Mares de maig de 2019

gener, febrer, març...
Avatar de l’usuari
Arya82
:: poltre
:: poltre
Entrades: 648
Membre des de: dv. set. 21, 2012 4:17 pm

Re: Mares de maig de 2019

EntradaAutor: Arya82 » dv. març 08, 2019 2:44 pm

Hola noies! :--/)

Això torna a estar una mica apagadot, espero que esteu bé!

Lavida, això del percentil és molt relatiu. La meva filla gran no arribava a percentil 10 i al principi em van espantar bastant... i total, és una nena ben sana, simplement una mica baixeta. Però i què, tota la meva família som més aviat baixets i no passa res. O sigui que amb la Laia ja anava mentalitzada per si intentaven espantar-me un altre cop. Però no, la ecògrafa em va dir que amb la meva filla gran ja es va veure que era simplement una cosa de constitució, o sigui que amb sa germana ja no li donen importància. Millor!

D’altra banda, com van les classes d’exercicis per l’embaràs que havies de començar? I les classes prepart? Jo no n’he fet mai!

I la resta com aneu? Ja ho teniu tot? Nosaltres som uns feliços de la vida i només tenim la cadireta del cotxe (que l’anem a buscar aquest cap de setmana). Però aquest cap de setmana m’agradaria deixar preparada la maleta de la Laia per l’hospital... a veure si m’hi poso! Així la deixo al maleter del cotxe i ja no hi he de pensar més.

Una abraçada!
Buscant des del 2011.
24/7/15 - Al 5é tractament, per fi... Beta POSITIVA!!
4/8/15 - (6+0) Sou dos!! I ja sentim com bateguen els vostres cors!
29/11/15 - (22+5) Marxeu. Adéu Aina, Adéu Ona. Us portaré sempre al cor.
24/8/16 - Bioquímic.
26/10/16 - Avortament espontani.
17/2/17 - Beta +++
18/10/17 - Neix la nostra petita.

Imatge
Aolmos
:: puça
:: puça
Entrades: 15
Membre des de: dl. gen. 07, 2019 10:15 pm

Re: Mares de maig de 2019

EntradaAutor: Aolmos » dv. març 08, 2019 3:38 pm

Hola boniques!

Si la veritat és que torna a estar apagadot... L'altre dia us volia escriure però vaig veure que un dels meus, era dels últims i no ho vaig fer-me pesada.

Això del percentil a mi no m'ho han dit a cap visita... Ni veig que surti als informes de les ecos que em fan. Em diuen el pes que té i les mesures del fèmur, crani, etc. i si està correcte amb les setmanes de gestació. Dilluns vaig anar a fer-me una eco i el Teo pesa 1,450kg :-())

Aquesta tarda també comencem les classes pre-part. A veure com van... perquè en tenim moltes ganes! Suposu que al ser "primerencs" tenim tants dubtes, que esperem que aquestes classes ens els resolguin i ens facin sentir una mica més segurs de nosaltres mateixos.

Arya82: Tampoc he començat a preparar la bossa de l'hospital i abans hauria de rentar tota la roba que he de portar, oi? Però estic de 31 setmanes així que no sé si es aviat per a fer-ho o ho hauria d'anar encaminant (el que deia dels dubtes...jajaja). Ahir també em van trucar que la cadireta ja ha arribat. Quina heu comprat vosaltres?

Seria xulo que ens poguessim passar fotos i ensenyar-nos les novetats a les habitacions! jiji Aix... se m'oblidava, demà també tenim sessió de fotos de la panxota >.-<: Em fa molta vergonya, però segur que després agrairé haver-les fet. Com us trobeu?? Va noies animeu-vos a explicar cosetes :ok:

Petons!!
lavida
:: formigueta
:: formigueta
Entrades: 87
Membre des de: ds. nov. 18, 2017 12:02 pm

Re: Mares de maig de 2019

EntradaAutor: lavida » dg. març 10, 2019 10:11 pm

Bon vespre noietes!

