Mares AGOST 2020

gener, febrer, març...
Primavera1985
:: conillet
:: conillet
Entrades: 394
Membre des de: ds. març 23, 2019 11:19 am

Re: Mares AGOST 2020

EntradaAutor: Primavera1985 » dg. gen. 26, 2020 11:04 am

11+4
Louly quina sort i a les 8 setmanes ja millores,jo ben bé fins que no hem entrat a la 10, no he notat millora! Fins demà dll 27 no tinc la eco de les 12!!! Quin patiment! Tenim ganes de fer-la ja i sortir d'uns quants dubtes....alegria, temor...tot barrejat!
Confesso: aquesta setmana estava dels nervis, pensava que a l'haver millorat els símptomes, l'embaràs ja no anava bé,potser el cor s'havia parat....MOLT Malament! Doncs li vaig comentar a una amiga que acaba de ser mare i es va presentar a casa amb un regal.....un Doopler o com es digui!!!! Al principi no sentia el cor, l'andemà ho vaig provar de nou i el vam sentir....buffff!! Reconec que vaig trobar calma al sentir el seu cor,tot i així , segueixo ben nerviosa x la eco de demà!!! Quin patir tu!!

Com aneu les demés?
Avatar de l’usuari
Pecunia
:: lleona
:: lleona
Entrades: 918
Membre des de: dt. nov. 09, 2010 2:40 pm
Ubicació: Garraf

Re: Mares AGOST 2020

EntradaAutor: Pecunia » dg. gen. 26, 2020 11:42 am

8+7

Hola noies!
Bervic i Eloisa Benvingudes! Aquí estareu molt bé, ja veureu
Crunchi vaig tenir la primera visita amb la llevadora aquest dimarts i saps que ni em va parlar de la vacuna de la grip???? Que estrany, no? Totes us l'heu posat?
Flop Nena deu n'hi do lo malament que t'has de trobar per prendre't 6 caribans... a partir de la setmana 12 segur que ja millores
Louly Ostres això que comentes de la gana.... a mi em passa que com tinc nàusees a vegades em costa associar-ho amb la gana, pq l'últim que em ve de gust en aquell moment és menjar, però llavors menjo i em trobo millor, però si menjo massa torno a tenir vasques, així que és un peix que es mossega la cua :-o00m
A la feina ja li he dit a la recursos humans, perquè per anar al metge tens una quantitat d'hores concreta i en canvi, per visites prenatals i postpart no, i vaig preferir dir-li, perquè total se n'acabaria enterant igual... em va dir si volia que els hi digués als meus caps, però prefereixo esperar a la eco
Primavera tema estries en el primer embaràs vaig fer servir trofolastin (que allò era mega dens i no hi havia manera d'escampar-ho) i també isdin, que anava millor, però molt car i al final es tracta que estiguis hidratada perquè quan la pell comenci a donar-se estigui prou hidratada pq no surtin estries, així que amb el segon embaràs vaig fer servir oli d'ametlles i em va anar igual de bé, així que ara faig servir oli de coco pq és el que tinc, però em compraré oli d'ametlles que diuen que és més hidratant .
Per cert, que vagi molt bé la eco de demà!

En quan a mi, aquesta setmana m'he trobat força malament, sobretot al matí, però suposo que tinc tan interioritzat que el primer trimestre és molt xungo, que ni havia caigut que em podia medicar amb caribans :content: :content: :content: així que quan vaig sortir de la feina me'n vaig anar a compar, me'n prenc només un al matí i la veritat és que aguanto tot el dia, a la tarda nit em trobo una mica pitjor, però ja estic a casa i puc "descansar", imagineu si em va anar bé, que com no tenia nàusees ja em vaig emparanoiar que no anava bé l'embaràs... la qüestió és patir, tu
Aquesta setmana he començat amb els texans de premama, pq sobretot a la nit se'm posa l'abdòmen super dur, jo que ja tinc panxa, sembla que estigui de 20 setmanes...no sé com ho amagaré fins la primera eco... li ensenyava al Pecunio i flipa
Dimarts vaig anar a la primera visita de la llevadora i guai, aquest divendres 31 tinc la analítica, que ja m'ha dit que ara no cal anar en dejú... i el 19 la ecografia, ja en tinc ganes, pq se'm nota molt la panxa, i tinc por que ho descobreixin abans d'hora... vull esperar-me a la setmana 12 però no sé si podré :-o00m :-o00m
I res, que us llegeixo però m'és impossible posar-me al dia des del mòbil i com que quan escric m'agrada comentar, he d'esperar arribar a casa i fer-ho des de l'ordinador i no trobo mai el moment. Si us animeu a fer un grup de whats, que és més àgil tot plegat, m'ho dieu!
Que vagi bé la setmana!
Imatge

