* TROBADORES D'ESTIU 2018!!! *

comparteix les teves il·lusions de ser mare.
Avatar de l’usuari
Coaner
:: tortuga
:: tortuga
Entrades: 309
Membre des de: dj. gen. 04, 2018 5:07 am

* TROBADORES D'ESTIU 2018!!! *

EntradaAutor: Coaner » dv. maig 25, 2018 9:28 pm

*BENVINGUDES A TROBADORES D'ESTIU*!!

Avui començo nou post, m'he decantant per no citar mesos com totes estem més que encantades de que arribi el caloret, les sandàlies, les vacances d'escola, les terrassetes, les estones al sol, el mar :db: , els sopars a la fresca, els concerts a la plaça o els envelats de Festa Major... he trobat més encertat un trobadores d'estiu. :***: Si em permeteu us acompanyaré durant els mesos de Juny, Juliol... mes de Revetlla, de gresca... i mesos de més relax, ideals per gaudir en parella.
Així que de manera virtual :-.:·:: continuarem fent tribu per compartir la troballa. :-())
I celebrant l'estiu, celebrarem un munt de positius!!! :ok:


untitled.png


Fa un temps que segueixo a la Míriam Tirado Per les que no la coneixeu és periodista, especialitzada en el tema i consultora de criança. Us animo a que fer un cop d'ull al seu Blog: "A Flor de Pell"
Aquí teniu una còpia d'un post seu, que personalment... m'encanta!!! :love:

*QUAN COMENÇA LA MA(PA)TERNITAT?
La ma(pa)ternitat, per mi, comença molt abans de tenir el fill als braços, o de sentir-ne els moviments dins de la panxa, o fins i tot, de conèixer el positiu a la prova d’embaràs. Per mi la ma(pa)ternitat comença dies, setmanes, mesos abans: quan comencem a pensar “com seria?”, quan mirem parelles amb fills al restaurant, o pel carrer i intentem saber si allò ens agradaria. Comença quan preguntem a les amigues embarassades què senten, o quan passejant amb la nostra parella de nit, després de sopar, pensem allò de: “i si un dia en comptes de dos fóssim tres?”.

La ma(pa)ternitat s’inicia quan comencem a fer (a vegades inconscientment) l’espai físic, mental i emocional perquè pugui arribar una altra persona a nosaltres. A vegades ens trobem traient trastos d’una habitació, fent “espai”… perquè tantes coses allà ens atabalen. A vegades hi ha un canvi de casa, per anar a un lloc una mica més gran i hi busquem balcó o pati per “si de cas un dia…”. Però tot sovint hem de fer “espai” també al nostre cor i al nostre cap, perquè aquell fill/a que un dia arribarà a nosaltres vagi trobant encaix en aquesta vida nostra que fins fa poc no estava pensada per ser un més a l’equació.

Aleshores ve quan de tant imaginar, de tant pensar “com seria tenir un fill?” es desperta el desig. O qui sap, potser això és com l’ou o la gallina i és el desig el que primer es desperta i el que ens duu a imaginar i pensar “com seria?”. Em sap greu, a vegades, que es menystingui tot aquest temps previ, que pot ser curt o llarg, depèn… en què anem imaginant i d’alguna manera, preparant-nos pel gran canvi que algun dia s’esdevindrà. Com si aquest temps fos en va, com si no comptés per a res i l’únic que valgués la pena fos el dia en què surten dues ratlletes després de fer el pipí, o el dia en què ens diuen és nen o nena, o el dia en què pare i mare el toquen fora ja de la panxa. Clar que és importantíssim tot el que vindrà després, però aquest temps silenciós del mirar dones embarassades pel carrer pensant si sabrem estar-ne nosaltres, sempre l’he cregut importantíssim. Perquè d’alguna manera, a poc a poc i gairebé sense ni adonar-nos-en, anem vinculant-nos amb el fill que potser arribarà algun dia. D’alguna manera, com a parella, ens anem transformant, deixant de viure en secret aquests pensaments de ma(pa)ternitat i compartint-los amb una barreja d’emoció i por a la vegada. “Ho sabrem fer bé?”

Tinc molt bon record del nostre procés. Del canvi que vam anar fent fins a desitjar profundament tenir un fill nostre. Tinc a la memòria les primeres converses, els farts de riure, les vegades que vam dir “no, encara no!!!” com si estiguéssim parlant del disbarat més gran, i també recordo el moment en què vam dir: “va, ara sí”. L’alegria, l’emoció… la sensació d’unió profunda entre ell i jo. Les ganes d’esbombar-ho a tothom però alhora, guardar-nos-ho ben endins, com un secret que encara no volíem fer públic. Recordo el moment de dir-li “m’ha vingut la regla… què hi farem” amb la barreja de decepció i alhora esperança de què no en fossin gaires més…

Per això quan algú em diu que estan començant a pensar si volen o no tenir fills, que comencen a parlar-ne, els dic que gaudeixin d’aquest temps perquè és molt important. Per la decisió, òbviament, perquè tenir un fill requereix tota la convicció, les ganes, la disponibilitat i l’amor possibles, però també perquè és un procés ric, en què es coneixeran molt més, en què podran decidir si volen fer l’”espai” perquè arribi algú més a casa. Perquè és important anar encaixant els ritmes de cada membre de la parella, anar vibrant en la mateixa freqüència… i a poc a poc anar-nos vinculant subtilment amb el nostre fill que qui sap si ens està veient per un forat i pensa: “Mite’ls: crec que ara ja estan a punt… potser que comenci a fer les maletes!”


Comencen les presentacions...

