*** Marones d'Abril 2019 ***

gener, febrer, març...
nana19
Entrades: 1
Membre des de: ds. set. 22, 2018 7:43 am

Re: *** Marones d'Abril 2019 ***

EntradaAutor: nana19 » ds. set. 22, 2018 8:14 am

Bon dia noies!!
Com esteu? Sobretot les d’antecedents complicats, pèrdues i nàusees? Espero que aneu a millor!
Fa uns dies que us vaig llegint i no sabia que era DPP, ni Caribban, ni O’sullivan... però arrel de llegir-vos ja m’he anat informant! Estic embarassada per primera vegada i per això vaig una mica perduda encara.
Tinc 29 anys (bé, demà en faig 30), estic de quasi 10 setmanes i la DPP és 22/4/19. Estic molt cansada als vespres però la veritat que en general em trobo molt bé! M’han fet dues ecografies i tot perfecte, se li movien les manetes i tot!! Aquesta setmana em faig l’analítica. Probablement també em faré el test prenatal no invasiu, la setmana que ve la mútua em dirà si ho cobreix, però com no tinc un embaràs de risc crec que m’ho denegaran. No tenim antecedents però volem assegurar-nos que tot està correcte... A l’hospital també la fan però costa entre 500 i 800e (segons el que vulguis que et mirin), a algú li han dit això també?

Bon cap de setmana!
Avatar de l’usuari
umi
:: puça
:: puça
Entrades: 16
Membre des de: dv. feb. 15, 2013 2:27 pm

Re: *** Marones d'Abril 2019 ***

EntradaAutor: umi » dl. set. 24, 2018 11:46 am

Bon dia noies!!
Com aneu??que tal van les panxolines?
Benvinguda nana19! Sobre el tema del test no invasiu nosaltres no sé què farem...tampoc tenim antecedents però si que és cert que et quedes més tranquila...Ja ens diràs què fareu :ok:
Demà que just faig les 12 setmanes tenim la eco...estic entre ilusionada per tornar-lo a veure i cagadissima alhora, ja us diré com ha anat...per ara intentaré mantenir la ment positiva :-o00m
Doncs bé, que vagi genial aquest dilluns de tardor ja! >.-<:
eveve
:: rateta
:: rateta
Entrades: 172
Membre des de: dt. jul. 18, 2017 10:28 pm

Re: *** Marones d'Abril 2019 ***

EntradaAutor: eveve » dl. set. 24, 2018 2:29 pm

Bon dilluns a totes!!!

Com esteu? Alguna novetat? Espero que totes les panxulines vagin vent en popa!! :ok:

Umi, què bé arribar a la setmana 12 ja!! >.-<: entenc els nervis barrejats amb il•lusió. Espero que estigui tot perfecte, ja diràs!!

Noies, us volia dir que m’estic rallant perquè en cap moment en aquestes setmanes he tingut cap nàusea important però sí fàstics i l’estómac tancat abans de cada àpat... ara estic (en teoria, dijous ho confirmarem per ecografia) de 8 setmanes i fa un parell de dies que aquestes sensacions m’han desaparegut... digueu-me tonta, però em resulta inevitable pensar que potser el creixement de l’embrió s’ha aturat o algo... no ho sé... què me’n dieu?

En fi, ànims a totes i sort!!!
<a href="https://lilypie.com/"><img src="https://lbff.lilypie.com/a8KBp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Breastfeeding tickers" /></a>
Avatar de l’usuari
Egu
:: formigueta
:: formigueta
Entrades: 80
Membre des de: dc. oct. 23, 2013 7:25 am

Re: *** Marones d'Abril 2019 ***

EntradaAutor: Egu » dl. set. 24, 2018 8:56 pm

Hola!!
@eveve Treu-te això del cap, et sents millor perquè ja està més avançat l'embaraç i poc a poc les nàusees marxen soles, alegra-te'n dona!, si es que som més patidores....

@Nina, ;-))) m'ha fet molta gràcia llegirte que has après tantes coses per llegir el blog, em recordes el meu primer embaraç, em va ajudar molt el soc petit i saber què li passava a altres mares per conèixer millor el que em podria passar a mi. Ara també em vaig atabalar una mica, buscaba informació de tot per tot arreu, cada prova, cada resultat, cada sensació. Ara vull prendre-m'ho amb més calma i gaudir de cada pas.

