Mares i pares de GENER 2020

gener, febrer, març...
Joyce
:: formigueta
:: formigueta
Entrades: 69
Membre des de: dt. maig 02, 2017 8:57 am

Mares i pares de GENER 2020

EntradaAutor: Joyce » dt. maig 14, 2019 8:05 am

Hola :)

És molt d'hora i sé que encara no sabem com anirà, però enceto el fòrum avui que faig 6 setmanes :) Estic molt contenta. Molt contenta i terriblement marejada. Em trobo fatal. És el meu segon embaràs. El primer va començar igual i va acabar amb un nen preciós que ara té 1 any i mig. D'alguna manera, havia oblidat què era estar embarassada per a mi i per al meu cos i ara torno a estar igual que fa dos anys: nàusees tot el dia, malestar general, falta d'aire, molta fatiga, mal de cames i molta lentitud mental. En fi. Com que ja ho he passat, vaig preparada, però un segon embaràs amb un nen petit no té RES A VEURE amb el primer amb tot el temps per a mi.

Vaig saber que estava embarassada des del minut 1. Ho vaig notar absolutament tot. Ho va confirmar el test 15 o 16 dies més tard. Amb el meu company en començàvem a parlar, de tenir-ne un altre, i ha anat una mica més ràpid del que esperàvem, potser, però endavant! La setmana vinent farem la primera eco i aviam com va tot. Òbviament, tinc por. Em pensava que amb el segon et relaxaves però què va. M'han tornat les mateixes pors que amb el primer: que si anirà bé, que si no tinc símptomes, que si en tinc massa, que si gira, que si tomba. Tot lo normal del primer trimestre, suposo :)

Deixo les dades bàsiques de cadascuna aquí sota:

Joyce
DPP: 7 de gener
Edat mare i pare: 36 (jo) i 31 (ell)
N de fills: 1 que ara té 19 mesos (es portaran 2 anys i 2 mesos)
Hospital: Sant Pau, Barcelona
Sexe i nom: Massa d'hora :)

Ally83
Edad: 36 tots dos
Fills; una nena de juliol del 2018
Dpp: 28/01/2019
Sexe i nom: ......
Hospital part: casi segur maternitat de Barcelona

Mum2b
Edat: Ell en tindrà 37 i jo 34 quan siguem pares (ara els dos 1 any menys)
Fills: només aquest/a en camí
Dpp: 16 gener (segons ens ha rectificat la llevadora, però suposo que anirà canviant)
Sexe i nom:.........
Hospital pel part:...........

colom89
Edat pares: 29 jo, 37 el pare.
Fills: el primer que ve en camí
Dpp: 21 de gener
Lloc del part: sta caterina Salt

Martonagc
DPP: 23 de gener
Edat mare i pare: 36 (jo) i 33 (ell)
N de fills: 1 nen que ara té 3 anys i mig
Hospital: Mútua de Terrassa
Sexe i nom: ens faria gràcia nena però si és nen ens l'estimarem igual jajaja
Joyce l’ha editat per darrera vegada el dia: dc. juny 05, 2019 2:43 pm, en total s’ha editat 2 vegades.
mckenzie
:: puça
:: puça
Entrades: 9
Membre des de: dc. jul. 18, 2018 10:25 am

Re: Mares i pares de GENER 2020

EntradaAutor: mckenzie » dt. maig 14, 2019 9:20 am

Hola!

De tant en tant, entro al SP i xafardejo... I he vist el post de gener de 2020 i m'ha fet gràcia entrar-hi perquè jo tinc una petita també del gener, però d'aquest any! Llegint el teu cas semblava que llegís el començament del meu segon embaràs! Jo també ho sabia des d'abans de la falta (vaig fer el test convençuda que sortiria positiu, i així va ser). També estava marejada toooot el dia (fins ben entrat el segon trimestre no em va passar la sensació d'anar per una carretera de revolts del matí al vespre). També començàvem a parlar d'anar pel segon amb el meu marit i em vaig quedar embarassada al primer intent, jo que pensava que si el primer havia costat uns mesos, el segon, com que ja era més gran, encara costaria més. També tenia un nen petit (de 22 mesos), i sí, un segon embaràs amb un petit voltant per casa no és el mateix que un primer! Res, que m'han fet gràcia els paral·lelismes. Espero que tinguis un molt bon embaràs i una criatura preciosa pel gener!

