Mares setembre 2018

gener, febrer, març...
AnSa
:: formigueta
:: formigueta
Entrades: 68
Membre des de: dt. gen. 16, 2018 8:38 am

Re: Mares setembre 2018

EntradaAutor: AnSa » dc. juny 13, 2018 1:09 pm

Mireu, és aquest :ok: Crec que com a guía està prou bé sempre tenint en compte a adaptar-ho a cadascú ...

viewtopic.php?t=51886

Jo també tinc uns dilemes amb les coses a comprar ...
Imatge
Triu
:: formigueta
:: formigueta
Entrades: 78
Membre des de: dj. gen. 04, 2018 8:01 am

Re: Mares setembre 2018

EntradaAutor: Triu » dc. juny 13, 2018 1:38 pm

Bluemoon que bé això de l'esquena, a mi no se'm marxa...aixx...
Pena això del test que sigui el 22. buff! suposo que al fer doble seguiment estaràs força carregada de proves...quin rollo.

Això de la calor és general suposo perquè estic igual i jo sempre era d'anar amb jaqueteta fins i tot a l'estiu per això dels aires condicionats....però aquest any res de res

Ansa, merci pel llistat, a mi em van facilitar un a una botiga que coincideix que és del mateix hospital on pariré i tiro d'aquest pel moment.
A veure aquesta intervenció com va, ja ens diràs! :ok:

Fa molta ilu això dels mobles! >.-<: a nosaltres ens van montar l'habitació dimecres passat i cada cop que passem per davant ens emboben

M'han donat ja els resultats de la corva llarga i tot bé! :b-))) i ja ens han dit que la nena medeix 38 i pesa un kilet :love:

Queda poquet poquet, ehhh!!! què ràpid passa!
Imatge
aritrost
:: puça
:: puça
Entrades: 8
Membre des de: dv. feb. 02, 2018 10:13 pm

Re: Mares setembre 2018

EntradaAutor: aritrost » dc. juny 13, 2018 5:03 pm

Hola a totes!

Em poso al dia, no sé per quin motiu he deixat de rebre els mails de notificacions! :ufs: Ja deia jo que estava molt parat això...doncs resulta que no! :-o00m

Que guay llegir com van evolucionant tots els cigronets i cigronetes!

Blue Moon: Quan dius que et van fer la prova del sucre massa aviat a quina setmana et refereixes? A mi me la van fer a la setmana 16 crec, però no m'han dit res de repetir-la! (millor, perquè ho vaig passar fatal)
Pel que fa al gym, al final estic fent cosetes a casa, tot i que vaig començar les classes pre-part però només n'hi ha una on fem exercicis i aquesta encara no l'hem feta! De totes maneres encara estic amb la rinitis i vomits aixi que la majoria de dies ordeno una mica la casa i ja estic feta pols, aixi que intento fer piscina un parell de cops per setmana i exercicis de kegel quan me'n recordo...
Amb el tema cuna/cotxet la veritat es que no seré de gaire ajuda, perquè com que ensho han deixat tot, no ens hem hagut de plantejar això...potser hagués comprat un cotxet diferent, però aquest no ens ha costat res, esta nou i ni ens vam posar a mirar, però una amiga em va recomanar el Bugaboo, diu que a ella li és molt comode de fer anar fins i tot amb una mà, pq vas amb mans ocupades sovint amb un bebé jaja.
Nosaltres combinarem porteig i cotxet. Quin rotllo lo de l'ascensor! Potser us valdria la pena buscar un cotxet que es pugui plegar facil! Perquè encara que facis porteig a vegades va bé dur el cotxet per si vas a comprar alguna cosa o algo aixi.

Jo ara estic començant a investigar sobre cadiretes de cotxe. Tenim el maxi cosi però vull tenir mes o menys clar quina cadireta volem per a partir d'allà, perquè no me'n fio d'estar en condicions de llegir blogs i comparatives amb el cervell 100% funcional un cop tinguem la nena, no funciono bé si tinc son jaja
Alguna té alguna recomanació? Entre el "a contra marxa", buscar una cadireta que duri un temps raonable (les a contra marxa a les meves amigues se'ls han quedat "petites" rapid, els nens han de tenir les cames creuades), tinc un lio...

