*** Marones d'Abril 2019 ***

gener, febrer, març...
Apolonia
:: cèrvol
:: cèrvol
Entrades: 529
Membre des de: dj. des. 04, 2014 10:28 am

Re: *** Marones d'Abril 2019 ***

EntradaAutor: Apolonia » dt. nov. 13, 2018 3:38 pm

Hola noies, Perri quin rollo lo de l'Otitis i l'antibiòtic!!!

Jo estic igual, se'm va infectar la geniva, i després de resistir-me vaig haver de prendre antibiòtic.. doncs vaig ahir al dentista i em diu que la infecció m'ha fet malbé el teixit on s'aguantava un implant... va intentar treure'l! vaig veure les estrelles (bueno, portava anestèsia).. i res! que haig d'anar a un cirurgià maxilofacial perquè diu que com que el teixit ha quedat fet malbé, si deixem l'implant a la llarga les bactèries acabaràn baixant i donant-me problemes. tinc hora dilluns que ve... o sigui: m'han de fer una petita intervenció per treure el coi d'implant.. i suposo que el dolor només el podré calmar amb paracetamol.. ahir quasi ploro quan li vaig explicar a l'acupuntora...!!

En fi quin desastre!!!

Jo ja tinc 2 parells de pantalons de H&M, algunes samarretes, i ahir em vaig comprar un mono super xuli al KIABI. per les novates com jo, tant l'apartat de maternitat del KIABI com el de H&M estàn molt bé i molt assequibles de preu, molt recomenables. Ahir vaig entrar també a una botiga de Rambla de Catalunya per embarassades però tot era caríssim. ah! també m'han deixat un ponxo i una mena de foular-ponxo per anar tirant (tot i que de moment ni fa fred, i les jaquetes encara em corden - la texana amb dificultat-).

També ja tinc 3 sostenidors nous! he passat de la 90 o 95B o C a la 100D t-t:-

Sorry pel modo ego, espero però que els comentaris serveixin per algunes o puguin crear debat en alguns temes.

Benvinguda LALI2018... jo també amb forces indigestions i nàusees i cremors..! jo tmpoc soc constant amb les cremes, me les poso un dia sí, un no, un si, dos no.. i així... Merci pel link de les recomanacions.. jo quan pugui n'adjunto algún més. Avui una companya de feina m'ha dit que em donaria els seus, i en té com 8 o 9, i diu que me'ls dona tots!!!
VIROLAI la setmana 15 ja el vas notar?? ostres!! jo diria que alguna cosa.. com una serp que passés... i ara a vegades algo però res realment consistent per dir, sí, és la criatura.
EVEVE jo no he provat el bio oil, però ara se m'ha acabat el PRANAROM i el provaré.
PEITIT SOMN I ja has fet morfo? deus estar de 20 ja pel què veig? merci per les recomanacions de lllibres!!!
EMS2012 el trofolastin aquest és natural? el nom em sona una mica a fàrmac? la recomanes??Felicitats per aquesta Arlet!!!!!!!!!!!!!!!
BLAUCEL ara veig que parles molt bé d'una altre cremeta que es diu FRESLY? investigaré!!ja et queda poc per la morfo no?? m'alegro de que les proves tot bé..!! a mi també m'agrada molt el nom d'Aleix!!! però encara no m'he decidit!!!
EGU, com estàs? sobre el tema VACUNA de la GRIP, jo en principi tampoc en tinc gens de ganes de posarme-la!!! tot i que els santiaris la recomanen clar...!
VIROLAI, amb la VACUNA em passa com a tu, no em poso mail malalta i em fa molt de pal posarme-la..!ja notes patadetes?? de quan estàs ja???
PERRI, tema roba ho he explicat més amunt. Jo ja fa un mes i pico que no porto pantalons normals (estic de 19 ja), però des de la 15 o por ahi ja no em corden els normals.

MIL PERDONS SI EM DEIXO A ALGÚ..! tot i el rollo he intentat anar rapidet..! : lasito :

Per cert ja sabeu on parireu??? :-o00m

Fins aviat!!!
virolai
:: zebra
:: zebra
Entrades: 1592
Membre des de: dt. març 22, 2011 7:49 pm

Re: *** Marones d'Abril 2019 ***

EntradaAutor: virolai » dc. nov. 14, 2018 10:47 am

Bon dia!

A punt ja de morfològiques? Alguna ja l'ha feta? Jo la tinc el 30 de novembre :-o00m

Perri, m'ha fet gràcia que et plantegis que ja va sent hora de dur pantalons d'embarassada… Jo ja fa molt que en duc, clar que és el tercer i faig molta panxa, però amb el primer també vaig dur la gometa al botó tot el primer trimestre i després ja roba d'embarassada.