***
m
Joyce
:: formigueta
:: formigueta
Entrades: 69
Membre des de: dt. maig 02, 2017 8:57 am

Re: Mares i pares de GENER 2020

EntradaAutor: Joyce » dt. maig 14, 2019 9:55 am

Mckenzie, que bo :) No sé si ho fa l'experiència o què, però vaig notar una sèrie de coses des del dia després: un mal com de regla just de seguida, la gana, una mena de fred intern, una punta de febre (dos dies després de tenir relacions), el cansament, la vista (és curiós com una de les primeres coses que noto és que no hi veig tan bé!) i poc a poc van venir les altres coses: el fluxe, la son (badalls a totes hores), algun fàstic, alguna obsessió per alguna cosa de menjar i cada cop més bèstia: les olors, el no poder obrir la nevera, el no poder preparar segons què de menjar, la sensació d'abatiment, el mareig, les distraccions...etc.

El que porto pitjor és trobar-me malament i, després de la feina, anar a buscar el fill a l'escoleta i jugar amb ell al parc tooota la tarda ara que no para quiet. Realment, em costa la vida. Intento fer venir gent per ajudar-me, però encara no ho he dit als avis i haig d'anar muntant-me excuses. Ho direm aquest cap de setmana perquè necessito ajuda. Només vull dormir o estar estirada! La sort és que el fill s'adorm d'hora i fa tota la nit d'una tirada. Així almenys passo bona nit (quan no tinc insomni). En fi: EN TENIA MOLTES GANES PERÒ HAVIA OBLIDAT QUÈ VOLIA DIR.

Si tens consells sobre com 'sobreviure' un embaràs molt simptomàtic amb un caminant, ja ho saps. A mi em fa patir l'esforç d'agafar-lo en braços o els cops que rebo per totes bandes quan 'juguem' al seu joc preferit que és simplement fer el bèstia :)

I merci pels ànims i per enviar-me bona sort.
Northern Lights
:: rateta
:: rateta
Entrades: 184
Membre des de: dv. nov. 09, 2018 8:23 pm

Re: Mares i pares de GENER 2020

EntradaAutor: Northern Lights » dt. maig 14, 2019 6:15 pm

Hola noies, felicitats a totes. Jo estic de 5sg, molt poquet xo ja hem començo a sentir malament.
No pas nauseas sino sensació de calor tot el dia, m he mirat la temperatura i estic a 36.3, normal xo una mica mes alta de la que normalment tinc.
Això és normal??? Us ha passat algo semblant?
Ester8
:: puça
:: puça
Entrades: 9
Membre des de: dt. des. 02, 2014 8:37 pm

Re: Mares i pares de GENER 2020

EntradaAutor: Ester8 » dt. maig 14, 2019 9:13 pm

Hola maquesssss!

Aquí una altra mama de gener 2020! Esperem que tot vagi bé! Per mi també serà el segon fill, de fet ja en tinc una de 4 anys! Es portaran 5 anys justos.

Em trobo estupendament i faig un panxot que no sé pas com amagar-lo! Estic de 6 setmanes, i la setmana vinent tinc primera visita amb la llevadora.

Ens anem trobant per aquí! Molts ànims les que no us trobeu bé! :-o00m
Mum2b
:: puça
:: puça
Entrades: 49
Membre des de: dt. maig 07, 2019 11:18 pm

Re: Mares i pares de GENER 2020

EntradaAutor: Mum2b » dt. maig 14, 2019 9:41 pm

Hola a totes les de gener!

Felicitats a totes!

No sabia gaire si escrirue perquè, el que dieu totes, al estar de tan poquet.. Però esperem que tot vagi be. Segons els meus càlculs tocaria nen o nena mitjans gener. Ara estic de 5 setmanes i 1 o 2 dies.

