Diabetis gestacional.

Salut, dubtes i preparatius.
emfer
:: rateta
:: rateta
Entrades: 175
Membre des de: dc. des. 09, 2015 4:28 pm
Ubicació: Lleida

Re: Diabetis gestacional.

EntradaAutor: emfer » dg. gen. 15, 2017 11:25 am

Hola noies!

m'he repassat tot el fil i no he trobat cap cas com el meu, així que us comento.
l'O'sullivan del 2n trimestre em va sortir alt, 171, així que em van fer la corba de glucèmia que va sortir perfecta i per tant descartada la diabetis gestacional.

Divendres vaig anar a la gine de la SS i em diu que el nen pesa 1'5kg (setmana 27+4) i que està percentil 100, que és enorme i que per tant això vol dir que el meu metabolisme actua com a diabètica encara que no estigui diagnosticada com a tal perquè els paràmetres de la prova estan tots ok.
Em quedo amb cara de "qué me estás contando?". Em diu que continui amb la dieta (la que em van donar de control de pes, que no me la va donar ni ella vaja...) i que ja ens tornarem a veure a la següent eco al cap d'un mes.
Total que al moment no vaig reaccionar i ara penso, si ja feia un mes que feia la dieta i el nen ha crescut tant (que això m'agradaria saber-ho, perquè conec mil casos que no encerten el pes ni de conya... però i si és així i és tan gran??) com em deixen un mes més sense cap control extra?

Em diu que segur que faig pics de glucosa i per això el nen genera insulina i s'engreixa, però en aquest mes vinent no m'he de mirar en cap moment el sucre? no sé, estic flipant la veritat, i una mica preocupada...

A alguna que li hagi passat algo similar?
Alguna recomanació?
Dimecres tinc hora amb el gine de la privada i li comentaré, almenys espero poder-me quedar més tranquil.la.

De moment torno a ser súper estricta amb la dieta, estic fins als ous per això dels biscottes de pa i de només una trista peça de fruita al dia, però que hi farem :-o00m

Per cert, sabeu si puc menjar algun tipus de dolç fet amb paràmetres d'"apte per diabètics"? perquè porto una ansietat des de divendres que em moro i això tampoc poc ser bo...

He vist que existeix la sucralosa, que és un endolcidor sense calories i que el cos no identifica com a hidrat. He pensat que almenys em podria fer unes magdalenes integrals amb sucralosa i congelar-les per quan tingui un moment de debilitat...

He vist per internet moltes dietes i molt més variades que la meva, que és absolutament cada dia lo mateix.

Per esmorzar: 1 got de llet + 30 gr de pa (així, sense res)
Mig matí: 1 got de llet / iogurt + 40 gr de pa amb pernil/pavo/tonyina al natural
Dinar/sopar: verdura o amanida + hidrats (pesats segons sigui patata, arròs, llegums...) + proteïna + 120 gr de poma (mitja trista poma!!!!)
Mitja tarda: 1 got de llet / iogurt natural + 30 gr de pa

La vostra dieta també era tan avorrida? la meva me l'han imprès i sembla estar feta dels anys 80... però en fi, de moment i fins que no surti una mica de dubtes continuaré estricta.

A veure, i després de tanta queixa... com a positiu, doncs mireu, tot el que no engordi ara no ho hauré de perdre després >.-<:
Náyade
:: zebra
:: zebra
Entrades: 1169
Membre des de: dc. jul. 30, 2014 11:17 am

Re: Diabetis gestacional.

EntradaAutor: Náyade » dg. gen. 15, 2017 11:46 am

Hola emfer!!!

Ostres quin cas més extrany... ?-) Lo raro es que la corba et sortís bé amb la quantitat de sucre que et donen!!!!

No tinc ni idea de què dir-te, apart de que ho comentis amb el gine, i jo crec que t'haurien de controlar una mica més... per veure si realment fas els pics o no. En el meu cas la corba només va poder ser 3 valors pq a lúltim vaig vomitar, i només em va sortir 1 alterat i ja em van enviar a endocrí per mirar-s'ho bé. Crec que es important tenir-ho controlat.

