!! ***

EntradaAutor: Miretwins » dc. feb. 28, 2018 6:04 pm

:-()) hola!!!!!! Sindas quina ilu! Si estem iguals!!!! Jo per DUR estic de 21+6 (dema 22 setmanes) pero per ECO els nens van 1 setmana avançats es a dir de 23!setmanes dema.. ja tinc confirmat que son dos nens mascles ;) .... em fot una rabia quan la gent em diu : uiii quina llastima lo guay que seria nen i nena!!!!- no sé per què la tendencia es que les mares prefereixin ‘NENES’ jo la veritat i sent sincera tambe feia gracia una nena pero quan estas embarasada i els sents a dins ja lunic que vols és protegir-los i que neixin be i ara estic super feliç pensant que si tot va bé tindre 2 NENS❤️❤️❤️Ademes sempre he pensat kels nens son menys patidors.
Ja em van fer la morfologica i de moment va tot be els nens pesen aprox 450 grams cada un, van bastant igualets... lunic que em fan pendre AAS per evitar preeclampsia i no em fa massa gracia pendre coses... pero si ho recomanen...
Com aneu vosaltres???? Jo proxima eco i revisio la setmana de setmana santa! Ja anem informant! Salut i amor per totes
Aj733
Entrades: 4
Membre des de: dc. gen. 31, 2018 8:54 pm

Re: *** Pares mares JULIOL 2018!!!! ***

EntradaAutor: Aj733 » dc. feb. 28, 2018 8:54 pm

Bona nit!!!! Sóc nova a la web i encara haig de veure ben bé com funciona, però m'ha semblat molt xulo llegir-vos i compartir dubtes i emocions! Nosaltres també serem pares al juliol, si tot va bé a mitjans. Per primera vegada! Ens van dir que semblava nen però que ens ho confirmarien a la morfologica,que la tenim el dilluns 5. I suposo que al dir-nos que ho semblava es perque ho deu ser...no? Tot i així ja hem triat nom, de nen i de nena per si de cas. Jeje

Fa un parell de nits que no dormo gaire bé, sembla aue no acabo de trobar la postura. A vosaltres també us passa? He vist aue hi ha el coixi dembaras, pero nhi ha molts. En teniu vosaltres? Quin teniu?

Espero anar veient com funciona el forum i poder anar xerrant! Una abraçada!
Avatar de l’usuari
Sindas
:: rateta
:: rateta
Entrades: 190
Membre des de: dc. ago. 17, 2011 1:38 pm

Re: *** Pares mares JULIOL 2018!!!! ***

EntradaAutor: Sindas » dj. març 01, 2018 1:12 am

Bona nit!!! Una altra que no dorm bé o millor dit, no dorm!

Benviguda aj733. El coixí del que parles és el d’alletament. Un que és llarg i ja serveix per quan neixen els nens. Te’l poses dins el llit i l’abraces. Va bé per descarregar l’esquena, la panxa, els malucs,..

Com podreu veure, tornen a ser les 2 de la matinada i aquí estic, sense poder tancar els ulls. Creuarem els dits perque passi ràpid, si no potser escanyo a algú. :-o00m
Imatge
Imatge
Lluna5
:: puça
:: puça
Entrades: 8
Membre des de: dl. nov. 20, 2017 3:44 pm

Re: *** Pares mares JULIOL 2018!!!! ***

EntradaAutor: Lluna5 » dj. març 01, 2018 11:24 am

Bon dia guapes!!!

Pati-em t'he enviat missatge pel grup de whatts. Moltes gràcies!!
La veritat és que una eco cada setmana no aniria malament, aniriem més tranquil·les perque a vegades es fa molt llarg..

Sindas, Soen i Miretwins felicitats per la morfològica!! Un pas més fet!!
Aj733 i Llumeta7 que vagi molt bé la morfològica!!! És molt emocionant perque van definint una mica com és el bebe i ja es veu amb més claretat que fa uns dies.