Imatge

Imatge

Panxulina assegurada: Luni57, Phosqui, Twix i Pecunia ho hem aconseguit!
crunchi
:: zebra
:: zebra
Entrades: 1349
Membre des de: dj. ago. 08, 2013 12:51 pm

Re: Mares AGOST 2020

EntradaAutor: crunchi » dg. gen. 26, 2020 3:49 pm

11+1

hola boniques!!

louly ens pots explicaar com has aconseguit pactar no ferte les proves Osullivan?? A mi aquest tema em fa moltaa mandra. Amb el minicruncho vaig dir que el meu avi era diabetic i me la van fer a cada trimestre, i per rematar, em va tocar fer la prova de la corba llarga xq segons ells, x protocol, el nen venia gran. Al final res de res, tot em va sortir be i el nen era normal. I aquest cop no vaig parlar del meu avi, obviament. I si pogués no fer cap Osullivan.... pffff firmava ara mateix. La comadrona ho ha acceptat be o com ho has fet??

pecunia potser al ser ja la ultima setmana de gener doncs la donen per acabada la campanya... No ho sé. A mi em sembla una mica tard posar-se la vacuna al gener, xo weno, me la vaig posar pq la comadrona em va dir que millor que si, treballant de cara al public i el nen a la guarde, però vaja....No sé si es tard. No et preocupis gaire pq em sembla que lo pitjor de la grip ja ha passat (CREC, realment no en tinc ni idea).
Ostres, ens pots explicar això de que tenim un maxim d visites al metge??? no en tinc ni idea :O
Jo a la feina no he dit res tp, esperant a ferme la primera eco tb... Però resulta q una noia que fa un mes que ha entrat a l'empresa, està embarassada. I ens hem enterat per un stories de IG d'un company que la té agregada i la felicita. Molt fort tot. I ara clar, els meus caps saben q ella està embarassada i jo no sé si tb dir que "jo també" o esperar.... No ho sé. Un culebrón XD
NO CAL ANAR Amb DEJÚ a la primera analitica???? a mi em va dir la comadrona que si.... Mare meva quina desinformació. Que us diuen a les altres???? pffff mindigno!!!
anims amb els simptomes!!

primavera que vagi molt be dema la eco!!! ja ens explicaras!! molta sort!! anims bonica.

ego em sembla que em fa menys mal quan el nen mama, aixi que anem seguint amb la LM. Segueixo tenint la panxa regirada a estones i sgueixo tenint MOLTA gana. I una cosa que em té una mica preocupada, es que ahir al anaral lavabo i eixugar-me vaig veure un filet com de fluxe de color marró. He buscat al senyor google i diu que no passa res, que és normal. Pero avui he somiat que perdia sang i la comadrona em deia q no paassava res, q tranquila. Però caada cop q vaig al wc tinc por. Paranoya vol. II.

parlem noies!! :-()-)
Imatge

Imatge
Avatar de l’usuari
Dalilala
:: gosset
:: gosset
Entrades: 482
Membre des de: dl. oct. 20, 2014 4:35 pm

Re: Mares AGOST 2020

EntradaAutor: Dalilala » dl. gen. 27, 2020 9:05 pm

Hola noies! :--/)

9 + 7

Feia dies que no escrivia. Veig que moltes de vosaltres ja esteu millorant els símptomes del primer trimestre. Jo he estat més o menys...