La meva dieta es aixi:

Esmorzar: un got de llet desnatada o 2 iogurts desnatats. 60gr de pa, 40gr de jamon queso o equivalente.
Mig mati: 40gr pa + 40gr jamon queso o equivalente. (jo normalment no faig mig mati pq m'aixeco tard però si ho faig, em menjo una peça de fruita).
Menjar: Un plat de verdura o amanida + proteines + el que sigui d'hidrats segons el tipus (patata pasta arros pa) + 200gr poma o equivalent
Berenar: 1got de llet o 2 iogurts, 30gr pa + 40gr jamon queso o equivalente.i
Ressopó: 1 got llet desnatada + 40gr pa (mai faig ressopó).

Equivalencies fruita
- 200 gr: manzana naranja pera mandarina ciruela kiwi albaricoque melocoton
- 300gr: melon sandia fresas o pomelo
- 100 gr: cerezas

Equivalencies hidrats:
-100gr patata cocida, legumbre o pasta cocida, boniatos cocidos
- 80gr arroz cocido
- 240gr guisantes o habas cocidas
- 40gr pan castañas
- 30gr arroz semola harina o pasta en sopa en crudo. tostadas o cereales sin azucar.

Proteines i verdures em van dir q no ho pesés, q no feia falta.

Jo no la segueixo al peu de la lletra ni molt menys, per esmorzar normalment faig 2 torrades de pa + got de llet o infusió. Migdia fig 2/4 de plat de verdura, 1/4 proteina 1/4 hidrats. I tampoc ho acompleixo, x exemple si menjo llenties nomes em menjo el plat de llenties. Jo no peso res de res... ho faig a ull. El pa, com dic, només el toco a l'esmorzar o en algun berenar q em faig un sandwitch.

Et diria q també es important q et moguis, ho dic pq jo sóc la primera q em fa una mandra bestial despres de dinar o sopar haver de moure'm, però ho faig pq sino... em puja el sucre.

I res més... jo no entenc com no et miren més, si veuen el nen tan gran... :-:) però no et preocupis pq si fas la dieta segur q ho portes controlat i no té pq passar res més.

Ah tema galetes i tal, llegeix bé el q em va possar la Vanessa fa res, jo hi confiava força i encara sovint menjo galetes 0% i tal, però no et pots refiar del pal "ara em menjo 20 galetes pq son 0%", però si et menjes 3-4 et treu el mono i per això ja val la pena :miko: No havia sentit lo de la sucralosa... ni idea.

Ara mateix jo porto +9kg en total, he engreixat kg i mig des e l'última vegada... però es q la nena ha passat de pesar en la setamna 30 1400gr a pesar a la 36 2800!! Està a percentil 90, o sigui que si que creix, si...

Per sort em queden ja 3 setmanetes i epero i desitjo que no es faci esperar massa... m'agrdaria q sortís com a tard a la setmana 40... aviam si m'escolta i s'espavila jejejeje.

Molta sort guapa!!!!!!!!! Ja ens informaràs aviam què et diu el gine!!!! :-()-)
Imatge Imatge
Avatar de l’usuari
Vanessa83
:: tortuga
:: tortuga
Entrades: 334
Membre des de: dl. set. 15, 2014 6:46 pm

Re: Diabetis gestacional.

EntradaAutor: Vanessa83 » dl. gen. 16, 2017 9:32 am

Hola a totes!!