Llumeta7 jo visc a una casa i pensava posar un moisés a baix i el llit de baranes abatible per un costat a la nostra habitació.

Sindas i Aj733 ànims amb el tema dormir, a mi també em costa molt i la veritat és que abans de les 12 fa mesos que no m'adormo.. Tinc sort que a la feina puc començar més tard perque almenys a mi al matí em costat despertar-me.

Vinga guapes bon dia a totes!!!
Aj733
Entrades: 4
Membre des de: dc. gen. 31, 2018 8:54 pm

Re: *** Pares mares JULIOL 2018!!!! ***

EntradaAutor: Aj733 » dj. març 01, 2018 8:46 pm

Bona nit a totes!!!
A mi per sort també mhan deixat començar un xic mes tard...i genial pq als matins em costa molt aixecarme!!! I a la nit...més que res em vaig despertant per canviar de postura. Això si, cada vegada aue madormo somio tan! I tan intensament! No m'havia passat mai.

Això del llitet que he vist que comentaveu, nosaltres em sembla que a baix al menjador tambe posarem el moises. La veritat es que no ens acabem dimaginar on estara millor quan siguem al menjador, la tumbona suposo que tambe els hi deu anar be....

Per cert, don sou? De quina zona? A veure si amb alguna coincidim per casualitat...jo sóc de l'Emporda!!
Pati-em
:: puça
:: puça
Entrades: 30
Membre des de: ds. des. 23, 2017 6:27 pm

Re: *** Pares mares JULIOL 2018!!!! ***

EntradaAutor: Pati-em » dj. març 01, 2018 9:00 pm

Aj733 benvinguda al forum!!!!

Jo ja fa temps que dormo amb el coixí de lactància de la marca Theraline, i ara que l'he provat et recomanaria l'altra model k te les boletes de dins més petites i queda tot més dur i uniforme (en el que tinc les boles s'apilonen totes en un costat i on les necessites no hi són...). Tot i així m'ha ajudat molt per agafar bones postures per dormir i perquè les cames no em facin mal de la circulació (me'l poso entremig).

De quina part de l'Empordà ets??? Jo de Calonge!

Si vols envia'm un privat amb el teu telèfon i t'afageixo al grup de wats que hem fet fa poc.

Petons!
Gemma18
:: puça
:: puça
Entrades: 33
Membre des de: dv. nov. 24, 2017 6:42 pm

Re: *** Pares mares JULIOL 2018!!!! ***

EntradaAutor: Gemma18 » dg. març 04, 2018 10:17 am

Nenes! Fa una setmana que no entrava, heu estat molt actives!
Jo em vaig fer l'eco de les 20 el dia de la neu i tot bé!! Quin patiment, perquè és una eco llarga i van mirant i mirant... sense dir gairebé res.

Tema dormir: jo sóc de dormir fatal des de fa anys. Dormo poques hores i em desperto molt, així que sense novetats.

Tema notar-lo: jo també, com la pati-em, noto les pessigolletes i bombolletes des de la setmana 16. Primer pensava si seria ell o no, però de seguida vaig veure que no podia ser res més. Llavors ho anava notant dia sí i algun dia no. Ara ja fa potser des de la 18 que el noto cada dia (parades no).

Ara tenim un possible nom guanyador però com que volem fer la consulta popular el dia del casament no sabem si anunciar-ho... </;-)

Tema llit: volia comprar un colecho pel costat del llit. Però em decantaré per aprofitar el que em deixen: llit de baranes de l'ikea sense un lateral (compraré una mena de niu que envolta el nen on queda més recollidet, com si fos mida de Moisès) i el llit de viatge al menjador.