Arya, justament dimecres vam anar al gine i ens va dir que el Nil també és més aviat petitó, però que estava tot perfecte. Ja creixerà quan sigui fora, ni sun pare ni jo som "gran" o sigui que suposo que genèticament també es deu notar. Les classes prepart ens agraden molt, tractem diversos temes i som un grup de dues parelles i ens van explicant tant teoria com pràctica pel dia del part. Ja fas la bossa? Jo tenia pensada començar-la a l'abril... vaig molt justa? Si que he començat a rentar robeta, però encara ens falta roba per l'hospital, anem molt frescos nosaltres! Jajaja

Aolmos, com va anar les classes prepart? Us agrada? Jo també vaig començar a fer gimnàs per embaràs i la veritat és que almenys sues una mica i tens la tranquil.litat que està adaptat en aquesta etapa. El vostre Leo creix molt! Ens van dir dimecres que el Nil pesava 1570gr. Si us animeu podriem fer um grup de whats i ens podriem enviar fotos o tenir un contacte més directe...

El temps passa noies, i això de pensar que queden 8 setmanes per les 40 fa una sensació de nervis, il.lusió i ganes de tenir aquest bixitu a braços! Una abraçada i bona setmana!
Imatge
Aolmos
:: puça
:: puça
Entrades: 15
Membre des de: dl. gen. 07, 2019 10:15 pm

Re: Mares de maig de 2019

EntradaAutor: Aolmos » dl. març 11, 2019 11:20 am

Hola!!

Lavida: Doncs les classes prepart van anar molt bé! La veritat és que som bastantes parelles i està bé coneixer gent de la teva ciutat que està en la teva mateixa situació, tot i que potser no tinguem res més a veure. Suposu que una mica com aquí. Ens han dit que cada sessió farem uns 45 minuts inicials d'exercici i técniques de relaxació i desprès passarem als temes més teòrics. La setmana passada ens van parlar dels simptomes més caracteristics d'aquest tercer trimestre i què podem fer per sentir-nos millor si els patim. També ens van explicar el massatge perineal i ens van recomanar uns quants llibres sobre maternitat.

Per cert! El meu nen es dirà Teo, no Leo jajaja Tant el Teo com el Nil están en un pes ideal per tant, no hem de patir ;)
La idea del grup de whats em sembla molt bé.

Per cert... heu començat a rentar roba? Segueixo una noia a instagram que està aproximadament el mateix temps que jo, i diu que ha començat... Així que no sé si posar-m'hi o esperar-me una mica. Què en penseu?

Un petonet a totes!
Aolmos l’ha editat per darrera vegada el dia: dc. març 20, 2019 9:33 am, en total s’ha editat 1 vegada.
Avatar de l’usuari
Arya82
:: poltre
:: poltre
Entrades: 648
Membre des de: dv. set. 21, 2012 4:17 pm

Re: Mares de maig de 2019

EntradaAutor: Arya82 » dl. març 11, 2019 5:42 pm

Hola!!

Sobre la roba per l’hospital jo ja la tinc rentada i organitzada (poso cada conjunt en una bossa transparent d’aquestes de congelar i així a l’hospital és molt més fàcil trobar el que busques). Encara no he acabat i la idea és fer-ho aquest pròxim cap de setmana. Després ja faria la meva. No sé si és d’hora o no perquè jo no he anat mai a classes prepart i bàsicament faig el que em sembla... El que passa és que jo sóc una persona molt ordenada i m’agrada sentir que tinc el “control” de la situació i començar-ho a tenir tot preparat m’ajuda. A més el part de la meva filla va ser molt ràpid i m’emparanoia que aquest ho sigui encara més... o sigui que vull tenir-ho tot llest i que a l’hora de marxar a l’hospital només sigui qüestió d’agafar el raspall de dents i sortir!

