"TROBADORES I EX-TROBADORES!!"

comparteix les teves il·lusions de ser mare.
Avatar de l’usuari
Coaner
:: tortuga
:: tortuga
Entrades: 309
Membre des de: dj. gen. 04, 2018 5:07 am

Re: "TROBADORES I EX-TROBADORES!!"

EntradaAutor: Coaner » dl. nov. 19, 2018 6:51 pm

Boniquesss!!!!

Estic suuuuuuuuuuuuuuper feliç!!!! :love: :love:
Nata Aquest mati treballava fora, us he escrit super emocionada amb el mòbil ... al veure el mail amb la teva primera resposta, ja pensava en enviar-te una carona d'aquestes :love: Però no he pogut obrir, he estat tot el mati treballant com he pogut amb la llagrimeta als ulls. De les teves paraules... que m'encantes!!!! Infinites gràciess!!!
Arigalma Qui ens ho havia de dir un parell de mesos abans.... tu pensant en anar a RA i jo a punt de començar les ia... que seguiriem juntes. :love: I mira... que moltíssimes vegades he pensat... t'engegarà! :oset: Ara doncs hauràs de ser tu qui m'ensenyis moltes coses... perquè no tinc n'hi idea de per on començar. :()()::::
RedBerry Em sento hiper afortunada de ser aquest positiu esperat... és ben bé que els somnis si els persegueixes s'acaben fent realitat. I afortunada de compartir Juliol!!!! ;) Quines panxus que passejarem a la primavera.... jejejeje :-()) :-())
Airuni Em peeeeeeetaaaaaaat el Sóc Petit amb taaaaaaaants positiussss!!!! Si no fos perquè diumenge em trobava taaan rara, amb tants ara siiii simptomes... ja em veia a fiv. I mira.... :b-))) Tenim post de mamis ja???
Nostreta Enhorabona bonica!!!! Ben merescut aquest positiu també!!! I tan!!! :love: Mentre escric vaig pensant.... es que em totes! Amb totes vosaltres em compartit taaaants dies, tants sentiments.
Eveve Gràciesss!!! I molta força!!! Ja veuràs com aquesta eco anirà bé!!! Ens anem llegint.

Ego CB Embarassada de 3 set. :-()) :-())
Em seeeeeeeeeeeeeentoooooooo suuuuuuuuuuuuuuuuuuupeeeeeeeeeeeeeer afortunadaaaaaaaa !!! De compartir cada moment, cada instant, cada sentiment, paraula, etc... amb vosaltres!!!! : lasito :
>.-<: >.-<: >.-<: >.-<: >.-<: >.-<: >.-<: >.-<:

Abraçades virtualssss!!!
Imatge
Imatge
Mminil
:: papallona
:: papallona
Entrades: 125
Membre des de: dg. des. 03, 2017 9:10 pm

Re: "TROBADORES I EX-TROBADORES!!"

EntradaAutor: Mminil » dl. nov. 19, 2018 6:52 pm

Entro un moment des del mòbil per saber de la Nostreta.... i m'he quedat...SENSE PARAULES!!!!!!! Amb llàgrimes als ulls, m'he emocionat tant, tant, tant...... Li dic al Minilo, còrre portem el portàtil que aquest mes és impresionant!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

COANER, MOLTISSIMES FELICITATS I ENHORABONES PER AQUESTA VIDA TANT ESPERADA!!!!!! :-()) :-()) :-())

Debeu estar... uffff, tant feliços, tant contents... tant boca-badats!!! Ho heu aconseguit!!!!!!!!!!!!! M'analegro moltissim!!!!!!!!!!!!! >.-<: >.-<: >.-<:

Quin mes de novembre, increible!!!! Tant feliç estic noies per totes i cadascuna de vosaltres!!! Quin Nadal més especial, i quin 2019 tant feliç ens espera!!!!!!!!!!!! Ha costat, però ara, ja està aqui!!!!!!!!!!!