Què guai les que ja ho aneu dient, jo tinc ganes perquè la panxa se'm nota molt, casi com el primer embaraç quan estava de 20 que vam donar la noticia, ara estic de 9! Vull esperar com a mínim al resultat de les proves de la setmana 12 per dir-ho...

La cartilla d'embaraçada me la van donar per mutua l'altre cop a la setmana 6, ara només m'han imprès les fotos de la eco, de moment.
L'analitica del primer trimestre la faré quan estigui de 12, perquè heu dit que a la setmana 10? Ja estic pensant en avançar la cita.... aix!

Vaig a dormir, a veure aquesta nit si toca dormir molt :ok: o insomni.... :ufs:

Edito per felicitar a la @Nana19 per molts anys!!
Avatar de l’usuari
petit_somni
:: peixet
:: peixet
Entrades: 273
Membre des de: dj. abr. 14, 2016 12:25 pm

Re: *** Marones d'Abril 2019 ***

EntradaAutor: petit_somni » dl. set. 24, 2018 10:04 pm

Bona nit,

Eveve jo també crec que el cos va canviant i fins que no els notem aquests pensaments van venint de tant en tant, aviat arriba dijous i la eco!

Umi a mi també em passa a cada eco entro nerviosa (sobretot a la de les 12 i 20), no ho puc evitar tot i que pensi va que has de ser positiva! Que vagi genial demà!

Egu que bé haber aguantat a la semana 20 en l'altre embaràs, les setmanes de "secret" a mi m'agraden, aquest cop em començat aquest cap de setmana a la familia i amics més intims i he de començar a dir-ho a la feina perquè ja es nota força la panxeta :-()) Jo no he tingut mai cartilla aíxí que potser va a epoques o segons el lloc. Tema analítica a mi també me la van programar a les 10 i eco a les 12 no se el perquè, potser per tenir els resultats de l'analitica quan et fan la eco i les mesures?

Nana19 felicitats per aquests 30! Nosaltres en l'altre embaràs varem esperar als resultats del triple screening i van sortir risc molt baix, la gine ens va dir que ella amb aquells resultats no creia necessari el test no invasiu però que la última paraula era nostre, després de informar-nos vam decidir no fer-lo i en aquest doncs segons el que surti demà decidirem, cert és que et quedes més tranquila però sota le meu punt de vista hi ha tantes altres coses que no es poden detectar encara... Però si es tenen els diners i us ha de donar tranquilitat crec que per això està. Els preus que jo vaig veure també eren aquests i la meva mutua tampoc ho cobria.

NinaNani anims segur que estas ben controlada però és normal que amb els segons i amb la baldufa de 19 mesos estiguem així, a mi a vegades també em passen aquests pensaments pel cap però els grans encara son petits i portem moltes coses endavant.

Flop
enhorabona per aquesta eco! >.-<: Anims amb tot el que portes endavant!

Jo demà tinc visita (13 setmanes) per recollir els resultats del TS en ppci pel que he vist està tot bé però sempre vas una mica cagada... Si que som patidores si!

Bona nit noies!
virolai
:: zebra
:: zebra
Entrades: 1592
Membre des de: dt. març 22, 2011 7:49 pm

Re: *** Marones d'Abril 2019 ***

EntradaAutor: virolai » dt. set. 25, 2018 9:04 am

Bon dia!

Eveve, mira d'estar tranquil·la. Jo no tinc nàusees però sí dies de molt malestar i dies que sembla que ni estigui embarassada. De tota manera, l'última paraula la té l'eco. Jo he tingut uns quants avortaments i en alguns continuava tenint símptomes tot i que eren ous buits i en altres no tenia símptomes, i en general jo començo a notar símptomes cap a la setmana 7 o 8 i van in crescendo a mesura que avanço cap a la 12. No t'atabalis gaire i intenta ser positiva, els símptomes estomacals no ho són tot. Esperem que ens informis dijous.