Emfer, primer de tot dir-te que a mi també em sona molt raro aixo, si tant dubten i tant creuen que podries ser diabetica pese a no ser-ho i fer pics de sucre haurien de donar-te com a minim la maquina per a que et punxessis i comprovar-ho. Per un altre banda, en les estimacions del pes del bebe hi ha un marge d'error d'un mig kilo!!! (el meu primer fill a 4 setmanes de neixer em van dir que pesava 2800 gr i al neixer va pesar 2750...aixi que o es van equivocar o el nen va perdre pes en un mes i tot). Aixi que lo logic seria pensar que si la corva ha sortit be lo que esta fallant es el calcul del pes del bebe...pero bueno, si que es cert, que controlar la dieta per si de cas no esta de mes, pero no et ratllis a pesar aliments i a seguir la dieta a rajatabla tampoc... jo soc diabetica d'abans de l'embaraç i mai he pesat res: lo que ja t'ha explicat la Nayade, a l'hora de dinar agafes el plat i la meitat de verdures, un quart de proteina (carn peix...) i un quart d'hidrats, i si fas macarrons o dinars que no pots fer aquestes divisions agafes un plat petit i ale. Fes molts apats al dia (5 o 6 o els que et calguin) perque al reduir els hidrats als apats segurament passis mes gana pero si menjes mes sovint el cos els procesa millor i no fas pics. Evita menjar fruita sola a mitja tarda o mig mati (sempre despres dels apats i mai en suc xq alla esta basicament tot el scre sense la fibra) perque pese que la fruita es "sana" menjada aixi sola dona un xute molt gran de sucre i fa pics de sucre que despres et fan tenir mes gana a mes a mes, a mitja tarda i mig mati es millor un parell de galetes o torrades i demes, hidrats complexos vaja.
Cada una li agafa el ritme al seu cos, jo a l'inici de l'embaraç per exemple pel mati i per la tarda em menjava una galeta cada dues hores i aixi mantenia el cos "treballant" tot el dia i a mi aixo m'anava molt bé, cada una agafa el seu ritme. Si tu notes que necesites menjar alguna cosa mooolt moolt mooolt, menja una mica, pero sense pasarse, i no cometis l'error de per exemple si vols galetes portar el paquet a la taula perque la cagaras (t'ho diu una que porta l'embaraç sencer amb antojos de dolç), agafas una o dos o les que amb el cap fred decideixis menjar i deixa la resta ben lluny :P
Ahh a mi una cosa qe em pasa es que a primera hora del matí es quan mes alt tinc el scre (es veu que es lo habitual) aixi que primer esmorço menys (un parell de tostadetes) i despres d'una hora (o dos depen com tingui el sucre) torno a menjar per a fer "arrencar" el cos a poc a poc. Per aixo es bo que t'hagessin donat la maquina perque aixi tu et pots regular millor com vas de sucre al llarg del dia...
A veure que et diu el teu gine privat, molta sort!!

Nayade, ja queda res!!!! Es normal que al final creixin tant!! Estara a percentil 90 pero jo la veig be, com he dit a dalt, el meu nen va neixer amb 2750gr a la setmana 38 i estava al percenti 40 o aixi crec recordar, aixi que 2800 a la setmana 36 ho trobo normal....es mes, a la setmana 34 el meu nen suposadament pesava 2800 i no em deien pas que fos molt gran eh!! I tema kilos vas molt be 9 kilos a 3 setmanes de parir!! Jo en aquest embaraç estic flipant perque estic ara de 21 i continuo pesant 2 kilos menys que qan vaig començar...pero bueno els metges diuen que com la nena creix bé (ella aranpesa 350/400 grams i no m'han dit si es molt o poc, pero el se germa pesava mes o menys o mateix) no es cap problema, aixi que guay :P
Per si no parlem abans (estant de 36 mai se sap quan arribara el moment de que la peque vulgui sortir) et desitjo un part ben rapidet i que vagi tot genial!! Un petonas!!
30/01/2013: Neix el nostre primer petit
09/2014: IA fallida
10/14: Trompes obstruides
12/2014: Fiv, no tenim embions
03/2015: Una trompa es desobstrueix
09/2015: IA fallida
12/2015: IA fallida
16/09/2016: IA +++++
02/06/2017: Per fi neix la petita de la casa
Náyade
:: zebra
:: zebra
Entrades: 1169
Membre des de: dc. jul. 30, 2014 11:17 am

Re: Diabetis gestacional.

EntradaAutor: Náyade » dl. gen. 16, 2017 2:44 pm

Hola maques!!!!

M'has deixat ben flipada amb lo del pes dels bebès. Ja ho parlem sovint al grup de mamis, que s'equivoquen moltíssim... a mi em van dir a la 36+2 que la nena pesava aprox 2,800gr :cnena: Que era percentil 90 segons una mida, i segons un altra 60. Però bueno, la questió es que semblava grandeta sense ser exagerat (em vaig espantar i ell em va tranquilitzar dient que era una nena normal i corrent de tamany, que no m'obsesionés). Que si neixia a les 40s pesaria aprox 3,500gr. Aviam si encerten o no!!!