He tingut diarrea, febreta alguns dies i punxades a la panxa.
Avui tenia tantes punxades que em feien mal que el meu marit ha volgut que anés a urgències. Ens ha tranquilitzat molt perquè el fetus està bé i m'han dit que era una gastronteritis. Tots els dolors els tenia a la part alta de la panxa...

Però bé. La veritat és que he fet tantes ecos que en aquest aspecte estic tranquil·la. No m'imagino estar de quasi 10 setmanes i no haver mirat com està tot... Amb això venir de FIV i tenir mútua va molt bé.

Dijous torno a tenir visita a la clínica de reproducció assistida i també a la SS només amb la llevadora.

Pel que fa a la panxa, alguns pantalons ja no em van però altres encara sí i no he comprat res per ara. El vespre tinc la panxa molt infada i més amb la gastronteritis. No sé quina part és del embaràs i quina del mal de panxa.

Molts ànims a totes que aviat passarem el 1er trimestre!
9/14 comencem a buscar i trobem endometriosis
2/16 m'opero Tot ok
1/17 1a FIV 2 embrions Beta-
7/17 2a FIV 3 embr. posem 2 B-
1/18 frigo B-
CIMAB: ell: anticossos als ..::·· ! Jo, natural killers altes
4/18 FIV 4 emb.
2/19 transfer 2 emb. B+! Bioquímic...
3/19 transfer 2 emb. B-
9/19 ovo B- i operació polip
12/19 B+!!
Primavera1985
:: conillet
:: conillet
Entrades: 394
Membre des de: ds. març 23, 2019 11:19 am

Re: Mares AGOST 2020

EntradaAutor: Primavera1985 » dl. gen. 27, 2020 9:52 pm

11+5
Noies, avui hem fet la eco de les 12s i ha estat genial, increïble....l'hem vist perfectament i segons gine del privat, està tot ok!!! Buffffff

DALILA, avui li he preguntat al gine si es pot punxar Clexane a algun lloc que no sigui panxa, i m'ha dit que es pot fer a la xixa de la cuixa.

En quan a simptomes....hem millorat però no estem a tope!
Eloisa27
Entrades: 2
Membre des de: dc. gen. 22, 2020 3:23 pm

Re: Mares AGOST 2020

EntradaAutor: Eloisa27 » dt. gen. 28, 2020 5:48 am

Hola Noies!

M’alegro q aneu millorant amb els simptomes del primer trimestre, jo per sort de moment em trobo força be, pero mes cansada q amb el primer, com es nota el ritme!!

Nosaltres tenim la proxima el dia 14, seran ja 13 setmanes a veure si es veu sexe.

si us animeu a grup whatsapp jo mapunto, amb el primer en tenim i molt mes agil.

A mi els pantalons normals comencen a incomodarme... estic menjant mes amb aquest segon, tinc una gana descomunal! Vull fer algo dexercici per no passarme en exces!

Be noies q tingueu bon dia.

Una abraçada!
Bervic
:: rateta
:: rateta
Entrades: 157
Membre des de: dt. nov. 04, 2014 3:58 pm

Re: Mares AGOST 2020

EntradaAutor: Bervic » dt. gen. 28, 2020 6:14 am

Bon dia!

11+2

Primavera que bé que t'hagin dit q tot està ok, quin descans... Jo la eco de les 12 la tinc el proper dilluns i avui me'n vaig a fer anàlisi prenatal i tardaran 8 dies per resultats, estic cagada!
Sobre o'sullivan llarg doncs no he preguntat quin hauria de fer, com tinc 39 em tocaria el llarg no? Ostres quin pal, preguntaré dilluns
De gana doncs com amb l'altre embaràs sempre em dona pel dolç, en el 1er pels croissants de xocolata i ara pels donuts, horrible, així em posaré com una bola!
Sí feu grup WhatsApp m'apunto pq em costa escriure ja que sempre ho faig per mòbil...