ARIGALMA; No sabia això de la malla. Ara a gaudir d'aquestes setmanes i d'aquesta gran felicitat.

NOSTRETA:
T'he felicitat per l'altre post, però no m'en puc estar de tornar-ho a cridar:
:-()) MOLTISSIMES FELICITATS BONICA!!! :-())

EVEVE: En res comences a notar al bebè!! I a la eco fliparàs de com es belluga!!!

EGO: Avui hem tingut la eco morfològica, i tot està perfecte!!!!!!!!! ÉS UN NEN!!!!!!!!!!!! :cnen: :cnen: Un germanet pel nostre príncep!!!

Boniques, una súper abraçada !!!!!!!!!!
:-()-) :-()-) :-()-) :-()-)
Avatar de l’usuari
Coaner
:: tortuga
:: tortuga
Entrades: 309
Membre des de: dj. gen. 04, 2018 5:07 am

Re: "TROBADORES I EX-TROBADORES!!"

EntradaAutor: Coaner » dl. nov. 19, 2018 8:19 pm

Mmnil.... gràcieeeees preciosa! :love:
I benvinguuuut cigronet! :cnen: :-)(-:
>.-<: >.-<:
Imatge
Imatge
Avatar de l’usuari
nostreta
:: granota
:: granota
Entrades: 231
Membre des de: dj. maig 02, 2013 3:52 pm

Re: "TROBADORES I EX-TROBADORES!!"

EntradaAutor: nostreta » dl. nov. 19, 2018 8:40 pm

Mmnil enhorabona guapa per aquest :cnen:!! Teniu nom ja??
Imatge

Imatge
rosae7
:: granota
:: granota
Entrades: 236
Membre des de: dc. abr. 27, 2016 2:57 pm

Re: "TROBADORES I EX-TROBADORES!!"

EntradaAutor: rosae7 » dt. nov. 20, 2018 10:06 am

Ostres Coaner, no saps la emoció al llegir les paraules més esperades!! Mooooltes felicitats, mereixies tant aconseguir-ho i sentir-te com segur estàs ara, i no estàs somiant, és real mami!! Amb el teu permís t canto la panxu també a trobadores, ja et vaig dir que ho seguies sent i ho has trobat. Una abraçada ben forta.
Quin post de mamis de juliol més guay fareu!! Irradieu tanta felicitat i tanta positivitat. Us aniré llegint a totes!
Nata32
:: rateta
:: rateta
Entrades: 184
Membre des de: dc. feb. 28, 2018 1:20 pm

Re: "TROBADORES I EX-TROBADORES!!"

EntradaAutor: Nata32 » dt. nov. 20, 2018 2:20 pm

Holaaaaaaaaaa Preciosessssssssss :-()-)

Aiiiiiiii.. quantes emocions...quantes alegries... encara ho estic assimilant tot... :love:

Però sobretot, no deixo de pensar, en quina tribu més maca hem fet entre totes :love: M'encanta que tinguem aquest post per seguir compartint experiències, amb les que tenim panxu, i també amb les que seguiu cercant...Sou totes Marevelloses!!!!!! :-()-)

Rosae M'alegro de que ja tingueu un tractament, com a mínim ara teniu un camí a seguir. Estic segura que bén aviat tu també aconseguiràs l'objectiu, ja ho veuràs!!!! Però sobretot, molta calma i relax.... :-o00m Al final del camí hi ha la llum.... :***:

Mminil M'alegro moltissim que hagi anat tant bé la eco morofològica >.-<: >.-<: >.-<: Ja teniu nom o noms pensats ¿? :cnen: A veure si em dónes alguna idea... jejejejeje

Coaner Crec que vas ser tu que em vas donar la idea de les samarrete per a donar la notícia i em va sembla bona idea però la veritat que ja havíem pensat com fer-ho. Al final hem decidit que simplement imprimirem la foto de la eco i hi pintarem una "onomatopeia" (i ho poso entre cometes perquè ara no recordo com es diu bén bé). Però la idea és posar-hi com si el nen/a parlés i digués "Hola, sóc el vostre germanet/a" :b-))) és una mica soso oi ¿? Jo ja li he dit al Nato però diu que no, que així està bé.

