CERCADORES SETEMBRE 2019

comparteix les teves il·lusions de ser mare.
Avatar de l’usuari
Naneta
:: peixet
:: peixet
Entrades: 269
Membre des de: dc. ago. 07, 2019 8:46 pm

Re: CERCADORES SETEMBRE 2019

EntradaAutor: Naneta » dl. set. 09, 2019 1:21 pm

Gràcies Mirinda! Intentaré estar més positiva... Entre ahir i avui... I si em baixa estaré pitjor, però intentaré donar-li la volta...

I fas super bé d'allargar! M'alegro que ho facis!!

Ja t'he actualitzat!
Una abraçada!! :--/)
cristina1304
:: puça
:: puça
Entrades: 33
Membre des de: dl. juny 26, 2017 6:54 pm

Re: CERCADORES SETEMBRE 2019

EntradaAutor: cristina1304 » dl. set. 09, 2019 2:39 pm

Hola boniques!

Naneta, t'entenc perfectament quan dius que et fa"ràbia " quan algú et comunica que està embarassada... no és ràbia ben bé... però és com Jolin i jo què... no et sentis mala persona per pensar això bonica ... jo crec que és normal no?
A mi m'ha passat moltes vegades...a més amb lo sensibles que estem! Molts ànims per aquests últims dies de desespero i molta sort:-o00m
A veure si no farà falta fer totes les proves que ja teniu pensades fer! >.-<:

Mirinda em sap greu aquesta W... però tope amb aquest últim cicle!! A fer molta feina i a creuar els dits!! :-o00m

Jo encara res de W... aquesta setmana demanaré hora pel gine... no sé... vaig tinguent dolors de W però res més pits normals i cap més símptoma de res...a veure si passen els dies i passa una cosa o altra! Us vaig informant!
I a les altres ànims per aquests dies que ja estem aprop de moltes DNW no?? :p-)

Petonets!!! :--/)
Avellana18
:: puça
:: puça
Entrades: 17
Membre des de: dv. ago. 16, 2019 3:14 pm

Re: CERCADORES SETEMBRE 2019

EntradaAutor: Avellana18 » dl. set. 09, 2019 2:51 pm

Noies! Estic molt desconectada! Em queda una setmana de desespero (o no). I dic o no, perquè sempre he pensat que el dia que ho estigui ho sabré....així en mode bruixa ...i tinc pressentiment que no hem fet diana....amb el petit vaig tenir pressentiment que sí i així va ser ...i sense símptomes! Sóc bruixa jejejeje i començo a estar una mica ratllada ....5è mes de cerca en fi....

Mirinda m'alegro que seguiu amb la cerca es clar que sí!

Naneta he vist que porteu 6 mesos de cerca....i que fareu probes....jo tb em ratllo pel tema de l'edat pero encara no em plantejaba mirar res i....uffff no sé...em fas dubtar....a mi tb em passa això de tenir una mica de rabia quan em diuen embarassos...es cert que al ja tenir un nen ho porto una mica millor....anims guapa!
Avatar de l’usuari
Naneta
:: peixet
:: peixet
Entrades: 269
Membre des de: dc. ago. 07, 2019 8:46 pm

Re: CERCADORES SETEMBRE 2019

EntradaAutor: Naneta » dl. set. 09, 2019 4:19 pm

Moltes gràcies boniques!!

Dies hiper emocionals... Ufff... :-o00m :-o00m :-o00m

Cristina, esperem amb alegria el teu positiu!!! Si encara no t'ha vingut és molt bona senyal!!! Ja sé que val més no fer-se il.lusions, però olora a què sí, no? Ja ens informes.

Avellana, sí! Portem més o menys des de l'abril. Vam començar abans, però no tan ferventment. Per això el meu desespero de portar un temps amb aquest pensament de quedar-m'hi i que no arribi. Pel que fa a les proves, la gine ens va dir que teníem marge però ens adelantàvem per descartar i pk sobretot em quedés tranquil.la. Però tenint ja un fill no crec pas que necessitis fer cap prova. Jo m'esperaria.