M'apunto lo de la fruita no! Jo pensava que millor prendre-la sola que després dels dinars/sopars per por de que pujés massa el sucre... però veig que es pitjor. Sigui com sigui, está bé saber-ho, merci :ok:

Totalment cert el que diu la Vanessa del paquet de galetes, millor agafa X galetes i la resta ho guardes que sino comences i t'acabes el paquet jejejeje :miko:

M'he adonat que el que dius és cert avui mateix, amb lo de 'arrencar' pel matí. Per exemple estic a 75 en dejú i esmorço qualsevol cosa ni que sigui poca, i em puja bastant per exemple 120. Avui estava a 72 i com que no he pogut esmorçar pq tenia analítica + visita, quan m'he pres un bocata (més de 40gr, la veritat) + cafè, només he arribat a 98!!! Així que suposo que poc a poc...

Moltes gràcies per tot Vanessa, per si no parlem abans que arribi l'Emma, merci per tot!! :ok: >.-<: <:-)

Petonets!!!!! :-()-)
Imatge Imatge
Avatar de l’usuari
Vanessa83
:: tortuga
:: tortuga
Entrades: 334
Membre des de: dl. set. 15, 2014 6:46 pm

Re: Diabetis gestacional.

EntradaAutor: Vanessa83 » dl. gen. 16, 2017 2:59 pm

De res!!! Es que aquest mon de la diabetis es una merda, i els metges tampoc ajuden gaire ehhh, jo moltes de les coses les he hagut d'apendre d'altres diabetics o veient jo com reacciono (lo de l'esmorçar per exemple) i per aixo vols compartir tot lo que aprens per a que la resta tingui quanta mes informació millor, que despres cada cos reacciona d'una forma i lo que es bo per a mi pot no ser-ho per la resta, pero com a minim tens informacio per a probar coses...perque els metges a vegades no hi ha qui els tregi de "metformina i insulina" si la dieta estandard per a tot deu (que molts cops ni expliquen be) no et funciona.

Un peto ben gran
30/01/2013: Neix el nostre primer petit
09/2014: IA fallida
10/14: Trompes obstruides
12/2014: Fiv, no tenim embions
03/2015: Una trompa es desobstrueix
09/2015: IA fallida
12/2015: IA fallida
16/09/2016: IA +++++
02/06/2017: Per fi neix la petita de la casa
Náyade
:: zebra
:: zebra
Entrades: 1169
Membre des de: dc. jul. 30, 2014 11:17 am

Re: Diabetis gestacional.

EntradaAutor: Náyade » dl. gen. 16, 2017 3:15 pm

Tota la raó tens, Vanessa, jo encara estic esperant una explicació com déu mana de la diabetis i de què esperar. Cert que cada persona té X símptomes i X pujades i baixades de sucre... però molt poca informació hi ha sobre la diabetis en general, i crec que de la gestacional encara menys. És el que dius, ells es centren en mirar controls i segons què, donar metformina o insulina a dojo i santes pasques :content: I això no es!!!

emfer ja ens comentes que t'ha dit el gine, però jo també penso com la Vanessa que sí que t'haurien de vigilar una miqueta més, no vull dir que sigui perillós i lo del pes del nen ja hem comentat que es molt relatiu, però no està de més que et fes una ullada un endocrí o fer-te alguna analítica amb la glicosilada o algo.

Petonets :globus:
Imatge Imatge
emfer
:: rateta
:: rateta
Entrades: 175
Membre des de: dc. des. 09, 2015 4:28 pm
Ubicació: Lleida

Re: Diabetis gestacional.