Aolmos, sí, tota la robeta, llençols etc s’ha de rentar amb detergent especial (i res de suavitzants ni secadores). Però al ser tot tan petit amb 1 o 2 rentadores ho tens fet. Pel que fa a la cadireta del cotxe nosaltres tenim la Kiss Kipplan perquè teníem molt clar que volíem cadiretes a contramarxa pura.

Lavida, nosaltres també anem molt frescos eh, no creguis... pensa que a hores d’ara encara no sabem com portarem a les dues nenes... pensa que en el nostre cas es portaran 18 mesos i clar, quan estigui jo sola, com ho faig? Doncs encara no ho sabem! Hahaha

Una petó!!
Buscant des del 2011.
24/7/15 - Al 5é tractament, per fi... Beta POSITIVA!!
4/8/15 - (6+0) Sou dos!! I ja sentim com bateguen els vostres cors!
29/11/15 - (22+5) Marxeu. Adéu Aina, Adéu Ona. Us portaré sempre al cor.
24/8/16 - Bioquímic.
26/10/16 - Avortament espontani.
17/2/17 - Beta +++
18/10/17 - Neix la nostra petita.

Imatge
Nata32
:: rateta
:: rateta
Entrades: 184
Membre des de: dc. feb. 28, 2018 1:20 pm

Re: Mares de maig de 2019

EntradaAutor: Nata32 » dc. març 20, 2019 7:19 am

Holaaaaaaaaaaa Guapesssssssssssss :love:

He estat súper desapareguda i desconectada. La veritat que entre la feina, la casa, i preparar totes les coses per la benvinguda del bebè em queda molt poquet temps per mi i trobar un moment per entrar i escriure amb tranquilitat és complicat.... :content:

RodatgeCasting Jo tinc la data prevista de part pel 18 de Maig així que ho veig molt complicat. Si vols escriu al fil de mares de Març o Abril que elles segurament ho tindràn tot molt més avançat :ok:

Anava a personalitzar però crec que és millor comentar una miqueta tots els temes que heu comentat en general:

- Canastilla. Jo ja ho tinc tot preparat. Lo del nen i lo meu >.-<: >.-<: >.-<: Vaig rentar tot lo del nen a mà (una matada, mai més.. jejejeje). També he rentat tota la robeta del moisès. Però en comptes de montar-ho he guardat tot a un calaix perquè tinc por que encara que ho tapi hi caigui pols i total muntar el llitet és un moement :ok: El que em queda de robeta que en tinc bastanta ho posaré a la rentadora. Ho rento tot amb el seu sabó especial, el Norit bebé concretament, i sense suavitzant ni res. He fet com va comentar l'Arya i he posat cada muda de la canastilla en una bosseta petita d'aquestes de entrepans i ha quedat la mar de monu.... :love: Així crec que serà més fàcil. He posat a cada bossa una polaina, un body, la samarreta, un gorret i unes manoples. Em passa com a tu Arya, que m'agrada sentir que puc dominar la situació i que la controlo i com que és la única cosa que puc controlar la volia tenir ja llesta, ja que del part i la resta no podré controlar res... jejejejeje

Aolmos jo ara estic de 31 setmanes, em vaig posar com a barrera la setmana 30 per començar a preparar la robeta i tot. Com que a partir d'ara se suposa que pot passar qualsevol cosa prefereixo estar "preparada".

- Classes prepart: Començo el dia 28 de Març, una mica justet... jejejejeje En un principi hi aniré sola, el maridito no podrà venir perquè ens hem de combinar els horaris amb la feina i amb les seves 3 filles i les logístiques són un pél complicades...

- Whatsap: Si feu grup jo m'hi apunto :ok: Ara que estem més avançades potser si que és pràctic un contacte més directe on poguem comentar i resoldre els dubtes més importants i del dia a dia. Tot i que a mi m'agrada anar deixant història i constància també per aquí.

- Ecografies/Visites: Dijous tinc les dues vacunes, que ara no recordo com es diuen jejejejeje :content: Una és perquè sóc del grup sanguini 0- i l'altra és la que posen a totes. Divendres tinc visita amb la gine, el dia 4 la prova prenatal i a partir d'aquí correteges totes les setmanes.

