✿ Trobadores d'Abril i Maig 2018 ✿

comparteix les teves il·lusions de ser mare.
Avatar de l’usuari
Coaner
:: tortuga
:: tortuga
Entrades: 309
Membre des de: dj. gen. 04, 2018 5:07 am

Re: ✿ Trobadores d'Abril i Maig 2018 ✿

EntradaAutor: Coaner » dt. maig 15, 2018 3:14 pm

Bona tarda boniques!!!

Personalitzo:
Mminil Quina dnw tens??
Martins Moltes gràcies per compartir experiències!!
Arigalma Com deies: Ànims amunt i calces avall!! En res tens aquí la sw!!
Nata Anem a pams... Res de sw a la merda!!! Nata, amb un pinxito n'hi ha més que suficient!! Quan és l'hora, és l'hora!! Tema dies fèrtils, ovulacions, to, te.... cicles en general, a TOTS els homes els caldria un mapa!!! Els mites o tòpics els han afectat massa les neurones... i no són conscients de res. Però quan els comences a tocar el seu ego en van prenent la forma. Trobo que és molt bona idea que t'acompanyi al gine, ja que tot és cosa de vosaltres dos... i aquest ja s'encarregarà de explicar-li de nou. Jo algun dia que m'he trobat baixa de moral també em costa escriure... però si vols compartir-ho per això som aquí!! tan per els bons moments, com en els més pèssims!! T'envio una abraçada amb molt de carinyu!!! :-()-)
Metx Com vas??
Lluna Gaudeix molt d'aquest esperat descans... i a veure si també pot ser celebrant-ho!! Et dono tota la raó amb el temps de no cercar... Ens relaxarem taaaan!!! N'hi que tinguem que passar mil nits sense dormir.
Nostreta Per qualsevol cosa que vulguis compartir, aquí estem!!!
Airuni Ànims bonica!!! Jo també començaria diumenge, com més t'ajustis més econòmic et sortirà.
A totes.... infinites gràcies per els vostres comentaris!! Just demà operen el nostre tiet a st.Pau i li comentava al meu home, al mateix anar-lo a veure demanem alguna cosa sobre les llistes d'espera de IA... i ahir a la tarda al veure aquell número tan llarg al mòbil... puff molta emoció!!! Per descomptat no és el que voldria, m'agradaria que tot fos natural. Però són tants mesos, tan desespero, que valdrà la pena de qualsevol manera. No perdo l'esperança en aquest cicle (ja vaig aclarir dubtes amb la gine), vam fer molt bé els deures... i ara toca no pensar.
Cosetes Vaig descobrir el fòrum aquest gener passat, buscant recomanacions de llibres de fertilitat o embaràs... per mi a estat una de les millors experiències de la cerca llarga. És duu i costa moltíssim sentir-te sempre recolzat i poder compartir a diari els teus sentiments, és com poder obrir una finestreta i respirar! Per això si us sembla m'encantaria obrir el nou post de Juny, estic convençuda que al Juny encara estarem fent proves. No sé... em fa il·lusió!! >.-<: jejeje El problema és si encertem aquest mes.... ja que tinc la dnw ben bé a finals de mes algú altre s' en hauria de fer càrrec.

Peposss a totes!!! :-()-)
Imatge
Imatge
Arigalma
:: tigre
:: tigre
Entrades: 701
Membre des de: dj. ago. 29, 2013 3:26 pm

Re: ✿ Trobadores d'Abril i Maig 2018 ✿

EntradaAutor: Arigalma » dc. maig 16, 2018 8:52 am

Bon dia reines!

Coanr, jo encantada de que obris i juny i més encantada estaría de que tinguessis el teu positiu i ens demanessis que algú t'agafi el relleu de jefa!! Jo estic segura que encara estaré aquí unes mesos, lo de fer de jefa em va una mica gran pk entre la feina i el peque vaig de cul, però entre algunes et subtituiriem encantades, estic segura, pk voldria dir que has tingut la teva :-())

Airuni, jo crec que si ovules dimarts, començant diumenge els TO ja estaría bé, ja en gastaras 4 o 5 aprox fins veure el pic i la baixada. I a per totes :: orrr::

Nostreta, si necessites fer EGO fes-lo dona, per això estem aquí!! No només per cantar positius!! Ànims preciosa!! :-()-)

Lluna que vagi molt bé el descans! Disfruta!