EntradaAutor: emfer » dt. gen. 17, 2017 8:29 am

Hola boniques, gràcies per les vostres respotes, em sento més acompanyada!
Ja veieu que a mi no m'han explicat res... i tot el tema aquest de veure com reacciona el meu cos tampoc puc fer-lo perquè no porto el control del sucre... així que de moment faig la dieta ben estricta perquè estic una mica acollonida, així que res, les galetes tranquil·les que no me les porto a la taula, no surten ni de l'armari!! No sabia que tenia tanta força de voluntat, però pel meu bebè el que faci falta;-)

Ahir tenia metge de capçalera i li vaig comentar, també es va quedar amb cara de "no entenc res", perquè va mirar l'analítica de la corba i diu que més aviat tinc tots els valors força baixos en relació als màxims i que no hi ha cap indici (al marge del pes del bebè) que faci sospitar que pugui ser diabètica gestacional.

Abans de mirar-la em va dir que si em quedava més tranquil·la anés un cop o dos per setmana en dejú al consultori perquè l'infermer em mirés el sucre basal, però després de veure l'analítica em va dir que no era ni necessari, que també pot ser que el nen vingui gran per genètica, el meu home i jo som grandets. Així que res, jo mentre segueixo fent bondat i demà li comento al gine del privat a veure què diu i a veure com li surt a ell el pes, que com dieu sembla que el marge d'error pot ser força gran i a aquestes alçades mig quilo seria una passada!

En fi, demà us informo :-)love(-:
madame3
:: papallona
:: papallona
Entrades: 148
Membre des de: dt. set. 22, 2015 3:35 pm

Re: Diabetis gestacional.

EntradaAutor: madame3 » dt. gen. 17, 2017 9:22 am

Noies,

No m'extranya que amb la m*** de dieta que us posen tingueu el sucre tal qual. A veure, si cada dia mengeu a cada àpat un bon grapat d'hidrats (que també es converteixen en sucre a la sang), què esperen els metges???

Això del got de llet desnatat és per posar-se a plorar. Si li treus el greix a la llet, què queda? Lactosa (sucre) i la sopa blanca que en quedi de tot això. És a dir, l'únic benefici que podria aportar la llet, el greix, se l'hi treu. I si també es posa pa per esmorzar, toma altre hidrat = sucre en sang. I si per exemple féssiu un esmorzar tipus ou dur i un xucrut? 0 hidrats, i sucre controlat. No entenc aquesta mania de posar hidrats a cada menjar, i a sobre sense proteïna ni vegetal, ni greix. El tan endemoniat greix que tanta falta ens fa. Parlo de greixos bons: alvocats, oli d'oliva verge extra, llet i oli de coco.

No us sembla moooolt extrany que us donin una dieta a seguir a 'rajatabla' i malgrat això no funcioni? No serà que el problema és de la dieta? Perquè us fan sentir culpables per portar-vos un tros de menjar a la boca, però ningú us ha explicat que cal augmentar greixos, proteïnes i verdures i evitar tot gra i sucre…

No seré jo qui us vingui a fer una dieta. Només us parlo d'això per si podeu i voleu estirar del fil i investigar per part vostra. Em sap super greu veure que per desconeixement patiu d'aquesta manera.

Per cert, pel que fa l'estèvia, si no és un xarop d'estèvia o l'estèvia pròpia en fulles, no compreu estevia. Mireu ingredients i veureu que d'estevia ben poca. És un altre engany dels espavilats del marqueting…

Jo faig hipoglucèmies fàcilment si menjo molts hidrats i sucres. Solució? No en menjo. I no em costa perquè he entès com funciono. A més, funciona com una droga perquè quan se t'acaba el combustible necessites tornar-ne a consumir perquè sino tens baixón (hipoglucemia), i així no se surt mai del cercle viciós. Tot aquest tema l'he investigat jo pel meu compte perquè abans m'adormia per les cantonades i tenia un nivell de concentració baixíssim que només arreglava temporalment amb el xute de cafeïna.

Recordeu que els metges han donat 0,5 hores de nutrició a la carrera… Naturalment us recomanaria un bon nutricionista com la Montse Reus o la Lucía Redondo.

Forces i endavant!!!

Tiroiditis de Hashimoto 2011. Reviseu TSH <2, no tothom ho sap
Febr'16 - Cicle natural. Punció sense èxit
Nov'16 - Cicle natural. Punció sense èxit
Des'16 - Cicle natural amb clomifeno. Punció a les 37,5h. En surten 2. ICSI. Transfer el 3/12; 13/12 POSITIU! N'és un, és un nen!