AnSa: Just la setmana passada vaig estar mirant lo de la tosferina. És opcional però crec que me la posaré. No sóc pro-vacunes però la por a que agafés algo i haver decidit jo no vacunar-me em pot! He estat llegint que les persones mes properes al bebé també se l'haurien de posar (pare, germans, etc.) però el meu home no vol ni que me la posi jo (tot i que l'he convençut), no sé si podria convèncer-lo a ell! Vosaltres què fareu? Us han dit alguna cosa d'això?
Pel que fa a les genives m'ha passat el mateix...sempre he tingut la boca delicada però al gener (quan encara no sabia si estava embarassada o no) vaig anar a fer-me una revisió perquè no em passes res durant l'embaras...i ara la geniva d'una dent m'esta fent bastant mal. Aniré demà al dentista aviam què em diu però espero que se'm passi...tu com ho portes? Jo també crec que és tema hormonal, i suposo que tots els vomits no ajuden!

Sadie espero com diu la Triu que tot quedi en una anècdota i amb les següents visites vagi tot veient-se es clar i que estigui tot bé.

Triu, com t'entenc, jo porto també una de metges...encara m'han hagut de pujar mes l'Eutirox (estic a 88 al dia ara) i entre els analisis de sang un cop al mes per això, i que no em coincidien amb els de l'embaras, la noia que me'ls fa i jo ja ens hem fet amigues! Sona lleig perquè socialment esta molt mal acceptat dir-ho, però quines ganes de tenir a la nena aqui i no tenir tots els mals. L'unica cosa bonica que li trobo a estar embarassada és quan es mou la nena :-)(-: i em dona alegries jeje :content:
Espero que els resultats de les analitiques es vagin arreglant i no sigui res, ja ens vas dient :ok:
De quan estas? Ho dic perquè jo estic de 26 setmanes i a l'última eco estava de 25 i la nena pesava 662gr... el meu gine va dir que tot bé però jo crec que serà petitona, no?? Bueno, ara vé quan començen a creixer ben ràpid i d'una setmana a l'altra canvia molt, suposo!

airenm no pateixis, estas en el teu dret de fer posts "egoistes" com tu dius. Jo sento que m'estic queixant tot el dia però què vols, si no estas bé es lo que hi ha. Espero que vagis animant-te i que no sigui res...ha de ser un rotllo lo dels resultats, sobretot amb l'embaras que ja ens preocupem prou amb tot! Anims! :-()-)

Bueno noies, aviam si començo a rebre els mails a partir d'ara, sino ja aniré mirant el foro cada certs dies. Una abraçada i anims a totes!

26+1 :-())
Triu
:: formigueta
:: formigueta
Entrades: 78
Membre des de: dj. gen. 04, 2018 8:01 am

Re: Mares setembre 2018

EntradaAutor: Triu » dj. juny 14, 2018 11:16 am

Aritrost! Hola!

Jo tampoc rebo notificacions i em vaig connectant per veure si hi ha novetats...

Estem igual en això de la Tiroides, analítiques i visites mensuals...però bueno mentre que estigui controlat! ja queda poquet! Tu tenies abans problemes de tiroides o ha estat amb l'embaràs com jo?

Tema mides i pes, la gine em va dir que l'important per fer-se a la idea són les mesures de la eco de les 34 setmanes i amb el que surt li sumen un kg i calculen per al part....jo ahir que vaig fer la eco estava just de 26 setmanes!

La cadireta que hem comprat ha estat la gravity de Jané...però tampoc estic gaire posada en el tema...confio en el meu home!

I això de la vacuna crec que amb la teva és suficient, es tracta que generis anticossos abans del part i que el nadó es beneficiï (a través de la placenta les rep) i queda protegit un temps fins que toqui vacunar-lo més endavant per calendari de vacunes....o això és el que he entès jo...Corregiu-me si m'equivoco!!!