METX tenim W o no?? : lasito :

Nata, no et desanimis dona, un pinxito és suficient! Aixíq ue fins que no hi hagi W hi ha esperança... i si aquest mes no arriba la panxu, doncs sempre us podeu replantejar el descans que volieu fer... el tema laboral sempre ens marca però al final he arribat a la conclusió que no t'agraeixen res del que fas, amb lo qual més val pensar en una mateixa i el que hagi de ser será... Espero veure la teva entrada ja carregada d'energia positiva com deies! :ok:

Redberry news???

EGO: no hi ha ego... esperant la W i pensant en Eurodisney! >.-<: >.-<: El meu peque té moltíssimes ganes d'anar i jo de portar-lo i veure'l flipar.

Anem parlant. PAciència amb els desesperos :-o00m i PEPOS per totes!!! :-()-) :-()-)
Imatge

Imatge
Nata32
:: rateta
:: rateta
Entrades: 184
Membre des de: dc. feb. 28, 2018 1:20 pm

Re: ✿ Trobadores d'Abril i Maig 2018 ✿

EntradaAutor: Nata32 » dc. maig 16, 2018 4:19 pm

Holaaaaaaaa Futures Mamiiiiiiiiis :love:

Ara he trobat un momentet i em venia de gust escriure aixi que miraré a veure si puc persoanlitzar...

ARIGALMA Crec que tens raó amb lo que comentes de la feina, ja fa dies que hi penso, al final és veritat que no et valoren tant com perquè hagis de renunciar a la teva vida personal.. i ho tindré en compte :ok: Que guai lo de Eurodisney, segur que us ho passareu teta!!!!! Ojalà no puguis pujar a cap atracció :-()) jejejeeje i si ve la W doncs mira això que t'emportes de disfrutar amb el peque de pujar a tot arreu, que això també és una experiència única que potser no tornareu a viure :love:

COANER Jo personalment estaria més que ENCANTADA de que obris el post de Juny >.-<: Jo per desgràcia, crec que hi seré jejejeje La part positiva és que podré continuar compartint les experiències amb tu i amb les demés... Aprofita que et queda bén poquet per estar en aquest cantó :p-) Ojalà poguem passar juntes a l'altre cantó del fòrum... :love:

METX Gràcies per l'abraçada, encara que sigui virutal, s'agraeix i molt... :-()-) Ha vingut la W o no ¿? Senyals d'alguna cosa ¿?

LLUNADEXOCOLATA Si que es fa dur si el camí, i amb molts sentiments, i també contradiccions, alts i baixos però si, és part el camí i l'hem de gaudir sigui com sigui... :ok: Ja queda poquet pel desespero, molts ànims.... :-()-)

NOSTRETA No ho tenim clar no això de la pausa.. és una cosa que hem de pensar i parlar.. Jo ara mateix, amb un possible negatiu d'aquest cicle molt i molt present no ho tinc gens clar, tinc dubtes...

AIRUNI Sóc assessora fiscal, treballo en un despatx, i si, treballar des de casa és una opció que m'estic plantejant...igual que també em plantejo el no fer la pausa... jejejeje Ànims amb els TO i a fer molts i molts deures :sex-|:

MODO EGO: Doncs ara que ja definitivament hem deixat la SW enrere em sento una mica més relaxada :-o00m doncs no puc fer res més que esperar i com diu el meu maromo, si no pots fer res perquè preocupar-te ¿? :ok: Sobre el tema del descans que algunes m'heu comentat doncs la veritat que si, que m'ho estic plantejant, lo de no fer-lo... No té massa sentit fer un descans per la feina, doncs no puc donar tant a la feina peruqè després probablament ells no valoraràn aquest acte...Treballar des de casa és una opció que tinc i que puc fer, no és el matexi però com a mínim no desconectes del tot. I tampoc tinc la certesa de fer aquest descans i després encerter-la en els mesos que suposadament volem, vindrà quan hagi de venir i calcular-ho tot és molt difícil, per no dir impossible... Si una cosa he aprés durant aquest procés és precisament això, que les coses vénen quan han de venir, en el moment que ha de ser, i de bén segur que caigui en el mes que caigui serà el moment PERFECTE :love: Aquest cap de setmana marxem de pont amb el maromo, aquesta vegada solets 4 dies a la costa brava en plan romàntic :inthebed: crec que ens anirà molt bé per desconectar i relaxar-nos :-o00m i per parlar sobre tot el que ha passat aquests últims mesos i com encarar la situació a partir del proper cicle... Llàstima que el cap de setmana no hagi caigut en SW.... jejejejejejeje
Avatar de l’usuari
Coaner
:: tortuga
:: tortuga
Entrades: 309
Membre des de: dj. gen. 04, 2018 5:07 am

Re: ✿ Trobadores d'Abril i Maig 2018 ✿

EntradaAutor: Coaner » dc. maig 16, 2018 5:50 pm

Bona tarda boniques!!!