*LLISTA DNW JUNY:
·Nostreta: 1 Juny :-()-)
·Rosae7: 2 Juny :-()-)
·Acidilla: 4 Juny
·Airuni: 7 Juny :-()-)
·Red Berry: 8 Juny :-()-)
·Metx: 10 Juny :-()-)
·Arigalma: 18 Juny :-()-)
·Nata32: 22 Juny :-()-)
·Airyn_jp: 25 Juny :-()-)
·Rosae7: 28 Juny :-()-)
·Coaner: 29 Juny :-()-)


*LLISTA DNW JULIOL:
·RedBerry: 5 Juliol :-())
·Airuni: 9 Juliol
·Arigalma: 17 Juliol :-()-)
·Nata32: 19 Juliol :-()-)
·Sika: 19 Juliol :-()-)
·Airyn_jp: 23 Juliol :-()-)
·Metx: 23 Juliol :-()-)
·Rosae7: 27 Juliol :-()-)
·Coaner: 28 Juliol :-()-)
·Martonagc: 29 Juliol :-()-)

*LLISTA DNW AGOST:
·Airuni: :-()-)
·Arigalma: :-()-)
·Nata32: :-()-)
·Sika: :-()-)
Airyn_jp: :-()-)
·Rosae7: :-()-)
·Martonagc: :-()-)
·Coaner: :-()-)

*SETEMBRE
·Nata32: :-())



:***: NOM:
EDAT DELS DOS:
N° DE FILLS I EDAT:
CICLE DE CERCA:
DNW:
ALGUNA COSETA QUE VOLGUEU EXPLICAR DE VOSALTRES:


:***: NOM: Acidilla
EDAT DELS DOS: Jo 35, ell 34
N° DE FILLS I EDAT: 0
CICLE DE CERCA: 12 post-avortament
DNW: 4 juny
ALGUNA COSETA QUE VOLGUEU EXPLICAR DE VOSALTRES: En cerca des d'octubre 2016. Embaràs natural a l'abril 2017 que va acabar en avortament a la setmana 8. En cerca des de llavors. Jo en principi estic be, hem començat amb proves de fertilitat. Ell no té el seminograma massa bo, espermatozoides poc mòbils, així que possibilitats més reduïdes d'embaràs natural. Seguirem aquest any en cerca i si els resultats no milloren FIV l'any que ve... Des que tenim aquests resultats com que estic més relaxada, perquè al menys tinc una explicació. M'ho prenc amb filosofia. Pot ser un dia arribarà...

:***: NOM: Coaner
EDAT DELS DOS: Jo 32, ell 41
N° DE FILLS I EDAT: 0
CICLE DE CERCA: 33
DNW: -
ALGUNA COSETA QUE VOLGUEU EXPLICAR DE VOSALTRES: Doncs una troballa interminable... però que m'ha fet madurar molt la relació, la paciència... Ara per ara en trec molt positivisme. És molt duu el camí, i els cicles veient com torna a venir la maleïda, però estic tan convençuda que valdrà tan la pena... que el temps... no deixa de ser temps. I està clar que fills no en tenim cada dia... per tan quan arribi el dia, el gaudirem!! Igual com s'ha de fer amb la troballa!!! Sort a totes!!! I que l'estada sigui ben curteta!! : lasito :

:***: NOM: Nostreta
EDAT DELS DOS: jo 25, ell 28
N° DE FILLS I EDAT: 1 nen de març del 2015
CICLE DE CERCA: 2n post avortament (però ja he perdut el compte dels cicles q portem, crec que uns 11, vam començar el setembre del '17)
DNW: 1 de juny
ALGUNA COSETA QUE VOLGUEU EXPLICAR DE VOSALTRES: Aquest cicle estic molt animada i amb esperances i il·lusió :-()) . Com ja he dit portem molts cicles de cerca amb dos bioquímics en 6 mesos. Tenim pendents proves de coagulació i ens estem prenent suplements receptats per la meva gine, ella domina de medicina xinesa, acupuntura i homeopatia així que farem un mix de tot plegat a veure si tenim sort.

:***: NOM: Airyn_jp
EDAT DELS DOS: 34 els dos
N° DE FILLS I EDAT: 1 de dos anyets
CICLE DE CERCA: 1 post-avortament
DNW: 25 juny
ALGUNA COSETA QUE VOLGUEU EXPLICAR DE VOSALTRES: El meu primer embaràs va arribar desprès d’una FIV i un any i mig de recerca. Al desembre de 2017 vam començar a buscar i al febrer’18 em vaig quedar embarassada amb l’ajuda de l’omifin. Aquest embaràs va acabar amb un avortament a la setmana 9. Ara que ja ha arribat la warry tornem a buscar a veure si pot arribar un altre cop...

:***: NOM: Metx
EDAT DELS DOS: 36 i 37
N° DE FILLS I EDAT: 1 de 7 anys
CICLE DE CERCA: 2°
DNW: 10/6

:***: NOM: Arigalma
EDAT DELS DOS: 37 (quasi 38 jo) i 44
N° DE FILLS I EDAT: 1 de 4 anyets
CICLE DE CERCA: 5 o 6 ara no sé... però deures mal fets...
DNW: 18/06/2018
ALGUNA COSETA QUE VOLGUEU EXPLICAR DE VOSALTRES: Portem ja 5 o 6 cicles però mal aprofitats, aquest és le primer cicle que crec que ja exprimiré al maromo sense pietat, almenys que no ens quedem amb la sensació de no haver-ho intentat. Comencem el cicle a Disney, a veure si ens porta sort. I celebrarem els 5 anys del meu primer positiu i el meu aniversari... a veure si tot plegat porta sort i pel febrer podem tenir nou bebé, que una ja es fa gran i no podem esperar gaire.

