Caiguda llitera casa de colìnies

Comenta les teves experiències, alegries i dubtes.
Nuga
Entrades: 1
Membre des de: dt. juny 05, 2018 8:20 am

Caiguda llitera casa de colìnies

EntradaAutor: Nuga » dt. juny 05, 2018 8:34 am

Bon dia,

Sóc mare d'una nena de 4 anys que a l'abril va anar de colònies.

La van posar a dormir una llitera de dalt i va caure, fent-se mal al maluc (va tornar amb un bon blau).

Ens hem queixat a l'escola i a la casa de colònies i, després de molt insistir, ens han contestat amparant-se en que va ser un accident, que els nens cauen de les lliteres, que la casa de colònies compleix amb la normativa i que nosaltres, els pares, hauríem d'haver demanat que la nena no dormís al llit de dalt.

Sabeu de casos similars o a on es poden dirigir queixes oficials?

Nosaltres no vam pensar en dir que la nena dormís abaix perquè pensàvem que les instal.lacions eren correctes per nens petits, amb baranes suficients o altres mesures de seguretat.

Sabem que amb nens sempre hi ha possibilitat d'accident, però creiem que una caiguda de llitera és un risc identificat i que, en aquest tipus d'allotjaments, s'hauríen de prendre mesures per evitar-lo o, al menys minimitzar els danys per evitar possibles mals majors.

Gràcies !!
Avatar de l’usuari
ner
:: cèrvol
:: cèrvol
Entrades: 575
Membre des de: dt. abr. 17, 2012 4:15 pm
Ubicació: Girona

Re: Caiguda llitera casa de colìnies

EntradaAutor: ner » dt. juny 05, 2018 9:22 am

Hola,

Sobre el que demanes no et sé ajudar. Però t'escric per a comentar-te que la meva filla aquest curs fa P3 i ha anat per primera vegada a colònies el passat mes de maig. Des de l'escola ja ens varen dir que els petits (referint-se a P3) no dormien a la llitera de dalt. Per tant, és l'escola que ja ha pres pels pares directament la decisió per a minimitzar riscos. A mi tampoc se m'hagués ocorregut demanar-ho perquè a casa no tenim lliteres, per tant jo crec que pots argumentar que tu desconeixies la instal·lació i és l'escola qui ha de prendre aquestes mesures.

Ànims i espero que finalment no hagi estat res greu.
Imatge
airuni
:: tortuga
:: tortuga
Entrades: 325
Membre des de: dl. gen. 11, 2016 6:02 pm

Re: Caiguda llitera casa de colìnies

EntradaAutor: airuni » dt. juny 05, 2018 1:17 pm

Potser podries preguntar a la FAPAC, ells crec que et poden informar del que pots fer.
Em sembla molt fort que et vulguin donar les culpes a tu com si fos culpa teva no avisar, tu com a mare no tens perquè saber si dormen amb lliteres, amb baranes, amb llits normals o a terra, l'unic que es evident es que una nena petita amb una llitera pot caure i això ho ha de veure la persona responsable que hi ha a les colonies.
Encara sort que només ha estat un cop
Imatge
Avatar de l’usuari
martulineta
:: puça
:: puça
Entrades: 30
Membre des de: dl. juny 15, 2015 4:38 pm

Re: Caiguda llitera casa de colìnies

EntradaAutor: martulineta » dt. juny 05, 2018 5:27 pm

També us explico el nostre cas i és similar al que explica la ner. Aquest any P3 han anat de colònies i en el full d'autorització de l'escola apart de demanar el tema d'al·lèrgies, medicació etc havies de posar per escrit i signar si el teu fill/a es movia molt durant la nit i si preferíem que dormís a dalt o abaix.
Potser també els hi podríeu comentar a l'escola per altres vegades que vagin de colònies que almenys tinguin el "permís" dels pares...
Avatar de l’usuari
nivalis
:: rateta
:: rateta
Entrades: 170
Membre des de: dj. des. 19, 2013 12:13 pm

Re: Caiguda llitera casa de colìnies

EntradaAutor: nivalis » dv. juny 08, 2018 8:19 am

Bon dia Nuga,

Només et vull comentar que em sembla molt fort que et vulguin fer a tu responsable de la caiguda de la teva filla. Si la casa de colònies se suposa que està preparada per acollir nens/es de P3 aquestes coses no haurien de poder passar. Els llits haurien d'estar TOTS adaptats per a nens d'aquesta edat, els de dalt i els de baix. Espero que trobis la manera de fer arribar la teva queixa i que ens informis de com ha acabat la cosa.

Ànims!

Torna a “General”

Qui està connectat

Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 0 visitants

Membre de l'AMIC Control OJD Nielsen Hosting i Dominis.cat a CAT1.NET

Actualitat ::