Jo tiro amb roba que m'han donat, i alguna cosa que tenia. La veritat és que sempre m'han anat passant roba i només amb el segon embaràs em vaig comprar uns pantalons de punt de l'H&M, i ara me n'han passat dos més d'iguals en colors diferents. Amb això i dos parells de texans (que em tiben una mica i no hi vaig gaire còmoda) ja tiro, i leggins d'embarassada també de l'H&M per si algun dia vaig amb vestit o faldilla (vaig tan còmoda amb pantalons que em costa…).

Apolònia, jo a la setmana 15 ja vaig notar alguna pessigolleta, i com que ja m'ho conec sabia que era la nena. Amb el primer fill també el vaig començar a notar tan aviat. Però les patadetes, més tard. Ara aquesta ja fa un parell de setmanes o més que fa patadetes. Fins i tot segons com les noto si poso la mà sobre la panxa. Estic de 19 setmanes just avui, em sembla que una mica menys que tu, però no pateixis, perquè el segon el vaig notar passades les 20, i tot és normal. Jo la noto sobretot quan acabo de menjar alguna cosa (com ara mateix), i quan m'estiro a llegir el conte de la nit amb els nens. Deu ser que també vol participar en el moment!

Per cert, això de les dents, cuida-t'ho perquè amb l'embaràs difícilment et millorarà. Jo quan estava de 24 setmanes del petit se'm va infectar un queixal del seny que feia anys que m'hauria d'haver tret, i com que llavors ja no em podien fer la intervenció (s'havia de fer a quiròfan perquè no era una extracció fàcil, calia tocar os), vaig viure de tandes d'antibiòtic fins a després de parir, i quan el nen tenia dos o tres mesos per fi me'l van treure. D'antibiòtic en pots prendre segons quin sigui, el dentista ja t'ho dirà, i és important mantenir la infecció a ratlla, no només calmar el dolor.

Ara amb aquest embaràs quan vaig anar a fer la revisió dental que et fan amb la SS la dentista em va dir que m'hauria de fer radiografia de dues peces que no veu bé, però m'hauré d'esperar a parir. I espero que no comencin a donar senyals de vida en ple embaràs, perquè em fa molt de pal passar pel mateix que l'altre cop.

Com us trobeu? Heu deixat ja enrere els malestars? Jo sembla que ja sí, ja paeixo bé i puc menjar de tot, inclòs el dolç! No és cap mèrit, però per a mi és un senyal que ja han passat els malestars quan puc menjar qualsevol cosa dolça sense fàstic.

Tema lloc on parirem, jo a l'Hospital Comarcal del Penedès, que el tinc a 5 minuts en cotxe i és on he parit els dos altres cops i on em porten. Els altres parts van anar bé, tot i que el primer era una inducció per diabetis, però va ser molt més ràpid del que ens esperàvem, i el segon va ser espontani tot i que no vaig poder aguantar sense epidural (vaig voler intentar un part natural).

Les que aneu fent la morfo, expliqueu coses!

Petons!
Apolonia
:: cèrvol
:: cèrvol
Entrades: 529
Membre des de: dj. des. 04, 2014 10:28 am

Re: *** Marones d'Abril 2019 ***

EntradaAutor: Apolonia » dc. nov. 14, 2018 12:19 pm

Hola Virolai, merci pels teus comentaris!
El tema és que un temps abans de començar el tractament de RA vaig anar al dentista per revisar-ho tot, i just m’havia posat una funda nova al queixal que ara em dona problemes. Sí, estic amb antibiòtic i dilluns aniré al cirurgià maxilofacial a veure què em diu....

El bebé pot ser que el noti, però no n’estic segura!!

Que vagi bé la morfo!

Aneu comentant! Bona setmana!
Apolonia
:: cèrvol
:: cèrvol
Entrades: 529
Membre des de: dj. des. 04, 2014 10:28 am

Re: *** Marones d'Abril 2019 ***

EntradaAutor: Apolonia » dc. nov. 14, 2018 4:33 pm

Una cosa mésa les veteranes/repetidores:
Em pica molt un costat de la panxa!!! Tinc puces o ja ho ha de fer???? :love:
virolai
:: zebra
:: zebra
Entrades: 1592
Membre des de: dt. març 22, 2011 7:49 pm

Re: *** Marones d'Abril 2019 ***

EntradaAutor: virolai » dc. nov. 14, 2018 4:44 pm

Apolonia ha escrit:Una cosa mésa les veteranes/repetidores:
Em pica molt un costat de la panxa!!! Tinc puces o ja ho ha de fer???? :love:


Hehe, no crec que tinguis puces, però la pell comença a tibar. És una imatge molt típica de les embarassades la de rascar-se la panxa! Hidratació a tope!! De tota manera, mira que no t'hagi sortit algun eczema…

Nenes, he vist per casualitat que la Flop havia obert un fil a Quan les coses no van bé: resulta que li han diagnosticat per segon cop espina bífida, i diria que ja li han fet la ILE. És terrible! Passar dos cops per això… Ara volen buscar explicacions mèdiques, perquè no és normal.