Sobre l'analítica a la setmana 10, per SS o almenys on em visito jo la fan al voltant d'aquesta setmana per poder tenir els resultats a temps el dia de l'eco, per poder-los creuar i acabar l'estudi del triple screening. Per privat com que el laboratori deu anar més ràpid no deuen necessitar tant de marge. Si el gine ja t'ha donat data per a l'extracció, ell és qui hi entén, jo ho donaria per bo.

Nana19, per molts anys i benvinguda!

Flop, m'alegro que l'eco anés bé. Ara que et derivaran a Alt risc ja estaràs més controlada.

Jo faig les 12 setmanes demà i tinc unes ganes ja d'arribar a l'eco de divendres… Estic confiada que anirà bé, però recordo tant el moment que en l'altre embaràs vam arribar a l'eco i em van dir que estava aturat que em fa por que es repeteixi. :-o00m :-o00m
Avatar de l’usuari
umi
:: puça
:: puça
Entrades: 16
Membre des de: dv. feb. 15, 2013 2:27 pm

Re: *** Marones d'Abril 2019 ***

EntradaAutor: umi » dt. set. 25, 2018 4:58 pm

Hola noies!
Entro ràpid per dir que tot ha anat genial!! Hem vist com tenia el singlot i tot :love:
Ara ja estem més mentalitzats per dir-ho a familia i amics!ens han donat resultats preliminars del TS i són molt bons així que qüasi descartem fer test no invasiu, tot i així ho parlaré amb la llevadora...
Petitsomni ja ens diràs que tal tu els resultats!
Virolai molts pepos per l'eco de divendres!! :p-)
Bona tarda mares!!
eveve
:: rateta
:: rateta
Entrades: 172
Membre des de: dt. jul. 18, 2017 10:28 pm

Re: *** Marones d'Abril 2019 ***

EntradaAutor: eveve » dj. set. 27, 2018 7:46 pm

Bona nit boniques!! Com esteu totes?? Espero que molt bé!!

Gràcies pels vostres comentaris davant del cangueli que em va agafar! :-()-)

Umi, celebro que la ecografia de les 12 hagi anat bé i que els resultats preliminars de TS de moment semblin tan bons. Felicitats!!

Virolai, demà és el vostre dia! Ja diràs com ha anat, espero que genial també! :ok:

Petit_somni, què tal els resultats?? També desitjo que tot estigui perfecte! Ja informaràs guapa!

Egu, com vas? Anem força a la par, tu i jo!

Mode ego: avui ha sigut un dia súper feliç!! Hem vist l’embrionet de 9 setmanes justes! Es movia i tot!! I el cor a tope!!! :love: una passada, quin descans veure que tot rutlla!! Ara ja sabeu, tornarem a la setmana 12 per fer el TS... creuarem els dits perquè tinguem uns bons resultats.

M’he deixat de comentar algunes companyes, perdoneu... però actualitzar desdel mòbil és bastant feixuc... ja anireu dient com va tot!!

PEPOS per totessss! A gaudir del finde i a cuidar-nos moooolt!!! :-()-)
<a href="https://lilypie.com/"><img src="https://lbff.lilypie.com/a8KBp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Breastfeeding tickers" /></a>
Avatar de l’usuari
petit_somni
:: peixet
:: peixet
Entrades: 273
Membre des de: dj. abr. 14, 2016 12:25 pm

Re: *** Marones d'Abril 2019 ***

EntradaAutor: petit_somni » dj. set. 27, 2018 10:06 pm

Bonanit! zz:-)

Virolai que vagi molt be demà!

Eveve els dies de eco son especials i sentir el bateg és màgic!

Umi m’alegro que els resultats hagin sortit be!

Els nostres resultats molt be risc baix als dos sindromes, no farem el test.
Jo avui he començat amb un dolor força fort a l’esquena a la zona dels ronyons i demà marxem de cap de setmana a celebrar el meu aniversari així que espero anar a millor!

En no res totes passem la barrera de les 12 setmanes i primer teimestre superat!