Per mi és el primer i igualment, dies abans de saber-ho ja vaug notar diferents símptomes. Les olors, mareig, temperatura alta, pits imflats, punxades a la panxa (però no en una zona localitzada, com passa amb la regla, sinó més dispers).

I després s'hi ha afegit la son, insomni, nausees, gasos i panxa imflada i a moments molta gana i d'altres que no et ve de gust res.

I just ahir i avui la cosa encara pitjor...mal a les lumbars (especialment la zona central) i a les caderes. A alguna li ha passat les que no és el primer embaràs? O simplement sabeu algú que li passés tan aviat?

He llegit que provi a posar-me coixí entre les cames, a la zona dels genolls, per dormir. També anar al fisio i aplicar coixí calent a la zona.

Algun consell?

Com que no tinc visita fins d'aquí a dues setmanes... Tampoc sé si cal que vagi al metge per aquest motiu.

Gràcies, boniques! Ens anem llegint i sort a totes!
zz:-) </;-)
Ester8
:: puça
:: puça
Entrades: 9
Membre des de: dt. des. 02, 2014 8:37 pm

Re: Mares i pares de GENER 2020

EntradaAutor: Ester8 » dt. maig 14, 2019 11:28 pm

Holaaaaaa

Jo al primer embaràs ho vaig passar molt malament pel tema desquena... Sobretot a partir dels 6mesos q la panxa ja pesa....

I ara q estic de 6 setmanes lesquena ja em fa mal i tinc la panxa molt grossa.

Consells... Buf... Mirar de caminar una mica i no reposar excessivament, lesterilla per aplicar calor no més de 20 min i jo em cuido anant a fisio i ostepata cada mes...

Molts ànims!!!!!
Joyce
:: formigueta
:: formigueta
Entrades: 69
Membre des de: dt. maig 02, 2017 8:57 am

Re: Mares i pares de GENER 2020

EntradaAutor: Joyce » dc. maig 15, 2019 8:02 am

Que bé que ja som unes quantes! Felicitats a totes :)

Northern Lights: la calor és normal...jo també en tinc. I després, molt fred. Canvis de temperatura constants. Un dels meus primers símptomes és la suor freda i calor i fred. I ja et dic: jo vaig tenir una punta de febre i tot, quan no en tinc mai, absolutament mai.

Ester8: jo també faig molta panxa, és terrible! Sabia que amb el segon es notava abans...però TANT? També és veritat que no paro de jalar, tinc una gana immensa, però la veritat és que dels meus texans, dels que m'anaven bé fa un mes, tots m'apreten de panxa o directament no me'ls puc posar.

Mum2b: Tot, absolutament tot el que dius, jo també ho he passat. Inclosos els mals lumbars i a les caderes. Pensa que tot el teu cos s'està movent. Jo amb el primer embaràs, em vaig eixamplar de caderes, que no n'havia tingut mai gaires...així que tot forma part del teu cos preparant-se, els òrgans apretant-se, l'úter creixent a poc a poc...hi ha MOLT moviment interior i és normal tenir aquests dolors des de ben d'hora. Després desapareixeran i cap al tercer trimestre tornaran amb força quan la panxa pesi (almenys això és el que em va passar a mi). Una altra cosa: jo sempre (des de molt abans del primer fill) dormo amb un coixí entre les cames i durant l'embaràs, encara més. De fet, la millor inversió que vaig fer amb el primer embaràs va ser un coixí de lactància dels bons, que vaig fer servir per dormir durant tot l'embaràs i després per lactància, com a 'hamaqueta' pel meu fill quan era bebe, com a 'sofà' quan era més gran i ara el torno a fer servir per dormir. O sigui que mira't-ho, si vols :)

Jo tinc hora dimarts que ve, que estaré de 7 setmanes.