Bona setmana i me n'alegro que les nàusees vagin a menys!!
cristina1304
:: puça
:: puça
Entrades: 33
Membre des de: dl. juny 26, 2017 6:54 pm

Re: Mares AGOST 2020

EntradaAutor: cristina1304 » dt. gen. 28, 2020 7:27 am

Hola a totes!!!

M'uneixo amb vosaltres després d'esperar-me unes setmanes per veure què tot anava bé!
Em dic Cristina i estic embarassada de 13 setmanes i 2 dies
La setmana passada vam fer la eco de les 12 i tot estava bé!
De totes maneres demà aniré a fer el test prenatal no invasiu...ja el vam fer amb el primer i així em quedo més tranquil·la
Tenim un fill de 18 mesos, que ara mateix està a tope i super divertit!!
I abans d'aquest embaràs vam tenir un avortament a les 9 setmanes (abans de tenir el nostre primer fill vam tenir dos avortaments també)...
Així que ja veieu que estem encara amb molta por... bueno jo crec que no me la trec la por en tot l'embaràs !
Veig que ja hi fa un bon grupet de mamis d'agost, que guai!
La meva data possible de part és el 2 d'agost!!

Bueno guapes... aquí doncs la meva presentació... després amb temps personalitzo!!

Molts petonets a totes i que tingueu un bon dia!
Primavera1985
:: conillet
:: conillet
Entrades: 394
Membre des de: ds. març 23, 2019 11:19 am

Re: Mares AGOST 2020

EntradaAutor: Primavera1985 » dt. gen. 28, 2020 8:43 am

11+6

CRISTINA benvinguda!! És ben bé, que mai acabes d'estar tranquila més encara si hi han hagut males experiències prèvies. Ara ja estàs de 13+2, el que vol dir que seria genial poder respirar i disfrutar d'aquest embaràs! Pregunto:quina és la prova no invasiva que et fas i quin preu té? És que mho han explicat aixi pel damunt , sóc novata, i vaig mig perduda!!

BERVIC, que es lo del o'Sullivan llarg o curt?!! Jo tinc 34, però pariré amb 35,he de preguntar al respecta?!!
Merxiiiiiii nenes!

A i x mi endavant amb el grup de whats,molt més pràctic!!!
cristina1304
:: puça
:: puça
Entrades: 33
Membre des de: dl. juny 26, 2017 6:54 pm

Re: Mares AGOST 2020

EntradaAutor: cristina1304 » dt. gen. 28, 2020 9:50 am

Hola Primavera!
Gràcies per la benvinguda!!

Sí sí, mai acabes d'estar tranquila del tot, sempre hi ha alguna cosa o una altra! Però intentarem pensar en positiu!! :-o00m

Doncs el Test prenatal no invasiu, és una prova que fan a la mare a través d'una analítica de sang, en la que extreuen ADN fetal i poden veure la probabilitat bastant alta ( tot i que no és 100% segur ) de que el fetus tingui anlguna anomalia cromosòmia, tal com trisomies o monosomies... És similar a una amniocentesis (tot i que l'aminocentesis és 100% fiable), però sense ser una prova invasiva. No sé, si m'equivoco em corregiu!! jeje

El preu oscil·la segons si et fas la bàsica, o la més ampliada, des d'uns 500 euros a 750 més o menys crec.

Mira et passo el Link d'on m'ho vaig fer jo i és on m'ho tornaré a fer... on explica en què consisteix cada prova i el preu...

https://laboratorioechevarne.com/ca/pro ... o-invasiu/

Ho fan a molts llocs, així que pots mirar on més t'agradi!

No sé si t'he ajudat gaire...

:--/)
Avatar de l’usuari
Dalilala
:: gosset
:: gosset
Entrades: 482
Membre des de: dl. oct. 20, 2014 4:35 pm

Re: Mares AGOST 2020

EntradaAutor: Dalilala » dt. gen. 28, 2020 10:42 am

Gràcies per la informació i benvinguda Cristina!