Agost 17. Ja et tinc en els meus braços… =0-0-)
emfer
:: rateta
:: rateta
Entrades: 175
Membre des de: dc. des. 09, 2015 4:28 pm
Ubicació: Lleida

Re: Diabetis gestacional.

EntradaAutor: emfer » dt. gen. 17, 2017 3:08 pm

Que ens donin a totes la mateixa dieta sens dubte no és lo millor que podrien fer, però hi ha moltes coses de les que dius que tampoc veig del tot bé.
Menjar hidrats a totes les menjades és important per mantenir els nivells de glucosa, que és el que s'ha de fer per evitar els pics que fan que la insulina es descontroli. El que fem, però, és controlar la quantitat d'aquests hidrats.
I jo no he deixat de menjar greixos i sincerament crec que amb aquesta dieta estic tenint una alimentació molt més equilibrada que la que tenia, menjo molta més proteïna i més verdura que abans. Això no vol dir que acostumar-m'hi no m'estigui costant, perquè estic embarassada i tinc la gana més descontrolada i perquè només pel fet que algú em digui que no puc menjar alguna cosa em faci tenir més ganes de menjar-la, però en fi, per mi ara mateix lo més important és la salut del meu bebè i mentre vegi que està sota control seguiré les pautes que em donen.
Náyade
:: zebra
:: zebra
Entrades: 1169
Membre des de: dc. jul. 30, 2014 11:17 am

Re: Diabetis gestacional.

EntradaAutor: Náyade » dl. gen. 23, 2017 11:53 am

Emfer Com estàs??? Que et van dir??? Espero que res!!! neukiss-)
Imatge Imatge
emfer
:: rateta
:: rateta
Entrades: 175
Membre des de: dc. des. 09, 2015 4:28 pm
Ubicació: Lleida

Re: Diabetis gestacional.

EntradaAutor: emfer » dl. gen. 23, 2017 2:35 pm

Náyade ha escrit:Emfer Com estàs??? Que et van dir??? Espero que res!!! neukiss-)


Hola bonica!

ostres que al final no vaig entrar...
doncs si el nen divendres pesava 1500 gr i jo actuava com a diàbetica el dimecres següent pel matí a l'hospital de la SS en pesava 1340 i em van dir que estava perfecte i per la tarda al privat els va sortir 1420 i em van dir que una mica gran però cap cosa com per preocupar-se, que jo i el meu home som grans i que simplement pot ser algo genètic, que fes bondat amb el tema del menjar per no guanyar massa pes i que tot ok.

Així que ja veus, en 5 dies 3 pesos lleugerament diferents, però clar quan parles d'aquesta mida 200 gr són força grams. Jo m'he relaxat, i tot i que vigilo ja estic molt tranquil·la. A més això de la dieta els primers dies és quan pitjor es porta, i després t'hi acostumes i la veritat és que no em costa fer-la. A veure quina sorpresa tinc a les properes visites, però d'això encara falta 3 setmanes, que tu ja estàras fent feina o amb la feina feta, no?? :globus: :globus:
Náyade
:: zebra
:: zebra
Entrades: 1169
Membre des de: dc. jul. 30, 2014 11:17 am

Re: Diabetis gestacional.

EntradaAutor: Náyade » dl. gen. 23, 2017 5:09 pm

Què fort!!!! Doncs ja saps, oblida't del tema, et cuides una mica i prou!!! El petit està ben sa i tu també així que a viure!!!! >.-<:

En 3 setmanes aviam què et diuen, però vamos, jo crec que tot perfecte guapa!!

En el meu cas, esperant que arribi la nena ja!! Quines ganes!! :cnena:
Imatge Imatge
emfer
:: rateta
:: rateta
Entrades: 175
Membre des de: dc. des. 09, 2015 4:28 pm
Ubicació: Lleida

Re: Diabetis gestacional.

EntradaAutor: emfer » dv. feb. 03, 2017 5:52 pm

Náyade ha escrit:Què fort!!!! Doncs ja saps, oblida't del tema, et cuides una mica i prou!!! El petit està ben sa i tu també així que a viure!!!! >.-<:

En 3 setmanes aviam què et diuen, però vamos, jo crec que tot perfecte guapa!!