Ànims amb aquesta Rinitis i els vòmits
Una abraçada!
Imatge
aritrost
:: puça
:: puça
Entrades: 8
Membre des de: dv. feb. 02, 2018 10:13 pm

Re: Mares setembre 2018

EntradaAutor: aritrost » dj. juny 14, 2018 1:00 pm

Hola Triu,

Doncs jo ja tenía hipotiroidisme abans de quedarme embarassada pero no em medicava, m’anava fent controls i mes o menys anava controlant que no pugés massa. Pero amb l’embaras em va pujar molt i m’ho vaig començar a regular amb mediació. Aviam si puc deixar-la despres de l’embaras a poc a poc si vaig tornant als nivells d’abans (espero!)

Miraré la cadireta, doncs jeje merci!

Com esteu la resta?? Avui he estar fent encarrecs i m’han donat les 12.30 al carrer i no vegis amb la calor, m’entraven uns baixons de tensió... a partir d’ara intentaré no estar fora al migdia pero es q no m’esperava aquest canvi de temperatura! Sort q a casa encara s’hi esta fresquet!

Una abraçada a totes!

26+2
Blue Moon
:: peixet
:: peixet
Entrades: 291
Membre des de: dv. feb. 10, 2017 5:03 pm

Re: Mares setembre 2018

EntradaAutor: Blue Moon » dj. juny 14, 2018 3:57 pm

26+2

Gràcies per la llista AnSa, com a guia general està prou bé!

Triu, sí que tinc més proves però la veritat és que no em va malament jeje, excepte per la corba del sucre grrrr, que això no m'agrada gens! Però bé, estic ben ocupada entre la SS i la mútua i així el temps em passa més ràpid.

Aritrost, a la setmana 16 et van fer la corba? Jo ja no ho recordo bé (aquesta memòria que falla jajaja),però la llevadora em va dir que era molt just i que calia repetir-la per confirmar els resultats.
Em miraré lo del Bugaboo que dius, gràcies! Jo també combinaré porteig i cotxet, el que es pugui plegar fàcil i ràpid serà determinant...

Sadie, sabem alguna coseta?

Ahir vaig estar voltant pel foro i vaig veure un tema molt interessant sobre fer una "panera dels tresors", ideal per nens a partir de 5/6 mesos (que ja seguin solets) i que els estimula el desenvolupament sensorial... una amiga amb una nena d'un any em recomana fer-la ja, diu que després no tindré temps jajaja, que ells es va enterar quan ja tenia la nena i no ha pogut fer-la, es veu que s'entretenen moltíssim i si tens prou material a casa per omplir-la és una joguina molt econòmica i que els pot durar l'entreteniment mesos i mesos canviant els objectes!
Aquest finde me'n vaig a Vilafranca amb unes amigues d'escapada, esperem que allà faci una mica més de fresca perquè avui ja ha estat insuportable i porto sandàlies, no he aguantat amb mitjons i bambes... i això que les sandàlies tendeixen a fer-me mal, però tinc els peus escalfats ara mateix :***:
Imatge
Imatge
AnSa
:: formigueta
:: formigueta
Entrades: 68
Membre des de: dt. gen. 16, 2018 8:38 am

Re: Mares setembre 2018

EntradaAutor: AnSa » dj. juny 14, 2018 4:51 pm

Hola maques!

Bé, intervenció feta. Estic una mica així així perquè els punts emprenyen i més a la boca però esperem que sigui per millorar :) Tant el ginecoleg com el dentista em van dir que podia pendre paracetamol i amoxicilina així que amb això i gel a estones, anirem passant. Em sortiran les cremes fredes per dinar i sopar per les orelles jajaja

aritrost A mi no em va comentar res que també s'hagués de vacunar familiar pròxima i demés; de moment jo tinc data el 26 i suposo que ja estarà. La del RH negatiu cap problema, va ser un segon i ni reacció ni res.
I el tema de les genives és una bona me*** ... espero i desitjo que hagi funcionat la intervenció d'avui perquè mira que només és una dent però em feia veure les estrelles ... per no dir que ja m'estava preocupant del que baixava.