I felicitats Primavera i les que ja hagueu tingut la eco de les 12 setmanes i ja heu superat el primer trimestre!! Que bé! Dona tranquil·litat...

El tema punxades a la cuixa també m'ho han dit però ara em punxo als costats a la part de dalt i no em surten quasi blaus... per sort a mi només em queden dos setmanes de punxades. Però tu... molts ànims!!

Jo també pagaré la analítica per estar tranquils i em fa molt pal el test de Sullivant (del sucre) que em toca per edat. Cal?? Jo no menjo quasi mai dolç, només fruita i ara encara em ve menys de gust... Potser amb analítica normal seria suficient...

És que justament ara amb la gastronteritis i els fàstics no m'imagino havent d'empassar una cosa dolça i empalagosa!! Si no m'agraden ni els caramels!!

Ho parlaré amb la doctora.
9/14 comencem a buscar i trobem endometriosis
2/16 m'opero Tot ok
1/17 1a FIV 2 embrions Beta-
7/17 2a FIV 3 embr. posem 2 B-
1/18 frigo B-
CIMAB: ell: anticossos als ..::·· ! Jo, natural killers altes
4/18 FIV 4 emb.
2/19 transfer 2 emb. B+! Bioquímic...
3/19 transfer 2 emb. B-
9/19 ovo B- i operació polip
12/19 B+!!
crunchi
:: zebra
:: zebra
Entrades: 1349
Membre des de: dj. ago. 08, 2013 12:51 pm

Re: Mares AGOST 2020

EntradaAutor: crunchi » dt. gen. 28, 2020 12:27 pm

11+3

hola noies!!

benvinguda Cristina!! aviam si en aquest embaras va tot be :-()-)

Avui he anat a fer-me els analisis i al final he anat en dejú. Vau comentar per aqui que us deien que no cal ja, però no ho sé, l'enfermera m'ha preguntat si anava en dejú, que li he dit que si, clar. No sé pq ens diuen coses diferents ?-)

Avui em deia una amiga que el Osullivan només el fan si et surt alterat l'analisis de sang... No sé si serà veritat o no, ho haurem de preguntar. A mi no em ve gens de gust fer-ho, aixi que aviam que passa.

A mi em queda una setmana per fer-me la 1a eco, comença el meu compte enrera doncs....

Anims noies amb els simptomes que no marxen!
Imatge

Imatge
Avatar de l’usuari
Gustineta
:: gosset
:: gosset
Entrades: 426
Membre des de: dl. nov. 03, 2014 4:58 pm
Ubicació: Entre Barcelona, l'Alt Empordà i Andorra

Re: Mares AGOST 2020

EntradaAutor: Gustineta » dc. gen. 29, 2020 6:27 pm

Hola marones!

Enhorabona a totes! Vaig ser mare l'agost de 2019 i em sembla increïble que el temps passi tan ràpid i que les marones d'agost ja estigueu quasi a punt d'acabar el primer trimestre! Però si era ahir que jo estava igual que vosaltres avui...

Si em permeteu, com a mare per FIV i d'un nen arc de Sant Martí, vull felicitar especialment a les lluitadores de RA que ho han aconseguit. Primavera1985, Dalilala, quina alegria! Espero que pugueu gaudir de l'embaràs tant com ho vaig fer jo. Flop, t'havia llegit al post de quan les coses no van bé. Creuo els dits perquè no tornis a passar el mateix infern. Una abraçada a totes, valentes.

Crunchi, t'escric també perquè algun havíem intercanviat algun missatge. M'alegro molt que tornis a estar embarassada i que les pors que algun cop havies comentat per l'edat no s'hagin fet reals. Tindràs una altre nen d'estiu, que bé.