No sé vosaltres però jo començo a estar cagadissimaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa pel part..... :p-)

lavida Quan et diuen el pes i el tema de les mides ¿? Es que em sorprèn que a mi no m'ho han dit a cap visita, no sé que pesa el nen ni res, mai m'ho ha comentat... Divendres li preguntaré...


Una abraçadaaaaaaaaaaaa per totesssssssss :-()-) :-()-) :-()-)
Anna_2019
Entrades: 3
Membre des de: dv. març 29, 2019 3:15 am

Re: Mares de maig de 2019

EntradaAutor: Anna_2019 » dv. març 29, 2019 3:26 am

Hola a totes!! Jo soc l’Alls (nom de usuaria que tenia abans) pero feia temps que ara no entrava i no m’ha reconegut l’usuari i m’he hagut de fer aquest de nou. Com esteu totes, marones? Veig que algunes ja aneu tenint cosetes preparades....
Jo ahir vaig acabar les classes de prepart i encara que seré mare per segona vegada sempre va be refrescar-ho tot de nou, oi?
Per cert, ens animo a que anem fent un grup de whatsupp i potser fins i tot una quedada personal, ja que crec que ens anirà molt be tenir una “tribu” de mares que estiguin en una situacio similar un cop haguem parit. Que us sembla??
Podriem fer una quedada la setmana que ve o l’altre a Barcelona, a algun espai agradable i aixi ens posem cara i noms als nadons.
Alguna es de Barcelona? Si voleu m’agregueu al vvostre whatsupp i anem fent xarxa i tribu, que ens anirà molt be. Si us sembla be us dono el numero per agregar o m’envieu un mail
Intern. Petoneeeets a vosaltres i les panxetes. Abna
Anna_2019
Entrades: 3
Membre des de: dv. març 29, 2019 3:15 am

Re: Mares de maig de 2019

EntradaAutor: Anna_2019 » dv. març 29, 2019 6:46 am

Hola a totes mamis (soc l’antiga Alls del grup que he hagut de canviar el nom de usuària) Com va el darrer trimestre?

@AOlmos
com van les classeS de prepart? Jo crec que mai estan de mes, per aprendre o per refrescar conceptes. Jo les vaig acabar ahir, i han estat xules, tambe per mentalitzarme i centrarme mes en la maternitat i menys en la feina.
També vam fer la
Sessio de fotos, espero que me les passin aviat... com va anar?

@Arya82 has fet alguna compra més? nosaltres també som força feliços de la vida... tinc mitja cadireta de cotxe pagada -reservada. I poc mes. Em deixen el cotxet, tinc el bressol, aixo si. I estic enllestint l’habitació, armari... la canastilla de l’hospital sempre ho deixo per lo ultim

@LaVida no t’amoinis per lo del percentil, encara falten moltes setmanes i si es una mica petit millor ho tindras en el paart! A mi m’espanta el contrari, que sigui massa gran. Ja veurem la eco de dijous que ve.

AOlmos si m’agregue al grup de whats us passo fotos de com ha quedat l’habitacio. Petoneeets

@Nata32 que bé!! Molt previsora de tenir-ho tot llest :-) jo vaig cap a la setmana 35 i encara res... jeje... Què tal el gine-eco? Noves noticies? Espero que be. Bé, com us deia, si feu grup de whatss agregueu-me , crec que ens anira molt be tenir-lo i fer alguna quedada previa
I despres sobretot quan haguem passat la
Quarentena i tinguem aquell magnifix temps social de compartir amb altres mares en estat similar al
Nostre. El meu telefon us l, he escrit per privat pero si no heu rebut el missatge digueu-me i trobem una altra manera
Una abraçada i bon final de
Setmana.
Anna
Aolmos
:: puça
:: puça
Entrades: 15
Membre des de: dl. gen. 07, 2019 10:15 pm

Re: Mares de maig de 2019

EntradaAutor: Aolmos » dv. març 29, 2019 7:25 am

Hola noies!!