Per cert, tal i com us vaig comentar, també hem fet una llista de possibles noms de nen i de nena que tenim pensats per ensenyar-ho a les germates i que opinin també, us deixo la llista per si a alguna li serveix com a inspiració. A mi la veritat que ara mateix no n'hi ha cap que digui: "AQUEST!!!..." Trobo molt complicat això de escollir un nom per tota la vida.... jejejejeeje

NEN:

MARIO
DAN
NEL
AXEL
AIDAN
NOAH

NENA:

VALENTINA
NOA
GALA
GABRIELA
MIA
DÀLIA

La veritat és que la idea que des de un principi vam tenir és posar-hi "Mario" si era un nen com el seu avi o "Valentina" si era nena perquè el seu alre avi es diu Valentí. I potser és la idea que més m'agrada. Ja ho diuen que el primer pensament és el bo... :ok: Axí que ja veurem.. encara falta mooooolt.... :content:

Espero no fer com els meus pares per això, que em van posar el nom pràcticament mentre neixia...
Avatar de l’usuari
nostreta
:: granota
:: granota
Entrades: 231
Membre des de: dj. maig 02, 2013 3:52 pm

Re: "TROBADORES I EX-TROBADORES!!"

EntradaAutor: nostreta » dt. nov. 20, 2018 2:38 pm

Nata, quins noms més bonics! A veure si les germanetes trien els mateixos que vosaltres... Si en trien uns altres com arribareu a concens?? I ara ens has deixat amb l intriga de com et dius tuu jejeje
Imatge

Imatge
Nata32
:: rateta
:: rateta
Entrades: 184
Membre des de: dc. feb. 28, 2018 1:20 pm

Re: "TROBADORES I EX-TROBADORES!!"

EntradaAutor: Nata32 » dt. nov. 20, 2018 2:42 pm

Nostreta Ara el que diré sonarà molt malament eh però a veure si m'enteneu.... En realitat no hi haurà un concens... El nom el triarem el pare i jo... jejejeje Però la idea és "fer veure" que elles d'alguna forma també hi participen donant la seva opinió i també fent propostes de noms...M'entens que vull dir ¿? Que al final la decisió final serà nostra... :content:

Em dic com el meu "nick": Natàlia (però molts/es em diuen Nata)

Per cert, crec que érem de la mateixa ciutat, si amb totes les pistes que he donat, per casualitat saps qui sóc... Mutis i a la gàbia eh... jejejejeeje
Arigalma
:: tigre
:: tigre
Entrades: 701
Membre des de: dj. ago. 29, 2013 3:26 pm

Re: "TROBADORES I EX-TROBADORES!!"

EntradaAutor: Arigalma » dt. nov. 20, 2018 4:22 pm

Hola wapes

Nata molts xulos els noms!! Nos el nom de l'Aran el vam decidir a la setmana 30 i pico... :content: :content: No ens decidiem, el nom de nena el teniem claríssim (Aina) i quan ens van dir que era nen a la setmana 20 va ser com "Nen?? com?? No ens haviem plantejat mai la possibilitat de nen!! jajajajaja" O sigui que si tot va bé espero que sigui nena pk com torni a sortir nen... dilema amb el nom un altra vegada :r)

Rosae, que sàpigues que et trobaré molt a faltar a l'altra banda... com t'he dit moltes vegades tenim moltes històries paral.leles tu i jo!! PE`ro estic convençudíssima que ho aconseguiras! :ok:

Coaner com va? ja ho tens assimilat? >.-<: >.-<:

Noies em ratllo una mica, no tic quasi símptomes... no em noto embarassada... i em ratllo, i fins dimars que ve no tinc visita!!! :-o00m :-o00m

Us he de deixar que tenim reunió al cole.
Després segueixo.
Imatge

Imatge
Avatar de l’usuari
nostreta
:: granota
:: granota
Entrades: 231
Membre des de: dj. maig 02, 2013 3:52 pm

Re: "TROBADORES I EX-TROBADORES!!"