Desitjo que totes tingueu un bon embaràs i que a l'agost pugueu tenir els vostres petits en braços. És màgic!
Nov de 2013: inici cerca
Gen-jun 2014: 2 TE+ i 2 avortaments espontanis
Set 2014-set 2017: proves, cerca natural, 2 IA -
Oct-des 2017: 1a FIV+DGP. Un sol embrió sa; bioquímic
Jul i set 2018: 2a i 3a FIV+DGP.
Nov 2018: Beta +
Ago 2019: Benvingut, Enric
Gen 2022: Trànsfer i bioquímic
Ago 2022: Emb. espontani
Mai 2023: Benvinguda, Elna
Primavera1985
:: conillet
:: conillet
Entrades: 394
Membre des de: ds. març 23, 2019 11:19 am

Re: Mares AGOST 2020

EntradaAutor: Primavera1985 » dc. gen. 29, 2020 6:44 pm

12sg

Merci per la info Cristina, doncs tot i que a les analítiques basiques que ens fana l primer trimestre ha sortit baix risc,tant per SS com per privat, la meva parella contempla fer l'analítica aquesta més complerta. Jo sincerament,no sé si fer-la. És un dilema.
GUSTINETA, gràcies per les teves paraules!!m'alegra saber que tot et va bé i qie el teu peque ja té casi mig any!

Avui he provat de nou el Doppler i és genial el so del cor,sembla impossible!
En quan a malestar i vomits, poc anem bé! Menjo més i tinc més gana, però sino fos xl /svCaribban diaris, ho trauria tot. Quan és nota lo de la millora a les 12 setmanes?!!!jajajaj
crunchi
:: zebra
:: zebra
Entrades: 1349
Membre des de: dj. ago. 08, 2013 12:51 pm

Re: Mares AGOST 2020

EntradaAutor: crunchi » dj. gen. 30, 2020 7:26 am

Gustineta merci per entrar a comentar, fa molta il.lusió veure cares conegudes del forum jejeje Me n'alegro q estigueu bé doncs :-()-)

Primavera jo tp soc massa optimista en q passin els simptomes... Ahir tot el dia la panxa regirada. Només volia hivernar. I tb pensava q aviam si és veritat el q diuen d les 12s.... Aish, anims!!
Lo de la prova jo encara no tinc resultats ni tinc feta la eco, però bueno... En el 1r embaras em va sortir risc baix i el doctor d la eco em va dir q tot be i q no calia fer "proves rares". Molt simpatic el senyor XD Però bueno, reso pq em torni a dir el mateix. És un bon dilema si. Nosaltres per tema pasta, si ens ho podem estalviar millor, que després venen les vacunes noies, i ja son 500€ si vols posar les optatives al 1r any. I mhan dit que aquest any hi ha una vacuna optativa nova, que son 55€. Aixi que si ens diuen risc baix, no farem proves nosaltres.

K tal ls altres?
Imatge

Imatge
cristina1304
:: puça
:: puça
Entrades: 33
Membre des de: dl. juny 26, 2017 6:54 pm

Re: Mares AGOST 2020

EntradaAutor: cristina1304 » dj. gen. 30, 2020 12:00 pm

Hola noies!
Com va això??

Us deixo les meves dades inicials.

Cristina 1304
TE+: NOV 2019
DDP: 2 agost 2020
N de fills: un nen de 18 mesos
Edat papis: tots dos 36
Sexe i nom: no sabem encara. Amb el primer no ho vam voler saber fins que va néixer, ara jo crec que sí que ho voldrem saber.

Això del test prenatal no invasiu és molt personal, joc crec que cadascú ha de fer el que li faci estar més tranquil.
Però clar, és una despesa bastant gran i s'ha de valorar bé!
Jo treballo amb nens petits amb problemes greus de desenvolpument, i tot això ho tinc molt proper.

Crunchi, sí la vacuna aquesta nova que dius crec que és una que es diu Nimenrix , jo li vaig posar al meu peque a la revisió dels 18 mesos i costa 55 euros.


Bueno guapes, anem parlant!

Petonets!