Triu Ostres! Pots compartir aquesta llista? Tota ajuda és bona, ja saps :ok: Jajajaja veig que això de l'estufeta ens passa a totes! És super curiós no?

Sadie com estàs? alguna novetat?
Imatge
Triu
:: formigueta
:: formigueta
Entrades: 78
Membre des de: dj. gen. 04, 2018 8:01 am

Re: Mares setembre 2018

EntradaAutor: Triu » dc. juny 20, 2018 8:31 am

Hola noies!

Què tal la setmana?^

Ansa com notes la boca després de la intervenció?millor?

Jo refredada, amb mal de gola...aixxxx....

La llista (l'escric en castellà que és com la tinc):

NEN

* 4 - 5 camisetas hilo o algodój
* 4 - 5 jerseys
* 4 - 5 ranitas
* Calcetines o zaptitos punto (peucos)
* 1 gorro
* Pantalones o faldones
* 1 arrullo
* 1 toalla
* Baberos
* 1 chupete
* Tijeras punta redonda, jabón,colonia,toallitas húmedas para la higiene

MARE

* 3 camisetas o pijamas abiertos por delante para facilitar lactancia
* 1 bata
* 1 zapatillas cómodas
* 2 sujetadores lactancia
*1 faja en caso cesárea
* 10 bragas papel
* Compresas
* Neceser

PARA EL MOMENTO DEL PARTO

* 1 muda completa para bebe (1 camiseta, 1 jersey, 1 ranita, 1 pantalón, 1 peuco
* 1 gorro
* 1 arrullo
* 1 peine
* El resto de ropa del bebe en equipaje de la madre

Samarreta+ ranita= body

A veure, aquest llistat no sé si l'hauran modificat, però per fer-se a la idea i anar fent compres crec que ajuda...
Imatge
AnSa
:: formigueta
:: formigueta
Entrades: 68
Membre des de: dt. gen. 16, 2018 8:38 am

Re: Mares setembre 2018

EntradaAutor: AnSa » dc. juny 20, 2018 10:53 am

Bon dia!!

Triu de moment vaig bé! Encara tinc molesties però avui em treuen els punts així que veurem com evoluciona el tema :-o00m Cuida't aquest refredat eh??
Gràcies per la llista!! Si fa no fa, són totes semblants jejeje Jo estic tant peix que em segueixo liant amb la manera de vestir-los ... els primers dies ens hi farem mal jajaja

Dissabte passat vam fer la visita a l'hospital i super bé; la llevadora de guardia maquissima, ens va ensenyar les sales de dilatació, la sala de part natural i la planta de maternitat que està acabada de renovar. És una pasada! Ja ens ho va dir "no voleu venir i després no voleu marxar" jajajaja!

Nosaltres ahir vam comprar la Next2me ja zz:-) a més estava en promoció i venia amb un set nòrdic de regal així que perfecte! De totes maneres també vam comprar uns llençolets moníssims >.-<: I dimarts que ve no treballo perquè al matí ens porten els mobles ja! Quines ganes de veure l'habitació amb cara i ulls ... a la tarda la vacuna de la tos ferina i visita amb el gine! Día ben complet ...

Vosaltres heu donat un cop d'ull a les cadiretes de cotxe? Nosaltres en un primer moment voliem fer una d'aquelles del grup 0/1/2/3 però em sembla que acabarem fent un maxi cosi pel primer any i després ja cadireta. Idees? Consells?

I una pregunta més (avui tinc el dia ...) què hi posareu de textil al cotxet? a mi m'han dit que al ser principis de Setembre, amb un llençol al matalas i una muselina o similar (i llavors la "tapa" propia del bugaboo) ja faré i que més endavant doncs si que sac. Com ho veieu?
Imatge
sadie
:: formigueta
:: formigueta
Entrades: 57
Membre des de: dc. gen. 28, 2015 4:35 pm

