CERCADORES AGOST 2019

comparteix les teves il·lusions de ser mare.
Avatar de l’usuari
mvillpa
:: granota
:: granota
Entrades: 243
Membre des de: dv. set. 13, 2013 5:18 pm

Re: CERCADORES AGOST 2019

EntradaAutor: mvillpa » dg. ago. 25, 2019 12:31 pm

Hola. Nosaltres ja hem tornat d vacances i dema ja a la feina.

Olotina, moltes felicitats!! Menys mal algu mes pq veig q no haura set un mes amb molts positius. Tenim esperances amb les q quedeu per final d mes o principis d setembre. Va q ho podem recuperar!!

Little Muffin, és normal poder-te sentir trista i enfonsada pero com et diuen demà igual ho veus amb una altra visio i si et fa gracia tenir un altra fill perque no seguir i anar per totes. Si vas tenir un fill pq no en podras tenir un altra?? Treu tota la frustacio q tens a dins i amunt!!

Sento totes les w q han arribat pero igual al setembre es el vostre amb els pincos fets x vacances.

Jo divendres vaig anar a la llevadora i m’ha programat analisi i eco pero fins finals d setembre q llarg. Hem trobo molt cansada i amb poca gana a estones amb ganes d vomitar. Al primer embaras hem va passar igual. La llevadora va dir q la data prevista part es el 11/4 i amb la meva filla era el 12/4 i va neixer el dia 9 jo espero q si tot va b el dia 9 sigui a casa x celebrar el seu aniversari pobreta. Jo per si us pot servir vaig fer deures el dia 11 i 17 del mes i segons la tempe q hem mirava la pujada d temperatura es va marcar el dia 16. Vaig llegir q els espermatozoides viuen 4-5 dies dins nostre i l’ovul amb 12-18 hores ja s’ha eliminat. Jo nose si dir-vos q va servir el d’abans o el d despres pero per sort es van trobar.

Aneu informant les q quedeu i ànims per tots els pinxos.
cristina1304
:: puça
:: puça
Entrades: 33
Membre des de: dl. juny 26, 2017 6:54 pm

Re: CERCADORES AGOST 2019

EntradaAutor: cristina1304 » dg. ago. 25, 2019 3:01 pm

Little moffin bonica!! Encara et queden tres dies per la W no?
Potser encara és aviat perquè et surti positiu al TE no?
Ja sé que és molt frustrant buscar un fill i que no arribi el dia... però si n'has pogut tenir un... perquè no tornar te a quedar...

A vegades pot anar bé agafar uns mesos de descans...i tornar hi amb més tranquil·litat...
No sé.... Ja sé que tot és molt complicat...i al final has de fer el que tu sentis...
Que sàpigues que aquí trobaràs tot el suport i tota la comprensió que necessitis!!!
Molts ànims bonica!
:-()-) :-()-) :-()-)
cristina1304
:: puça
:: puça
Entrades: 33
Membre des de: dl. juny 26, 2017 6:54 pm

Re: CERCADORES AGOST 2019

EntradaAutor: cristina1304 » dg. ago. 25, 2019 3:15 pm

Mvillpa, espero que tot vagi molt bé!
Quines dates més properes de part no? A veure quan et facin la eco de les 12 setmanes què et diuen... que a vegades canvien les dates...
Però esperem que pugueu celebrar l'aniversari de la teva filla tots junts a caseta!
:--/)
Bervic
:: rateta
:: rateta
Entrades: 157
Membre des de: dt. nov. 04, 2014 3:58 pm

Re: CERCADORES AGOST 2019

EntradaAutor: Bervic » dg. ago. 25, 2019 9:47 pm

Bona nit!
He estat desapareguda desde q em va baixar la W i vaig començar vacances. Ja ha acabat la nostra sexyweek així q ara a no esperar la W pel 4/09.qui s'anima a obrir cercadores de setembre?? Jo es q sempre em connecto pel mòbil i és complicat actualitzar-lo.
Veig q no hi ha hagut masses positius aquest mes, per cert, enhorabona Olotina!! Espero q amb els deures fets en vacances tinguem més sort.
Petons a totes
Avatar de l’usuari
NinaDina
:: papallona
:: papallona
Entrades: 133
Membre des de: dg. juny 09, 2019 7:09 pm

Re: CERCADORES AGOST 2019

EntradaAutor: NinaDina » dl. ago. 26, 2019 9:40 am

Bon dia de dilluns!

LittleMuffin: Sento llegir-te tant moixa, em reconec en aquest sentiment perquè l'he viscut en algun moment que ha vingut la W, i ostres, es un baixón. Jo també porto molts mesos amb això i pot arribar a ser desesperant (i segurament aquest neguit deu ser el que fa que no arribi). Tens una nena, la possibilitat d'un altre hi és.