He vist que està a la llista de la primera pàgina amb les dades emplenades; Ems2012, potser pots parlar amb ella per si vol que es tregui…
Avatar de l’usuari
petit_somni
:: peixet
:: peixet
Entrades: 273
Membre des de: dj. abr. 14, 2016 12:25 pm

Re: *** Marones d'Abril 2019 ***

EntradaAutor: petit_somni » dv. nov. 16, 2018 12:25 pm

Bon dia!
Com aneu?

Apolonia jo tambe crec que pot ser pell seca la pell tiba cada cop més, prova cremes super hidratants i sino comentali a la propera visita, espero estiguis millor del queixal i que dilluns ho puguis acabar de solucionar.

Virolai que bé que ja et trobis millor de les digestions, per aquí encara anem a dies pero potser si que un pel millor.

Perri quina murga la otitis pero quina enveja les vacances que be ens anirien! M'has recordat molt a mi amb la goma al texans quin bon invent per anar tirant unes setamnes

Roba jo fa setmanes que vaig amb pantalons d'embarassada, a mi em van genial uns de la marca mamalicius i en canvi els que tinc de prenatal fatal... no tinc del h&m tot i que alla vaig comprar samarretes de lactancia que em van genial! Aprofitant el tema la setmana passada em vaig comprar abric de porteig/embaras el wombat&co va ser una cosa que fa dos anys amb l'anterior embaras vaig dubtar i despres li hagues tret profit ja que el petit ha estat molt de motxilla així que aquest cop ja el tinc! Si algu es planteja comprar algún la meva opinió es que amb els mesos que ara s'aprofitarà i l'any vinent amb el porteig s'amortitza. Nos l'any passat anavem amb un cobertor polar pero pensó que no és el mateix.

Nota al petit ahir per fi vam trobar el moment perque el papa notes al petit així que va ser un dia rodo. Jo el noto desde la 16 o aixi, crec que a l'anterior va ser a la 18.

On parir encare estem en ello o repetim al general o anirem al de Granollers, aviat haurem de decidir.

Nosaltres vam fer ahir la morfo 352g de petit/a que ens van deixar en un núvol, tot està bé. Tinc hora amb la meva gine el 27/11 per control i parlar-ne pero la que ens va fer la morfo ja ens va dir que tot :ok:
Tambe m'he posat la vacuna de la grip que va ser un altre tema que va sortir per aquí.

Crec que ho he tornat a escriure tot (abans he perdut el text…)

Poc a poc arribem aquesta setmana 20 tan somiada!
Avatar de l’usuari
BLAUCEL
:: cèrvol
:: cèrvol
Entrades: 559
Membre des de: dc. oct. 09, 2013 2:21 pm

