*^* > CERCADORES DE GENER 2020 < *^*

comparteix les teves il·lusions de ser mare.
Avatar de l’usuari
anika_
:: granota
:: granota
Entrades: 225
Membre des de: dv. nov. 01, 2019 9:59 am

Re: *^* > CERCADORES DE GENER 2020 < *^*

EntradaAutor: anika_ » ds. gen. 04, 2020 3:14 pm

Naneta quina meeee de debò... :( tu treu-ho tot cap a fora i ja veuràs com demà ho veus d'un altre color. Pensa que el mes passat vas tenir un cicle raríssim, potser el cos necessitava acabar d'ajustar el cicle... Tu no et desanimis, d'una manera o altra acabarà passant! A més, recorda que durant la warry es prepara el proper fol·licle, ara cal cuidar-lo i centrar l'objectiu en la propera SW!

Benvinguda aainaa :--/) Si, diuen que després de deixar les pastilles la regla pot canviar una mica. Els TO millor fer-ne dos al dia, a vegades el pic només dura unes hores i se't pot escapar!! Ja ens aniràs explicant.

Sine si poguessis et posaries a plorar allà enmig com una magdalena... però després ho relativitzes i ja està! Jo també vull provar fer-ho cada dia, però ho veig impossible per horaris, a més el maromo tampoc està molt per la labor :(
:sogra:

NinaDina què més et van explicar??
Avatar de l’usuari
anika_
:: granota
:: granota
Entrades: 225
Membre des de: dv. nov. 01, 2019 9:59 am

Re: *^* > CERCADORES DE GENER 2020 < *^*

EntradaAutor: anika_ » ds. gen. 04, 2020 3:29 pm

Naneta ens hem creuat! Sisi, és difícil de nassos! Els glòbuls blancs també van a carregar-se a tots els bitxitus, més el ph de la vagina, inclús el propi esperma porta espermizida per si vingués un altre maromo després... és tota una odissea per ells. Em sorprèn que no ens haguem extingit ja!!!! Jajaja
Però no ens rendirem!!! :p-)
Miri27
:: rateta
:: rateta
Entrades: 179
Membre des de: dg. set. 30, 2018 12:08 am

Re: *^* > CERCADORES DE GENER 2020 < *^*

EntradaAutor: Miri27 » ds. gen. 04, 2020 3:45 pm

Hola guapes! xxkiss::
Com esteu? Molt contenta perque ja som unes quantes, cadascuna amb la seva historia i les seves coses i paranoies! jejeje Pero aqui estem per fer-nos costat i escoltar-nos.

Naneta! Ànims! realment embarassar-se és dificil, quan mires els % son poques possibilitats... però no impossible! Així que no defalleixis perquè d'una forma o altra vindrà la panxu, segur. Ho feu bé, a vegades es triga més i altres necessitem ajut, pero ja veuràs! Treu- ho tot i agafa forces per seguir insistint! petooo

Ainnaa! benvinguda! jo no he pres mai pastilles, així que no se si és normal o no! De tota manera, si ja heu començat a buscar, pot ser perfectament! Jo amb el meu embaràs m'ho vaig notar des del dia següent de fer-ho... a més ets molt jove, amb fertilitat a tope! A veure!

Ego: jo aquest més no sé quan he ovulat, no mha sortit a cap TO. Pero ara que ha passat més de 15 dies des de la regla tinc més fluxe tipus clara d'ou (però el TO surt negatiu).... a algú li ha passat?

Gràcies i petonssss
Avatar de l’usuari
Naneta
:: peixet
:: peixet
Entrades: 269
Membre des de: dc. ago. 07, 2019 8:46 pm

Re: *^* > CERCADORES DE GENER 2020 < *^*

EntradaAutor: Naneta » ds. gen. 04, 2020 4:24 pm

Miri27, jo la clara d'ou no sempre la he tingut quan he ovulat. De vegades, em passa abans o just després d'ovular. I a mi normalment després. Després de tants mesos investigant el meu cos, ho he vist.... Tu ves fent deures! Jo els TO els començo ben aviat pk també he comprovat que des que busco no sóc tant regular com abans. Malgrat això sóc de les que ovulo tard. Però per si de cas ho faig. No em fio del meu cos! Jo aquest mes sense fer-ne l'he clavat amb el dia. Diga-li sisè sentit o mesos donant-me la tabarra a mi mateixa. Jejeej!