Una pregunta, qui us heu fet aquesta prova on heu anat? La ginecòloga em va dir un centre que es diu Cetir a Barna, però no tinc referències. I dic jo que, tenint mútua, pots anar on vulguis. Si t'entra, clar.

Merciii!!!

Vaig a desconnectar una miqueta... Que em convé avui. A veure si m'airejo. :p-)

I ànims amb la setmaneta de desespero!!! Creuem dits! Jo estic en plan... Em baixa segur... La setmana passada ja tenia molèsties i els pits déu ni do!!
Una abraçada!! :--/)
Miri27
:: rateta
:: rateta
Entrades: 179
Membre des de: dg. set. 30, 2018 12:08 am

Re: CERCADORES SETEMBRE 2019

EntradaAutor: Miri27 » dl. set. 09, 2019 6:23 pm

Holaaaaa! quin dilluns més ple de posts! quina ilu llegirlos tornant de la feina!

@mirinda! me n'alegro molt que allargueu! espero de debó que aquest setembre vingui ben farcidet de positius! Jo... a veure si em quedo abans de fer 42 (els faig el 3/10) !!

@naneta, t'entenc... quan jo vaig tenir el meu segon embaràs erem 4 amigues embarassades al mateix moment, i només el vaig perdre jo... I sempre et preguntes per que jo? Però la vida té aquestes coses... i és totalment lícit sentir-te així. El temps passarà i aquest sentiment de ràbia marxarà, ja ho veuràs! tu flueix! I ja vindrà la teva panxu! ànims!

@Cristina! quants dies portes de retràs? a veure... te bona pinta això!..... no??

La resta, qué tal? Alguna novetat?
petonets!!
Avatar de l’usuari
RedBerry
:: tortuga
:: tortuga
Entrades: 317
Membre des de: dj. set. 08, 2016 11:04 am

Re: CERCADORES SETEMBRE 2019

EntradaAutor: RedBerry » dt. set. 10, 2019 2:40 pm

Bona tarda noies!

Entro ràpid perque estic amb desespero total. a 4 dies de la DNW i com la avellana amb tots els embarasos, tres ni mes ni menys, he sigut bastant bruixa. Estic plena de psicosimptomes, o de simptomes a seques. Tant jo i el meu marit o tenim bastant clar, pero em fa tot tanta por. Tant a la patacada de si sortis negatiu com si fos positiu amb tot l'historial que porto... Aguantare uns dies mes sense fer TE, a veure que...

Sento no poder personalitzar pero tenia que desforgar-me

Ens llegim floretes :-()-)
Miri27
:: rateta
:: rateta
Entrades: 179
Membre des de: dg. set. 30, 2018 12:08 am

Re: CERCADORES SETEMBRE 2019

EntradaAutor: Miri27 » dt. set. 10, 2019 2:49 pm

Hola!

Redberry! Aix quina angoixa! Però tu has de pensar, que el que hagi de ser serà! Ara ja està fet! Si surt positiu, a celebrar-ho i pensament positiu. I si no, doncs a seguir amb cercadores, que ens ho passem prou bé! Ara en serio, ja saps que pots entrar aquí a desfogar-te i pel que necessitis!

Ego: jo a partir de divendres ja entro a sexy week! una nova oportunitat!
petonets!
taia
:: formigueta
:: formigueta
Entrades: 61
Membre des de: dv. gen. 11, 2019 6:02 pm

Re: CERCADORES SETEMBRE 2019

EntradaAutor: taia » dt. set. 10, 2019 4:25 pm

Hola boniques!! :***:

Crunchi, és normal aquesta por just ara que t'ho veus més a prop!Però bueno, si queden pocs preservatius...d'aquí no res ja seràs cercadora oficial !!! O potser us ho repenseu i no deixeu que s'acabi la caixa! :-D El que decidiu estarà bé! Ja aniràs explicant!