Re: Mares setembre 2018

EntradaAutor: sadie » dv. juny 22, 2018 12:41 pm

Hola noies,

Perdoneu però les últimes setmanes han estat difícils a nivell mental i psicològic. Els resultats de l'amnio han sortit bé, però no ens asseguren que faci una seqüència (com que té la mandíbula petita, col·loqui malament la llengua i no es tanqui el paladar). Ara anem a alt risc de l'hospital de Reus i també properament ens visitarem per privat amb una ginecòloga de la Vall d Ebron que està especialitzada en ecografies. Al final fins que no la veiem i ho veiem tot bé no estarem tranquils suposo. Aquesta situació s'ha unit, a que la meva cunyada ha perdut el seu fill quan estava de 36 setmanes, i per tant estem tots molt afectats. He pensat si dir-vos ho o no, però crec que sense això no d'enten massa el nostre estat anímic. La veritat es que aquest embaràs està sent força complicat a nivell emocional, i això també es trasllada a nivell físic, ja que per exemple he pujat molt de pes. Tot el dia tinc gent que em diu que quan surto de comptes quan encara em queden 3 mesos i mig, i no m'agrado, ni em sento bé. A més la meva mare que es quedava molt amb el meu altre fill l'han hagut d'operar de la ròtula per una caiguda i es passarà l'estiu fora de joc. I la meva sogra té prou pena d'haver perdut un nét i de consolar a la seva filla. El meu home també està superat per tot plegat...

Em sap greu aquest post tan negre i trist, però és una mica el que em passa pel cap. Espero que a poc a poc les coses es vagin posant a lloc...
Blue Moon
:: peixet
:: peixet
Entrades: 291
Membre des de: dv. feb. 10, 2017 5:03 pm

Re: Mares setembre 2018

EntradaAutor: Blue Moon » ds. juny 23, 2018 3:17 pm

27+4

Hola noies, bona revetlla!

El primer de tot, Sadie, sento molt la teva situacio... Pensem que vindra tot rodat i de cop i sense adonar-nos passa alguna cosa i trastoca tots els plans. Espero de veritat que estant tan controlada vagi tot be i es quedi en un ensurt, i a la teva cunyada ufff, no hi ha paraules ara mateix, se sap la rao? Molt dur perdre'l a punt de neixer...

Per la meva banda tot be, porto 1 setmana de baixa per lumbalgia irradiada (afecta a gluti i cama, jo pensava que era ciatica pero no), dilluns tinc revisio. A mes, ahir em vaig fer analitiques i altre cop la prova del sucre (de veritat, el pitjor de tot l'embaras i en porto 3 ja!) i dilluns tinc visita amb la llevadora, tot i que no podre donar-li encara els resultats pero com ja la tenia programada doncs hi anire igual.
Dijous eco per la mutua a la clinica especialitzada per comprovar creixement fetal i divendres visita amb la gine de mutua per donar-li l'eco...
Com veieu una setmana completeta, espero que m'allarguin la baixa uns dies mes que s'esta molt be a casa jejeje...
Dema acabem de pintar i la setmana que ve comencen a muntar mobles, comprar un armariet i veure que tenim i que ens falta de les llistes! Aixo s'acosta :b-)))

Que vagi molt be el cap de setmana encara que ens quedem sense cava jijiji
Imatge
Imatge
Triu
:: formigueta
:: formigueta
Entrades: 78
Membre des de: dj. gen. 04, 2018 8:01 am

Re: Mares setembre 2018

EntradaAutor: Triu » dc. juny 27, 2018 8:07 am

Sadie bonica em sap molt greu pel que estàs passant. Tant per la teva nena com pel que ha succeït amb la teva cunyada.
Realment ha de ser molt dur encaixar tot això. Una gran abraçada i estem aquí pel que calgui.

Petonets!!!!

Bluemoon, al final t'ha renovat la baixa? Jo aniré dilluns l'esquena em mata i l'estres de la feina també, a veure si me la dona....

Ansa i tu què? has anat ja?

Entrem en tercer trimestre! >.-<:
Imatge
AnSa
:: formigueta
:: formigueta
Entrades: 68
Membre des de: dt. gen. 16, 2018 8:38 am

Re: Mares setembre 2018

EntradaAutor: AnSa » dj. juny 28, 2018 8:49 am

Bon dia maques!!