:***: NOM: Redberry
EDAT DELS DOS: jo 28, ell 32
N° DE FILLS I EDAT: 1
CICLE DE CERCA: 2
DNW: 8 de juny
ALGUNA COSETA QUE VOLGUEU EXPLICAR DE VOSALTRES: Aquests cicles espero posar-me les piles perque ho estem fent molt malament... M'agrada l'estiu perque ja es disfruta de les vacances al remull de la piscina, amb un bon coctel de la ma, espero que això en doni sort! :love: :love:

:***: NOM: Nata
EDAT DELS DOS: jo 32, ell 46
N° DE FILLS I EDAT: Jo 0, ell 3 nenes d'un anterior matrimoni
CICLE DE CERCA: 6è post avortament
DNW: 22/06
ALGUNA COSETA QUE VOLGUEU EXPLICAR DE VOSALTRES: Doncs vam decidir pares a finals d'octubre de 2017 i per sorpresa de tots dos ens vam quedar embarassats en el primer mes de cerca. Però l'alegria va durar poc, vaig tenir un avortament bioquímic a la setmana 6 d'embaràs. Va ser un cop molt dur, inesperat i ple de dubtes. Estar aquí amb vosaltres m'ha ajudat molt, compartir l'experiència, la cerca, i veure que potser tot el què em passa és "normal" m'ha servit de molt. Ara estem en el 6è cicle de cerca després de l'avort. Vam decidir fer un descans si després del 5è no ens hi quedàvem però ara que ja ha arribat el moment de fer el descans ho hem deixat estar i seguim amb la cerca >.-<:

:***: NOM: Rosae7
EDAT DELS DOS: 36
N° DE FILLS I EDAT: 1 nena 4 anys.
CICLE DE CERCA: 1 Post avortament.
DNW: 2 de juny
QUALSEVOL COSA QUE VOLGUEU EXPLICAR: Em vaig quedar embarassada de la meva filla en el primer cicle de cerca, al juny del 2013. Al mes de juliol del 2017 em vaig apuntar al fòrum de cercadores. La veritat és que al venir d'un primer embaràs tan ràpid em vaig començar a obsessionar bastant amb el tema... al primer embaràs vaig fer servir els TO i ho vaig trobar tan fàcil... però en aquesta cerca no va ser així... la ginecòloga em deia que tot estava bé i que fins 1 any era normal, que la primera vegada vaig tenir sort... em va receptar ovusitol D i això és el que prenc actualment per tal d’ajudar una mica amb els cicles, tot i que els tinc bastant regulars.
Finalment al mes de novembre em vaig quedar embarassada... però quan estava de 7+3, només estava el sac, amb la nena si em va passar que a l’ovular tard (cosa que sempre he tingut) vaig haver d’esperar una setmana per veure alguna cosa més però no estava de 7+3, estava de molt menys així que tenia clar que era un ou buit... quan ja estava de 8+6 setmanes m'ho van confirmar. Encara que hagués pogut posar-me de seguida (la regla em va venir al cap del mes del avortament i vaig expulsar tot correctament, vam decidir parar uns mesos, preparar un viatge i posar-nos ara al maig i aquí estic esperant...
Com he posat a l'altre post, penso que estic embarassada però és possible que sigui algo psicològic... que mal fa pensar tant i sentir el cos, ja podria sentir-lo aprimar i no menjar porqueries, jeje.

:***: NOM: Airuni
EDAT DELS DOS: 30
N° DE FILLS I EDAT: 1
CICLE DE CERCA: 2n cicle
DNW: 7/06
ALGUNA COSETA QUE VOLGUEU EXPLICAR DE VOSALTRES: Poca cosa, el mes passat vaig començar amb els To però aquest mes no he tingut temps de fer-los així que no se quan he ovulat i vaig perduda.


:***: NOM: sika
EDAT DELS DOS: el meu home, 38 i jo 33
N° DE FILLS I EDAT: 1, Arlet!
CICLE DE CERCA: 1er
DNW: 19 de Juliol
ALGUNA COSETA QUE VOLGUEU EXPLICAR DE VOSALTRES: Quan cercàvem l'Arlet tot va ser molt ràpid i ben bé a la primera. Ara, veurem com va! Creuarem els dits i a veure si canto panxu aviat! En tinc moltes ganes!!

:***: NOM: martonagc
EDAT DELS DOS: el meu home 32 i jo 35
N° DE FILLS I EDAT: 1 nen de 2 anys i mig
CICLE DE CERCA: 1er
DNW: 29 de Juliol (el meu sant!)
ALGUNA COSETA QUE VOLGUEU EXPLICAR DE VOSALTRES: Ja vaig estar en aquest fòrum amb el primer embaràs i em va anar molt bé compartir aquests moments i per això he tornat! Amb el primer ens vam quedar a la primera i tan de bo ara també però no crec que sigui tan fàcil. El meu home es pensa que si, que serà igual de fàcil però jo no les tinc totes. Ara mateix comencem la SW i aviam què passarà!
A part la DNW és el dia del meu sant, seria un molt molt bon regal!
Ah i m'estic prenent àcid fòlic tot i que no sóc massa constant...



cbb692b21e39b832bdce67f27fc14405--pregnancy-art-honeypot.jpg
No teniu els permisos necessaris per veure els fitxers adjunts d’aquesta entrada.
Coaner l’ha editat per darrera vegada el dia: dc. set. 19, 2018 2:24 pm, en total s’ha editat 19 vegades.
Imatge
Imatge
Avatar de l’usuari
Coaner
:: tortuga
:: tortuga
Entrades: 309
Membre des de: dj. gen. 04, 2018 5:07 am

Re: * TROBADORES D'ESTIU 2018!!! *

EntradaAutor: Coaner » dv. maig 25, 2018 9:31 pm

DICCIONARI BÀSIC DE SUPERVIVÈNCIA

CERCADORES/TROBADORES = foreres que estan buscant embaràs activament

ESPERADORES = foreres que per motius diversos (avortament, proves mèdiques, feina...) no poden començar a buscar embaràs encara i es reuneixen per passar l'estona al post "Esperadores"

ESTAR A LA BANQUETA = esperar fins al moment que es pugui començar a cercar panxu

GRAFIQUERES= foreres cercadores (o no) que es prenen la temperatura basal a diari per fer una gràfica diària que els permet diferenciar quan ovulen

JEFA= forera escollida democràticament o a dedo, que s'encarrega d'obrir el post de cercadores i de grafiqueres, (normalment no és la mateixa ) de cada mes i actualitzar la primera pàgina

ACONSEGUIR PANXU = quedar-se embarassada

PINXITO= acte sexual vulgarment conegut com "polvo", "coito", etc.