En el meu cas, esperant que arribi la nena ja!! Quines ganes!! :cnena:


Com va aquesta recta final??
Avui m'he desmadrat una mica amb la dieta (en quantitat, no en tipus d'aliments ni res) perquè tinc una gana tremenda i he pensat en aquest fil, jeje.
Ànims que ja no et queda res, si fins i tot jo veig el final a prop :-()) :-)
Avatar de l’usuari
ems2012
:: zebra
:: zebra
Entrades: 1004
Membre des de: dt. juny 26, 2012 11:09 am

Re: Diabetis gestacional.

EntradaAutor: ems2012 » dj. maig 18, 2017 2:31 pm

Hola noies!

Aqui una que va tenir diabetis gestacional, tot va sortir rodat! :ok:

La qüestió es que em van detectar a les 8 setmanes la diabetis i em van portar a sant pau a embaras d'alt risc. Vaig tenir un tracte fantastic, super controlada... tot molt bé!

A veure si algu te coneixement de si al segon embaras es repeteix la diabetis pq crec que si pero no n'estic convençuda al 100%.

Gracies!
09/12/2013 Benvinguda Jana!!! 3280kg :cnena:
03/08/2018 TE + :cnena: :cnen:
31/10/2018 Ets una :cnena: ARLET!
19/11/2018 Sorpresa! Al final ets un POL! :cnen:
emfer
:: rateta
:: rateta
Entrades: 175
Membre des de: dc. des. 09, 2015 4:28 pm
Ubicació: Lleida

Re: Diabetis gestacional.

EntradaAutor: emfer » dv. maig 19, 2017 10:32 am

ems2012 ha escrit:Hola noies!

Aqui una que va tenir diabetis gestacional, tot va sortir rodat! :ok:

La qüestió es que em van detectar a les 8 setmanes la diabetis i em van portar a sant pau a embaras d'alt risc. Vaig tenir un tracte fantastic, super controlada... tot molt bé!

A veure si algu te coneixement de si al segon embaras es repeteix la diabetis pq crec que si pero no n'estic convençuda al 100%.

Gracies!


Hola ems2012, doncs no et sabria dir sobre si la diabetes tendeix a repetir-se en un segon embaràs... no he tret ni l'aigua clara sobre el meu propi cas :-o00m
No tens cap control amb endocrí de tant en tant? p al ser només a l'embaràs un cop passat ja no es controla?
Avatar de l’usuari
ems2012
:: zebra
:: zebra
Entrades: 1004
Membre des de: dt. juny 26, 2012 11:09 am

Re: Diabetis gestacional.

EntradaAutor: ems2012 » dv. maig 19, 2017 10:48 am

Hola!

Et fan un seguiment post par als 3-4 mesos et fan una corba llarga.

Despres cada mig any m'haig de fer una anlitica pel tiroides i aprofito i miro el sucre (sense corba).

Pero ja esta.
09/12/2013 Benvinguda Jana!!! 3280kg :cnena:
03/08/2018 TE + :cnena: :cnen:
31/10/2018 Ets una :cnena: ARLET!
19/11/2018 Sorpresa! Al final ets un POL! :cnen:
Náyade
:: zebra
:: zebra
Entrades: 1169
Membre des de: dc. jul. 30, 2014 11:17 am

Re: Diabetis gestacional.

EntradaAutor: Náyade » dt. maig 23, 2017 4:41 pm

Hola maques!!

Doncs ja vaig parir el 15-2 i aquest dijous tinc la corba llarga. Tinc una mica de por que m'hagi quedat la diabetis però crec que ho notaria no?

Doncs això, tinc la corba i visita amb endocrí i aviam què passa, ja us explicaré.

La tendència és tenir-ne en els embarassos posteriors, això em van dir, i en el cas més proper q conec així va ser.

Petons!
Imatge Imatge
Avatar de l’usuari
ems2012
:: zebra
:: zebra
Entrades: 1004
Membre des de: dt. juny 26, 2012 11:09 am

Re: Diabetis gestacional.