EntradaAutor: nostreta » dt. nov. 20, 2018 5:27 pm

Arigalma, segur que està tot bé... No tots els embarassos son super sintomátics. Quan tens eco??

Nata, em sembla bé que no hi hagi consens, un nom és per tota la vida... Si el poses a disgust malament! Per cert, jo també em dic Natàlia :b-)))
Imatge

Imatge
Arigalma
:: tigre
:: tigre
Entrades: 701
Membre des de: dj. ago. 29, 2013 3:26 pm

Re: "TROBADORES I EX-TROBADORES!!"

EntradaAutor: Arigalma » dt. nov. 20, 2018 6:02 pm

Hola

Nostreta, el dimarts que ve, dia 27/11 (ja de 7 setmanes)

NAta, jo crec que feu bé de no deixar "triar" jajajaja, o almenys no tan lliurement, sino acotant als noms que su agradin a vosaltres. NOsaltres crec que també ho fariem així, rotllo, entre 2 opcions com a molt.

Mminil enhorabona pel :cnen:

Coaner, en serio pensaves que t'engegaria? jajajaja, k va dona, al contrari, sempre m'ha anat bé llegir-te!! I seras una maravellosa companya de mes!! :***: :***:
I tens tota la raó, fa poc, jo pensant ja en la in vitro, tu començant amb les IA i mira com hem acabat!! :-()) :-()) Com poden canviar les coses en poc temps oi!!??

Eveve demà eco oi? Ja diras!!

No sé si em diexo algo! Sorry!
Imatge

Imatge
Mminil
:: papallona
:: papallona
Entrades: 125
Membre des de: dg. des. 03, 2017 9:10 pm

Re: "TROBADORES I EX-TROBADORES!!"

EntradaAutor: Mminil » dt. nov. 20, 2018 6:48 pm

Boniques!!!!!!

El fòrum està que treu fum!!!!! >.-<: >.-<:

NATA: Són uns noms molt bonics!! I entenc perfectament lo del consens!!! Jajajajja

ARIGALMA: Tranquila amb això dels simptomes :-o00m Primer perquè es comencen a notar a partir de les 6 setmanes, i perquè hi han embarassos amb pocs O cap símptoma. Jo sòc un exemple! Estarem pendents d'aquesta eco, i ja veuràs que maco serà el teu saquet!

Tema noms..... En part si era nena, trobo que era més fàcil!! Jajajaja Al tenir un segon nen, no en tenim cap clar. Ens agrada Eloi, Quim i Einar, però no estem convençuts!! Aishhh, s'accepten suggerències!!!!

Noies, m'encanta aquest grup!!!!

Una súper abraçada!!
Avatar de l’usuari
Coaner
:: tortuga
:: tortuga
Entrades: 309
Membre des de: dj. gen. 04, 2018 5:07 am

Re: "TROBADORES I EX-TROBADORES!!"

EntradaAutor: Coaner » dc. nov. 21, 2018 5:59 am

Bon diaaaa boniquesss!!!!

Eeeeeeeppppp.... tenim el fòrum a tope!!! >.-<: >.-<:

Rosae Gràciess bonica!!! Pensava entrar a Trobadores de Tardor, ho faré! Però he estat una miqueta... mira que encara no sé massa bé on sóc! :oset: :oset: Amb el tractament fareu camí, relaxeu-vos i veuràs com en res aconseguiu l'objectiu!! T'aniré seguint tan com pugui a cercadores. Una abraçadaaa...
Nata Eeeeeppp... t'he llegit en plan lleona.... jejejejeje Em refereixo al tema noms... i encara no he vist clar d'on a començat la conversa... Jo tampoc em dic pas Coaner, el nom m'encanta i vaig imaginar que com n'hi han tan poquets em costaria poc que m'el agafes al registrar-me. Ara bé, escric molt còmode de manera anònima, i personalment em fa més por qui llegeix a l'ombra que entre nosaltres... són temes molt personals. Respecte a els noms m'agraden molt!!! Nosaltres som de noms molt més tradicionals... si és nena ja fa mooooolt de temps que tenim claríssim Maria (també per les àvies dels dos) a mi m'agrada molt Mariona, però a ell no... :( si és nen... ens costarà posar-nos d'acord. A mi m'agrada Martí, Aniol i Guim... i a ell no. :( Trobo perfecte que no hi hagi conscens. És una decisió mooolt important i molt vostre.
I el tema de la eco..... m'has deixat al·lucinada.... jejejeje nosaltres fa temps que tenim previst fer-ho tal i com has dit tu, però amb els nostres nebots. (Que els estimem amb bogeria) Però vaig pensar que la meva manera era molt sosa i el tema de les samarretes em va semblar més diferent.... jejejejejeje Però nosaltres en principi ho farem amb les ecos! </;-) M'enrotllo moooolt :content: :content:
Mminil A la Nata li comentava els que m'agraden a mi... Martí, Aniol i Guim. Potser algun t'agrada...
Arigalma Siiii dona.... clar que déu estar tot bé!!! Cada embaràs és diferent, i si et trobes tan bé aprofita!!! Jo sempre vaig de valenta per la vida... jejejeje i deia que em trobaria tan bé... i bla, bla, bla... doncs tinc la panxa ben remoguda, i les olors del menjar ufffff.... no puc pas n'hi pensar-hi. Si tinc temps ara m'apunto al Juliol!! :love:

Ja tenim mitja setmaneta :b-)))
A per el dimecres!!!

Petonetsss a totes!!! :-()-) :-()-) :-()-)
Imatge
Imatge
Nata32
:: rateta
:: rateta
Entrades: 184
Membre des de: dc. feb. 28, 2018 1:20 pm

Re: "TROBADORES I EX-TROBADORES!!"

EntradaAutor: Nata32 » dc. nov. 21, 2018 8:21 am

Boooooon Diaaaaaaaaaa a totessssssss :***:

Coaner Sobre el tema de l'anonimat... La veritat que ahir al vespre, després de dir com em deia, vaig estar rumiant i em vaig agobiar una mica... Estic totalment d'acord amb tu en què no és per vosaltres però no sé quanta gent hi ha llegint a la ombra i m'agobia una mica pensar que algú pugui llegir sabent qui sóc perquè com bé dius són temes molt molt mooooolt personals... A vegades m'engresco explicant coses perquè m'hi sento bé amb vosaltres i en tinc ganes i encara us n'explicaria més de personals però després recordo que això no deixa de ser un fòrum obert i públic i s'ha de vigilar... jejejejeje Però bueno... a "lo hecho pecho...". Respecte als noms que has dit, tot i ser tradicionals, esl que ha dit de nena m'encanten... :love: Maria és un nom que m'agrada molt i Mariona era un nom que també tenia a la meva llista; per mi és un nom molt especial a nivell personal, és el nom d'una de les persones més importants que he tingut a la meva vida. Precisament per això vaig pensar en posar Mariona a la nostra filla si era nena per fer-li tribut però després el vaig descartar precisament per no fer-li ombra. En resum... jejejeej que és mooooolt macu!!!!!! Hòstia... jo si que m'enrotllo mare meva.... :content: És començar i ja no paro... :content: El meu home ja m'ho diu que sóc una pesada i que no callo ni quan dormo... jejejejeje

Mminil Crec que a la majoria ens passa que amb el nom de nena és com molt fàcil perquè trobo que sempre n'hi ha de molts que m'agraden però en canvi de nen ho trobo molt complicat...