Portem un any i 3 mesos, els primers sense mirar dates, i al cap de poc ja varem començar amb proves, em diuen que tot està bé i això encara em confón més, pq van passant els mesos i sempre es el mateix final... i a això li sumo que no tinc cap fill, tinc 35 anys i la meva parella en té un d'una relació que no era res i sense buscar-lo.
Us he fotut una bona xapa... però venia a dir que ànims, a vegades tenim el cap massa pendent en el que vindrà i potser gaudint més el dia a dia les coses venen soles.

Aquest cicle em coincideix l'ovulació amb un cap de setmana a un apartament amb la colla, a veure com ens ho fem... jajaja (intentarem algun escondido :b-))) )
Enhorabona les panxulines d'Agost, i força per les de Setembre!

Petonets a totes
Avatar de l’usuari
Naneta
:: peixet
:: peixet
Entrades: 269
Membre des de: dc. ago. 07, 2019 8:46 pm

Re: CERCADORES AGOST 2019

EntradaAutor: Naneta » dl. ago. 26, 2019 12:35 pm

Bon dia!! :content:
Ara que encara tinc temps i l'ordinador m'ha deixat perquè funciona quan vol, m'he pres la llibertat d'actualitzar les dades amb dates de DNW de setembre de qui he vist que ja ho havia escrit. Som moltes i potser m’he deixat algú i alguna dada... Disculpes per endavant! ;)

Encara no s’ha acabat el mes d’agost així que sort a aquelles que encara ho poden aconseguir!!! :ok: Per obrir el post de setembre no en tinc ni idea. Per això només he actualitzat.

Aquest mes les cercadores serem:

Olotina
EDAT DELS DOS: 35
Nº DE FILLS I EDAT: 1 nen de 2 anys
CICLE DE CERCA: 7è
DNW: 25/08
ALGUNA COSA QUE VOLGUEU EXPLICAR DE VOSALTRES: Anem fent...

Nuri00
EDAT DELS DOS: 30 i 33
Nº DE FILLS I EDAT: 0
CICLE DE CERCA: 6è
DNW: 2/09
ALGUNA COSA QUE VOLGUEU EXPLICAR DE VOSALTRES: Aquest mes ens ho juguem a 2 sexy days perquè hem fet una escapada i hem estat una mica liats amb avions, maletes, etc... però a vegades ja és suficient i vull pensar que almenys ha servit per desconnectar una mica que ens feia falta...a veure si tenim sortmb ganes que arrbi el moment de veure un super positiu! al 2n cicle vam descobrir que tinc OP i que ovulo més tard del normal. Al maig he començat a pendre OvusitolD per regular la ovulació. A veure si funciona!

Davire
EDAT DELS DOS: 35 i 37
Nº DE FILLS I EDAT: 0
CICLE DE CERCA: 5è
DNW: 9/09
ALGUNA COSA QUE VOLGUEU EXPLICAR DE VOSALTRES: un avortament diferit a les 11 setmanes. Intentant regular els cicles amb soniase.

Coaner
EDAT DELS DOS: ell 42 i jo 32
Nº DE FILLS I EDAT: 0
CICLE DE CERCA: 3er
DNW:
ALGUNA COSA QUE VOLGUEU EXPLICAR DE VOSALTRES: El primer cicle de cerca entre grans cometes. La nostra cerca va començar el Setembre del 2015. L'Octubre del 2018, vam aconseguir el nostre somni, desprès d'una segona IA aconseguíem l'embaràs. Tot semblava correcte, però en la eco de les 12set, van trobar-li una malformació que ens impedia continuar endavant. Després d'un temps molt complicat, torno amb ganes, però molt conscient que: "La vida és molt bonica, però complicada"


Mirna
EDAT DELS DOS: jo 33 i ell 34
Nº DE FILLS I EDAT: 0
CICLE DE CERCA: 1 any
DNW:
ALGUNA COSA QUE VOLGUEU EXPLICAR DE VOSALTRES: Ha estat un any intens d'emocions però com a parella estem més units que mai i no perdem l'esperança d'aconseguir el positiu. Ànims a totes!!

ambjdejan
EDAT DELS DOS: 41 jo i 39 ell
Nº DE FILLS I EDAT: 1 de 2 anys
CICLE DE CERCA: 6è després de tornar a la normalitat
DNW:
ALGUNA COSA QUE VULGUEU EXPLICAR DE VOSALTRES: per nadal vaig tenir un avortament diferit (9-10 sg) i em va costar 2 mesos regular-me. Ara anem fent quan podem. Aquest mes hem estat d’obres a casa, vivint a casa els meus pares, estrès infinit a la feina... i ens ho hem jugat tot a un sexy day! Estic tan convençuda que no l’hem enganxat que dissabte vaig tenir un casament i vaig passar de tot.
Pel juny, panxes amunt!

mvillpa
EDAT DELS DOS: tots 2 en tenim 35
Nº DE FILLS I EDAT: 1 nena de 3 anys
CICLE DE CERCA: segon
DNW: 4/08
ALGUNA COSA QUE VOLEU EXPLICAR: Doncs amb la meva filla vam fer collit i és molt bonic però és tan dependent que ara dorm al seu llit però amb mi i com encara no va a l'escola i va poc cansada acabo adormida jo abans que ella així que amb el meu home poca relació tenim i durant el dia entre treballar i tot...pocs moments tenim per trobar-nos.