:--/)
crunchi
:: zebra
:: zebra
Entrades: 1349
Membre des de: dj. ago. 08, 2013 12:51 pm

Re: Mares AGOST 2020

EntradaAutor: crunchi » dj. gen. 30, 2020 2:06 pm

:ok: apuntada Cristina!!!

si si, és molt personal...
Imatge

Imatge
Flop
:: rateta
:: rateta
Entrades: 150
Membre des de: dl. juny 22, 2015 4:55 pm

Re: Mares AGOST 2020

EntradaAutor: Flop » dj. gen. 30, 2020 2:16 pm

Hola a totes!

10 setmanes

Com esteu?

Gustineta, moltes gràcies per les teves paraules! Per desgràcia, he estat més als posts de “quan les coses no van bé” que en els altres... A veure aquesta vegada. És un embaràs molt estrany pq amb tot el que m’ha passat, és molt difícil viure’l amb il.lusió. Les meves metes són l’eco de les 12 setmanes (la tinc el dia 14 de febrer), l’eco de les 16 i la de les 20. Ara mateix, el meu pensament no va més enllà pq sé molt bé què pot passar.

Pel que fa als símptomes, segueixo empastillada de caribans i gingebre a tope. Almenys, tot i estar molt regirada, no vomito. Jo, sincerament, no he notat mai millora a les 12 setmanes. A les 16 començo a notar millora i cap a les 20 puc començar a reduir pastilles. Però no tothom té les nàusees tan bèsties com jo, tampoc us vull desanimar!

Doncs no sé què passa amb les gastros pq jo ja n’he tingut 2 des que estic embarassada. I ho he passat fatal. Dissabte a la nit em va agafar un mal de panxa molt bèstia. Em vaig espantar molt pq no identificava el mal com de panxa previ a diarrea i em vaig pensar que era de l’embaràs. I no, vaig acabar fent diarrea i el mal em va marxar. Però llavors em va agafar una suor freda i un malestar com si m’hagués de desmaiar. Buf, molt xungo.

Avui he fet eco, tot bé, es movia molt.
He fet una analítica mega completa i el sullivan.
A veure, per les analítiques bàsiques d’embaràs i per la corba curta del sullivan no cal anar en dejú. NO CAL!! A molts llocs estan antiquats i no ho saben. És penós i trist, però és així.
Ara bé, per fer la corba llarga o per analítiques més completes o específiques, llavors sí que s’ha d’anar en dejú.
Jo he anat en dejú pq em van demanar moltes coses extra.
Jo tinc 39 anys i he fet el sullivan curt. L’únic que l’hem de fer ja al primer trimestre. Crec que abans dels 35 anys només el fan al segon trimestre. Només fan fer la corba llarga si la curta surt alterada. No te la fan fer pas directament!!
Jo anava molt nerviosa pq en dejú i amb les nàusees que tinc... he pensat que vomitaria el suc. Doncs la veritat és que me l’han donat concentrat i mig got. Amb 3 glops ja ho he tingut aclarit. Les altres vegades m’havien fet beure una ampolla sencera. Molt millor així!

Enhorabona a les que ja heu passat per l’eco de les 12!
Jo el test aquest valoraré fer-lo o no quan tingui els resultats del triple screening.

Una abraçada per a totes!!
dewi
:: puça
:: puça
Entrades: 5
Membre des de: dv. juny 28, 2019 8:38 pm

Re: Mares AGOST 2020

EntradaAutor: dewi » dj. gen. 30, 2020 5:53 pm

11+5
Hola boniques!
Feia dies q no entrava per aqui..
Espero q estigueu millor dels símptomes així com d’Estat d’ànim per les pors e inseguretats.
Jo fa uns dies q em trobo millor de les nàusees, crec q aproparme a la 12 influeix, tot i q el cariban m ha ajudat molt. I el millor de tot, ja no tinc pèrdues, q ha estat lo mes dur de l’embaràs.
La setmana q ve tinc la eco d les 12, tot i q aqsta setmana hem tingut eco de control per deixar la medicació de la FIV (fa una mica de respecte però tinc unes ganes tremendes de no dependre d la progesterona externa). I a la eco d les 11 s estava tot genial, ha estat increïble i molt emocionant

Pel q fa a cremes, he comprat una marca bastant natural i la combino amb olis vegetals. Tinc molt picor en pits i panxa i m haig d hidratar molt sovint, us passa?