Arigalma Com et deia la Nata creuarem els dits perquè no puguis pujar a cap atracció!! Tot i que et fumi... tindràs doble alegria!!! Veure el teu xic passar-ho pipa i saber que en teniu un altre en camí!!!
Nata Doncs si tens la oportunitat de treballar des de casa no deixis passar la teva vida laboral, per davant de la personal. Com has dit ningú t'ho agrairà... n'hi tu mateixa.
Gaudiu molt d'aquests dies de relax! Tot ajuda!!

Ego Avui ja em anat a fer l'analítica a st.Pau.... us admiro a les que poder viure a la gran ciutat. Quin estrés Barcelona!! Ara miraré de treure el cap en algun post de IA a st.Pau a veure si em faig una idea de quin camí haurem de seguir.
Molts Pepos a totes!!!!
Imatge
Imatge
Arigalma
:: tigre
:: tigre
Entrades: 701
Membre des de: dj. ago. 29, 2013 3:26 pm

Re: ✿ Trobadores d'Abril i Maig 2018 ✿

EntradaAutor: Arigalma » dj. maig 17, 2018 4:40 pm

Bona tarda wapes

Tenim algunes DNW pendents no?? Novetats??

Coaner, jo sóc de BCN... suposo que al ser d'aquí tota la vida ja no notem tant l'estréss... però els que veniu de fora és normal que us atabaleu.
Que bé que hagis començat ja amb l'Analítica, ja ens aniras dient quins son els propers passos :ok:

Nata, com diu la Coaner, si pots treballar des de casa tens molt guanyat, però vamos, que quan tens el teu bebé en braços no et vindrà gaire de gust posar-te a treballar, i si et durt com el meu, noet deixarà fer res en to el dia... us sona lo del bebés d'alta demanda, doncs jo en vaig tenir un... i no tens temps pràcticament de res. Però lo dicho, posar per davanat la vida laboral a la vida personal... no saps mai que passarà a la feina en el futur i segur que no ho tindran en compte... Aixi que si us ve de gust a per totes.

NO EGO: no tinc ego, com vaig dir esperant la W dissabte i esperant Eurodisney. I segur que ve la W pk no vem fer res de deures, aixi que estic súuuper tranqui.

Anem parlant.
Imatge

Imatge
Avatar de l’usuari
airyn_jp
:: peixet
:: peixet
Entrades: 287
Membre des de: dl. set. 09, 2013 1:28 pm

Re: ✿ Trobadores d'Abril i Maig 2018 ✿

EntradaAutor: airyn_jp » dj. maig 17, 2018 8:42 pm

Noies us tinc abandonades! Perdooo!!

Coaner: felicitats per la trucada!!! Que bee!! I d que em preguntaves, l’ovitrelle garantitza la ovulacio en 24 h tinc entes jo... i un cop pynxes ovitrelle es comença la proges si... jo ara encara no portava proges...

Perdoneu q no personalitzi pero estic a mil al cole, final de curs ja se sap... i a mes encara estic ratllada, ha de venir la regla que no apareixni tampoc marxa el malestar... es un rollo a veure si ve aviat!!

Pel que fa al post de junt jo encantada tb de que l’obris!!

Un petonet!!
24 Maig 16: Transfer 1 Blasto +5--> 2 congelats+5
19 Febrer 16: Alan is here :cnen:
14 Abril 18: avortament diferit 9+2
gener 19: inici criotransfer en cicle natural
21 gener 19: Pipitest ++!!

Imatge

Imatge

Imatge
Avatar de l’usuari
RedBerry
:: tortuga
:: tortuga
Entrades: 317
Membre des de: dj. set. 08, 2016 11:04 am

Re: ✿ Trobadores d'Abril i Maig 2018 ✿

EntradaAutor: RedBerry » dv. maig 18, 2018 9:43 am

Bon dia noies :-()-)

Ahir a la nit vaig entrar per peronalitzar i avui veig que no hi ha res :sogra: :sogra: La W va apareixer disabte passat, i res ens va espatllar el finde romantic, pero bueno :-o00m La meva DNW es el 9 de juny. Estic prenent 2 pastis de maca perque ultimament estic en off, a veure si aixi anem sumant pinxitos.