Genis
EDAT DELS DOS: 38 els dos
Nº DE FILLS I EDAT: 1 de 1 any
CICLE DE CERCA: 2
DNW: /09
ALGUNA COSA QUE VULGUEU EXPLICAR DE VOSALTRES: Ara que el nostre petit té un any, i ja m'ha vingut la regla fa un parell de mesos, tornem amb ganes de buscar un segon. A veure si amb el bon temps, s'anima el tema!

Zenit87
Edats : 30 ell i 32 jo
Fills: 0
DNW: 6/09
Embarassos: avortament diferit 6.6.19

Gublin
EDAT DELS DOS: 30
Nº DE FILLS I EDAT: 0
CICLE DE CERCA: 2on
DNW: 23/08
ALGUNA COSA QUE VOLGUEU EXPLICAR DE VOSALTRES: Vacances, viatge... :***: :***: :***: amb ganes d'acabar encara millor l'agost

Mar_ia
EDAT DELS DOS: 32 i 35
Nº DE FILLS I EDAT: 0
CICLE DE CERCA:
DNW:
ALGUNA COSA QUE VOLGUEU EXPLICAR DE VOSALTRES: Amb moltes ganes que l'embaràs tiri endavant...

Runner182
EDAT DELS DOS: Els dos 33 anys
Nº DE FILLS I EDAT: 0
CICLE DE CERCA: 3er
DNW:
ALGUNA COSA QUE VOLGUEU EXPLICAR DE VOSALTRES: Tractament amb estimulació ovarica per anovulacio. Primer cicler cancelat per alta resposta. Cicle actual amb dos possibles foliculs.

Aspi
EDAT DELS DOS: Ell 34 i jo 32
Nº DE FILLS I EDAT: Dos nens de 4 i 2 anys
CICLE DE CERCA: 3er
DNW: 06/08/2019
ALGUNA COSA QUE VOLGUEU EXPLICAR DE VOSALTRES: El primer fill el vaig tenir amb 26-27 i el segon amb 29. Prenia Ovusitol, ara prenc Ovoforte perque em surt millor de preu...

Little Muffin
EDAT DELS DOS: Ell 41 jo 39
Nº DE FILLS I EDAT: 1 nena de 6 anys
CICLE DE CERCA: 4 anys
DNW: 28/08
ALGUNA COSA QUE VOLGUEU EXPLICAR DE VOSALTRES:
Durant aquests 4 anys em anat tenin relacions sense mètodes anticonceptius i com ja tenim una filla doncs no ens preocupavem, vem dir que ho intentariem fins els meus 40 anys. Així que ara ja ens apreta el temps. Hem anat al metge i ens han fet un seminograma i un analisis hormonal i una revisió del uter i del cervix. Tot esta correcte.
Ara anirem a per el positiu li volem ampliar la familia!!!

Bervic
EDAT DELS DOS:
Nº DE FILLS I EDAT: 1 nena de 4 anys
CICLE CERCA: 3er
DNW: 4/09
ALGUNA COSA QUE VOLGUEU EXPLICAR DE VOSALTRES: Nosaltres tenim una nena q ha fet 4 fa poquet i en vam perdre un el passat gener, la veritat és que va ser un cop molt dur i encara que estàvem de poc (10 setmanes) ens ha costat recuperar-nos. Fa un parell de mesos vam decidir buscar de nou però amb molta calma.

Miri27
EDAT DELS DOS: 41 (jo) i 42
Nº DE FILLS I EDAT: 1 nen de 3 anys
CICLE DE CERCA: vam començar al gener, hem parat per temes meus de salut i al juliol ens hem tornat a posar.
DNW: 5/09
ALGUNA COSA QUE VOLGUEU EXPLICAR DE VOSALTRES: Despres del primer embaràs que va ser perfecte i tot va anar be, ens vam embarassar el passat juliol 2018 (ja casi un any!) i el vaig perdre a les poques setmanes. Al cap de poc em van promocinar a la feina i ens vam relaxar una mica. Els dos tenim una edat i tot i que ens sentim joves, no tenim massa temps per buscar el segon. Doncs fins aqui la meva historia, a veure si no triguem massa en veure el positiu!! :ok:

Mirinda
EDAT DELS DOS: Ell 38 i jo 45
Nº DE FILLS I EDAT: Un de 3 anys
CICLE DE CERCA: 2on
DNW: 06/09
ALGUNA COSA QUE VOLGUEU EXPLICAR DE VOSALTRES: És la primera vegada que ens hi posem, ni tan sols quan vam tenir el nostre fill l'havíem buscat seriosament, tot i que abans ja vaig tenir dues pèrdues, però van ser de poques setmanes (5 i 6) ni tan sols ens havíem fet la idea encara. Jo sóc ja gran, però qui sap si ho aconseguirem? L'anterior vegada tb ho pensava que amb 42 no anava enlloc! De tota manera tenim previst intentar-ho només durant màxim 3 cicles... si no ho aconseguim serem una feliç família de 3!

RedBerry
EDAT DELS DOS: 33 ell i 30 jo
Nº DE FILLS I EDAT: 1 nen de 2 anys
CICLE DE CERCA: 1º entre moltes cometes
DNW: 15/09
ALGUNA COSA QUE VOLGUEU EXPLICAR DE VOSALTRES: Per resumir molt he tingut 2 perdues despres del meu princep, a les 9 y a les 23 setmanes. Ara ja ens han donat llum verda per tornar a començar, encare que vaig amb adiro, per antecedents.

Nenita87
EDAT DELS DOS: Ell 30 i jo 31
Nº DE FILLS I EDAT: 0
CICLE DE CERCA: 1r
DNW: 26/07/2019
ALGUNA COSA QUE VOLGUEU EXPLICAR DE VOSALTRES: cercant novament després d’un avort diferit al maig (10 setmanes) i un bioquimic al juliol. Ho portem com podem, perque fins ara m’hi he quedat ràpid però no ha sortit bé i per un tema mèdic (no ginecologic) només puc estar uns mesos limitats de cerca

Cristina1304
EDAT DELS DOS: 36 i 35
Nº DE FILLS I EDAT: 1 nen de 13 mesos
CICLE DE CERCA: 2on
DNW: 31/08
ALGUNA COSA QUE VOLGUEU EXPLICAR DE VOSALTRES: abans de tenir el nostre primer fill vam tenir un embaràs bioquímic i dos avorts les primeres setmanes d'embaràs....tot això en 6 mesos! Ens van fer un munt de proves i tot estava bé!

Dafneta
EDAT DELS DOS: ell 33, jo 35.
Nº DE FILLS I EDAT: 1 nen de 5 anys.
CICLE DE CERCA: 1er cicle.
DNW: 18/08
ALGUNA COSA QUE VOLGUEU EXPLICAR DE VOSALTRES:
L'altre embaràs vam trigar uns 15 cicles aprox. en quedar-nos per culpa de les pastilles anticonceptives que vaig prendre durant molts anys.
Aquesta vegada estic neta, no he pres cap pastilla més. Tinc un cicle molt regular de 28 dies aprox. i sé perfectament quan ovulo, pel tipus de moc i pel malestar que tinc als ovaris.
Aquesta vegada no he pres tempes, ni T.O ni res. I porto 2 mesos mes o menys

NinaDina
EDAT DELS DOS: 35
Nº DE FILLS I EDAT: ell una filla de 6 jo cap.
CICLE DE CERCA: 12
DNW: 18/09
ALGUNA COSA QUE VOLGUEU EXPLICAR DE VOSALTRES: Portem poc mes d’un any sense prendre precaucions, entre mig ens han fet totes les proves ( per edat la gine no ha volgut esperar) histero inclosa, tot correcte, però no fem diana... Ara buscant ginecologa per Girona, la que tinc presiona per fer inseminació ja i volem provar un temps més, si no arriba ens ho plantejarem però encara no.

Amarcord:
EDAT DELS DOS: 35
Nº DE FILLS I EDAT: Un fill de 18 mesos
CICLE DE CERCA:
DNW: 3/09
ALGUNA COSA QUE VOLGUEU EXPLICAR DE VOSALTRES:
Pel segon m’ho volia prendre amb calma i anar fent, però ja veig que això es fantasia.
Em va tornar a venir la regla quan el nen tenia un any, des de llavors tinc cicles de 31 dies però amb unes ovulacions estranyes. La líbido, el flux i els dolorets d’ovulació van per on volen, és a dir, no ho noto tot junt com abans i que m’era facilíssim detectar l’ovulació.
Quan penso en quedar-me embarassada em fa una mica de cosa que es portin tan poc, però com que amb el primer em va costar tant millor posar-m’hi ja.