També he comprat un adaptador pel cinturó del cotxe, q tot i q ja es tard he llegit q el recomanen des del primer trimestre tot i no tenir panxa!
Però bueno mai es tard.

Nenes q mes o menys ens apropem al segon trimestre... es genial!!! Jo estic súper animada, es un gran pas.
M agradaria començar a mirar un cuixí x embarassades, em recomaneu algun? Veig q els q tenen forma d U semblan pràctics.

App: jo també recomano embarazo+

I aviat començarem a mirar carretons.. se q es aviat però em fa tanta il•lusió... esteu començant a mirar cosetes? O soc massa precipitada?

Un petonas a totes!
crunchi
:: zebra
:: zebra
Entrades: 1349
Membre des de: dj. ago. 08, 2013 12:51 pm

Re: Mares AGOST 2020

EntradaAutor: crunchi » dv. gen. 31, 2020 7:10 am

11+6

Flop nena que campiona amb el Osullivan.... perque desde luego que amb nausees i en dejú fer aquesta prova és tot un repte. >.-<: Bravo per tu. Guay que el suc sigui mes concentrat pq l'ampolleta aquella fa molta mandra. Pfff no em diguis lo de que no cal anar en dejúuuu neujor:-) No ho sé, a mi em van mirar si he passat la toxo i la varicela com així diferent, pq en ppi no recordo haver-la passada i tenint un nen és un tema que sempre m'ha preocupat pq tothom t'espanta dient que si la passes d'adulta és pitjor. No sé, que no fos per això.... Tema diarreas jo n'he tingut alguna en aquest embaras i en l'anterior també. Es passa malament si. El tema de les emocions i tenir il.lusió i tal.... és algo molt normal, no et mortifiquis massa. A mi a vegades tb em sap greu pq no està sent igual que el meu primer embaras, no ho enfoco igual, i no vol dir que l'estimi menys, ni que em faci menys il.lusió.... pero ho visc diferent. Fins i tot m'han preguntat si estic embarassada a la feina i ho he negat. Molt fort. Però no ho vull dir encara i vaig havet de negar-ho. Que trist. En fi, que hem de viure amb el que tenim i sentim i acceptar-ho. Poc a poc tot es posarà a lloc i tot això passarà i ja està. Molts anims.

Dewi que tal? que be que et trobis millor. :-()-) Doncs si us fa il.lusió mirar carros, mireu-vos-en. Al final crec que s'ha de viure el moment tal i com el sentim. El tema del coixí em sembla que el que té forma de U és més per la lactancia no? Jo no m'en vaig comprar cap fins que va arribar el moment de la lactancia. El venen en qualsevol lloc. Aquests coixins que son mes llargs, em semblen carissims i un trasto. Jo desde fa molts anys que dormo amb dos coixins individuals: un al cap i l'altre entre les cames. Molt més economic.
Lo del cinturó pel cotxe no m'el vaig comprar ni penso en comprar-me'l. Però jo vaig molt poc en cotxe, també és veritat. Fes el que et convingui més, pero no crec que sigui tard eh?
No sé jo crec que ens venen moltes coses com a necessesaries i que realment no necessitem, pero bueno, és una opinió meva respecte al consumisme jejeje Però en quant a la maternitat és una passada la de coses que et volen vendre. I realment un nadó no necessita tant.

Que tal ls altres, com esteu??
Imatge

Imatge

Torna a “Per mesos”

Qui està connectat

Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 2 visitants

Membre de l'AMIC Control OJD Nielsen Hosting i Dominis.cat a CAT1.NET

Actualitat ::