Piruteta Enhorabona per aquesta panxu :-()) :-())

Ayrin Ja ser que es molt dificil pero bueno intenta relaxar-te a la feina, ja aniras informant.

Arigalma que guay lo de eurodisney, aprofita que diuen que els nens venen de paris :love: :love:

Persefone Maca com vas?

nata Que guay el finde romantic!! Aprofiteu a tope. Encare que no sigui SW sempre va molt be desconectar.

Coaner A mi em sembla molt be que siguis jefa de juny, encare que desitjo que no puguis. Quina ilusio que ja t'hagin trucat del Sant Pau, ja ens aniras explicant >.-<:

METX Novetats??

Mmnil Quan era la DNW? Com va aquest desespero?

Airuni De TO no entenc massa, pero si estas a casa dissabte jo començaria el dissabte.

Noies quines aplicacions utilitzeu per el control de la w?

PEPOS :-()-) :-()-) :-()-)
Avatar de l’usuari
Coaner
:: tortuga
:: tortuga
Entrades: 309
Membre des de: dj. gen. 04, 2018 5:07 am

Re: ✿ Trobadores d'Abril i Maig 2018 ✿

EntradaAutor: Coaner » dv. maig 18, 2018 3:39 pm

Bona tarda boniques,

Personalitzo una miqueta:

Arigalma Doncs jo no podria viure-hi!! M'encanta Barcelona, però en plan turista. Ja el sol fet de ser-hi a una hora concreta, i més per un tema tan important.... amb els seus considerables embussos d'hora punta... puff! Estressa moltíssim!!! jejeje I ha algo que em "flipa" una mica... no us mireu entre vosaltres... jejej ara no sé si m'entendràs... no et mires el conductor del costat, ni el vianant, ni res... cadascú va al seu rotllo. Massa ciutat per mi!! M'agrada molt més el caliu de poble!! :) I uns preus!!! Tot ho trobo caríssim!! Espero que cap de vosaltres hagi d'arribar amb el tema de reproducció assistida, però si més no us aniré explicant... i així veieu que per molt fosc que es vegi sempre s'acaba trobant la llum.
Quin dia marxeu a Eurodisney??
Ayrin Bonica, doncs a mi el prospecte de l'Ovitrelle em posava que a les 36h feia el pic d'ovulació. I així també m'ho va confirmar la gine. Els TO em van sortir positius 3 dies. Que de manera normal un dia de ben marcat i dos línia molt fluixeta. La progesterona tal com vaig dir m'aconsellen posar-la quan comença la fase lutea, 200mg/cada 24h. Vaig fer dos dies 200mg/cada 12h i anava ben endormiscada!! jajaja Teòricament passat aquest cicle t'has de trobar molt millor?? Perquè si es així, ànims!!! El temps passa molt ràpid!! :-()-)
RedBerry A mi la maca m'ha funcionat. Per dir-ho d'alguna manera estava més predisposada. ;) Jo faig servir WomanLog. Em va molt bé!! Trobo que és molt completa. I tu??
Nata Com vas??
Llunadexoco Tens la dnw demà?? Com et trobes guapa??? Ja estàs en els teus dies de relax??
Perséfone Com estàs bonica?? Fa molt que no sabem res de tu...

Ego Res... no tinc ego. Esperant que passin els dies voooolant!!! :b-)))
Tema post Juny Mil gràcies a totes!! Si totes hi esteu d'acord.... jo encantadíssima!!! >.-<: He estat mirant dnw i les últimes sou el dia 25, la Nata i Mminil crec que aquest dia seria el més encertat per obrir-lo, perquè pràcticament estarem totes a una o altre banda. La última és la Bea el 30 i jo el 28, però em faré TE el dia 30. Vull apurar al màxim perquè he llegit que amb l'Ovitrelle poden aparèixer falsos positius. I si no n'he vist n'hi un només em faltaria que fos de mentida. jejeje

Molt bon cap de setmana a totes!!! I les que esteu de pont aprofiteu-lo!!!
Pepos!!! :b-))) :b-)))
Imatge
Imatge
Avatar de l’usuari
nostreta
:: granota
:: granota
Entrades: 231
Membre des de: dj. maig 02, 2013 3:52 pm

Re: ✿ Trobadores d'Abril i Maig 2018 ✿

EntradaAutor: nostreta » dv. maig 18, 2018 7:08 pm

Hola guapes!