Arigalma Jo al principi tampoc tenia cap símptoma... Simplement, durant uns dies, sensació que havía de baixar la W en qualsevol moment... tenia molts dolors com de W... Axí que no et preocupis que és bén normal!!!! :ok: Saps què vaig llegir un dia per un dels fòrums de per aquí ¿? Que si et trobes estupendament i no tens masses símptomes és perquè és un nen i si en canvi tens un embaràs molt dolent és perquè és una nena... (ja sé que no és veritat, però fa gràcia imaginar-s'ho...)

Nostreta Quina gràcia que compartim nom!!!!!!! :content: Més que res perquè no n'hi ha masses...

Que tingueu un bon Dimecres Noies!!!!! :-()-)
Avatar de l’usuari
Coaner
:: tortuga
:: tortuga
Entrades: 309
Membre des de: dj. gen. 04, 2018 5:07 am

Re: "TROBADORES I EX-TROBADORES!!"

EntradaAutor: Coaner » dc. nov. 21, 2018 8:36 am

Sincerament és molt típic, però indiscutiblement mentre vingui bé tot em va bé.
Ara, sempre he dit que prefereixo una nena. Tot i que els nens, trobo que són més fàcils (sobretot en edat adolescent)
Estarem al cas amb això que dius... sóc al metge i em trobo fatal. (Però contenta) jajaja és de bojos això... i avui ja veig q he començat el dia pesadeta :content:
Imatge
Imatge
Arigalma
:: tigre
:: tigre
Entrades: 701
Membre des de: dj. ago. 29, 2013 3:26 pm

Re: "TROBADORES I EX-TROBADORES!!"

EntradaAutor: Arigalma » ds. nov. 24, 2018 6:42 pm

Guapes com esteu??????????

Nata dilluns la eco ja?

Jo vaig morta de son per la vida zz:-) zz:-) zz:-)
I dimarts per fi primera eco!! :b-)))

Rosae va sortir positiu el TO? Ara no sé si això era d'aquí o del de trobadores... sorry.

Pepos per totes!
Imatge

Imatge
Avatar de l’usuari
Coaner
:: tortuga
:: tortuga
Entrades: 309
Membre des de: dj. gen. 04, 2018 5:07 am

Re: "TROBADORES I EX-TROBADORES!!"

EntradaAutor: Coaner » dg. nov. 25, 2018 6:28 pm

Holaaaa guapes!!!

Com esteu??

Nata, Rosae....
Lluna de xoco... com estàs??

Totes vaja....
A punt per el dilluns? ;)

Abraçades virualsss!!
Imatge
Imatge
rosae7
:: granota
:: granota
Entrades: 236
Membre des de: dc. abr. 27, 2016 2:57 pm

Re: "TROBADORES I EX-TROBADORES!!"

EntradaAutor: rosae7 » dl. nov. 26, 2018 8:55 am

Hola noies,

Nata quins noms més macos!! Nosaltres per nen mai teníem cap, menos mal que va ser nena, jeje.
Coaner, Arigalma, que poquet queda per les ecos, eh!!
La resta que tal esteu?
Doncs jo els TO no han sortit del tot positius, per la clara d’ou en vaig tenir molt divendres i dissabte al mati, però no es veia molt marcat així que em vaig ratllar i vaig deixar-ho de fer, només vem fer pinxito divendres, estem refredats tots a casa així que tampoc teníem ganes de gresca.
No volia pensar-hi tant i mira... hagués preferit no comprar els to, la veritat...
Avui el maridin va a veure els resultats de l’analítica hormonal, a veure si es veu el motiu de què el seminograma hagués donat mal resultat. Ja us explicaré que li diuen.

Bona setmana noies!!
Arigalma
:: tigre
:: tigre
Entrades: 701
Membre des de: dj. ago. 29, 2013 3:26 pm

Re: "TROBADORES I EX-TROBADORES!!"

EntradaAutor: Arigalma » dc. nov. 28, 2018 2:36 pm

Bona tarda wapíssimes

Nata ja ho heu dit a les nenes??? Com va anar la eco??