Re: *** Marones d'Abril 2019 ***

EntradaAutor: BLAUCEL » ds. nov. 17, 2018 10:34 am

Hola guapessss
Aixx perdoneu q us vaig llegint oero em fa mandra escriure des del movil...
Jo fa moltrs.setmanes q ja pirto pantalons d'embaras. La veritat q l q estic fent es adaptar roba d les botigues normals q,em pugui posar. Em compro una talla.mes i llestos! Em fa mandra gastar el dineral q.demanen x depen el q ...aquest any com q es porta molt el canale i estira força doncs h comprat alguna samarreta a stradivarius i estan força be d preu. I tb amb algun vestidet q.son creuats o porten canale, h trobat 2 força apanyats jeje. L'abric quan,arribi el moment ha veurem d moment em corda l q tinc...
Apolonia l'oli d la freshly a mi m va.genial, jo tenia picors i la pell s descamava i totci des de q l'utilitzo res d res. Si q es veritat q es una.mica car 25 euros pero dura força.
Petit somni quina trankilitat q la morfo estigui be! T'ha fet reaccio la vacuna? Jo vaig dilluns.
Jo el tindre a la quiron d'alla es la gine q em porta. Potser hauria escollit altre hospital pero com q volia q ella.em portes l'embaras pq es.especialista en embarassos d risc i d'incompetencia cervical alla ens qdem.
Virolai, si. L q li ha passat a la.flop es horrible. No tinc paraules. Jo la morfo el dia 22! El dijous vinent!!!! Quines ganesss. Ja nos ens qda ressss
I tema notar l peque...jo no ho tinc clar...no se.si son gasos, tinc ganes ja d saber si es ell!! Q algun dia si q m'ha semblat. Pero haure d'esperar.una mica.mes.
El tema dls sostenidors ho porto fatal jaja. M'havia acostumat als bralette aquests q no apretrn gens i son super comodes i d'embaras els q trobo no acabo d estar comoda del tot...amb calma anire un dia.
Bueno petons x totesss
Des 2014: 3a Fiv i 2a transfer : 2
12/12/14: BETA ++
05/01/15: ECO dos solets!
26/03/15 els meus solets marxen, sempre us estimarem
23/10/15 Transfer frigo- Beta negativa
26/07/16 4a Fiv/ 2 embris/ trànsfer 1 beta -
19/05 transfer frigo . Beta -
GENER 18: fiv cicle natural. Beta-
JULIOL 18: OVO. BETA ++++ 325
28/11 adeu petit Aleix. T'estimarem sempre
Avatar de l’usuari
petit_somni
:: peixet
:: peixet
Entrades: 273
Membre des de: dj. abr. 14, 2016 12:25 pm

Re: *** Marones d'Abril 2019 ***

EntradaAutor: petit_somni » dg. nov. 18, 2018 5:23 am

Blaucel la vacuna be aquella tarda-vespre molestias al braç a la zona de la punxadeta pero res mes!
Anims amb el tema sostents a mi em va costar no tant a l’embaras com despres de parir amb els de lacntacia em van fer alergia toooots els que tenia comprats perque no eren coto en la seva majoria per tant va tocar comprar-ne: una recomanacio hunkermoller al menys a la botiga de granollers t’atetenen molt be i t’assesoren; i els altres que tambe m’agraden molt son de merceria de la marca selene son molt simples pero no em piquen! Ja veus que jo tambe he fet recurregut amb aquest tema i he invertit que fins que no els proves no saps....
Apolonia
:: cèrvol
:: cèrvol
Entrades: 529
Membre des de: dj. des. 04, 2014 10:28 am

Re: *** Marones d'Abril 2019 ***

EntradaAutor: Apolonia » dg. nov. 18, 2018 11:00 pm

Hola!
Entro des del telf. BLAUCEL.. lo del Freshly.. a quina web ho compres?

Petit Somni merci x les recomenacions dels sostens! Jo n’he comorat 2 al kiabi dd lactàncua, cotó 100%, però ja em van estrets! Agafaré un allargador! També uns del Etam amb aro, que són els que porto sempre però 1 talla més gran..

Dir-vos que porto 2 dies sense Cariban.. i tot i que he tingut algun amago de nàusea, m’he trobat prou bé i no he tret res..! Crec que deixo enrere ja aquesta etapa!!Ara falta arreglar lo de la geniva, i a veure com queda la flora després de l’antibiòtic.. tinc por d’agafar fongs i ja fa uns dies que em noto rara amb l’antibiòtic surten .. uff)

Noto cosetes al ventre però no sé si és el bb!!

Bona setmana!!
Avatar de l’usuari
BLAUCEL
:: cèrvol
:: cèrvol
Entrades: 559
Membre des de: dc. oct. 09, 2013 2:21 pm

Re: *** Marones d'Abril 2019 ***

EntradaAutor: BLAUCEL » dl. nov. 19, 2018 11:30 am

Apolonia tenen web propia freslhycosmetics.
Me nalegro q estiguis millor d les nausees!!! A veure si desapareixen!
El tema d la flora es fotut pots comprar prebiotics x tal d millorar pq.els antibiotics normalment et deixen ko.
Petitsomni graciess x consells anire a la hunkrrmoller a veure si trobo alguna cosa. D moment vaig fent...
Vacuna posada!
Petonssss
Des 2014: 3a Fiv i 2a transfer : 2
12/12/14: BETA ++
05/01/15: ECO dos solets!
26/03/15 els meus solets marxen, sempre us estimarem
23/10/15 Transfer frigo- Beta negativa
26/07/16 4a Fiv/ 2 embris/ trànsfer 1 beta -
19/05 transfer frigo . Beta -
GENER 18: fiv cicle natural. Beta-
JULIOL 18: OVO. BETA ++++ 325
28/11 adeu petit Aleix. T'estimarem sempre
Avatar de l’usuari
BLAUCEL
:: cèrvol
:: cèrvol
Entrades: 559
Membre des de: dc. oct. 09, 2013 2:21 pm