Entro ràpid en modo soso mòbil.

COANER seràs una supet jefa!

La meva dnw és el 26 que no ho havia dit! Finalment continuem la cerca, estem prenent un combo de vitamines que m'ha preparat la meva doctora i al juliol si no m'hi he quedat començo acupuntura. El nostret prens aquilea fèrtil, a veure si serveix d'alguna cosa. L'objectiu és que es quedi amb nosaltres, no tant quedarme embarassada xq això ja sabem que m'hi quedo.

Una abraçada
Imatge

Imatge
piruletademaduixa
:: formigueta
:: formigueta
Entrades: 54
Membre des de: dc. gen. 31, 2018 7:15 am

Re: ✿ Trobadores d'Abril i Maig 2018 ✿

EntradaAutor: piruletademaduixa » dv. maig 18, 2018 8:07 pm

Hola noies,

entro un momentet per dir-vos que al final la cosa no ha anat bé. Després d'una setmana del postiu vaig començar a tacar marró i finalment he tingut la regla. He anat al metge i m'ha dit que ha sigut un avortament espontani que es podria considerar un bioquímic i que no pateixi, que està tot bé i que podem continuar la cerca amb normalitat.

En fi, que ja ho he mig assumit tot i que ens havíem començat a fer il·lusions pq una setmana dóna per molt jeje però tb em quedo tranquil·la sabent que ens hi podem quedar, ara toca com diu la nostreta, intentar que es quedi amb nosaltres!

Us volia donar les gràcies a totes :ok: sou uns sols :***: :***:
Avatar de l’usuari
Perséfone
:: formigueta
:: formigueta
Entrades: 84
Membre des de: ds. set. 30, 2017 10:37 am

Re: ✿ Trobadores d'Abril i Maig 2018 ✿

EntradaAutor: Perséfone » dv. maig 18, 2018 8:31 pm

Bona nit noies,

Desprès de 9 dies.... torno a passar per aquí. Ho sé, ho faig de vergonya però es que no puc...

Rosae benvinguda!

Piruletademaduixa nena, em sap greu aquesta notícia... molts ànims bonica :-()-)

Nata ànim bonica, només cal un dia per quedar-nos prenyis!!!

Coaner molt bé nena!!! Quina bona notícia >.-<: A mi em sembla perfecte que obris el juny... Yep yep yeeeep, ja tenim nova jefa!!!! >.-<:

Llunadexocolata et canvio la dnw al 22 doncs :ok:

Redberry sento la warry bonica, :-()-)


MODE EGO: no puc amb la meva vida... Al final hem decidit no buscar aquest més. Bàsicament perquè les coses a casa/familia no estan bé (el pare altre cop ingressat, jo estresada perduda...), llavors hem decidit que no buscaríem aquest mes. Així que res, sento no haver-me passat però necessitava desconnectar amb tot el que esta passant aquests dies... Tinc ganes que tot acabi ben aviat i puguem viure una cerca tranquil·la per fi!

Un petonàs a totes ben grosssss :-()-)
Imatge
Avatar de l’usuari
Perséfone
:: formigueta
:: formigueta
Entrades: 84
Membre des de: ds. set. 30, 2017 10:37 am

Re: ✿ Trobadores d'Abril i Maig 2018 ✿

EntradaAutor: Perséfone » dv. maig 18, 2018 8:34 pm

Alguna novetat noies????

03 de maig - Najome
14 de maig - Metx


Algun psicosímptoma????

19 de maig - Arigalma
22 de maig - LlunadeXocolata
Imatge
Avatar de l’usuari
Coaner
:: tortuga
:: tortuga
Entrades: 309
Membre des de: dj. gen. 04, 2018 5:07 am

Re: ✿ Trobadores d'Abril i Maig 2018 ✿

EntradaAutor: Coaner » dv. maig 18, 2018 8:43 pm

Entro ràpid per enviar una miqueta d'escalforeta...
Mil gràcies Nostreta Segur que ben aviat tens aquesta panxu tan desitjada!! :-()-)
Piruleta Bonica!! Quin greu!! Entenc perfectament que desprès d'una setmaneta d'il·lusions és un cop molt duu, però ara continua amb la cerca amb més força que mai... Ànims!!! Relaxa't, i a carregar piles per el nou cicle. Una abraçada gegant amb moooolt de carinyu!!
Perséfone Guapa!! Ostres.... :( Quan tot es fa costa amunt... costa, costa pujar. Però pensa que desprès d'una època pèssima, en sol venir una de mooooolt bona!! Espero que tot plegat passi ràpid. Una gran abraçada!!