Bon cap de setmana noies!
virolai
:: zebra
:: zebra
Entrades: 1592
Membre des de: dt. març 22, 2011 7:49 pm

Re: *** Marones d'Abril 2019 ***

EntradaAutor: virolai » dv. set. 28, 2018 1:54 pm

Hola, entro ràpid, eco bé! Quan pugui explico més coses.
Avatar de l’usuari
petit_somni
:: peixet
:: peixet
Entrades: 273
Membre des de: dj. abr. 14, 2016 12:25 pm

Re: *** Marones d'Abril 2019 ***

EntradaAutor: petit_somni » dv. set. 28, 2018 2:30 pm

virolai ha escrit:Hola, entro ràpid, eco bé! Quan pugui explico més coses.


M’alegro molt ara a disfrutar-ho
Els nens ja ho saben o els hi direu mes endevant?
Avatar de l’usuari
ems2012
:: zebra
:: zebra
Entrades: 1004
Membre des de: dt. juny 26, 2012 11:09 am

Re: *** Marones d'Abril 2019 ***

EntradaAutor: ems2012 » dv. set. 28, 2018 11:27 pm

Bona nit desde la desvellamenta habitual!! :-o00m
Avui hem fet ECO de les 12 setmanes i tot moot bé!!!!
Jo estava super agobiada possant-m'he en el pitjor!!!
La ginecologa s'ha mullat i ens ha dit que semblava una nena!
Ara ens falta els resultats delt riple screening!

Perdoneu el moment ego pero han estat unes setmanes dures de feina i no he pogut llegir-vos...

Voldrieu fer un grup de whatsapp? És més sencill i comode per escriure. Jo si voleu estaria encantada de fer-lo!
09/12/2013 Benvinguda Jana!!! 3280kg :cnena:
03/08/2018 TE + :cnena: :cnen:
31/10/2018 Ets una :cnena: ARLET!
19/11/2018 Sorpresa! Al final ets un POL! :cnen:
Perri
:: puça
:: puça
Entrades: 20
Membre des de: dj. set. 06, 2018 12:11 pm

Re: *** Marones d'Abril 2019 ***

EntradaAutor: Perri » ds. set. 29, 2018 8:47 am

Bon dia!
Que bé totes aquestes que ja heu fet la ecografia de les dotze setmanes i les coeses estan bé! >.-<: >.-<:

Eveve, ja veig que t'han anat contestant. Però a mi també em passa que si hi ha dies que no tinc tants símptomes em rallo. Però després llegeixes gent que li van marxar els símptomes i tot estava en ordre, i gent que en tenia i la cosa no anava bé. Així que intento no donar-hi voltes.

Doncs jo sembla que una mica millor de fàstics. Però em bec un got de gaspatxo i sembla que m'hagi menjat una parrillada. Ara fa dies que no em peso, però el dia que vaig anar a la llevadora m'havia aprimat 3 quilos. Si tenim present que jo no arribo de normal als 50... m'ha mare em té fregida.
Tema pèrdues, fa com quinze dies que no en tinc. Creuem els dits!!! Però això no treu que cada cop que vaig a fer un pipi vagi cagada. Ahhh i no sé si és casual o què, però ahir a la tarda va aparèixer la cremor d'estómac... I un altre símptoma que no ha marxat és el restrenyiment. Em van recomanar clorur de magnesi, i vaja, alguna cosa fa però no massa.

La setmana passada ja em van fer l'analítica del primer trimestre. I estic esperant que em truquin de Sant Joan de Déu per dir-me dia de l'ecografia. Algú sap si triguen molt a trucar? És que trobo que si t'has d'organitzar per feina si apuren gaire... En fin, dilluns trucaré.

Apali doncs!! Bon cap de setmana!!!
eveve
:: rateta
:: rateta
Entrades: 172
Membre des de: dt. jul. 18, 2017 10:28 pm

Re: *** Marones d'Abril 2019 ***

EntradaAutor: eveve » dg. set. 30, 2018 11:42 am

Bon diumenge guapes!!

Veig molt bones notícies sobre ecografies i TS que surten molt bé, m'en alegro molt per vosaltres!! :content:

Perri, què bé que faci tants dies que jo no tens pèrdues!! Visca! No et puc contestar ho de l'analítica, jo encara no me l'he fet :-o00m millor truca i pregunta, així et quedes tranquil·la.