Avellana18:
EDAT DELS DOS: ell 42, jo 36
Nº DE FILLS I EDAT: 1 nen de 4 anys
CICLE DE CERCA: 4 cicle.
DNW: 16/09
ALGUNA COSA QUE VOLGUEU EXPLICAR DE VOSALTRES:
Mooooooltes ganes de repetir l'experiència de l'embaràs, el part i sobretot de tenir el nostre bebè en braços!

Cirera2802:
EDAT DELS DOS: 35, ell 36
Nº DE FILLS I EDAT: 1 nen de 2 anys i 8 mesos.
CICLE DE CERCA: 1er cicle després d'un avortament.
DNW: 23-25/08
ALGUNA COSA QUE VOLGUEU EXPLICAR DE VOSALTRES: vam començar a buscar el segon. De seguida que vam poder. Després d'un any de cerca vam quedar-nos embarassats però no va tirar endavant. Setmana 8. Ho hem tornat a provar de seguida que hem pogut.

Naneta:
EDAT DELS DOS: jo 35 I ell 40.
Nº DE FILLS I EDAT: cap.
CICLE DE CERCA: vam començar pel mes d'octubre 2018, però vam parar per finals de desembre i pel març ens hi vam tornar a posar.
DNW: 13/09
ALGUNA COSA QUE VOLGUEU EXPLICAR DE VOSALTRES:
Portem uns mesets llargs buscant i es fa llarg, la veritat. Penses que tot anirà més de pressa i veus que no arriba el què tant desitges. Em vaig capficar massa els primers mesos i em va repercutir a la salut i no és bo. Així que ara intento prendre-m’ho més tranquil•lament i a veure si caço quin dia ovulo! Perquè crec que no acabo de donar diana en això. Per això m’he comprat TO de tiretes. Estic provant aquest mes a veure si les sé llegir i sinó ja tinc temps de comprar-me un clearblue.


Us deixo l'ARGOT SOCPETITERO:
CD1, CD2... CD28: dia del cicle (el nom ve de les sigles en anglès de cycle day).
Sexy Week (SW): Període que comprèn els dies anteriors a l'ovulació i el de l'ovulació mateix, així com els dies post, en els quals és important fer deures amb objectiu reproductiu.
DPO: dies post-ovulació
Desespero: Dies anteriors al final del cicle, en els quals el temps d'espera a la regla o a la falta de regla es fa etern!
Fase Lútia (FL): Temps que passa entre l'ovulació i el final del cicle. És regular en cada dona. El que no té perquè ser regular són els dies que passen entre l'arribada de la w i l'ovulació. Però un cop ovulem sempre passen el mateix número de dies fins que arriba la w.
Fer deures: ejem... cal explicar-ho?
FF: Fertiliy Friend: app on anotem les temperatures i fem les gràfiques.
TO: test d'ovulació.
TE: test d'embaràs.
W: la regla.
DNW: Data NO Warry, el dia en que NO volem que ens vingui la warry.
CB: el test d'embaràs més bonic, on veiem amb paraules la nostra il•lusió.

DNW
Nuri00 2/09 :-()-)
Amarcord 3/09 :-()-)
Bervic 4/09 :-()-)
Miri 05/09 :-()-)
Mirinda 06/09 :-()-)
Zennit87 6/09 :-()-)
Davire 9/09 :-()-)
Naneta 13/09 :-()-)
RedBerry 15/09 :-()-)
Avellana18 16/09 :-()-)
Genis /09 :-()-)
NinaDina 18/09 :-()-)
Aspi 6/08 :-()-)
Nenita87 26/07/2019 :-()-)
Gublin 23/08 :-()-)
Dafneta /09 :-()-)
Cirera2802 /09 :-()-)
Little Muffin 28/08 :-()-)
Cristina 31/08 :-()-)
Mvill :-())
Runner :-()-)
Mar_ia :-()-)
Mirna :-()-)
Coaner :-()-)
Ambjdejan :-()-)
Olotina :-())
Una abraçada!! :--/)
taia
:: formigueta
:: formigueta
Entrades: 61
Membre des de: dv. gen. 11, 2019 6:02 pm

Re: CERCADORES AGOST 2019

EntradaAutor: taia » dl. ago. 26, 2019 7:45 pm

Hola cercadores! :--/)
Aqui una cercadora que s'apuntarà en quant s'obri el post de setembre. Tinc 38 anys i aquest mes és el segon cicle de cerca. Tenim una filla de 5 anys.
Us he anat llegint aquests darrers dies i espero poder compartir amb vosaltres la il-lusió, neguits i d'altres emocions d'aquesta cerca.
Moltes felicitats a les panxus del mes d'agost :-()-) i molts ànims a les que continueu cercant :-o00m . El setembre pot ser el nostre mes! Compartint el que ens passa ens pot ajudar a fer més distreta l'espera, així que apa, a xerrar!
Qui s'anima a obrir el nou post ? : lasito :
Avatar de l’usuari
Naneta
:: peixet
:: peixet
Entrades: 269
Membre des de: dc. ago. 07, 2019 8:46 pm

Re: CERCADORES AGOST 2019

EntradaAutor: Naneta » dt. ago. 27, 2019 11:33 am

Fet! Cercadores setembre obert! Ho he trobat! Jejej!