Bona nit a totes!!
Imatge
Imatge
Sa6
:: papallona
:: papallona
Entrades: 103
Membre des de: dl. jul. 10, 2017 10:27 am

Re: ✿ Trobadores d'Abril i Maig 2018 ✿

EntradaAutor: Sa6 » ds. maig 19, 2018 7:41 pm

Piruletademaduixa, quin greu, una abraçada ben gran!! :-()-)
Mminil
:: papallona
:: papallona
Entrades: 125
Membre des de: dg. des. 03, 2017 9:10 pm

Re: ✿ Trobadores d'Abril i Maig 2018 ✿

EntradaAutor: Mminil » ds. maig 19, 2018 9:14 pm

Bona nit noies!!!!

Primer de tot, perdoneu perquè fa una setmana que no escric... Ha sigut molt intensa i plena de feina.... Uffff. Se m'ha fet interminable!!! I encara que us mig llegia, no us prenia tota l'atenció que merexeu, per això ara estic aqui!! Súper dedicada a vosaltres!!!

PIRULETA:
Quan t'he llegit... he pensat, lo dolent del fòrum és que les abraçades són virtuals...Ho sento molt bonica, la veritat és que no tinc paraules... Però t'envio una súper abraçada virtual i recordar-te que estem aqui pel que necessitis, plorar, cridrar, enfadar-te... El que sentis!! Tot s'anirà recolocant-se i en un temps, ja estaràs molt millor. :-()-) :-()-) :-()-) :-()-)

SA6: Com et trobes? >.-<: >.-<:

COANER: Primeríssim de tot... Moltes felicitats per aquesta trucada!!!!!! En segon lloc, serás una súper jefa de juny, però, m'analegraré més si no ho ets, perquè voldrà dir, que has de passar a formar part del fòrum de Panxulines!!!!!!!! >.-<: >.-<: >.-<: >.-<:

PERSÉFONE: Hi han èpoques que se'ns ajunta tot, i ja no sabem per on tirar. Tot el que comentes... aishhh, t'entenc!! I aqui estarem per quan hi vulguis participar de forma més passiva i/ o activa!! L'important és que ens cuidem i siguem felices!!! Animat bonica!!!! Has sigut i ets una súper jefa, que no se t'oblidi, i recorda que som persones humanes, i que tantes situacions complexes a la vegada són molt díficils de gestionar. Ànims amunt i una forta abraçada!!!!!!!1 :-()-) :-()-) :-()-)

NOSTRETA: Molt bé aquesta decisió!!! >.-<: >.-<: >.-<: Entre les vitamines i l'acupuntura, segur que l'encerteu!!!!!!!!! >.-<: >.-<: I tant que sí!!!

REDBERRI: Ja ens explicaràs que tal la maca!1 I ben aviat repetiu finde romàntic i apa a cantar positiu al JUny!!! :love: :love:

AYRIN: Com vas bonica? Ànims amb la feina i gaudeix del pont!!!! :-()-) :-()-)

ARIGALMA: Espero que no hagi vingut la W, i que aquest viatje a Eurodisney te l'hagis de prendre amb més calma!!! I si ha vingut, ho podràs donar tot a Paris!!!!!!!!! >.-<: >.-<:

NATA: Que bé aquests dies a la costa brava"!!!!!!!!!!!!!!! >.-<: >.-<: >.-<: Vosaltres sí que sabeu!!!!!!!!!!! Gaudiu que potser els propers ja són amb panxulina!!! >.-<: >.-<:

Vinga noies, que estem una mica baixes d'energia!!!!!! POSITIVISME I PEPOS PER A TOTES!!!!!!!! :***: :***: :***:

MODO EGO: Doncs com us deia, aquesta setmana ha sigut... uffff, molt dura amb la feina! I he passat uns dies molt baixa de moral, però... Ja està!! Ja em sento més forta!! Lo positiu és que no he tingut temps de pensar amb el desespero!! JAJAJAJAAJ Algo bueno... Tinc tants TE de regal de One Step, que aquest migdia he dit... venga fes un!! JAJAJAJAJA A 6 dies de la DNW... Ja sé que estic boja... No ha sortit res, però sí que si vols imaginar, pots imaginar que veus una línia tant fluixa, que penses, la imaginació és poderosa!!!!!!!!!! Res noies, només era per dir-vos, que la ment és increiblement espectacular!!! Així que... A TOPE AMB PENSAMENTS POSITIUS!!!!!!!!!!!!!!!
Avatar de l’usuari
Coaner
:: tortuga
:: tortuga
Entrades: 309
Membre des de: dj. gen. 04, 2018 5:07 am