Una abraçada a totes i anem parlant,

Joyce
Mum2b
:: puça
:: puça
Entrades: 49
Membre des de: dt. maig 07, 2019 11:18 pm

Re: Mares i pares de GENER 2020

EntradaAutor: Mum2b » dc. maig 15, 2019 9:35 am

Ester, sii, jo fisio un cop al mes des d'abans de l'embaràs. Però solia ser per cervicals i ara trobo amb aquest mal de lumbars i caderes que mai havia sentit.

Joyce, algu havia llegit del coixí i he dormit amb un que tinc no molt gruixut entre les cames i.. No m'ha marxat del tot el dolor, però quina diferència.. Ahir a la nit estava fatalal i vam trucar a salut i ens van dir que mirem que no sigui infecció d'orina. M'encaixa més la teoria de moviment i que a les que ja patim d'esquena abans de l'embaràs, aquests dolors ens vinguin abans. Però per si de cas, al vespre aniré al CAP.
M'ha anat bé llegir que no sóc l'única. Ahir em sentia una mica tonteta amb el coixí entre cames, perquè tinc la imatge de les mamis ja amb panxa dormint així. Algun coixí concret, perquè igual el compro hehe

Moooltes gràcies pels comentaris i espero que no sigui infecció, però millor descartar.

Una abraçada a totes!
zz:-) </;-)
Mum2b
:: puça
:: puça
Entrades: 49
Membre des de: dt. maig 07, 2019 11:18 pm

Re: Mares i pares de GENER 2020

EntradaAutor: Mum2b » dc. maig 15, 2019 9:08 pm

Noies! Res de res d'infecció d'orina. Tal qual deies tu Joyce. Buff, em van ben espantar amb lo de l'infecció al 061 i avui m'han mirat orina i res de res. Ja m'estranyava, perquè jo n'he patit i no s'assemblava en res, però per si les mosques.

I pel que fa al que deies tu Ester, és un dels consells que m'han donat, esterilla o similar, que he de poder fer-ho sense patir. Com que el que tinc és coixinet de llavors del Natura, d'aquests de microones, ja no cal patir per l'estona que el portes, ja que es va refredant per si sol.

Així que res, es veu que venen canvis forts. Jo, a diferència del que deies tu Joyce, sempre he fet caderes i tal, però es veu que igualment el cos em canviarà. Telaaaa, sembla increïble estant de tan poquet... Però bé, anar passant aquests primers dies toca, jeje.

Ànims a la resta i gràcies a totes! <:-)
zz:-) </;-)
Northern Lights
:: rateta
:: rateta
Entrades: 184
Membre des de: dv. nov. 09, 2018 8:23 pm

Re: Mares i pares de GENER 2020

EntradaAutor: Northern Lights » dj. maig 16, 2019 9:01 pm

Gràcies Joyce! Em quedo més tranquil la.
Per cert, perdoneu que pregunti tant, xo es que aquest és el segon embaràs i el primer va acabar amb avortament i estic un pel cagada...

És normal tenir dolors de regla? Aixi intermitents i no molt forts, com de pre-regla?

I segon tema, algú s ha notat amb el livido mes pujat? Avui estic de 5sg amb 1 dia i em noto com quan estic ovulant així amb ganas de tema, xd! Pensereu que estic com una cabra!! Xo es que no se si aixo es normal
Ester8
:: puça
:: puça
Entrades: 9
Membre des de: dt. des. 02, 2014 8:37 pm

Re: Mares i pares de GENER 2020

EntradaAutor: Ester8 » dj. maig 16, 2019 10:04 pm

Hola maques!

Jo també vaig estar dormint durant molts mesos amb el coixí de lactància!!! Era un d'aquells que va "a lo llarg" perquè n'hi ha alguns que tenen forma de U i són rígids, no van tant bé per dormir. El que queda allargat el pots posar com vols, ideal. :)

Mum2b m'alegro que no hagi sigut res! Jo ara tb tinc mal de lumbars, i ja he trucat a l'osteopata (em va salvar molt a l'anterior embaràs) hi aniré un cop al mes.

Jo tinc hora el dimecres a la llevadora, estaré de 7+4.