Benvinguda Taia! Ens trobem per aquí!!

I comparteixo el que sents NinaDina, em passa el mateix.
Hi ha mesos que t'angoixes quan veus que no arriba, però intento canviar ja el xip i crec que vaig per bon camí. Com bé dius, quan més hi penses pitjor. Però costa no donar-hi voltes en certs moments i més quan encara no has tingut fills i penses: ostres! I si passa res? I tot seguit em dic, doncs ja hi posarem remei. Què coi!!

I el que, de vegades, em molesta una mica és la gent preguntant: i què? Quan faràs àvia a la teva mare? Encara no? No ho fan amb mala fe, però la gent hauria de saber que ni és bufar i fer ampolles ni que tothom en vol tenir. És una decisió personal de cadascú.

Però ho aconseguirem!!! :ok:

Bé, tallo ja que m'enrotllo.
Una abraçada!! :--/)
Mirinda_Taronja
:: puça
:: puça
Entrades: 42
Membre des de: dl. nov. 23, 2015 2:15 pm

Re: CERCADORES AGOST 2019

EntradaAutor: Mirinda_Taronja » dt. ago. 27, 2019 3:28 pm

Felicitats MVillpa i Olotina! Les dues triomfadores d'agost!
La resta ens trobem al fil de setembre , moltes gràcies Naneta per obrir-lo!
olotina
:: peixet
:: peixet
Entrades: 259
Membre des de: dt. des. 01, 2015 4:05 pm
Ubicació: Olot

Re: CERCADORES AGOST 2019

EntradaAutor: olotina » dt. ago. 27, 2019 4:02 pm

Hola!! que feia dies que no entrava. Moltes gràcies per totes les vostres paraules boniques :love:
Naneta la gent és molt pesada. Jo al final contesto amb impertinències. M'és igual. A veure si la gent aprèn o a no posar-se a la vida íntima dels altres o a ser educats en la formulació de les preguntes.
NinaDina fes deures abans de marxar amb la colla. Jo estava molt fixada a fer els pintxitus molt a prop de l'ovulació i la panxu ha vingut amb un pintxitu fet 4 dies abans de l'ovulació. Donàvem el mes per perdut.
Little Mofin què és un test d'alta sensibilitat? nena 4 anys són molts, és normalíssim que estiguis cansada. No sé què dir-te. La vida fot patacades i hem de tirar endavant amb el que tenim, i tu tens una nena preciosa que et necessita forta i animada. Si ho voleu de veritat no deixeu d'intentar-ho.
Nuri00 moltíssimes gràcies bonica. Tan de bo el setembre sigui el teu i ens trobem a l'altre costat. Quan vaig entrar al gener vas ser la primera a apuntar-te. Som les mares de totes aquestes cercadores a l'ombra ;-))) has de ser la següent! com vas de símptomes? bueno ara entraré al cercadores de setembre a veure si has dit alguna cosa
ambjdejan i tu igual, no triguis gaire que vull compartir panxu amb tu!

Us aniré seguint!!
Genis
:: formigueta
:: formigueta
Entrades: 83
Membre des de: dv. juny 14, 2019 1:03 pm

Re: CERCADORES AGOST 2019

EntradaAutor: Genis » dt. ago. 27, 2019 5:02 pm

Hola noies,

quin mes d'agost, pensava que hi haurien més positius, però no ens desanimem, això vol dir que al setembre estarà ple...

Moltes gràcies per actualitzar les dades!!!

Mvill, m'alegro que tot vagi bé, això de les dates, ja saps que tant pot adelantar-se com retrassar-se, però ara no pateixis, que l'important es que tot vagi bé

Olotina, que tal et trobes? ja veus, pintxitu 4 dies abans, si es que tots valen!!!!

Ego: jo estic apurant vacances, i començant sexy week, él que te tenir cicles tant curts com el meu, de 25 dies, la setmana passada en plena w. La setmana que ve ja toca treballar, aixi que aprofitaré a fer molts pintxitus q ja noto el doloret d'ovaris.

Ànims a totes que encara no s'ha acabat l'agost.
Miri27
:: rateta
:: rateta
Entrades: 179
Membre des de: dg. set. 30, 2018 12:08 am

Re: CERCADORES AGOST 2019

EntradaAutor: Miri27 » dc. ago. 28, 2019 10:58 am

Bon dia!