PINXITO GERIÀTRIC = pinxitu que fem quan estem moooolt cansats, que no ens aguantem... però com que estem en SW i toca, doncs es fa el que es pot!

FER DEURES= fer pinxitos, especialment en els dies considerats més fèrtils.

SEXY WEEK (SW)= dies més fèrtils del mes. Són els anteriors (uns 3) i immediatament posteriors (1) a la data d'ovulació. Normalment es calcula la sexy week mitjançant algun programa tipus womanlog o fertilityfriend, però alerta, perquè aquests ho calculen en base a una fase lútia de 14 dies, i no té perquè ser així.

FUEGO A DISCRECIÓN: doncs vindria a ser atacar al maromo i disparar fins a trobar l'ovulet.

SM= sexy month, és el que practiquen les foreres més luxurioses q prefereixen fer pinxitos contínuament durant tot el mes, dia si dia no, per tenir més opcions d'embaràs

FER EL BATWOMAN= mantenir les cames cap amunt després del pinxito durant una estona per afavorir l'arribada dels bitxitos al seu destí final

BITXITOS= espermatozous. També coneguts per les cercadores com els soldadets dels picarols.

TO= test d'ovulació (tests q es poden fer servir per saber quin dia exacte es produeix la teva ovulació, i així saber quins dies tens més possibilitats de quedar-te embarassada)

TE=test d'embaràs (diferenciem entre "test de tira" que són uns molt baratets que normalment comprem per internet, i el "CB" o CLEARBLUE, el de tota la vida que té pantalla incorporada i et diu fins i tot de quantes setmanes estàs)

CB = Test d'embaràs Clearblue, amb pantalleta digital

WL = Womanlog, aplicació de mòbil per controlar els cicles i l'ovulació

FF= FertilityFriend , aplicació de mòbil (hi ha versió web) per controlar els cicles i l'ovulació

CANTAR POSITIU = acte solemne pel qual la "jefa" del mes anuncia oficialment que una de les cercadores del mes s'ha quedat embarassada

DNW = data de no warry - data que no t'ha de venir la "warry", és a dir la regla

CD = dia del cicle en el q et trobes (per exemple CD1, CD15...)

CLARA D'OU O CLARA WEB O EGGWHITE= fluxe vaginal viscós i elàstic, com si fos clara d'ou, que es detecta normalment 1-2 dies al mes, normalment just abans de l'ovulació

FASE LÚTEA = temps que passa des de l'ovulació fins que ve la warry

FASE DE DESESPERO = coincideix amb la fase lútia: són els dies que les foreres pateixen perquè ja han fet els seus deures sexuals i esta esperant a que vingui o no la warry, amb desesperació

FASE AVORRIDA: quan la warry ja ha marxat però encara estem esperant que arribi la SW. Estem totalment avorrides i desitjant amb totes les nostres forces que comenci la SW per sortir de l'avorriment mortal !!!

PSICOSÍMPTOMES = símptomes que poden ser reals o no, que creu sentir la cercadora durant la fase de desespero perquè pensa que està embarassada (per exemple: mal de pits, nàusees)

PEPO = pensament positiu!! per no decaure!!

MOMENT EGO: aquell moment en que una forera parla d'ella mateixa per desfogar-se i explicar com li va i en quina fase està.

MODO SOSO MÒBIL: quan escrivim des del mòbil i no podem posar emoticones ni explaiar-nos gaire en detalls... escrit soso total, vaja.


Postures super sexys per fer diana:

- postureta bitxobola: Després de l'acte sexual aixecar les cames, amb un coixí sota el cul i esperar uns minuts o fins que les cames et facin figa.

- postureta ratpenat: ampliació de la postureta bitxobola que resulta aguantar les cames damunt del capçal del llit , postura molt més vertical i només apte per a nivell avançat

- tancar cames i dormir: Acabat l'acte no anar a fer pis, ni rentar-se sinó que tancar cames i a mumir ...


Consells per aconseguir panxolina:

- ÀCID FOLIC (indispensable, tots els metges ho recomanen, començar a prendre cada dia una pastilla 3 mesos abans de cercar i durant tot el primer trimestre)
- PERLES D’ONAGRA (regulen les regles)
- AQUARIUS (les sals minerals ajuden a la implantació)
- SUC DE “POMELO” - diuen que va bé per diferenciar els canvis en el fluxe vaginal
- MACA ANDINA (per a ell i per a ella, fa forts i ràpids els soldadets i augmenta la líbido)
- SUPRADIN
- PRESEED (lubricant vaginal, facilita el desplaçament dels espermatozous per aconseguir arribar a l'òvul)
- SARDINES (diu que va bé per a la formació del cervell del fetus)
Imatge
Imatge
Avatar de l’usuari
Perséfone
:: formigueta
:: formigueta
Entrades: 84
Membre des de: ds. set. 30, 2017 10:37 am

Re: * TROBADORES D'ESTIU 2018!!! *

EntradaAutor: Perséfone » ds. maig 26, 2018 10:06 am

Ueeeeee! Post creat!!!!