Us recomano que feu un diari de l'embaràs, jo tinc el de la meva primera filla i ara el consulto, i és un gust de llegir-lo :)

Petons a totesssss
Mum2b
:: puça
:: puça
Entrades: 49
Membre des de: dt. maig 07, 2019 11:18 pm

Re: Mares i pares de GENER 2020

EntradaAutor: Mum2b » dj. maig 16, 2019 10:31 pm

Northern, jo més aviat al revés. Zero ganes.. O vaja, algun cop que ganes he estat tan xungui que tal com venia el pensament, marxava jaja. També és que tinc molt insomni, vaig morta i a sobre mal aquí mal allà. Però si que diuen que hi ha moments que més fugoses les embarassadea. Hehe I del dolor preregla crec que normalissiiim. A mi em va passar abans de saber res i ara alguna estona també. No mal però alguna sensació.

Ester, prenc nota del coixí llarg. I lo del diari és bona idea. Al metge ens van dir, 'després li heu de recordar la guerra que va donar ja a la panxa. Llàstima que després s' oblida '. Així que és bona idea. El que igual m' espero a saber que tot va bé en la primera visita. Què guai que ja hi vas en menys d'una setmana! Jo dijous 30, amb unes ganes que arribi...

Petonets a totes!
zz:-) </;-)
Joyce
:: formigueta
:: formigueta
Entrades: 69
Membre des de: dt. maig 02, 2017 8:57 am

Re: Mares i pares de GENER 2020

EntradaAutor: Joyce » dv. maig 17, 2019 8:48 am

Hola noies, he estat desapareguda perquè ahir vaig tenir un ensurt. Em vaig llevar amb pèrdues i vaig córrer cap a urgències. És cert que era sang marró, vella, però em vaig espantar igual perquè amb el primer embaràs no n'havia tingut gens. A Sant Pau em van mirar i tot bé. Sembla que hi ha un petit hematoma, que podria ser la causa. Es veu que és força comú en segons embarassos, on la musculatura de l'úter està més 'matxacada'. Però no té cap perill per l'embrió. Vaig passar molt neguit però em va servir per veure que tot va bé. Em van fer una eco i es veia el cor :) M'han receptat dies de repòs relatiu, així que estic a casa, ahir vaig dormir molt, avui ja treballo, però des del sofà :)

Què més?

Northern, ganes de tema, les justes, però de tant en tant sí. El que passa és que em trobo tan miserablement malament que em passen de cop jeje :) I els dolors de regla, són ben normals, a no ser que vagina més. A mi em fa mal tot i de tant en tant tinc rampes (la gine em va dir que també normal, l'úter que es belluga). Diria que si no va a més,d olor insuportable i molt agut, cap problema.

Mum2be, el meu coixí també era llarg, com diu l'Ester, dels que et pots posar com vulguis per tot el cos. Com que ara el fem servir a la cuna del meu fillet, me n'he comprat un altre. El primer que em vaig comprar és d'una marca que es diu Doomoo. Era car (uns 75 euros) però l'he amortitzat moltíssim. És de boletes però no s'enfonsa, té una qualitat brutal. El segon és més barat, 34 euros, de la marca NIIMO, el vaig trobar a internet, i em va súper bé. Aquest és coixí, coixí, bastant ferm, i la veritat és que hi dormo molt còmodament.

Ester, ai sí, el diari... jo n'escrivia un, també, i em fa gràcia rellegir-lo. També tenia un diari durant el postpart on jurava i perjurava que el meu fill seria fill únic perquè jo allò no ho tornava a passar....i mira'm ara...un any i mig després...quina poca credibilitat o quina facilitat per oblidar les coses difícils :)

Una abraçada a totes!
Mum2b
:: puça
:: puça
Entrades: 49
Membre des de: dt. maig 07, 2019 11:18 pm

Re: Mares i pares de GENER 2020

EntradaAutor: Mum2b » dv. maig 17, 2019 9:52 am

Joyce, ostres quin ensurt... Però sol ser que si es poca taca no és preocupant. Igualment, jo també m'espantaria i cap al metge. I almenys ara saps que tot bé i una mica de repòs. Què guai veure-li el cor, hehe.