EntradaAutor: ems2012 » dt. maig 23, 2017 4:50 pm

Jo tinc o tenia ovari poliquistic o SOP que penso que te relacio amb el tema diabetis. Avans de tenir a la nena gairebe no ovulava i feia cicles moooolt llargs. Desde que va neixer al contrari, com un rellotge! Al haver millorat aixo, i estar uns 5kilets per sota q quan hem vaig quedar embarassada no se si aixo podria fer q no tingues diabetis ja que molts cops te a veure amb sobrepes.
Nidea, vaig ben perduda!

Nayade molta sort!!! Ja ens explicaras a veure que et diuen!!!
09/12/2013 Benvinguda Jana!!! 3280kg :cnena:
03/08/2018 TE + :cnena: :cnen:
31/10/2018 Ets una :cnena: ARLET!
19/11/2018 Sorpresa! Al final ets un POL! :cnen:
ratunis
:: puça
:: puça
Entrades: 9
Membre des de: dc. nov. 07, 2018 9:37 am

Re: Diabetis gestacional.

EntradaAutor: ratunis » dc. nov. 07, 2018 9:56 am

Hola noies! estic de 28 setmanes i m'han sortit dos valors alterats a la corva de la glucosa i la llevadora m'ha diagnosticat amb la diabetis gestacional. Tot i que l'embaràs el porto per privat amb una gine a la corachán portaré aquest tema a través de la ss ja que faig també seguiment amb la llevadora del cap (ja sap que ho porto per privat només li ensenyo les proves etc). Total que divendres passat hi vaig anar i em van donar el paper per la derivació a alt risc a l'hospital de sant pau per portar aquest tema de la diabetis i al taulell em van dir que ja havien demanar la interconsulta, que em trucarán o m'enviarán una carta per dir-me el dia i hora pero que seria ràpid. Encara no en sé res i no sé quan acostumen a trigar, algú que hi hagi passat em pot dir quan acostumen a trigar? es que ara estic una mica neguitosa amb el tema...
Avatar de l’usuari
ems2012
:: zebra
:: zebra
Entrades: 1004
Membre des de: dt. juny 26, 2012 11:09 am

Re: Diabetis gestacional.

EntradaAutor: ems2012 » dc. nov. 07, 2018 11:18 am

Hola Ratunis!

En el meu 1r embaras tb vaig tenir diabetis gestacional i em van portar a Sant Pau.
Estigues tranquila que estas en MOLT BONES mans! No trigaran en trucarte, no et puc dir quan de temps, no ho recordo pero s'ho prenen molt en serio aquest tema. No recordo en quin ordre (fa ja 5 anys) pero et reuniras amb mes mares en la teva situació i us ensenyaran a controlar les glicemies, us donaran una maquineta per punxar-vos i anar veient com us surt i unes pautes d'alimentació i uns fulls on anar anotant que menges i les glicemies.
També tindras visites casa 15 dies o 3 setmanes amb una infermera i amb el ginecoleg que es dedica a diabetis gestacional. Et faran alguna ecografia de més potser, per controlar bé el creixement del peque.
Jo em portava pel privat i vaig acabar donant a llum a Sant Pau pq vaig quedar encantada amb el tracte, espero que tinguis la mateixa sort!
La diabetis gestacional, si no ho dic malament, fa que l'embaras pasi a ser d'alt risc, estaras més controlada. La majoria de dones amb dieta i exercici ho poden controlar, jo em vaig haver de punxar molta insulina i vaig tenir una nena perfecte i al dia seguent de parir ni "rastro" de diabetis!
Si necessites parlar, o més info contactam per privat si vols!
una abraçada i Anims!
09/12/2013 Benvinguda Jana!!! 3280kg :cnena:
03/08/2018 TE + :cnena: :cnen:
31/10/2018 Ets una :cnena: ARLET!
19/11/2018 Sorpresa! Al final ets un POL! :cnen:

Torna a “Estic embarassada”

Qui està connectat

Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 4 visitants

Membre de l'AMIC Control OJD Nielsen Hosting i Dominis.cat a CAT1.NET

Actualitat ::