Tema cotxet: em deixen el maxicosi Cybex. Ho he estat mirant i em surt a compte comprar cotxet amb cuco+cadira Cybex també (dues peces). Surt a 500€. Perquè hi ha marques que no permeten anclatges per posar peces d'altres marques. A més el cotxet cybex permet plegar-lo sense haver de desmontar la cadireta.
Cadiretes pel cotxe ja ens n'han donat tres, així que res.
I més endavant ja comprarem la cadira de passeig tipus maclaren.

Algú és de la zona de Tarragona? La comadrona em va recomanar d'anar a unes classes o xerrades que fan durant tres dilluns al CAP (no són les classes prepart). Demà començo!

Genial la idea del grup de whats, ara l'envio!
apaezgar
Entrades: 1
Membre des de: dl. març 05, 2018 8:03 pm

Re: *** Pares mares JULIOL 2018!!!! ***

EntradaAutor: apaezgar » dl. març 05, 2018 8:10 pm

Hola noies!

Jo també seré mami al juliol! :)
Que guai aquest forum!

Jo soc de Girona!!
Avatar de l’usuari
iam
:: formigueta
:: formigueta
Entrades: 68
Membre des de: ds. gen. 03, 2015 6:52 pm

Re: *** Pares mares JULIOL 2018!!!! ***

EntradaAutor: iam » dl. març 05, 2018 8:30 pm

Hola noies!! No us puc seguir gaire pel fòrum, entre la feina, el nen, la casa i lu cansada que vaig no entro gaire...
D'aquí una setmana tinc la morfologica!! Estic dels nervis!! Per mi és la més important per quedar-me tranquila de que tot va bé!

M'agradaria entrar al grup de WhatsApp i així segur que segueixo més!
Del mes que va néixer el meu nen, juliol de 2015, encara anem tinguent contacte casi a diari, em va anar molt bé estar al grup.

Fins aviat!!
Avatar de l’usuari
sakura1410
:: rateta
:: rateta
Entrades: 182
Membre des de: dg. feb. 22, 2015 9:49 pm

Re: *** Pares mares JULIOL 2018!!!! ***

EntradaAutor: sakura1410 » dg. març 11, 2018 11:31 pm

Llumeta! Si us plau, que em pots enviar info?? Estic mirant fotografs >.-<:
M'apunto al grup de whats jijiji
Jo tambe vaig ben liada amb el estudis, treball...
Anem per parts:
Tema de dormir jo ja porto setmanes que no dormo be, m'aixeco per fer pipi, em desvetllo... Tot just m'han deixat el coixí i m'ajuda molt.
Tema d'eco morfologica: va trigar molt en poguer veure-li el cor, no parava de moure's i em vaig acollonir per una estona. Tot estava bé i va ser un descans. L'unic es que está una mica per sobre del pes que "toca". No em van dir res a sant joan de deu, pero com no... Ja estic amb paranoies de: i si tinc diabetes gestacional? I si surt molt gran i m'han de provocar el part?
Tema cotxet el vam comprar la pasada setmana a una fira de Barcelona. Nomes cuco i cadireta. Se que hem agafat un cotxet gran, però és el que tots dos voliem de tipus, color... Espero que no ens penedim!
Dema us llegeixo i responc a totes ;)
[url = https: //lilypie.com] [img] https://lmtf.lilypie.com/M36Bp1.png [/ img] [/ url]
Ura_17
Entrades: 1
Membre des de: dl. març 12, 2018 8:31 pm

Re: *** Pares mares JULIOL 2018!!!! ***

EntradaAutor: Ura_17 » dt. març 13, 2018 1:25 pm

Hola!
Una amiga m'ha parlat d'aquest forum i sort que l'hi he fet cas, per que vec que és molt útil.
A mi em toca a finals de juliol i ja en tinc unes ganes...
He vist que teniu un grup de whats, m'agradaria formarne part.
Un plaer estar en aquest forum! Gràcies!

Torna a “Per mesos”

Qui està connectat

Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 1 visitant

Membre de l'AMIC Control OJD Nielsen Hosting i Dominis.cat a CAT1.NET

Actualitat ::