Setmana 30 ja .... :-o00m Sembla mentida com passa el temps!

sadie com et trobes? una mica millor? Molts ànims bonica!!

Blue Moon tu què tal? Segueixes de baixa?

Nosaltres vam tenir la visita el dimarts i està tot perfecte! En un mes ha doblat el pes :ok: Ja fa 1.6Kg! I ens va dir que està ben colocada, que normalment a aquestes alçades ja no es descoloquen. No em toca cap analítica fins la próxima visita així que .... Ara, el meu ginecoleg és un empanat de cuidado; li vaig preguntar per les clases pre-part i la seva resposta va ser "són una collonada" jajaja de totes maneres em va derivar i dimarts anem a la primera; tampoc és que jo pensi que són completament indispensables però no sé tu, és el primer, fa il·lusió ... a veure què tal! :love:

I dimarts passat ja ens van portar els mobles!! M'encanten!! Ara falta posar-hi cosetes i aquest cap de semana ja començaré amb les rentadores i organitzar calaixos >.-<: Finalment com a bossa de cotxet (i la que durem per ella a l'hospital) hem comprat la Walking mum que em semblen molt mones.

Tema baixa ... no crec que trigui massa; em trobo perfectament però començo a dormir malament, fa molta calor, la feina m'estressa, ... de totes maneres em fa cosa anar al CAP i fer una mica de ""comedia"" però noto que necessito afluixar el ritme i que no em soni el despertador a les 6:20 cada dia i acabar dinant a quarts de 4 ...

I em sembla que no em deixo res :-()-)

Com esteu la resta???
Imatge
Avatar de l’usuari
airenm
:: peixet
:: peixet
Entrades: 261
Membre des de: dt. gen. 11, 2011 6:13 pm

Re: Mares setembre 2018

EntradaAutor: airenm » dj. juny 28, 2018 9:18 am

29 setmanes
Bon dia a totes! Fa molt que no entro i veig que hi ha moltes noticies! Abans de res
sadie com estas? es durillo si necesites parlar o desfogar-te aqui estem
Blue Moon que tal la esquena, suposso que no hi ha problemes en que prolonguin la baixa. Jo recordo que la meva gine hem va dir que a partir de la setmana 25 es podia demanar sense problemes
AnSa que be que ja aneu montant tot! jo vaig molt poc a poc, sempre hi ha mes coses a fer i estic tant cansada

Tema classes pre-part, jo vaig fer-hi i la intenció es intentar fer-les a l'agost també. Van be per dubtes i treure ports i per exemple a mi hem va anar molt be per saber que portar a l'hospital, el tema del cordó i el pla de part.

Per la meva banda... Va sortir un valor alterat de la corva llarga i estic fent nomes la dieta especial pero no sempre la veritat (el valor va sortir alterat per 4 punts...). A la setmana 32 hem faig de nou la proba llarga pero a mes, com vaig tenir preeclampsia en el primer embaraç ara tinc que mirar-me la tensió i hem tinc que fer una proba especial de orina (es recolectar la orina de un dia per veure com elimino les proteines). Espero que sorti be tot...

Vaig canviar de gine ja que la meva estava fora i ara estic amb la doctora Rodellar, tinc molt bones referencies i a la consulta que vaig fer la vaig veure molt propera. Un canvi que hi ha desde que vaig tenir la nena es que hi ha una visita amb la llevadora del hospital :p-) :p-)

Quan volgueu podem començar a montar el grup de whatsapp que queden entre dos mesos i tres i ara es quan més dubtes venen

Bon dia a tothom!
Imatge
Imatge
Imatge
Triu
:: formigueta
:: formigueta
Entrades: 78
Membre des de: dj. gen. 04, 2018 8:01 am

Re: Mares setembre 2018

EntradaAutor: Triu » dj. juny 28, 2018 5:20 pm

Ei Airenm jo també tinc a la Rodellar. El meu home no està gaire content perquè diu que no és propera...jajaj...per gustos els colors! A mi pel moment bé, però bueno l'important és el part a veure què tal...
Les prepart les començo el dia 20 de juliol i bueno, sempre va bé tenir info! jo vaig a mamifit i superbé perquè comentem moltes coses molt interessants...però les classes li aniran super bé al meu home que podrà sentir-les de primera mà.