Abans de res: Felicitats Olotinaaaa! Ets de les "antigues"(amb carinyo) del grup i de les primeres que vaig "coneixer". Em fa molta ilu! Espero aviat passar a l'altre costat, tot o que aquest més no hem fet bé els deures.... bueno, al setmbre! 4 dies abans d"ovular, que fort! Prenc nota!

Flipo amb la quantitat de Cercadores que som! Em sento molt acompanyada! Estic una mica de baixon perque a l'octubre en faré 42 i just ara fa 1 any que vaig tenir l'avortament... Penso que el segon fill no arribarà... Però bueno, encaro mb il.lusió el setembre... a veure que!

Benvingudes les noves, bentrobades les antigues! Ara que ja acabo vacances espero estar més per aquí!

El proper post ja al Cercadores Setembre!

Abraçades i petonssss
Gublin
:: puça
:: puça
Entrades: 46
Membre des de: ds. jul. 06, 2019 12:32 pm

Re: CERCADORES AGOST 2019

EntradaAutor: Gublin » dc. ago. 28, 2019 3:01 pm

Boniquetesssss

Little Moffin, gràcies pel consell. Estic tenint un cicle molt estrany i m’he demanat hora al gine, a veure què em diu dels TO. Em sap molt de greu veure’t així d’enfonsada :-()-) :-()-) . Tot son moments i és molt normal que després de tot el què porteu estiguis així, però aquí estem perquè et puguis desfogar i si per vosaltres és millor parar un temps o ja parar definitivament, és la vostra decisió i segur que estarà bé! Una abraçada ben forta

NinaDina, Cirera, ànims i a pel setembre!

Taia, benvinguda!

Ambjdejan, veig que estas a tope!! Així m’agradaa

Amarcord, benvinguda al club de les que no entenem res del què passa amb els nostres cicles, bffffffff, et prens algun complement per regular-ho?

Mvillpa, aiaiai aquests símptomes, espero que aviat et trobis millor i puguis disfutar de l’embaras! I ja seria casualitat que fos exactament el mateix dia i si ha de ser així, pensa que no li pots fer un millor regal a la teva filla que un germanet! :content: :content:

Naneta, gràcies per obrir el post! Vaig cap allaaa

EGO: Estic ja a dia 37 de cicle... i cap novetat. :-o00m :-o00m :-o00m Vaig fer-me un TE el passat divendres però va sortir negatiu. Si hagués ovulat quan vaig veure el “positiu” al TO m’hagués hagut de venir la regla o sortir el TE positiu, així que aquí estic, esperant a veure si el segon positiu que em va semblar veure era realment el positiu (a dia 26-27 de cicle!!!!!!). QUIN LIOOOO! Aquest dissabte dia 21/08 és en teoria el DNW, però ja no sé que pensar... m’he demanat hora pel gine el dimecres per explicar-li i que m’orienti una miqueta.

:mu:: Gublin
Avatar de l’usuari
Little Moffin
:: rateta
:: rateta
Entrades: 160
Membre des de: dg. juny 13, 2010 9:45 pm

Re: CERCADORES AGOST 2019

EntradaAutor: Little Moffin » dc. ago. 28, 2019 6:58 pm

Moltes gràcies a totes les que m’he escrit paraules de suport m’han anat molt be, al menys tinc un lloc on poder desfogar els meus sentiments. Va molt be parlar amb persones que estan en situacions similars.

olotina Els testos d’alta sensibilitat son aquells que tels pots fer amb 6 dies d’antelacio i diuen que pot detectar l’enbaras.

Avui em te que venir la W i de moment res de res pero es que no tinc cap sintoma, ni còlics ni pits inflats ni mala llet, res de res...m’he comprat unaltre test pero m’esperare uns quans dies perque no vull tornar a rallarme, i si em ve el pòster fer servir el mes de setembre.
Que he vist que ja tenim grup!!!
Finalment em decidit que ens donarem 6 mesos a tope en la busqueda i sino ens quedem ho deixarem corre de veritat per la meva salut mental.
cristina informans de com et trobes, quedem tu i jo al grup d’agost a la espera... :-o00m o-o:)

Molts petonets a totes i moooooltes gràcies de debo per fer-me costat.

L.M
Avatar de l’usuari
Little Moffin
:: rateta
:: rateta
Entrades: 160
Membre des de: dg. juny 13, 2010 9:45 pm

Re: CERCADORES AGOST 2019

EntradaAutor: Little Moffin » dc. ago. 28, 2019 7:04 pm

gublin per cert Gublin si no m’equivoco si el test d’ovulacio et va donar positiu el 26 la W tindria que baixar el 39 del cicle, tot i que esperem que no baixi!!! Pero normalment son 13 dies de la fase Lutea bueno crec que va de 10 a 14 pero en el meu cas son 13 tu pots mirar la teva en altres mesos si saps el dia que vas ovular.
Aixxxx informans!! I em de tenir paciencia...no ens queda unaltre opcio...
Petonets bonica
cristina1304
:: puça
:: puça
Entrades: 33
Membre des de: dl. juny 26, 2017 6:54 pm

Re: CERCADORES AGOST 2019

EntradaAutor: cristina1304 » dc. ago. 28, 2019 10:15 pm

Hola noies!!
Veig que ja està obert el post de setembre! Gràcies Naneta
Jo encara esperant la W en ppi pel 31... però amb poques esperances de que no vingui!!!
Així que després passo al post del setembre.