Anika, el meu maromo cada dia tampoc està per la labor... Més que res pk no hi ha energia. I mira! Prefereixo menys i ben fet. Que molt i d'aquella manera. Ho dic pels bitxillos. Jo segueixo pensant que així es recuperen i van amb més força i crec que en el nostre cas és millor.

Ainaaa, jo fa mil que no em prenc pastilles. I sí! Pot ser que se't destartali el primer mes. Tot i això, a mi no em va passar. Em va ajudar molt a regular-la. Però ja et parlo de fa molts anys!!! Jo ara no en prenia pk no podia. Em produeixen molta migranya. I a més, prefereixo no prendre'n!

Moltes gràcies de nou!! :-()-) :-()-) sé que m'hi quedaré, però ja veig que si no arriba el miracle haurà de ser amb ajuda externa. Però cap problema!!! Feliços com anissos!!!! Ara a menjar bé i a pel següent cicle!!!!

Me'n vaig de compres. Em penso comprar encara que sigui un xupa xups! Alegria!!!!!
Una abraçada!! :--/)
Istineta
:: puça
:: puça
Entrades: 24
Membre des de: dv. gen. 03, 2020 11:23 am

Re: *^* > CERCADORES DE GENER 2020 < *^*

EntradaAutor: Istineta » ds. gen. 04, 2020 4:43 pm

Eiiiii Naneta!

Ànims mil! Recorda que lo bo es fa esperar. Per cert, preneu alguna “ajudeta” per quedarvos. Nosaltres prenen ell Seidiferty i jo Sedivid. Mes kilos de alvocat, nous i salmo fresc i sucs de taronja, estem súper “healthys” amb la dieta. I ell pren maca també. Diuen que ajuda molt! A mi em va servir per aconseguir el embaras de la meva filla. Tot estava bé segons els metge, però abans de aconseguir el embaras de la meva filla, vem tenir un avortament a les 6-7 setmanes... i després ens va costar fins que vem fer això que et dic.

Aina! Benvinguda, i siiiii segur que t’hi quedes súper ràpid. Algunes noies just després de deixar les pastilles ja s’hi queden, aiiiishhhh molta sort!

Modo ego: jo estic en fase desespero. Ja tinc preparat el TE, potser mel faig dilluns!!! Ai ai aiii li demanaré als reis mags! :cnena:
Avatar de l’usuari
anika_
:: granota
:: granota
Entrades: 225
Membre des de: dv. nov. 01, 2019 9:59 am

Re: *^* > CERCADORES DE GENER 2020 < *^*

EntradaAutor: anika_ » dg. gen. 05, 2020 9:01 am

Miri, jo ovulo cap al dia 17 del cicle, així que si estàs notant clara d'ou pot ser que estiguis a punt d'ovular!! A veure si et surt el TO positiu avui o demà!

Naneta si, la teoria diu que si els bitxitos són ràpids pinxo cada dia, però si són més lents millor deixar dies de descans... en el nostre cas, com que no hem fet proves encara, no en tenim ni idea, però tenint en compte el que estem trigant, té pinta que no són gaire avispaos!!!!!

Istineta Els últims dies es fan una mica pesats, espero que dilluns hi hagi molta sort! Creuarem els dits!!
A mi la gine em va receptar Soniase Supra D, en teoria és per dones amb SOP, que no és el meu cas, però no deixa de ser un complement vitamínic amb àcid fòlic. Des de que el prenc tinc més flux i inclús més libido!! També vem estar un parell de mesos amb maca, però es va acabar el pot i no en vem tornar a comprar... no sé, anem donant tumbos la veritat!! Fa un temps em vaig fer aquesta mini-guia, la còpio de nou per si pot servir d'ajuda!!