Jo no m'apuntaré, però si em deixeu seguiré estant per aquí per donar-vos ànims i forces :-()-)
Imatge
Avatar de l’usuari
Acidilla
:: papallona
:: papallona
Entrades: 146
Membre des de: dg. juny 12, 2016 5:57 pm

Re: * TROBADORES D'ESTIU 2018!!! *

EntradaAutor: Acidilla » ds. maig 26, 2018 11:53 am

Doncs m'apunto!! Torno al fòrum després d'uns mesos de desconnexió.

NOM: Acidilla
EDAT DELS DOS: Jo 35, ell 34
N° DE FILLS I EDAT: 0
CICLE DE CERCA: 12 post-avortament
DNW: 4 juny
ALGUNA COSETA QUE VOLGUEU EXPLICAR DE VOSALTRES: En cerca des d'octubre 2016. Embaràs natural a l'abril 2017 que va acabar en avortament a la setmana 8. En cerca des de llavors. Jo en principi estic be, hem començat amb proves de fertilitat. Ell no té el seminograma massa bo, espermatozoides poc mòbils, així que possibilitats més reduïdes d'embaràs natural. Seguirem aquest any en cerca i si els resultats no milloren FIV l'any que ve... Des que tenim aquests resultats com que estic més relaxada, perquè al menys tinc una explicació. M'ho prenc amb filosofia. Pot ser un dia arribarà...
Imatge
Avatar de l’usuari
Coaner
:: tortuga
:: tortuga
Entrades: 309
Membre des de: dj. gen. 04, 2018 5:07 am

Re: * TROBADORES D'ESTIU 2018!!! *

EntradaAutor: Coaner » ds. maig 26, 2018 1:23 pm

Bon dia boniques!!!

Yeaaaah!!! Comencem!!! Va.... que aquest estiu ens portarà una mà de positius que ens quedarem afòniques!!! >.-<: >.-<:

Perséfone Bonica... com tu vulguis!!! Si necessites res saps que aquí estem per el que necessitis!!! :-()-) I si t'ho repenses t'hi afegeixo encantada!! Molts PEPOS!!!
Acidilla Benvinguda bonica!!! En alguna cosa coincidim... quan vaig tenir els resultats també va ser un descans!!! El dubte sempre fa la punyeta... el meu maromo està en les mateixes. Nosaltres estem pendents de IA. Ja em començat proves. Espero ben aviat cantar el teu positiu!!
Encentem presentacions!! :ok:

Bon dissabte!! :b-)))
Imatge
Imatge
Avatar de l’usuari
nostreta
:: granota
:: granota
Entrades: 231
Membre des de: dj. maig 02, 2013 3:52 pm

Re: * TROBADORES D'ESTIU 2018!!! *

EntradaAutor: nostreta » ds. maig 26, 2018 8:18 pm

Holaa guapees!

M'apunto però espero no estar-hi massa temps ja que em sembla que seré la primera de l'estiu en sortir de dubtes, la meva dnw és l'1! :***:



NOM: nostreta
EDAT DELS DOS: jo 25, ell 28
N° DE FILLS I EDAT: 1 nen de març del 2015
CICLE DE CERCA: 2n post avortament (però ja he perdut el compte dels cicles q portem, crec que uns 11, vam començar el setembre del '17)
DNW: 1 de juny
ALGUNA COSETA QUE VOLGUEU EXPLICAR DE VOSALTRES: Aquest cicle estic molt animada i amb esperances i il·lusió :-()) . Com ja he dit portem molts cicles de cerca amb dos bioquimics en 6 mesos. Tenim pendents proves de coagulació i ens estem prenents suplements receptats per la meva gine, ella dpmina de medicina xinesa, acupuntura i homeopatia així que farem un mix de tot plegat a veure si tenim sort.

Una abraçada
Imatge

Imatge
Avatar de l’usuari
Coaner
:: tortuga
:: tortuga
Entrades: 309
Membre des de: dj. gen. 04, 2018 5:07 am

Re: * TROBADORES D'ESTIU 2018!!! *

EntradaAutor: Coaner » dg. maig 27, 2018 9:55 am

Bon dia boniques!!!

Nostreta Va doncs, a veure si és el primer positiu del "Trobadores d'estiu" Em faria molta il·lusió cantar el teu positiu!! :love:

Ego jo tinc la Dnw per demà. Però no deixaré la progesterona fins el dia 30. Vull esperar aquests dos dies i fer-me te! :-o00m A veure si evito tornar a st.Pau. Ahir tenia uns dolorets semblants a els de warry, però que em van fer il·lusionar-me... Perquè sempre, sempre, sempre... aquests dolors els tinc quan em baixa la maleïda.

Bon diumenge!!! :b-)))
Imatge
Imatge
Avatar de l’usuari
airyn_jp
:: peixet
:: peixet
Entrades: 287
Membre des de: dl. set. 09, 2013 1:28 pm

Re: * TROBADORES D'ESTIU 2018!!! *

EntradaAutor: airyn_jp » dg. maig 27, 2018 10:03 am

Hola boniques!!

Ara si, torno a estar x aqui de totes totes... perdoneu que us hagi tingut abandonades, us he anat llegint a l’ombra però necessitava ficar les coses a lloc...

Coaner, tan de bó no arribi aquesta warry!