Little moffin així que avui sense regla!! No sé com aguantes més dies sense fer un TE... Jo ja m'hagués fet un cada dia!! O dos! Jeje
Sóc mol impacient i m'encanta fer men!! :content:

Genis, a fer molts pintxitos en aquesta sexy week!!! >.-<:

Miri 27,no et desanimis! Va... que segur que arriba el segon fill!! Lo important és anar-ho provant!

Gublin, quin cicle més llarg no? A veure si finalment són bones notícies!

A la resta... molta sort!!

Ens veiem al post de setembre!
:--/) :-()-)
Gublin
:: puça
:: puça
Entrades: 46
Membre des de: ds. jul. 06, 2019 12:32 pm

Re: CERCADORES AGOST 2019

EntradaAutor: Gublin » dj. ago. 29, 2019 3:46 pm

Holaaa,

LittleMuffin, si heu pres la decisió d’aquests sis mesos endavant!!! :ok: :ok: I el cor (i el cos!) ja us aniran dient quina direcció prendre, tant de bo espero que no hagueu d’esgotar aquests mesos i que tingueu el vostre positiu ben aviat. De moment aquest mes ja te bona pinta si no t’ha vingut encara!! >.-<: >.-<: >.-<: >.-<: Sobre la fase lútia, com que és el primer mes que faig TO no sé dir-te de quan és, en teoria m’ha de venir la W el dissabte!

Cristina, tenim el mateix dia de DNW. Molta sort per dissabte!!

:mu:: Gublin
Avatar de l’usuari
Little Moffin
:: rateta
:: rateta
Entrades: 160
Membre des de: dg. juny 13, 2010 9:45 pm

Re: CERCADORES AGOST 2019

EntradaAutor: Little Moffin » dj. ago. 29, 2019 3:58 pm

Gublin Cristina Com aneu noies?
Com us sentiu?

A mi encara no m’ha vingut, tinc unes tentaciona de fer-me el test, pero crec que aquest cop m’esperare perque així es mes segur contra mes dies pasin mes fiable sera el test.
Avui he tingut ha estones algun doloret d’ovaris i penso, ja esta aqui pero despres sem pasa...
No se es extrany..

Em fare la prova dissabte perque tinc un concert i si ho estic podre disfrutar mes tranquila de la nit...

Expliqueu me cosetes!!
Petonets i molta calma
cristina1304
:: puça
:: puça
Entrades: 33
Membre des de: dl. juny 26, 2017 6:54 pm

Re: CERCADORES AGOST 2019

EntradaAutor: cristina1304 » dj. ago. 29, 2019 10:20 pm

Hola boniques!!!

Va que encara cantarem alguns positius a l'agost!! :p-)

Little moffin quin aguante tens amb els TE!!!
I que bé que aquesta Warry no aparegui!! >.-<:
La veritat és que no noto gaire res... cap símptoma de res... però és que des que vaig tenir el petit que el cos m'ha canviat i no noto els símptomes per regla com notava abans, igual com tampoc no noto la ovulació! Un rotllo!

Gublin, tu també dissabte DNW e!!
A veure si hi ha sort!!! >.-<:
Jo crec que si no m'ha vingut la W dissabte també em faré un TE!

Quin final d'agost més emocionant!! >.-<:

Aneu informant guapes!!! :-o00m
Avatar de l’usuari
Little Moffin
:: rateta
:: rateta
Entrades: 160
Membre des de: dg. juny 13, 2010 9:45 pm

Re: CERCADORES AGOST 2019

EntradaAutor: Little Moffin » dj. ago. 29, 2019 10:39 pm

cristina Crec que demà al mati mel faré normalment no tinc tanta paciència, si puc vull esperar un dia mes pero no crec que pugui...
Quina sort que no tinguis psico sintomes jo sempre en tinc..
Jo ara tinc Dolors de regle intermitents...
Si que esta emocionant ojala cantem 3 positius seria molt xulu!!
Bona nit!!
zz:-)

Torna a “Buscant un embaràs”

Qui està connectat

Usuaris navegant en aquest fòrum: Google [Bot] i 15 visitants

Membre de l'AMIC Control OJD Nielsen Hosting i Dominis.cat a CAT1.NET

Actualitat ::