Re: *** Marones d'Abril 2019 ***

EntradaAutor: BLAUCEL » dl. nov. 19, 2018 11:31 am

Apolonia tenen web propia freslhycosmetics.
Me nalegro q estiguis millor d les nausees!!! A veure si desapareixen!
El tema d la flora es fotut pots comprar prebiotics x tal d millorar pq.els antibiotics normalment et deixen ko.
Petitsomni graciess x consells anire a la hunkrrmoller a veure si trobo alguna cosa. D moment vaig fent...
Vacuna posada!
Petonssss
Des 2014: 3a Fiv i 2a transfer : 2
12/12/14: BETA ++
05/01/15: ECO dos solets!
26/03/15 els meus solets marxen, sempre us estimarem
23/10/15 Transfer frigo- Beta negativa
26/07/16 4a Fiv/ 2 embris/ trànsfer 1 beta -
19/05 transfer frigo . Beta -
GENER 18: fiv cicle natural. Beta-
JULIOL 18: OVO. BETA ++++ 325
28/11 adeu petit Aleix. T'estimarem sempre
eveve
:: rateta
:: rateta
Entrades: 172
Membre des de: dt. jul. 18, 2017 10:28 pm

Re: *** Marones d'Abril 2019 ***

EntradaAutor: eveve » dl. nov. 19, 2018 6:11 pm

Hola noies!! Feia molt que no passava per aquí, a veure si puc comentar tot el darrer que esteu explicant!

Apolonia, quin pal això de la boca, no? Quin greu que hagi passat precisament ara... però espero que la intervenció vagi bé, ja explicaràs i molts ànims amb això! Jo crec que les picors de la panxa et diuen que t'has d'hidratar més!

Virolai, m'alegro de que et trobis bé, què bé poder menjar sense malestar després!

Petit_somni, gràcies per les recomanacions de roba de premamà. I quina sort haver notat el petit... inclús el teu home, què guai!

Faig una mica d'ego per temes que he anat veient, que potser és més pràctic:

1. Roba: jo amb 3 pantalons de l'HM de premamà vaig genial i de dalt encara segueixo amb la roba d'abans perquè trobo que per ara encara em queda bé (dijous compleixo les 17 setmanes >.-<: ). Ja que recomaneu kiabi miraré si tenen pijames (no camisoles) perquè em comença a fer falta que la goma del pantaló no es quedi a mitja panxa jeje.

2. Cremes: al final faig un combo: pel matí barrejo avena kinesia (que s'absorveix molt bé) amb gotes d'oli Weleda (antiestries 100% natural) i a la nit la Nivea del pot blau que és molt pastosa amb més gotes d'oli que al matí (si taco el pijama no em sap greu...). Per ara estic molt contenta, no em pica la panxa i me la noto prou hidratada. I l'oli, per ser oli, trobo que s'absorveix bé sense empastifar-me tota i no fa cap olor.

3. Notar el bebé: la setmana passada en el moment de relaxació després de ioga al vespre i tombada boca amunt vaig notar com si dues crispetes explotessin dins del meu baix ventre... no sé perquè em vaig emocionar perquè ràpidament ho vaig identificar amb el nen... però no he tornat a sentir res similiar i començo a pensar que eren els budells... jeje no sé, tinc moltes ganes de notar-lo de debó i tenir clar que és ell!

4. Vacuna grip: jo me la vaig posar i cap inconvenient, només el braç una mica adolorit els següents dos dies, però és un mal suuuper menor en comparació en agafar la grip en ple embaràs...

5. On parirem: buah... ens ha passat una cosa... i és que resulta que el gine que vaig triar expressament fa 2 anys (abans d començar a buscar i tot) pel tema embaràs ha mort d'un ictus... de fet la eco de la setmana 12 ja me la va fer una "suplent"... i a sobre, aquesta suplent està super embarassada (de fet, penso que la eco de dimecres serà la darrera que ens farà perquè crec que en un mes estarà parint...). Total, que si bé al començament havíem de parir a la Sagrada Familia amb el doctor Muñoz-Ramos, al final ho farem Can Ruti. La setmana passada vam tenir la primera visita amb la llevadora per obrir el carnet a la Seguretat Social i vam sortir super contents... així que ara farem el seguiment per la SS per poder parir allà.

6. Llibres: al final em vaig comprar "Maternidad a flor de piel" de la Míriam Tirado. Es llegeix super fàcil i per ara m'està agradant força. Fa un repàs mínimament ràpid a totes les etapes de la maternitat (desde la cerca fins als primers anys de criança) i trobo que, almenys per primerenques, està bé.