Naneta, com vas?La prova anirà bé :ok: però esperem que no faci falta que la facis :-D Entenc aquests sentiments que expliques, quan alguna persona propera et diu que està embarassada...I desprès et sents doblement malament per no poder evitar aquests sentiments o per no poder alegrar-te completament per ella... Està clar que és inevitable, i que en cap moment es fa amb mala intenció, posem tanta il-lusió en la cerca! i ho desitgem tant! no et sentis malament. Anims!

Mirinda_Taronja, m'alegro molt que hagueu decidit continuar la cerca. Ojalà aquest tercer cicle, puguem cantar la teva panxeta ben fort!

Cristina1304, com estàs? Ja has anat al gine o has fet un altre TE? Aqui estem preparades per cantar el teu positiu, ja ens diràs!!!

RedBerry, desespero totaaal!!! Si dius que ja intueixes possible panxeta, és que té molt bona pinta!! I si finalment no és, doncs aquí estarem per recolzar-nos unes a les altres i desfogar-nos. Ves explicant!


Ego: el darrer cicle va ser de 27 dies. L'anterior de 30 i l'altre de 29. L'aplicació que faig servir, que fa mitja dels anteriors cicles, calcula que la DNW serà diumenge (a dia 30), però darrerament no encerta gaire, pel que he anat calculant jo, entre demà i dijous ja hauria de sortir de dubtes.
Fins ahir a la nit, m'havia fet il-lusions i tot: fa molts dies que tinc dolorets al baix ventre, punxadetes als ovaris, quan normalment no els tinc abans de que baixi la W. Però poden ser psicosimptomes perfectament, escolto massa al meu cos, suposo.
Aquesta tarda ja tinc el mal de cap que em ve sempre un dia abans de que em baixi la W i ganes de menjar coses dolçes , així que nenes, estic pessiiiimista total, no em sento embarassada. :ufs: Hagués sigut massa bonic! Ja us aniré informant, però pinta malament. :--/)
Avatar de l’usuari
Naneta
:: peixet
:: peixet
Entrades: 269
Membre des de: dc. ago. 07, 2019 8:46 pm

Re: CERCADORES SETEMBRE 2019

EntradaAutor: Naneta » dt. set. 10, 2019 8:46 pm

Noies, moltes gràcies pels ànims! Et sents recolzada!
Estic molt sensible aquests dies... Diumenge mirant el final d'una serie plorava com una magdalena... jejeje!!!

Merciiii de nou!!! A poc a poc amunt de nou!! Dies fluixos els té tothom, suposo. I més quan tens les hormones de festa.

Jo estic en plena DNW però ja us dic que molt desespero no tinc. Estic segura que baixa. Sóc molt de sensacions i ja fa dies que notava que no havíem donat diana. A més, em prenc la temperatura i avui ha baixat de cop així que: o va malament el termòmetre o entre demà o demà passat ja em ve a donar pel sac. Ja us vaig dir que estava d'experiment aquest mes mirant amb TO i tempes per controlar si endevinava el meu cos i ja he vist que si. Així que potser pel mes següent passo de temperatures i només em vaig controlant una mica amb TO.

Us dono molts ànims a totes i a veure si em doneu una alegria que vaig curta aquests dies. Jejejee!!!

Jo ja us dic que aniré a per octubre!!!

Animussss!!! :-()-) :-()-) :-()-)
Una abraçada!! :--/)
Zennit87
:: puça
:: puça
Entrades: 34
Membre des de: ds. maig 25, 2019 10:30 pm

Re: CERCADORES SETEMBRE 2019

EntradaAutor: Zennit87 » dc. set. 11, 2019 10:13 pm

Bona nit noies!

Porto unes setmanes desapareguda per què vaig a tope preparant les classes de la uni, a part de la meva feina, i tampoc estava de gaire humor.