Ems, què guai que la gine s'aventurés a predir sexe tant aviat no? jejej nenaaa :cnena: a veure si més endavant ho confirma! Ja informaràs dels resultats el TS guapa, ojalà surti tot perfecte!

Petit_somni i Virolai, celebro aquests bons resultats que us han donat!! >.-<:

La resta com aneu?? Espero que totes bé, ja informareu!

Jo desde la ecografia de les 9 setmanes que estic súper tranquila; els dies que no tinc símptomes ja no pateixo :ok: realment el mal de pits no ha marxat mai, només que alguns dies tinc més sensació de malestar de panxa que altres. El gine (que és una mica xarlatán) diu que si em trobo tant bé és perquè duc un nen, que les nenes donen pel sac i són "incompatibles" amb la mare... però ja veurem! Ma mare diu que ens els dos embarassos es va trobar perfectament i, mira, vam resultar ser dues nenes jeje.

Doncs res boniques, a seguir gaudint d'aquesta època que jo trobo tan dolça, emocionant i especial... ho estic disfrutant moltissim, em sento molt plena i feliç, nosé com explicar-ho... :love:

PEPOS!!!!!!!
<a href="https://lilypie.com/"><img src="https://lbff.lilypie.com/a8KBp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Breastfeeding tickers" /></a>
virolai
:: zebra
:: zebra
Entrades: 1592
Membre des de: dt. març 22, 2011 7:49 pm

Re: *** Marones d'Abril 2019 ***

EntradaAutor: virolai » dl. oct. 01, 2018 1:25 pm

Hola, noies!

Perdoneu perquè hem tingut un cap de setmana boig i no m'he parat a escriure.

Doncs us explico l'eco amb més detall. Era la mateixa gine que ens havia donat la mala notícia al desembre, així que va anar ràpida a ensenyar-nos-el, i després es va dedicar a fer la seva feina. Tot va sortir estàndard: plec nucal d'1,5, mides correctes, temps de gestació concordant, etc. Ara a la SS, o almenys al nostre hospital, al moment de l'eco ja creuen les dades amb l'analítica i et diuen els resultats. La cosa és que la meva edat (43) ha fet pujar el risc de SD/SE. Bé, en realitat em surt risc baix, però la xifra no és un número alt, és 1/618 o algo així (amb els meus altres fills era de mes de 6.000 i 10.000). L'àmnio no està indicada perquè no hi ha cap indicador d'alerta, però recomanen una eco en què miren tres marcadors específics. Com que la gine que ens la feia resulta que és una de les dues especialistes de l'hospital que fan aquestes ecos, ella per sistema ja mira dos dels marcadors per estalviar-se feina (el ductus i l'os del nas) i era tot correcte, però la tercera cosa és el cor i han d'esperar que hagi crescut una mica. Total que ens tornen a fer eco el dia 8 al matí. Però ens va reiterar que el risc és baix. La pega és que també ens ofereixen fer l'analítica aquella nova d'adn fetal però per SS encara no està del tot coberta i ens la fan pagar. I a nosaltres ens ve d'aquí, som tots dos autònoms amb sous inestables i hem de mirar molt les despeses. Si ens haguessin dit risc alt suposo que l'hauríem feta, però com que ens repeteixen tant que és risc baix, primer farem aquesta eco de cor, i si surt res ja farem el que calgui.
Així que estem molt tranquils i ara sí que ja ho hem anat dient a tothom :p-) Els nens ja ho saben i el gran va fer una cara d'il·lusió!! El petit no entenia gran cosa però em mirava la panxa i deia que "hi ha un bebé dormint".

I a més també em fa l'efecte que em començo a trobar més bé. Encara vaig tenint malestar de panxa però no és tan intens com en els últims dies.

Ems, m'alegro de llegir-te, feia dies que pensava que no deies res. Jo no m'apuntaré al grup de whats, perquè després em fa pena que quedin els fils mensuals penjats, ia més ja tinc prou grups de whatts… Que fort que ja hagin vist el sexe! Amb el meu fill petit a la setmana 10 ho vam veure la gine i nosaltres claríssim, un nen com una casa de pagès! Però diuen que les nenes costen més de veure… En el nostre cas ara no es va veure res.