Re: ✿ Trobadores d'Abril i Maig 2018 ✿

EntradaAutor: Coaner » ds. maig 19, 2018 10:11 pm

Estem alucinant!
Estem mirant un programa d'aquests "d'investigació". Sobre dietes.... hi ha una dieta proteica en la que moltes dones es punxen Ovitrelle! És la mateixa caixa que vam comprar diumenge. I tot de manera il·legal. Perquè sense recepta no ho comercialitzen...
Que pillaaats!!
Imatge
Imatge
alivipa
:: formigueta
:: formigueta
Entrades: 98
Membre des de: ds. gen. 02, 2016 8:05 am

Re: ✿ Trobadores d'Abril i Maig 2018 ✿

EntradaAutor: alivipa » dg. maig 20, 2018 5:46 am

Bon dia, noies!
No sabia si escriure o no, perquè fa dos mesos que no passo per aquí i m'he mantingut una mica allunyada del fòrum. Aquest mes he anat entrant i us he seguit des de l'ombra.
Us volia escriure un EGO total perquè em vaig fer un TE divendres i m'ha sortit positiu! Ho volia compartir amb vosaltres, perquè amb algunes hem anat compartint mesos de cerca. Ha estat al novè cicle.
Ara és molt, molt recent i estic cagada perquè tot vagi bé. Que patirem fins a les 12 setmanes. I fins a les 20. I fins al part... I ja sempre més, si tot va bé.
Us volia comentar que tot i que a posteriori us podria dir algun símptoma, dijous tenia dolor ben bé com si m'hagués de venir la regla. Normalment ja taco dos dies abans que m'hagi de venir la regla i sí que és veritat que aquest cop van ser 3. Era el sagnat d'implantació i va durar 4 dies, tot i que dimarts va ser ben poca cosa. Ara bé, exactament igual que aquest sagnat que tinc la resta de mesos. A posteriori us puc dir que anava molt sovint a fer pipí (però en el meu primer embaràs això no ho vaig notar) i que una setmana abans del DNW se'm van inflar els pits (però encara dono pit, i pensava que potser el meu fill mamava més, perquè havia estat malalt).
Els deures els vam fer només 2 dies de la SW. Ara bé, clara d'ou total. Però ja sabeu, això és una loteria... Han de passar moltes coses perquè tot vagi bé i no saps mai què.
Un petó ben gros a totes!
Sa6
:: papallona
:: papallona
Entrades: 103
Membre des de: dl. jul. 10, 2017 10:27 am

Re: ✿ Trobadores d'Abril i Maig 2018 ✿

EntradaAutor: Sa6 » dg. maig 20, 2018 9:30 am

Alivipa enhorabona :-()) :b-))) jo també vaig encertar als 9 mesos de cerca, realment és una loteria.

Mmnil, gràcies per preguntar! Em trobo força bé, l'estòmac regular però bé, i molta son després de dinar. M'alegro que et sentis més forta, això de la cerca és una muntanya russa. Ai aquesta línea imaginaria... Repeteix TE en 3 dies, a veure si al final serà positiu!
airuni
:: tortuga
:: tortuga
Entrades: 325
Membre des de: dl. gen. 11, 2016 6:02 pm

Re: ✿ Trobadores d'Abril i Maig 2018 ✿

EntradaAutor: airuni » dg. maig 20, 2018 2:10 pm

Bona tarda!!

Primer de tot molts ànims piruletademauixa, em sap greu...una abraçada :-()-)

I molts ànims també per tu Persefone espero que lo del teu pare no sigui res i que aviat trobis tranquilitat, una abraçada :-()-)

Coaner per mi perfecte si vols ser jefa de juny, encara que espero que no ho siguis perquè pasis a l'altra banda del fòrum. Amb el tema de les dietes la gent es torna boja.

Nata jo també soc del gremi i tens raó que per la feina seria millor a partir d'agost fins al desembre que és quan estem una mica més tranquils, per una altra banda m'agradaria més que fos del primer semestre de l'any, he prioritzar lo de que fos de principis d'any encara que si arriba l'octubre i no m'hi he quedat continuarem cercant.
A mi també em preocupa i se que a la feina un embaràs no agradarà però es el que hi ha, és la meva vida i la familia està per sobre de la feina. Espero que vaig bé aquest cap de setmana romàntic :love:

Alivipa enhorabona!!! a guadir de la panxu :-())

Airyn com vas? ha baixat la warry? molts ànims!