Warry: Deficiència de ferro (consumir carn, peix, espinacs) i vitamina C per millorar l'absorció del ferro
Fase fol·licular: Consumir aliments amb boro per equilibrar la mega-pujada d'estrogen (soja, passes, ametlles, avellanes) i vitamina E (fruits secs, alvocat, oli d'oliva)
Ovulació: vitamina B per afavorir l'alliberació de l'òvul i la fecundació (ous, peix i llegums). Pel moc cervical menjar plàtan, vitamina C i molta aigua. Evitar l'alcohol
Fase desespero: per afavorir la implantació menjar pinya que porta bromelina. Pel creixement cel·lular pastanagues i taronges. Evitar cafè i, molt important, no passar fred, sobretot als peus
Avatar de l’usuari
Naneta
:: peixet
:: peixet
Entrades: 269
Membre des de: dc. ago. 07, 2019 8:46 pm

Re: *^* > CERCADORES DE GENER 2020 < *^*

EntradaAutor: Naneta » dg. gen. 05, 2020 9:42 am

Bon dia!!!

Moltes gràcies, Istineta!!! Nosaltres ens prenem omega 3 i jo Acfol. Sé què és el seidiferty perquè li va receptar la ginecòloga a la meva parella i ens va donar comprimits de propaganda. Aleshores vam mirar quant valia i ens vam espantar! :camio: I amb el seu pare, que és entès en tots aquests rotllos, vam fer una mica d'investigació i vam veure que el que ajudava a la mobilitat era l'omega 3. Si que és veritat que porta més coses com el zinc i el seleni i tal. Però amb una bona alimentació. Tinc un maromo molt sa amb això. Es fot fruita fins el cul i verdura i, jo, de retruc, darrere. Tot i que jo per la fruita... Em costa més!!! I bé, porta antioxidants que també van bé! Fa poquet que ho prenem i encara no sabem els resultats, però crec que l'omega 3 va bé per la salut del cos. Per tant, seguirem prenent-lo faci o no efecte!!!

Per altra banda jo prenc l'acfol. Vaig estar prenent un temps el gestagyn. Però, com que porta més àcid fòl.lic l'Acfol, vaig canviar. I també m'ho va dir la gine. Ahhh!!! I des del cicle passat omifin! Demà me les torno a prendre a veure com va aquest mes.... :ok:

He mirat aquestes que dius i posa que pot alterar el cicle... I de veritat, ara em fa por alterar-lo. A aquestes alçades... No vull alterar res. El meu cos és molt sensible i és capaç de destartalar-se.. jejejeje!!!!

Sobre el menjar sí!!!! Mengem molts alvocats!! Ahir precisament!!! M'agraden molt! A part d'altres aliments!!! Aixxx!!! Quina creu! Hi ha qui no fot res i s'hi queda! I nosaltres que ho mirem tot portem mesos.... És que tela! El món mal repartit! Jejejejejeje!!!!

Ara miraré aquest soniase què porta. Anika, altera alguna cosa? Jejejeje!!! Perquè si porta més vitamines... Sinó em tornaré a comprar el gestagyn o l'acfol que se m'està acabant.
Que dec tenir àcid fòl.lic fins a les orelles després de tant de temps!!!

Apa!!! Si no entro que vagi molt bé la nit de reis!!! :b-))) :b-))) m'encanta aquest dia!!!
Porteu-vos bé!!!! Que sinó demà tindreu carbó! Jajaja!!!
Una abraçada!! :--/)
Avatar de l’usuari
NinaDina
:: papallona
:: papallona
Entrades: 133
Membre des de: dg. juny 09, 2019 7:09 pm

Re: *^* > CERCADORES DE GENER 2020 < *^*

EntradaAutor: NinaDina » dg. gen. 05, 2020 12:20 pm

Bon dia de la nit de Reis!!! M'encanta aquest dia!

Aainaaa, a mi el pic d'ovulació em dura molt poquet, quan veig que està bastant marcat me'l repeteixo al cap d'unes hores, i despés si el proxim ja baixa deixo de fer-los, no sé si ho faig bé, tot i que ara aquest ultim cicle vaig deixar-los i aquest que comença ja veurem...