Perri, en el meu cas o bé truquen o bé envien sms per concertar l'eco, i va ser just una setmana abans. Això del pes, ja t'entenc! Les mames sempre s'amoïnen! Jo entre el dos primers fills vaig baixar fins als 47,5 kg però em trobava la mar de bé i de fet em vaig fer fer una analítica per fer callar a ma mare i em va sortir més bé que mai!

Eveve, amb una eco tot es veu diferent, oi? Doncs aprofita els dies que et trobes bé per agafar energia pels que no!

Noies, me'n deixo moltes però avui no he fotut brot (tinc el petit amb el virus boca-mà-peu i no ha anat a la llar) i he de treballar una mica.

Petons!
Apolonia
:: cèrvol
:: cèrvol
Entrades: 529
Membre des de: dj. des. 04, 2014 10:28 am

Re: *** Marones d'Abril 2019 ***

EntradaAutor: Apolonia » dl. oct. 01, 2018 8:17 pm

Hola noies!!!
fa molts dies que no escric, volia tenir un moment davant del pc per poder personalitzar una mica.. és que som moltes! :-())

VIROLAI, m'alegro que tot bé! veig que estàs fent doble seguiment no? sobre lo meu, .. sel's hi va traspapelar!! a més la llevadora es va equivocar i havia posat al meu expedient data prevista part 29 de juny!! quan és 6 d'abril...! just dijous passat tenia un missatge d'ella dient: era per recordar-te que tens una eco a les 11.15h (faltaven 45 min i m'avisaven en aquell moment..) molt desorganitzat tot!! com que a la privada ja m'ho han fet (a sota explicaré), doncs demà tinc hora al gine del CAP i li explicaré el cas.. i com que ja estic de 13s, segurament li diré que per ss em salto les proves de primer trimestre... a mi no m'han dit res del nas ni de ductus (no sé qè és).. ni tampoc sabia que es pot fer una eco de cor... molta sort!!!!!!!!!!

EVEVE quina sort que et trobis tant bé i tant plena i contenta...! jo havia sentit parlar molt d'aquesta sensació de plenitud.. i jo personalment de moment no ho sento.. no em trobo gaire bé.. potser això influeix... però sí que ho tinc present tot el dia i tinc com una sensació de protecció i tendresa.. espero que vagi in crescendo! gaudeix-lo molt.. era el primer el teu???

PERRI, sort amb la eco..! noia, em sap greu lo de les cremors.. jo també tinc aquesta sensació d'atipament..! però com que vaig picant lo que em sembla que m'ha d'anar bé per evitar mareig, jo m'he engreixat 1 kilo en un mes...i restrenyiment també en tinc. A vegades menjo papaia al vespre.. i és bastant efectiva..! però clar, t'ha de venir de gust...

EMS2012 felicitats per la ECO!!!! sobre el whatsaap.. ostres no sé... potser de moment em va bé comunicar-me per aquí.. com diu la virolai tenim ja tants grups de whatsaap que ... en el meu cas en tinc molts per feina i és un no parar tot el dia..ostres una nena molt be..! sí que ho veuen aviat oi??? sempre havia pensat que ho veien més tard.. a mi també m'ho han dit, us explico a baix!

PETITSOMINN felicitats també pels resultats, i per l'anivesari!! com va el mal d'esquena??? jo hi ha dies que tinc mal de ronyons! merci per la info de com fas el seguiment.. proposaré fer això que fas tu, tot i que la meva llevadora em va dir que per la meva edat em derivava directament a l'Hospital... no és que pensés que ho feia per privat, és que sel's hi va traspapelar.. un desastre..! Siii som les primeres d'Abril!!!!!!!!!!!

UMI veig que tu també resultats bons! perfecte!! i com et trobes!!??

Hola EGU com et trobes' encara tens insomni???ja has decidit on parir!

Hola NANA19 i benvinguda.. com et vas trobant? faràs el test no invasiu? ja has fet TS?