No sé si em deixo algún tema o algo, a veure si no tardo tant en treure el cap per aquí i així actualitzo més facilment!

Per cert, he llegit això que dieu de la Flop i m'ha sabut molt de greu, pobreta... passaré per allà per donar-li ànims, quina patacada... :ufs:

Ens anem llegint!! Cuideu-vos i que us cuidin molt!!!!! :-()-)
<a href="https://lilypie.com/"><img src="https://lbff.lilypie.com/a8KBp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Breastfeeding tickers" /></a>
Avatar de l’usuari
umi
:: puça
:: puça
Entrades: 16
Membre des de: dv. feb. 15, 2013 2:27 pm

Re: *** Marones d'Abril 2019 ***

EntradaAutor: umi » dc. nov. 21, 2018 10:27 am

Bon dia noies!
Perdoneu la desconexió del fórum...necessitava uns dies de kit kat, però ara ja torno a ser aquí :p-)

Avui hem fet la morfològica i tot està perfecte, ens han confirmat que és un nen :cnen: o sigui q la feina serà ara trobar-li un nom :-D

Farà una setmana em va sortir tot un eccema a la panxa i als pits...em van donar talquistina i unes pastilles q no m'he pres per la picor, però el q millor m'ha anat ha sigut oli de rosa de mosqueta...em van demanar analitica per parvovirus i citomegalovirus i em vaig cagar una mica, però cal dir que quan passo nervis sempre em surten eccemes així que jo ho vaig relacionar amb els nervis i l'estrés, tot i q el mal moment no me'l treu ningú

Ja estem quasi totes a punt de passar l'equador de l'embaràs, no m'ho puc ni creure ... lo llargs q se'm feien els dies al principi, ara si q toca disfrutar!

Que bè Apolonia que ja puguis deixar el cariban!!
Crec que demà tenen la morfològica la Tartufina i la Blaucel!!! Ànims noies!
I per la resta un petonàs enorme!
virolai
:: zebra
:: zebra
Entrades: 1592
Membre des de: dt. març 22, 2011 7:49 pm

Re: *** Marones d'Abril 2019 ***

EntradaAutor: virolai » dc. nov. 21, 2018 1:15 pm

Hola, noies, com esteu?

Que bé anar ja tenint morfològiques al sac! Jo faig avui les 20 setmanes, però encara m'he d'esperar 10 dies a l'eco.

Vaig veure que parlàveu de sostenidors de lactància. Jo per al primer embaràs me'n vaig comprar un parell de women's secret que no eren res de l'altre món, eren de cotó i es van esllenegar molt, però crec que els vaig fer servir durant tota la primera lactància (he donat el pit als dos nens dos anys i 2-3 mesos a cadascun). Per al segon em vaig comprar un parell de sostenidors molt més cars, de merceria i sintètics, perquè tot i que la meva pell no vol gaire sintètic, la veritat és que no es donen tant com els de cotó, i m'han donat un resultat fantàstic, encara els porto ara tot i que ja estan a les últimes. Jo no tinc gaire pit de normal, una 85-90, i en tinc uns de cotó comprats amb el segon fill i que de seguida es van donar que no els faig servir i vaig veure ahir que són una talla 100!! No recordava que hagués pujat tant de talla, però ara ja torno a estar rondant la 100. Me'n vull comprar uns de nous senzills però sintètics, ara que sé el resultat que em donen uns i altres, i sense cércol, que em molesta i se'm clava, i tot i que per internet n'he vist uns quants que tenen bona pinta, si no me'ls emprovo no me'n refio, així que hauré de fer una incursió a les merceries. Parlàveu de la marca Selene, què tal és? Em sona molt… Jo diria que els que tinc que m'han anat tan bé són Gisela.
virolai
:: zebra
:: zebra
Entrades: 1592
Membre des de: dt. març 22, 2011 7:49 pm

Re: *** Marones d'Abril 2019 ***

EntradaAutor: virolai » dv. nov. 30, 2018 10:03 am

Bon dia, noies, està aturadot, això… Potser parleu pel whap?

Jo tenia avui l'eco de les 20 setmanes però quan hem anat a l'hospital ens han dit que tots els gines estan de vaga, que dilluns em trucaran per tornar a concertar-la… i estaré de gairebé 22 setmanes! En fi, tot sigui per bé. Igualment dimarts tinc hora a Alt risc, així que si dilluns mateix no em citen pot ser que dimarts me la facin aprofitant la visita.

Com esteu vosaltres?

