Caques líquides

Plors, malalties i consultes.
lavidaesbonica
:: granota
:: granota
Entrades: 233
Membre des de: dg. oct. 12, 2014 7:21 pm

Caques líquides

EntradaAutor: lavidaesbonica » dl. abr. 16, 2018 5:26 am

Hola, el nostre fill que ara té 2 mesos, des de fa uns tres o quatre dies que fa les caques més líquides, ja no són pastoses com abans. No és que en faci més que abans però la textura ha canviat, el color segueix sent un color mostassa/marronós. Després de cada toma no fa caca, per tant penso que no deu ser diarrea...no?? Però coincideix que està més irritable, sobretot quan ha de dormir, però no sé si hi té algo a veure... :-:) . Creieu que ho hauria de consultar?
Aprofito per comentar que ara, quan es desvetlla de la son i resulta que encara en té més, es posa a plorar però de tal manera que és inconsolables..! I s'hi està més de 20 minuts plorant sense parar, histèric. A la nit no ho ha fet mai, sempre de dia i sobretot després del bany, ja que és treure'l i començar a plorar moltíssim. Li encanta el bany... Poques vegades puc posar-li l'oli tranquilament, fer-li massatge, posar-li el pijama... No puc perquè ell plora molt i només para si li dono el pit, en el cas que tingui gana, o si s'adorm, que això costa molt més.Tal és la meva desesperació que provo de tot! Canvio de posició, vaig per la casa ensenyant li coses, .. l'altre dia es va calmar engegant l'extractor de la cuina...un altre dia sortint de l'habitació que estava fosca, i amb els llums es va adormir... No sé, és com si necessités un canvi brusc per adormir-se, però no ens agrada gens aquesta situació..jo ja temo el moment del dia en què es posa "tonto" i fot aquestes rebequeries tan heavys!! Despres, una vegada s'adorm, es calma, vull dir que no es queixa, per tant no li deu fer mal res...dic jo... però sí que hem notat que està més inquiet dormint i que es desperta amb més facilitat. Algun consell? Gràcies!
crunchi
:: zebra
:: zebra
Entrades: 1349
Membre des de: dj. ago. 08, 2013 12:51 pm

Re: Caques líquides

EntradaAutor: crunchi » dl. abr. 16, 2018 10:09 am

Hola, jo crec que el tema de que es posa nerviós a ultima hora de la tarda és allò que li diuen "l'hora bruixa", que és que es posen nerviosos per tot l'estress o estimuls que reben durant el dia. Això o que no tingui gasos o un rotet mal colocat.... busca info per google que surt, i aixi compares els simptomes, pero pel q expliques, sembla això de l'hora bruixa, si.

Tema caques si si, arriba un moment que ja no fa les caques després de cada toma, pot ser q sigui als 2 mesos, si. El seu sistema va millorant i van controlant més. Que sigui més liquids si no recordo malament, el meu tb les va canviar i hi havia dies que era mes liquides. Pero si no recordo malament, no es considera diarrea per la textura, sino per la quantitat de caques que fa.

Perque no li consultes a l'Alba Padró a través del seu instagram o la seva App (LactApp)?? Et recomano que la segueixis pel seu instagram, pq fa stories diaris i parla d'això i de la LM, i en sap molt.

Molts anims!!!! :-()-)
Imatge

Imatge

Torna a “La salut”

Qui està connectat

Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 0 visitants

Membre de l'AMIC Control OJD Nielsen Hosting i Dominis.cat a CAT1.NET

Actualitat ::