Nostreta molts ànims! suposo que el saber que si t'hi pots quedar ja és un pas i al final lo dels avortaments de vegades simplement és mala sort i a la propera tot anirà bé.

Mminil quan és la DNW? jo també em vaig fer TE 6 dies abans :-D quan els tens a casa és dificil evitar-ho. Ànims amb el desespero.

Jo avui començaré amb els TO però fins dimarts-dimecres no crec que ovuli.

Ens anem llegint!
Imatge
Avatar de l’usuari
LlunadeXocolata
:: tortuga
:: tortuga
Entrades: 316
Membre des de: dg. ago. 27, 2017 8:35 am

Re: ✿ Trobadores d'Abril i Maig 2018 ✿

EntradaAutor: LlunadeXocolata » dg. maig 20, 2018 5:13 pm

Hola a totes!!! Espero que estigueu passant un bon cap de setmana!!!
Intento personalitzar...espero no deixar-me a ningú!!!!

Coaner Per mi encantada que obris juny!!!!!! Seràs una gran jefa... però tan de bo t'hagi de prendre el relleu!!!! <:-<
Per cert... a mi també m'atabala molt BCN!!!! Sobretot si hi has d'anar a fer algun recado... si és per anar-hi a passar el dia... encara ho tolero prou jaja A part, jo estic acostumada a la ciutat de Girona, que no té res a veure!! jaja :content:

Arigalma Què tal vas? Ha fet acte de presència aquesta W???? Espero que no!!!!! :oset: Però si arriba t'ho podràs agafar bé!!!! Com ja t'han dit...els bebès venen de París!!! :love:

Nata D'això no en dubtis!!! Quan arribi sigui el moment que sigui serà el moment perfecte!!!! Crec que tots i totes hem pecat pensant que era una cosa que nosaltres decidiem quan arribava ... i no és així! Serà el teu petitó o petitona qui escullirà el moment.... Al cap i a la fi... la feina és feina... i com t'han dit per aquí llavors tampoc t'ho valoren ... així que... si teniu ganes de seguir cercant, endavant!!!

Redberry Ànims i a seguir!!!!! :-()-)
Jo utilitzo woman log des de fa molts anys!!!

Nostreta Quina alegria que hagueu decidit continuar... ara endavant!!!! Espero llegir el teu positiu en breus!!!

Piruleta Quin greu llegir la teva notícia, molts ànims i una forta abraçada!!!!!

Perséfone Carai.... quan tot s'ajunta un s'enfonsa ... Molts i molts ànims, per sort això tan sols són etapes... Entra quan vulguis per desfogar-te!!!! I no pateixis que ets una jefa 10!!!! :love: :-()-)

Mminil M'agrada sentir això d'estic forta!!! Clar que sí!!! Ja va quedant poquet per acabar el desespero!!! Creuarem dits!!!!

Alivipa Quina alegria!!!!!!! Havíem compartit alguns mesos la cerca, quina il·lusió llegir per fi el teu positiu!!!!!! >.-<: Mantent-nos informades!!! Et desitjo un molt bon embaràs!!!!!! :love:

Per cert, Alivipa i Sa6 aquest és el meu 9è cicle de cerca... Espero tenir tanta sort com vosaltres i que el 9 sigui realment el número màgic jaja


Modo Ego:
Doncs bé, estic a dos dies de la W .... avui he fet un test (i de tires!!!!!!!!!!!!) sóc un desastre :-o00m i com era d'esperar negatiu... No sé si l'haurem encertat o no ... tinc moments de tot!! jaja
Això si, aquest mes he notat alguna cosa fora de lo normal... que també es podrien deure a atres motius... així que :-o00m toca esperar!!! Dimecres, si la W no ha arribat, em faré el clear blue!!! :oset:


Que acabeu de passar un molt bon cap de setmana boniques!!!!! :-()-)
Imatge
La paciència és un arbre d'arrel amarga, però de fruits molt dolços.

Cercant des de Agost '17
Amb un petit estel al cel Imatge

Torna a “Buscant un embaràs”

Qui està connectat

Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 10 visitants

Membre de l'AMIC Control OJD Nielsen Hosting i Dominis.cat a CAT1.NET

Actualitat ::