Vinga va! Us deixo les meves dades:

NOM: Airyn_jp
EDAT DELS DOS: 34 els dos
N° DE FILLS I EDAT: 1 de dos anyets
CICLE DE CERCA: 1 post-avortament
DNW: 25 juny
ALGUNA COSETA QUE VOLGUEU EXPLICAR DE VOSALTRES: El meu primer embaràs va arribar desprès d’una FIV i un any i mig de recerca. Al desembre de 2017 vam començar a buscar i al febrer’18 em vaig quedar embarassada amb l’ajuda de l’omifin. Aquest embaràs va acabar amb un avortament a la setmana 9. Ara que ja ha arribat la warry tornem a buscar a veure si pot arribar un altre cop...
24 Maig 16: Transfer 1 Blasto +5--> 2 congelats+5
19 Febrer 16: Alan is here :cnen:
14 Abril 18: avortament diferit 9+2
gener 19: inici criotransfer en cicle natural
21 gener 19: Pipitest ++!!

Imatge

Imatge

Imatge
Avatar de l’usuari
METX
:: conillet
:: conillet
Entrades: 350
Membre des de: dg. set. 19, 2010 4:26 pm

Re: * TROBADORES D'ESTIU 2018!!! *

EntradaAutor: METX » dg. maig 27, 2018 2:18 pm

Bones noies!!
Un altre q s apunta a la cerca d estiu!! Tant de bo hi estem ben poc noies!!

NOM: Metx
EDAT DELS DOS: 36 i 37
N° DE FILLS I EDAT: 1 de 7 anys
CICLE DE CERCA: 2°
DNW: 10/6
ImatgeImatge

ImatgeImatgeImatgeImatgeImatge
EL POST DE LA CARLA:
viewtopic.php?f=71&t=19531"

Imatge
Arigalma
:: tigre
:: tigre
Entrades: 701
Membre des de: dj. ago. 29, 2013 3:26 pm

Re: * TROBADORES D'ESTIU 2018!!! *

EntradaAutor: Arigalma » dl. maig 28, 2018 9:08 am

Bon dia precioses

Coaner, gràcies per obrir el post :ok: I m'agrada lo de TRobadores estiu! A veure si ens porta sort!

NOM: Arigalma
EDAT DELS DOS: 37 (quasi 38 jo) i 44
N° DE FILLS I EDAT: 1 de 4 anyets
CICLE DE CERCA: 5 o 6 ara no sé... però deures mal fets...
DNW: 18/06/2018
ALGUNA COSETA QUE VOLGUEU EXPLICAR DE VOSALTRES: Portem ja 5 o 6 cicles però mal aprofitats, aquest és le primer cicle que crec que ja exprimiré al maromo sense pietat, almenys que no ens quedem amb la sensació de no haver-ho intentat. Comencem el cicle a Disney, a veure si ens porta sort. I celebrarem els 5 anys del meu primer positiu i el meu aniversari... a veure si tot plegat porta sort i pel febrer podem tenir nou bebé, que una ja es fa gran i no podem esperar gaire.

Perséfone, encantada de que seguixis per aquí, m'encanta llegar-te i si al final us ho repenseu i voleu apuntar-vos aquí estarem.

Ànims i sort per totes, que les cercques siguin curtetes, :ok:
Imatge

Imatge
Avatar de l’usuari
RedBerry
:: tortuga
:: tortuga
Entrades: 317
Membre des de: dj. set. 08, 2016 11:04 am

Re: * TROBADORES D'ESTIU 2018!!! *

EntradaAutor: RedBerry » dl. maig 28, 2018 11:36 am

Bon dia noies!! :***: :***: :***:

Una altre que s'apunta!!

NOM: Redberry
EDAT DELS DOS: jo 28, ell 32
N° DE FILLS I EDAT: 1
CICLE DE CERCA: 2
DNW: 8 de juny
ALGUNA COSETA QUE VOLGUEU EXPLICAR DE VOSALTRES: Aquests cicles espero possar-me les piles perque ho estem fent molt malament... M'agrada l'estiu perque ja es disfruta de les vacences al remull de la piscina, amb un bon coctel de la ma, espero que aixo en dongui sort! :love: :love:

Bueno vaig desapareguda total, aquesta setmana no he tingut ni temps de llegir l'altre post... En fi, la SW ja ha passat i a sigut una mica desastre, els unics deures profitosos crec que van ser 1 o 2 dies abans de la clara d'ou aixi que no tinc moltes esperances. La maca pintava molt be, pero em va donar un super mal de panxa i ens va espatllar la SW, desastre vamos :ufs: :ufs: La he deixat del tot, de moment no em refio.

Ens llegim :-()-)
Nata32
:: rateta
:: rateta
Entrades: 184
Membre des de: dc. feb. 28, 2018 1:20 pm

Re: * TROBADORES D'ESTIU 2018!!! *

EntradaAutor: Nata32 » dl. maig 28, 2018 2:42 pm

Holaaaaaaaa a TOTESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS :***: :***: :***: :***:

Gràcies COANER per obrir aquest post d'estiu.. amb tantes ganes i tanta il·lusió, t'admiro moltisim, la teva força, la teva empatia,la teva paciència, el teu positivisme i també la teva sincertiat quan dius les coses clares i directes, com s'ha de fer. Una de les poques coses positives que trobo de seguir a aquí és precisament seguir compartint aquest camí amb tu i també amb totes vosaltres :love: Gràcies també per l' escrit que has posat... la veritat que m'ha ENCANTAT i crec que té molta raó... :ok:

PERSÉFONE Trista de llegir que no pots seguir en la cerca...Però t'entenc perfectament...Per altra banda moltes felicitats per la nova feina, si has fet el canvi interpreto que és cap a millor >.-<: i potser això és la senyal de que tot serà l 'inici d'alguna cosa bén gran... >.-<: Encantada de que segueixis per aquí i que ens segueixis acompanyant i també personalitzant i escribint :-()-)

NOSTRETA Molts ànims, i espero siguis la primera en cantar aquest positiu :p-)

ACIDILLA Benvinguda! Itant que algún dia arribarà... mentrestant com dius amb molta filosofia, i també paciència :-o00m