M'acaben de punxar la vacuna d ela tosferina i la de l'RH....ja tenia ganes de treure-m'ho de sobre....

Ansa què guay tema habitació! nosaltres ja ho tenim pràcticament tot però a les caixes encara....a veure si en breu puc començar a fer rentadores i endreçar....

Avui he tingut enganxada amb el meu home...té por de explicar-li als seus pares que el dia del part no vull a ningú allà i que segons em trobi avisarem...aixxxx....m'he agobiat molt! :ufs:

Grup whaysapp per mi tb :ok:
Imatge
MaiteRipoll
Entrades: 2
Membre des de: dj. juny 28, 2018 10:38 pm

Re: Mares setembre 2018

EntradaAutor: MaiteRipoll » dj. juny 28, 2018 11:05 pm

Hola wapes, sóc nova tan amb l’experiència de l’embaràs ( 28 setmanes) com amb la de pertànyer al forum de mares setembre 2018!
Sóc nascuda a Vic, Nomès fa un anyet que visc a Granollers i necessitava poder compartir aquesta experiència ...i qui millor amb mares que estan en la mateixa situació que jo :-())
Sóc profe i Demà és l’últim dia de feina, estic amoinada perquè sóc molt activa i cada dia em trobo una mica més feixuga.
He sentit a parlar del yoga prenatal, què n’opineu ? Alguna n’està practicant? Coneixeu algun centre que en fagin? Fins ara he anat al crack sport però que jo sapiga no fan activitats especifiques per embarassades.
No sé si feu trobades d futures mamis...però si que he llegit lo del grup de watts i m’hi apunto 679301467 Maite

Nanit
AnSa
:: formigueta
:: formigueta
Entrades: 68
Membre des de: dt. gen. 16, 2018 8:38 am

Re: Mares setembre 2018

EntradaAutor: AnSa » dv. juny 29, 2018 7:17 am

Bon divendres!!

Benvinguda MaiteRipoll >.-<: A mi al principi em cridava bastant el tema del yoga però al final per falta de temps vaig desistir; segueixo anant al gimnàs (però activitats més relaxades) i llestos; la qüestió és mantener-se una miqueta activa que si no ...

Triu aquestes enganxades són ... :ufs: Jo per sort, precisament amb aquest tema he tingut sort. Sempre he odiat ser el centre d'atenció i quan he vist amigues que estaven a la sala de parts i toooota la familia a la sala d'espera ... és que em poso nerviosa només de pensar-ho. Que cadascú és un món eh? i totes les opcions són vàlides! però precisament a mi ..... La meva intenció és no avisar a ningú quan anem a l'hospital i fer-ho un cop estiguem a l'habitació (després és quan surt tot al revés però com a idea inicial ...) i per sort no he tingut cap problema per convencer al meu marit. No sé, penso que és un moment únic i íntim, de només nosaltres 3 i la resta de familia passa a ser completament secundaria. Podran venir tant com vulguin, i tant, però les primeres hores serán només nostres i no vull haver d'estar pensant que ens està esperant la comitiva familiar només posar un peu a l'habitació. Veure'm si ens surt com volem :-o00m

Si voleu m'ofereixo voluntaria pel grup del Whatsapp i així ens posem les piles, passeu-me els números per missatge privat i m'hi poso :camio:
Imatge
Triu
:: formigueta
:: formigueta
Entrades: 78
Membre des de: dj. gen. 04, 2018 8:01 am

Re: Mares setembre 2018

EntradaAutor: Triu » dv. juny 29, 2018 8:20 am

Benvinguda maiteRipoll!
El ioga va bé, pilates embarassades també...busca alguna activitat per embarassades que segur que a Granollers en fan i si no com l'Ansa diu adapta l'exercici que feies al teu ritme d'ara!