Anika, em va agradar molt la visita a més comparteixo tot el que m'anava explicant, pel meu historial i varies preguntes que am va fer, és molt probables que el meu problema estigui en la implantació, i aquests mes treballarem en millorar el cicle del son, perque no estava dormint bé i aixo influeix en el pic d'estrogens pre-ovulatori i a més una infecció virica recurrent.
A part també comencem un "protocol de fertilitat" alimentació, els dies abans i durant la regla dieta no restrictiva, o sigui, menjar el que vulgui (el que demani el cos, que ja em passa que si l'escolto, el dia abans de la regla em menjaria tot de coses dolces quan normalmemt ni fu ni fa) i del dia 18 al 24 del cicle carencia energetica, baixar HC, i fer una dieta més hiperproteica, o tirant a keto, per evitar resistencies a insulina.
Aquest es el meu cas, clar, no sé si funcionarà a tothom, pero em quadra amb el que anat estudiant el meu cos. No hi perdem res en seguir aquest protocol mentre fem o no fem un tractament de RA.
Tenir relacions a fase lutea i no fer parón massa llarg.

basicament també em va explicar que el sistema inmunitari hi té molt a veure en la implantació, si el meu cos reconeix com un agresor els agents del plasma seminal d'ell, lluiten en contra, per aixo vol anar controlant el meu SI, i també podria ser un Helicobacter que no hem acabat de resoldre del Nino, i ara ens posem a ello.

No sé, a veure com van aquests canvis. Us aniré explicant.

Miri, pot ser que ovulis ara si has vist la clara d'ou, fes cas al teu cos que potser fas diana. El pic de LH pot ser fins a dos-tres dies abans d'ovular, potser se t'ha escapat si fa poc que fas les tires.

Naneta!! si t'agrada tant el dia d'avui ( a mi també m'encanta) es el millor moment de remuntada!
Omega3 ara no en prenc, estavem amb la Maca andina, l'unic que ara ja no sé que fer que akl final amb tantes vitamines potser acabarem bojos.

El Seidivid me'l va donar també la gine, porta inositol, pels ovaris poliquistics tot i que mai m'han dit que ho tingués. Es molt carississim aquest.
Molt bé aquesta xuletilla vitaminica per fases Anika!!

Istinetaa Com et trobes? faras demà el test? aixo si que seria un boníssim regal de reis!

Vannion, Nuri, Genis, Sine.. aviat comenceu sewy week no? >.-<:

A veure si ens porten moltes coses els reis, segur que hem sigut bones a estones! jeje
La meva avia sempre em deia, les bones nenes van al cel i les dolentes van a per tot!! aixi que a ser pilles!
petonets!
Avatar de l’usuari
Naneta
:: peixet
:: peixet
Entrades: 269
Membre des de: dc. ago. 07, 2019 8:46 pm

Re: *^* > CERCADORES DE GENER 2020 < *^*

EntradaAutor: Naneta » dg. gen. 05, 2020 2:27 pm

NinaDina, pregunta d’ignorant: què és la dieta keto??? ;-)))

Jo em compraré les vitamines i ale!!!

La melatonina he llegit que va bé! I aquestes vitamines que dieu en porten. Jo en tinc Pk el moromo en pren per dormir!!

Siiii!!! El visc molt! A casa ens encanta aquesta data!!! I quan hi hagi nens petits ja veuràs! Locuraaaaaaaaaa!!!! Jajaja!!
Una abraçada!! :--/)
Nuri00
:: granota
:: granota
Entrades: 243
Membre des de: dj. gen. 31, 2019 7:56 pm

Re: *^* > CERCADORES DE GENER 2020 < *^*

EntradaAutor: Nuri00 » dg. gen. 05, 2020 4:00 pm

hola guapes!!!

a mi també m'encanta aquest dia, però aquest any l'hauré de veure des de la tv perquè he pillat gripasso.... porto 3 dies amb un bon costipat!

intento posar-me una mica al dia, però deunido quin moviment!!! només som dia 5 i ja portem tres pagines de posts!!! jajajaja >.-<:

NinaDina que bé, quanta informació que us va donar!!! realment hi ha tantes coses que desconeixem... està molt bé que aneu fent passos almenys per tenir la informació i ja decidireu si comenceu RA o espereu més. Però tot són passos i cada dia un dia menys!

anika m'apunto aquests consells d'alumentació!!