La Blaucel també va tenir males notícies, ho vaig veure al fil de Quan les coses no van bé. Em sap molt greu! Hi ha casos especialment durs, quan ja vénen de males experiències…
Avatar de l’usuari
petit_somni
:: peixet
:: peixet
Entrades: 273
Membre des de: dj. abr. 14, 2016 12:25 pm

Re: *** Marones d'Abril 2019 ***

EntradaAutor: petit_somni » ds. des. 01, 2018 7:10 am

Bon dia,
Virolai doncs haviam que et diuen dilluns perque l’hauran de reprogramar per aquesta setmana i sino dimarts a alt risc potser aprofiten. Ja heu començat a pensar noms per la petita? Que tal els germans?
Com deies fa uns dies selene te un mes sintetic i un altre mes de coto (que es el meu perque em van fer picors els sintetics al inici) qualitat preu estan molt be, jo els compro a merceria de barri.

Com be dius hi ha casos especialment durs...

Umi que tal els picors?

Apolonia i tu la geniva i l’implant? Etapa nauseas superada? Comtinues amb l’acupuntura era oi?

Eveve m’han parlat molt be de la combinacio nivea pot blau i oli crec que quan acabi la meva (si l’acabo perque no em la poso....) passare aquesta alternativa.
Tinc el llibre de la Miriam pero no he començat quim desastre haviam si m’hi poso!
Ah i tema on parir jo tambe tinc un embolic que espero solventar aviat perque de les dies opcions tenen coses que m’agraden i que no.... el problema esque no tenir la decisio presa m’angoixa.

Nosaltres estem be! Ens mudem el mes de gener i estem inmersos en aquest projecte penso que amb aquest segon embaras per tot plegat no lo faig tan cas i em sap greu pero vaig ko...
Com comentava mes amunt tinc un dilema sobre on parir... al nen el vaig tenir al hgc i va anar molt be (amb les seves cosetes pero molt contents) ara estic entre repetir o anar al hospital de granollers i en aquestes em trobo amb ganes de prendre una decisio per estar mes tranquila.
Aquest pont vull aprofitar per mirar que necesitarem pel petit/a tenim forces coses del nen pero hi ha algun cosa que no vam comprar i potser ara ens es util.

Anem parlant noies!
Avatar de l’usuari
umi
:: puça
:: puça
Entrades: 16
Membre des de: dv. feb. 15, 2013 2:27 pm

Re: *** Marones d'Abril 2019 ***

EntradaAutor: umi » ds. des. 01, 2018 10:33 am

Bon dia noies!
Ostres Virolai quina murga això de q et canviin la data, sobretot pq ja es passen prous nervis esperant que arribi el dia...a veure si a alt risc te la poden fer! >.-<:
petit somni jo aniré al hospital de granollers, tot i q he escoltat de tot... les amigues més properes no tenen queixes...tot i que això és tenir sort però penso que a tots els centres...així que si us decidiu per Granollers potser coincidim! :p-)

Des de que em poso la crema de nivea de pot blau els picors han millorat, així com la hidratació de la pell, serà la q em posaré a partir d'ara.
Nosaltres de tema noms també estem en stand-by, de nena els tenia super clars però de nen no...així que ara toca pensar-hi :cnen: però no m'estreso que encara queda temps

Bueno, doncs molt cap de setmana a totes!! :love:
virolai
:: zebra
:: zebra
Entrades: 1592
Membre des de: dt. març 22, 2011 7:49 pm

Re: *** Marones d'Abril 2019 ***

EntradaAutor: virolai » dl. des. 03, 2018 9:18 am

Bon dia, noies,

Doncs pel que fa a la meva eco, encara pitjor! Dissabte vaig rebre un sms que me la reprograma per a l'11 de desembre, que estaré gairebé de 23 setmanes!! I la visita d'alt risc també per al mateix dia, quan era una visita que no estava afectada per la vaga! Així que ni tan sols tinc l'oportunitat que me la facin aprofitant la visita. Acabo de trucar a l'hospital i m'han dit que les dates estan bloquejades pels metges i ells no les poden canviar, que li passen una nota al metge i ja em trucaran, però no hi confio gens… A sobre aquesta setmana amb el pont encara hi ha menys dies hàbils per a visites…

En fi, ja m'he fet la idea que fins la setmana que ve, res, però em sembla exagerat anar tan enllà, i que a sobre et convoquin amb un sms, que no tens dret de rèplica.