Nos vem tenir ahir la primera eco, vam poder sentir el cor!! :love: I pinta que com jo ja sabia, vaig ovular tard per tant a la propera eco si tot segueix bé, segurament em recalcularan la DPP i passarà del 15/07 a 20/07 aprox... tot i que com que no em deixen acabar embaras seguim estant entre el 5 i el 10 de juliol com a dates probables de part (si tot va bé i sense complicacions).

Com esteu la resta????????
Molts pepos! :p-)
Imatge

Imatge
Nata32
:: rateta
:: rateta
Entrades: 184
Membre des de: dc. feb. 28, 2018 1:20 pm

Re: "TROBADORES I EX-TROBADORES!!"

EntradaAutor: Nata32 » dc. nov. 28, 2018 2:50 pm

Holaaaaaaaaaa Guapissimesssssssssss :love:

Sorry, he estat uns quants dies desapareguda.. després us explico... :ok:

Arigalma que bé que per mi hagueu pogut fer la primera eco!!!!! >.-<: És súper emocionant quan sents el cor eh... jo em vaig aguantar la llagrimeta la primera vegada... jejejeejeje

Rosae Que tal han anat les proves del maridiín ¿? en sabeu alguna cosa més dels mals resultats del seminograma ¿? Jo els dos últims mesos de cerca vaig passar del tema de les ovulacions, vaig intentar relaxar-me i mirar de fer pinxitus totes les vegades que podíem, mirant de no desaprofitar cap oportunitat. Ja sé que és molt complicat no pensar-hi, mooooooolt.. a mi em va coincidir amb el mes de vacances i va venir tot una mica rodat, vaig deixar de pensar-hi i vam fer més o menys dia si dia no pinxitu i vam fer diana <:-< Però entenc que cada persona i cada parella és un món i ja sabem que és molt complicat... Molts ànims!!!! :-()-)

Coaner Com et trobes ¿?

I la resta, aneu explicant què tal va tot... :-()-)

Modo Ego: Ja hem donat la notícia... a tot el món mundial... jejejejeje :love: així que han sigut dies molt molt molt intensos i emocinants, quedant amb uns i quedant amb altres, amunti avall.. Tinc el Nato una mica estressat la veritat... :content: Les nenes s'ho van prendre súper bé ;-))) molt millor del què havía imaginat... les grans contentes i emocionades i la peque no es desenganxa de mi, està tota l'estona sobre meu fent-me petons i abraçades, tocant-me la panxa, m'agafa les bosses de la comrpa perquè no carregui pes, etc... un encant la veritat :love: Estic molt molt molt contenta en aquest sentit. És molt emocionant veure les diferents reaccions de la gent, inclús reaccions que no t'esperaves, alguns amb llagrimeta incluÏda... i això m'agrada perquè en aquests moments te n' adones de l'apreci i del carinyu que et tenen les persones que t'envolten i gratifica molt :love: Hem quedat que a la pròxima eco (la que ens diràn el sexe en principi) el dia 14 vindràn les nenes amb nosaltres :p-)

Per altra banda, aquesta setmana no m'estic trobant massa bé :ufs: torno a tenir alguna nàusea i vòmit i tinc molt de dolor a la zona del ronyo a l'esquerre... a mida que avança el dia va a pitjor, així que demà tinc hora al metge a veure què em diuen que és o que pot ser :ufs:

Més coses.... (ho sento eh, al estar desapareguda, toca rotllo rotllo avui.... :content: ) us he intentat anar seguint per el grup de mamis de juliol... i ooooooooooooh.... quina "enveja" (de la sana) que em feu... quin grup més macu i encantador i actiu... Jo el de mamis de Maig ja l'he donat per perdut i per abadonat perquè ningú escriu ni interactua.. és una llàstima... :ufs: Però bé, espero que almenys per aquí em seguiu llegint i aguantant els meus rotllos i compartint les vostres penes i alegries com hem fet fins ara... :-()-)

Torna a “Buscant un embaràs”

Qui està connectat

Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 5 visitants

Membre de l'AMIC Control OJD Nielsen Hosting i Dominis.cat a CAT1.NET

Actualitat ::