Istineta i Aainaa benvingudes!!! a veure si teniu el positiu ben aviat! Istineta si et fas el test demà ja ens informaràs, seria un super regal de reis!! :b-)))

Aainaa jo també he sentit el que diu la Naneta, que els primers mesos despres de deixar les pastilles tens moltes possibilitats!! aixi que molta sort!!!

sine88 com t'entenc....jo fa poc també ho vaig viure i és com una muntanya russa de sensacions. Alegria perquè és una bona noticia però és inevitable tenir el pensament de i jo quan??? l'altre dia sentia una conversa en que una noia deia que havien tardat tan en quedar-se i diu...vam estar 5 mesos! jajajaja i jo per dins pensant aiiii filletaaaa si això no és res!!!

jo també estic pensant que el proper mes si encara no tinc el positiu ho farem cada dia de la SW, crec que és de les coses que ens falta per provar! jajajaja hem anat fent dia si i dia no perquè és el que es recomana, però ves a saber!

ego: nosaltres avui donarem la SW finiquitada. El dia 2 al mati vaig veure el TO super marcat i és perfecte perquè just el dia abans i també 2 dies abans haviem fet deures i el mateix dia 2 a la nit hi vam tornar. Aixi que crec que l'hem pillat! tot i això, no em faig il.lusions perquè no seria la primera SW que fem ben feta i que acaba amb W.... avui rematarem i comencem desespero!
tinc l'esperança que el gripasso m'ajudi per allò que deiem al post de desembre, que amb les defenses baixes a vegades és més fàcil fer diana!
creuem els dits!

BONA NIT DE REIS BONIQUES!!!!! neu:-D
Avatar de l’usuari
NinaDina
:: papallona
:: papallona
Entrades: 133
Membre des de: dg. juny 09, 2019 7:09 pm

Re: *^* > CERCADORES DE GENER 2020 < *^*

EntradaAutor: NinaDina » dg. gen. 05, 2020 5:51 pm

Naneta, la dieta keto es més alta en proteina i greix i molt poc hidrats de carboni.

Nuri. Que bé aquesta sewy week, i defenses baixes, que ho deixin passar tot! Jaja
Avatar de l’usuari
dolly
:: rateta
:: rateta
Entrades: 159
Membre des de: dl. març 24, 2014 6:25 pm

Re: *^* > CERCADORES DE GENER 2020 < *^*

EntradaAutor: dolly » dl. gen. 06, 2020 5:34 am

Hola noies!
Vaig una mica enrederida llegint missatges.
Passo ràpid per afegir les meves dades:

Edat: 35 jo, 36 ell
Fills: 1nena d 2anys
Cicle de cerca: 3
Dnw: 28 gener
Alguna cosa que vulgui explicar: m’estic plantejant arrel dels vostres missatges fer TO el proper cicle,

Veig que som alguna mes q el mes passat! Benvingudes!

Espero que hagueu tingut un bon dia d reis, a mi em toca treballar,
Ens anem llegint
Istineta
:: puça
:: puça
Entrades: 24
Membre des de: dv. gen. 03, 2020 11:23 am

Re: *^* > CERCADORES DE GENER 2020 < *^*

EntradaAutor: Istineta » dl. gen. 06, 2020 10:22 am

Hola a totes! I benvinguda Dolly!

Modo ego: he fet TE i em surt negatiu, tot i quedarien 2 dies per fermel oficialment, ja m’he fet a la idea que em baixarà la warry. Si dimecres no ha baixat, el repetiré però ja feia 3-4 dies que no em notava el mal de pits aquell extrany que em semblava tenir fa 1 setmana. Com una burra ahir no vaig ni brindar la nit de reis, per no veure alcohol... que hi farem! Seguim endevant! A veure si arriba aviadet la germanet/a per la nostra nena.

I ja he fet la compra de les vitamines per aquest mes :miko: a tope i poc a poc i bona lletra!

Feliç dia de Reis a totes! :p-)
Nuri00
:: granota
:: granota
Entrades: 243
Membre des de: dj. gen. 31, 2019 7:56 pm

Re: *^* > CERCADORES DE GENER 2020 < *^*

EntradaAutor: Nuri00 » dl. gen. 06, 2020 5:54 pm

dolly benvinguda de nou! jo també sóc partidaria de fer TO. Va molt bé per conèixer el propi cos i fer diana dels dies bons. A vegades pensem que anem igual que el que ens marquen les aplicacions,i no sempre és aixi.