Aixxx Ansa! L'he convençut perquè diu que ho farem com jo dic però no ho compren i llavors em fa sentir fatal. En fin, jo penso igual que tu, d'entrada ningú i segons vagi el tema i ens trobem anirem trucant...A mi tampoc m'agrada ser el centre d'atenció ...paciència :-o00m

Ja t'he passat el mòvil! merci!
Imatge
Blue Moon
:: peixet
:: peixet
Entrades: 291
Membre des de: dv. feb. 10, 2017 5:03 pm

Re: Mares setembre 2018

EntradaAutor: Blue Moon » dt. jul. 03, 2018 2:05 pm

29+0

Hola noies!!! Porto dies desapareguda perquè he estat de baixa i des del mòbil no em deixava iniciar sessió :ufs:
Us he anat llegint però ja m'he oblidat de tot jajaja

M'ha desaparegut el dolor de la lumbàlgia, així que torno a treballar! En horari de matí per això, i m'està costant horrors... a veure si aguanto tot el mes!
La prova del sucre de la SS em va sortir un punt per sobre (un punt!) i tinc hora ja per fer la corba llarga dilluns vinent, el pitjor de tot l'embaràs i ja van 4 tandes :menjadonuts: Tot sigui que al final doni negatiu perquè controlar la dieta més del que la controlo està complicat...
Segons la mútua i l'última eco tot perfecte, percentil 20 o 26, pesa 1'2 kg ja!
I diumenge vam anar a l'Ikea i ja tenim l'armari i alguna coseta més que no vam poder evitar jiji, ara toca muntar-lo i començar a rentar la robeta i anar apuntant el que tenim i el que falta... se'm tira tot a sobre!

Per cert, vaig llegir un article que relaciona la mort perinatal en el tercer trimestre i dormir bocamunt, ja que el pes de l'úter/placenta/nen aixafa l'artèria o la vena que alimenta i porta oxigen a la placenta i per tant el bebè acaba morint per l'interrupció de l'oxigen principalment... vamos, jo fa uns dies que m'he canviat de posició al llit i ara dormo donant l'esquena al Moono, per si em giro que topem i així ho evito... m'és moooolt complicat dormir del costat esquerre, però ho intentarem fins que neixi!

AnSa, ara et passo el mòbil! Això sí, m'agradaria continuar aquestes parrafades aquí, mes que res per poder-ho recordar quan passi el temps i per si pot ser d'ajuda a altres noies que entren a llegir...

Bona setmana!
Imatge
Imatge
zarigüeya
:: puça
:: puça
Entrades: 8
Membre des de: dl. març 19, 2018 12:07 pm

Re: Mares setembre 2018

EntradaAutor: zarigüeya » dv. jul. 06, 2018 9:08 am

Buenos días! Os he ido leyendo por encima de vez en cuando pero nunca encuentro el momento para entrar y comentar algo.
He estado liada con los exámenes de la universidad y otros temas personales y voy a tope. Por fin el lunes acabaré con las “obligaciones” y podré dedicarme a las cosas del bebé. Aún no he hecho nada de nada, sólo he comprado 4 o 5 pijamitas jajajaja. Cómo se nota que es la segunda hija, con Paula a estas alturas del embarazo ya lo tenía casi todo preparado.

Qué suerte hemos tenido que ya nos podremos beneficiar de las 5 semanas de permiso de paternidad. Los que nacieron en diciembre tenían 2 semanas y nosotros ya 5. >.-<: >.-<: >.-<:

Después de enviar un montón de mail solicitando hacer las clases preparto en el cap ayer me contestaron y las empiezo en agosto. Supongo que a alguna fallaré pq me pillan vacaciones por medio pero de algo me servirán. En el otro embarazo las hice por la mutua pero esta vez probaré por la SS.

He leído que alguna os habéis vacunado. Mi ginecólogo no me ha comentado nada de vacunas y no tengo recuerdo de haberme vacunado en el anterior embarazo. Para qué son esas vacunas?

Torna a “Per mesos”

Qui està connectat

Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 4 visitants

Membre de l'AMIC Control OJD Nielsen Hosting i Dominis.cat a CAT1.NET

Actualitat ::