AIRYN Benvinguda de nou, m'alegro que hi tornis a ser a per totes... ojalà trobeu de nou bén aviat el vostre postitiu :cnena:


METX Hola de nou!! Espero que estigueu una mica millor :-()-)

ARIGALMA Espero torneu de París amb regalet :cnena: :cnen:

REDBERRY Mai se sap... no està tot perdut... :-()-)

M'apunto oficialment al post de Trobadores d'estiu i us deixo les meves dades :content:

NOM: Nata
EDAT DELS DOS: jo 32, ell 46
N° DE FILLS I EDAT: Jo 0, ell 3 nenes d'un anterior matrimoni
CICLE DE CERCA: 6è post avortament
DNW: 22/06
ALGUNA COSETA QUE VOLGUEU EXPLICAR DE VOSALTRES: Doncs vam decidir pares a finals d'octubre de 2017 i per sorpresa de tots dos ens vam quedar embarassats en el primer mes de cerca. Però l'alegria va durar poc, vaig tenri un abortament bioquímic a la setmana 6 d'embaràs. Va ser un cop molt dur, inesperat i ple de dubtes. Estar aquí amb vosaltres m'ha ajudat molt, compartir l'experiència, la cerca, i veure que potser tot el què em passa és "normal" m'ha servit de molt. Ara estem en el 6è cicle de cerca després de l'avort. Vam decidir fer un descans si desrpés del 5è no ens hi quedàvem però ara que ja ha arribat el moment de fer el descans ho hem deixat estar i seguim amb la cerca >.-<:
Nata32
:: rateta
:: rateta
Entrades: 184
Membre des de: dc. feb. 28, 2018 1:20 pm

Re: * TROBADORES D'ESTIU 2018!!! *

EntradaAutor: Nata32 » dl. maig 28, 2018 2:53 pm

Ara que ja he personalitzat entro en MODO EGO :content: per demanar-vos consell...

Com havía anat explicant a l'altre post el divendres de la setmana passada era la meva DNW... Sóc de cicles súper mega regulars i puntuals, no falla mai, i la W em dura sempre una setmana sencera o entre 6 i 7 dies i amb bastatn de sangrat.

Dijous vaig tacar una gota, i divendres una altra gota, de color marró (i quan dic una gota vull dir literalment una gota, de la mida d'una piga). Divendres a la nit ja vaig sagnar, i dissabte també tot el dia. Ahir vaig continuar sagnant però ja amb menys quantitat. Avui al matí he tacat una miqueta a primera hora del matí, i després ja com per art de màgia, ni rastre de W. Continuo tenint dolorets però no taco res, ZERO. De fet no porto ni tàmpax, porto un salvaslip per si les mosques. Em resulta molt extrany donat que a mi les W em duren sempre molt.

Creieu que estàn en cerca és normal que la W faci aquestes coses tant extranyes ¿? Jo ja no sé si m'estic tornant boja i el meu cos m'hi acompanya :content: o es que em fixo massa en totes les coses, no ho sé...No sé que pensar...
rosae7
:: granota
:: granota
Entrades: 236
Membre des de: dc. abr. 27, 2016 2:57 pm

Re: * TROBADORES D'ESTIU 2018!!! *

EntradaAutor: rosae7 » dl. maig 28, 2018 4:05 pm

Hola noies, m'apunto al caloret!

NOM: Rosae7
EDAT DELS DOS: 36
N° DE FILLS I EDAT: 1 nena 4 anys.
CICLE DE CERCA: 1 Post avortament.
DNW: 2 de juny
QUALSEVOL COSA QUE VOLGUEU EXPLICAR: Em vaig quedar embarassada de la meva filla en el primer cicle de cerca, al juny del 2013. Al mes de juliol del 2017 em vaig apuntar al fòrum de cercadores. La veritat és que al venir d'un primer embaràs tan ràpid em vaig començar a obsessionar bastant amb el tema... al primer embaràs vaig fer servir els TO i ho vaig trobar tan fàcil... però en aquesta cerca no va ser així... la ginecòloga em deia que tot estava bé i que fins 1 any era normal, que la primera vegada vaig tenir sort... em va receptar ovusitol D i això és el que prenc actualment per tal d’ajudar una mica amb els cicles, tot i que els tinc bastant regulars.
Finalment al mes de novembre em vaig quedar embarassada... però quan estava de 7+3, només estava el sac, amb la nena si em va passar que a l’ovular tard (cosa que sempre he tingut) vaig haver d’esperar una setmana per veure alguna cosa més però no estava de 7+3, estava de molt menys així que tenia clar que era un ou buit... quan ja estava de 8+6 setmanes m'ho van confirmar. Encarara que hagués pogut posar-me de seguida (la regla em va venir al cap del mes del avortament i vaig expulsar tot correctament, vem decidir parar uns mesos, preparar un viatge i posar-nos ara al maig i aquí estic esperant...
Com he possat a l'altre post, penso que estic embarassada però és possible que sigui algo psicològic... que mal fa pensar tant i sentir el cos, ja podria sentir-lo per aprimar i no menjar porqueries, jeje.
Nata32
:: rateta
:: rateta
Entrades: 184
Membre des de: dc. feb. 28, 2018 1:20 pm

Re: * TROBADORES D'ESTIU 2018!!! *

EntradaAutor: Nata32 » dt. maig 29, 2018 9:40 am

Boooon Diaaaaaa Noies :content:

Avui quan m'he llevat m'han vingut de nou punxades als ovaris, com si em vingués de nou la W i ja he tornat a tacar. Poc però he tacat... tot i així com que tenia un clear blue a casa i la mosca darrere l'orella no me n'he pogut estar i m'he fet un TE i evidenment ha sortit negatiu jejejejeje Suposo que les mateixes ganes i il·lusió de veure coses on n'hi ha ha fet que se'm tallés la W i ara la torni a tenir.