NINANANI hola, veig que anaves perduda sobre qui et faria el seguiment.. a mi em va passar una mica, per part del la ss m'he sentit deixada de la mà de Déu.. i a la privada la gine que m'ha tocat no m'entusiasma.. ja has trobat tu gine??

FLOP!! des de que vaig veure el teu missatge et volia escriure.. jo també estic a la UOC estudiant humanitats de de fa mil anys...! però no m'he matriculat.. m'he trobat tant malament que tenia com una desgana general...! però també fa molt temps que hi sóc..! sort amb tot! vas una mica més tranquila? com és que estàs a alt risc? et fan alguna prova especial pel fet de ser-.ho? jo ho sóc per edat.. però no sé si tinc un protocol diferent o què.


MODO EGO:
Avui m'han donat resultats TS i eco 1T, i tot bé..! risc molt baix crec que m'ha dit de 1/15.000.. ja que jo vaig amb òvul de donant (joveneta). M'ha dit que no em calia fer amnio.. i que el test no invasiu em tornaria a donar els mateixos resultats... doncs m'ha dit que a l 'haver-hi donant el ADN es barreja amb la de la donant i no poden veure altres malalties... no sé, això m'ha dit. Tinc la opció de fer-me'l per la clínica on em vaig fer el tractament.. que és el test NACE, que no sé si passaria el mateix que aquest que m'han dit... Però m'han dit que tot bé, que el sucre bé.. vaja que tot perfecte!!!

Continuo amb bastant nàusees i mareijos, i vòmits algun cop. He augmentat una mica el Cariban, i sembla que algún dia estic millor.. però a la tarda, allò que diuen en castellà "mal cuerpo"... mareig.. ufff. Aquesta tarda fa una estona he tret una compota de pera que havia menjat..

Lo del seguiment per SS ha resultat ser un malson.. vaig estar trucant molts dies, vaig anar al cap i vaig parar a la comadrona sortint amb el bolso a la mà.. va tornar a entrar al despatx, va trucar a l'hospital.. no sé, que s'havia traspapelat.. i a sobres m'adono que m'havia posat data de part 29 juny, quan és 6 abril...! em va dir que ja em trucarien.. quan trucava a consultes externes de l'hospital comunicava sempre.. al final ho vaig deixar per impossible i fer les proves només pel privat..-- demà m'han donat hora al gine del cap (no sé ben bé perquè), però li exposaré tot i a veure què fem..!


Ahhh! i a la eco em van dir que creuen que és un nen! però que era molt aviat i potser s'equivocaven.

Us deixo, cuideu-vos molt!!!!!!!!!! zz:-) :ok: :cnena: :cnen:
virolai
:: zebra
:: zebra
Entrades: 1592
Membre des de: dt. març 22, 2011 7:49 pm

Re: *** Marones d'Abril 2019 ***

EntradaAutor: virolai » dt. oct. 02, 2018 2:15 pm

Apolonia ha escrit:VIROLAI, m'alegro que tot bé! veig que estàs fent doble seguiment no?
a mi no m'han dit res del nas ni de ductus (no sé qè és).. ni tampoc sabia que es pot fer una eco de cor... molta sort!!!!!!!!!!


Hola Apolònia, doncs no, només faig SS. Això del nas i del ductus són coses que miren de més a més quan hi ha plec nucal alterat (em sembla), en el meu cas ho han mirat perquè com que el risc m'ha sortit d'1/692, que tot i ser risc baix no és una xifra de milers, fan un estudi més complert en què miren aquestes tres coses, nas, ductus i cor. La del cor han d'esperar que l'embrionet sigui una mica més gran i per això me la fan dilluns que ve. Però tot pinta bé perquè tot està dins la normalitat, i ara mirant per internet tot el que veig de casos confirmats de defectes cromosòmics havien donat plec nucal alt o altres alteracions.
La visita que t'han donat amb gine és una que es fa poc després de l'eco 12, et fan una exploració per obrir-te fitxa (ja que de moment només t'ha visitat la llevadora), i potser una eco ràpida o escoltar el cor de la criatura i tot.

Que fort això de la data errònia de part, quina cagada! En què devia pensar la llevadora? Però que a sobre no t'avisessin a temps de l'eco… quin embolic, no?