Prenc nota de coixins, perquè vaig ben perdudeta.

I això de dir que mai més al tenir el primer, hehe, moooltes. I mira per on.. Després les coses bones i les ganetes deuen compensar.

Cuida't bonica!
zz:-) </;-)
Ester8
:: puça
:: puça
Entrades: 9
Membre des de: dt. des. 02, 2014 8:37 pm

Re: Mares i pares de GENER 2020

EntradaAutor: Ester8 » dv. maig 17, 2019 8:18 pm

Hola guapessss!

Quin ensuuuuuurt! Jo amb el meu primer embaràs vaig tacar toooot el primer trimestre. I tot anava perfecte. Així q tranquil.litat!

Jo vaig començar a fer els diaris a l'embaràs i ara 4 anys desprès encara els continuo jejje penso que serà un regalàs per la meva filla quan sigui gran.

A mi mestan salvant els pantalons premama. Ja no em corden els pantalons. Semblo de 3 mesos!

Petons guapessssss
Mum2b
:: puça
:: puça
Entrades: 49
Membre des de: dt. maig 07, 2019 11:18 pm

Re: Mares i pares de GENER 2020

EntradaAutor: Mum2b » ds. maig 18, 2019 10:01 am

Ostres Ester, jo al ser el primer estic al·lucinant una mica que tan ràpid vaig fent ja algu de panxeta. Però vaja, abans de l'embaràs ja una miqueta en feia haha I a part des que estic embarassada estic més imflada i amb més gasos. Però també hauré de comprar-me ja sostenidors i pantalons, perquè vaig ja massa apretadeta. Deu n'hi do com anem canviant ja des de l'inici...
Vinga, van quedant menys dies per la primera visita..
zz:-) </;-)
Northern Lights
:: rateta
:: rateta
Entrades: 184
Membre des de: dv. nov. 09, 2018 8:23 pm

Re: Mares i pares de GENER 2020

EntradaAutor: Northern Lights » dg. maig 19, 2019 8:45 pm

Hola noies,
Com estas Joyce? Espero que to bè, fa molta por quan veus que tens perdues, molts anims, espero que estiguis bè.

Noies jo estic de molt poquet, de 5sg i 4d i avui he començat amb nauseas tot el dia, es que com que necessito menjar tot el dia i quan ho faig s em passen les ganes de vomitar pero dp torno a tenir nauseas als 10m d haver menjat. Nomès s em acut una solució.. menja tot el dia!! Xo demà treballo i faig torns de 12hores amb nomes 2 descansos pel mig, com ho fare???

Algun consell?? Que feu vosaltres??
Mum2b
:: puça
:: puça
Entrades: 49
Membre des de: dt. maig 07, 2019 11:18 pm

Re: Mares i pares de GENER 2020

EntradaAutor: Mum2b » dg. maig 19, 2019 11:16 pm

Jo just de 6 i sobretot nausees matí i migdia. Cap a la tarda més bé. I el que faig és menjar fruits secs mentre treballo.. És un agovio igualment. Hi ha algun moment que tant mareig que em costa molt concentrar-me i ve la por de vomitar. Tot i que per ara almenys, res de vòmits. A veure si et pots agafar fruits secs, un plàtan o així. I també jo vaig bevent molta aigua (però et fa anar a fet pipí molt sovint). Ànims
zz:-) </;-)
Northern Lights
:: rateta
:: rateta
Entrades: 184
Membre des de: dv. nov. 09, 2018 8:23 pm

Re: Mares i pares de GENER 2020

EntradaAutor: Northern Lights » dl. maig 20, 2019 10:24 am

Gràcies Mum2b, tambè he llegit avui que les atmelles crues van bé per les nauseas i el jenjibre

Torna a “Per mesos”

Qui està connectat

Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 1 visitant

Membre de l'AMIC Control OJD Nielsen Hosting i Dominis.cat a CAT1.NET

Actualitat ::