De totes maneres no deixa de ser una W extranya, i com que el dia 11 tinc hora al gine per fer la revisió i la sitologia aprofitaré per comentar-li tot una mica. Gràcies Noies!!! :-()-)
Arigalma
:: tigre
:: tigre
Entrades: 701
Membre des de: dj. ago. 29, 2013 3:26 pm

Re: * TROBADORES D'ESTIU 2018!!! *

EntradaAutor: Arigalma » dt. maig 29, 2018 10:34 am

Booon dia reines

Com anem???

Nata m'alegro que seguiu amb la cerca! I jo crec que si que pot ser que la cerca faci que la W vagi boja... una mica com tu dius el cos s'adapta a les nostres paranoies de cerca... :-o00m

Coaner, vaja, sap greu aquest TE negatiu! A veure si ara que ja comenceu a St.pau la cosa va rodada!! :-()-)

Rosae aixxx a vuere si tenim sort i heu fet diana a París!! >.-<: Estarem pendents de tu fins la DNW!

REdberry mentres no hi hagi W hi ha esperança... mai se sap. Però si que quan tens al sensació que la SW està perduda el desespero és molt més tranquil... Ànims!

Airyn ben tornada :ok:

Nsotreta, a per totes!!

Acidilla a veure si amb els resultats i al estar més relaxats la cosa flueix millor i teniu sorpresa!

No sé sie mdiexo algo, sorry.

EGO: teòricament he d'ovular diumenge/dilluns que ve.. avui tinc clara web... fins i tot encara una mica colorejada del final de la W... començarieu ja a fer els TO? Jo tenia previst començar dijous però al veure avui tanta clara web... Per si de cas ahir ja vem començar la SW... a vegades pensó que és imposible quedar-se prenyada... no sé a vosaltres, però per molt estirada que em quedi després del pinxito se surt molta cosa... :ufs:

Ens anem llegint i vinga noies! A per totes aquest mes :: orrr:: :: orrr::
Imatge

Imatge
Nata32
:: rateta
:: rateta
Entrades: 184
Membre des de: dc. feb. 28, 2018 1:20 pm

Re: * TROBADORES D'ESTIU 2018!!! *

EntradaAutor: Nata32 » dt. maig 29, 2018 1:27 pm

Bona Tarda Noiessssssss :content:

ARIGALMA Jo no he fet mai el tema dels TO així que no et puc ajudar massa, tot i que no descarto començar-ho a fer aquest mes vist lo vist...

Per cert Noies, respecte al comentari de l'ARIGALMA jo quan tinc relacions em surt tot fora, de fet vaig de seguida al lavabo a netejar-me i diguem que ho expulso tot... (no he sapigut trobar paraules per explicar-ho de forma més fina que aquesta eh.. perdoneu.. jejejeje). Mai em quedo estirada a enlloc ni amb res dins, això té alguna cosa a veure ¿? Es que ara m'he quedat preocupada...
Arigalma
:: tigre
:: tigre
Entrades: 701
Membre des de: dj. ago. 29, 2013 3:26 pm

Re: * TROBADORES D'ESTIU 2018!!! *

EntradaAutor: Arigalma » dt. maig 29, 2018 1:45 pm

Hola

Nata, crec que per buscar panxu és millor quan acabes, tancar cames i a mimir... i sinó tens son, doncs aguantar una estona estirada (i si vols amb les cames enlaire, tot i que no és gaire sexy el tema) per evitar que surti tot... segurament algo es queda a dins però jo sempre he sentit que millor no anar al wc quan acabes, ni a fer pipi, a no ser que tinguis moltes ganes clar, que tampoc cal agafar infecció d'orina per aguantar.
Imatge

Imatge
Nata32
:: rateta
:: rateta
Entrades: 184
Membre des de: dc. feb. 28, 2018 1:20 pm

Re: * TROBADORES D'ESTIU 2018!!! *

EntradaAutor: Nata32 » dt. maig 29, 2018 1:47 pm

Vaja... doncs jo porto mesos fent tot lo CONTRARI.. Aiiiiii senyor... santa paciència... :-o00m
Avatar de l’usuari
airyn_jp
:: peixet
:: peixet
Entrades: 287
Membre des de: dl. set. 09, 2013 1:28 pm

Re: * TROBADORES D'ESTIU 2018!!! *

EntradaAutor: airyn_jp » dt. maig 29, 2018 3:26 pm

Hola noies!!

Arigalma: si tens clara d’ou per provar to no es perd res, no sigui que s’avanci una mica la cosa...

Lo de sortir-se tot pensava que jo era rara pero ja veig que no! Jo el que faig es tancar cames i a dormir, i a vegades fins i tot he fet una mena de ‘tap’ amb paper de wc, així rollo gurrunyo perque no es surti tot, o no deixar tots els llençols bruts...

Mode ego: poca cosa a dir, segueixo amb omifin i dins divendres no tinc metge... i de moment deures 0, a mes vam tenir una baralla amb el home així que ha de pasar la tempesta... espero que passi tot ben aviat que s’apropa la sexyweek!

Petonets forts x totes!
24 Maig 16: Transfer 1 Blasto +5--> 2 congelats+5
19 Febrer 16: Alan is here :cnen:
14 Abril 18: avortament diferit 9+2
gener 19: inici criotransfer en cicle natural
21 gener 19: Pipitest ++!!

Imatge

Imatge

Imatge

Torna a “Buscant un embaràs”

Qui està connectat

Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 21 visitants

Membre de l'AMIC Control OJD Nielsen Hosting i Dominis.cat a CAT1.NET

Actualitat ::