En fi, felicitats pels bons resultats! Amb els meus altres fills també vaig tenir xifres de 6.000 amb el primer i 10.000 amb el segon. I si t'han dit que sembla un nen, ja t'hi pots anar fent a la idea!

Com esteu la resta? Espero que millorant de símptomes les que en teníeu. Petons!
Apolonia
:: cèrvol
:: cèrvol
Entrades: 529
Membre des de: dj. des. 04, 2014 10:28 am

Re: *** Marones d'Abril 2019 ***

EntradaAutor: Apolonia » dj. oct. 04, 2018 11:44 am

Hola Virolai i sort amb la resta de proves!!!

i la resta com esteu? us heu passat al whatsaap i ja no escriviu per aquí??

Jo continuo marejada com una sopa! ara buscava un post d'algú que parlava d'un acupuntor.. i no sé si era aquí o al de ovodonació.. algú sap d'un acupuntor? per mirar el tema de les nàusees. No puc més!!!!
Edito: ja he trobat la info del centre d'acupuntura. Tinc hora dilluns al matí en un lloc on tracten temes de fertilitat i embaràs, i tracten les nàusees... yupi!!!!!!!!!

Petons!
Avatar de l’usuari
petit_somni
:: peixet
:: peixet
Entrades: 273
Membre des de: dj. abr. 14, 2016 12:25 pm

Re: *** Marones d'Abril 2019 ***

EntradaAutor: petit_somni » dj. oct. 04, 2018 12:09 pm

Bon dia!

Ems enhorabona pels resultats!
A mi tanbe em fa pena que el fil quedi sense info si obrim wp pero si que es veritat que la comunicacio seria mes fluida y mes quan ja neixin els petit! Jo si l’obriu m’apunto i intentare portar les dues coses perque aqui no es perdi informació!
El que podriem fer es una petita presentacio al principi del ppst si us ve de gust som tantes que em perdo i així tambe posem data de part i això...

Perri anims amb la cremor i això del pes no et capfiquis hi ha gent que al inoco perd una mica de pes si l’analitica surt be. Esperem que ara que acabem 1er trimestre els simptomes millorin.

Eveve sentirem de tot durant l’embaras pero referent al sexe del nado molta gent te teories!

Virolai el plec nucal pel que he llegit es una dada força fiable, molta sort amb la eco de dilluns i aquests dos parametres del cor i el nas.

Apolonia enhorabona pels resultats del TS! No et puc ajudar no he llegit això del acumpuntor esperem que el trobis i vagi be! Jo les nauseas que he tingut les he passat amb gingebre pero imagino que tu tens molt pitjor cos.
Per cert, tela amb la ss sort qie tenies la part de la privada que has anat fent.
Haviam si a la propera eco et confirmen sexe del petit!
Per cert del mal d’esquena millor he fet fisio!

Per aqui tot be! Vaig tenir llevadora al CAP vaig sentir el cor i com reconforta, aquest segon embaras tinc més pors que al primer.
Poc a poc anem donant la noticia a la familia amics i a la feina i tots molt contents!

En res cap de setmana!
Apolonia
:: cèrvol
:: cèrvol
Entrades: 529
Membre des de: dj. des. 04, 2014 10:28 am

Re: *** Marones d'Abril 2019 ***

EntradaAutor: Apolonia » dj. oct. 04, 2018 12:24 pm

Ei Petit Somni em trobes encara connectada..! m'alegro que el mal d'esquena millor!
Sí, he près gingebre però a mi no em fa res. Lo que em va millor el Vichy!

Lo del whatsaap.. jo penso que aquí podem explicar-nos amb més calma... és que jo faig servir el telf per feina i ja tinc grups de WA de feina on a vegades la gent es sobrepassa amb missatges i m'atabala una mica.. potser més endavant quan estiguem a recta final sí... però encara ens queden 6 mesos..! bueno ja direu.. m'ho aniré pensant!


Fins aviat!

Torna a “Per mesos”

Qui està connectat

Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 3 visitants

Membre de l'AMIC Control OJD Nielsen Hosting i Dominis.cat a CAT1.NET

Actualitat ::