Istineta pot ser si que és aviat encara per fer el TE, tu de moment no desesperis i si no et baixa torna a repetir en un parell o tres de dies per sortir de dubtes. Com es diu per aqui, fins que no hi ha W hi ha esperança!

jo segueixo amb el meu costipat i al final no vam rematar la SW perquè estava massa feta caldo :camio: però vaja, els dies claus vam fer deures aixi que...entro directe en fase desespero!

bona setmana noies!
Avatar de l’usuari
NinaDina
:: papallona
:: papallona
Entrades: 133
Membre des de: dg. juny 09, 2019 7:09 pm

Re: *^* > CERCADORES DE GENER 2020 < *^*

EntradaAutor: NinaDina » dl. gen. 06, 2020 7:06 pm

Hola Dolly! Quin rotllo treballar avui, espero que hagi sigut lleu.
Istineta, potser era aviat, a veure aquests dies, creuem dits

Com han anat els Reis?
Demà a treballaaaar, ens llegim!!
Avatar de l’usuari
Vannion
:: gosset
:: gosset
Entrades: 407
Membre des de: dj. gen. 14, 2016 9:52 am

Re: *^* > CERCADORES DE GENER 2020 < *^*

EntradaAutor: Vannion » dl. gen. 06, 2020 9:06 pm

Entrada ràpida sosomobil

Benvingudes les noves! Espero que tingueu una cerca curteta!(de moment, tot i el TE- de l'istineta, que ha estat massa aviat, pinta bé l'assumpte)

Nuri, com va el refredat?

Pel que expliqueu, també em sento reconeguda en l'aspecte agredolç dels embarassos propers, quan el teu no arriba. Però no us heu de sentir males persones, penseu el què penseu, és normal! Ja veureu, com s'alegrara aquesta gent per vosaltres aviat!

Jo he de dir que se que encara em falta una setmana per la DNW, però sóc tota psicosimptones... Pits sensibles i salivera a tope... Que dolent és el cervell, feia temps que no me la jugava tant xD crec que em passa per creure que hi ha alguna possibilitat. D'aquí un parell de dies, si segueixo la tònica habitual, hauria de començar amb els tacadets preW... Si no els tinc, em tornaré boja, així us ho dic!
Avatar de l’usuari
Naneta
:: peixet
:: peixet
Entrades: 269
Membre des de: dc. ago. 07, 2019 8:46 pm

Re: *^* > CERCADORES DE GENER 2020 < *^*

EntradaAutor: Naneta » dt. gen. 07, 2020 8:29 am

Bon dia floretes!!!

Hola Dolly de nou!!! Oioi!!!! Jajaja!

Ai!!! Nuri00, te les fet venir bé aquest constipat, eh?? Jajajaja!!! És broma!! Cuida't!!! I recupera't aviat! A veure si amb aquesta sw tan ben feta teniu un positiu!! També seria hora!!!! Ja sé que estàs com jo en l'esperança, però vés a saber!!!! Sort!!!!!

Istineta, potser massa aviat no? Espera! Siii!!! A veure si d'aquí uns dies dones la campanada!!! Jo tinc mala experiència amb TE i els hi tinc mania. Qui està per aquí ja sap que vaig passar un novembre fotut i odissea total. Molta molta sort!!!

Ai... Vannion.... T'entenc.... Només et puc dir que allò que no controles, millor no capficar-t'hi. Però bé, ja saps que jo tampoc puc donar super consells... Tot i això intenta no pensar-hi. Si no baixa, no baixarà! Estiguis amb psicosímptomes o no. I si has d'estar més tranqui fes un te i ja està, no? Vingaaaaaa!!!! Ànimus!!!!