Siiii animem-nos a fer-lo! Ens serà més fàcil parlar que entrar aquí ;) Si voleu, com que estic de baixa i tinc temps, el faig jo.
Passeu-me els vostres telèfons per privat i quan en tingui tres o quatre el començo. Us sembla?

Petons boniques :love:
lavida
:: formigueta
:: formigueta
Entrades: 87
Membre des de: ds. nov. 18, 2017 12:02 pm

Re: Mares de maig de 2019

EntradaAutor: lavida » dl. abr. 01, 2019 11:14 am

Bon dia a totes! :-()-) :-()-) :-()-)

Ja som a l'abril! Qui sap si alguna marona de maig serà d'abril :-()) . Com us trobeu? Com van aquestes panxetes? :cnen: :cnena:

Tema whatsapp em sembla fantàstic, espero haver-te enviat bé el missatge Aolmos :ok: perquè no tinc massa domini dels privats... jeje :-o00m

Anna2019, com va aquesta panxa? Quina era la teva dpp? Les classes prepart van molt bé pel nostre "coco", almenys per mi... per posar nom a les coses i pensar que ho tinc una mica més controlat. Després a l'hora de la veritat serà tot diferent jajaja però almenys l'espera haurà sigut més tranquil·la. Suposo que amb un segon ja vas més sota control i és força diferent, no?

Nata32, bonica, com estàs? Vas rentar-ho tot a mà? Ara em sento malament i tot, jaja jo a la rentadora amb el norti bebé i tot planxat perquè quedi més finet... La canastreta més o menys la tinc feta, però no acabada i això que ja només em queda un mes... m'hi hauré de posar i poder tancar bossa aviat, no sigui que ens enganxi. Com van les prepart, t'agraden? Lo del pes i la mida ens ho han dit a cada eco, a partir de la mesura del femur controlen les mides, aproximades. A veure dimecres hi tornem a anar si ja està més plenet o continua sent menudet.

Arya82, guapa, com vas? Com et trobes? Nosaltres de cadireta hem agafat la roomer I-size dualfix, també volem contramarxa fins que es pugui.


Ego: dimecres tenim visita al gine per fer la visita de les 36 setmanes (això ja comença a ser serio!). Les classes prepart les acabem la setmana que ve, i com ja he dit ens han agradat força. Aquest mes d'abril ja he deixat la gimnàsia que feia... em sento que em pesa la panxa i les rampes a la nit no m'ajuden gaire, tot i amb això faig els exercisis a casa amb la pilota i intento treballar força per reforçar tot el que es pugui. Pel què fa als preparatius, vam omplir el pla de part i tema canastreta pràcticament la tenim tancada, tot i que encara falta alguna coseta... divendres vam anar a buscar el cotxet i mica en mica diria que anem tancant temes, tot i que em sembla que m'he de deixar alguna cosa, no us passa a vosaltres? Va a veure si fem el grup i podem parlar per allà, a mi personalment em va molt millor, ja que el pc l'obro poc i el fòrum des del telèfon no va massa fi...

Petons i abraçades! >.-<:
Imatge
Avatar de l’usuari
Arya82
:: poltre
:: poltre
Entrades: 648
Membre des de: dv. set. 21, 2012 4:17 pm

Re: Mares de maig de 2019

EntradaAutor: Arya82 » dl. abr. 01, 2019 6:30 pm

Holaaaaaa!!Com va?

Nata, veig que a tu i a mi ens agrada tenir les coses “controlades”. Això sí, tu em superes amb això de rentar la roba a mà. Jo aquí no hi arribo!!

Sobre les classes prepart, veig que totes hi aneu! Dec ser l’única que ha parit 2 cops sense haver-hi anat mai hehehe I ara tampoc m’ho he plantejat. Suposo que l’últim part va anar tan bé, que ara vaig confiada... Aix, ja veuràs com es compliqui!