He anat llegint però m'és impossible posar-me al dia de tot! Aquest mes passat ja ens hem posat a la cerca després de l'avortament. L'últim cicle va ser de 33 (abans els tenia de 28) i, si aquest era de 33, em tocava la W avui. M'he despertat amb mal pressentiment i angoixada per què he somiat tota la nit amb positius. He estat tot el dia al wc netejant-me, dient-li a la W que no em torturés. M'he fet 3 TE de one step i tots blanc nuclear. Al vespre, finalment, he anat a la farmàcia a comprar un clearblue i... Positiu!

Estem contents però anirem amb molta prudència. No ens volem fer moltes il·lusions per si de cas.

Espero que tingueu totes molta sort (i aviat). Molt bona diada!!!
Zennit87
:: puça
:: puça
Entrades: 34
Membre des de: ds. maig 25, 2019 10:30 pm

Re: CERCADORES SETEMBRE 2019

EntradaAutor: Zennit87 » dc. set. 11, 2019 10:14 pm

Bona nit noies!

Porto unes setmanes desapareguda per què vaig a tope preparant les classes de la uni, a part de la meva feina, i tampoc estava de gaire humor.

He anat llegint però m'és impossible posar-me al dia de tot! Aquest mes passat ja ens hem posat a la cerca després de l'avortament. L'últim cicle va ser de 33 (abans els tenia de 28) i, si aquest era de 33, em tocava la W avui. M'he despertat amb mal pressentiment i angoixada per què he somiat tota la nit amb positius. He estat tot el dia al wc netejant-me, dient-li a la W que no em torturés. M'he fet 3 TE de one step i tots blanc nuclear. Al vespre, finalment, he anat a la farmàcia a comprar un clearblue i... Positiu!

Estem contents però anirem amb molta prudència. No ens volem fer moltes il·lusions per si de cas.

Espero que tingueu totes molta sort (i aviat). Molt bona diada!!!
Avellana18
:: puça
:: puça
Entrades: 17
Membre des de: dv. ago. 16, 2019 3:14 pm

Re: CERCADORES SETEMBRE 2019

EntradaAutor: Avellana18 » dj. set. 12, 2019 6:39 am

Entrada ràpida per felicitar la zenit! Enhorabona bonica! Segur que tot va bé!!!!!

Naneta com vas?

Jo tinc un mal a les lumbars q flipo! Estic nerviosa perduda....ara sí que tinc un petit pressentiment...i no em vull fer ilusions....que tingueu molt bon dia!
Avatar de l’usuari
NinaDina
:: papallona
:: papallona
Entrades: 133
Membre des de: dg. juny 09, 2019 7:09 pm

Re: CERCADORES SETEMBRE 2019

EntradaAutor: NinaDina » dj. set. 12, 2019 6:55 am

Bon dia noies!!

Zennit: Moltes Felicitats, me n’alegro molt, ara a cuidar-vos i bons pensaments, que també és salut.

Naneta: t’entenc 100%, he viscut aquesta sensació fa relativament poc, ens està costant i al meu voltant no paren d’anunciar embarassos, i penso: nosaltres quan?

Avellana, ànims!!

Jo estic a 10 dies PO. Porto tres dies amb uns dolorets a la zona del pubis, entre dolors tipus regla i ovulació. Cap més simptoma. En principi la meva no W es entre 17 i 18. Voldria no pensar-hi però es impossible. Portem 1 any.. amb proves enmig que han tallat et cicle aixo si. Varem anar a la gine, hem volgut canviar perquè l’anterior ens apretava a anar a IA d’aqui poc. Doncs la dra ens ha dit que tot està bé, si ho comptem bé no portem tants cicles amb relacions programades ( ho diuen aixi i sona fatal, pero son quan calculem la ovulació aprox). Tot està bé, i diu que arribarà... pero jo estic una mica sense forces, i si em baixa aquesta setmana vinent crec que faig tregua una temporada, un cicle o dos perquè estic bastant cansada..