Pel que fa a altres temes, els germanets estan il·lusionats i parlen sovint de la nena, sobretot el gran. L'altre dia va poder notar com es movia posant la mà sobre la panxa! Va tenir el privilegi de ser el primer després de mi que la nota. El pare també ho va provar després i també va tenir sort.
De noms en tenim dos que estan en primera fila, però fins que l'eco no estigui feta no en decidirem cap.

Jo de picors vaig bé, a mi la pell sempre em millora amb els embarassos, i amb l'oli d'ametlles la mantinc hidratada i no em tiba gens. El que em torna a passar és que si em desperto a la nit perquè els nens em criden o per anar al lavabo després em desvetllo i m'estic una o dues hores desperta fent voltes al llit. A més, segons com em bellugo estant estirada tinc unes punxades a la matriu que penso que són els lligaments, i he de tornar a la posició anterior i girar-me a poc a poc fins que em passa el mal.

Les nàusees les heu deixat enrere totes? Va, aviam si és veritat que el segon trimestre és el millor! >.-<:
silvia077
:: papallona
:: papallona
Entrades: 113
Membre des de: dl. juny 26, 2017 12:41 pm

Re: *** Marones d'Abril 2019 ***

EntradaAutor: silvia077 » dl. des. 03, 2018 11:23 am

Hola marones!!
Com aneu?? Jo ja 21 setmanes casi 22,la morfo perfecta i la nena al final es fira Edurne :b-)))
Les nauses han baixat una mica,però tinc de menjar poquet i repartir els menjars perquè si no acabo "desmenjant".
Jo fa temps que vaig amb pantalons premama del kiabi i h&m de jerseis són normals un pèl amples i apa...
I posant-me molta crema que també s'en resecaba la pell.
Una abraçada molt forta a totes.
Octubre 2017 1º Fiv San Pau transfer un ovul Beta - :ufs:
Febrer 2108 2º Fiv San Pau ens quedem a la punció no obtenim cap ovul viable per a transfer...un bon pal
Abril 2018 anem a per ovo a Dexeus ens decidim i tenim transfer el 20 de juliol amb resultat :ok: :-())
Portem una nena que neixerà a l´Abril del 2019 </;-)
Apolonia
:: cèrvol
:: cèrvol
Entrades: 529
Membre des de: dj. des. 04, 2014 10:28 am

Re: *** Marones d'Abril 2019 ***

EntradaAutor: Apolonia » dl. des. 03, 2018 3:55 pm

Hola noies,
Volia escriure des del Pc, però l final ho faig des del telf aprofitant que estic a la sala d’espera de la llevadora i que porta retard.

En primer lloc volia dedicar un pensament i record per la Flop i la Blaucel, que tant injustament han hagut d’abandonar aquest post. Estic molt trista per elles!!!!!

Dit això, jo vaig bé!
Faré un modo-Ego però comentant aspectes q heu comentat...
Eco morfològica tot bé, el bb ja pesa quasi mig kilo.
Vaig anar x fi a visitar-me a l’Hospital del Mar, i super bé. Em va agradar molt la gine.
Noto molt al bb!! Es mou molt i és una sensació molt simpàtica, tendre i divertida!!! No el noto posant la mà com diu la Virolai.. només internament.
Fa unes 2 setmanes que he deixat el Cariban, però encara fa 3 dies vaig tenir una recaiguda , mareig i vòmits inclosos. Com la Sílvia, vigilo una mica perquè després de dinar encara el menjar se’m posa així- aixà..!

Em trobo bé però tinc dolorets com de regla sovint.... una mica de ronyons...també molt restrenyiment i insomni. Com la Virolai, em desperto a mitjanit i estic 1-2 hores ben desperta...!
M’he preguntat pel tema de les genives... doncs demà passat m’han de treure un implant que està afectat. Em fa molt poca gràcia tot plegat, a sobre haig de repetir antibiòtic.

Tmb porto pantalons d H i M, però la goma aquella m’apreta molt!! Me la posi amunt o avall... demà aniré a una cosidora i que em tregui totes les gomes!!
Al Kiabi hi ha un mono negre amb un caladet a la part de dalt (màniga curta), que és molt resultón; me’l poso quan he anat al teatre o algún concert. (I crec q valia només 20 eurets). Si sabeu de més llocs on venguin monos d’embarassada aviseu!! :)

Miraré els sostens que dieu de merceria... els del Kiabi q em vaig comprar ja m’apreten!!

Una abraçada i paciència Virolai amb aquesta eco q no arriba. Tot anirà bé!!
Ànims a tothom i ens anem llegint.

Torna a “Per mesos”

Qui està connectat

Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 2 visitants

Membre de l'AMIC Control OJD Nielsen Hosting i Dominis.cat a CAT1.NET

Actualitat ::