Anna, veig que tu també ets feliç de la vida hehe Nosaltres ja hem avançat més! El dissabte vam comprar un patinet que va amb el cotxet, però que porta un seient amb arnés afegit (poso foto per si teniu curiositat). La meva filla gran encara és petita (17 mesos) i clar, un patinet sol no era suficient i un cotxe de bessons ens hauria durat ben poc. Així que a veure si amb això podem anar tirant (com a mínim els dies que em quedi jo sola amb les dues nenes).

Lavida, nosaltres també ens havíem mirat la cadireta Roomer però al final ens hem quedat amb la Kipplan. Crec que totes dues estan molt bé!

Ja va quedant poquet eh! Jo crec que encara no ho tinc ni assumit que tornaré a ser mare. Veig nadons i ja ni me’n recordo com era. I no fa pas tant! I penso en l’hospital i que aquest cop m’hauré de quedar jo sola en algun moment (tenint ja una filla, no és plan de deixar-la abandonada) i m’entren com pors de no saber-ho fer bé... i el més fort és que no sóc primerenca! Una paranoia tu!

Una abraçada!

001053107F5935_1__640x640.jpg
No teniu els permisos necessaris per veure els fitxers adjunts d’aquesta entrada.
Buscant des del 2011.
24/7/15 - Al 5é tractament, per fi... Beta POSITIVA!!
4/8/15 - (6+0) Sou dos!! I ja sentim com bateguen els vostres cors!
29/11/15 - (22+5) Marxeu. Adéu Aina, Adéu Ona. Us portaré sempre al cor.
24/8/16 - Bioquímic.
26/10/16 - Avortament espontani.
17/2/17 - Beta +++
18/10/17 - Neix la nostra petita.

Imatge
Aolmos
:: puça
:: puça
Entrades: 15
Membre des de: dl. gen. 07, 2019 10:15 pm

Re: Mares de maig de 2019

EntradaAutor: Aolmos » dt. abr. 02, 2019 8:15 am

Bon dia noies,

Ja hem creat el grup de WhatsApp. De moment som només 4, però estaria bé que ens hi anem afegint totes. Les que falteu... si us sembla, feu-me arribar vía privat el vostre telèfon ;)

Un petunarru :***:
Avatar de l’usuari
Arya82
:: poltre
:: poltre
Entrades: 648
Membre des de: dv. set. 21, 2012 4:17 pm

Re: Mares de maig de 2019

EntradaAutor: Arya82 » dt. abr. 02, 2019 5:23 pm

A mi personalment no m’agraden gaire els grups de whatsapp... al final sempre els acabo silenciant pq no m’agrada trobar-me 100 o 200 missatges i la bateria del mòbil mig morta. No sé, m’agobia. Digueu-me rara hehe

Així que si marxeu totes, m’acomiado pq jo no m’hi afegiré. Una abraçada per totes i espero que el que queda d’embaràs vagi molt bé! :-()-)
Buscant des del 2011.
24/7/15 - Al 5é tractament, per fi... Beta POSITIVA!!
4/8/15 - (6+0) Sou dos!! I ja sentim com bateguen els vostres cors!
29/11/15 - (22+5) Marxeu. Adéu Aina, Adéu Ona. Us portaré sempre al cor.
24/8/16 - Bioquímic.
26/10/16 - Avortament espontani.
17/2/17 - Beta +++
18/10/17 - Neix la nostra petita.

Imatge
Annetaanneta
:: puça
:: puça
Entrades: 11
Membre des de: dj. set. 20, 2018 5:14 pm

Re: Mares de maig de 2019

EntradaAutor: Annetaanneta » dc. abr. 10, 2019 7:53 pm

Hola a totes, m’afageixo al grup de whatsap, he estat bastant desconectada també! Ara intento enviar el meu num telf.
Va que ja ens queda menys :--/)

Torna a “Per mesos”

Qui està connectat

Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 7 visitants

Membre de l'AMIC Control OJD Nielsen Hosting i Dominis.cat a CAT1.NET

Actualitat ::