Algú ha preguntat per la histero, vaig tenir una mala experiencia a Palamós, on crec que el radioleg no sabia ni com anava la sonda per passar el contrast, la vaig repetir a Teknon i perfecte, la va fer una infermera, les dues soles a una sala i va ser molest una estoneta com una menstruació. He llegit que pot fer mal, a vegades si hi ha alguna adherencia de mucositat a la trompa, que de ser aixi sobint és el que impedeix que arribin els espermatozous a l’òvul i al cap de poc hi ha embaràs.

Es extrany perquè quan estavem posats en proves pensava, que estigui tot correcte, ara ho tenim tot correcte i seguim sense fer diana, i penso, si almenys sapiguéssim que hi ha algo, podriem tractar-ho... en fi. Estic boja. :)

Que acabeu de passar bona setmana boniques!!!!
Avatar de l’usuari
NinaDina
:: papallona
:: papallona
Entrades: 133
Membre des de: dg. juny 09, 2019 7:09 pm

Re: CERCADORES SETEMBRE 2019

EntradaAutor: NinaDina » dj. set. 12, 2019 6:58 am

Avellana ànims! D’aqui poquet sortiras de dubtes. Et queda molt per W? Els pressentiments son bons, a vegades som com bruixes
Genis
:: formigueta
:: formigueta
Entrades: 83
Membre des de: dv. juny 14, 2019 1:03 pm

Re: CERCADORES SETEMBRE 2019

EntradaAutor: Genis » dj. set. 12, 2019 7:53 am

Bon dia,

Avui estem en ple començament de coles, espero que sigui lleu!!!!

Cristina, portes dies de retràs, això te molt bona pinta, a veure si t'has pogut la prova de sang per confirmar embaraç!!!

Mirinda, m'alegro que ho allarguis un cicle més, ja veuràs que coincidir dates dona bona sort!!!

Zenit que curiós, tota la nit somiant en positius, i encert!!!! Enhorabona :-()) !!!! Ves-nos imformant i a ser positius!!!!!

Naneta jo hem vaig fer la prova a la teknon, i mentre la feien no vaig tenir molesties. Però al cap d'unes hores, va ser un dolor de regla intens,,, pero cada ú es un mon.

Taia Ànims taia, el desesperu es fa pesat, en res sortim de dubtes

RedBerry Espero que aqeusts presentiments siguin una realitat

Ego: Doncs la meva DNW és demà, però porto un parell de dies tacant una mica, (ara feia temps q no hem passava) aixi que a veure si m'aguanta a demà, que almenys serà un cicle de 25d, ... ja de per si son curtets, no vull q hem baixi avui...

Molts ànims a totes !!!!!
taia
:: formigueta
:: formigueta
Entrades: 61
Membre des de: dv. gen. 11, 2019 6:02 pm

Re: CERCADORES SETEMBRE 2019

EntradaAutor: taia » dj. set. 12, 2019 10:35 am

Bon dia!!

Primer de tot, Zennit87, moltes felicitaaaats !! :-()) Disfruta d'aquest moment tan especial, tot i que entenc que vulgueu ser prudents. Que curiós somniar amb positiu i al dia següent... el tens!

Naneta, com vas? alguna novetat? ahir era el teu dia NW, no?

Avellana, com estàs? aiiii ojalà aquest bon presentiment que tens sigui una panxeta! ja ens informaràs!

Genís, esperem a demà a veure què passa! Sempre has tingut els cicles curtets?

Redberry, tu també tenies un super presentiment! Explica com va!

Alguna més en desespero? :-:)

Bé, jo estic en desespero!! :r) Ja us vaig dir dimarts que tenia símptomes total de W... però no va apareixer aquell dia. Ahir símptomes totalment diferents: mal d'ovaris, punxadetes...per un moment em va recordar tant als símptomes del meu primer embaràs!! Però aquest matí, en desespero total, m'he fet un TE i negatiu :ufs: Estic a dia 28 del cicle, per tant ja alguna cosa s'hauria d'haver marcat si estigués embarassada. Avui simptomes 0, no noto res de res, així que a esperar...Aix nenes per un moment ahir em vaig fer il-lusions...
cristina1304
:: puça
:: puça
Entrades: 33
Membre des de: dl. juny 26, 2017 6:54 pm

Re: CERCADORES SETEMBRE 2019

EntradaAutor: cristina1304 » dj. set. 12, 2019 10:42 am

Hola noies!!
Primer de tot moltes felicitats Zenit!! M'alegro molt del positiu!