Ego: després del baixon del dia fatídic ja estic bé. Carregant piles. He comprat les vitamines i ja he tornat a prendre omifin. A veure aquest mes com va!!! Ja he mirat per on caurà la meva sw i potser faré algun test per comprovar-ho bé i no equivocar-me, però veient que vaig donar al clau el mes passat poc faré.
Estic molt tranquil.la. veig que s'acosta la odissea de metges i em calma. Tot té un cicle i veig que aquest s'acaba pk no hi ha més remei: no arriba!
Així que ment molt positiva i endavant!! Carregant per començar la sw i allargar-la a veue si algun bitxillo s'anima a quedar-s'hi a viure!!!! :love:
Una abraçada!! :--/)
Sine88
:: formigueta
:: formigueta
Entrades: 92
Membre des de: dt. nov. 19, 2019 7:52 am

Re: *^* > CERCADORES DE GENER 2020 < *^*

EntradaAutor: Sine88 » dt. gen. 07, 2020 11:01 am

NinaDina ha escrit:PROPERES DATA NO WARRY:
NANETA: 2-4 de gener.
ISTINETA: 7 de gener.
AAINNAA: 13 de gener.
MIRI27: 14 de gener.
VANNION: 14-16 de gener.
NURI: 17 de gener.
GENIS: 17 de gener.
ANIKA: 23 de gener.
SINE88: 25 de gener.
NINADINA: 27 de gener.



Ninadina vaig calcular malament la data, el dia DNW és el 23/01, gràciessss
Nuri00
:: granota
:: granota
Entrades: 243
Membre des de: dj. gen. 31, 2019 7:56 pm

Re: *^* > CERCADORES DE GENER 2020 < *^*

EntradaAutor: Nuri00 » dt. gen. 07, 2020 11:35 am

Vanion ai ai ai aquests simptomes!!! a veure com evoluciona! jo estaria igual que tu, és normal quan portem tan temps, al minim canvi que notem que ens sembla qur podria ser diferent a altres vegades és una emoció! desespero total jajaja

naneta que bona jajajaja tan parlar de costipats i defenses baixes el més passat, aquest mes he anat a per totes i m'he endut una de bona! jajajja
me n"alegro de llegir-te tan positiva, som unes expertes en saber remuntar després dels bajons de cada mes oi?? jajaja t'entenc perfectament amb això de la odissea de metges. Jo també tinc ja les dates de proves i visites de RA per final de mes i febrer i també m'he relaxat. És curiós com juga amb nosaltres la nostra ment ee!!

istineta com vas? avui és la teva DNW, notes alguna cosa?

bona tornada a la feina!!!
Istineta
:: puça
:: puça
Entrades: 24
Membre des de: dv. gen. 03, 2020 11:23 am

Re: *^* > CERCADORES DE GENER 2020 < *^*

EntradaAutor: Istineta » dt. gen. 07, 2020 12:58 pm

Hola noies,

Com va la tornada a la feina???

Jo aquest mati he fet un altre TE (d’aquests de tires One step) i m’ha tornat a sortir negatiu. Però segueixo sense warry...

I Nuri la veritat es que no noto massa res... ni de warry ni de prenyi... res de res
Beee, Bueno ahir vaig tenir molt mal de cap, i una mica de mareig en cert moment, però crec que es porque habia dormit poc...

Així que res, la veritat, tranquila, seguim endevant...que arribi quan tingui que arribar però que vingui bé! :-)

Ainnaaaa, Miri i Vanionn... sou les properes! Com aneu amb els símptomes?? Que bona vanionn Jajajja he rigut molt amb els teus “psicosimptomes”!!! Es que de veritat... que dolent es el cervell!!!

Pregunta per totes: quina marca de TE utilitzeu?? I quin dia del cicle us el feu per primer cop? Soc jo la única frikki de TE one step cada dia desde 2-3 dies DNW????

Aquest mes potser probo lo dels TO porque veig que totes ho feu... algun Consell en aquest tema? Mai els he fet servir, ni per la búsqueda de la meva primera filla

Petons per totes i ànims! Recordeu sempre que això es un molt bon moment de les nostres vides, i que encara que es fagi esperar, hem de saber-ho disfrutar !!! :ok:

Torna a “Buscant un embaràs”

Qui està connectat

Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 9 visitants

Membre de l'AMIC Control OJD Nielsen Hosting i Dominis.cat a CAT1.NET

Actualitat ::