Genís,Taia... ànims pel desespero que ja s'acaba i en breu sortirem de dubtes!

Jo vaig anar a fer eco i es va veure el sac estacional...en ppi estic de 5 setmanes... així que embarassada ho estic.... ara a esperar que vagi bé! :-o00m

Molta sort a totes boniques i molts ànims!!

Anem parlant!!

:--/)
taia
:: formigueta
:: formigueta
Entrades: 61
Membre des de: dv. gen. 11, 2019 6:02 pm

Re: CERCADORES SETEMBRE 2019

EntradaAutor: taia » dj. set. 12, 2019 10:47 am

Ohh Cristina1304, quina bona notícia!!! Anirà bé!! moltes felicitats !!! :b-)))
Nuri00
:: granota
:: granota
Entrades: 243
Membre des de: dj. gen. 31, 2019 7:56 pm

Re: CERCADORES SETEMBRE 2019

EntradaAutor: Nuri00 » dj. set. 12, 2019 2:41 pm

entro un moment ràpid a felicitar a la cristina1304 i la Zenit!!!! és normal que vulgueu ser prudents, però de moment ànims amunt que teniu un positiu!!!! >.-<: >.-<:

enhorabona aquestes panxus!!! :-()) me n'alegro molt!

el què és curiós que et fessis 3 TE onestep i blanc nuclear i el clearblue fos positiu! jo sempre compro els onestep...voleu dir que no son gaire fiables?
Gublin
:: puça
:: puça
Entrades: 46
Membre des de: ds. jul. 06, 2019 12:32 pm

Re: CERCADORES SETEMBRE 2019

EntradaAutor: Gublin » dj. set. 12, 2019 2:42 pm

Holiiii,

Zennit, Cristina, moltes felicitats boniques :-()) :-()) :-()) UEEEEE!! a veure si tenim un gran mes de setembre amb més panxetes!!!

Crunchi, t’esperem aquí per quan vulguis pasar-te a “cercadora oficial”

Naneta, jope… t’entenc perfectament. Estem més sensiblones (jo vaig plorar l’altre dia mirant el rey león, imagina’t!!) i és normal tenir moments de baixón. No et sentis malament, jo també em poso trista quan veig altres panxetes tot i que m’alegro per ells. És una mica contradictori però només nosaltres ens podem entendre! :-()-) A veure què tal surten les proves, ja ens vas dient

Mirinda, m’alegra llegir que ho intentareu un mes més!! A per totes :ok: :ok:

Redberry, com vas¿?¿ Va que queda poquet per sortir de dubtes…

Taia, aix pel que dius no pinta molt bé, però fins que no vingui la W hi ha esperança així que esperarem!

Ninadina, molts ànims maca. Si veieu que donant-vos uns mesos tornareu amb més il·lusió i ganes, segur que us anirà genial. El què decidiu estarà bé!!

Avellana ves-nos dient!!!!

Genis, ja demà la DNW? Ai recordo que el meu primer cicle teniem la DNW el mateix dia, però jo amb cicles llargs i tu curts i ja ens estem distanciant heheh… ves-nos dient també!

EGO: Gràcies pels vostres consells amb l’OMIFIN, de momento no em pendre res… a veure si aconseguim positiu abans d’haver de pensar en pendre-me’l Nosaltres ara ja entrant ja a la SW, amb el cicle tant llarg que vam tenir el mes passat se m’esta fent molt llarg aquest mes… >.<

:mu:: Gublin

Torna a “Buscant un embaràs”

Qui està connectat

Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 8 visitants

Membre de l'AMIC Control OJD Nielsen Hosting i Dominis.cat a CAT1.NET

Actualitat ::